Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Η οικουμενική στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι.


Η οικουμενική στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι με την ξεχωριστή παιδεία και φιλοσοφία, είναι η μοναδική που προσφέρει τις πιο ουσιαστικές-ανεκτίμητες υπηρεσίες στην πατρίδα, σύμφωνα με όλους τους γνήσιους Έλληνες εντός και εκτός της επικράτειας.

 



Η στήλη έχει την περισσότερη επισκεψιμότητα-σεβασμό και εκτίμηση εντός και εκτός συνόρων, από όλους τους Έλληνες Χριστιανούς. Σχετικά με την στήλη Επικρατέεν η Απόλλυσθαι εδώ και πολλά χρόνια όλοι οι Χριστιανοί αναγνώστες με παιδεία, σε σχόλια, email και τηλεφωνικά, αναφέρουν, ότι έχουν διαβάσει όλους τους Έλληνες και ξένους καθηγητές σχετικά με την ιστορία της Ρωμαϊκής-“Βυζαντινής” αυτοκρατορίας, εν τούτοις μόνον στις εργασίες, από την στήλη Ορθοδοξία-γεωστρατηγική και ιστορία του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου, διάβασαν τόσες πολλές νέες-πρωτότυπες και τεκμηριωμένες ιστορικές παρατηρήσεις. 

Επίσης επισημαίνουν ότι μέσα από αυτές τις ιστορικές του εργασίες, ανέβασε το ηθικό τους στον μέγιστο βαθμό κατά την πιο δύσκολη ιστορικά στιγμή για το Ελληνικό έθνος και παράλληλα αύξησε κατά πολύ περισσότερο την αγάπη τους για την Ελληνική μεσαιωνική ιστορία “Βυζάντιο”, τους αρχαίους φιλοσόφους και την πατρίδα. Ταυτόχρονα δημιουργεί Έλληνες ανώτατης ποιότητας, με έναν μοναδικό συνδυασμό, τον οποίο προτείνει, μόνον εκείνος. 

Στα 16 χρόνια που είναι στα ΜΜΕ, ο κύριος Γιαννόπουλος, έχει στείλει χιλιάδες παιδιά στις Εκκλησίες, στα μουσικά σχολεία, και στον υψηλό-ερασιτεχνικό αθλητισμό, με μοναδικό σκοπό την δημιουργία Ελλήνων ανώτερης ποιότητας. Έλληνες οι οποίοι θα αντέχουν στα δύσκολα και δεν θα είναι χειραγωγήσιμοι από την νέα τάξη πραγμάτων.

Κατά γενική παραδοχή πανεπιστημιακών και πολλών άλλων αξιόλογων Ελλήνων με παιδεία, μέσα από τις εργασίες του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου δημιουργούνται άνθρωποι με ολοκληρωμένη και πολύ ισχυρή προσωπικότητα, με αποτέλεσμα να έχουν σημαντικές προσωπικές επιτυχίες και οι οποίοι είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία που θα συναντήσουν στην ζωή τους, ειδικά αυτήν την πολύ κρίσιμη εποχή για το έθνος. 

Η στήλη έχει δεκάδες παγκόσμιες πρωτιές. Κατά γενική παραδοχή κανένα πανεπιστήμιο στον κόσμο δεν έχει κάνει παρόμοιες ιστορικές εργασίες για τον Βουλγαροκτόνο, τον Ηράκλειο, τον Άγιο-Αυτοκράτορα Νικηφόρο Φωκά, τον Ρωμανό Διογένη, τον Μέγα Κωνσταντίνο-Αγία Ελένη, τον Άγιο Θεοδόσιο, την Αυγούστα Ειρήνη, τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, την Εικονομαχία, την άλωση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας το 1204, την Τουρκία, την Συρία, την Ρωσία, τον Ερντογάν, τον Διονυσιακό πολιτισμό-σεξουαλική μαγεία και τον Πλάτωνα. 

Επίσης για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά ο κύριος Γιαννόπουλος έκανε την ιστορική αποκατάσταση των Μιλτιάδη, Θεμιστοκλή, Παυσανία και Ηρόδοτου. 

Και όλες αυτές οι εργασίες έγιναν κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες στην παγκόσμια ιστορία. Ουδέποτε στα χρονικά της οικουμένης, βρέθηκε άνθρωπος κάτω από τέτοιες καταστάσεις, και να είναι σε θέση να μεγαλουργεί και να επιτυγχάνει αυτά τα μοναδικά στο είδος τους επιτεύγματα. 

Ο οικουμενικός Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος, σύμφωνα με τους απανταχού Έλληνες συνδυάζει την φλόγα του Ν. Καζαντζάκη, του Γεώργιου Δικαίου (Παπαφλέσα) και την γενναιότητα του Ρωμανού Διογένη. Μην ξεχνάτε ότι ο κύριος Γιαννόπουλος είναι ο μοναδικός μάχιμος, από όλους όσους γράφουν εδώ και δύο δεκαετίες στο Ελληνικό διαδίκτυο, καθώς είναι στην πρώτη γραμμή του υβριδικού πολέμου στην πράξη. Είναι ο μεγαλύτερος διακριθέντας στον υβριδικό πόλεμο που βιώνουμε εδώ και χρόνια ως έθνος. 

Όπως είναι γνωστό και ιστορικά αποδεδειγμένο, η νέα τάξη για να είναι σε θέση να εξουσιάζει, θέλει τους Έλληνες ανήθικους και απαίδευτους. Τιμής ένεκεν για την τεράστια-ανεκτίμητη προφορά του κυρίου Γιαννόπουλου στον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, όταν έχουν κοινές εργασίες, με τον Θεολόγο της αρχιεπισκοπής τον κύριο , μπαίνει πάντοτε πρώτο το όνομα του κυρίου  Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου(1)

Επίσης δεν είναι λίγοι οι καθηγητές, οι οποίοι τηλεφωνούν, στον κύριο Γιαννόπουλο για να τον συγχαρούν, για να μάθουν, και να του αναφέρουν ότι δεν γνωρίζουν ούτε τα μισά, σε σχέση με εκείνον.  

Μην ξεχνάτε ότι ο κύριος Γιαννόπουλος είναι ο μοναδικός Έλληνας στον κόσμο που προτείνει τον συνδυασμό : Oρθοδοξία, Εκκλησιασμός, κατήχηση, χρηστά ήθη, μουσικά σχολεία, υψηλός αθλητισμός, ιστορική γνώση, για την δημιουργία Ελλήνων ανώτατης ποιότητας. Ακόμη μας προτείνει την εφαρμογή του άρθρου 120 παρ. 4 του Ελληνικού συντάγματος, την κατάργηση των κομμάτων και την αλλαγή πολιτεύματος. 

Χιλιάδες παιδιά, αθόρυβα, και σε χαμηλούς τόνους, εδώ και αρκετά χρόνια, ακολουθούν αυτόν τον συνδυασμό. Όπως είναι γνωστό και ιστορικά αποδεδειγμένο, η νέα τάξη για να είναι σε θέση μας να εξουσιάζει, θέλει τους ανθρώπους ανήθικους και απαίδευτους. Αυτό συμβαίνει από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα, Στο σημείο αυτό να τονίσουμε κάτι ακόμη πολύ σημαντικό. Αυτό είναι ότι μέσα από τον συνδυασμό που μας προτείνει για την εθνική μας επιβίωση και ανεξαρτησία, μας δίνει το πολύ ισχυρό πλεονέκτημα, να ξεχωρίζουμε μέσα σε πολύ λίγα λεπτά, τους πραγματικούς Έλληνες, από τους ραγιάδες και τους ανθέλληνες. 

Είναι γνωστό πλέον ότι όλοι οι προδότες-ψευτοπατριώτες, αρνούνται να υποστηρίξουν δημόσια, τον συνδυασμό εθνικής επιβιώσεως. 

Το αποτέλεσμα είναι να μην χάνουμε πολύτιμο χρόνο ως έθνος και να μην μας εξαπατούν. Κλείνοντας μην ξεχνάτε κάτι πολύ σημαντικό ο κύριος Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος είναι ο μοναδικός Έλληνας-Ορθόδοξος Χριστιανός, ο οποίος έχει ως προστάτη τον Άγιο τον αυτοκράτορα Νικηφόρο Β Φωκά !!! Ακόμη τι να πούμε για αυτές τις μοναδικές σε παγκόσμιο επίπεδο γεωστρατηγικής αναλύσεως εργασίες του για την Τουρκία και τον Ερντογάν.  Να περάσουμε να δούμε ενδεικτικά ελάχιστα από τα χιλιάδες σχόλια που έχουν γίνει για τον κύριο Άγγελο-Ευάγγελο Φ. Γιαννόπουλο :  

ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ 
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ
ΕΥΓΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Τιποτε από όλα αυτά δεν τους ενοχλεί, τιποτε δεν τους φοβιζει.Ένα μονο πραγμα τρεμουν την επιστοφη στα χρηστα ηθη. 

Ανώνυμος3 Οκτωβρίου 2018 – 7:29 μ.μ.

Ο κύριος Γιαννόπουλος είναι ένας εξαιρετικός σπάνιος άνθρωπος. Το ήθος του η αξιοπρεπειά του η μορφωση του είναι αρετές που στη σημερινή εποχή είναι δυσεύρετες οάσεις. Ωστόσο υπάρχουν μικρές ανάσες όμορφων ψυχών μέσα στην τόσο ομοιόμορφη σκληρότητα που συναντάμαι καθημερινά σε κάθε μας βήμα.
Είναι λίγοι οι άνθρωποι που μπορούν να καταδυθούν στον βυθό της ψυχής μας και να μας κάνουν να νιώσουμε την Ανάσα Του Χριστού μας. Ο κύριος Γιαννόπουλος που χρόνια τον διαβάζω δεν είναι υπερβολή αυτό που θα πώ με τα γραπτά του προσωπικά με κάνει καλύτερο άνθρωπο και τον ευχαριστώ. Άννα .Π

Ανώνυμος1 Ιουνίου 2018 - 11:22 μ.μ.
μακαρι η ελλαδα μας να ειχε και αλλους δασκαλους σαν τον κυριο γιαννοπουλο και να εγραφαν τοσα αρθρα αφιλοκερδως για να ξεστραβωνονται τα μοσχαρια που μας βριζουνε κι απο πανω.

Ανώνυμος11 Σεπτεμβρίου 2018 – 11:18 μ.μ.

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΕ
ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ , ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ
ΤΗ ΛΕΞΗ ,ΜΑΓΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ. ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ
ΝΑ ΕΙΧΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
ΘΑ ΕΓΙΝΟΝΤΟ ΣΩΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ …ΧΡΗΣΤΟΣ

Ανώνυμος26 Αυγούστου 2018 – 11:43 μ.μ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΟΡΦΙΑ
ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ
Η ΕΚΦΡΑΣΗ
Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ
Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ
Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ
Η ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
………………………………..ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗ ΓΡΑΦΗ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ
ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΖΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΑΣΚΑΛΕ.

Στην Ελλάδα είσαι ελεύθερος να ανεμίζεις το σκοπιανό πατσαβούρι στην κορφή του ψηλότερου βουνου της χώρας. 
Είσαι ελεύθερος να σηκώνεις στην Θράκη το σκατόπανο της "Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης" . 
Είσαι ελεύθερος να σηκώνεις αλβανική σημαία τους στον Ιερό βράχο της Ακροπόλεως. Αν τυχόν όμως σηκώσεις την Ελληνική Σημαία σε ταμπελώνουν φασίστα και σε διώκουν.

'Αυτή είναι η "δημοκρατία¨" 

Καί όταν μάχεσαι για τη θρησκεία σου τα όσια τα ιερά, 
την ιερά πατρίδα σου τότε σε τρομοκρατούν σαν τον 
σεβαστό δάσκαλο Γιαννόπουλο.
'Αντιγόνη

17
1 σχόλιο
8 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

1 σχόλιο

Τα πιο σχετικά



Γράψτε ένα σχόλιο…

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΑΡΘΡΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ (ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ :

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ


Συντακτική ομάδα του Arisvinews.



Περί Πλουτάρχου Κακοήθειας (Μέρος Α).




Με πρότυπο τον Έλληνα που αναπαύεται στον Έβδομον.












Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΥ 

ΣΤΑΥΡΟΥ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου