Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ARISVINEWS ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΜΟNΑΔΙΚΕΣ-ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.


Στην χώρα μας διεξάγεται από την δεκαετία του 1990 υβριδικός πόλεμος σε οικονομικό, κοινωνικό, πνευματικό επίπεδο, σε συνδυασμό με τις πυρκαγιές, τις δολιοφθορές και τις απάτες.











Η Τουρκία η οποία λειτουργεί με φασιστικές-ναζιστικές μεθόδους με πρότυπο την Γερμανία του Χίτλερ, φροντίζει να μας πολεμά σε όλα τα μέτωπα. Όταν ένα κράτος καταρρεύσει ηθικά και πνευματικά, τότε επέρχεται η πολιτική, η στρατιωτική, και η κοινωνική παρακμή.   

Η Τουρκική ΜΙΤ συμμετέχει στην διακίνηση μεταναστών, σε εμπρησμούς, στην προώθηση ουσιών, στην παραποίηση και την μετατροπή των θρύλων-παραδόσεων του Ελληνικού έθνους σε Ορθόδοξες προφητείες.  

Επίσης συμμετέχει σε καταστροφές-δολιοφθορές, στην διακίνηση πορνογραφικού υλικού, σε επιχειρηματικές δραστηριότητες, ενώ έχει διαβρωτική-διχαστική παρουσία στα Ελληνικά γήπεδα, ανάμεσα στους οπαδούς των ομάδων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Ακόμη έχει πολύ δυναμική παρουσία σε διάφορες παγανιστικές ομάδες στην Ελλάδα. 





























Καταλυτική ήταν η δήλωση του Τούρκου πρωθυπουργού, ότι πράκτορές της Τουρκίας, πραγματοποιούν εμπρησμούς στα Ελληνικά νησιά και την ενδοχώρα. Συγκλονίζει η παραδοχή του ότι η ΜΙΤ έβαζε φωτιές στην Ελλάδα και ότι κάποιες από αυτές που κατονομάστηκαν είχαν και νεκρούς. Σε όλη την Ελλάδα οι γνήσιοι Έλληνες πατριώτες-Χριστιανοί αποδέχονται ότι τις μοναδικές λύσεις για την εθνική μας επιβίωση μας τις δίνει η στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι. Κυριολεκτικά είναι ανεκτίμητη και υπερπολύτιμη η προσφορά της στήλης προς το δοκιμαζόμενο έθνος.

Σχετικά με την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι εδώ και πολλά χρόνια όλοι οι Χριστιανοί αναγνώστες με παιδεία, σε σχόλια, email κλπ, αναφέρουν ότι έχουν διαβάσει όλους τους Έλληνες και ξένους καθηγητές σχετικά με την ιστορία της Ρωμαϊκής-
“Βυζαντινής” αυτοκρατορίας, εν τούτοις μόνον στις ιστορικές εργασίες, του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Γιαννόπουλου, διάβασαν τόσες πολλές πρωτότυπες και τεκμηριωμένες ιστορικές παρατηρήσεις. 

Επίσης επισημαίνουν, ότι μέσα από αυτές τις ιστορικές του εργασίες, ανέβασε το ηθικό τους στον μέγιστο βαθμό κατά την πιο δύσκολη ιστορικά στιγμή για το Ελληνικό έθνος. Παράλληλα  αύξησε κατά πολύ περισσότερο την αγάπη τους για την Ελληνική μεσαιωνική ιστορία (“Βυζάντιο”), τους αρχαίους φιλοσόφους. και την πατρίδα. ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί Έλληνες ανώτατης ποιότητας, με έναν μοναδικό συνδυασμό, τον οποίο προτείνει, μόνον εκείνος. 

Στα 15 χρόνια που είναι στα ΜΜΕ, ο κύριος Γιαννόπουλος, έχει στείλει χιλιάδες παιδιά στις Εκκλησίες, στα μουσικά σχολεία, και στον υψηλό-ερασιτεχνικό αθλητισμό, με μοναδικό σκοπό την δημιουργία Ελλήνων ανώτερης ποιότητας. Έλληνες οι οποίοι θα αντέχουν στα δύσκολα, και δεν θα ειναι χειραγωγήσιμοι, από την νέα τάξη πραγμάτων.

Κατά γενική παραδοχή πανεπιστημιακών και πολλών άλλων αξιόλογων Ελλήνων με παιδεία, μέσα από τις εργασίες του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου δημιουργούνται άνθρωποι με ολοκληρωμένη και πολύ ισχυρή προσωπικότητα, με αποτέλεσμα να έχουν σημαντικές προσωπικές επιτυχίες και οι οποίοι είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία που θα συναντήσουν στην ζωή τους, ειδικά αυτήν την πολύ κρίσιμη εποχή για το έθνος. 

Όπως είναι γνωστό και ιστορικά αποδεδειγμένο, η νέα τάξη για να είναι σε θέση να εξουσιάζει, θέλει τους Έλληνες ανήθικους και απαίδευτους. Η κακία είναι αμάθεια, μας δίδαξε ο Ύπατος των Φιλοσόφων, ο Αριστοκλής. Τιμής ένεκεν για την τεράστια-ανεκτίμητη προφορά του κυρίου Γιαννόπουλου στον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, όταν έχουν κοινές εργασίες, με τον Θεολόγο της αρχιεπισκοπής τον κύριο , μπαίνει πάντοτε πρώτο το όνομα του κυρίου  Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου. (1)

Επίσης δεν είναι λίγοι οι καθηγητές, οι οποίοι  τηλεφωνούν, στον κύριο Γιαννόπουλο, για να τον συγχαρούν, για να μάθουν, και να του αναφέρουν, ότι δεν γνωρίζουν ούτε τα μισά, σε σχέση με εκείνον.  

Το σχέδιο των ανθρώπων της νέας τάξης και των παγανιστών είναι να διακόψουν οριστικά την Ελληνοχριστιανική στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι. Πρέπει πάση θυσία με βάση τις εντολές που έχουν δοθεί να διακοπή η κορυφαία στήλη στην Ελληνική επικράτεια, ώστε να μην ακολουθούν οι Έλληνες τον μοναδικό συνδυασμό για την εθνική μας επιβίωση. Μην ξεχνάτε ότι ο κύριος Άγγελος Γιαννόπουλος, είναι ο μοναδικός Έλληνας στον κόσμο που προτείνει τον συνδυασμό : Oρθοδοξία, Εκκλησιασμός, κατήχηση, χρηστά ήθη, μουσικά σχολεία, υψηλός αθλητισμός, ιστορική γνώση, για την δημιουργία Ελλήνων ανώτατης ποιότητας. Ακόμη μας προτείνει την εφαρμογή του άρθρου 120 παρ. 4 του Ελληνικού συντάγματος, την κατάργηση των κομμάτων και την αλλαγή πολιτεύματος. 

Χιλιάδες παιδιά, αθόρυβα, και σε χαμηλούς τόνους, εδώ και αρκετά χρόνια, ακολουθούν αυτόν τον συνδυασμό. Όπως είναι γνωστό και ιστορικά αποδεδειγμένο, η νέα τάξη για να είναι σε θέση μας να εξουσιάζει, θέλει τους ανθρώπους ανήθικους και απαίδευτους. Αυτό συμβαίνει από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα, 

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε κάτι ακόμη πολύ σημαντικό. Αυτό είναι ότι μέσα από τον συνδυασμό που μας προτείνει για την εθνική μας επιβίωση, και ανεξαρτησία, μας δίνει το πολύ ισχυρό πλεονέκτημα, να ξεχωρίζουμε μέσα σε πολύ λίγα λεπτά, τους πραγματικούς Έλληνες, από τους ραγιάδες και τους ανθέλληνες. Είναι γνωστό πλέον ότι όλοι οι προδότες-ψευτοπατριώτες, αρνούνται να υποστηρίξουν δημόσια, τον συνδυασμό εθνικής επιβιώσεως. 

Το αποτέλεσμα είναι να μην χάνουμε, πολύτιμο χρόνο ως έθνος και να μην μας εξαπατούν. Εδώ και χρόνια διάφορα ανθελληνικά κέντρα επιχειρούν την ηθική, την κοινωνική, την οικονομική και την βιολογική εξόντωση του  κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου.

Κλείνοντας μην ξεχνάτε κάτι πολύ σημαντικό ο κύριος Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος είναι ο μοναδικός Έλληνας-Ορθόδοξος Χριστιανός, ο οποίος έχει ως προστάτη τον Άγιο Νικηφόρο !!! 

Στρατιωτικός Άγιος της Ορθοδόξου πίστεως προκαλεί τρόμο και πανικό στον Σουλτάνο Ερντογάν.  


ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ : 
ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ

ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR3319991560000010010439601

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου