Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Μην παραμένετε θεατές των Εθνικών συμφορών καθώς είναι στατιστικά αποδεδειγμένο ότι αργά η γρήγορα θα σας πλήξουν τα δεινά και σε προσωπικό επίπεδο.

   

Μην παραμένετε θεατές των Εθνικών συμφορών καθώς είναι στατιστικά αποδεδειγμένο ότι αργά η γρήγορα θα σας πλήξουν τα δεινά και σε προσωπικό επίπεδο, και τότε θα είναι αργά. Υπάρχουν πολύ εφικτές λύσεις για να επιβιώσουμε. Διαβάστε προσεκτικά. 

Το ηλεκτρονικό περιοδικό Arisvinews συμπλήρωσε έναν χρόνο λειτουργίας και η ανταπόκριση σας ήταν πέρα από το αναμενόμενο για ένα νεοσύστατο ιστολόγιο.

Για πρώτη φορά ιδρύθηκε ένα ιστολόγιο με τόσο ξεχωριστή φιλοσοφία και στόχους. Όσοι επιβουλεύονται το έθνος προσπαθούν να αποπνίξουν τα φιλοπάτρια αισθήματα του Ελληνικού λαού. Ο εθνικισμός προέρχεται από την λέξη έθνος. Ο εθνικισμός είναι κάτι το βαθιά ανθρώπινο, είναι κάτι το κατεξοχήν δημοκρατικό, θεωρείται κάτι το ιερό. Είναι κάτι το βαθιά ανθρώπινο γιατί ανταποκρίνεται σε μια φυσική πραγματικότητα την οποία έχει διαπιστώσει η επιστήμη της γενετικής. Σήμερα με αυστηρές επιστημονικές μεθόδους είναι δυνατόν να διαπιστωθεί για τον καθένα μας σε ποια φυλετική ομάδα ανήκει.

Έχουν γίνει έρευνες σε πανεπιστήμια οι οποίες καταδεικνύουν ακριβώς ότι οι Ελληνες, εμείς οι κάτοικοι της σημερινής Ελλάδας, δεν έχουμε γενετική σχέση με τους γείτονές μας, ότι αποτελούμε δηλαδή έναν ιδιόμορφο τύπο. Εφόσον δεν έχουμε σχέση από τους γείτονες, δεν σημαίνει ότι πέσαμε από τους ουρανούς, αλλά ότι έχουμε άμεση σχέση με τους προγόνους μας. Δεν συμφωνώ καθόλου με τη θεωρία ότι ο πολιτισμός καθορίζει το έθνος. Αυτή είναι μια σταλινική-λενινιστική θεωρία που υπηρετεί πολιτικούς σκοπούς. Αυτά αναφέρει ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας Χ. Σαρτζετάκης. 

Επάνω σε αυτό το δόγμα που διατύπωσε ο τέως πρόεδρος της Ελληνικής δημοκρατίας, ο κύριος Άγγελος-Ευάγγελος Γιαννόπουλος ξεκίνησε πριν από 16 χρόνια (Απρίλιος 2006) να να γράφει την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι, και τον Μάιο του 2021 δημιούργησε το Arisvinews στην πιο ευαίσθητη περιοχή της Ελληνικής επικράτειας, για να διατηρήσουμε Ελληνική την Λέσβο και για να την  προστατέψουμε μαζί με την υπόλοιπη επικράτεια από διάφορες καταστροφικές ενέργειες των επίβουλων όπως είναι οι εμπρησμοί, η διακίνηση ουσιών και πορνογραφικού υλικού με στόχο να καταστήσουν τον πληθυσμό και ειδικά την νεολαία έρμαιο των ανθελληνικών επιδιώξεων τους. 

Είναι γνωστό πλέον ότι η Λέσβος λόγω του μεταναστευτικού και της δράσεως της Εθνικιστικής-Τουρκικής ομάδας Γκρίζοι Λύκοι είναι σε πιο δυσμενές καθεστώς από την Θράκη, την Κω και την Ρόδο. Στην Λέσβο ανθελληνικές ομάδες που πραγματοποιούσαν εμπρησμούς και άλλες κακουργηματικές πράξεις, περιορίστηκαν αισθητά οι δραστηριότητες τους, έπειτα από τα σχετικά δημοσιεύματα της στήλης Επικρατέειν η Απόλλυσθαι, με ατράνταχτα στοιχεία. Επίσης μέρος αυτών των στοιχείων έχουν κατατεθεί και στην εισαγγελία. Όλοι οι Έλληνες με παιδεία-ηθική και φιλοπατρία, αναγνωρίζουν ότι σε καθημερινή βάση εντός και εκτός διαδικτύου το Arisvinews δίνει στην πράξη και όχι στην θεωρία τις μεγαλύτερες μάχες για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, παρέχοντας μια σειρά από ανεκτίμητες σε εθνικό επίπεδο δράσεις, στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου που αντιμετωπίζει το έθνος μας. 

Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, τις βίαιες πράξεις την ηθική ελευθεριότητα, τον φασισμό και την φίμωση. Συνέπεια όλων αυτών είναι να μην υπάρχει ελευθερία λόγου στα ΜΜΕ.(Απόσπασμα από την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι).

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες", η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Arisvinews. Εν τούτοις ο Βολταίρος δεν έγραψε και δεν είπε ποτέ αυτά τα διάσημα λόγια, αν και το νόημα τους συμφωνούσε απόλυτα με τις απόψεις του. 

Τα λόγια ανήκουν στην Βρετανίδα συγγραφέα Έβελιν-Μπίατρις Χολ και βιογράφο του Βολταίρου, που υπέγραφε με το ψευδώνυμο S. G. Tallentyre. Το 1903 εκδόθηκε η βιογραφία που έγραψε για τον Βολταίρο και το 1906, το βιβλίο της με τίτλο «Οι Φίλοι του Βολταίρου», όπου και εμφανίστηκε για πρώτη φορά η διάσημη φράση. Επάνω σε όλα αυτά τα προαναφερόμενα φιλοσοφικά-ηθικά αξιώματα ιδρύθηκε το ηλεκτρονικό περιοδικό Arisvinews. 

Το Arisvinews είναι το πρώτο ελεύθερο-δημοκρατικό  πατριωτικό-μοναδικό ιστολόγιο στον νομό Λέσβου και σε όλο το Αιγαίο. Αυτό είναι εμφανές από την επιλογή των θεμάτων, σε σχέση με τα άλλα περιφερειακά ιστολόγια για τα Ελληνοτουρκικά, τις διεθνείς εξελίξεις, την Ορθοδοξία, την ιστορία, και την παιδεία. Βρισκόμαστε στην πιο ευαίσθητη περιοχή της Ελληνικής επικράτειας, για να διατηρήσουμε Ελληνική την Λέσβο και σας καλούμε να μας υποστηρίξετε για να προστατέψουμε όλοι μαζί την Λέσβο-Ελλάδα από διάφορες καταστροφικές ενέργειες των επίβουλων ώστε μην είναι η κοινωνία έρμαιο των επιδιώξεων τους. 

Μέσα από το Ηλεκτρονικό περιοδικό εκτός από τις εγκυρότατες ειδήσεις για να μην πέφτετε θύμα της εσκεμμένης παραπληροφόρησης και ανελέητης εκμετάλλευσης από όσους επιβουλεύονται το έθνος, σας παρέχουμε κατά γενική παραδοχή πανεπιστημιακών, της δευτεροβάθμιας-πρωτοβάθμιας εκπαιδεύσεως και όχι μόνον, πολύτιμες- ξεχωριστές γνώσεις για την επιβίωση σε εθνικό-ατομικό επίπεδο. Ο Έλληνας με την διαφορετική φιλοσοφία και ειδική παιδεία, δημιουργεί στην πράξη ανθρώπους ανώτερης ποιότητας, με πολύ ισχυρές και ολοκληρωμένες προσωπικότητες, οι οποίοι είναι σε θέση να αντέξουν και να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε δυσκολία στην ζωή και να εξελιχθούν προσωπικά σε πολύ υψηλά επίπεδα μέσα από την στήλη Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και ιστορία-Επικρατέειν η Απόλλυσθαι του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου Γεωστρατηγικού και Γεωπολιτικού αναλυτή.

Όλοι οι αξιόπιστοι γεωπολιτικοί και γεωστρατηγικοί αναλυτές με αδιάσειστα στοιχεία απέδειξαν ότι στην Ελλάδα διεξάγεται υβριδικός πόλεμος. Έχουμε νεκρούς από εμπρησμούς, ουσίες, Covid-19, μνημόνια και άλλες κακουργηματικές πράξεις. Στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία επικρατεί παρακμή-αμάθεια, έλλειψη αρχών και διχασμός. Στο τέλος της δεκαετίας αναμένεται η κορύφωση του υβριδικού πολέμου. Είναι επιτακτική ανάγκη να εγκαταλείψουν τα Διονυσιακά αξιώματα οι περισσότεροι κάτοικοι της επικράτειας. Σε διαφορετική περίπτωση θα αφανιστούμε μέχρι ενός. Όπως έχει αναφέρει χιλιάδες φορές μέσα από τις εργασίες γεωστρατηγικής-ιστορίας ο Άγγελος-Ευάγγελος Γιαννόπουλος "Οι παράγοντες του Διονυσιακού πολιτισμού έχουν μια εμπειρία αιώνων σε γενοκτονίες, σε παραδοσιακούς και υβριδικούς πολέμους, με συνέπεια να οδηγούν σε παρακμή το Ελληνικό έθνος σε διάφορες ιστορικές περιόδους. Το βασικότερο κριτήριο των Τούρκων και των Γερμανών είναι ότι η πλειοψηφία των κατοίκων έχει υιοθετήσει οριστικά και αμετάκλητα τον Διονυσιακό πολιτισμό. Τα Διονυσιακά αξιώματα, η έλλειψη ηθικής-παιδείας, δικαιοσύνης, λογικής, τάξης, εξέλιξης και αγάπης προς τον συνάνθρωπο, αποτελούν τους βασικότερους ανασταλτικούς παράγοντες για την εθνική μας επιβίωση. Όσο συνεχίζει η πλειοψηφία των Ελλαδιτών αυτόν τον καταστροφικό τρόπο ζωής σε ερωτικό, πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό και θρησκευτικό επίπεδο, δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως εμπόδιο στην νέα τάξη πραγμάτων. Θα μας οδηγήσουν στον όλεθρο. Αυτό το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά οι εχθροί μας και αποδεικνύεται στην πράξη.  

MHN ΜΕΝΕΤΕ ΘΕΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΟΡΩΝ.

Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι απέναντι στους εμπρησμούς, τον Covid-19, τα μνημόνια, την εισβολή και τις εθνοκτόνες συνέπειες. Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους. Όταν διαπιστώσουν ότι αυτές οι κοινωνικές-εθνικές μάστιγες, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά-φιλικά τους πρόσωπα θανάτους και απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου. Η διαχρονική δύναμη των Ελλήνων είναι η Ορθοδοξία και η παιδεία-πολιτισμός.

Οι Έλληνες των μεσαιωνικών αιώνων μέσα από την ηθική, την πίστη και την παιδεία έγιναν κληρονόμοι μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας (Ρωμαϊκή) και μια παγκόσμιας θρησκείας (Χριστιανισμός). Ο Χριστιανισμός αναδύθηκε και έγινε παγκόσμια θρησκεία με την εισαγωγή των Πλατωνικών διδασκαλιών από τους τρεις ιεράρχες και η αρχαία Ελληνική σοφία διασώθηκε και διατηρήθηκε στους αιώνες μέσα από την ενσωμάτωση της στην Ορθόδοξη-Χριστιανική πίστη. Κυριολεκτικά ο Ελληνισμός αναστήθηκε από την Ορθοδοξία. Στην εποχή μας εξαιτίας του Διονυσιακού πολιτισμού σβήνουμε αργά και σταθερά." Έλληνες μην περιμένετε να σας χτυπήσει κάποια συμφορά για να αφυπνιστείστε. Αποσπάσματα από την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι. 

Δημιουργείστε πραγματικές συνθήκες εθνικής επιβίωσης στηρίζοντας το μοναδικό ιστολόγιο με την διαφορετική φιλοσοφία-παιδεία και μαχητικότητα, το οποίο δημιουργεί στην πράξη ανθρώπους ανώτερης ποιότητας, με πολύ ισχυρές και ολοκληρωμένες προσωπικότητες, οι οποίοι είναι σε θέση να αντέξουν και να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε δυσκολία και παράλληλα προστατεύει την Λέσβο και την πατρίδα μας. Αγαπητοί αναγνώστες υπάρχουν τρόποι συμμετοχής για να εξέλθουμε από το αδιέξοδο και να μην κλείσουμε το Arisvinews. Ελληνίδες και Έλληνες σας καλούμε να πλαισιώσετε την συντακτική ομάδα του ηλεκτρονικού περιοδικού και να ασχοληθείτε με το τμήμα επικοινωνίας-μάρκετινγκ, ακόμη και με την συγγραφή άρθρων αν το επιθυμείτε. Αυτήν την στιγμή κατόπιν απώλειας δύο γυναικών από την συντακτική ομάδα, σηκώνει όλο το βάρος για το γράψιμο και την ανάρτηση ξένων θεμάτων ένα άτομο με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. 

Γίνετε επώνυμα είτε ανώνυμα μέλη στην συντακτική ομάδα του πιο μαχητικού ηλεκτρονικού περιοδικού. Το Arisvinews βρίσκεται στην πιο ευαίσθητη και επικίνδυνη περιοχή για τον Ελληνισμό. Στην πρώτη γραμμή του μετώπου. Το Ελληνικό έθνος είτε αντιδράσει ειρηνικά, είτε δυναμικά απαιτείται υψηλή ηθική-παιδεία, ειδικές γνώσεις και ισχυροί χαρακτήρες, για να μην έχουμε τραγική κατάληξη. Έχουμε χρέος απέναντι στους προγόνους και τους Αγίους να βάλουμε τις βάσεις για την σωτηρία της πατρίδας, και να προστατέψουμε τους συνανθρώπους μας. 

Αν είσαι ανήμπορος να κρατήσεις αναμμένες τις λαμπάδες της Πατρίδα σου, δεν είσαι συνειδητός Έλληνας, δεν είσαι Πατριώτης. Χρωστάμε σ’ όσους ήλθαν, πέρασαν, θα ‘ρθούνε, θα περάσουν. Κριτές θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι, οι νεκροί ( Κωστής Παλαμάς). Αν καταλαβαίνετε σε πόσο δεινή θέση βρίσκεται ο Ελληνισμός, αν λυπάστε την Ελλάδα που πεθαίνει όπως είπε ο πατέρας Σάββας Αχιλλέως, υποστηρίξτε το Arisvinews με την συμμετοχή σας στην συντακτική ομάδα, είτε με την παραχώρηση τεχνικού εξοπλισμού (φορητοί υπολογιστές, κάμερες, φωτογραφικές μηχανές, είτε με μια ουσιαστική οικονομική ενίσχυση ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601). 

Στο σημείο αυτό να κάνουμε την διευκρίνιση ότι η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η συμμετοχή σας στην συντακτική ομάδα. Εάν όμως για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να συμμετέχετε στην συντακτική ομάδα, τότε σας προτείνουμε τις άλλες δύο επιλογές για να συνεχίσει να υπάρχει το μοναδικό ελεύθερο και δημοκρατικό ιστολόγιο στο Αιγαίο ώστε να κρατήσουμε Ελληνική την Λέσβο.

Ο Αγώνας μας είναι κοινός. Υποστηρίξτε μας για να συνεχίσουμε να δίνουμε τους αγώνες μας για τον Ελληνισμό-Ορθοδοξία και για να παραμείνει  η Λέσβος Ελληνική. Σας προτείνουμε να δείτε πολύ προσεκτικά τα δύο βίντεο που ακολουθούν. Στο ένα ο καθηγητής Κωνσταντίνος Γρίβας, αναφέρει ότι η κατάσταση για την Ελλάδα είναι πλέον οριακά αναστρέψιμη, και αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά μέχρι το 2030, τότε θα αφανιστούμε ως έθνος. Το βασικότερο κριτήριο για να συνεχίζονται οι καταστροφές στην επικράτεια, μέχρι να εξαφανιστούμε, είναι η αδράνεια που παρατηρούν οι επίβουλοι. Επίσης για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά ετοιμάζεται σωματείο (όχι κόμμα, ΜΚΟ, πολιτικός φορέας με πρότυπες και πολλαπλές δραστηριότητες για ουσιαστική συνδρομή, σχετικά με την εθνική μας επιβίωση.     

.  

ΠΛΕΟΝ ΤΟ ARISVINEWS ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΣΟΔΑ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.   

Εθνική επιβίωση-Ισχύς δια της γνώσεως : Η μέγιστη Εθνική εορτή του Ελληνισμού.


ΠΑΓΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ :   


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΡΙΒΑΣ-ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ : 

.


ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ : 

Ισχύς δια της γνώσεως-Εθνική επιβίωση : Θα σφάξουμε όλους τους Χριστιανούς στην Ελλάδα δηλώνουν χωρίς ενδοιασμούς η εν Ελλάδι πιστοί του Savaziou.

Αναπόφευκτος ο πόλεμος Ρωσίας-Τουρκίας.
Ποια πόλη επιθυμούν για παγκόσμια πρωτεύουσα και δεν αποδέχονται καμία εναλλακτική επιλογή οι παράγοντες της νέας τάξης πραγμάτων ;

Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου