Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Επιστολή σε Biden-Johnson : Εβραίοι καθηγητές υποστηρίξουν ότι τα εμβόλια COVID-19 είναι πιο επικίνδυνα από τον ιό.

 

Kορυφαίοι γιατροί ζητούν τον τερματισμό των εντολών εμβολίων κατά του Covid-19 ώστε να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στην ιατρική.





Μετά τους επιφανείς Εβραίους καθηγητές του Columbia University έρχονται συνάδελφοί τους του Stanford University να υποστηρίξουν ότι τα εμβόλια COVID-19 είναι πιο επικίνδυνα από τον ιό. Επιστολή σε Biden-Johnson

Έχοντας στο DNA τους το τατουάζ του Ολοκαυτώματος επιφανείς Εβραίοι σε ολόκληρο το κόσμο φρόντισαν να δείξουν αφ΄ενός μεν τους δράστες πίσω από την εργαστηριακή κατασκευή του ιού COVID-19 και τη ρίψη του εναντίον της ανθρωπότητας και αφ΄ετέρου να καταδείξουν τις θανάσιμες παρενέργειες των εμβολίων COVID-19.

Aπό τον Βασίλη Μπόνιο

Ηγετική μορφή στον αγώνα για την αποκάλυψη της αλήθειας είχε ο Εβραικής καταγωγής εκλεκτός καθηγητής του Columbia UniversitJeffrey Sachs.

Έτσι φθάσαμε σήμερα 16 Αυγούστου 2022 κορυφαίοι γιατροί να σημαίνουν συναγερμό κατά των εντολών εμβολίων και να στέλνουν επιστολές στους Joe Biden και Boris Johnson. Ας ξεκινήσουμε από τα τελευταία νέα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Giles Sheldrick στη Daily Express κορυφαίοι γιατροί ζητούν τον τερματισμό των εντολών εμβολίων κατά του Covid-19 ώστε να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στην ιατρική.

Πιστεύουν ότι οι εντολές – υποχρεώνοντας τους ανθρώπους να δέχονται τρυπήματα ή να αντιμετωπίζουν απαγορεύσεις εργασίας ή ταξιδιών – δίνουν προπαγάνδα στον ακτιβισμό κατά του εμβολιασμού και μειώνουν τη συμμόρφωση με άλλα μέτρα δημόσιας υγείας. Φοβούνται επίσης ότι θα οδηγήσει σε ύφεση στα μελλοντικά προγράμματα εθελοντικών εμβολίων, όπως η γρίπη ή η ιλαρά, η παρωτίτιδα και η ερυθρά.

Η κλήση τους έρχεται καθώς ο πρωταθλητής του Wimbledon Novak Djokovic – ο οποίος είπε ότι θα προτιμούσε να χάσει τα μελλοντικά τουρνουά τένις παρά να αναγκαστεί να πάρει ένα jab Covid – έχει εγκριθεί για να παίξει στο US Open στις 29 Αυγούστου, αφού οι επικεφαλής υγείας των ΗΠΑ χαλάρωσαν τις οδηγίες για τους μη εμβολιασμένους παίκτες.

Ο σύμβουλος καρδιολόγος Δρ Aseem Malhotra είπε ότι ο τερματισμός όλων των εντολών παγκοσμίως και η πρόσβαση σε ακατέργαστα δεδομένα δοκιμών είναι ουσιαστικής σημασίας για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στην ιατρική.

Το κάλεσμά του έχει την υποστήριξη του παγκοσμίως αναγνωρισμένου ογκολόγου και αρθρογράφου της Daily Express, καθηγητή Karol Sikora και του Jay Bhattacharya, καθηγητή Ιατρικής στο Health Policy at Stanford University.

Σε μια επιστολή προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Joe Biden και στον Πρωθυπουργό Boris Johnson και γράφοντας στο European Scientist σημειώνουν: «Από την κυκλοφορία του εμβολίου, τα στοιχεία της αποτελεσματικότητάς του και η αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών έχουν αλλάξει. Παρόλο που μπορεί να υπάρχει όφελος από την πρόληψη σοβαρών ασθενειών και θανάτου, η περίπτωση να αποτραπεί η μόλυνση και η μετάδοση είναι αθέμιτη.

«Καθώς νεότερα και ευτυχώς λιγότερο θανατηφόρα, μεταλλαγμένα στελέχη έγιναν κυρίαρχα, οποιαδήποτε προστασία κατά της μόλυνσης κατέστη τουλάχιστον λιγότερο αποτελεσματική και πιθανότατα εντελώς αναποτελεσματική, ακόμη και αν υπάρχει κάποια σημαντική (που δεν έχει ακόμη καθοριστεί πλήρως σε απόλυτους μεμονωμένους όρους) προστασία από σοβαρές αρρώστια και θάνατος».

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, 8 εκατομμύρια άνθρωποι αρνήθηκαν να λάβουν αναμνηστικό Covid, παρά τα ποσοστά ρεκόρ μόλυνσης και οι γιατροί είναι πλέον μάρτυρες ανησυχητικής μειωμένης απορρόφησης του εμβολίου MMR για παιδιά για πρώτη φορά εδώ και 10 χρόνια.

Η πιο αμφιλεγόμενη εντολή ήταν τα διαβατήρια Covid, τα οποία έδειχναν την απόδειξη ενός τρύπημα πριν από το ταξίδι ή την είσοδο στα σύνορα.

Η Βρετανία – η πρώτη χώρα στον κόσμο που εισήγαγε ένα πρόγραμμα εμβολίων – έχει υψηλά επίπεδα συμμόρφωσης, αλλά η κυβέρνηση πυροδότησε διαμάχη όταν οι τροποποιήσεις στον νόμο για την υγεία και την κοινωνική περίθαλψη του 2008 κατέστησαν υποχρεωτικούς τους εμβολιασμούς για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.

Αυτή η κίνηση ακυρώθηκε τον Μάρτιο.

Επρόκειτο να επεκταθεί στους εργαζόμενους υγείας και κοινωνικής φροντίδας πρώτης γραμμής, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εργάζονται σε θέσεις εργασίας που ενδέχεται να έχουν επαφή με ασθενείς, όπως αχθοφόροι και ρεσεψιονίστ, από τον Απρίλιο. Καταργήθηκε και αυτό.

Νωρίτερα φέτος, ο 21 φορές νικητής του Grand Slam, Djokovic, 35 ετών, ο οποίος σήκωσε το έβδομο στέμμα του στο Wimbledon τον περασμένο μήνα, αποβλήθηκε από το Australian Open αφού η κυβέρνηση του ακύρωσε διαδοχικά τη βίζα λόγω του καθεστώτος του εμβολίου. Τόνισε ότι δεν είναι αντιεμβολιαστής αλλά υποστήριξε το δικαίωμα ενός ατόμου να επιλέξει αν θα λάβει ή όχι τρύπημα.

Ο υπουργός Μετανάστευσης Alex Hawke ακύρωσε προσωπικά τη βίζα του, λέγοντας ότι εάν ο Djokovic έπαιζε θα μπορούσε να ενθαρρύνει το αίσθημα κατά των εμβολίων. Αλλά ο Djokovic είπε: «Δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολιασμού, αλλά πάντα υποστήριζα την ελευθερία να επιλέγεις τι βάζεις στο σώμα σου».

Έχοντας πρόσβαση σε δεδομένα από τις ιστοσελίδες Food and Drug Administration και Health Canada, και συνδυάζοντας αποτελέσματα από άρθρα περιοδικών που δημοσίευσαν τις δοκιμές Pfizer και Moderna, ο Δρ Malhotra ισχυρίστηκε ότι ο απόλυτος κίνδυνος μιας σοβαρής ανεπιθύμητης ενέργειας (ποσοστό 1 στα 800) ήταν μεγαλύτερος από το να νοσηλευτείς με COVID-19.

Και πρόσθεσε: «Οι παγκόσμιες εντολές για τον Covid πρέπει να σταματήσουν μέχρι να έχουμε τα πλήρη δεδομένα για την αποτελεσματικότητα όλων των διαθέσιμων εμβολίων. Η νομοθεσία που διασφαλίζει την πρόσβαση στα ακατέργαστα δεδομένα για το jab mRNA της Pfizer για πλήρη ανεξάρτητη ανάλυση, σε συνδυασμό με αξιόπιστα στοιχεία φαρμακοεπαγρύπνησης στον πραγματικό κόσμο θα επιτρέψει την ακριβέστερη και καλύτερη κατανόηση των πραγματικών απόλυτων οφελών και βλαβών για διαφορετικές ηλικίες και ομάδες κινδύνου.

«Θα έδινε τη δυνατότητα στους γιατρούς να συμμετέχουν στη λήψη πιο ενημερωμένων αποφάσεων με τους ασθενείς χρησιμοποιώντας διαφανή επικοινωνία οφέλους και κινδύνου σε απόλυτους όρους πριν από την κυκλοφορία των αναμνηστικών το φθινόπωρο. Αυτό θα βοηθούσε επίσης στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στην αξιοπιστία της λήψης κλινικών αποφάσεων σε σχέση με όλα τα φάρμακα, όχι μόνο τους εμβολιασμούς κατά του Covid».

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης είναι νόμος στη Γαλλία από τον Οκτώβριο του 2021, ενώ η Νέα Ζηλανδία εισήγαγε μια απαίτηση για διάφορους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα. Στις ΗΠΑ οι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι έπρεπε να εμβολιαστούν, εκτός αν εξαιρεθούν, από τον Νοέμβριο του 2021, ενώ στην Ελλάδα έχει εισαχθεί υποχρεωτικό πρόγραμμα εμβολιασμού για άνω των 60 ετών.

Ο καθηγητής Sikora είπε: «Η εμπιστοσύνη και η διαφάνεια είναι τα κλειδιά για τη δημόσια υγεία. Ό,τι κάνουμε στην ιατρική ενέχει κίνδυνο βλάβης. Η εξισορρόπηση αυτού του κινδύνου με το όφελος δεν εξαρτάται μόνο από τους επαγγελματίες υγείας αλλά και από τους ασθενείς τους.

«Η διαφάνεια με τα δεδομένα είναι απόλυτη αναγκαιότητα. Το καλό, το κακό και το άσχημο όλα πρέπει να αναφέρονται. Και με πάνω από 20 £ ανά δόση, υπάρχει μεγάλη σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ των φαρμακευτικών εταιρειών, των κυβερνήσεων και των ασφαλιστών υγείας είτε είναι δημόσιοι είτε ιδιωτικοί.

«Με τον Covid πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Βρετανίας, υιοθέτησαν μια προσέγγιση Big Brother χωρίς ελευθερία επιλογής. Κάποιοι το κάνουν ακόμα. Η εντελώς γελοία στροφή από τους πολιτικούς σχετικά με τον εμβολιασμό του προσωπικού του NHS καταδεικνύει ξεκάθαρα την αναγκαιότητα της ατομικής επιλογής. Η εναλλακτική θα ήταν μια μαζική παραίτηση και κατάρρευση της υπηρεσίας».

Ο καθηγητής Bhattacharya είπε: «Τα διαβατήρια καθιέρωσαν το εμβόλιο Covid με την ψευδή σκέψη ότι τα εμβόλια σταματούν τη μετάδοση της νόσου και ότι τα άτομα που έχουν αναρρώσει από τον Covid κατά κάποιο τρόπο δεν διαθέτουν τόσο ισχυρή ανοσία και προστασία όσο τα εμβολιασμένα άτομα. Είναι ιδιαίτερα κακόβουλο το γεγονός ότι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας και πολιτικοί ενθάρρυναν την ηθικά προβληματική ιδέα ότι τα μη εμβολιασμένα άτομα είναι κατά κάποιο τρόπο ακάθαρτα, κάτι που στιγμάτισε τους ανθρώπους για ιδιωτικές ιατρικές επιλογές. Οι ταξιδιωτικές απαγορεύσεις για τους μη εμβολιασμένους προσθέτουν μια αγκαλιά ξενοφοβίας στις αμαρτίες της δημόσιας υγείας».

Comment by Dr Aseem Malhotra -( Honorary council member to the Metabolic Psychiatry Clinic at Stanford University school of medicine California, and is Cardiology MSc examiner at the University of Hertfordshire, UK)

Η ανάπτυξη ενός αριθμού ασφαλών και εξαιρετικά αποτελεσματικών εμβολίων κατά το δεύτερο μισό του εικοστού αιώνα είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της σύγχρονης ιατρικής, που εκτιμάται ότι σώζει 4-5 εκατομμύρια ζωές ετησίως παγκοσμίως.

Ως εκ τούτου, ήμουν πολύ ενθουσιώδης με την ανακοίνωση προς τα τέλη του 2020 για την ανάπτυξη ενός αριθμού εξαιρετικά αποτελεσματικών εμβολιασμών κατά του Covid-19.

Εθελοντικά σε ένα κέντρο εμβολίων, ήμουν από τους πρώτους που έλαβα δύο δόσεις του εμβολίου BionTech/Pfizer τον Ιανουάριο του 2021.

Ένα μήνα αργότερα πήγα στο Good Morning Britain για να προωθήσω το τρύπημα ως ασφαλές, αφού έπεισα έναν σκηνοθέτη ταινιών που δίσταζε να εμβολιαστεί, τον Gurinder Chaddha, να το πάρει.

Αλλά η ιστορία της ιατρικής μας έχει διδάξει ότι όταν πρόκειται για επιστημονικές αποδείξεις, η σημερινή αλήθεια μπορεί να είναι η αυριανή ανοησία.

Μέσα σε λίγους μήνες αρχίσαμε να βλέπουμε ομάδες εμβολιασμένων να μολύνονται. Με νεότερα στελέχη είναι πλέον αποδεκτό ότι το εμβόλιο πιθανότατα δεν παρέχει σημαντική προστασία έναντι της μόλυνσης, ακόμη και αν μπορεί να προσφέρει κάποια προστασία σε ηλικιωμένους και ευάλωτους από σοβαρές ασθένειες και θάνατο.

Ωστόσο, παρά τα συντριπτικά στοιχεία ότι το εμβόλιο δεν αποτρέπει τη μετάδοση, οι εντολές εξακολουθούν να υιοθετούνται σε όλο τον κόσμο, οδηγώντας σε μεγαλύτερη καχυποψία και ακτιβισμό κατά του εμβολίου. Αλλά το πιο ανησυχητικό από όλα είναι μια πρόσφατη εκ νέου ανάλυση των δοκιμών του εμβολίου.

Υποδηλώνει ότι η πιθανότητα μιας σοβαρής παρενέργειας από το εμβόλιο μπορεί να είναι μεγαλύτερη από το να καταλήξετε στο νοσοκομείο από τον Covid.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι σε ποιες ηλικιακές ομάδες ισχύει, καθώς ήταν απλώς ένας μέσος όρος σε μια δοκιμή που περιελάμβανε μικρούς και μεγάλους.

Εκ των υστέρων, η αρχική μας αισιοδοξία για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου τροφοδοτήθηκε από τον μηχανισμό δημοσίων σχέσεων των φαρμάκων, του οποίου το πρωταρχικό κίνητρο είναι η παραγωγή κέρδους για τους μετόχους.

Δεν έχουν καμία νομική υποχρέωση να σας προσφέρουν την καλύτερη μεταχείριση.

Τώρα είναι καθήκον μας ως γιατρών που το μόνο ενδιαφέρον τους είναι να προστατεύσουμε τους ασθενείς για να φτάσουν στην αλήθεια.

Ο τερματισμός όλων των πολιτικών καταναγκασμού για τον εμβολιασμό κατά του Covid-19, έως ότου όλα τα ακατέργαστα δεδομένα των δοκιμών εμβολίων της Pfizer δημοσιοποιηθούν για ανεξάρτητη ανάλυση, είναι πλέον αναγκαιότητα.

Ακολουθούν νέες αποκαλύψεις ακόμη πιο εφιαλτικές από τη γειτονική Ιταλία.

Ο διευθυντής του Τμήματος Μοριακής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Πάντοβας, Andrea Crisanti, μιλώντας στην ιταλική τηλεόραση, άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα!!!

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως υπήρχαν 160 θάνατοι την ημέρα σε εμβολιασμένους και όχι σε ανεμβολίαστους, κάτι που δεν αποκλείεται να ισχύει και για την Ελλάδα.

Ο Crisanti, είναι γνωστός και για τις επικρίσεις του κατά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας, ενώ βρέθηκε πολύ συχνά σε διαμάχες με άλλους λοιμωξιολόγους για τις απόψεις του.

Τόνισε χαρακτηριστικά:

«Το πρόβλημα εξ ΄αρχής ήταν το γεγονός πως δεν είχαμε βρει το κουράγιο να πούμε πως οι 160 νεκροί / ημέρα δεν ήταν ανεμβολίαστοι, αλλά εμβολιασμένα άτομα με ευαίσθητη υγεία!!!

Συνεπώς όλη αυτή η πολεμική κατά των ανεμβολίαστων δημιούργησε ένα βραχυκύκλωμα, που έδινε την εντύπωση πως πέθαιναν μόνον οι ανεμβολίαστοι.

Αυτό δεν ήταν αλήθεια. Πέθαιναν άτομα εμβολιασμένα».

Δείτε το βίντεο:

Jeffrey Sachs> O Πρόεδρος της Επιτροπής «Lancet Covid-19» για τη διερεύνηση της προέλευσης του SARS-Cov-2 υποστηρίζει ότι ο ιός COVID-19 είναι εργαστηριακής κατασκευής και δείχνει τους δράστες

Eίναι ο καθηγητής στον οποίο ανατέθηκε ο εντοπισμός της προέλευσης του ιού COVID-19 ως Πρόεδρος της Επιτροπής «Lancet Covid-19» για τη διερεύνηση της προέλευσης του SARS-Cov-2.

Ο Εβραικής καταγωγής καθηγητής Jeffrey Sachs είναι Αμερικανός ακαδημαϊκός με ειδικότητες στα οικονομικά, την παγκόσμια φτώχεια και τις οικονομικές κρίσεις.

Σήμερα είναι καθηγητής Πανεπιστημίου στο Columbia University και πριν από αυτό ήταν καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Harvard.

Έχει εργαστεί ως Ειδικός Σύμβουλος των Γενικών Γραμματέων του ΟΗΕ Kofi Annan, Ban Ki-moon και Antonio Guterres.

Το μίνι βιογραφικό που παραθέτω είναι για να δειχθεί ότι ο καθηγητής Sachs είναι αρκετά mainstream. Τόσο mainstream στην πραγματικότητα, που διορίστηκε, στις αρχές της πανδημίας, ως Πρόεδρος της Επιτροπής «Lancet Covid-19» για τη διερεύνηση της προέλευσης του SARS-Cov-2.

Τόσο mainstream, που διόρισε τον Peter Daszak της EcoHealth Alliance να προεδρεύσει της ομάδας εργασίας του Lancet.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο καθηγητής Sachs έρριξε κάποιες βόμβες σχετικά με την προέλευση της Covid. Τώρα, σε μια πιο αναλυτική συνέντευξή του, στο Current Affairs, αποκάλυψε κάποια ακόμη πιο σημαντικά στοιχεία τα οποία φωτογραφίζουν ένα μέρος των δραστών της εργαστηριακής κατασκευής του ιού COVID-19 και της εκτόξευσής του εναντίον της ανθρωπότητας καθώς και της επιχείρησης συγκάλυψης που ακολούθησε στην οποία ενεργό ρόλο είχαν και Έλληνες καθηγητές οι οποίοι “τρέχουν” το project της πανδημίας και των εμβολίων στη χώρα μας!

Για τους περισσότερους από εμάς, που έχουμε διαβάσει πολλές από αυτές τις πληροφορίες εδώ και κάποια χρόνια, οι συγκεκριμένες δηλώσεις είναι αρκετά ασυνήθιστες καθώς προέρχονται από τον επικεφαλής της Επιτροπής Lancet.

Για παράδειγμα, όταν ρωτήθηκε για την πρόσφατη δήλωσή του ότι είναι αρκετά πεπεισμένος υπέρ της θεωρίας της εργαστηριακής διαρροής του κορωνϊού είπε: «Οι επιστήμονες δημιουργούν ένα αφήγημα. Και αρνούνται τις εναλλακτικές υποθέσεις, τις οποίες δεν εξετάζουν προσεκτικά. Αυτό είναι το κρίσιμο σημείο».

Τώρα, ποια είναι η εναλλακτική θεωρία; Είναι αρκετά απλή. Ότι δηλαδή υπήρχε αρκετή έρευνα σε εξέλιξη στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα για τη λήψη ιών που μοιάζουν με τον SARS, τον χειρισμό τους στο εργαστήριο και τη δημιουργία δυνητικά πολύ πιο επικίνδυνων ιών. Και ο συγκεκριμένος ιός που προκαλεί την COVID-19, που ονομάζεται SARS-Cov-2, είναι αξιοσημείωτος επειδή περιλαμβάνει ένα κομμάτι της γενετικής του σύνθεσης που τον καθιστά πιο επικίνδυνο.

Και αυτό το κομμάτι του γονιδιώματος ονομάζεται «θέση διάσπασης φουρίνης». Τώρα, αυτό που είναι ενδιαφέρον και ανησυχητικό, αν μπορώ να το πω, είναι ότι η έρευνα που βρισκόταν σε εξέλιξη και προωθούνταν πολύ ενεργά, αφορούσε την εισαγωγή θέσεων διάσπασης φουρίνης σε ιούς τύπου SARS προκειμένου να δουν τι θα συμβεί. Ωχ!

Zητήθηκε από τον καθηγητή Sachs να κάνει διάκριση μεταξύ γεγονότων και εικασιών.

Ξέρουμε πραγματικά ότι η έρευνα Gain-Of-Function ήταν στην πραγματικότητα σε εξέλιξη κάπου;

Έχουμε πολλούς λόγους να πιστεύουμε ότι ήταν, επειδή οι επιστήμονες που έκαναν αυτήν την έρευνα λάτρεψαν αυτήν την έρευνα. Και μας εξήγησαν δημόσια γιατί είναι τόσο σημαντική. Και έγραψαν άρθρα για το γιατί αυτή η έρευνα πρέπει να συνεχιστεί. Και έκαναν προτάσεις για επιχορήγηση, λέγοντας ότι πρέπει να συνεχιστεί. Και για όσους από εμάς ασχολούμαστε με τη σύνταξη αιτημάτων επιχορήγησης, το γεγονός ότι μια συγκεκριμένη πρόταση, που είναι βαθιά ανησυχητική, απορρίφθηκε, δεν σημαίνει ότι δεν πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια…

Και οι επιστήμονες, όπως αυτοί, που αναφέρονται στην αγορά της Wuhan της Κίνας, δεν συζητούν καν για την έρευνα που βρισκόταν σε εξέλιξη. Είναι απλά μία λάθος κατεύθυνση, κατά τη γνώμη μου. Είναι σαν χειρομαντία. Μην κοιτάς εκεί. Κοιτάξτε εδώ…

Κι όμως βλέπω το NIH με το κεφάλι χωμένο στο έδαφος. «Ω, όχι, δεν υπάρχει τίποτα εδώ για να εξετάσουμε». Έπειτα, παρατηρώ τους επιστήμονες. «Ω, δεν υπάρχει τίποτα εδώ για να δούμε. Ξέρουμε ότι αφορά την αγορά. Βρήκαμε το ζώο; Όχι. Έχουμε μια εξήγηση για το πού τοποθετήθηκε αυτή η θέση διάσπασης της φουρίνης; Όχι. Επίσης, δεν έχουμε εξήγηση για το χρονοδιάγραμμα, κάτι που δεν βγάζει νόημα. «Α, αλλά μην κοιτάτε εκεί, γιατί δεν υπάρχει τίποτα εκεί», μας λένε συνέχεια. Λοιπόν, όλα αυτό είναι λίγο ανόητο.

Αυτό που ζητώ δεν είναι το συμπέρασμα. Ζητώ την έρευνα. Τελικά, μετά από δυόμισι χρόνια από αυτό, ήρθε η ώρα να μαντέψουμε ότι ο SARS-Cov-2 μπορεί να βγήκε από ένα εργαστήριο και εδώ είναι τα δεδομένα που πρέπει να γνωρίζουμε για να καταλάβουμε αν συνέβη αυτό.

Θα συνεχίσουμε να αναζητάμε σχετικά με την έρευνα Gain of Function.

Αλλά αυτοί (πρωταθλητές της έρευνας Gain of Function) δεν στόχευαν στην πραγματικότητα να δοκιμάσουν απλώς ιούς που συνέλεγαν στη φύση. Είχαν σκοπό να τροποποιήσουν αυτούς τους ιούς. Επειδή οι επιστήμονες γνώριζαν ότι ένας ιός που μοιάζει με τον SARS, χωρίς θέση διάσπασης φουρίνης, δεν θα ήταν τόσο επικίνδυνος. Αλλά ήθελαν να δοκιμάσουν τα φάρμακα, τα εμβόλια και τις θεωρίες τους ενάντια σε επικίνδυνους ιούς.

Η πρότασή τους ήταν να ελεγχθούν εκατοντάδες, παρεμπιπτόντως μίλησαν για περισσότερα από 180 στελέχη που δεν είχαν αναφερθεί προηγουμένως και να τους δοκιμάσουν για τη λεγόμενη «δυνατότητα διάχυσης» τους. Πόσο αποτελεσματικοί θα ήταν άραγε; Και αναρωτήθηκαν, έχουν πλέον θέση διάσπασης φουρίνης ή τεχνικά αυτό που ονομάζεται θέση πρωτεολυτικής διάσπασης; Και αν όχι, ας τους βάλουμε. Για όνομα του παραδείσου. Θεέ μου! Αστειεύεσαι;

Ο Jeffrey ρωτήθηκε επίσης για τη διάκριση μεταξύ των «τρελών θεωριών» και των αληθοφανών.

Το σωστό είναι μέρος για να ψάξουμε αφορά ένα πολύ εκτεταμένο ερευνητικό πρόγραμμα που βρισκόταν σε εξέλιξη από το 2015 και μετά, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το NIH και τον Tony Fauci, και κυρίως από το NIAID [Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων]. Το πρόγραμμα σχετίζονταν με την εξέταση των δυνατοτήτων διάχυσης ιών που μοιάζουν με τον SARS. Οι πρωταθλητές αυτής της έρευνας εξήγησαν λεπτομερώς τις προτάσεις τους.

Αλλά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, δεν τους ρωτήσαμε ποτέ, «τι κάνατε στην πραγματικότητα; Τι πειράματα κάνατε; Τι γνωρίζετε;».

Για κάποιο λόγο δεν ρωτήσαμε ποτέ;

Ήταν απλώς καλύτερο να σκουπίσουμε την υπόθεση κάτω από το χαλί, κάτι που έχουν κάνει ο Fauci και το NIH έως και σήμερα. Ίσως θα μπορούσαν να μας πουν, «Ω, δεν ισχύει τίποτα από αυτά», αλλά δεν μας το έχουν πει. Δεν μας έδειξαν τίποτα. Οπότε δεν υπάρχει τίποτα «τρελό» σε αυτό, γιατί αυτό ακριβώς έκαναν οι επιστήμονες…

Είδατε λοιπόν να δημιουργείται ένα αφήγημα. Και οι επιστήμονες να μην ενεργούν σαν επιστήμονες. Γιατί όταν ενεργείς σαν επιστήμονας, επιδιώκεις τις εναλλακτικές υποθέσεις. Και οι επιστήμονες μόλις έγραψαν πρόσφατα ένα άρθρο λέγοντας ότι η μόνη απόδειξη ότι ο SARS-Cov-2 προέκυψε από ένα εργαστήριο είναι ότι εξαπλώθηκε σε μια πόλη, τη Wuhan, όπου βρισκόταν απλά ένα ινστιτούτο. Λοιπόν, είναι ψέμα. Αυτή δεν είναι η μόνη σύμπτωση που οδηγεί σε αυτή τη θεωρία.

Αυτό που οδηγεί σε αυτήν την εναλλακτική υπόθεση αφορά το λεπτομερές ερευνητικό πρόγραμμα που χρηματοδότησε το NIH, που βρισκόταν σε εξέλιξη τα χρόνια που προηγήθηκαν της επιδημίας. Βλέπω λοιπόν τους επιστήμονες να προσπαθούν απολύτως να δημιουργήσουν ένα αφήγημα και να αποτρέψουν την προσοχή μας από ένα άλλο θέμα.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την έρευνα που διεξάγονταν στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan.

Γνωρίζουμε ότι στο συγκεκριμένο Ινστιτούτο Ιολογίας, οι επιστήμονες εκεί είχαν εκπαιδευτεί από Αμερικανούς επιστήμονες να χρησιμοποιούν προηγμένες μεθοδολογίες βιο-μηχανικής. Και συγκεκριμένα, έχουμε επιστήμονες στη Βόρεια Καρολίνα, στο Τέξας και ούτω καθεξής που κάνουν αυτού του είδους την έρευνα, την πιστεύουν, την υποστηρίζουν και λένε ότι δεν θέλουν κανέναν ρυθμιστικό κανονισμό και ούτω καθεξής.

Και ήταν σε στενή επαφή με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan και μέρος μιας κοινής ερευνητικής ομάδας που συνενώθηκε από «κάτι» που ονομάζεται EcoHealth Alliance του σκοτεινού Peter Daszak.

Και η EcoHealth Alliance ήταν το είδος του «γάμου» μεταξύ των Αμερικανών και των Κινέζων επιστημόνων. Αυτό ήταν το όχημα για τη χρηματοδότηση από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, ειδικά από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, και ειδικά από τον οργανισμό του Tony Fauci, το NIAID.

Όταν ρωτήθηκε για την EcoHealth Alliance, ο καθηγητής Sachs παραδέχτηκε ότι προσέλαβε τον Peter Daszak (στη photo με τον Fauci) για να ηγηθεί της ειδικής ομάδας για την προέλευση της Covid.

Σκέφτηκα, αφελώς στην αρχή, «Λοιπόν, εδώ είναι ένας τύπος που είναι ιδιαιτέρως δικτυωμένος, θα το γνώριζε όλο αυτό». Και τότε κατάλαβα ότι δεν είπε την αλήθεια. Και μου πήρε μερικούς μήνες, αλλά όσο περισσότερο το έβλεπα, τόσο περισσότερο αγανακτούσα.

Και έτσι του είπα: «Κοίτα, πρέπει να φύγεις». Και τότε οι άλλοι επιστήμονες σε εκείνη την ειδική ομάδα μου επιτέθηκαν επειδή ήμουν «αντιεπιστημονικός». Και τους ρώτησα: «Ποια είναι η σχέση σας με όλα αυτά;». Δεν μου είπαν. Στη συνέχεια, όταν ο Νόμος περί Ελευθερίας της Πληροφορίας κυκλοφόρησε μερικά από αυτά τα έγγραφα που το NIH είχε κρύψει από το κοινό, είδα ότι οι άνθρωποι που μου επιτέθηκαν ήταν επίσης μέρος του όλου πράγματος.

Έτσι, διέλυσα όλη αυτή την ειδική ομάδα. Η δική μου εμπειρία ήταν να παρακολουθήσω από κοντά το γιατί αυτοί δεν μιλούν. Και προσπαθούν να κρατήσουν την προσοχή μας σε κάτι άλλο. Και χωρίς καν να τους κάνουμε τις ερωτήσεις για τις οποίες μιλάμε…

 

Αυτός (ο Peter Daszak-photos) θα μπορούσε να μου εξηγήσει από την αρχή ότι υπήρχε ένα μεγάλο ερευνητικό πρόγραμμα και ότι χειρίζονταν τους ιούς. Θα μπορούσε να μου είχε δώσει τις ερευνητικές προτάσεις. Και όταν του ζήτησα μία από αυτές τις ερευνητικές προτάσεις, μου είπε, «Όχι, ο δικηγόρος μου λέει ότι δεν μπορώ να σου τις δώσω». Είπα, «Τι; Είστε επικεφαλής μιας επιτροπής.

Είμαστε μια διαφανής επιτροπή. Μου λες ότι ο δικηγόρος σου λέει ότι δεν μπορείς να μου δώσεις την πρόταση του έργου σου;». Είπα, «Λοιπόν, δεν μπορείς να είσαι σε αυτήν την επιτροπή. Αυτή η επιτροπή δεν είναι καν κοντά σε αυτό για το οποίο προορίζονταν».

Αλλά υπήρχαν τόσα άλλα πράγματα. Απλώς ήταν και ο ίδιος σε λανθασμένη κατεύθυνση.

Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι χρειαζόμαστε πολύ μεγαλύτερη επίβλεψη για την έρευνα Gain of Function.

Μπορώ να σας πω ένα πράγμα που έμαθα μιλώντας με πολλούς επιστήμονες τα τελευταία δύο χρόνια: Η τεχνολογική ικανότητα να κάνουμε επικίνδυνα πράγματα χρησιμοποιώντας αυτή τη βιοτεχνολογία είναι εξαιρετική αυτή τη στιγμή. Θέλω λοιπόν να μάθω όμως τι γίνεται. Θέλω να μάθω τι κάνουν και οι άλλες κυβερνήσεις, όχι μόνο η δική μας. Θέλω έναν παγκόσμιο έλεγχο σε αυτά τα ζητήματα.

Eπιπλέον είναι απογοητευμένος με τις πληροφορίες που μπορεί να λάβει ακόμη και ο ίδιος ως επικεφαλής της Επιτροπής.

-Τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που πήρα ως πρόεδρος της επιτροπής Lancet προέρχονταν από αγωγές του Νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφορίας (FOIA) και διαρροές πληροφοριοδοτών από το εσωτερικό της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Δεν είναι τρομερό; Το NIH ρωτήθηκε σε ένα σημείο: Δώστε μας το ερευνητικό σας πρόγραμμα για ιούς που μοιάζουν με τον SARS. Και ξέρετε τι έκαναν; Κυκλοφόρησαν το εξώφυλλο και έφτιαξαν 290 σελίδες.

Μας έδωσαν ένα εξώφυλλο και 290 λευκές σελίδες! Αυτό είναι το NIH. Δεν είναι κάποια εταιρεία. Πρόκειται για την κυβέρνηση των ΗΠΑ που είναι επιφορτισμένη να μας κρατά υγιείς!..

Ο σπουδαίος Εβραίος καθηγητής μάλιστα έχει αναρτήσει τη συνέντευξή του στο Current Affairs και στον προσωπικό του ιστότοπο

 

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη στο Current Affairs>

Prof. Jeffrey Sachs

18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019> ΕVENT 201 KAI OΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗ WUHAN ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ;

Στο μεταξύ ώρα με την ώρα οι αποκαλύψεις για το πότε και το πως στήθηκε η πανδημία γίνονται όλο και χειροπιαστές. Έρχεται λοιπόν τώρα ο ιδρυτής του Brownstone Institute, Jeffrey A. Tucker να υποστηρίξει με επιχειρήματα κάτι που είναι γνωστό στους αναγνώστες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού αλλά έχει τεράστια σημασία όταν κορυφαίοι καθηγητές όπως οι Jeffrey Sachs και Jeffrey A. Tucker φωτίζουν τα πρόσωπα των δραστών.

Γράφει λοιπόν ο Jeffrey A. Tucker στον ιστότοπο του Brownstone Institute>

Θα χρειαστούν πολύ περισσότεροι από λίγους ερευνητές για να συνθέσουν το χρονοδιάγραμμα της μεγάλης καταστροφής της εποχής μας. Ως τώρα μου είχε διαφύγει μια ημερομηνία καθοριστική θα έλεγα.

Είναι η 18η Οκτωβρίου 2019 όταν στη Wuhan της Κίνας ξεκινούσαν οι Παγκόσμιοι αγώνες Στρατιωτικών (την ίδια ακριβώς μέρα που στη Νέα Υόρκη ελάμβανε χώρα το EVENT 201 μία δήθεν άσκηση-προσομοίωση πανδημίας που όπως όλα δείχνουν ήταν το καμουφλάζ για τη ρήψη του ιού COVID-19 κατά της ανθρωπότητας και ότι ακολούθησε).

Στους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες της Wuhan συμμετείχαν 9.308 αθλητές από 109 χώρες οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε 329 αγώνες και σε 27 αθλήματα. Είναι πολύ πιθανό ότι ο Covid βρισκόταν ήδη εκεί, γεγονός που καταστρέφει τα χρονοδιαγράμματα πολλών ανθρώπων από όλες τις πλευρές του ζητήματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει βαθιές έρευνες για το ζήτημα. Οι αθλητές των ΗΠΑ δεν εξετάσθηκαν ποτέ. Αλλά το γεγονός της εκτεταμένης ασθένειας μετά τους αγώνες ήταν γνωστό σε όλους όσοι ήταν εκεί, και αυτό ίσχυε στις περισσότερες χώρες.

Οι γιατροί που εξέταζαν ασθενείς εκείνη την εποχή το περιέγραψαν ως «κακό κρυολόγημα», αλλά τα συμπτώματα που ανέφεραν είναι αναμφισβήτητα Covid, της πιο σοβαρής ποικιλίας («άγριου τύπου»), που διαρκεί πολλές εβδομάδες με μεγάλες περιόδους ανάρρωσης.

Αυτό ήταν μήνες πριν ο Covid γίνει πρωτοσέλιδο και πολύ πριν ο Jeremy Farar και ο Anthony Fauci ισχυριστούν ότι είχαν ενημερωθεί για τον ιό (31 Δεκεμβρίου 2019). Μέχρι τώρα τους πίστευα. Αρχίζω να το αμφιβάλλω-γράφει ο Jeffrey A. Tucker.

Εάν αυτά τα παιχνίδια οδηγούσαν σε τεράστια αρρώστια εκ μέρους τόσων πολλών, με ασυνήθιστα αλλά παρόμοια συμπτώματα, σίγουρα η πιθανότητα ενός προβλήματος που ίσως εντοπίζεται στη Γουχάν θα ήταν ευρέως γνωστή σε αυτούς τους κύκλους.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό σημάδι που παρατήρησαν όλοι οι αθλητές και οι συνοδοί κατά την άφιξή τους στη Wuhan τον Οκτώβριο: η πόλη ήταν άδεια. Οι αυτοκινητόδρομοι δεν είχαν αυτοκίνητα. Τα καταστήματα λιανικής ήταν κλειστά. Κανείς δεν ήταν στους δρόμους. Για μια πόλη 11 εκατομμυρίων, αυτό ήταν τρομακτικό. Το ΚΚΚ καυχιόταν ότι είχαν εκκαθαρίσει την πόλη για να κάνουν τη ζωή ξεχωριστή για τους αθλητές, αλλά ήταν ξεκάθαρα το πρώτο σημάδι του lockdown.

The U.S. Armed Forces Sports team marches during opening ceremonies for the 2019 CISM Military World Games in Wuhan, China Oct. 18, 2019. Teams from more than 100 countries will compete in dozens of sporting events through Oct. 28. (Dept. of Defense/EJ Hersom)

Οι αγώνες στη Wuhan ήταν οι μεγαλύτεροι στην ιστορία της διοργάνωσης και η κινεζική κυβέρνηση έκανε τα πάντα για την επιτυχία τους. Η αποστολή των ΗΠΑ ήρθε με 280 αθλητές και προσωπικό που εκπροσωπούσε 17 αθλήματα, από την πάλη μέχρι το γκολφ. (Η ομάδα των ΗΠΑ κέρδισε το χάλκινο στον τελευταίο διαγωνισμό.)

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης δύο εβδομάδων, ωστόσο, πολλοί από τους διεθνείς αθλητές παρατήρησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην πόλη Wuhan. Κάποιοι αργότερα την περιέγραψαν ως «πόλη-φάντασμα».

Καθώς η πανδημία του covid-19 επικράτησε παγκοσμίως στις αρχές του 2020, αθλητές από διάφορες χώρες – συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας και του Λουξεμβούργου – ισχυρίστηκαν δημόσια ότι είχαν προσβληθεί από αυτό που πίστευαν ότι ήταν covid-19 στους αγώνες της Wuhan, με βάση τα συμπτώματά τους και πώς οι ασθένειές τους εξαπλώθηκαν στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Στην Ουάσιγκτον, οι στρατιωτικοί ηγέτες είτε απέρριψαν μετά βδελυγμίας την ιδέα, είτε δεν το γνώριζαν. Εν τω μεταξύ, κανείς δεν έκανε καμία εξέταση αντισωμάτων ή ιχνηλάτηση ασθενειών σε αυτούς τους χιλιάδες αθλητές. Κανείς δεν προσπάθησε καν να μάθει αν οι αγώνες στη Γουχάν ήταν στην πραγματικότητα το πρώτο διεθνές γεγονός υπερδιάδοσης της πανδημίας.

Εάν ανακαλυφθούν περισσότερα στοιχεία, θα προστεθούν στον αυξανόμενο όγκο στοιχείων ότι ο ιός κυκλοφορούσε στη Wuhan ήδη από τον Οκτώβριο του 2019, μήνες πριν η κινεζική κυβέρνηση το αναγνωρίσει στον υπόλοιπο κόσμο. Οι αναφορές των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών ανέφεραν ότι ερευνητές στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan νοσηλεύτηκαν με συμπτώματα που μοιάζουν με τον κορωνοϊό τον Νοέμβριο του 2019. Ωστόσο, αξιωματούχοι των ΗΠΑ είπαν ότι έχουν άλλες πληροφορίες που υποδηλώνουν ότι η επιδημία ξεκίνησε ακόμη νωρίτερα.

 

Η καταγραφή του χρονοδιαγράμματος της προέλευσης της πανδημίας είναι ένα κρίσιμο έργο….

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θέτει ο Γερουσιαστής Gallagher στο Πεντάγωνο. Σημείωσε ότι ο Robert Redfield, πρώην διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, είπε ότι πιστεύει ότι ο ιός άρχισε να εξαπλώνεται στη Wuhan τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του 2019 και ότι έχουν προκύψει περισσότερα στοιχεία ότι ο ιός ήταν ήδη παρών στις Ηνωμένες Πολιτείες Πολιτεία έως τον Δεκέμβριο του 2019…

 

Ο γερουσιαστής Roger Marshall (R-Kan.) έγραψε μια ξεχωριστή επιστολή στον Υπουργό Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών Xavier Becerra σχετικά με αυτό το θέμα την Τρίτη, ρωτώντας αν το τμήμα του γνώριζε τυχόν αθλητές των ΗΠΑ που αρρώστησαν μετά την επιστροφή τους από την Wuhan. Ήθελε επίσης να μάθει εάν το HHS είτε εξέταζε το θέμα είτε το συζητούσε με το Υπουργείο Άμυνας.

Φυσικά, δεν υπάρχει περίπτωση η κυβέρνηση των ΗΠΑ να έχει τέτοια στοιχεία αν δεν εξέταζε ποτέ τους αθλητές εξαρχής. Πέντε ανώτεροι αξιωματούχοι εθνικής ασφάλειας από την κυβέρνηση Trump μου είπαν ότι κανείς δεν σκέφτηκε καν να δοκιμάσει τους αθλητές του στρατού των ΗΠΑ που επέστρεψαν από τη Wuhan. Εκείνη την εποχή, σημείωσαν, η συμβατική σοφία ήταν ότι ο Covid-19 είχε ξεσπάσει τον Δεκέμβριο του 2019, όχι δύο μήνες νωρίτερα.

Ο μόνος προβληματισμός του State Department για τους Στρατιωτικούς Παγκόσμιους Αγώνες της Wuhan ήρθε όταν το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών άρχισε να αναφέρει το γεγονός στη δική του προπαγάνδα τον Μάρτιο του 2020. Οι Κινέζοι ισχυρίστηκαν ότι το προσωπικό του στρατού των ΗΠΑ μπορεί να είχε φέρει τον ιό στη Wuhan από το Fort Detrick στο Frederick, Md ., όπου βασίζεται το πρόγραμμα βιοερευνητικής έρευνας του Στρατού των ΗΠΑ. Αυτό δεν είχε νόημα γιατί το πρώτο ξέσπασμα ήταν στη Wuhan όχι στο Maryland. Αλλά η ομάδα Trump ποτέ δεν το πήγε περισσότερο από αυτό.

«Γνωρίζαμε στη διαχείριση της εκστρατείας παραπληροφόρησης της κινεζικής κυβέρνησης που κατηγορούσε τον στρατό των ΗΠΑ ότι έφερε τον Covid στη Wuhan σε αυτούς τους αγώνες, κάτι που προφανώς δεν το λάβαμε σοβαρά υπόψη και καλή τη πίστη δεν κάναμε περισσότερη έρευνα και προσπάθεια για να φτάσουμε στο τι κρύβεται κάτω από αυτό», μου είπε ο Ντέιβιντ Φέιθ, πρώην αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. «Στο βαθμό που υπάρχουν τώρα ή υπήρχαν σε όλη τη διάρκεια αξιόπιστες αναφορές για άρρωστους αθλητές από αυτούς τους αγώνες, θα πρέπει σίγουρα να το ερευνήσουμε και να μάθουμε περισσότερα».

Ο καθορισμός του χρονοδιαγράμματος της επιδημίας είναι ζωτικής σημασίας για την κατανόηση της προέλευσης της πανδημίας – και για να δοθεί μια σαφέστερη εστίαση στο εύρος της κάλυψης της κινεζικής κυβέρνησης. Η πολιτική δεν έχει σημασία. Είναι θέμα εθνικής ασφάλειας και δημόσιας υγείας.

Το ίδιο αυτό σενάριο αναφέρθηκε σε μια μακρά έρευνα για την προέλευση του ιού που διεξήχθη από την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, με αποτέλεσμα μια έκθεση που εκδόθηκε τον Αύγουστο του 2021.

Η πρώτη αναφορά στα αγγλικά που μπορώ να βρω χρονολογείται από τις 17 Μαΐου 2020.

Το “Inside the Games” ανέφερε ότι “Περισσότεροι αθλητές αποκάλυψαν ότι αρρώστησαν κατά τη διάρκεια των Στρατιωτικών Παγκοσμίων Αγώνων τον Οκτώβριο, όταν η κινεζική πόλη Wuhan φιλοξένησε την εκδήλωση μήνες πριν το ξέσπασμα του COVID-19».

Τώρα έρχονται συζητήσεις και εικασίες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλοί άνδρες και γυναίκες σε αυτήν την εκδήλωση του Οκτωβρίου 2019 αρρώστησαν πολύ. Δεν υπήρξε σοβαρή συνέχεια στο γιατί. Όλα τα συμπτώματα δείχνουν Covid του πιο πρώιμου και σοβαρού είδους. Μίλησα εκτενώς με έναν αθλητή που ήταν εκεί και η περιγραφή του ταίριαζε τέλεια. Εάν αυτό είναι αλήθεια, ολόκληρη η ιστορία μιας μετάδοσης στις 27 Δεκεμβρίου 2019, σε υγρή αγορά από ζώα σε ανθρώπους καταρρέει και εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με το τι ήξερε η Κίνα και πότε.

Το άλλο χαρακτηριστικό: αν γνώριζαν πολύ νωρίτερα, γιατί ο Fauci και η Farrar δεν απάντησαν με ειλικρίνεια και διαφάνεια;

Εάν επρόκειτο για διαρροή εργαστηρίου που χρονολογείται από τον Σεπτέμβριο του 2019 – και γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι εξέτασαν το ενδεχόμενο – γιατί δεν έγιναν καθόλου προσπάθειες να πιάσουν δουλειά για τη θεραπεία;

Γιατί τα μέσα με τα οποία οι άνθρωποι βελτιώνονται στην πραγματικότητα από αυτή την ασθένεια αφέθηκαν να ανακαλυφθούν σταδιακά και έξι μήνες αργότερα από ανεξάρτητους γιατρούς στην πρώτη γραμμή αντί να χορηγούνται από το NIH;

Γιατί τα εμβόλια με εστία πρωτεΐνης-ακίδας θεωρήθηκαν ως η μόνη λύση, με σαφή προκατάληψη προς την κατεύθυνση της τεχνολογίας mRNA;

Και ίσως το πιο σημαντικό ερώτημα όλων: αν ήταν γνωστό ότι αυτός ο ιός υπήρχε τόσο νωρίς, μαζί με την υποψία ότι εντοπίζεται σε ένα εργαστήριο της Wuhan, ένα που χρηματοδοτείται έμμεσα από το NIH μέσω της EcoHealth Alliance του Peter Daszak, γιατί δεν ενημερώθηκε ο αμερικανικός λαός σχετικά με αυτό?

Xάρη σε ένα νεαρό επίμονο Εβραίο δικηγόρο της Νέας Υόρκης, υπήρξε μία πρώτη ρογμή στο Σιδηρούν Θόλο της Pfizer, εδώ όπου καταγράφονται οι παρενέργειες των εμβολίων της.

Tην ίδια στιγμή η FDA ζητεί εμπάργκο 75-95 χρόνων ώστε να δώσει στη δημοσιότητα ένα “θησαυροφυλάκιο” 451.000 εγγράφων τα οποία υποτίθεται ότι μελέτησε σε διάστημα 180 ημερών για να δώσει την άδεια στο εμβόλιο της Pfizer.

Καθώς ηχούν στα αυτιά μας οι προτροπές του καθηγητή Ηλία Μόσιαλου, της Μαρίας Θεοδωρίδου και ένα τάγματος των υπολοίπων οι οποίοι κάνουν λόγο για τα ασφαλή εμβόλια της Pfizer, πάρτε μια βαθιά ανάσα> Aπό τα ελάχιστα έγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα (ο FDA ζητά εμπάργκο 95 ετών) ξεδιπλώνεται ο εφιάλτης των παρενεργειών.

Ο Εβραίος δικηγόρος Aaron Siri-κεντρική photo-, είναι ο πρώτος στο κόσμο που θα προκαλέσει ρήγμα σε ένα παγκόσμιο τείχος σιωπής των εμπλεκομένων οργανισμών όπως ο ΠΟΥ, ο ΕΜΑ και φυσικά ο αντίστοιχοι φορείς του κάθε κράτους των ελληνικών συμπεριλαμβανομένων.

Τα άκρως εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer, τα οποία ήταν συνώνυμα με την ακραία έλλειψη διαφάνειας που αποκαλύφθηκε από τις ενέργειες των κεντρικών κυβερνητικών υπηρεσιών, τους τελευταίους 20 μήνες, που οδηγούν τους επικριτές της επίσημης αφήγησης να απαιτούν «να μας δείξουν τα δεδομένα», τελικά αποκαλύπτονται.

Οι πρώτες εκατοντάδες ανανεωμένες σελίδες από ένα θησαυροφυλάκιο 451.000 εγγράφων είναι ήδη αρκετές ώστε να δώσουν μία γεύση του εφιάλτη. Την ίδια στιγμή κορυφαίος Γάλλος φαρμακοβιομήχανος θα εξολογηθεί σε Ελληνίδα ανταποκρίτρια στη Γαλλία ότι θα πρέπει να περιμένουμε ένα παγκόσμιο τσουνάμι αυτοάνοσων ασθενειών.

By Sonia Elijah/Trial Site News

Τι οδήγησε στην αποκάλυψη;

Η ρωγμή στη διαφύλαξη δεδομένων τύπου σιδήρου θόλου της Pfizer και της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), έφτασε με τη μορφή έκδοσης του νόμου περί ελευθερίας πληροφοριών (FOIA) με το αίτημα που κατατέθηκε στις 27 Αυγούστου 2021, για πρόσβαση σε όλη την τεκμηρίωση της Pfizer στο οποίο είχε βασιστεί η FDA για να εγκρίνει το εμβόλιο Pfizer-BioNTech Covid-19 για άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης.

Μια υπηρεσία που έχει λάβει αίτημα FOIA απαιτείται να «καθορίσει εντός 20 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή οποιουδήποτε τέτοιου αιτήματος εάν θα συμμορφωθεί με αυτό το αίτημα», όπως ορίζεται από το νόμο FOIA του 1967.

Η FDA χρειάστηκε ωστόσο τρεις μήνες για να κυκλοφορήσει τις πρώτες 91 ανανεωμένες σελίδες, στις 20 Νοεμβρίου.

Το αίτημα FOIA εκδόθηκε από μια ομάδα άνω των 30 επιστημόνων και ακαδημαϊκών που κατέθεσαν αγωγή πολιτικής αγωγής εναντίον του οργανισμού επειδή δεν συμμορφώθηκαν πλήρως με το αίτημα, καθώς λιγότερο από το 1% της τεκμηρίωσης κυκλοφόρησε και η FDA πήρε τη θέση ότι όλα τα δεδομένα θα κοινοποιούνταν μέχρι το 2076 (!).

Στη συνέχεια, η κυβερνητική υπηρεσία είχε το θράσος να ωθήσει την ημερομηνία ακόμα πιο πίσω στο 2096. Αυτό οφειλόταν στην πρόσφατη αποκάλυψη της ύπαρξης χιλιάδων επιπλέον σελίδων, συνολικού αριθμού 451.000 έναντι του αρχικά δηλωθέντος 320.000 σελίδες. Ωστόσο, ο ρυθμός με τον οποίο ο FDA είναι πρόθυμος να δημοσιεύσει την τεκμηρίωση δεν έχει αλλάξει και παραμένει στις 500 σελίδες το μήνα.

Δηλαδή με το σταγονόμετρο, για τη ακρίβεια με το μαρτύριο της σταγόνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο FDA χρειάστηκε μόλις 108 ημέρες για να εξετάσει όλη την τεκμηρίωση της Pfizer προτού εγκρίνει το εμβόλιο Pfizer BNT162B2 για χρήση έκτακτης άδειας την 1η Δεκεμβρίου 2020.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Trial Site News, ο Aaron Siri, διευθύνων σύμβουλος της νομικής εταιρείας Siri & Glimstad LLP, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία σε αστικές διαφορές, δήλωσε:

«Το δικαστήριο δεν έχει διατάξει ακόμη την παραγωγή ούτε μιας σελίδας. Ως επί το πλείστον, όταν η εταιρεία μας υποβάλλει αίτημα FOIA, [ο οργανισμός] θα παράγει έγγραφα, αλλά η FDA θέλει να το κάνει με έναν απίστευτα αργό ρυθμό, όχι ανάλογο με τις ανάγκες του αιτήματος. Ο αγώνας δεν είναι αν θα το παράγουν – θα το παράγουν. Ο αγώνας είναι πόσος χρόνος θα πάρει και μετά ο αγώνας μόλις τα πάρουμε θα είναι οι διασκευές που θα κάνουν.

Όταν τον ρώτησα εάν θα υποβληθούν αιτήματα FOIA για την απόκτηση της τεκμηρίωσης της Moderna και της Janssen (θυγατρική της Johnson and Johnson) που παρέχεται στην FDA για να εξασφαλιστεί η άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, απάντησε:

«Δεν μπορείτε να υποβάλετε αίτημα μέχρι να αδειοδοτηθεί ένα εμβόλιο. Η εξουσιοδότηση για χρήση έκτακτης ανάγκης δεν είναι η ίδια με την άδεια ή την έγκριση. Το εμβόλιο Pfizer είναι το μόνο εμβόλιο που έχει λάβει άδεια/εγκεκριμένο ως «ασφαλές και αποτελεσματικό» σύμφωνα με τον FDA στις 23 Αυγούστου 2021.

Λεπτομέρειες για την υπόθεση και τα σχετικά δικαστικά έγγραφα μπορείτε να βρείτε στο blog του Aaron Siri, Injecting Freedom.

Οι πρώτες μερικές εκατοντάδες σελίδες των πρόσφατα δημοσιευμένων εγγράφων της Pfizer κοινοποιήθηκαν στον ιστότοπο του PHMPT.

Το επίκεντρο αυτής της ερευνητικής έκθεσης επικεντρώνεται στο έγγραφο 38 σελίδων, με τίτλο «Σωρευτική Ανάλυση Αναφορών Ανεπιθύμητων Συμβάντων μετά την Εξουσιοδότηση του PF-07302048 (BNT162B2) που ελήφθη έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021».“Cumulative Analysis of Post-Authorization Adverse Event Reports of PF-07302048 (BNT162B2) received through 28 February 2021.”

Η αναφορά συντάχθηκε από την ίδια την Pfizer, από την 1η Δεκεμβρίου 2020 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021. Οι αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία και άλλες 56 χώρες.

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι το τεχνούργημα αντιπροσωπεύει μια τροποποιημένη ανάλυση που παρέχεται από την Pfizer, μια απάντηση στις αποτυχίες της που σχετίζονται με την ελλιπή υποβολή ενός πακέτου δεδομένων ασφαλείας στην FDA, την οποία σχολίασε η υπηρεσία.

Γίνεται αναφορά στο αίτημα του FDA της 9ης Μαρτίου προς την Pfizer: «Ενδιαφερόμαστε περισσότερο για μια σωρευτική ανάλυση δεδομένων ασφάλειας μετά την έγκριση για να υποστηρίξουμε τη μελλοντική σας υποβολή BLA. Υποβάλετε μια ολοκληρωμένη ανάλυση των σωρευτικών δεδομένων ασφαλείας σας μετά την έγκριση, συμπεριλαμβανομένης της εμπειρίας μετά την έγκριση των ΗΠΑ και του εξωτερικού, στην επερχόμενη υποβολή BLA. Συμπεριλάβετε μια αθροιστική ανάλυση των Σημαντικών Προσδιορισμένων Κινδύνων, των Σημαντικών Πιθανών Κινδύνων και των περιοχών Σημαντικών Ελλειπόμενων Πληροφοριών που προσδιορίζονται στο Σχέδιο Φαρμακοεπαγρύπνησης, καθώς και ανεπιθύμητων συμβάντων ειδικού ενδιαφέροντος και σφαλμάτων χορήγησης εμβολίου (είτε σχετίζονται είτε όχι με ανεπιθύμητη ενέργεια). Συμπεριλάβετε επίσης δεδομένα διανομής και ανάλυση των πιο κοινών ανεπιθύμητων ενεργειών. Επιπλέον, υποβάλετε το ενημερωμένο Σχέδιο Φαρμακοεπαγρύπνησης μαζί με την υποβολή BLA.»

Τα πολλά άγνωστα

Στη σύντομη τρίμηνη περίοδο κατά την οποία τα δεδομένα «αναφέρθηκαν αυθόρμητα στην Pfizer», καταγράφηκαν 42.086 περιπτώσεις με 158.893 συμβάντα. Σύμφωνα με τα στοιχεία, μπορεί κανείς να ερμηνεύσει ότι ο μέσος άνθρωπος (περίπτωση) θα είχε υποφέρει από μόλις τέσσερα συμπτώματα (γεγονότα). Ιδιαίτερα ανησυχητικό, το γεγονός ότι η FDA επέλεξε να προστατεύσει τα συμφέροντα της Pfizer μεταφέροντας τον συνολικό αριθμό δόσεων στο (β) (4), εμποδίζοντας τη δυνατότητα υπολογισμού των ποσοστών επίπτωσης και παροχής ουσιαστικής ανάλυσης των δεδομένων. Ένα άλλο πολύ ανησυχητικό γεγονός επικεντρώνεται σε σημαντικούς περιορισμούς που αναφέρει η Pfizer: «Το μέγεθος της υποαναφοράς είναι άγνωστο.»

Σε σχέση με αυτό το θέμα, ερευνητές που ηγήθηκαν μιας εξέχουσας μελέτης του Χάρβαρντ που διεξήχθη από το 2007-2010, ανακάλυψαν ότι «λιγότερο από το 0,3% όλων των ανεπιθύμητων φαρμάκων συμβάντα και το 1-13% των σοβαρών συμβάντων αναφέρονται στον FDA.» Υποθέτοντας ότι αυτά τα μαθηματικά είναι σωστά, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι οι 42.086 περιπτώσεις αντιπροσωπεύουν ένα εκπληκτικά υποαναφερόμενο ποσό.

Οι 1228 Θάνατοι

Άλλα σημαντικά «άγνωστα» που περιέχονται σε όλη την ανάλυση της Pfizer είναι:

2990 περιπτώσεις όπου το φύλο είναι άγνωστο
6876 περιπτώσεις όπου η ηλικία είναι άγνωστη
9440 περιπτώσεις όπου τα αποτελέσματα είναι άγνωστα

Μια άλλη ανωμαλία που ξεχωρίζει είναι ότι για τις εκβάσεις των περιπτώσεων, η Pfizer επέλεξε να συμπεριλάβει όσους αναρρώνουν από ανεπιθύμητες ενέργειες στην ίδια κατηγορία με αυτούς που αναρρώθηκαν, με την ετικέτα «Ανακτήθηκε/Ανάκτηση». Αυτή η κίνηση από μόνη της φαίνεται αμφισβητήσιμη.

Ο μεγάλος αριθμός αυθόρμητων αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών

Ανησυχητικά, η ανάλυση σημειώνει το γεγονός ότι υπήρξε τόσο μεγάλος όγκος ανεπιθύμητων ενεργειών, που έχουν ταξινομηθεί ως «σοβαρές περιπτώσεις» σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, που η Pfizer χρειάστηκε να προσλάβει περισσότερους υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης και να δημιουργήσει σημαντική τεχνολογία αλλαγές για την αντιμετώπιση των ογκωδών αναφορών, ενώ παράλληλα τηρούνται τα χρονοδιαγράμματα υποβολής εκθέσεων. Όπως καταγράφεται στο έγγραφο:

«Λόγω του μεγάλου αριθμού αυθόρμητων αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών που ελήφθησαν για το προϊόν, ο Κάτοχος Αδείας Κυκλοφορίας έχει δώσει προτεραιότητα στη διεκπεραίωση σοβαρών περιπτώσεων, για την τήρηση ταχέων ρυθμιστικών χρονοδιαγραμμάτων αναφοράς και για να διασφαλίσει ότι αυτές οι αναφορές είναι διαθέσιμες για δραστηριότητα ανίχνευσης και αξιολόγησης σημάτων.» Συνέχισε η έκθεση> «Η Pfizer έχει επίσης αναλάβει πολλαπλές ενέργειες για να βοηθήσει στην ανακούφιση της μεγάλης αύξησης των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών. Αυτό περιλαμβάνει σημαντικές τεχνολογικές βελτιώσεις και λύσεις διεργασιών και ροής εργασιών, καθώς και αύξηση του αριθμού των συναδέλφων εισαγωγής δεδομένων και επεξεργασίας υποθέσεων. Μέχρι σήμερα, η Pfizer έχει ενσωματώσει περίπου επιπλέον υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης (FTE).».

Στο έγγραφο που δημιούργησε η Pfizer, εμφανίζεται μια σοβαρή κόκκινη σημαία: καταγράφηκε ότι 1228 άνθρωποι πέθαναν μέσα σε τρεις μήνες μετά τη λήψη του εμβολίου, ενώ κανένα αρχείο δεν αναφέρει το φύλο των συμμετεχόντων στη μελέτη που πέθαναν. Αυτά τα δεδομένα, τα οποία έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην ασφάλεια, ήταν γνωστά στην Pfizer μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, ωστόσο, στις 12 Απριλίου, ο Dr Mace Rothenberg, πρώην επικεφαλής ιατρικός διευθυντής της Pfizer, μιλώντας στο Washington Journal σχετικά με την ανάπτυξη του εμβολίου Pfizer είπε: «Μπορώ να πω ότι δεν κόπηκαν οι γωνίες» και «δεν υπήρξαν θάνατοι που να έχουν συμβεί άμεσα ως αποτέλεσμα του εμβολίου και μόνο».

Όσοι υπερασπίζονται την ασφάλεια του εμβολίου Pfizer έχουν εγείρει το επιχείρημα ότι «η συσχέτιση δεν συνεπάγεται αιτιώδη συνάφεια», στην οποία δύο γεγονότα που συμβαίνουν μαζί δεν καθορίζουν μια σχέση αιτίου-αποτελέσματος (!).

Η σελίδα 10 της ανάλυσης της Pfizer παρουσιάζει έναν σημαντικό εντοπισμένο κίνδυνο αναφυλαξίας με εννέα αναφερόμενους θανάτους. Τέσσερα από τα εννέα συνέβησαν την ίδια ημέρα που τα άτομα εμβολιάστηκαν (βλ. παρακάτω).

Η Pfizer τόνισε ότι αυτά τα άτομα είχαν υποκείμενες ιατρικές παθήσεις, αλλά το να πεθάνουν και τα τέσσερα την ίδια ημέρα που έλαβαν το εμβόλιο, υποδηλώνει πιθανή αιτιότητα θανάτου από εμβολιασμό.

Στον Πίνακα 7 της σελίδας 16-17, αναφέρθηκαν 1403 περιπτώσεις Καρδιαγγειακών AESIs (Ανεπιθύμητη Συμβάν Ειδικού Ενδιαφέροντος) και τμηματοποιήθηκαν ως εξής: Αρρυθμία. Καρδιακή ανακοπή; Οξεία καρδιακή ανεπάρκεια; Καρδιογενές σοκ; Στεφανιαία νόσο; Εμφραγμα μυοκαρδίου; Σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας; Καρδιομυοπάθεια στρες; Ταχυκαρδία.

Η σχετική καθυστέρηση έναρξης συμβάντων κυμαινόταν από λιγότερο από 24 ώρες έως 21 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι τα σχετικά συμβάντα εμφανίστηκαν από οποιαδήποτε στιγμή λιγότερο από 24 ώρες έως 21 ημέρες από τη λήψη του εμβολίου, με διάμεσο διάστημα μικρότερο από 24 ώρες. 136 σχετικά αποτελέσματα συμβάντων ήταν θανατηφόρα. Ως εκ τούτου, το 50% αυτών των σχετικών αποτελεσμάτων (συμπεριλαμβανομένων των θανάτων) συνέβη σε λιγότερο από 24 ώρες από τη λήψη του εμβολίου. Αυτό υποδεικνύει και πάλι την αιτιότητα του θανάτου του εμβολίου.

Ωστόσο, η Pfizer καταλήγει κατά κάποιο τρόπο: «Αυτή η σωρευτική ανασκόπηση των περιπτώσεων δεν εγείρει κανένα νέο ζήτημα ασφάλειας. Η επιτήρηση θα συνεχιστεί.»

Κατά την εξέταση της κατηγορίας «Ανοσομεσολαβούμενα/Αυτοάνοσα AESIs», αναφέρθηκαν 1050 περιπτώσεις, με λίγο περισσότερες από τρεις φορές περισσότερες γυναίκες που προσβλήθηκαν από τους άνδρες – υπήρξαν 12 θανατηφόρες εκβάσεις. Ο διάμεσος λανθάνοντας χρόνος έναρξης του σχετικού συμβάντος ήταν μικρότερος από 24 ώρες, γεγονός που υποδηλώνει και πάλι την αιτιότητα θανάτου από το εμβόλιο.

Η σοβαρότητα των υποθέσεων

Βλέποντας το παρακάτω γράφημα, ένα σημαντικό μέρος των περιπτώσεων αναφέρονται ως σοβαρές σε σύγκριση με μη σοβαρές με τον υψηλότερο αριθμό σοβαρών περιπτώσεων στην κατηγορία «γενικών διαταραχών». Σοβαρή περίπτωση είναι αυτή που είναι ιατρικά σημαντική και καταλήγει είτε σε νοσηλεία είτε που έχει απειλητικές για τη ζωή συνέπειες ή θάνατο. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι για καρδιακές, ανοσολογικές, αγγειακές και λοιμώξεις κυριαρχούν οι σοβαρές περιπτώσεις και για τις ανοσοποιητικές περιπτώσεις, όλες ταξινομούνται ως σοβαρές.

Οι γυναίκες επηρεάστηκαν x3 φορές περισσότερο από ανεπιθύμητες ενέργειες από το εμβόλιο

Σε γενικές γραμμές, σε κάθε κατηγορία AESI (ανεπιθύμητες ενέργειες ειδικού ενδιαφέροντος), οι γυναίκες επηρεάστηκαν γενικά τρεις φορές περισσότερο από τους άνδρες. Ωστόσο, πουθενά αυτό δεν ήταν τόσο έντονο όσο στην περίπτωση της αναφυλαξίας (μια δυνητικά απειλητική για τη ζωή αλλεργική αντίδραση), όπου οι γυναίκες επηρεάζονταν περισσότερο από οκτώ φορές.

Από τις 1002 περιπτώσεις αναφυλαξίας που αναφέρθηκαν ότι πληρούσαν το επίπεδο Συνεργασίας Brighton 1-4 (το επίπεδο 1 είναι το υψηλότερο επίπεδο διαγνωστικής βεβαιότητας της αναφυλαξίας) προσβλήθηκαν 876 γυναίκες σε σύγκριση με 106 άνδρες. Οι γυναίκες επηρεάστηκαν επίσης σημαντικά περισσότερο από καρδιαγγειακά συμβάντα. 1076 γυναίκες αναφέρθηκαν ως κρούσματα σε σύγκριση με 291 άνδρες. Τα στατιστικά σημαντικά δεδομένα αποκαλύπτουν την πραγματική πιθανότητα κινδύνου για την ασφάλεια του εμβολίου ανάλογα με το φύλο.

Ωστόσο, πουθενά στην ανάλυση της Pfizer η εταιρεία δεν σχολιάζει αυτά τα δεδομένα, αλλά αντ’ αυτού επαναβεβαιώνει με σιγουριά ότι «η σωρευτική ανασκόπηση της υπόθεσης δεν εγείρει κανένα νέο ζήτημα ασφάλειας».

Οι πληροφορίες που λείπουν

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα δεδομένα που σχετίζονται με τη «Χρήση στην εγκυμοσύνη και τη γαλουχία» αποκλείστηκαν κατά κάποιο τρόπο στην αρχική ανάλυση που υποβλήθηκε στον FDA. Στην τροποποιημένη έκδοση, αναφέρονται 413 ανεπιθύμητες περιπτώσεις με τις 84 να ταξινομούνται ως σοβαρές.

Τα αποτελέσματα εγκυμοσύνης για τις 270 εγκυμοσύνες αναφέρθηκαν ως αυτόματη αποβολή (23), έκβαση σε εκκρεμότητα (5), πρόωρη γέννηση με νεογνικό θάνατο, αυτόματη αποβολή με ενδομήτριο θάνατο (2 η καθεμία), αυτόματη αποβολή με νεογνικό θάνατο και φυσιολογική έκβαση (1 η καθεμία) .

Είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι η Pfizer υποστηρίζει ότι «δεν προέκυψαν σήματα ασφαλείας από την ανασκόπηση αυτών των περιπτώσεων χρήσης στην εγκυμοσύνη και κατά τον θηλασμό.» Τα δεδομένα που περιέχονται στο έγγραφο με μεγάλη αναθεώρηση φαίνεται να έρχονται σε αντίθεση με αυτήν την αισιόδοξη αξιολόγηση.

Σε παιδιά ηλικίας 12 ετών για τα οποία αρχικά απουσίαζαν στοιχεία, από την ανάλυση της Pfizer, αναφέρθηκαν 34 κρούσματα με τα 24 να κατηγοριοποιούνται ως σοβαρά. Το γεγονός ότι χορηγήθηκε το εμβόλιο Pfizer σε μικρά παιδιά εγείρει ανησυχία, καθώς δεν είχε δοθεί άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης στην εταιρεία για να το χορηγήσει στον παιδιατρικό πληθυσμό εκείνη την εποχή. Επιπλέον, το εύρος ηλικιών προκάλεσε σημαντικό συναγερμό δεδομένου του «από 2 μηνών έως 9 ετών». Στην έκθεση δεν υπάρχουν δεδομένα σχετικά με το σε πόσα παιδιά συνολικά χορηγήθηκε το εμβόλιο, επομένως, δεν υπάρχει τρόπος υπολογισμού των ποσοστών επίπτωσης για να προεκτεθεί μια ουσιαστική ανάλυση.

Δείγμα λίστας των γνωστών AESI στην αθροιστική ανάλυση της Pfizer.

Διαταραχές του αίματος και του λεμφικού συστήματος: Λεμφαδενοπάθεια

Καρδιαγγειακά συμβάντα: οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Αρρυθμία, Καρδιακή ανακοπή, Οξεία καρδιακή ανεπάρκεια; Καρδιογενές σοκ, Στεφανιαία νόσος, Εμφραγμα μυοκαρδίου, Σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας, Καρδιομυοπάθεια στρες, Ταχυκαρδία

Γαστρεντερικές διαταραχές

Γενικές διαταραχές και καταστάσεις του σημείου χορήγησης

Μολύνσεις και προσβολές

Διαταραχές του μυοσκελετικού συστήματος και του συνδετικού ιστού: Αρθραλγία; Αρθρίτιδα; Βακτηριακή αρθρίτιδα; Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης; Πολυαρθρίτιδα; Πολυνευροπάθεια; Σύνδρομο μετα-ιογενούς κόπωσης. Ρευματοειδής αρθρίτιδα

Διαταραχές του νευρικού συστήματος

Διαταραχές του αναπνευστικού, του θώρακα και του μεσοθωρακίου: Λοιμώξεις του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος. Αναπνευστικές ανεπάρκειες, Ιογενείς λοιμώξεις του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος. σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας; Ενδοτραχειακή διασωλήνωση; Υποξία; Πνευμονική αιμορραγία; Αναπνευστική διαταραχή; Σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο.

Διαταραχές του δέρματος και του υποδόριου ιστού

Αναφυλαξία

Βελτίωση της νόσου που σχετίζεται με το εμβόλιο (VAED) συμπεριλαμβανομένης της αναπνευστικής νόσου που σχετίζεται με το εμβόλιο (VAERD).

Παράλυση προσώπου

Ανοσομεσολαβούμενες/Αυτοάνοσες διαταραχές

Νευρολογικά (συμπεριλαμβανομένης της απομυελίνωσης): Σπασμοί. Αταξία; Καταπληξία; Εγκεφαλοπάθεια; Ινομυαλγία; Η ενδοκρανιακή πίεση αυξήθηκε. Μηνιγγίτιδα; Μηνιγγίτιδα άσηπτη; Ναρκοληψία

Σχετική με την εγκυμοσύνη: Λοίμωξη αμνιακής κοιλότητας. Καισαρική τομή; Συγγενής ανωμαλία; Νεογνικός θάνατος; Εκλαμψία; Σύνδρομο εμβρυϊκής δυσφορίας; Μωρό με χαμηλό βάρος γέννησης; Έκθεση της μητέρας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Praevia Placenta; Προεκλαμψία; Πρόωρος τοκετός; Νεκνότητα; Ρήξη μήτρας; Vasa praevia

Νεφρός: Οξεία νεφρική βλάβη, νεφρική ανεπάρκεια

Θρομβοεμβολικά επεισόδια: Εμβολή και θρόμβωση. Εγκεφαλικό επεισόδιο AESI, Εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση. Διάχυτη ενδοαγγειακή πήξη; Εμβολισμός; Εμβολή φλεβική; Πνευμονική εμβολή

Αξίζει να συγκρίνετε την παραπάνω λίστα με την παρακάτω λίστα στην οποία έχετε πρόσβαση μέσω του ιστότοπου του FDA κάτω από το έγγραφο «Ενημερωτικό δελτίο Pfizer-BioNTech για παραλήπτες και φροντιστές», που αναθεωρήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2021. Είναι προφανές ότι πολλές από τις απειλητικές παρενέργειες δεν έχουν συμπεριληφθεί, παρόλο που η αθροιστική ανάλυση της Pfizer για τις αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών μετά την έγκριση δημιουργήθηκε για τον FDA στις 30 Απριλίου 2021.

Συμπέρασμα

Ενώ αυτός ο συγγραφέας προσπαθεί να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικός και αμερόληπτος, μια διεξοδική ανασκόπηση αυτής της έκθεσης υποδηλώνει ότι η FDA και η Pfizer φαίνεται να αποκρύπτουν την πλήρη έκταση των παρενεργειών του εμβολίου Pfizer-BioNTech από το κοινό. Εάν αυτή η υπόθεση είναι πράγματι αληθινή, τότε η ρυθμιστική υπηρεσία «Gold Standard» και η διάσημη πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία έχουν πετάξει από το παράθυρο ολόκληρη την έννοια της ενημερωμένης συναίνεσης.

Είναι επίσης παρωδία το γεγονός ότι μήνες αργότερα, η FDA έσυρε τα πόδια της και κυκλοφόρησε αυτό το σημαντικό έγγραφο ασφάλειας με βάση τις αναφορές περιστατικών ανεπιθύμητων συμβάντων σύμφωνα με τη νομοθεσία FOIA. Οι αναφορές περιπτώσεων διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη φαρμακοεπαγρύπνηση. Η αναγνώριση της σχέσης μεταξύ της θαλιδομίδης που χορηγείται στις μητέρες και των δυσπλασιών στα μωρά τους προκλήθηκε από μια αναφορά περιστατικού.

Ίσως ακόμη πιο καταστροφικό -και μια κοροϊδία για το όλο θέμα των προηγμένων ρυθμιστικών συστημάτων που προορίζονται για τη διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας- θα ήταν εάν ο FDA κερδίσει τη συνεχιζόμενη διαμάχη για την καθυστέρηση της δημοσιοποίησης πληροφοριών, τότε το κοινό θα πρέπει να περιμένει άλλα 75 χρόνια για να έχει πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα. Μέχρι τότε θα είναι πολύ αργά.

Υπάρχει νέος Χίτλερ στον πλανήτη; Κι εάν ναι ποιοι είναι οι συνεργοί του; ..

Υπάρχει νέος Χίτλερ στον πλανήτη; Κι εάν ναι ποιοι είναι οι συνεργοί του; Την ύπαρξη ενός νέου Χίτλερ στον πλανήτη φωτογραφίζουν Εβραίοι επιζήσαντες του Αουσβιτς καθώς ένας κατασκευασμένος ιός COVID-19 έρχεται να επιβάλει τα εμβόλια ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού. Οι ιστορικές μνήμες των ανθρώπων που επέζησαν της Κόλασης ξυπνούν.

Καθώς ένας μετά τον άλλον οι πλήρως εμβολιασμένοι “φεύγουν ξαφνικά” και ο κλοιός σφίγγει παγκοσμίως για τους εμπνευστές του σχεδίου ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού, η ιστορική μνήμη ξυπνάει σε ανθρώπους που έχουν βιώσει το Ολοκαύτωμα.

Ανάμεσά τους δύο σπουδαίες Εβραίες> Η επιζώσα του Ολοκαυτώματος Vera Sharav και η Tamarah Benima, μία εξέχουσα και ειλικρινής 71χρονη μεταρρυθμιστής ραβίνος από το Άμστερνταμ.

– Η ίδια λέει στους Εβραίους που έσπευσαν πρώτοι να εμβολιαστούν>

«Μην επαναλάβετε το μοιραίο λάθος του να ακούτε τυφλά τους καλυμμένους προδότες σας και να περπατάτε προς τη σφαγή. Ξυπνήστε τώρα».

>

Η επιζώσα του Ολοκαυτώματος Vera Sharav εκφώνησε σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις Βρυξέλλες τη παρακάτω ομιλία>

Ένα ζωτικό μάθημα από το Ολοκαύτωμα είναι ότι η γενοκτονία διευκολύνθηκε από την παγκόσμια σιωπή, την αδιαφορία και την αδυναμία παρέμβασης. Το Ολοκαύτωμα ξεκίνησε όταν η προσωπική ελευθερία, τα νόμιμα και τα πολιτικά δικαιώματα παραμερίστηκαν.

Ο συγγραφέας Primo Levi, ένας Ιταλός Εβραίος που επέζησε του Άουσβιτς, προειδοποίησε: «Συνέβη. Επομένως μπορεί να συμβεί ξανά. Μπορεί να συμβεί παντού».

Ως επιζών του Ολοκαυτώματος, με τρομάζουν όσοι ελέγχουν την αφήγηση του Ολοκαυτώματος. Αρνούνται τη συνάφεια του Ολοκαυτώματος με τις τρέχουσες διακρίσεις και με τα όλο και πιο επιθετικά και κατασταλτικά διατάγματα.

Αυτοί οι αυτόκλητοι φρουροί λογοκρίνουν και φιμώνουν όσους μιλούν. Αρνούμενοι την πραγματική σημασία του Ολοκαυτώματος με τη σημερινή καταστολή, οι συγκεκριμένοι αυτόκλητοι φρουροί είναι αρνητές του Ολοκαυτώματος.

Ο Elie Wiesel, ένας επιζών του Άουσβιτς και βραβευμένος με Νόμπελ, θεωρείται ως η φωνή των θυμάτων. Δήλωσε: «Η αδιαφορία και η σιωπή των ανθρώπων οδήγησαν στο Ολοκαύτωμα. Το να μένεις σιωπηλός και αδιάφορος είναι η μεγαλύτερη αμαρτία όλων».

Σήμερα, οι επιζώντες είναι συγκλονισμένοι από τα τρομοκρατικά, διχαστικά και μεροληπτικά μέτρα κατά μίας μειονότητας. Οι φρικιαστικές σκηνές περιλαμβάνουν αστυνομικούς με μαύρες στολές που επιτίθενται βάναυσα σε διαδηλωτές σε ευρωπαϊκές πόλεις, στην Αυστραλία και, ναι, στο Ισραήλ. Αυτές είναι οδυνηρές υπενθυμίσεις για το πρελούδιο του Ολοκαυτώματος στο οποίο οι Ναζί:

Χρησιμοποίησαν τα ψυχολογικά όπλα του φόβου και της προπαγάνδας για να επιβάλουν ένα καθεστώς γενοκτονίας:
– Οι δαιμονισμένοι Εβραίοι ως φορείς ασθενειών, που είναι και η αιτία της δυστυχίας τους.
– Συστηματικά εξαφανισμένα ηθικά πρότυπα και αξίες.
– Καταστροφή της κοινωνικής συνείδησης ​​στο όνομα της δημόσιας υγείας.

Τα σημερινά αρπακτικά χρησιμοποιούν επίσης τον φόβο και την προπαγάνδα για να διατηρήσουν μια κατάσταση άγχους και ανικανότητας. Ο στόχος —τότε και τώρα— είναι πανομοιότυπος: Οι άνθρωποι να γίνουν υπάκουοι και να ακολουθούν τις οδηγίες χωρίς αντιστάσεις.

Η παγκόσμια επίθεση στις ελευθερίες μας και στο δικαίωμά μας στην αυτοδιάθεση διευκολύνεται από τα όπλα της ιατρικής. Τότε και τώρα, το ιατρικό κατεστημένο παρέχει ένα κάλυμμα νομιμότητας στη μαζική ιατρική δολοφονία.

Οι Ναζί κήρυξαν τα άτομα με αναπηρία «ακατάλληλα για ζωή». Τα 1.000 γερμανικά βρέφη και μικρά παιδιά που ήταν τα πρώτα θύματα ιατρικών φόνων στον κόσμο δολοφονήθηκαν στην πραγματικότητα στα νοσοκομεία.

Το 2020, οι παγκόσμιες κυβερνήσεις κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης και εξέδωσαν θανατηφόρες ιατρικές υπαγορεύσεις:

– Τα νοσοκομεία έλαβαν εντολές να μην περιθάλπουν ηλικιωμένους από γηροκομεία. Το αποτέλεσμα ήταν μία μαζική ιατρική δολοφονία, την οποία η Σουηδία αποκάλεσε «ενεργητική ευθανασία».
– Τα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποίησαν θανατηφόρες δόσεις του φαρμάκου Midazolam για να δολοφονήσουν ιατρικά τους ηλικιωμένους, ένα φάρμακο που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν.
– Οι κατευθυντήριες γραμμές των νοσοκομείων των ΗΠΑ εξακολουθούν να ζητούν από τους ηλικιωμένους να λαμβάνουν ελάχιστες θεραπείες.
– Απαγορεύεται στους γιατρούς στη Δυτική Ευρώπη και τις ΗΠΑ να συνταγογραφούν υπάρχουσες, αδειοδοτημένες, ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες που σώζουν ζωές για ασθενείς με COVID.

Σήμερα, η ανθρωπότητα απειλείται από τους παγκόσμιους κληρονόμους των Ναζί. Ο πραγματικός ιός που συνεχίζει να μολύνει αυτά τα αρπακτικά είναι η Ευγονική, ένα σύνολο πεποιθήσεων και πρακτικών που στοχεύουν στη βελτίωση της γενετικής ποιότητας του πληθυσμού.

Μια έκθεση της Επιτροπής των ΗΠΑ για το Ολοκαύτωμα, υπό την προεδρία του Elie Wiesel, σημείωσε: «… η τάση να αντιγράψουμε τη ναζιστική επιλογή και να εξοντώσουμε ξανά εκατομμύρια ανθρώπους παραμένει μια αποτρόπαια απειλή».

Στόχος των σύγχρονων Ναζί είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Οι παγκόσμιοι ολιγάρχες είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο των παγκόσμιων πόρων, φυσικών, οικονομικών και ανθρώπινων.

Vera Sharav in her home

 

Βρισκόμαστε σε μια καταστροφική διασταύρωση της ανθρώπινης ιστορίας.

Η επιζήσασα του Άουσβιτς, Mariann Turski, Πολωνή δημοσιογράφος, ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να συμβεί ξανά ένα Ολοκαύτωμα. Απάντησε: «Θα μπορούσε να συμβεί. Εάν παραβιάζονται τα πολιτικά δικαιώματα, εάν τα δικαιώματα των μειονοτήτων δεν γίνονται σεβαστά και καταργούνται».

Προέτρεψε όλους, «υπερασπιστείτε το σύνταγμα, υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας, υπερασπιστείτε τη δημοκρατία σας. Τα δικαιώματα των μειονοτήτων πρέπει να προστατεύονται… Δεν πρέπει να είστε αδιάφοροι όταν οποιαδήποτε μειονότητα αντιμετωπίζει διακρίσεις».

Ο Dietrich Bonnhoeffer, ένας εξαιρετικός Γερμανός προτεστάντης υπουργός κατά τη διάρκεια του ναζιστικού καθεστώτος, δήλωσε: «Η σιωπή μπροστά στο κακό είναι από μόνη της κακό. Το να μην μιλάς σημαίνει “μιλάς”. Το να μην ενεργείς σημαίνει “ενεργείς”».

Ο Ραβίνος Michoel Green μόλις δημοσίευσε μια επείγουσα έκκληση ότι είναι «ή ώρα να εξιλεωθείτε για το Ολοκαύτωμα μην επιτρέποντάς το να επαναληφθεί». Ο Green προτρέπει σε όλους να μην υπακούουν στις εντολές των τυράννων και να μην περιθωριοποιούν και διώκουν μειονότητες. Και λέει στους Εβραίους: «Μην επαναλάβετε το μοιραίο λάθος του να ακούτε τυφλά τους καλυμμένους προδότες σας και να περπατάτε προς τη σφαγή. Ξυπνήστε τώρα».

Μην παραπλανηθείτε. Οι ανεμβολίαστοι δεν είναι ο εχθρός. Το πρώτο βήμα στην ολισθηρή πλαγιά προς τη γενοκτονία είναι ο στιγματισμός μιας μειονότητας. Η σιωπή προκαλεί διαρκώς αυξανόμενους κατασταλτικούς περιορισμούς. Αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως ελεύθεροι άνθρωποι, πρέπει να μιλήσουμε ενάντια στις διακρίσεις. Δεν πρέπει να μείνουμε ποτέ ξανά σιωπηλοί, ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε ποτέ.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ> Η Tamarah Benima, μία εξέχουσα ραβίνος, σήμανε επίσης συναγερμό

Οι συγκρίσεις πολλαπλασιάζονται τους τελευταίους μήνες σε όλη την Ευρώπη και πέρα ​​από αυτήν, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης κίτρινων αστεριών στις διαμαρτυρίες κατά των περιορισμών του ιού.

Σύμφωνα με τους The Times of Israel η Tamarah Benima, μία εξέχουσα και ειλικρινής 71χρονη μεταρρυθμιστής ραβίνος από το Άμστερνταμ, έκανε τη σύγκριση στη διάρκεια ομιλίας της στη βόρεια ολλανδική πόλη Leeuwarden.

«Οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο προφανώς επέτρεψαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να οδηγηθούν σε ολοκληρωτική σκέψη», είπε για την πανδημία της COVID-19, που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2019. Ό,τι δεν ταιριάζει με την προοπτική τους πρέπει να αποσιωπηθεί».

Όσοι εμπλέκονται στην επιβολή μέτρων δημόσιας υγείας για τον COVID-19 «έχουν τις καλύτερες προθέσεις», πρόσθεσε η Benima. «Αλλά ως Εβραία έχω να πω πως αυτό που συνέβη στη ναζιστική Γερμανία είναι μια προειδοποίηση για μένα. Όσοι ήταν στην εξουσία είχαν όλοι τις καλύτερες προθέσεις. Όπως όταν κήρυξαν τους Εβραίους κινδύνο για τη «δημόσια υγεία». Επίσης όταν κήρυξαν πόλεμο ενάντια στον «ιό» εκείνης της εποχής. Επομένως, μην παίζετε με τη φωτιά παραμερίζοντας τους ανθρώπους στην κοινωνία μας ως «κίνδυνο για τη δημόσια υγεία», όπως κάνει τακτικά ο υπουργός Υγείας Hugo De Jonge». Κουρδιστό Ποτροκάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου