Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Ερντογάν καθιέρωσε ως Εθνικό σύμβολο της Τουρκίας τον ήλιο της Βεργίνας !!! Ποια είναι η στενή σχέση Ολυμπιάδας και Ερντογάν ;

 

Η δημοκρατία της Τουρκίας χρησιμοποιεί στις επίσημες συναντήσεις του Ερντογάν με προέδρους και πρωθυπουργούς κρατών, στις σημαίες, σε τοίχους και σε μαρμάρινες πλάκες, τον ήλιο της Βεργίνας, για να τονίσει την κατάκτηση της Ελλάδας, αλλά και για λόγους θρησκευτικών πεποιθήσεων του Τούρκου προέδρου. Είναι θλιβερό όμως άπαντες στην Ελλάδα και όχι μόνον κάνουν ότι δεν "βλέπουν".

Δυστυχώς μια ακόμη πικρή δικαίωση της Ελληνικής-Χριστιανικής στήλης Επικρατέειν η Απόλλυθυσθαι σχετικά με την κατάκτηση της Ελλάδας, για την οποία πρώτος έχω κάνει αναφορά από το 2010 και με επιβεβαίωσαν οι Γεώργιος Κοντογιώργης, Γεώργιος Κασιμάτης και Θεόδωρος Κατσανέβας.

Γιώργος Κοντογιώργης: Η Ελλάδα είναι ένα κράτος υπό καθεστώς διπλής κατοχής, ντόπιας και ξένης!


Ο Ερντογάν χρησιμοποιεί και έχει καθιερώσει τον ήλιο της Βεργίνας ως επίσημο εθνικό-κρατικό σύμβολο της Τουρκίας !!! Εν τούτοις ενώ αρκετοί νεοέλληνες επί χρόνια διαμαρτύρονται δικαίως για την χρήση του ήλιου της Βεργίνας από τα Σκόπια, δεν αναφέρουν απολύτως τίποτα για την τοποθέτηση του στις Τουρκικές σημαίες από τον πρόεδρο Ερντογάν !!!   

Ο δεύτερος μεγαλύτερος πολιτικός του αιώνας μας τοποθέτησε το αρχαίο Μακεδονικό οικόσημο, για να δείξει την δύναμη του, την κατάκτηση της Ελλάδας στα πλαίσια ανασυστάσεως της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και την στενή σχέση του με την Ολυμπιάδα την μητέρα του Αλέξανδρου. 

Ο πιο άξιος διάδοχος του Ατατούρκ είναι ο σημερινός πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος έχει ήδη δημιουργήσει την νέα Οθωμανική αυτοκρατορία. Τελικά    τα "οράματα" του Ερντογάν κάθε άλλο παρά ουτοπικά είναι, όπως έλεγαν κάποιοι "αφελείς". Για αυτό σημαντικό είναι να δει κανείς ποιος είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τι είναι ικανός να κάνει.

Στα πλαίσια ανασυστάσεως της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, η Ελλάδα παραχωρήθηκε με την σύμφωνη γνώμη της Αμερικής- Γερμανίας και με την υποστήριξη του Κατάρ στην Τουρκία. Η Αμερική έχασε τον μικρότερης κλίμακας παγκόσμιο πόλεμο που διεξάγεται στην Συρία. 

Για να μην διασύρονται άλλο από την Ρωσία, οι ηττημένοι Αμερικάνοι αποφάσισαν την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και παράλληλα ανέθεσαν την διεξαγωγή όλων των πολέμων για λογαριασμό των ΗΠΑ, στον Ερντογάν. Ήδη η Τουρκία έχει κατακτήσει την Βόρεια Συρία, την Λιβύη, το Ναγκόρνο Καραμπάχ και αντικαθιστά την Αμερική στο Αφγανιστάν και όπου κριθεί απαραίτητο. 

Στην προσπάθεια τους από την Ουάσιγκτον να ανασχέσουν την Κινέζική προέλαση, ο Ερντογάν θα φτάσει μέχρι και την Ινδία, εάν και εφόσον χρειαστεί. Η Αμερική με αυτόν τον τρόπο κρατά αλώβητο το γόητρο της, καθώς δεν κινδυνεύει να χρεωθεί νέες ήττες, στα πεδία των μαχών, από την Ρωσία του Πούτιν και παράλληλα δεν έχει απώλειες σε οικονομικό, πολιτικό, γεωστρατηγικό επίπεδο. Ταυτόχρονα δεν έχει απώλειες σε στρατιωτικό δυναμικό και σε εξοπλισμό. 

Ο πιο επιτυχημένος πολιτικός του αιώνα μας, μετά τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ρετζέπ-Ταγίπ Ερντογάν έχει αντιληφθεί ότι η Αμερική είναι σε πλήρη αδυναμία και ότι εξαρτάται αποκλειστικά από τις Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, με αποτέλεσμα να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την θέση του. Δυστυχώς αυτό κάνει ανεξέλεγκτο και ασύδοτο τον Τούρκο πρόεδρο. Το πιο ενδεικτικό παράδειγμα περί αυτού είναι η αγορά των πυραύλων S 400, από την Ρωσία. Το μίσος του Ερντογάν και των επιτελών για την Ελλάδα, προέρχεται από πολύ συγκεκριμένες αιτίες και έχει πανάρχαιες ρίζες.  


Ο πρόεδρος της Τουρκίας όπως έχω αποκαλύψει εδώ και μερικά χρόνια, ανήκει σε μια κλειστή μωαμεθανική-παγανιστική σέχτα. Για αυτό καθιέρωσε τον ήλιο της Βεργίνας ως εθνικό σύμβολο του Τουρκικού έθνους, καθώς η Ολυμπιάδα ήταν μια από τις μεγαλύτερες Θεουργούς-μάγισσες του αρχαίου κόσμου. Επίσης στα πλαίσια της κοινής θρησκευτικής λατρείας η Ολυμπιάδα και ο Ερτνογάν δολοφόνησαν με τελετουργικό τρόπο τους αντιπάλους τους. 

Οι Χαριζίτες ( Haridji Meszep) είναι αδελφότητα παγανιστών. Να υπενθυμίσω ότι κατά την επίσημη επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ρ. Ερντογάν στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2017, έστησαν προς τιμήν του το γλυπτό το οποίο ονόμασαν  “φύλακα-άγγελο” του Παλαιού Φαλήρου. 

Το γλυπτό τοποθέτησε ο Δήμαρχος. Αυτό το άγαλμα συμβολίζει τον φύλακα-'Θεό" του Τουρκικού κράτους, ο οποίος ιεραρχικά είναι υψιστάμενος του "θεού" Κρόνου. 

Ο ασημένιος κύλινδρος συμβολίζει την σελήνη που λατρεύουν οι Τούρκοι, την οποία έχουν και στην σημαία τους, ως ημισέληνο. Ο κόκκινος “άγγελος” είναι το χρώμα των Τούρκων, του πιο δολοφονικού κράτους της οικουμένης, το οποίο δεν έχει ιστορία παρά μόνον ποινικό μητρώο σύμφωνα με τον δάσκαλο από τον Κιλκίς τον Δημήτρη Νατσιό

Το δαιμονικό γλυπτό είχε τοποθετηθεί στις 5 Δεκεμβρίου 2017, την ημέρα που εορτάζει ο Άγιος Σάββας. Savas στα Τούρκικα σημαίνει πόλεμος. Αυτό το ειδικής τεχνοτροπίας άγαλμα καλωσόριζε τον Χαριζίτι Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα. Ο δαίμονας που ονόμασαν “κόκκινο άγγελο” έχει τις εξής ονομασίες : Al – Oujah, Αλούτζα και Savazios. 

Ο πρόεδρος της Τουρκίας πιστεύει στον Φρυγικό Δαίμονα, Σημιτικής καταγωγής Σαβάζιο-Διόνυσο. Για αυτό οι Τούρκοι πράκτορες της ΜΙΤ στην Ελλάδα, που είναι των ίδιων θρησκευτικών πεποιθήσεων επιθυμούσαν να τιμήσουν και να καλωσορίσουν με αυτόν τον τρόπο τον ερχομό του μεγάλου παγανιστή Ρ. Ερντογάν, με την τοποθέτηση του γλυπτού σε μια περιοχή που υπάρχει πολύ έντονο το Τουρκικό-παγανιστικό στοιχείο, όπως η περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, του Αλίμου και της Καλλιθέας. 

Εκεί δραστηριοποιείται Χαριζίτικος πυρήνας που βρίσκεται στο μέσον μιας περιοχής που εκτείνεται από την Καλλιθέα έως την Βουλιαγμένη. 

Ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δοθεί σε άτομα που προέρχονται από τα Μικρασιατικά Παράλια και τα οποία συνδέονται με την απόκρυφη θρησκευτική πίστη της σέχτας των Χαριζιτών. 

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι οι "Έλληνες" από τις ομάδες Χαριζιτών της Λέσβου και της Κω, όπως οι Θ. Κ, Σ. Κ., Ε.Κ. και ο Σ.Τ. είχαν σταλεί στο Παλαιό Φάληρο, στον Άλιμο, στην Καλλιθέα από την Λέσβο και την Κω, για να έρθουν σε επαφές με τους εκεί πυρήνες, για να καθορίσουν της δραστηριότητες τους. 

Έκτος από την υποδοχή του Ερντογάν στην πόλη των Αθηνών, η ύψωση του σατανικού γλυπτού, και η προβολή της σειράς Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής από την τηλεόραση ήταν ταυτόχρονα και ένα μυστικό σύνθημα προς τα κλιμάκια του Ελλαδικού χώρου ότι ξεκινά η τελική αντεπίθεση για την "ειρηνική" κατάκτηση της Ελλάδας και ότι οι παγανιστικοί-χαριζίτικοι πυρήνες στην Κωνσταντινούπολη, στο Νέο Βουτζά, την Καλλιθέα  Αττικής, στην Ουτζά της Μυτιλήνης και αλλού να ξεκινήσουν τις δραστηριότητες τους. Στα πλαίσια παρόμοιων σκοπών, ο Ερντογάν έκανε τζαμί την Αγία Σοφία. Η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί σήμαινε την  οριστική ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, και ο ήλιος της Βεργίνας υπογραμμίζει την στενή θρησκευτική σχέση μεταξύ Ερντογάν και της Ολυμπιάδας-Μυρτάλης της μητέρας του Μέγα Αλέξανδρου.  . 

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πού όλους τους μετανάστες, τους πήγαν σε αυτήν την περιοχή της Λέσβου, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή, γενικότερα. Η συγκεκριμένη περιοχή στην Μυτιλήνη έχει από πολύ παλιά, το όνομα Al – Oujah, Αλούτζα (Ουτζά) στα Τουρκικά, που είναι ο πιο σημαντικός θεός-δαίμονας για τους Τούρκους- Παγανιστές. 

Ο πρόεδρος Ερντογάν θεωρεί την Λέσβο το πιο ξεχωριστό νησί, καθώς η περιοχή έξω από την Μυτιλήνη φέρει το όνομα του πιο σημαντικού δαίμονα του Τουρκικού παγανισμού. Επίσης είναι πολύ γνωστό ότι τα πανάρχαια χρόνια η Λέσβος ήταν το πιο σημαντικό νησί, σχετικά με την λατρεία του Κρόνου. 

Σε όλη την διάρκεια της Οθωμανικής κατοχής γινόταν κρυφές τελετές από τους Τούρκους Χαριζίτες, στην ευρύτερη περιοχή Ουτζά της Μυτιλήνης. Επί 450 χρόνια στις τελετές για την λατρεία του Al oujah, συμμετείχαν πολλοί σημαντικοί χαριζίτες παράγοντες της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. 

Συνεπώς το νησί της Λέσβου έχει τεράστια θρησκευτική σημασία, καθώς είναι ο ιερότερος τόπος λατρείας, για τους Τούρκους χαριζίτες. Παρά την απελευθέρωση του νησιού, η λατρεία του Τούρκου δαίμονα δεν σταμάτησε ποτέ.

Από τις σχετικές αναφορές μου εδώ και μια δεκαετία ανησύχησαν οι διαμένοντες εν Ελλάδι Τούρκοι παράγοντες-στελέχοι των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, διότι είναι η απ΄ ευθείας συνέχεια των πρώτων Χαριζίτων Σουλτάνων Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή και του Σελίμ Β. Ο Σελίμ ήταν γιος του Σουλεϊμαν του μεγαλοπρεπή. 

Για όσους δεν γνωρίζουν από τα πανάρχαια χρόνια το σπουδαιότερο κέντρο λατρείας του Κρόνου στα νησιά βρίσκεται στην Λέσβο. Για αυτό επιδεικνύουν τεράστιο ενδιαφέρον όλα τα ανθελληνικά νεοταξικά κέντρα. Δεν ήταν καθόλου τυχαία η επίσκεψη του πάπα, του Βαρθολομαίου, της Σάραντον, της Τζολί και της Ράνιας στο νησί. 

Οι Χαριζίτες Τούρκοι δολοφόνησαν τον γιο του Μεσούτ Γιλμάζ.

"Μυστήριο" για την πλειοψηφία εξακολουθεί να παραμένει η δολοφονία του γιού του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ. Ο Μεχμούτ – Γιαβούζ Γιλμάζ είχε βρεθεί νεκρός στις 16 Δεκεμβρίου 2017 μέσα στην οικία του στον Κωνσταντινούπολη.

Την θλιβερή είδηση σχετικά με τον θάνατο του Γιαβούζ, την έμαθαν οι άτυχοι γονείς βρισκόμενοι σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ κατά την επιστροφή τους στην Τουρκία.

Εν τούτοις η αδιαβάθμιτης αξίας πηγές μου, που δεν διαψεύστηκαν ποτέ σχετικά τον Ερντογάν, την ΜΙΤ και τους γκρίζους λύκους ήταν κατηγορηματικές σχετικά με τον θάνατο του Μεχμούτ – Γιαβούζ Γιλμάζ. ότι ήταν μια παγανιστική-εωσφορική δολοφονία η οποία είχε άμεση σχέση με τηνσέχτα των Χαριζιτών και ύψωση του γλυπτού στον δήμο Παλαιού Φαλήρου. Η τοποθέτηση του αγάλματος στο Π. Φάληρο είχε μια σειρά Εθνκιστικών και θρησκευτικών μηνυμάτων. 

Ο Μεσούτ Γιλμάζ (πατέρας του Μεχμούτ-Γιαβούζ), αφήνοντας άναυδους τους πάντες είχε καταγγείλει δημοσίως την πρώην Πρωθυπουργό της Τουρκίας Τ. Τσιλέρ, ως υπεύθυνη σχετικά με τους εμπρησμούς που έγιναν  σε δασικές εκτάσεις της Ελλάδος, από την ΜΙΤ και τους γκρίζους λύκους.

Σε αυτήν την καταστροφική επιχείρηση κατά των Ελληνικών δασών συμμετείχαν εκτός των εθνικιστών γκρίζων λύκων και της ΜΙΤ και η υπηρεσία πληροφοριών στρατοχωροφυλακής, μαζί με  την Αλβανική SHIK, όπως είχε αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός.

Τον Γιλμάζ είχε επιβεβαιώσει και άλλοι Τούρκοι που συμμετείχαν στους εμπρησμούς. 

Τότε οι Χαριζίτες αποφάσισαν να πάρουν την εκδίκηση τους. Από αρχαιοτάτων χρόνων οι θεοί του παγανισμού εκπροσωπούν τα πιο ταπεινά ανθρώπινα πάθη όπως είναι η σεξουαλική διαφθορά-σεξουαλική μαγεία, το μίσος, ο φθόνος, η εκδίκηση κλπ. Για αυτό ο Ερντογάν και η σέχτα του ως γνήσιοι παγανιστές επιθυμούσαν να απολαύσουν τον πόνο των γονιών του δολοφονηθέντος. Για αυτό η σέχτα των Τούρκων παγανιστών επέλεξε να δολοφονήσει τον γιο Γιλμάζ και όχι τον ίδιο. ΟΙ Χαριζίτες ήθελαν να εκδικηθούν τον Μεσούτ Γιλμάζ ο οποίος με τις δηλώσεις είχε δώσει διπλωματικά, στρατιωτικά και πολιτικά δικαιώματα στην Ελλάδα.

Επίσης δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως η δολοφονία έγινε Παρασκευή προς Σάββατο. Η Παρασκευή είναι η ημέρα των Μωαμεθανών και το Σάββατο είναι η ημέρα των Ιουδαίων. Επίσης σημαντικό είναι ότι κάνοντας στην ανάλυση και την σύνδεση των ονομάτων Γιαβούζ και Γιαχβέ μαζί με κάποια άλλα ονόματα καταλήγουμε στον δαίμονα του Παλαιού Φαλήρου.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗ-ΠΟΛΥΞΕΝΗ-ΜΥΡΤΑΛΗ. 

Διαβόητη μάγισσα αναφέρεται και από τους αρχαίους και τους σύγχρονους σοφούς, ιστορικούς, βιογράφους η Ολυμπιάδα, η μητέρα του Μ. Αλεξάνδρου η οποία στις θρησκευτικές τελετές μάγευε φίδια (H.G. Wells, σελίδα 266). Επίσης η εν λόγω θρησκόληπτη μυσταγωγός των Καβειρίων μυστηρίων της Σαμοθράκης και φανατική μαινάδα του Διονύσου, κατά την απουσία του Αλεξάνδρου δολοφόνησε το βρέφος της αντιζήλου της εις τας αγκάλας της μητρός του, αυτήν δε την εξευτέλισεν, και εν συνεχεία την στραγγάλισεν» (H.G.Wells σελίδα.268) σε θρησκευτική τελετή!!! 

Η Ολυμπιάδα γεννήθηκε στην Αρχαία Πασσαρώνα το έτος 373 π.Χ. Μεγάλωσε στο Αρχαίο Όρραον, έζησε ως σύζυγος του Φιλίππου Β´ στην Πέλλα και στις Αιγές. Την δολοφόνησαν δια λιθοβολισμού στην Πύδνα, με εντολή του Κάσσανδρου, το έτος 316 π.Χ. 

Ήταν η δεύτερη θυγατέρα του Νεοπτόλεμου Β, βασιλιά των Μολοσσών της Ηπείρου και γεννήθηκε το 373 π.Χ. στην Πασσαρώνα. Η αδελφή της λεγόταν Τρωάδα. Το όνομα της τρομερής μάγισσας ήταν Πολυξένη όταν ήταν παιδί, Μυρτάλη στα εφηβικά της χρόνια και αργότερα μετονομάστηκε σε Ολυμπιάδα και Στρατονίκη. 

Το όνομα Ολυμπιάδα της δόθηκε σύμφωνα με την παράδοση, ύστερα από την νίκη του Φίλιππου στους Ολυμπιακούς αγώνες του 356 π.Χ. Σε ηλικία έντεκα ετών απεβίωσε ο πατέρας της Νεοπτόλεμος Β´ και τον θρόνο πήρε ο θείος της Αρύββας, ο οποίος παντρεύτηκε την ορφανή ανεψιά του και μεγαλύτερη αδελφή της Πολυξένης, την Τρωάδα, η οποία ήταν 16 ετών. Οι γάμοι αυτοί είναι επιτρεπτοί και φυσιολογικοί, σύμφωνα με τους εωσφοριστές του δωδεκαθέου. 

Ο ορφανός αδελφός της ο Αλέξανδρος ήταν τότε μόλις ενός έτους. Ήταν η εποχή που η Ήπειρος βρισκόταν σε εποχή ακμής. Η Μυρτάλη από τα παιδικά της χρόνια, έλαβε υψηλή εκπαίδευση. 

Νωρίς διακρίθηκε για το ανήσυχο πνεύμα της, και την επιθυμία να μάθει περισσότερα για την θεουργία. Διδάχτηκε τα ιερατικά μυστικά στο σκοτεινό μαντείο της Δωδώνης, το οποίο και υπηρέτησε για χρόνια, ενώ ήταν μυημένη και στα Βακχικά-Διονυσιακά Μυστήρια. Ακόμη ήταν ιέρεια των Καβειρίων μυστηρίων της Σαμοθράκης, όπου γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Φίλιππο Β'. 

Σε αντίθεση με τις περισσότερες νέες ευγενικής καταγωγής, η Ολυμπιάδα-Μυρτάλη δεν επιθυμούσε να παντρευτεί νέα. Επέλεξε να υπηρετήσει στο Μαντείο της Δωδώνης και μυήθηκε στα Βακχικά μυστήρια, που χαρακτηρίζονταν από τον πολύ έντονο σεξουαλικό χαρακτήρα τους. Σοδομισμοί, στοματικά, καταπόσεις, ταυτόχρονο σεξ με πολλούς άνδρες, όργια και πάσης φύσεως ανωμαλία προς τιμήν του Φρυγικού δαίμονα Σαβάζιου-Διόνυσου. 

Αυτή ήταν και είναι η βασικότερη τελετουργική λατρεία του Εωσφόρου και των δαιμόνων του, από τα πανάρχαια χρόνια. Ασκούν την σεξουαλική μαγεία, το ισχυρότερο από όλα τα είδη, σύμφωνα με τους ίδιους τους Εωσφοριστές. Διαβάστε σχετικά τον Άλιστερ Κρόουλι, τον μεγαλύτερο σατανιστή του σύγχρονου κόσμου.   

Ως μύστις των Βακχικών-Διονυσιακών και των Καβείριων Μυστηρίων απέκτησε διορατικότητα και εμπλούτισε τις ικανότητες της για τις πολιτικές- κοινωνικές και στρατιωτικές της δραστηριότητες. Υπήρξε η γυναίκα του Φιλίππου Β, (357 π.Χ.-337 π.Χ.). Όμως ο Φίλιππος σύμφωνα με τα αξιώματα του παγανισμού, παντρεύτηκε πολλές γυναίκες (Αυδάτα, Φιλίνα, Νικησίπολη, Μήδα, Κλεοπάτρα κλπ.). 

Η Ολυμπιάδα ήταν η πιο μορφωμένη από όλες όσες παντρεύτηκε ο Φίλιππος και από όλες γενικά τις αρχόντισσες, της Μακεδονίας. Εξασκούσε μια απαράμιλλη γοητεία με την ομορφιά της, την εκπαίδευση και την σοβαρότητά της. Θυσίασε πολλά για την ακόρεστη δίψα της για εξουσία, και αγαπούσε παθολογικά-άρρωστα τον Μέγα Αλέξανδρο. 

Ο βιογράφος, ιστορικός, φιλόσφος, ο γνώστης-θεουργός και αρχιερέας του σκοτεινού μαντείου των Δελφών Πλούταρχος, αναφέρει ότι εμφανιζόταν συνέχεια στο παλάτι με φίδια. Υπήρξε αφοσιωμένη μητέρα και το μόνον που την ενδιέφερε ήταν πως θα εξασφάλιζε για το γιο της, την διαδοχή του θρόνου, μέσα στη δίνη των παιχνιδιών εξουσίας και των δολοπλοκιών στο Μακεδονικό Βασίλειο. 

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. 

Από τα πανάρχαια χρόνια δύο ήταν και είναι οι παγκόσμιοι πολιτισμοί που συγκρούονται για την κυριαρχία στον πλανήτη. Ο Ελληνικός πολιτισμός του φωτός, της ηθικής, των Ηρώων, της δημιουργίας, της εξέλιξης, της λογικής, της δικαιοσύνης, ο οποίος είναι για το καλό της ανθρωπότητας. Αντιθέτως ο Ιουδαϊκός πολιτισμός, κατά γενική ομολογία είναι σκοτεινός, και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αφανίσει τον Ελληνικό, για να κυριαρχήσει και να επιβάλει το παγκόσμιο κράτος. 

Διαχρονικά όταν επικρατεί ο πολιτισμός των Ελλήνων, η Χριστιανική ηθική, το μηδέν άγαν και το μέτρον άριστον, το έθνος μεγαλουργεί-επιβιώνει, ανάλογα με την εποχή. Στον αντίποδα όταν επικρατεί στην Ελλάδα, ο Φοινικικός-Ιουδαϊκός έχουμε παρακμή-σήψη, σεξουαλική διαφθορά, οικονομική εξαθλίωση, κοινωνικές αδικίες, εμφυλίους και γενοκτονίες. 

Από τα πανάρχαια χρόνια όλοι οι λαοί που πιστεύουν στον Εωσφόρο, έχουν κοινές θρησκευτικές, πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές και σεξουαλικές πεποιθήσεις. Σφαγές, κλοπές, εμπρησμοί, βιασμοί, σκλάβωμα γυναικών, σοδομισμοί, καταπόσεις, όργια, αιμομιξίες, τατουάζ, σκουλαρίκια στον αφαλό για τις γυναίκες.   

Η νέα τάξη πραγμάτων αποτελεί μια άσπλαχνη, πανάρχαια θεώρηση, ενός άλλου πολιτισμού του Φοινικικού, ο οποίος εκφράζει την κοινωνία του κέρδους, της απόλυτης κυριαρχίας στην οικονομία. Δημιουργεί ανθρώπους, οι οποίοι ζούνε μέσα στην ακολασία και τα πιο ταπεινά σεξουαλικά πάθη.
 
Παρατηρώντας την ιστορία θα διαπιστώσουμε δυο βασικά αξιώματα, τα οποία καθόρισαν την επιβίωσή και την εξέλιξή της Ελλάδος και της ανθρωπότητας. Τα στοιχεία αυτά είναι η λογική σκέψη, ο πολιτισμός των Αρχαίων Ελλήνων Φιλοσόφων και από την άλλη η Ιουδαϊκή-Φοινικική Βακχική λατρεία. 

Η λογική σκέψη, οι επιστήμες και το πάθος για την ζωή, συνθέτουν το βασικό υπόβαθρο της ανθρώπινης σκέψης. Τα παραπάνω δυο βασικά στοιχεία, τα οποία ήταν και είναι εντελώς αντίθετα μεταξύ τους. 

Εδώ και αιώνες συγκρούονται ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός και ο Ιουδαϊκός, με προεξέχων τον Φρυγικό θεό Σαβάζιο, που αργότερα ονομάστηκε Διόνυσος, ως θεός των παρά φύση σεξουαλικών πράξεων. Από την μία πλευρά οι Έλληνες της λογικής, του φωτός, του μέτρου και του πολιτισμού. Από την άλλη οι Φοίνικες και ο Σαβάζιος-Διόνυσος, ήταν και είναι οι εκφραστές, του αχαλίνωτου σεξουαλικού πάθους, της μανίας και των έντονων συναισθημάτων. 

Οι δυο παγκόσμιοι πολιτισμοί συγκεντρώνουν δυο διαφορετικές φιλοσοφίες, δύο αντίθετα αξιώματα για την ζωή. Οι αντίθετες αυτές δυνάμεις-ιδεολογίες, προσπαθούν να επικρατήσουν στην πολιτική, στον στρατό, την οικονομία, στις επιστήμες, στις τέχνες, στους θεσμούς, την ηθική την κοινωνία και τα έθνη. Ειδικότερα το Ελληνικό έθνος στο πέρασμα των αιώνων, είναι δημιούργημα τόσο του Ελληνικού φιλοσοφικού πνεύματος, όσο και του Διονυσιακού (Φοίνικες-παγανισμός). 

Τον Ελληνικό πολιτισμό αποτελούν η ορθή παιδεία-Φιλοσοφία, η απλότητα, η λογική, ο στοχασμός, η αυτοσυγκράτηση, και η γαλήνη. Αντίθετα το Διονυσιακό-Φοινικικό πνεύμα, το χαρακτηρίζει η μανία, το μένος, το πάθος, το συναίσθημα, οι σεξουαλικές ανωμαλίες οι ψυχικές εκρήξεις, οι παρορμήσεις, τα πιο βρώμικα-αισχρά ένστικτα, του ανθρώπου, και η εύθυμη πλευρά της ζωής.

Η Ελληνική αγωγή ορίζεται από το μέτρον άριστον και το μηδέν άγαν, την μεσότητα και την αποφυγή των υπερβολών και των άσκοπων-καταστροφικών ενεργειών. Αντίθετα, το Διονυσιακό-Φοινικικό πνεύμα δεν τα δέχεται όλα αυτά, και οδηγεί τους Έλληνες σε καταστροφικές πράξεις και συμπεριφορές οριακές, οι οποίες διαχρονικά θέτουν τον Ελληνισμό σε θανάσιμους κινδύνους. 

Tο Διονυσιακό στοιχείο καθηλώνει το Ελληνικό έθνος και τους Έλληνες, στο επίπεδο των ζώων και στον πρωτογονισμό, ενώ το Ελληνικό πνεύμα, εξυψώνει και βοηθά, με τα ανώτερα και ευγενέστερα δημιουργήματα του. Ο παγανισμός, η σεξουαλική διαφθορά, οι ουσίες, η αλλοίωση της Ελληνικής ιστορίας, οι παραποιημένες προφητείες, κάτω από την καθοδήγηση των Τούρκων δωδεκαθειστών, ασκούν ισχυρή διαλυτική-καταστροφική δράση στην Ελληνική κοινωνία και το έθνος. 

Τα διδάγματά και οι πρακτικές του παγανισμού έχουν δημιουργήσει άνευ προηγουμένου διχαστικό πνεύμα, στην Ελληνική επικράτεια, μεταξύ παγανιστών και Ορθοδόξων Χριστιανών. Εκτός από ελάχιστους παγανιστές, οι οποίοι είναι χαμηλών τόνων, οι περισσότερες παγανιστικές ομάδες, διακατέχονται από ένα απίστευτο μίσος κατά των Χριστιανών. Η μεγάλη εχθρότητά τους, αρχίζει από τις φρικτές και αισχρές ύβρεις κατά του Τριαδικού Θεού, της Υπεραγίας Θεοτόκου, και των ιερών προσώπων της Εκκλησίας.

Μέσω των παραποιημένων ιστορικών άρθρων-σχολίων και των αναφορών τους, επιχειρούν να στηρίξουν τις θέσεις τους, προκαλώντας πνευματική και ηθική σύγχυση, με στόχο να αποκτήσουν υποστηρικτές. Όσοι γνωρίζουμε, την Ελληνική ιστορία, απορούμε από το μίσος, και από το μέγεθος της πλαστογραφήσεως. Στα βιβλία, τα περιοδικά, τις ιστοσελίδες τους, στο διαδίκτυο, διαπιστώνουμε το τρομερό μίσος τους, ενάντια στον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Οι δωδεκαθειστές, θεωρούν, ότι έχουν το “δικαίωμα” να πάρουν εκδίκηση κατά των “σφαγών και εγκλημάτων”, τα οποία “έγιναν” εναντίον των προγόνων τους”. 

Ότι δήθεν το αίμα των “άδικα δολοφονημένων Ελλήνων”, ζητά εκδίκηση από τους σημερινούς λάτρεις των κοινών Ολύμπιων “θεών”. Φυσικά δεν αναφέρουν ποιοι είναι οι πραγματικοί τους πρόγονοι, οι οποίοι δεν ήταν Έλληνες. Το υβρεολόγιο τους ξεπερνά τα όρια της αξιοπρέπειας, της ηθικής και του Ελληνικού πολιτισμού, Οι ύβρεις τους εναντίον των Αγίων, του Χριστού, και της Υπεραγίας Θεοτόκου, είναι πρωτόγνωρες. 

Οι απειλές τους, εδώ και πολλά χρόνια, ξεπερνούν τα όρια της νομιμότητας. Σε κάποιες περιπτώσεις κάνουν γνωστές, χωρίς κανένα απολύτως ενδοιασμό, τις προθέσεις τους, σε περίπτωση που κυριαρχήσουν, να αναβιώσουν τους διωγμούς των πρωτοχριστιανικών χρόνων. Μεταξύ άλλων απαιτούν εδώ και τώρα την παράδοση κάθε αρχής και εξουσίας του κράτους σε εκείνους, διότι, κατ’ αυτούς, μόνο οι λάτρεις των αρχαίων “θεών” είναι οι γνήσιοι Έλληνες και οι νόμιμοι κάτοικοι της Ελλάδος. 

Ο νεοπαγανισμός συνεχίζει τον πανάρχαιο και παραδοσιακό ρόλο του, καθώς δημιουργήθηκε για να λειτουργήσει, ως ανθελληνικός μηχανισμός, διχόνοιας, μίσους και έριδας ανάμεσα, στους Ορθόδοξους Έλληνες και όχι μόνον. Ένα διχασμένο Ελληνικό έθνος, με  διχασμένο κοινωνικό ιστό, σε θρησκευτικό-πνευματικό επίπεδο, χάνει τις αντιστάσεις της, δεν αντιδρά στις εξωτερικές προκλήσεις. δέχεται ευκολότερα τα υποβαλλόμενα ανθελληνικά σχέδια. Το φαινόμενο του δωδεκαθέου, είναι πολύ επικίνδυνο, για την πνευματική, κοινωνική και εθνική μας επιβίωση-συνοχή. 

Αποτελεί πρόκληση για την πνευματική ισορροπία των πιστών, την κοινωνική και εθνική μας συνοχή, την οποία υπηρετεί εδώ και αιώνες η αρχαία Ελληνική παιδεία, και η Ορθοδοξία. Στοχεύουν και επιθυμούν, αρχικά την πνευματική άλωση της Ελλάδος.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ

Πάγια αρχή μου είναι ότι όλοι οι λαοί, όλοι οι άνθρωποι, έχουν δικαίωμα να πιστεύουν οπού θέλουν. Όλα αυτά με την απαραίτητη προυπόθεση να μην επιβάλλουν τα πιστεύω τους σε τρίτους, είτε δια της βίας, είτε με πλάγιους τρόπους.  Από όλους τους προαναφερόμενους, εξαιρείται, ένα μικρό μέρος βάση των παγκόσμιων Φιλοσοφικών-μαθηματικών σταθερών, μέτρον άριστον και μηδέν άγαν.

 Η ελευθερία πίστεως είναι θεόδοτη. Ο ίδιος ο Θεός έδωσε το δικαίωμα στους ανθρώπους, να πιστεύουν, όπου επιθυμούν. Προσωπικά είμαι υπέρ της συνυπάρξεως των λαών και των διαφορετικών θρησκευτικών, πεποιθήσεων, για αυτό στηρίζω, τον μεγάλο Σύριο ηγέτη Ασσάντ, ο οποίος επέτυχε να συνυπάρχουν ειρηνικά, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι.

Αναφέρομαι πάντοτε στους Φοίνικες που από μονοθεϊστές της Π. Διαθήκης και πιστοί των προφητών, εγκατέλειψαν τον Θεό, άλλαξαν και έγιναν οπαδοί του δωδεκαθέου. Δεν αναφέρομαι σε όλους τους Φοίνικες.

ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ :  
ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ΠΛΑΤΩΝΑΣ, ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ. 
ΞΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, 
ΠΕΡΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΩΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ :

http://ofis66.blogspot.com/2017/05/blog-post_9.html

ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ: Πανηγυρικός (4) – Η Πύλη για την ελληνική γλώσσα

Εκαταίος μεν ουν ο Μιλήσιος περί της Πελοποννήσου φησίν, διότι προ των Ελλήνων ώοκησαν αυτήν βάρβαροι. Σχεδόν δε τι και η σύμπασα Ελλάς κατοικία βαρβάρων υπήρξε το παλαιόν, απ’ αυτών λογιζομένοις των μνημονευομένων. Πέλοπος μεν της Φρυγίας επαγαγομένου λαόν εις την απ’ αυτού κληθείσαν Πελοπόννησον, Δαναού δε εξ Αιγύπτου, Δρυόπων τε και Καυκώνων και Πελασγών και Λελέγων και άλλων τοιούτων κατανειμαμένων τα εντός Ισθμού και τα εκτός δε. Την μεν γαρ Αττικήν οι μετά Ευμόλπου Θραίκες έσχον, της δε Φωκίδος την Δαυλίδα Τηρεύς, την δε Καδμεία οι μετά Κάδμου Φοίνικες, αυτήν δε την Βοιωτίαν Άονες και Τέμμικες και Ύαντες· ως δε Πίνδαρος φησίν, Ην ότε σύας Βοιώτιον έθνος ένεπον. Και από των ονομάτων δε ενίων το βάρβαρον εμφαίνεται· Κέκροψ και Κόδρος και Άικλος και Κόθος και Δρύμας και Κρίνακος. Οι δε Θραικες και Ιλλυριοί και Ηπειρώται και μέχρι νυν εν πλευραίς εισίν· έτι μέντοι μάλλον πρότερον η νυν, όπου γε και της εν τωι παρόντι Ελλάδος αναντιλέκτως ούσης την πολλήν οι βάρβαροι έχουσι, Μακεδονίαν μεν Θραικες και τινά μέρη της Θετταλίας, Ακαρνανίας δε και Αιτωλίας άνω Θεσπρωτοί και Κασσωπαίοι και Αμφιλόχιοι και Μολοττοί και Αθάμανες, Ηπειρωτικά έθνη («Γεωγραφικά», βιβλίο Ζ΄, 1). Τὸ δὲ Ἑλληνικὸν γλώσσῃ μέν, ἐπείτε ἐγένετο, αἰεί κοτε τῇ αὐτῇ διαχρᾶται, ὡς ἐμοὶ καταφαίνεται εἶναι· ἀποσχισθὲν μέντοι ἀπὸ τοῦ Πελασγικοῦ ἐὸν ἀσθενές, ἀπὸ σμικροῦ τεο τὴν ἀρχὴν ὁρμώμενον αὔξηται ἐς πλῆθος τῶν ἐθνέων, Πελασγῶν μάλιστα προσκεχωρηκότων αὐτῷ καὶ ἄλλων ἐθνέων βαρβάρων συχνῶν. πρὸς δὴ ὦν ἔμοιγε δοκέει οὐδέ τὸ Πελασγικὸν ἔθνος, ἐὸν βάρβαρον, οὐδαμὰ μεγάλως αὐξηθῆναι.

Η ελευθερία πίστεως είναι Θεόδοτη. Συνεπώς έχει το δικαίωμα ο κάθε άνθρωπος να πιστεύει όπου επιθυμεί, σε όποια θρησκεία τον εκφράζει. Εν τούτοις κανείς δεν έχει το δικαίωμα, να πλαστογραφεί και να παραποιεί την ιστορία, στα πλαίσια ενός ιδιότυπου θρησκευτικού φανατισμού. 

Αναρτήθηκε από την Andri Λύτρα μέλος της συντακτικής ομάδας, του Arisvinews.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου