Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Η Ταντρική γιόγκα και ο Διονυσιακός πολιτισμός-σεξουαλική μαγεία αποτελούν τα ισχυρότερα όπλα υβριδικού πολέμου όλων των εποχών εναντίον του Ελληνικού έθνους.


Τον αποκαλούν μεγάλο θηρίο και ο δάσκαλος του κόσμου. Έχει χαρακτηρίσει ως ο σατανικότερος άνθρωπος της ιστορίας και έγραψε την πρώτη λειτουργία για την λατρεία του Εωσφόρου. Είναι ο δημιουργός του σημαντικότερου θεοσοφικού κινήματος των δύο τελευταίων αιώνων. 


Είχε συνεργαστεί με την Βρετανική Υπηρεσία Πληροφοριών MI-5 και διατηρούσε σχέσεις με μερικές από τις ισχυρότερες προσωπικότητες του κόσμου.

O Aleister Crowley ήταν ο σημαντικότερος αποκρυφιστής του 20ού αιώνα και θεωρείται στο Ηνωμένο Βασίλειο ως ο 73ος σημαντικότερος Βρετανός όλων των εποχών. Ο Άγγλος μυστικιστής και μάγος Άλιστερ Κρόουλι είναι ο πιο δημοφιλής στους αποκρυφιστές, τους παγανιστές, τους καλλιτέχνες και τις διασημότητες, 

Εκείνος πραγματοποίησε την κορυφαία φιλοσοφική αλλαγή που σάρωσε-ισοπέδωσε τον δυτικό κόσμο κατά τον 20ο αιώνα. με την ίδρυση της φιλοσοφία του Θελήματος και ανακοινώνοντας την έλευση μιας νέας εποχής. Ο Κρόουλι διατύπωσε τις κύριες φιλοσοφικές αρχές του 21ου αιώνα, και παράλληλα τις προώθησε

Ο Κρόουλι διατηρούσε δεσμούς με την Βρετανική κυβέρνηση και συνεργάστηκε με τις μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών και με υψηλόβαθμα μέλη της Αμερικανικής κυβέρνησης. Η μυστική κοινωνία Ο.Τ.Ο η οποία έγινε δημοφιλής, είχε στις τάξεις της μερικούς από τους σημαντικότερους ανθρώπους της εποχής, οι οποίοι με τη σειρά τους χρησιμοποίησαν τη δύναμή τους για να προωθήσουν την κύρια φιλοσοφία του. Το Θέλημα.

Οι πιο "σημαντικές" εμπειρίες του θηρίου στα μαθητικά χρόνια ήταν οι ομοφυλοφιλικές του σχέσεις, οι οποίες σύμφωνα με βιογράφο του Lawrence Sutin, τον οδήγησαν σε μια “συνάντηση με μια έμφυτη θεότητα". Αυτό του προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον για τον αποκρυφισμό, τις μυστικές κοινωνίες και πιο συγκεκριμένα αυτό που αργότερα ονόμασε σεξουαλική μαγεία.

Ο Κρόουλι εντάχθηκε σε πολλές ομάδες  εμπνευσμένος από το βιβλίο του Arthur E. Waite "The Book of Black Magic and of Pacts". Το 1898 ο Κρόουλι εντάχθηκε στο Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής, γνωστό ως "Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα" (Great White Brotherhood). Αυτή η μυστική κοινωνία είχε ανάμεσα στα μέλη της άτομα με μεγάλη επιρροή-δύναμη. Εκεί εισήχθη στην τελετουργική μαγεία και την τελετουργική χρήση ναρκωτικών.

Το 1899 έγινε μέλος της σύναξης μαγισσών του George Pickingill. Ωστόσο δεν ήταν ευπρόσδεκτος για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εξαιτίας των τάσεων του προς την ομοφυλοφιλία (κάτι που ήταν σοκαριστικό εκείνη την εποχή, ακόμα και στον κύκλο των μάγων !!! Η ιέρεια του μυστικού τάγματος τον χαρακτήρισε ως ένα πολύ άρρωστο μυαλό, και ένα πολύ μεγάλο τέρας !!!

Ο Κρόουλι εισήλθε στον ελευθεροτεκτονισμό απέκτησε υψηλούς βαθμούς και προέβη στην ένωση αρκετών στοών. Στην αυτοβιογραφία του, περιέγραψε την απόκτηση του 33ου (και τελευταίου) βαθμού του Σκωτικού τύπου στο Μεξικό. 

Το μεγάλο θηρίο αναφέρει ενδεικτικά : "Ο Don Jesus Medina, ήταν απόγονος του μεγάλου δούκα της Αρμάδας και ένας από τους υψηλότερους αρχηγούς του Σκωτικού τύπου του Ελευθεροτεκτονισμού. Κατέχοντας ήδη βαθιά καβαλιστική γνώση σύμφωνα με τα τρέχοντα πρότυπα, με θεώρησε άξιο ώστε να μου απονέμει την υψηλότερη μύηση που ήταν στο χέρι του. Αποκτήθηκε ειδική εξουσία ενόψει της περιορισμένης παραμονής μου και ωθήθηκα άμεσα να δεχτώ τον 33ο και τελευταίο βαθμό πριν φύγω από την χώρα."

Με τη βοήθεια του διακεκριμένου συγγραφέα και Ελευθεροτέκτονα John Yarker, ο Κρόουλι απέκτησε και άλλους μασονικούς βαθμούς, συμπεριλαμβανομένου του 3ου στη Γαλλία από την Αγγλοσαξωνική στοά No. 343, του 33ου του ακανόνιστου Σκωτικού τύπου “Cerneau” και του 90ου / 95ου τύπου του Μέμφις-Μισραϊμ. Το 1904 ο Κρόουλι και η σύζυγος Ρόουζ επισκέφθηκαν την Αίγυπτο για τον μήνα του μέλιτος. Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού o Κρόουλι έγραψε το πιο διάσημο βιβλίο του "Liber Legis, The Book of the Law", το οποίο θα γινόταν ο ακρογωνιαίος λίθος των θεοσφοφικών αξιωμάτων του.

Η σύζυγος του Κρόουλι τον οδήγησε σε ένα μουσείο στο Κάιρο, του έδειξε μια στήλη νεκροταφείου του 7ου αιώνα π.Χ. γνωστή ως στήλη του Ankh-ef-en-Khonsu. Ο Κρόουλι έμεινε έκπληκτος από τον αριθμό  666, o αριθμός του θηρίου στο Βιβλίο της Αποκάλυψης. Αργότερα κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Αίγυπτο, ο Κρόουλι συμμετείχε με την Ρόουζ σε ένα μαγικό τελετουργικό κατά το οποίο ισχυρίστηκε ότι έλαβε ένα μήνυμα από μια οντότητα ονομαζόμενη Aiwass. Ως αποτέλεσμα αυτής της επικοινωνίας, ο Κρόουλι έγραψε τα τρία πρώτα κεφάλαια του Βιβλίου του Νόμου. Ένα ειδικό κείμενο που έφερε αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο στους τομείς των ηθών, της κοινωνίας και της ερωτικής ζωής.

Ανακοίνωσε την έλευση ενός νέου αιώνα στον οποίο ήταν ο αρχιερέας της νέας θρησκείας. Έφερε την εποχή του Ώρου. η οποία αποτελούσε σύνδεσμο μεταξύ της ανθρωπότητας και της ηλιακής-πνευματικής δύναμης, κατά την οποία ο "θεός" Ώρος θα εξουσιάζει για τα επόμενα δύο χιλιάδες χρόνια τον πλανήτη. 

Σκοπός ζωής για το μεγάλο θηρίο ήταν να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην Χριστιανική πίστη, μέσα από την σεξουαλική μαγεία και τον Διονυσιακό πολιτισμό. Η νέα "θρησκεία" ήταν βασισμένη στον νόμο του Θελήματος. Η αποκάλυψη του ουρανού. Κάθε άντρας και κάθε γυναίκα είναι ένα άστρο. Κάθε αριθμός είναι άπειρος και δεν υπάρχει διαφορά. Βοήθησε με, ω πολεμιστή κύριε των Θηβών, στην αποκάλυψή μου ενώπιον των Τέκνων των ανθρώπων.

Το Βιβλίο του Νόμου έχει απόκρυφους τύπους κοσμικού πεδίου και κωδικούς των καβαλιστών. Στόχος του Κρόουλι ήταν η εξουσία του Δυτικού κόσμου. Η Αγία Γραφή κυβέρνησε τον Δυτικό Πολιτισμό για είκοσι αιώνες, εν τούτοις τώρα είχε έρθει η σειρά του "Θελήματος", να εξουσιάσει τα επόμενα 2000 χρόνια. “Στον Αιώνα του Ώρου η δυαδική προσέγγιση της θρησκείας θα ξεπεραστεί μέσω της κατάργησης της έννοιας του ενός Θεού-Δημιουργού του Αριστοκλή. 

Ο άνθρωπος δεν θα λατρεύει πλέον τον Θεό ως εσωτερική κατάσταση συνείδησης όπως στον Χριστιανισμό, αλλά θα συνειδητοποιήσει την ταυτότητά του με τον Θεό. Η εποχή του Ώρου βασίζεται στην ένωση της αρσενικής και της θηλυκής πολικότητας. Το βασικά στοιχεία της νέας θρησκείας είναι ο Διονυσιακός πολιτισμός και η τελετουργική χρήση του σπέρματος. Οι πιστοί θα φτάσουν στο απόγειον της γνώσης, με την αποθέωση των υλικών αγαθών και την συνειδητοποίηση της παλιάς Γνωστικής έννοιας ότι η ύλη δεν είναι διπλή, καθώς είναι ένα με το πνεύμα. 

Αυτό σύμφωνα με το Μεγάλο θηρίο συμβολίζεται από τον ανδρόγυνο Μπαφομέτ των Ναϊτών και των Πεφωτισμένων.

Το Βιβλίο του Νόμου έγινε η βάση του Θελήματος, έχει τρεις βασικές φιλοσοφικές ιδέες. “Κάνε ότι θέλεις. Δεν υπάρχουν πρότυπα για το σωστό. Η ηθική είναι είναι μια ανοησία. Κάθε άστρο πρέπει να βρει τη δική του τροχιά. Δεν υπάρχουν ανθρώπινες αρετές.   

Ο Κρόουλι ενσωμάτωσε τις διδασκαλίες αυτές στο νεοσύστατο Argenteum Astrum, ένα μαγικό-μυστικό τάγμα μια που δημιουργήθηκε για να αντικαταστήσει το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής. Προκειμένου να προκαλέσει ενδιαφέρον για το τάγμα , ο Κρόουλι δημοσίευσε το "The Equinox – A Journal of Scientific Illuminism", Το επόμενο έργο του "Book of Lies" έστρεψε το ενδιαφέρον του επικεφαλή της Ordo Templi Orientis (O.T.O), τον Theodor Reuss, ο οποίος σύντομα τον μύησε και τον έκανε αρχηγό του O.T.O. Ο λόγος για μια τέτοια αναγνώριση ήταν η γνώση του για την σεξουαλική μαγεία. Το O.T.O και η Σεξουαλική Μαγεία.

Το μαγικό και μυητικό σύστημα του Ο.T.O έχει ένα σύνολο τελετουργικών-μυσταγωγικών διδασκαλιών για την σεξουαλική μαγεία, με βάση τον Φρυγικό Θεό Σαβάζιο. H σεξουαλική μαγεία χρησιμοποιεί τις παρά φύσιν δραστηριότητες, τα πιο κτηνώδη πάθη, και τις διεγέρσεις που προκαλούνται για την λατρεία του Εωσφόρου και των δαιμόνων του, με απώτερο σκοπό την απόκτηση δύναμης και εξουσίας.

Η ισχύς αυτή είναι ίση με την “δύναμη της ζωής” και την “κουνταλίνι”. Μέσω της τελετουργικής χρήσης σεξουαλικών τεχνικών από την Ταντρική γιόγκα, ο μυημένος μπορεί να χρησιμοποιήσει την τεράστια ισχύ της σεξουαλικής ενέργειας για να φτάσει σε υψηλότερες σφαίρες της πνευματικότητας. 

Οι μύστες είχαν ανακαλύψει ξανά το μεγάλο μυστικό των Ναϊτών Ιπποτών, την μαγεία του σεξ, το κλειδί όχι μόνο για την αρχαία αιγυπτιακή και ερμητική-γνωστική παράδοση, αλλά και για όλα τα μυστικά της φύσης, και τους συμπαντικούς νόμους του Ελευθεροτεκτονισμού, και όλα τα συστήματα Θρησκειών.

Για να επιβάλει την Βακχική λατρεία στην ανθρωπότητα, ο Κρόουλι μελέτησε κάθε λεπτομέρεια της σεξουαλικής συμπεριφοράς. Η βασική  επιδίωξη 'ήταν να φέρει τους μυσταγωγούς στο επίπεδο της "λογικής" συνείδησης. Για το σκοπό αυτό, πειραματίστηκε με αλλοιωμένες καταστάσεις συνείδησης, συμπεριλαμβανομένων και απαγορευμένων ουσιών.

Εισήγαγε μεταξύ άλλων την πρακτική της ομοφυλοφιλικής-σεξουαλικής μαγείας στο Ο.Τ.Ο ως έναν από τους υψηλότερους βαθμούς του μυστικού τάγματος, διότι πίστευε ότι ήταν το ισχυρότερο είδος μαγείας. Για αυτό προωθούνται μανιωδώς οι κίναιδοι την σημερινή εποχή. Το μεγάλο θηρίο αντιλήφθηκε ότι οι κατηγορίες εναντίον των Ναϊτών ιπποτών σχετικά με τους σοδομισμούς και τα όργια με γυναίκες ήταν πραγματικές, αλλά μη κατανοητές από τους υπολοίπους τους.

Ο Βρετανός μάγος είχε πάντοτε μαζί του παλλακίδες του εωσφόρου. H πιο γνωστή από αυτές ήταν η Leah Hirsig, η "Πίθηκος του Θωθ". Μαζί ενέδωσαν σε ποτά, ναρκωτικά και σεξουαλική μαγεία. Στο Θέλημα Κρόουλι, Οι Πορφυρές γυναίκες εκπροσωπούν την Βαβυλώνα, την μεγάλη μητέρα των πορνών και των βδελυγμάτων της Αποκάλυψης. 

Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο Κρόουλι έγινε συντάκτης ενός γερμανικού περιοδικού με τίτλο The Fatherland, στο οποίο δημοσίευσε αντιβρετανικά άρθρα. Αυτό δείχνει την πιθανή σχέση του και με την Θούλη του Χίτλερ, του Χίμλερ, και του Ρούντολφ Ες. Την εμπειρία του στα ΜΜΕ, στην προπαγάνδα και στη διαχείριση της κοινής γνώμης, την χρησιμοποίησε ώστε να γίνει το Θέλημα μια υπερδύναμη στην σύγχρονη ανθρωπότητα.

Η ΤΑΝΤΡΙΚΗ ΓΙΟΓΚΑ. 

Η Σεξουαλική μαγεία είναι το ισχυρότερο και σημαντικότερο είδος από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. 

Ο ερωτικός εωσφορισμός επανήλθε την σύγχρονη εποχή, από τον Άλιστερ Κρόουλυ. Ο Κρόουλι τον ονόμασε σεξουαλική μαγεία. Σύμφωνα με τον Κρόουλι η γνώση αυτού της ερωτικής μαγείας ήταν το μεγαλύτερο μυστικό του παρελθόντος, των μυστικών ταγμάτων και αποκαλύπτεται μόνο στους μυσταγωγούς. 

Η δύναμη της μαγείας μέσω της σεξουαλικής αναπαραγωγής, προέρχεται από τα αρχαία μυστήρια. 

Επίσης στοιχεία μπορούν να βρεθούν στον Ινδουισμό, τον Ταοϊσμό και στις μεσαιωνικές μυστικές εταιρείες όπως οι Ναΐτες. Στο σύγχρονο δυτικό κόσμο το O.T.O λέγεται ότι είναι ο κληρονόμος αυτής της διαδρομής, όπως ανέφερε το μεγάλο θηρίο, ο Άλιστερ Κρόουλυ και ο βοηθός ιερέας του, ο Theodor Reuss.

Ο Theodor Reuss αναφέρει ότι το O.t.ο. είναι ένα σώμα μυημένων, στα χέρια του οποίου συγκεντρώθηκε η μυστική γνώση όλων των ανατολίτικων ταγμάτων και όλων των υφισταμένων τεκτονικών βαθμών. Το τάγμα είχε ανακαλύψει τα μεγάλα μυστικά των ναϊτών ιπποτών, την μαγεία του σεξ, το κλειδί για την αρχαία Αιγυπτιακή και την Ερμητική παράδοση, αλλά και όλα τα μυστικά της φύσης, όλους τους συμβολισμούς του Τεκτονισμού και όλα τα απόκρυφα τάγματα. 

Η βασική αρχή πίσω από αυτό το "μεγάλο μυστικό" είναι η σεξουαλική διέγερση, ή "δύναμη ζωής", μια ενέργεια που χρησιμοποιείται μόνον για μαγικούς σκοπούς. Ο Άλιστερ Κρόουλι δίδαξε την σεξουαλική Μαγεία μέσα από την Ταντρική Γιόγκα.  Στην ταντρική μαγεία η βασική προυπόθεση είναι η αύξηση της ενέργειας. Η ενέργεια αυτή είναι γνωστή ως το φίδι της φωτιάς.

Αυτή η μυστηριώδης ενέργεια παραμένει στο χαμηλότερο από τα επτά τσάκρα, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί με δύο διαφορετικές μεθόδους που παραδοσιακά ονομάζεται, δεξί και αριστερό μονοπάτι. Το δεξί παραχωρεί την υπεροχή στην αρσενική αρχή, το αριστερό στην θηλυκή. Καθώς η ισχύς του φιδιού ανορθώνεται σύμφωνα με τους διορατικούς, ανεβαίνει την ραχοκοκαλιά του μύστη, ενεργοποιώντας κάθε τσάκρα, μέχρι που φτάνει στον εγκέφαλο και ονομάζεται συμβολικά, το κεφάλι του φιδιού, όπως αυτό απεικονίζεται ξεκάθαρα στα Αιγυπτιακά αγάλματα.

Την ταντρική γιόγκα δίδαξε στους μύστες και στα κλειστά τάγματα μαγείας ο Άγγλος παγανιστής-εωσφοριστής Άλιστερ Κρόουλι. Ήταν φανατικός λάτρης του Βάκχου, του Πάνα και των Διονυσιακών οργίων. 

Στον σύγχρονο κόσμο η ταντρική γιόγκα είναι η τέχνη του αποκρυφισμού στην σεξουαλική μαγεία. Η ιδέα που “εισήχθη”, από τον Βρετανό αποκρυφιστή  Άλιστερ Κρόουλυ (Aleister Crowley), βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο των διδασκαλιών των διαφόρων μυστικών ομάδων. Οι σχέσεις του Άλιστερ Κρόουλυ με την Ινδική Γιόγκα και την Τάντρα ήταν σημαντική και ιδιαίτερη. 

Ο Άλιστερ Κρόουλυ είχε άμεση σχέση σε ορισμένες μορφές αυτών των πρακτικών και ήταν εξοικειωμένος με την σύγχρονη λογοτεχνία αυτών των θεμάτων. Έγραψε εκτενώς και δίδαξε για αυτά τα θέματα .Αυτό που είναι το πιο σημαντικό, ήταν ότι τα έκανε στην πράξη. Η εκτίμησή του για την αξία της Τάντρα, ήταν μπροστά από την εποχή του, η οποία συνήθως θεωρεί την Τάντρα μια εκφυλισμένη μορφή του Ινδουισμού. Η επιρροή του Ά. Κρόουλυ στην άσκηση της Ανατολικής, κυρίως της ινδικής, εσωτερικής παράδοσης προς τη Δύση, εκτείνεται στην ενσωμάτωση από τα στοιχεία της Γιόγκα και της Τάντρα, στην δομή και το πρόγραμμα των δύο σημαινόντων μαγικών ταγμάτων του Α.Ο.Α. και του O.TO. 

Το παραπάνω ορίζει ότι οι Ταντρικές έννοιες ενσωματώθηκαν σε δύο σημαντικές μυστικές εταιρείες, του Α.Ο.Α. και του O.T.O (Ordo Templi Orientis).

Το OTO εξακολουθεί να έχει εξαιρετικά μεγάλη επιρροή, καθώς φτάνει τα υψηλότερα επίπεδα παγκοσμίως, στην πολιτική, την τέχνη, και στους πιο ισχυρούς οικονομικά. Στον πυρήνα της φιλοσοφίας του μαγικού τάγματος είναι το Θέλημα, μια ιδεολογία που δημιουργήθηκε από τον Άλιστερ Κρόουλυ και συνοψίστηκε στο σατανικό αξίωμα "κάνε ότι θέλεις στον έρωτα”. Συνεπώς τίθεται το ερώτημα, τι δουλειά έχουν όσοι είναι Χριστιανοί να ζούνε με τον εθνοκτόνο και καταστροφικό τρόπο ζωής των Εωσφοριστών ; 

Ο αντίκτυπος του Κρόουλι στις σημερινές κοινωνίες είναι εμφανέστατη σε πολλά επίπεδα, είτε μέσω άμεσων αναφορών στο πρόσωπο του, είτε μέσω έργων εμπνευσμένων από το Θέλημα. Τα πιο εμφανή παραδείγματα της επιρροής του Κρόουλι είναι οι αναφορές που έγιναν από ροκ σταρ που λάτρευαν το πρόσωπο και την φιλοσοφία του, όπως οι Beatles και ο Τζίμι Πέιτζ. 

Επίσης ενέπνευσε επίσης πολλούς χαρακτήρες ταινιών. Η πλειοψηφία των παραγωγών, των στελεχών και των ηθοποιών του Χόλυγουντ ασπάζονται τα θεοσοφικά αξιώματα του Κρόουλι. Η παγκόσμια ελίτ που εμφορείται από τις "αξίες" των Πεφωτισμένων και είναι απόλυτα σύμφωνη με το "Θέλημα" του θηρίου. Στις ημέρες μας ο Κρόουλι θεωρείται μια μυστικιστική ιδιοφυΐα , ένας προφήτης του αντίχριστου. Υπήρξε ένας σατανικός προάγγελος του βδελύγματος, με αποστολή την σεξουαλική "απελευθέρωση" της ανθρωπότητας. Ακόμη προέβλεψε την εγκατάλειψη των παραδοσιακών θρησκειών και την αποδοχή του Αιών του Ώρου, ώστε να οδηγηθεί η ανθρωπότητα σε μια παγκόσμια τάξη πραγμάτων,  διοικούμενη από μια “πεφωτισμένη” ελίτ. 


Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΣΙΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ.

Οι Αρχαίοι Ρωμαίοι απώλεσαν την διοίκηση του Ρωμαϊκού κράτους, Μια από τις βασικές αιτίες παρακμής της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας ήταν ο θεσμός της σεξουαλικής διαφθοράς-σεξουαλικής μαγείας και της δουλείας.

Αυτoί οι θεσμοί εμπόδισαν την πρόοδο της κοινωνίας και της  οικονομίας, του στρατού, και εν γένει του Ρωμαϊκού κράτους,  καθώς λειτούργησαν ανασταλτικά στην ανάπτυξη νέων δημιουργικών σχέσεων. Η πτώση της αυτοκρατορίας ήταν πλέον αναπόφευκτη. 

Οι απλοί Ρωμαίοι στην πλειοψηφία τους ήταν άνεργοι. Ήταν μια εξαθλιωμένη μάζα, μία υποταγμένη τάξη που το μόνον που ζητούσε ήταν σεξ-σεξουαλική διαφθορά, άρτο και θεάματα. Επίσης μεταξύ πολλών άλλων δεινών, η τοκογλυφία είχε γίνει μiα τεράστια κοινωνική μάστιγα. Η διοικητική παραλυσία, η κοινωνική-σεξουαλική διαφθορά και ο ηθικός ξεπεσμός, υπήρξαν άνευ προηγουμένου στην παγκόσμια ιστορία.

Η ηθική με την πνευματική κατάπτωση επέφεραν την σήψη, την παρακμή, την απελπισία, την αδιαφορία και την αδράνεια. Ο χρόνος πλέον κυλούσε αντίστροφα για την πανίσχυρη-παγκόσμια Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Ο ηθικός ξεπεσμός στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα, στην αριστοκρατία της Ρωμαϊκής κοινωνίας, ήταν  δίχως προηγούμενο. Αρχηγοί στην σεξουαλική διαφθορά ήταν οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες. 

Ο ένδοξος στρατηγός-αυτοκράτορας Ιούλιος Καίσαρ και στενός συνεργάτης του Μάρκου-Λικίνιου Κράσσου, διατηρούσε χαρέμια γυναικών στο παλάτι του. Πριν να γίνει αυτοκράτορας διατηρούσε ερωτικές σχέσεις, με τον βασιλιά της Βυθινίας Νικόδημο. Η αριστοκρατία ακολουθούσε κατά πόδας τους αυτοκράτορες. 

Οι ακολασίες τους και τα αχαλίνωτα σεξουαλικά όργια τους έμειναν στην ιστορία. Οι πρόστυχες δεν βρίσκονταν μόνον μέσα στα παλάτια των αυτοκρατόρων, αλλά σχεδόν σε όλα τα σπίτια των ευγενών-αξιωματούχων Ρωμαίων. Οι αρχαίοι Ρωμαίοι-Σημίτες ως γνήσιοι συνεχιστές, των παραδόσεων της φυλής τους, ήταν παγανιστές.

Στην αρχαιοελληνική θρησκεία συναντάμε δεισιδαιμονία και τελετές μαύρης μαγείας. Σε όλες τις θρησκευτικές εκφάνσεις υπήρχε η σεξουαλική μαγεία ως κορωνίδα της λατρείας του Εωσφόρου, η οποία συνοδευόταν από πρωτογονισμό και κανιβαλισμό. Μελετώντας την αρχαιοελληνική θρησκεία είναι εύκολο να διαπιστωθούν τα άπειρα εωσφορικά της στοιχεία. Η μαύρη-σεξουαλική μαγεία, η μαντική, η αγυρτεία, αποτελούσαν μια θλιβερή κοινωνική πραγματικότητα, για τους ιερείς και ειδικά για τις ιέρειες της σκοτεινής θρησκείας.

Διαχρονικά ο Εωσφόρος και ο Σαβάζιος ήταν και είναι οι βασικοί εκπρόσωποι της ανομίας, της αταξίας και της καταστροφής, του Ελληνικού έθνους, καθώς επιβουλεύονται τον Ελληνισμό, με σκοπό να εμποδίσουν, την εθνική και ηθική-πνευματική σωτηρία, και την ανύψωση των ανθρώπων. Όπως είναι γνωστό και ιστορικά αποδεδειγμένο, ο αρχαίος Ελληνικός κόσμος, κατέρρευσε και κατακτήθηκε κατ ουσίαν αμαχητί, από τους αρχαίους Ρωμαίους, εξαιτίας, της σεξουαλικής διαφθοράς, που επέβαλε η αρχαία θρησκεία. 

Στον παγανισμό η αμαρτία και η κάθε ηθική εκτροπή, ήταν συνυφασμένη με την ειδωλολατρική θρησκευτική πίστη. Σε όλα τα ειδωλολατρικά θρησκεύματα υπήρχαν "θεοί"–δαίμονες ως προστάτες των ανθρωπίνων παθών, με βασικότερο όλων την σεξουαλική διαφθορά. Όταν όμως ήρθε στην Ελλάδα τον 8ο π.Χ. αιώνα, η λατρεία, του Φρυγικού “θεού” των σεξουαλικών οργίων του Σαβάζιου, ο οποίος μετονομάστηκε σε Διόνυσο, εκείνος συμπεριέλαβε στο πρόσωπό του την προστασία όλων των σεξουαλικών παθών. 

Κύριο στοιχείο ήταν τα ακατονόμαστα όργια, οι χυδαίες συνευρέσεις, οι πάσης φύσεως ηθικές παρεκτροπές, 

Ο Διόνυσος, έχει έρθει από την Ανατολή για να εδραιώσει στον τόπο αυτό την λατρεία του, η οποία έχει παραγκωνιστεί εξαιτίας της αρχαίας Ελληνικής-Φιλοσοφικής σκέψης. Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται- αρνούνται να σκεφτούν, και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, και την σεξουαλική διαφθορά. 

Ο Φρυγικός “θεός” Διόνυσος, με στόχο την ολοκληρωτική καταστροφή του Ελληνικού έθνους, προσφέρει απλόχερα την σεξουαλική “ελευθερία” από τα “δεσμά” του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού και του Χριστιανισμού, σε όλους όσους τον πιστεύουν. Τα αρχαία χρόνια μόνον οι αγράμματοι και η ηθικά και πνευματικά εξαθλιωμένοι, συμμετείχαν στα σεξουαλικά όργια. Τα ίδια τα καθεστώτα προωθούσαν τα όργια για να μπορούν να εξουσιάζουν με ευκολία τις μάζες. 

Οι Έλληνες φιλόσοφοι-σοφοί, δεν συμμετείχαν ποτέ και καταδίκαζαν δημόσια κάθε σεξουαλική παρεκτροπή. Είναι τραγικό όμως οι νεοταξίτες, εξουσιάζουν, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, στην σύγχρονη Ελλάδα, μέσα από την σεξουαλική διαφθορά.

Οι αμόρφωτες και δεισιδαίμονες μάζες συμμετείχαν με πάθος στις αισχρές Διονυσιακές εορτές, διότι οι κρατούντες επέτρεψαν, να υπάρχει σε αυτές ελευθερία ακόμη και στα πιο ταπεινά αχαλίνωτα πάθη των θρησκευτών.
 
Ελληνικός και Φοινικικός-Ιουδαϊκός πολιτισμός. Ο Ελληνικός πολιτισμός του φωτός, της ηθικής, των Ηρώων, της δημιουργίας, της εξέλιξης, της λογικής, της δικαιοσύνης, είναι για το καλό της ανθρωπότητας. Αντιθέτως ο Ιουδαϊκός πολιτισμός κατά γενική ομολογία είναι σκοτεινός και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αφανίσει τον Ελληνικό, για να κυριαρχήσει και να επιβάλει το παγκόσμιο κράτος. 

Όταν επικρατεί ο πολιτισμός των Ελλήνων, η Χριστιανική ηθική, η παιδεία, η δημιουργία, η εξέλιξη, το μηδέν άγαν και το μέτρον άριστον, το έθνος μεγαλουργεί-επιβιώνει ανάλογα με την εποχή. Στον αντίποδα όταν επικρατεί στην Ελλάδα, ο Φοινικικός-Ιουδαϊκός έχουμε παρακμή-σήψη, σεξουαλική διαφθορά, οικονομική εξαθλίωση, κοινωνικές αδικίες, εμφυλίους και γενοκτονίες, όπως είναι στην σημερινή εποχή η πνευματική παρακμή, η έλλειψη ηθικών αρχών, οι θάνατοι από τα εμβόλια και οι αυτοκτονίες από τα παράνομα μνημόνια. 

Από τα πανάρχαια χρόνια όλοι οι λαοί που πιστεύουν στον Εωσφόρο έχουν κοινές θρησκευτικές, πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές και σεξουαλικές πεποιθήσεις. Σφαγές, κλοπές, εμπρησμοί, βιασμοί, σκλάβωμα γυναικών, σοδομισμοί, καταπόσεις, όργια, αιμομιξίες, τατουάζ, σκουλαρίκια στον αφαλό για τις γυναίκες. (1)

Η νέα τάξη πραγμάτων αποτελεί μια άσπλαχνη και πανάρχαια θεώρηση, ενός άλλου πολιτισμού του Φοινικικού, ο οποίος εκφράζει την κοινωνία του κέρδους, και της κυριαρχίας στην οικονομία. Δημιουργεί ανθρώπους οι οποίοι ζούνε μέσα στην ακολασία και τα πιο ταπεινά σεξουαλικά πάθη. Από τα πανάρχαια χρόνια δεν έχουν τελειωμό, οι γενοκτονίες, οι βιαιοπραγίες, οι προδοσίες και οι καταστροφές, από τους Φοίνικες-Ιουδαίους κατακτητές, της Ελλάδας.

Παρατηρώντας την ιστορία θα διαπιστώσουμε δυο βασικά αξιώματα, τα οποία καθόρισαν την επιβίωσή και την εξέλιξή της Ελλάδος και της ανθρωπότητας. Τα στοιχεία αυτά είναι η λογική σκέψη, ο πολιτισμός των Αρχαίων Ελλήνων Φιλοσόφων και από την άλλη η Ιουδαϊκή-Φοινικική Βακχική λατρεία. 

Η λογική σκέψη, οι επιστήμες και το πάθος για την ζωή, συνθέτουν το βασικό υπόβαθρο της ανθρώπινης σκέψης. Τα παραπάνω δυο βασικά στοιχεία, ήταν και είναι εντελώς αντίθετα μεταξύ τους. Εδώ και αιώνες συγκρούονται ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός και ο Ιουδαϊκός, με προεξέχων τον Φρυγικό θεό Σαβάζιο, που αργότερα ονομάστηκε Διόνυσος. 

Ο Φρυγικός Διόνυσος είναι ο "θεός"-δαίμονας των παρά φύση σεξουαλικών πράξεων. Από την μία πλευρά οι Έλληνες της λογικής, του φωτός, του μέτρου και του πολιτισμού. Από την άλλη οι Φοίνικες και ο Σαβάζιος-Διόνυσος οι εκφραστές του αχαλίνωτου σεξουαλικού πάθους, της ερωτικής μαγείας (Εωσφορισμός), της μανίας και των έντονων συναισθημάτων. 

Οι δυο παγκόσμιοι πολιτισμοί εκπορσωπούν δύο διαφορετικά φιλοσοφικά αξιώματα για την ζωή. Ανά τους αιώνες οι αντίθετοι εκ διαμέτρου πολιτισμοί, προσπαθούν να επικρατήσουν στην πολιτική, στον στρατό, την οικονομία, στις επιστήμες, στις τέχνες, στους θεσμούς, την ηθική την κοινωνία και τα έθνη. 

Ειδικότερα το Ελληνικό έθνος στο πέρασμα των αιώνων, είναι δημιούργημα τόσο του Ελληνικού φιλοσοφικού πνεύματος, όσο και του Διονυσιακού (Φοίνικες-παγανισμός). 

Τον Ελληνικό πολιτισμό αποτελούν η ορθή παιδεία-Φιλοσοφία, η απλότητα, η λογική, ο στοχασμός, η εγκράτεια και η γαλήνη. Αντίθετα το Διονυσιακό-Φοινικικό πνεύμα, το χαρακτηρίζει η μανία, το μένος, το πάθος, το συναίσθημα, οι σεξουαλικές ανωμαλίες, οι ψυχικές εκρήξεις, οι παρορμήσεις, τα πιο βρώμικα-αισχρά ένστικτα του ανθρώπου και η εύθυμη πλευρά της ζωής.

Η Ελληνική αγωγή ορίζεται από το μέτρον άριστον και το μηδέν άγαν, την μεσότητα και την αποφυγή των υπερβολών και των άσκοπων-καταστροφικών ενεργειών. Αντίθετα το Διονυσιακό-Φοινικικό πνεύμα δεν τα δέχεται όλα αυτά και οδηγεί τους Έλληνες σε καταστροφικές πράξεις και συμπεριφορές οριακές, οι οποίες διαχρονικά θέτουν τον Ελληνισμό σε θανάσιμους κινδύνους. 

Tο Διονυσιακό στοιχείο καθηλώνει το Ελληνικό έθνος και τους Έλληνες, στο επίπεδο των ζώων και στον πρωτογονισμό, ενώ το Ελληνικό πνεύμα, εξυψώνει και βοηθά, με τα ανώτερα και ευγενέστερα δημιουργήματα του. Nα περάσουμε να δούμε τις επιπτώσεις που είχε ο παγανισμός και ο Ιουδαϊκός πολιτισμός την αρχαία εποχή.  Αυτές ήταν και θα είναι οι συνέπειες του Διονυσιακού πολιτισμού για το Ελληνικό έθνος. 

Οι γυναίκες είναι τα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας. Χωρίς ηθικές και σωστές γυναίκες, δεν μπορεί να σταθεί το Ελληνικό έθνος.

Το πώς θα ντύνονται και θα ζούνε οι γυναίκες το καθόρισαν οι αρχαίοι Έλληνες σοφοί και οι Άγιοι της Ορθοδοξίας. Οι ντυμένες-ηθικές γυναίκες έχουν αξιοπρέπεια, ενώ το πιο βασικό είναι ότι δημιουργούν υγιείς ερωτικές επιθυμίες και γεννούν Ήρωες, Άγιους-Αγίες. Αυτό γινόταν εδώ και αιώνες. Δυστυχώς την σημερινή εποχή οι περισσότερες γεννούν δειλούς, θηλυπρεπείς ρiψάσπιδες..

Οι γυμνές-ανήθικες γυναίκες και όσες από αυτές αξίζουν εμφανισιακά, δημιουργούν εντελώς ακάθαρτες ορμές με θλιβερό αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη σεξουαλική διαφθορά. 

Οι συνέπειες για το έθνος είναι τρομερές και δυσβάσταχτες. 
Αυτό διότι η γύμνια και η σεξουαλική διαφθορά προκαλούν ανηθικότητα, χυδαιότητα, αμάθεια, ανομία, αταξία, αδικία, απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, προδοτικά μνημόνια,  ανεργία, άστεγους, αυτοκτονίες, εισβολείς, θανατηφόρα εμβόλια και κατάλυση του συντάγματος.   

Τις εποχές που ήταν ντυμένες οι Ελληνίδες το έθνος μεγαλουργούσε σε όλη την οικουμένη.

Ήμασταν ως έθνος στην κορυφή του κόσμου και είχαν την ψυχική-ηθική δύναμη οι πρόγονοι μας να υπερασπιστούν επί αρκετούς αιώνες την πατρίδα μας από πολλούς εξωτερικούς εχθρούς. Οι πρόγονοι μας με στηρίγματα την Ορθοδοξία, τον Πολιτισμό και τις ηθικές-μονογαμικές γυναίκες, από σκλάβοι των Ρωμαίων απελευθερώθηκαν χωρίς να πολεμήσουν και εν συνεχεία έγιναν διοικητές της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Στην εποχή μας εξαιτίας των σεξουαλικών ανωμαλιών,
σβήνουμε αργά και σταθερά. 

Είναι κοινώς αποδεκτό και διαχρονικά αποδεδειγμένο ότι οι κόρες Χριστού, ήταν και είναι ευλογία για την Ελλάδα, είναι ευλογία για την κοινωνία. Στον αντίποδα οι κόρες του εωσφόρου με την μόδα, με τα σεξουαλικά έκτροπα, είναι εθνική, πνευματική και κοινωνική καταστροφή. ο Διονυσιακός πολιτισμός-σεξουαλική μαγεία αποτελούν τα ισχυρότερα όπλα υβριδικού πολέμου όλων των εποχών εναντίον του Ελληνικού έθνους. Από την στιγμή που κατέρρευσε ο κορυφαίος πολιτισμός του κόσμου ο Ελληνικός με αιτία την σεξουαλική μαγεία-Βακχικά μυστήρια (Διονυσιακή λατρεία), είναι δεδομένο ότι εμείς στην σύγχρονη εποχή δεν έχουμε καμία απολύτως ελπίδα. Οι πρόγονοι μας έγιναν σκλάβοι στους Ρωμαίους, και εμείς κατακτηθήκαμε από τους Γερμανούς και τους Τούρκους, την σημερινή εποχή. Η μοναδική ελπίδα αναστάσεως του έθνους είναι η Ορθοδοξία.

Οι Έλληνες του μεσαίωνα από σκλάβοι έγιναν διοικητές του Ρωμαϊκού κράτους, χωρίς να χρειαστεί να πολεμήσουν. Όλα αυτά γιατί είχαν θρησκεία την Ορθοδοξία, πολιτισμό τους αρχαους Έλληνες φιλοσόφους, ρήτορες, σοφιστές, πανεπιστήμονες.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο έφερε τα χρηστά ήθη ζωής, χωρίς καθόλου σεξουαλική διαφθορά. Τα χρηστά ήθη της ζωής των Ελλήνων, είναι το πανάρχαιο διαχρονικό μυστικό, για την επιβίωση του έθνους στο πέρασμα των αιώνων. Ταυτόχρονα όμως είναι το κλειδί όλων των μεγάλων Ελληνικών στρατιωτικών, πολιτικών, κοινωνικών, επιστημονικών επιτυχιών, από καταβολής του Ελληνικού έθνους. 

Οι Έλληνες των μεσαιωνικών αιώνων μέσα από την ηθική, την πίστη και την παιδεία έγιναν κληρονόμοι μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας (Ρωμαϊκή) και μια παγκόσμιας θρησκείας (Χριστιανισμός). Ο Χριστιανισμός αναδύθηκε και έγινε παγκόσμια θρησκεία με την εισαγωγή των Πλατωνικών διδασκαλιών από τους τρείς ιεράρχες και η αρχαία Ελληνική σοφία διασώθηκε και διατηρήθηκε στους αιώνες μέσα από την ενσωμάτωση της στην Ορθόδοξη-Χριστιανική πίστη. Κυριολεκτικά ο Ελληνισμός αναστήθηκε από την Ορθοδοξία. 

Ποια είναι τα κριτήρια των κατακτητών της Ελλάδας, ώστε να συνεχίζουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο ;

Κατά γενική παραδοχή όλων των πραγματικών Ελλήνων και με αδιάσειστα στοιχεία, στην Ελλάδα διεξάγεται υβριδικός πόλεμος. Έχουμε νεκρούς από εμπρησμούς, εμβόλια, μνημόνια και από τους εισβολείς. Επικρατεί παρακμή, αμάθεια, έλλειψη αρχών και διχασμός στην Ελληνική κοινωνία. Στο τέλος της δεκαετίας αναμένεται η κορύφωση του υβριδικού πολέμου. Είναι επιτακτική ανάγκη να εγκαταλείψουν τον Διονυσιακό οι περισσότεροι κάτοικοι της επικράτειας. Σε διαφορετική περίπτωση θα αφανιστούμε μέχρι ενός. 

Οι κατακτητές νεοταξίτες έχουν μια εμπειρία αιώνων σε γενοκτονίες, σε παραδοσιακούς και υβριδικούς πολέμους, με συνέπεια να οδηγούν σε παρακμή το Ελληνικό έθνος σε διάφορες ιστορικές περιόδους. Το βασικότερο κριτήριο Τούρκων και των Γερμανών είναι ότι η πλειοψηφία των κατοίκων έχει υιοθετήσει οριστικά και αμετάκλητα τον Διονυσιακό πολιτισμό. Η σεξουαλική μαγεία, με τις παρά φύσιν ερωτικές πράξεις, η έλλειψη ηθικής, παιδείας, δικαιοσύνης, λογικής, τάξης, εξέλιξης και αγάπης προς τον συνάνθρωπο, αποτελούν τους βασικότερους ανασταλτικούς παράγοντες, για την εθνική μας επιβίωση. 

Όσο συνεχίζει η πλειοψηφία των Ελλαδιτών αυτόν τον καταστροφικό τρόπο ζωής σε ερωτικό, πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό και θρησκευτικό επίπεδο, δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως εμπόδιο στην νέα τάξη πραγμάτων. Θα μας αφανίσουν μέχρι ενός.   

 ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ

 Πάγια αρχή μου είναι ότι όλοι οι λαοί, όλοι οι άνθρωποι, έχουν δικαίωμα να πιστεύουν οπού θέλουν. Όλα αυτά με την απαραίτητη προυπόθεση να μην επιβάλλουν τα πιστεύω τους σε τρίτους, είτε δια της βίας, είτε με πλάγιους τρόπους.  Από όλους τους προαναφερόμενους, εξαιρείται, ένα μικρό μέρος βάση των παγκόσμιων Φιλοσοφικών-μαθηματικών σταθερών, μέτρον άριστον και μηδέν άγαν.

 Η ελευθερία πίστεως είναι θεόδοτη. Ο ίδιος ο Θεός έδωσε το δικαίωμα στους ανθρώπους, να πιστεύουν, όπου επιθυμούν. Προσωπικά είμαι υπέρ της συνυπάρξεως των λαών και των διαφορετικών θρησκευτικών, πεποιθήσεων, για αυτό στηρίζω, τον μεγάλο Σύριο ηγέτη Ασσάντ, ο οποίος επέτυχε να συνυπάρχουν ειρηνικά, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι.

Αναφέρομαι πάντοτε στους Φοίνικες που από μονοθεϊστές της Π. Διαθήκης και πιστοί των προφητών, εγκατέλειψαν τον Θεό, άλλαξαν και έγιναν οπαδοί του δωδεκαθέου. Δεν αναφέρομαι σε όλους τους Φοίνικες.

Από το έτος 2006, όταν ξεκίνησα να γράφω την στήλη, ήμουν και είμαι ο μοναδικός Έλληνας στον κόσμο, που προτείνει τον συνδυασμό : Oρθοδοξία, Εκκλησιασμός, κατήχηση, χρηστά ήθη, μουσικά σχολεία, υψηλός αθλητισμός, ιστορική γνώση, για την δημιουργία Ελλήνων ανώτατης ποιότητας. Ακόμη προτείνω την εφαρμογή του άρθρου 120 παρ. 4 του Ελληνικού συντάγματος, την κατάργηση των κομμάτων και την αλλαγή πολιτεύματος. 

Χιλιάδες παιδιά, αθόρυβα, και σε χαμηλούς τόνους, εδώ και αρκετά χρόνια, ακολουθούν αυτόν τον συνδυασμό. Όπως είναι γνωστό και ιστορικά αποδεδειγμένο, η νέα τάξη για να είναι σε θέση μας να εξουσιάζει. Από το σωτήριο έτος 1995 έχω την τιμή να είμαι ο μοναδικός Ορθόδοξος-Χριστιανός στον κόσμο, ο οποίος έχει ως προστάτη Άγιο, τον αυτοκράτορα Νικηφόρο Β Φωκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου