Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

H Tουρκική (ΜΙΤ) εμπλέκεται στο σκάνδαλο της συνεταιριστικής τράπεζας Λέσβου-Λήμνου και στην πλαστογαφία διαθήκης εις βάρος της οικογένειας Αβαγιαννού.

Εξοντώνουν μεθοδικά τους Έλληνες-Χριστιανούς στην Λέσβο και σε όλη την επικράτεια.


Η Τουρκική ΜΙΤ συμμετέχει στην διακίνηση μεταναστών, σε εμπρησμούς, στην προώθηση ουσιών, στην παραποίηση και την μετατροπή των θρύλων-παραδόσεων του Ελληνικού έθνους σε Ορθόδοξες προφητείες.  

Επίσης συμμετέχει σε καταστροφές-δολιοφθορές, στην διακίνηση πορνογραφικού υλικού, σε επιχειρηματικές δραστηριότητες, ενώ έχει διαβρωτική-διχαστική παρουσία στα Ελληνικά γήπεδα, ανάμεσα στους οπαδούς των ομάδων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Ακόμη έχει πολύ δυναμική παρουσία σε διάφορες παγανιστικές ομάδες στην Ελλάδα. 

Καταλυτική ήταν η δήλωση του Τούρκου πρωθυπουργού, ότι πράκτορές της Τουρκίας, πραγματοποιούν εμπρησμούς στα Ελληνικά νησιά και την ενδοχώρα. Συγκλονίζει η παραδοχή του ότι η ΜΙΤ έβαζε φωτιές στην Ελλάδα και ότι κάποιες από αυτές που κατονομάστηκαν είχαν και νεκρούς. 

Υπάρχει σωρεία καταγγελιών για τις δραστηριότητες Τούρκων πρακτόρων σε ολόκληρη την επικράτεια. 

Οι επίσημες αποκαλύψεις ξεκίνησαν από την αδίστακτη ομολογία του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ. O Γιλμάζ δήλωσε ότι από τα μυστικά κονδύλια χρηματοδοτούνταν εμπρηστικές ενέργειες εναντίον της Ελλάδας !!! 

"Πίσω από συγκεκριμένες πυρκαγιές σε δασικές και κατοικημένες περιοχές στην Λέσβο, την Κρήτη και την Ρόδο ήταν οι πράκτορες της ΜΙΤ μαζί με παρακρατικούς που χρηματοδοτούσε Τουρκία”. Χαρακτηριστική ήταν και η ομολογία του Γιασάρ Οζ. Ο Γκρίζος Λύκος Γιασάρ Οζ έχει ομολογήσει ότι με εντολή της πρωθυπουργού Τανσού Τσιλέρ, έβαζε πυρκαγιές στην Ελλάδα. Την συμμετοχή του σε εμπρησμούς είχε παραδεχθεί ένας ακόμα Τούρκος, ο Αμπντουλάχ Τσατλί. Και οι δύο προαναφερόμενοι Τούρκοι ήταν μέλη των Γκρίζων Λύκων και είχαν σχέσεις με παραστρατιωτικές οργανώσεις, πολιτικούς και την ΜΙΤ.

Η παρακρατική οργάνωση Εργένεκον στην Τουρκία, που είχε συνεργασία με τη ΜΙΤ,  στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου έφτιαξε ομάδες πρακτόρων στην Ελλάδα και σχεδίαζε σε  δολιοφθορές και απευθείας χτυπήματα με σκοπό την διάλυση της Ελλάδας. Ο Στόχος ήταν η κυριαρχία της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Επίσης η ΜΙΤ, οι γκρίζοι λύκοι και το επίσημο Τουρκικό κράτος συμμετέχουν στην διακίνηση ουσιών. Η εμπλοκή των υπηρεσιών του επίσημου Τουρκικού κράτους στην διακίνηση ναρκωτικών προς τις χώρες της Ευρώπης, είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει αλλεπάλληλες φορές τον Τουρκικό και τον διεθνή τύπο. 

Οι καταστροφικές πυρκαγιές το φετινό καλοκαίρι (2021) σε διάφορα μέρη της Ελληνικής επικράτειας, έφεραν ξανά στην μνήμη μας τις παλαιότερες εφιαλτικές αποκαλύψεις της στήλης Επικρατέειν η Απόλλυσθαι και των Τουρκικών ΜΜΕ για την δράση των Τούρκων πρακτόρων σχετικά με τους εμπρησμούς των Ελληνικών δασών στα νησιά του Αιγαίου. 

Αυτά δεν πρέπει ποτέ να τα ξεχνάμε, καθώς είναι απαραίτητο να θυμόμαστε με ποιους έχουμε να κάνουμε.

Τον Απρίλιο του 2009 και τον Δεκέμβριο του 2011 για άλλη μια φορά αποκαλύπτονταν ότι Τούρκοι πράκτορες έκαναν τους εμπρησμούς στα Ελληνικά νησιά. Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι και ομολογίες για τις συνθήκες υπό τις οποίες έκαψαν τα νησιά, αναφερόταν σε δύο τουρκικές εφημερίδες. Εκεί ομολογείται ότι έβαζαν φωτιά στα Ελληνικά δάση με το πρόσχημα των αντιποίνων, καθώς οι Έλληνες "στήριζαν' το  ΡΚΚ. 

Νέες αποκαλύψεις από την Τουρκική εφημερίδα Milliyet επιβεβαιώνουν τις δηλώσεις που είχε κάνει αρκετά χρόνια πριν  ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ, σύμφωνα με τις οποίες Τούρκοι πράκτορες πυρπολούσαν Eλληνικά δάση στην Μυτιλήνη, την Ρόδο, την Κρήτη και άλλα νησιά.

Ο Can Dundar στην εφημερίδα Milliyet,έκανε αναφορά σε ειδική-μυστική έκθεση σύμφωνα με την οποία έγινε διείσδυση Τούρκων πρακτόρων σε Ελληνικά στρατόπεδο στην Φθιώτιδα και στα νησιά. Οι Τούρκοι πράκτορες έκαναν-εμπρησμούς Ελληνικών δασικών εκτάσεων σε Λέσβο, Κρήτη και Ρόδο καθώς και σε άλλα σημαντικά τουριστικά θέρετρα  σε αντίποινα για την "υποστήριξη που παρείχε" η Ελλάδα στο PKK.

Ο Τούρκος συντάκτης επικαλείται μυστική έκθεση η οποία διέρρευσε από την ΜΙΤ και περιήλθε εν γνώσει του. «Μετά τις πυρκαγιές, τους εκρηκτικούς μηχανισμούς που μπήκαν σε ελληνικά νησιά, όλα σταμάτησαν, για κάποιο διάστημα. Τότε η Ελλάδα βρισκόταν υπό την προστασία του PKK και όλα τελείωσαν», αναφέρεται στο δημοσίευμα. Εν τούτοις δεν διευκρινίζει τι είδους "προστασία" πρόσφεραν οι Κούρδοι στην Ελλάδα και γιατί οι Τούρκοι πράκτορες υποτίθεται πως σταμάτησαν τις εγκληματικές  επιχειρήσεις τους στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον Can Dundar, η Τουρκική MIT είχε απαντήσει στην έκθεση του διευθυντή του γραφείου του Γιλμάζ και ζητούσε την εξαφάνισή της, για λόγους εθνικής ασφαλείας.

Η Τουρκική ΜΙΤ ανέφερε πως "Οι επιθέσεις στα δάση της Ελλάδος, οι βομβιστικές ενέργειες και οι εμπρησμοί στην Κρήτη, στην Λέσβο και την Ρόδο, αποτελούν ύψιστα κρατικά μυστικά ακόμη και στο επίπεδο αναφορών και δεν πρέπει να κοινοποιηθούν, γιατί κάτι τέτοιο θα μπορούσε να προκαλέσει την εκμετάλλευσή τους από άλλα κράτη και να δημιουργήσει αντίποινα".

Την εποχή εκείνη Τουρκία ήταν εξοργισμένη για την "φιλοξενία" των μελών του PKK στην Ελλάδα. Την ύπαρξη έκθεσης που δείχνει την δράση του Τουρκικού παρακράτους στα Ελληνικά δάση των νησιών του Αιγαίου αποδεικνύει, η αναφορά που δημοσίευσε τότε η Τουρκική εφημερίδα Vatan.

H εφημερίδα κάνει αναφορά στην έκθεση του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Κουτλού Σαβάς επι κυβερνήσεων Μεσούτ Γιλμάζ, σχετικά με το σκάνδαλο Σουσούρλουκ που δείχνει την σχέση του κράτους με το παρακράτος. Στην έκθεση του σύμφωνα με την Vatan o εισαγγελέας αφιερώνει 12 σελίδες σχετικά με τους εμπρησμούς στην Ελλάδα.

Ολόκληρη η μυστική έκθεση βρίσκεται στους φακέλους της δίκης της οργάνωσης Εργκενεκόν. Όλα τα στοιχεία βρέθηκαν κατά τη διάρκεια τότε σύλληψης μέλους της Εργκενεκόν, Ντογού Περίντσεκ. Σύμφωνα με την αναφορά η ομάδα σταμάτησε τις κακουργηματικές δραστηριότητες της όταν άρχισαν να δημοσιεύονται ειδήσεις για τη δράση της. Η Vatan δημοσίευσε μέρος της έκθεσης που ανέφερε πως "επιτεθήκαμε σε πολλά σημεία σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Ρουμανία που φιλοξενούσαν στελέχη του ΡΚΚ, ενώ στην ίδια περίοδο κάηκαν δάση στην Κρήτη, την Λέσβο και την Ρόδο". 

Το Τουρκικό σχέδιο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής.

Η Τουρκική κυβέρνηση έχει δώσει στο σχέδιο κατάκτησης των Βαλκανίων το όνομα Σουλεϊμάν προς τιμήν του Σουλτάνου Σουλεϊμάν του μεγαλοπρεπή, ο οποίος είναι  ιδρυτής της κλειστής Μουσουλμανικής-παγανιστικής σέχτας (Χαριζίτες), στην οποία ανήκει ο Ερντογάν και οι πράκτορες της ΜΙΤ όπως πληροφορηθήκαμε για πρώτη φορά από την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυθσαι. .   

Μεγάλες επενδύσεις πραγματοποιούν Τούρκοι καθώς ελέγχουν τις μαρίνες στα Ιόνια Νησιά, την Λέσβο και την Κω. Επίσης αγοράζουν πολυτελή ξενοδοχεία. Είναι εμφανές ότι η Βόρεια Ελλάδα, η Κώ, και η Ρόδος  υφίστανται πρωτοφανή οικονομική επίθεση από την Τουρκία, που εκμεταλλεύεται στον μέγιστο βαθμό την ελληνική οικονομική κρίση.

Η στρατηγική της Τουρκίας εκτείνεται σε όλα τα Βαλκάνια, κυρίως σε χώρες που εκφράζουν αλυτρωτικές τάσεις εις βάρος της Ελλάδος. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Κοσυφοπέδιο υπάρχει μια τουρκική οργάνωση με την επωνυμία «Ένωση Πολιτισμού και Αλληλεγγύης», που προωθεί την  αλβανοτουρκική φιλία. 

Η οργάνωση χρηματοδοτείται από το κλιμάκιο της ΜΙΤ. Δυστυχώς έντονη δράση μέσα από σωματεία και όχι μόνον στην έδρα της Τουρκικής (ΜΙΤ) εν Ελλάδι την Λέσβο. Εκεί από το 2004 έχουμε σωρεία κακουργηματικών δράσεων όπως εμπρησμοί, διακίνηση ουσιών-πορνογραφικού υλικού, καταγραφές στρατοπέδων, διακίνηση απόρρητων στρατιωτικών σχεδίων, πλαστογραφήσεις διαθηκών, και φυσικά το μεγάλο σκάνδαλο Λέσβου-Λήμνου.

Στην χώρα μας διεξάγεται από την δεκαετία του 1990 υβριδικός πόλεμος σε οικονομικό, κοινωνικό, πνευματικό επίπεδο, σε συνδυασμό με τις πυρκαγιές, τις δολιοφθορές και τις απάτες. Για να εξοντώσουν την Λεσβιακή και κατ επέκτασιν την Ελληνική οικονομία έστησαν στο σκάνδαλο της συνεταιριστικής τράπεζας Λέσβου-Λήμνου μαζί με αρκετές πλαστογραφίες διαθηκών και άλλες απάτες οικονομικής φύσεως.     

H πλαστογραφία της διαθήκης της οικογένειας Αβαγιαννού, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εγκληματικές δραστηριότητες της εγκληματικής οργάνωσης-παραδικαστικού κυκλώματος στον νομό Λέσβου. 

Η οικογένεια της κυρίας Αργυρώς Αβαγιαννού απώλεσε μια σεβαστή περιουσία. Αρκετά κτήματα, ακίνητα, μετρητά και ομόλογα. Η συνολική αξία άγγιζε είτε ξεπερνούσε το ένα εκατομμύριο ευρώ. Στην εγκληματική οργάνωση συμμετέχουν πράκτορες των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, δικαστές, εισαγγελείς, συμβολαιογράφοι, δικηγόροι, γιατροί, πυροσβέστες και αστυνομικοί. 

Στην συγκεκριμένη κακουργηματική πράξη εγκέφαλος ήταν ο Ελληνόφωνος πράκτορας της ΜΙΤ o Θ. Κουκούλης, μαζί με τους Σ. Καραντώνη, E Κουτζαμάνη και άλλους.  

Aπό όλη αυτή την σαπίλα εξαιρείται ο έντιμος αντιεισαγγελέας Γεώργιος Αργυrόπουλος. Το 2019 μέλη των τοπικών αρχών, εμπόδισαν το έργο του αντιεισαγγελέα Γεώργιου Αργυρόπουλου, να εξαρθρώσει την εγκληματική οργάνωση των Κουκούλη-Σ. Καραντώνη. 

Από γεωστρατηγικής απόψεως στην σύγχρονη εποχή, πόλεμο έχουμε όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη, από το ΝΑΤΟ, είτε από την παραδοσιακά  ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. 

Οι πολεμικές επιθέσεις και ενέργειες δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές, με την παραδοσιακή έννοια, αλλά μπορεί να είναι πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές και πνευματικές. Η επίθεση από κράτη της “συμμαχίας”, από την νέα τάξη πραγμάτων μπορεί να εκδηλωθεί, με οικονομική μορφή (χρεοκοπία, δάνεια, μνημόνια), είτε με  εμπρησμούς στα δάση, ή στους οικισμούς με καταστροφές-καταρρεύσεις σπιτιών και με νεκρούς. 

Εντούτοις οι ισχυρότερες-φοβερότερες επιθέσεις που 
δεχτήκαμε, ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα. 

Η Ελλάδα υπέστη όλες τις μορφές του σύγχρονου πολέμου, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, ώστε μετά από τόσους αιώνες, να μην τους είναι πλέον εμπόδιο, στην δημιουργία του παγκόσμιου κράτους. Επίσης μας κατέκτησαν για να κλέψουν τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια), και λόγω της γεωστρατηγικής μας θέσεως. 
 
Στην Ελλάδα, για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά γίνεται πόλεμος, χωρίς όμως τα παραδοσιακά όπλα. 
 
Έχουμε κανονικά νεκρούς από τον πόλεμο, όμως αυτή την φορά δεν είμαστε αντιμέτωποι με όπλα, άρματα, αεροπλάνα, πλοία κλπ. Οι πανάρχαιοι εχθροί άλλαξαν τα μέσα του πολέμου και μετέφεραν τα πεδία των μαχών, σε άλλα επίπεδα. Οι μάχες γίνονται σε πνευματικό, ηθικό, κοινωνικό, οικονομικό, και διαδικτυακό επίπεδο. 

Αυτό το έκαναν διότι διαπίστωσαν επί τόσους αιώνες ότι είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις ολοκληρωτικά τους Έλληνες. Οι βασικές πηγές ζωής, του Ελληνικού έθνους, είναι η Ορθοδοξία, η κλασική παιδεία, και ειδικά η Ιστορία. 

Η Τουρκία η οποία λειτουργεί με φασιστικές-ναζιστικές μεθόδους, με πρότυπο την Γερμανία του Χίτλερ, φροντίζει να μας πολεμά σε όλα τα μέτωπα. Όταν ένα κράτος καταρρεύσει ηθικά και πνευματικά, τότε επέρχεται η πολιτική, η στρατιωτική, και η κοινωνική παρακμή.   

Γράφει η Andri Λύτρα μέλος της συντακτικής ομάδας, του Arisvinews.


ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΑΝΑ ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΥΤΕΠΑΓΓΛΕΤΩΣ Ο ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΛΕΣΒΟΥ. ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου