Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Η Μωαμεθανική "εισβολή" στον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

 

 



Εδώ και χρόνια στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου έχουμε την Μωαμεθανική εισβολή στον πολιτισμό, την πολιτική και τον αθλητισμό. 

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ

Σε παλαιότερες εργασίες Γεωστρατηγικής είχα αναφερθεί στις προσπάθειες Τούρκων παραγόντων, να αγοράσουν μεγάλες ποδοσφαιρικές και καλαθοσφαιρικές ομάδες. 

Τις αγορές μεγάλων αθλητικών σωματείων, επιθυμούσε διακαώς ο ίδιος  ο Ρετζέπ-Ταγίπ Ερντογάν, καθώς όποιος είναι ιδιοκτήτης μεγάλων αθλητικών σωματείων ελέγχει την Ελλάδα. Η Τουρκική εξωτερική πολιτική ασκείται μέσα από τον αθλητισμό και ειδικά από το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση την Ευρωλίγκα. Συνεπώς η εμπλοκή των Τουρκικών αερογραμμών στην Eυρωλίγκα ήταν μεθοδευμένη και στοχευμένη από τον Ερντογάν και το επιτελείο του.  Μην ξεχνάτε ότι για πρώτη φορά κατέκτησε την Ευρωλίγκα μια Τουρκική ομάδα (Φενέρ Μπαχτσέ).  

Στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου ανάμεσα σε Ευρώπη και Ισλάμ, οι Μωαμεθανοί προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς στην κατάκτηση της Ελλάδας και της Γηραιάς Αλιβιώνας. Η Αγγλία έχει γίνει Ισλαμικός παράδεισος και πολύ σημαντικό γεωπολιτικό-γεωστρατηγικό όπλο για Σαουδάραβες, Καταριανούς οικονομικούς μεγιστάνες, οι οποίοι έγιναν ιδοκτήτες Βρετανικών ποδοσφαιρικών σωματείων. Η Μάντσεστερ Σίτυ από μια μέτρια ομάδα, άλλαξε επίπεδο όταν την αγόρασε ο πολυεκατομμυριούχος Άραβας σεΐχης Μανσούρ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν!  

Επίσης είχαμε την εξαγορά του 80% των μετοχών της Νιουκάστλ από τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν. Σύντομα αυτή η Αγγλική ομάδα η οποία βρίσκεται σε καθεστώς αφάνεις. αναμένεται να μεταμορφωθεί σε μια ποδοσφαιρική δύναμη! Οι Άραβες επενδύουν μέσω χορηγιών αεροπορικών βιομηχανιών σε ποδοσφαιρικούς Αγγλικούς συλλόγους, όπως έγινε εδω και χρόνια με την Emirates Airlines και την Arsenal. Όμως αυτή η επιχειρηματική-βιομηχανική εισβολή των Μωαμεθανικού κόσμου, έχει μετατρέψει την Αγγλία σε πυρηνική βόμβα για τη Ευρώπη και ειδικά για την Ελλάδα. Παρόμοια αθλητική-Μουσουλμανική εισβολή επιχειρούν οι Τούρκοι υποστηρικτές του Ερντογάν στην Ελλάδα. Δεν έχουν όρια οι φιλοδοξίες του Τούρκου προέδρου. Δυστυχώς αυτό είναι κάτι πολύ επικίνδυνο σε εθνικό και κοινωνικό επίπεδο.

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ).   

Οι Τουρκικές σειρές εδώ και πολλά χρόνια έχουν κατακλύσει την Ελληνική τηλεόραση-επικράτεια. Αναμφίβολα τα τηλεoπτικά σήριαλ και η εμπλοκή των Τούρκων στην Ευρωλίγκα αποτελούν μέρος της Τουρκικής εξωτερικής πολιτικής. Όλες αυτές οι Τουρκικές σειρές και οι αθλητικές δραστηριότητες υποστηρίζονται από την κυβέρνηση Ερντογάν, καθώς εξυπηρετούν πολιτικές και εθνικιστικές σκοπιμότητες. Ο υπουργός Πολιτισμού Arici αναφέρει πως μέσω των τηλεοπτικών σειρών, η εξάπλωση και η διάδοση του Τουρκικού πολιτισμού είναι εφικτή. Ο Οργανισμός Διεθνούς Στρατηγικής Έρευνας της Τουρκίας, θεωρεί τις τηλεοπτικές σειρές και τον αθλητισμό ως αναπόσπαστα τμήματα της εξωτερικής Τουρκικής πολιτικής. Ενδεικτικό είναι ότι το Τουρκικό υπουργείο Πολιτισμού, στήριξε οικονομικά την προώθηση των σειρών στο εξωτερικό. Τα Τουρκικά σήριαλ και ο αθλητισμός αποτελούν ισχυρά επεκτατικά όπλα, στα χέρια του Χαριζίτι Ερντογάν σχετικά με την ειρηνική κατάκτηση της Ελλάδος. Επιθυμεί την προώθηση του Τουρκικού πολιτισμού, μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές και την Ευρωλίγκα. Οι Τουρκικές σειρές προβάλλονται κυρίως στην Μέση Ανατολή και στην Ελλάδα. Η προβολή των σειρών διαφέρει, όπως και η Οθωμανική πολιτική, σχετικά με την προβολή των σειρών, ανάλογα με το κράτος που προβάλλονται διαφοροποιείται. Στην Μέση Ανατολή οι Τουρκικές σειρές, προβάλλονται μεταγλωττισμένες στην Αραβική γλώσσα. Στόχος της Τουρκίας στις χώρες αυτές ήταν και είναι η προβολή ενός επιτυχημένου μοντέλου του κοσμικού Οθωμανικού κράτους. 

Η Τουρκία μέσω των σειρών και του αθλητισμού προβάλει ένα πρότυπο οικονομικής, πολιτικής, αθλητικής και στρατιωτικής ακμής, και δημοκρατίας με κορωνίδα την Μουσουλμανική θρησκεία. Μεταξύ άλλων ενδεικτικό των προθέσεων των Τούρκων είναι ότι στην Ελλάδα, οι Τουρκικές σειρές, δεν προβάλλονται ποτέ μεταγλωττισμένες καθώς είναι απαραίτητο στα πλαίσια της Οθωμανικής κατακτήσεως και της διαβρώσεως των Ελληνοχριστιανικών αξιών, να μεταδίδονται στην Τουρκική γλώσσα. Ο Χαριζίτις Ερντογάν επιθυμεί να είναι οικία η Τουρκική γλώσσα στους Έλληνες. 

Η Τουρκία σήμερα εξάγει δεκάδες τηλεοπτικές σειρές. Κάθε επεισόδιο πωλείται πάνω από 100.000 δολάρια. Οι Τουρκικές σειρές δημιουργήθηκαν με επίκεντρο τις Ελληνίδες και όπως ήταν φυσικό επακόλουθο, ο γυναικείος πληθυσμός είναι αυτός ο οποίος παρακολουθεί σε πολύ μεγάλο ποσοστό, με πάθος τις σειρές. Η Τουρκία έχει επανασυστήσει την Οθωμανική αυτοκρατορία, στην Ανατολική Ευρώπη και την Α. Μεσόγειο και στα πλαίσια αυτά προωθεί μεταξύ άλλων και τα Τουρκικά σίριαλ και τον αθλητισμό με πολύ επιτυχημένο τρόπο, επιβάλλοντας, ειρηνικά την Τουρκική εξουσία και παράλληλα τα Οθωμανικά ήθη και έθιμα. Οι Τούρκοι μέσα από τα σήριαλ που ελέγχουν, έχουν εισχωρήσει στα Ελληνικά σπίτια, Έχουν διεισδύσει στις σκέψεις-καρδιές, των αφελών και απαίδευτων Ελλήνων τηλεθεατών! Οι Τουρκικές σειρές είναι μια από τις πτυχές της Τουρκικής εξωτερικής πολιτικής. Μια άλλη πτυχή είναι η εξαγορά Ελληνικών επιχειρήσεων, καταστημάτων και οικιών από Τούρκους, κυρίως στην Αθήνα, στα πλαίσια του εποικισμού της Ελληνικής επικράτειας από τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των "μεταναστών". 

Οι σύγχρονες υπερδυνάμεις της εποχής μας θα πολεμήσουν για θρησκευτικές, πολιτιστικές-κοινωνικές, οικονομικές και εδαφικές αιτίες. Γεωστρατηγικά έχουμε ένα εκτενέστατο θρησκευτικό, πολιτικό-στρατιωτικό, πολιτιστικό πλέγμα συμφερόντων και κυριαρχίας ανάμεσα στις δύο αυτοκρατορίες-υπερδυνάμεις Ρωσία-Κίνα και Αμερική-ΝΑΤΟ. Ένα από τα πιο επικίνδυνα μέσα που χρησιμοποιούνται από την νέα τάξη είναι οι θρησκευτικές οργανώσεις οι οποίες διέπονται από ένα ανελέητο και τυφλό θρησκευτικό φανατισμό. Με αυτές τις μεθόδους επιδιώκουν την δημιουργία μεσαιωνικών καθεστώτων για να εξυπηρετήσουν την κυριαρχία του Σιωνισμού. Η Ανατολική Μεσόγειος φλέγεται από την τεράστια πολεμική σύγκρουση, καθώς έχουμε έναν κανονικό παγκόσμιο πόλεμο σε μικρότερη μορφή στην Συρία. Εξαιτίας της αναβίωσης, της Οθωμανικής αυτοκρατορίας από την Τουρκία του Ρ. Τ. Ερντογάν, είναι απόλυτη ανάγκη να δούμε προσεκτικά τις συμμαχίες που θα συγκροτηθούν, για την μοιρασιά του υπάρχοντος ορυκτού πλούτου και τις αλλαγές των συνόρων. 

Η σύγκρουση των πολιτισμών ανάμεσα σε Ορθοδοξία-Ισλάμ που επιδιώκουν οι νεοταξίτες, είναι προ των πυλών. Ήδη βιώνουμε την δόμηση των αιτίων της σύγκρουσης, με την μαζική εισβολή του Ισλάμ στην Ελλάδα και τον μαζικό αφελληνισμό. Ο θρησκευτικός πόλεμος που θα ξεκινήσει, θα είναι ίσως ο μεγαλύτερος όλων των εποχών. Οι λόγοι που επιθυμεί η Αμερική-ΝΑΤΟ και η Ευρώπη τον αφανισμό του Πούτιν και του Ασσάντ είναι πολύ σημαντικοί και ζωτικής σημασίας για την νέα τάξη πραγμάτων. Εν τούτοις ένας είναι ο βασικότερος όλων και ο πιο καθοριστικός. Εκτός από τον ενεργειακό πλούτο των δύο κρατών, και το πιο νόμισμα θα χρησιμοποιούν στις διεθνείς συναλλαγές τους, το μεγαλύτερο εμπόδιο για την νέα τάξη πραγμάτων είναι η ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ Ορθοδόξων Χριστιανών και Μωαμεθανών. Αυτή την εποχή ο Ελληνισμός βρίσκεται στο απόγειον της παρακμής του, και την θέση του έχει πάρει η Ορθόδοξη Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν. Η Ρωσική Ομοσπονδία ηγείται των Ορθοδόξων Χριστιανών, σε παγκόσμιο  επίπεδο. Η πολεμική σύγκρουση Ρωσίας-Τουρκίας είναι αναπόφευκτη, ειδικά όταν στους προεδρικούς θώκους των δύο κρατών δεν θα βρίσκονται πλέον ο Βλαντιμίρ Πούτιν και Ερντογάν. Η Ανατολική Μεσόγειος φλέγεται από την τεράστια πολεμική σύγκρουση, καθώς έχουμε έναν κανονικό παγκόσμιο πόλεμο σε μικρότερη μορφή στην Συρία. Εξαιτίας της αναβίωσης, της Οθωμανικής αυτοκρατορίας από την Τουρκία του Ρ. Τ. Ερντογάν, είναι απόλυτη ανάγκη να δούμε προσεκτικά τις συμμαχίες που θα συγκροτηθούν, για την μοιρασιά του υπάρχοντος ορυκτού πλούτου και τις αλλαγές των συνόρων. 

Από το έτος 2015 με την στρατιωτική επέμβαση στην Συρία, η Ρωσία μαζί με την Κίνα, το Ιράν και την Τουρκία πέρασαν στην εποχή της πολυπολικότητας, Ο Πούτιν επέτυχε αρχικά την οικονομική ανασυγκρότηση και εν συνεχεία την αποκατάσταση της Ρωσίας ως στρατιωτικής-πολιτικής και οικονομικής υπερδύναμης. Η Ρωσία κυριάρχησε μέσα από τον στρατιωτικό εξοπλισμό, σε συνδυασμό με την γεωπολιτική ανασυγκρότηση της στον ενεργειακό τομέα εξαγωγές Πετρελαίου και φυσικού αερίου). Οι Σύριοι του Ασσάντ, οι Ρώσοι και οι Ιρανοί μάχονται υπέρ της Ελευθερίας και των Aξιών του παγκόσμιου πολιτισμού, με βάση το δόγμα της νέας τάξης πραγμάτων του Πούτιν. Εάν οι αντίπαλοι της Συρίας επικρατήσουν και κατακτήσει οριστικά ο Ερντογάν την Βόρεια Συρία, τότε η ανθρωπότητα και ειδικά η Ελλάδα θα πληρώσει τεράστιο τίμημα, καθώς θα είμαστε για πάντα υποτελείς της νέας τάξης πραγμάτων και της νέας Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Μικρότερο κόστος θα έχουν το Ιράν η Ρωσία και η Κίνα. Εάν όμως κερδίσουν οι Ρώσοι-Σύριοι τότε η νέα τάξη και ο Ερντογάν θα έχουν δεχτεί το πιο καθοριστικό πλήγμα, σχετικά με την αναβίωση του παγκόσμιου κράτους. 

Oι εργασίες της στήλης Επικρατέειν η Απόλλυσθαι γράφονται κάτω από τις πιο δυσμενείς συνθήκες, που βρέθηκε ποτέ συνάνθρωπος μας και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολόκληρου του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς την έγκριση του Arisvinews και της στήλης. Επιτρέπεται μόνον η αναδημοσίευση του 50% των εργασιών Γεωστρατηγικής-Ιστορίας και Ορθοδοξίας του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου (Γεωστρατηγικού και Γεωπολιτικού αναλυτή (Contact : survivorellas@gmail.com-6945294197). Απαραίτητη προυπόθεση για την αναδημοσίευση είναι η προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο Arisvinews και στο Official website The Times of Voulgaroktonos.

Πάγια αρχή μου είναι ότι όλοι οι λαοί, όλοι οι άνθρωποι, έχουν δικαίωμα να πιστεύουν οπού θέλουν. Όλα αυτά με την απαραίτητη προυπόθεση να μην επιβάλλουν τα πιστεύω τους σε τρίτους, είτε δια της βίας, είτε με πλάγιους τρόπους.  Από όλους τους προαναφερόμενους, εξαιρείται, ένα μικρό μέρος βάση των παγκόσμιων Φιλοσοφικών-μαθηματικών σταθερών, μέτρον άριστον και μηδέν άγαν.

Η ελευθερία πίστεως είναι θεόδοτη. Ο ίδιος ο Θεός έδωσε το δικαίωμα στους ανθρώπους, να πιστεύουν, όπου επιθυμούν. Προσωπικά είμαι υπέρ της συνυπάρξεως των λαών και των διαφορετικών θρησκευτικών, πεποιθήσεων, για αυτό στηρίζω, τον μεγάλο Σύριο ηγέτη Ασσάντ, ο οποίος επέτυχε να συνυπάρχουν ειρηνικά, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου