Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Ισχύς δια της γνώσεως-Εθνική επιβίωση : Θα σφάξουμε όλους τους Χριστιανούς στην Ελλάδα δηλώνουν χωρίς ενδοιασμούς η εν Ελλάδι πιστοί του Savaziou.


Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, πνευματικής παρακμής  και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. 


Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : survivorellas@gmail.com-6945294197).

Για αυτό στρέφονται προς το κακό, και την ερωτική ελευθεριότητα. Ο Φρυγικός “θεός” Διόνυσος με στόχο την ολοκληρωτική καταστροφή του Ελληνικού έθνους και την κατάργηση του Αριστόκλειου πολιτισμού, προσφέρει απλόχερα την σεξουαλική “ελευθερία” από τα "δεσμά" του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού και του Χριστιανισμού, σε όλους όσους τον πιστεύουν. Το Διονυσιακό-Φοινικικό πνεύμα οδηγεί τους Έλληνες σε καταστροφικές πράξεις και συμπεριφορές οριακές, οι οποίες διαχρονικά θέτουν τον Ελληνισμό σε θανάσιμους κινδύνους. 

Στα πλαίσια του Παντουρκισμού είναι γνωστές οι σχέσεις Πακιστάν και Τουρκίας σε επίπεδο κρατών. "Όσοι επιβουλεύονται το έθνος προσπαθούν να αποπνίξουν τα φιλοπάτρια αισθήματα του Ελληνικού λαού. Ο εθνικισμός προέρχεται από την λέξη έθνος. Ο εθνικισμός είναι κάτι το βαθιά ανθρώπινο, είναι κάτι το κατεξοχήν δημοκρατικό, θεωρείται κάτι το ιερό. Είναι κάτι το βαθιά ανθρώπινο γιατί ανταποκρίνεται σε μια φυσική πραγματικότητα την οποία έχει διαπιστώσει η επιστήμη της γενετικής. Σήμερα με αυστηρές επιστημονικές μεθόδους είναι δυνατόν να διαπιστωθεί για τον καθένα μας σε ποια φυλετική ομάδα ανήκει.  Έχουν γίνει έρευνες σε πανεπιστήμια οι οποίες καταδεικνύουν ακριβώς ότι οι Ελληνες, εμείς οι κάτοικοι της σημερινής Ελλάδας, δεν έχουμε γενετική σχέση με τους γείτονές μας, ότι αποτελούμε δηλαδή έναν ιδιόμορφο τύπο. Εφόσον δεν έχουμε σχέση από τους γείτονες, δεν σημαίνει ότι πέσαμε από τους ουρανούς, αλλά ότι έχουμε άμεση σχέση με τους προγόνους μας. Δεν συμφωνώ καθόλου με τη θεωρία ότι ο πολιτισμός καθορίζει το έθνος. Αυτή είναι μια σταλινική-λενινιστική θεωρία που υπηρετεί πολιτικούς σκοπούς." Αυτά αναφέρει ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας Χ. Σαρτζετάκης. 

Εν τούτοις οι επίβουλοι και οι πραγματικοί φασίστες-ναζιστές στοχοποιούν όλους τους γνήσιους εθνικιστές του δόγματος Χρήστου Σαρτζετάκη. Εμείς ως έθνος με βάση την παιδεία και τον πολιτισμό μας, δεχόμαστε την διαφορετικότητα όλων των εθνών και των ανθρώπων. Δυστυχώς είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι τα ξένα έθνη δεν αποδέχονται την δική μας πολιτιστική-κοινωνική και θρησκευτική διαφορετικότητα. Περί ειρηνικής συνυπάρξεως μεταξύ των δύο πλευρών διδάσκει και ένας οιστορικός, φιλόσοφος, βιογράφος και Αρχιερέας του Δελφικού μαντείου  Πλούταρχος. Ο Αρχιερέας του Φοινικικού μαντείου δίνει μια πολύ σημαντική πληροφορία, στο έργο του με τίτλο “Περί Σωκράτους Δαιμονίου”. Κάνει αναφορά στον Βασιλιά Αγησίλαο. Όταν ο Σπαρτιάτης ηγεμόνας άνοιξε τον τάφο της Μητέρας του Ηρακλή, της Αλκμήνης, βρήκε μέσα ένα κείμενο και κάποιες επιγραφέςΤότε αμέσως κάλεσε τον Σπαρτιάτη Αγητορίδα, τον οποίο έστειλε ως πρεσβευτή της Σπάρτης στην Αίγυπτο, για να μάθει από πότε χρονολογούνται τα ευρήματα και τι λένε οι επιγραφές, καθώς η γλώσσα ήταν Ελληνική, εν τούτοις γιατί ήταν χιλιάδες χρόνια πριν δεν ήταν σε θέση να διαβάσουν. Εκείνη την εποχή Φαραώ ήταν ο Νέκταβι. 

Μετά από τρεις ημέρες ο Αρχιερέας Χόνουφι, απάντησε στον Φαραώ, και στον Σπαρτιάτη Αγητορίδα, ότι το αλφάβητο αυτό το γνώριζε ο Ηρακλής και όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες, της εποχής του, και ότι το αλφάβητο αυτό, ξεκίνησε στα χρόνια του Πρωτέα. Επίσης εξήγησε, ότι το κείμενο έγραφε, τα εξής : ” Να τιμούν οι Έλληνες τους “θεούς” και να λύνουν τις διαφορές τους μέσα από τους φιλοσοφικούς διαλόγους, και την ρητορική. Από τα αρχαία χρόνια οι ήρωες και οι σοφοί των Ελλήνων, δεν πολεμούν, μόνο με τα όπλα, στα πεδία των μαχών, αλλά αγωνίζονται και με τον γραπτό-προφορικό λόγο, την Φιλοσοφία, την Ρητορική, και την παιδεία. Η παιδεία, η δικαιοσύνη και η ελευθερία του λόγου, είναι από τους βασικότερους πυλώνες του Ελληνικού έθνους.

Η ελευθερία πίστεως είναι Θεόδοτη. Συνεπώς ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να πιστεύει όπου θέλει. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τις πολιτικές-κοινωνικές και οικονομικές πεποιθήσεις του κάθε ανθρώπου. 

Όταν όμως πλαστογραφείται σκόπιμα η ιστορία σε εποχή υβριδικού πολέμου, και στοχοποιείται δολίως ο Ελληνικός Εθνικισμός με στόχο τον αφανισμό του έθνους, τότε έχουμε  αδίκημα εσχάτης προδοσίας. 

Όταν γίνεται κατάχρηση της θεοδότου ελευθερίας, δημιουργούνται σοβαρότατα ζητήματα και προβλήματα σχετικά με την εθνική-κοινωνική συνοχή, τότε τίθεται σε τεράστιο κίνδυνο η επιβίωση του έθνους. Ο ερχομός, τα θαύματα, οι διδασκαλίες, η Γέννηση, η Ανάσταση του Ιησού Χριστού, και το απόγειον του Ελληνισμού με την ανάληψη της Ρωμαϊκής εξουσίας (Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία) αποτελούν για όλους τους πιστούς, τα πιο αξιόλογα γεγονότα όλων των εποχών, στην παγκόσμια ιστορία. Δυστυχώς όμως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν χαίρονται, από την παρουσία και τις ευεργεσίες του Θεανθρώπου και των ενδόξων προγόνων μας. Μερικοί άνθρωποι έχουν αντίθετες απόψεις. Μισούν τον Ελληνισμό με αποτέλεσμα να μειώσουν την αξία του Χριστού, των Ισαποστόλων Κωνσταντίνου-Ελένης, του Βουλγαροκτόνου, του Ηράκλειου, του Αγίου Νικηφόρου και του Ρωμαϊκού κράτους με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη. .

Ο παγανισμός, η σεξουαλική διαφθορά, η αλλοίωση της Ελληνικής ιστορίας, η διακίνηση ουσιών και πορνογαφικού υλικού, η προσμονή ανύπαρκτων σωτήρων υπό την καθοδήγηση παγανιστικών-ανθελληνικών κέντρων, ασκούν ισχυρή διαλυτική-καταστροφική δράση στην Ελληνική κοινωνία και το έθνος. Οι διδαχές και οι φασιστικές-ναζιστικές τακτικές των παραγόντων της αρχαίας θρησκείας, έχουν δημιουργήσει διχαστικές τάσεις και καθεστώς τρομοκρατίας στην Ελληνική επικράτεια, μεταξύ Δωδεκαθειστών-Ισμαηλιτών και Ελλήνων-Ορθοδόξων Χριστιανών. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, οι περισσότερες παγανιστικές-Μωαμεθανικές ομάδες διακατέχονται από ένα απίστευτο μίσος κατά των Χριστιανών. Μας αποκαλούν επί της ουσίας απαιτούν να φύγουμε στο Ισραήλ είκτε να εξοντωθούμε ως "άπιστοι" !!! Η μεγάλη εχθρότητά τους, αρχίζει από τις φρικτές και αισχρές ύβρεις κατά του Τριαδικού Θεού, της Υπεραγίας Θεοτόκου και των ιερών προσώπων της Εκκλησίας.

Μέσω των παραποιημένων ιστορικών άρθρων-σχολίων και των αναφορών τους, επιχειρούν να στηρίξουν τις θέσεις τους, προκαλώντας πνευματική και ηθική σύγχυση, με στόχο την διάλυση-διάβρωση του Ελληνικού έθνους. Σε όλες τις εκφάνσεις των δραστηριοτήτων τους, διαπιστώνουμε συνεχώς το τρομερό μίσος τους ενάντια στον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Οι δωδεκαθειστές εκφράζουν την βεβαιότητα ότι έχουν το “δικαίωμα” να πάρουν εκδίκηση κατά των "εγκλημάτων" εις βάρος του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού και των “σφαγών που “έγιναν” εναντίον των προγόνων τους”. Εν τούτοις δολίως αποκρύπτουν την καταγωγή των προγόνων τους, την οποία μας αναφέρουν ρητώς όλοι οι μεγάλοι αρχαίοι Σοφοί και επιστήμονες.

Επίσης αναφέρουν ότι το αίμα των “άδικα δολοφονημένων Ελλήνων”, ζητά εκδίκηση από τους σημερινούς λάτρεις της αρχαίας-Ολύμπιας θρησκείας. Φυσικά δεν αναφέρουν ποιοι είναι οι πραγματικοί τους πρόγονοι, οι οποίοι δεν ήταν Έλληνες. Το υβρεολόγιο τους ξεπερνά τα όρια της αξιοπρέπειας, της ηθικής και του Ελληνικού πολιτισμού. Οι ύβρεις-συκοφαντίες τους εναντίον των Αγίων και ειδικά εις βάρος των Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, του Χριστού, της Υπεραγίας Θεοτόκου και της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας είναι πρωτόγνωρες. Οι απειλές εδώ και πολλά χρόνια ξεπερνούν τα όρια της ηθικής, της λογικής, του πολιτισμού και της νομιμότητας. Ενδεικτικό είναι ότι πολλές φορές κάνουν γνωστές και χωρίς αναστολές, τις προθέσεις τους, να αναβιώσουν τους διωγμούς των πρωτοχριστιανικών αιώνων, όταν εκείνοι θα απελευθερώσουν την "σκλαβωμένη" Ελλάδα από τους Χριστιανούς-Ρωμαίους. Μεταξύ άλλων απαιτούν εδώ και τώρα την παράδοση κάθε αρχής και εξουσίας του κράτους σε εκείνους, Σύμφωνα με τους παγανιστές, μόνον οι λάτρεις των αρχαίων “θεών” είναι οι γνήσιοι Έλληνες και οι νόμιμοι κάτοικοι της Ελλάδος. Ο νεοπαγανισμός συνεχίζει τον πανάρχαιο και παραδοσιακό ρόλο του, καθώς δημιουργήθηκε για να λειτουργήσει, ως ανθελληνικός μηχανισμός, διχόνοιας, μίσους και έριδας ανάμεσα, στους Ορθόδοξους Έλληνες και όχι μόνον. Τις ίδιες φασιστικές τακτικές με τους παγανιστές ακολουθούν και οι Ισμαηλίτες που διαμένουν στην Ελληνική επικράτεια. (1)

“Όταν οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα θα αποτελούν την πλειοψηφία του πληθυσμού, τότε θα αφανίσουν τους Έλληνες,θα κάψουν εκκλησίες και θα εκτελούν χριστιανούς όπως στην Αίγυπτο,Σομαλία και Πακιστάν”. Αυτά δήλωσε ο πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα πιο έγκυρα ΜΜΕ της επικράτειας. (1)

Ένα διχασμένο Ελληνικό έθνος πνευματικά-κοινωνικά, δεν διαθέτει τις απαραίτητες αντιστάσεις, δεν αντιδρά στις εξωτερικές προκλήσεις. Δέχεται ευκολότερα τα μεθοδευμένα ανθελληνικά σχέδια, από τις σχολές υβριδικού πολέμου των εχθρικών κρατών. Το φαινόμενο του παγανισμού είναι πολύ επικίνδυνο για την πνευματική, κοινωνική και εθνική μας επιβίωση-συνοχή. Αποτελεί θανάσιμο κίνδυνο για την πνευματική ισορροπία των πιστών, την κοινωνική και εθνική μας συνοχή, την οποία υπηρετεί εδώ και αιώνες η αρχαία Ελληνική παιδεία, και η Ορθοδοξία. Στοχεύουν και επιθυμούν, αρχικά την πνευματική άλωση της Ελλάδος. Ο φανατισμός-φασισμός των παγανιστών στις ημέρες μας, έχει φτάσει στο απόγειο του, και είναι ένα πολύ επικίνδυνο φαινόμενο, καθώς βγήκαν και ζητούν δημοσίως στο Ελληνικό διαδίκτυο, την φυσική μας εξόντωση. Η εθνική μας ισχύ μέσα από τον Ελληνικό πολιτισμό  επί των άλλων κρατών, είναι το μόνο όπλο που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν οι προαιώνιοι εχθροί μας. Για αυτό επί αιώνες οι Γερμανοί και οι Τούρκοι καταστρέφουν τα πολιτιστικά μας μνημεία. Ενδεικτικές είναι οι ενέργειες του Χαριζίτι Ρετζέπ-Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος ισοπεδώνει τα πάντα με τον στρατό του, στην μαρτυρική Κύπρο, στην αιματοβαμμένη Συρία, το Ιράκ, όπου υπάρχουν Ελληνικά-πολιτιστικά μνημεία.

O Ελληνικός πολιτισμός αποτελεί διαχρονικά το μεγαλύτερο και ισχυρότερο αμυντικό όπλο της Ελλάδας, ενάντια στους εκάστοτε κατακτητές.Με βάσεις την Ελληνορθόδοξη παιδεία, θα κυριαρχίσουμε στο παγκόσμιο στερέωμα, όπως έκαναν οι ένδοξοι πρόγονοι μας, την εποχή της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Η Ορθοδοξία λυτρώνει, εξευγενίζει, ισορροπεί, καλλιεργεί ηρεμεί και ομορφαίνει τις ανθρώπινες ψυχές. Δυστυχώς στον αντίποδα όλων αυτών βρίσκεται ο εθνοκτότονος παγανισμός. 

Δεν αποτελεί σύμπτωση ότι και κατά την σύγχρονη εποχή, οι επικεφαλείς του πιο αιμοποπτικού κράτους του πλανήτη, έχουν ως "θεό" τον εκ Φρυγίας καταστροφέα Savazio. Oι Τούρκοι λατρεύουν την σελήνη, την οποία έχουν και στην σημαία τους, ως ημισέληνο. Ο κόκκινος “άγγελος” είναι το χρώμα των Τούρκων, του πιο δολοφονικού κράτους της οικουμένης, το οποίο δεν έχει ιστορία παρά μόνον ποινικό μητρώο σύμφωνα με τον δάσκαλο από το Κιλκίς τον Δημήτρη Νατσιό. Μην ξεχνάμε ότι το δαιμονικό γλυπτό στο Παλαιό Φάληρο είχε τοποθετηθεί στις 5 Δεκεμβρίου 2017, την ημέρα που εορτάζει ο Άγιος Σάββας. 

Savas στα Τούρκικα σημαίνει πόλεμος. Η ονομασία στην Τουρκική γλώσσα λέξη πόλεμος, δόθηκε προς τιμήν του κορυφαίου δαίμονα των καταστροφών και της κραιπάλης (Savazios). Αυτό το ειδικής φιλοσοφίας άγαλμα καλωσόριζε τον Χαριζίτι Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα. Ο δαίμονας που ονόμασαν “κόκκινο άγγελο” έχει τις εξής ονομασίες : Al – Oujah και Savazios. O Φρυγικός δαίμονας Savazios είναι ο "θεός" των αχαλίνωτων ερωτικών οργίων και των καταστροφών. Για αυτό μοιραζόταν και την διοίκηση του Φοινικικού μαντείου των Δελφών με τον έτερο δαίμονα των καταστροφών, τον Ιουδαϊκής καταγωγής "θεό" Απόλλων. 

Στην μυθολογία-ιστορία αναφέρονται πολλοί χρησμοί του Φοινικικού μαντείου, για χιλιάδες-φοβερές θυσίες στους «θεούς»-δαίμονες της αρχαίας θρησκείας. Αμέτρητα ήταν τα αθώα θύματα, κυρίως αγνοί νέοι. Τα άτυχα παιδιά, θυσιάστηκαν από τους αιμοσταγείς-αλλοδαπούς ιερείς του παγανισμού, με εντολή του Δελφικού ιερού. Οι πόλεμοι των Ελλήνων κατά των βαρβάρων και οι φονικοί εμφύλιοι ήταν ο βασικός στόχος των σατανιστών ιερέων. Από κάθε πόλεμο απαιτούσαν ως θέληση των Ιουδαίων δαιμόνων Απόλλωνα και του Φρυγικού Διόνυσου την δεκάτη από τα αιματοβαμμένα λάφυρα. Χαρακτηριστικό ήταν ότι είχαν την αναίδεια και την ανεντιμότητα να ζητούν από τις πόλεις ποσοστά ακόμη και από τους Περσικούς πολέμους, κατά τους οποίους το Δελφικό ιερό, ήταν με την πλευρά των ηττημένων και ομόθρησκων Περσών, καθώς έδινε αποτρεπτικούς χρησμούς, για να μην πολεμήσουν οι Έλληνες. Επίσης οι Φοίνικες ιερείς έδιναν χρησμούς παγίδες. 

Οι Έλληνες που επισκεπτόταν το Φοινικικό μαντείο, έβλεπαν κάθε φορά τα αιματοβαμμένα λάφυρα των εμφυλίων πολέμων. Το αποτέλεσμα ήταν φρικτό-οδυνηρό και δυσβάσταχτο, καθώς ενθυμούμενοι τι έγινε στο πρόσφατο παρελθόν, οδηγήθηκαν σε νέους εμφύλιες διαμάχες. Αρκετούς χρησμούς για τους Ελληνικούς εμφυλίους πολέμους τους είχε δώσει ο Φρυγικός "θεός" Savazios μαζί με τον Ιουδαικής καταγωγής Απόλλων. Στον δαίμονα από την Φρυγία πιστεύουν από τα πανάρχαια χρόνια και οι Ιουδαίοι. Στην Ελληνική μυθολογία-ιστορία με το όνομα Σαβάζιος είναι γνωστή μία αρχαία θεότητα. Ετυμολογικά το δεύτερο συνθετικό του ονόματος (-ζιος) προέρχεται από την ρίζα Dyeus. Aπό εκεί βγαίνουν και οι λέξεις Δίας και θεός, (Λατινικά deus). Στην κλασική Ελλάδα τον ονόμασαν Διόνυσο. Ο "θεός" Σαβάζιος είναι ο Διόνυσος (Λεξικό Σούδα). Ο Σαβάζιος αποτελεί τον βασικότερο και σημαντικότερο "θεό" του Ιουδαϊκού έθνους.

Ο βιογράφος, φιλόσοφος, ιστορικός, θεουργός και αρχιερέας του μαντείου των Δελφών Πλούταρχος γράφει στα Συμποσιακά του (ΙV 6) ,ότι οι Εβραίοι λάτρευαν τον Διόνυσο, και ότι η ημέρα των Σαββάτων ήταν εορτή του Σαβαζίου !!! Ένας μύστης- ομόθρησκος των Ιουδαίων αναφέρει την πραγματική θρησκεία των Ισραηλιτών. Διαβάστε σχετικά το αρχαίο κείμενο των Συμποσιακών (1) Η ημέρα Σάββατο και η Τουρκική λέξη Savas που σημαίνει πόλεμος, πήραν την ονομασία τους από τον Savvazio. Ο πρόεδρος της Τουρκίας πιστεύει στον Φρυγικό Δαίμονα, Σημιτικής καταγωγής Savazio-Διόνυσο, τον οποίο τιμούν κάθε χρόνο με ειδικές παγανιστικές τελετές στις 5 Δεκεμβρίου, την ημέρα εορτής του Αγίου Σάββα. 

Η Ανατολική Μεσόγειος φλέγεται από την τεράστια πολεμική σύγκρουση, καθώς έχουμε έναν κανονικό παγκόσμιο πόλεμο, σε μικρότερη μορφή στην Συρία. Εξαιτίας της αναβίωσης, της Οθωμανικής αυτοκρατορίας από την Τουρκία του Ρ. Τ. Ερντογάν, είναι απόλυτη ανάγκη να δούμε προσεκτικά τις συμμαχίες που θα συγκροτηθούν, σε Γεωπολιτκό-Γεωστρατηγικό επίπεδο για την μοιρασιά των ενεργειακών κοιτασμάτων και τις αλλαγές των συνόρων. Η σύγκρουση των πολιτισμών ανάμεσα σε Χριστιανισμό-Ισλάμ που επιδιώκουν οι νεοταξίτες, είναι ένα αναπόφευκτο και τραγικό γεγονός. Ήδη βιώνουμε την δόμηση των αιτίων της κατάκτησης, με την μαζική εισβολή του Ισλάμ στην Ελλάδα και την αποχριστιανοποίησή της. Ο θρησκευτικός υβριδικός πόλεμος είναι ο μεγαλύτερος όλων των εποχών.

Εδώ και χρόνια έχουμε την Μωαμεθανική εισβολή στον πολιτισμό, την πολιτική και τον αθλητισμό. 

Σε παλαιότερες εργασίες Γεωστρατηγικής είχα αναφερθεί στις προσπάθειες Τούρκων παραγόντων, να αγοράσουν μεγάλες ποδοσφαιρικές και καλαθοσφαιρικές ομάδες. Τις αγορές μεγάλων αθλητικών σωματείων, επιθυμούσε διακαώς ο ίδιος  ο Ρετζέπ-Ταγίπ Ερντογάν, καθώς όποιος είναι ιδιοκτήτης μεγάλων αθλητικών σωματείων ελέγχει την Ελλάδα. Η Τουρκική εξωτερική πολιτική ασκείται μέσα από τον αθλητισμό και ειδικά από το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση την Ευρωλίγκα. Συνεπώς η εμπλοκή των Τουρκικών αερογραμμών στην Eυρωλίγκα ήταν μεθοδευμένη και στοχευμένη από τον Ερντογάν και το επιτελείο του.  Μην ξεχνάτε ότι για πρώτη φορά κατέκτησε την Ευρωλίγκα μια Τουρκική ομάδα (Φενέρ Μπαχτσέ).  

Στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου ανάμεσα σε Ευρώπη και Ισλάμ, οι Μωαμεθανοί προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς στην κατάκτηση της Ελλάδας και της Γηραιάς Αλιβιώνας. Η Αγγλία έχει γίνει Ισλαμικός παράδεισος και πολύ σημαντικό γεωπολιτικό-γεωστρατηγικό όπλο για Σαουδάραβες, Καταριανούς οικονομικούς μεγιστάνες, οι οποίοι έγιναν ιδοκτήτες Βρετανικών ποδοσφαιρικών σωματείων. Δεν έχουν όρια οι φιλοδοξίες του Τούρκου προέδρου. Δυστυχώς αυτό είναι κάτι πολύ επικίνδυνο σε εθνικό και κοινωνικό επίπεδο.

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ).   

Οι Τουρκικές σειρές εδώ και πολλά χρόνια έχουν κατακλύσει την Ελληνική τηλεόραση-επικράτεια. Αναμφίβολα τα τηλεoπτικά σήριαλ και η εμπλοκή των Τούρκων στην Ευρωλίγκα αποτελούν μέρος της Τουρκικής εξωτερικής πολιτικής. Όλες αυτές οι Τουρκικές σειρές και οι αθλητικές δραστηριότητες υποστηρίζονται από την κυβέρνηση Ερντογάν, καθώς εξυπηρετούν πολιτικές και εθνικιστικές σκοπιμότητες. Ο υπουργός Πολιτισμού Arici αναφέρει πως μέσω των τηλεοπτικών σειρών, η εξάπλωση και η διάδοση του Τουρκικού πολιτισμού είναι εφικτή. Ο Οργανισμός Διεθνούς Στρατηγικής Έρευνας της Τουρκίας, θεωρεί τις τηλεοπτικές σειρές και τον αθλητισμό ως αναπόσπαστα τμήματα της εξωτερικής Τουρκικής πολιτικής. Ενδεικτικό είναι ότι το Τουρκικό υπουργείο Πολιτισμού, στήριξε οικονομικά την προώθηση των σειρών στο εξωτερικό. Τα Τουρκικά σήριαλ και ο αθλητισμός αποτελούν ισχυρά επεκτατικά όπλα, στα χέρια του Χαριζίτι Ερντογάν σχετικά με την ειρηνική κατάκτηση της Ελλάδος. Επιθυμεί την προώθηση του Τουρκικού πολιτισμού, μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές και την Ευρωλίγκα. Οι Τουρκικές σειρές προβάλλονται κυρίως στην Μέση Ανατολή και στην Ελλάδα. Η προβολή των σειρών διαφέρει, όπως και η Οθωμανική πολιτική, σχετικά με την προβολή των σειρών, ανάλογα με το κράτος που προβάλλονται διαφοροποιείται. Στην Μέση Ανατολή οι Τουρκικές σειρές, προβάλλονται μεταγλωττισμένες στην Αραβική γλώσσα. Στόχος της Τουρκίας στις χώρες αυτές ήταν και είναι η προβολή ενός επιτυχημένου μοντέλου του κοσμικού Οθωμανικού κράτους. 

Η Τουρκία μέσω των σειρών και του αθλητισμού προβάλει ένα πρότυπο οικονομικής, πολιτικής, αθλητικής και στρατιωτικής ακμής, και δημοκρατίας με κορωνίδα την Μουσουλμανική θρησκεία. Μεταξύ άλλων ενδεικτικό των προθέσεων των Τούρκων είναι ότι στην Ελλάδα, οι Τουρκικές σειρές, δεν προβάλλονται ποτέ μεταγλωττισμένες καθώς είναι απαραίτητο στα πλαίσια της Οθωμανικής κατακτήσεως και της διαβρώσεως των Ελληνοχριστιανικών αξιών, να μεταδίδονται στην Τουρκική γλώσσα. Ο Χαριζίτις Ερντογάν επιθυμεί να είναι οικία η Τουρκική γλώσσα στους Έλληνες. Η Τουρκία σήμερα εξάγει δεκάδες τηλεοπτικές σειρές. Κάθε επεισόδιο πωλείται πάνω από 100.000 δολάρια. Οι Τουρκικές σειρές δημιουργήθηκαν με επίκεντρο τις Ελληνίδες και όπως ήταν φυσικό επακόλουθο, ο γυναικείος πληθυσμός είναι αυτός ο οποίος παρακολουθεί σε πολύ μεγάλο ποσοστό, με πάθος τις σειρές. Η Τουρκία έχει επανασυστήσει την Οθωμανική αυτοκρατορία, στην Ανατολική Ευρώπη και την Α. Μεσόγειο και στα πλαίσια αυτά προωθεί μεταξύ άλλων και τα Τουρκικά σίριαλ και τον αθλητισμό με πολύ επιτυχημένο τρόπο, επιβάλλοντας, ειρηνικά την Τουρκική εξουσία και παράλληλα τα Οθωμανικά ήθη και έθιμα. Οι Τούρκοι μέσα από τα σήριαλ που ελέγχουν, έχουν εισχωρήσει στα Ελληνικά σπίτια, Έχουν διεισδύσει στις σκέψεις-καρδιές, των αφελών και απαίδευτων Ελλήνων τηλεθεατών! 

Οι Τουρκικές σειρές είναι μια από τις πτυχές της Τουρκικής εξωτερικής πολιτικής. Μια άλλη πτυχή είναι η εξαγορά Ελληνικών επιχειρήσεων, καταστημάτων και οικιών από Τούρκους, κυρίως στην Αθήνα, στα πλαίσια του εποικισμού της Ελληνικής επικράτειας από τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των "μεταναστών". Ο Ερντογάν μεγαλώνει την Τουρκία και δεν κρύβει τα επεκτατικά σχέδια του. Οι νεότουρκοι σκοπεύουν να δημιουργήσουν ένα ομοσπονδιακό κράτος σύμφωνα με το μοντέλο της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Με παράδειγμα την Ρωσία ο Τούρκος πρόεδρος δημιουργεί ένα ομοσπονδιακό κράτος το οποίο θα περιλαμβάνει την Βόρεια Συρία, την Βόρεια Κύπρο και τμήματα εδαφών από  το Ιρακινό Κουρδιστάν, την Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν. Η Τουρκία του Ερντογάν επέτυχε να αλλάξει τις δημογραφικές στατιστικές και την οικονομική επιρροή στις συσκεκριμένες περιοχές. Η ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας έχει ήδη αρχίσει. Βόρεια Συρία, Βόρεια Κύπρος, Αρμενία, Αζερμπαιτζάν, Δυτική Θράκη, Κρήτη, Δωδεκάνησα, και όλα τα ελληνικά νησιά μέχρι την μέση του Αιγαίου θα προσαρτηθούν στην νέα αυτοκρατορία του Ερντογάν. Αυτή είναι η πρώτη φάση επέκτασης των Τούρκων. Η σύγχρονη Τουρκία είναι ο διάδοχος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, η οποία κυβέρνησε τεράστιες περιοχές της Μέσης Ανατολής για αιώνες. Τώρα ξανά η Άγκυρα με την βοήθεια του στρατού, θέλει να ελέγξει εδάφη και θαλάσσιες περιοχές με πλούσια ενεργειακά κοιτάσματα σε Α. Μεσόγειο. 

Η Β. Συρία, το Αζερμπαϊτζάν, η Κύπρος, ακόμη και η Ελλάδα παραχωρήθηκαν με την σύμφωνη γνώμη της Αμερικής και της Γερμανίας και με την υποστήριξη του Κατάρ στην Τουρκία. Η Αμερική έχασε τον μικρότερης κλίμακας παγκόσμιο πόλεμο που διεξάγεται στην Συρία. Για να μην διασύρονται άλλο από την Ρωσία, οι ηττημένοι Αμερικάνοι αποφάσισαν την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και παράλληλα ανέθεσαν την διεξαγωγή όλων των πολέμων για λογαριασμό των ΗΠΑ, στον Ερντογάν. Ήδη η Τουρκία έχει κατακτήσει την Βόρεια Συρία, την Λιβύη, το Ναγκόρνο Καραμπάχ και αντικαθιστά την Αμερική στο Αφγανιστάν και όπου κριθεί απαραίτητο. Στην προσπάθεια τους από την Ουάσιγκτον να ανασχέσουν την Κινέζική προέλαση, ο Ερντογάν θα φτάσει μέχρι και την Ινδία, εάν και εφόσον χρειαστεί. Η Αμερική με αυτόν τον τρόπο κρατά αλώβητο το γόητρο της, καθώς δεν κινδυνεύει να χρεωθεί νέες ήττες, στα πεδία των μαχών, από την Ρωσία του Πούτιν και παράλληλα δεν έχει απώλειες σε οικονομικό, πολιτικό, γεωστρατηγικό επίπεδο. Ταυτόχρονα δεν έχει απώλειες σε στρατιωτικό δυναμικό και σε εξοπλισμό. 

Εδώ και δώδεκα συναπτά έτη βιώνουμε την Τουρκογερμανική κατάκτηση, διαβάστε σχετικά τους Γ. Κοντογιώργη, Γ. Κασιμάτη, Θ. Κατσανέβας, Β. Σπύρου, Κ. Γρίβα κλπ). Από το 2010 έχουμε κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας, μνημόνια, αυτοκτονίες, κοινωνικές αδικίες ανομία-αταξία, βία, έλλειψη παιδείας-ηθικής, covid-19 και άλλες επερχόμενες ασθένειες, επικράτηση του Διονυσιακού πολιτισμού, κλείσιμο της Συριακής πρεσβείας και εχθρικές ενέργειες προς τους μοναδικούς μας συμμάχους την σύγχρονη εποχή τους Σύριους. Δυστυχώς προσφάτως γίναμε και εχθροί των Ρώσων. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Τα παράδοξα και τα παράλογα δεν σταματούν σε αυτό εδώ τον τόπο. Ενδεικτικά αναφέρω ότι ενώ καταδίκασαν κάποιους συνανθρώπους μας ως ναζιστές στην Ελλάδα, στέλνουν όπλα και βοήθεια στους ναζί της Ουκρανίας !!! Πως γίνεται οι πιο επικίνδυνοι ναζί στην σύγχρονη εποχή να χρίζουν βοήθεια από τους ανέκαθεν δημοκρατικούς Έλληνες. 

Τα έθνη κατακτώνται-αφανίζονται όταν απολέσουν τον πολιτισμό, την παιδεία, την θρησκεία, την γλώσσα και την ηθική. Διαχρονικά όλα τα έθνη επιβιώνουν μέσα από τους αμυντικούς πολέμους, λόγω των Ηρώων και όχι εξαιτiας των απόλεμων-δειλών, που εγκαταλείπουν τις χώρες τους έρμαιο στα χέρια των εισβολέων, κρυμμένοι πίσω από τις ιδιότητες των προσφύγων και των ανθρώπων που πιστεύουν και αναμένουν ανύπαρκτους σωτήρες, τους οποίους κατασκεύασαν οι υπερδυνάμεις για κρατούν σε καταστολή τον Ελληνισμό, ώστε να είναι σε θέση να κυριαρχούν. Κλείνοντας την σημερινή εργασία Γεωστρατηγικής και Εθνικής επιβιώσεως να αναφέρω ότι πριν από αρκετούς αιώνες συνυπήρχαν ειρηνικά οι δύο πολιτισμοί στην Κωνσταντινούπολη.Στην εποχή του Αγίου αυτοκράτορα Νικηφόρου, οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και οι Ισμαηλίτες συνυπάρχουν εδώ και αιώνες. Στην Βασιλεύουσα-Κωνσταντινούπολη, επί Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, υπήρχε τζαμί για την μειονότητα Ισμαηλιτών. Όμως εκείνους τους αιώνες, οι πρόγονοι ήταν κοσμοκράτορες, καθώς διοικούσαν, την κορυφαία αυτοκρατορία του κόσμου. 

Οι ένδοξοι-Ήρωες πρόγονοι μας, οι Έλληνες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, επί αρκετούς αιώνες, πολεμούσαν καθημερινά, και πάρα πολύ γενναία στα πεδία των μαχών. Οι Μωαμεθανοί που ζούσαν μαζί ως μειονότητα, δεν παρουσίασαν παραβατική συμπεριφορά, παρά το γεγονός, ότι τα δύο έθνη, βρισκόταν συνέχεια, σε πόλεμο, από την εποχή, του αυτοκράτορα Ηράκλειου. Οι πρόγονοι μας είχαν τον απόλυτο σεβασμό, από την Μουσουλμανική μειονότητα, διότι είχαμε κράτος πολύ σοβαρό, με οργάνωση, διοίκηση, στρατό, δομές, παιδεία, ηθική και αυστηρούς νόμους, που εφαρμοζόταν στην πράξη. Εν τούτοις η βασικότερη αιτία, που υπήρχε σεβασμός, ανάμεσα σε Χριστιανούς και Σαρακηνούς, ήταν η γενναιότητα, των προγόνων μας στις μάχες και τους πολέμους. Οι Ήρωες αυτοκράτορες, Στρατηγοί, Αξιωματικοί, και Στρατιώτες, προκαλούσαν δέος, στην Μωαμεθανική μειονότητα. Δυστυχώς την σημερινή εποχή, οι ρόλοι και οι ισορροπίες, έχουν αντιστραφείΚλείνοντας να αναφέρω ότι τις ίδιες απόψεις έχουν και πολλοί Ευρωπαίοι αξιωματούχοι : Οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες είναι καταδικασμένες» δηλώνει ο πρώην επικεφαλής των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών. 

https://katohika.gr/diethni/oi-polypolitismikes-koinonies-einai-katadikasmenes-dilonei-o-proin-epikefalis-ton-gallikon-mystikon-ypiresion/

Oι εργασίες της στήλης Επικρατέειν η Απόλλυσθαι γράφονται κάτω από τις πιο δυσμενείς συνθήκες, που βρέθηκε ποτέ συνάνθρωπος μας και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολόκληρου του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς την έγκριση του Arisvinews και της στήλης. Επιτρέπεται μόνον η αναδημοσίευση του 50% των εργασιών Γεωστρατηγικής-Ιστορίας και Ορθοδοξίας του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου (Γεωστρατηγικού και Γεωπολιτικού αναλυτή (Contact : survivorellas@gmail.com-6945294197). Απαραίτητη προυπόθεση για την αναδημοσίευση είναι η προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο Arisvinews. 




https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%B1%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF-youtube-%CE%B1%CF%80%CF%8C/

https://www.pentapostagma.gr/politiki/kybernisi/6695542_binteo-ntokoymento-omilia-bitsa-stin-pakistaniki-koinotita-elladas

Σε προηγούμενα άρθρα μας είδατε βίντεο με Σομαλούς κομάντος να τραγουδούν τουρκικά στρατιωτικά συνθήματα μάχης και να εκπαιδεύονται από Τούρκους, οι οποίοι από το 2017, διαθέτουν βάση στην Σομαλία)

Έχουμε αναρωτηθεί: Αυτούς στέλνουν στην Ελλάδα ως «μετανάστες»; Ήδη στην χώρα μας υπάρχουν αρκετοί αλλοδαποί από την Σομαλία. Δεν αποκλείεται σημαντικός αριθμός από αυτούς να έχουν λάβει ανάλογη τουρκική στρατιωτική εκπαίδευση!

Είναι όμως μόνο οι Σομαλοί; Ποιοι άλλη εκπαιδεύονται με ή μαζί με την Τουρκία;

Τον Νοέμβριο του 2019, η Τουρκία διοργάνωσε την άσκηση «Dogu Akdeniz», στην οποία συμμετείχαν εκτός από τον Τουρκικό στόλο, πλοία φιλικών χώρων αλλά και η αρμάδα του ΝΑΤΟ SNMG-2.

Ερωτηματικά προκάλεσε η συμμετοχή του Πακιστάν με την φρεγάτα «Alamgir» και το αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας P3. Οι Πακιστανοί μάλιστα δεν δίστασαν να πετάξουν συνοδεία Τουρκικών μαχητικών και να παραβιάσουν τρεις διαφορετικές ημέρες το FIR Αθηνών Ανατολικά του Καστελόριζου.

Οι Τούρκοι φυσικά φρόντισαν να τροφοδοτήσουν τόσο τα Τουρκικά όσο και τα Πακιστανικά μέσα ενημέρωσης με εικόνες μία εκ των οποίων μάλιστα παρουσιάζει τον Πακιστανό κυβερνήτη της «Alamgir» να ατενίζει την Τουρκική σημαία.

Τούρκοι και Πακιστανοί εκπαιδεύονται μαζί, προκαλούν την Ελλάδα μαζί και γιατί όχι το Πακιστάν να στέλνει στην φίλη Τουρκία, στρατιώτες, οι οποίοι, όπως και οι Σομαλοί, είναι σε θέση να αναλάβουν τον ρόλο του «μετανάστη» στα σύνορα του Έβρου, στις βάρκες που έρχονται στο Αιγαίο αλλά και σε εκείνους που ήδη βρίσκονται μέσα στην χώρα μας.

Εκτός των Πακιστανών και των Σομάλών, οι Τούρκοι μπρούν να στρατολογήσουν ως «μετανάστες» και άλλες εθνότητες. 

ΣΥΜΠΟΣΙΑΚΑ : 


https://el.wikisource.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC_%CE%91%CE%84
https://el.wikisource.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC_%CE%92%CE%84
https://el.wikisource.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC_%CE%93%CE%84

https://el.wikisource.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC_%CE%94%CE%84

Ινδία προς Ελλάδα : Οι Πακιστανοί θέλουν να σας αποσταθεροποιήσουν-Χτίζουν παράνομα τζαμιά & κάνουν εγκλήματα.


Πανεπιστήμιο Οξφόρδης : Δικτατορικό το πολίτευμα στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου