Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Απίστευτο. Χριστιανοί εξισώνουν τον Θεό με τους δαίμονες του παγανισμού και θριαμβολογούν για τον επερχόμενο Γ παγκόσμιο πόλεμο για να μην διαψευστούν οι Άγιοι !!!


Εκτός ελέγχου η κατάσταση με τους πολεμοχαρείς, οι οποίοι θριαμβολογούν ανεξέλεγκτα για τον επερχόμενο τρίτο παγκόσμιο πόλεμο για να μην διαψευστούν οι Άγιοι της Ορθοδόξου πίστεως !!! 

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : survivorellas@gmail.com-6945294197).

Κυριολεκτικά αδιαφορούν αν θα σκοτωθούν δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη, αρκεί να δικαιωθούν οι Άγιοι. Στην σημερινή μου εργασία δεν θα σταθώ εάν μίλησαν η όχι οι γέροντες για παγκόσμιο πόλεμο. Ούτε αμφισβητώ τους πατέρες της Εκκλησίας.  

Εν τούτοις είναι εντελώς διαφορετικό να προβλέπουν οι Άγιοι έναν πόλεμο, από το να ισχυρίζονται κάποιοι ότι για να μην διαψεύσει ο Χριστός τους Αγίους της Ορθοδόξου πίστεως θα κάνει οπωσδήποτε πόλεμο, αδιαφορόντας για τόσα δισεκατομμύρια αθώων που θα χαθούν !!! Δυστυχώς με αυτά τα οποία αναφέρουν εξισώνουν τον Θεό και τους Αγίους με τους Αρχιδαίμονες των πολέμων και των καταστροφών που ανήκουν στον παγανισμό. Μόνον οι πολεμοχαρείς Αρχιδαίμονες του Εωσφόρου Σαβάζιος-Διόνυσος και Απόλλων υποκινούσαν πολέμους και καταστροφές ειδικά εναντίον του Ελληνικού έθνους. 

Ο Θεός είναι το πιο άκακο πνεύμα. Είναι αγαθός. Δεν είναι δυνατόν να προκαλέσει κανέναν πόλεμο. Δεν το έχει κάνει ποτέ. Οι πόλεμοι είναι έργα του Εωσφόρου και των δαιμόνων του.  

Ο καλός Θεός-Δημιουργός του Μ. Αριστοκλή και των τριών Ιεραρχών έχει σχέση μόνον με τις κατά φύσιν ενέργειες και τις καλές πράξεις. Με τις παρά φύσιν-κακές πράξεις έχει σχέση μόνον ο Εωσφόρος, οι δαίμονες και όσοι πιστεύουν σε εκείνον. Σε καμία περίπτωση ο Θεός-Δημιουργός δεν θα καταστρέψει την συμπαντική αρμονία, την ισορροπία και την τάξη με μια παρά φύσιν ενέργεια, είτε παρεμβαίνοντας ενάντια στους κανόνες με τους οποίους δημιούργησε το σύμπαν. Ο Θεός είναι αιτία μόνον για ότι καλό συμβαίνει σύμφωνα με τον ύπατο των φιλοσόφων τον Αριστοκλή. 

Για αυτό έπλασε όλα αυτά τα θαυμαστά και μοναδικά στο είδος τους πράγματα και εν συνεχεία ήρθε στην γη ως Θεάνθρωπος για να λυτρώσει, να διδάξει, να σταυρωθεί, να αναστηθεί για να σωθεί η ανθρωπότητα από τον μισάνθρωπο Εωσφόρο και τους δαίμονες του παγανισμού. Ο ύπατος των Φιλοσόφων στο έργο του Τίμαιος, αναφέρει σχετικά με την δημιουργία του σύμπαντος ότι είναι έργο του Αγαθού Θεού-δημιουργού. 

Ο καλός Θεός από αγάπη δίνει ζωή και δημιουργία, ενώ πραγματοποιεί το έργο του μέσα από αξίες τις οποίες ενσωματώνει στον υλικό κόσμο, με στόχο το τέλειο αποτέλεσμα. Ο θεός-Δημιουργός έπλασε έναν τέλειο- αγαθό κόσμο, διότι είναι αγαθός (καλός), γιατί δεν έχει καμία κακία μέσα του (Τίμαιος 29d-30c). 

Επειδή ο Θεός είναι πάνσοφος χωρίς ταπεινά πάθη, όπως έχουν οι δαίμονες του παγανισμού και οι άνθρωποι, ελεύθερος από τον φθόνο ήθελε ο κόσμος να μοιάζει σε αυτόν στο μέτρο του δυνατού. Η αρχαία Αιγυπτιακή-Φοινικική θρησκεία με διάφορες μορφές πολυθεϊσμού, δεν υποστήριζε ότι οι θεοί ήταν αγαθοί. 

Οι θεϊκές δυνάμεις των Ολύμπιων και των ανθρώπων, αποτελούν έναν συνδυασμό καλού και κακού. Οι θεοί της Αιγυπτιακής-Φοινικικής θρησκείας είναι ικανοί να επιδείξουν οίκτο και παράλληλα καταστροφική συμπεριφορά. Επίσης επιδεικνύουν υπερβολική ζήλια προς τους ανθρώπους. 

Στον παγανισμό ο πόλεμος, η βία, η αμαρτία και η κάθε ηθική εκτροπή, ήταν ταυτισμένες με την ειδωλολατρική θρησκευτική πίστη. Σε όλα τα ειδωλολατρικά θρησκεύματα υπήρχαν θεοί-δαίμονες, ως προστάτες των πολέμων, και των ανθρωπίνων παθών, με βασικότερα όλων, την σεξουαλική διαφθορά και τον πόλεμο-βία. 

Ο Θεός-Δημιουργός του Ύπατου των Φιλοσόφων είναι μόνον καλός και κάνει πάντοτε αγαθές πράξεις από υπέρμετρη αγάπη για τα δημιουργήματα του. Ο Αριστοκλής αναπτύσσει μια ορθή-Ελληνική θεολογία, η οποία είναι αντίθετη με τις δοξασίες που οι λαϊκές-αγράμματες μάζες και οι σκοτεινοί ιερείς αντιλαμβανόταν την θεϊκή κτίση. Στην αρχαία θρησκεία, βλέπουμε την εφαρμογή καταπιεστικών-φασιστικών μεθόδων, που δεν έχουν προηγούμενο στον αρχαίο παγανιστικό καθεστώς. Οι πολίτες δεν επιτρεπόταν να έχουν ιδιωτικούς βωμούς ή ναούς και να αμφισβητούν τους “θεούς”. 

Μόνον να λειτουργούν σε καθορισμένους δημόσιους χώρους, και ήταν βασικό να πιστεύουν, στους αρχαίους δαίμονες. Όλοι οι Έλληνες έπρεπε να πιστεύουν ότι πράγματι “υπάρχουν” οι Ολύμπιοι “θεοί” και ότι αυτοί οι θεοί "νοιάζονται" και είναι “καλοί” για τους ανθρώπους. Για αυτό δεν ήταν εφικτό να αδικήσουν και να κάνουν κακό. Οι Έλληνες που δεν δέχονται αυτές τις αρχές όπως οι μεγάλοι σοφοί και ήταν αντιρρησίες έπρεπε να αφανιστούν. Σε αυτό το πλαίσιο έγιναν και οι ανελέητες διώξεις, των Ελλήνων Σοφών, από τα σκοτεινά-παγανιστικά ιερατεία. Ο Αριστοκλής ήταν και είναι ο μοναδικός φιλόσοφο που δίδαξε, ότι είναι σημαντικό να έχουν όλοι οι Έλληνες την ορθή-πίστη για τον Θεό. 

Οι θρησκευτικές πεποιθήσεις θα πρέπει απαραιτήτως να περιλαμβάνουν την πίστη, ότι ο θεός-δημιουργός είναι υπεύθυνος μόνον για ότι καλό συμβαίνει στο σύμπαν. Κανένας άλλος αρχαίος φιλόσοφος δεν απέρριψε τόσο έντονα, την σκοτεινή Αιγυπτιακή-Φοινικική θρησκεία, όσο ο Ύπατος των Φιλοσόφων.

Στην μυθολογία-ιστορία αναφέρονται εντολές- "χρησμοί" του Φοινικικού μαντείου, για χιλιάδες-φοβερές θυσίες στους «θεούς»-δαίμονες της αρχαίας θρησκείας και για υποκίνηση τρομερών πολέμων μέσα από κίβδηλους χρησμούς. Αμέτρητα ήταν τα αθώα θύματα, κυρίως αγνοί νέοι. Τα άτυχα παιδιά, θυσιάστηκαν από τους αιμοσταγείς-αλλοδαπούς ιερείς του παγανισμού, με εντολή του Δελφικού ιερού. Οι πόλεμοι των Ελλήνων κατά των βαρβάρων και οι φονικοί εμφύλιοι ήταν ο βασικός στόχος των σατανιστών ιερέων. Από κάθε πόλεμο απαιτούσαν ως θέληση του Ιουδαίου δαίμονα Απόλλωνα την δεκάτη από τα αιματοβαμμένα λάφυρα. 

Χαρακτηριστικό ήταν ότι είχαν την αναίδεια και την ανεντιμότητα να ζητούν από τις πόλεις ποσοστά ακόμη και από τους Περσικούς πολέμους, κατά τους οποίους το Δελφικό ιερό, ήταν με την πλευρά των ηττημένων και ομόθρησκων Περσών, καθώς έδινε αποτρεπτικούς χρησμούς, για να μην πολεμήσουν οι Έλληνες. Επίσης οι Φοίνικες ιερείς έδιναν χρησμούς παγίδες. 

Οι Έλληνες που επισκεπτόταν το Φοινικικό μαντείο, έβλεπαν κάθε φορά τα αιματοβαμμένα λάφυρα των εμφυλίων πολέμων. Το αποτέλεσμα ήταν φρικτό-οδυνηρό και δυσβάσταχτο, καθώς ενθυμούμενοι τι έγινε στο πρόσφατο παρελθόν, οδηγήθηκαν σε νέους εμφύλιες διαμάχες. Αρκετούς χρησμούς για τους Ελληνικούς εμφυλίους πολέμους τους είχε δώσει ο Φρυγικός "θεός" Savazios μαζί με τον Ιουδαικής καταγωγής Απόλλων.

Στον δαίμονα από την Φρυγία πιστεύουν από τα πανάρχαια χρόνια και οι Ιουδαίοι. Στην Ελληνική μυθολογία-ιστορία με το όνομα Σαβάζιος είναι γνωστή μία αρχαία θεότητα. Ετυμολογικά το δεύτερο συνθετικό του ονόματος (-ζιος) προέρχεται από την ρίζα Dyeus. Aπό εκεί βγαίνουν και οι λέξεις Δίας και θεός, (Λατινικά deus). Στην κλασική Ελλάδα τον ονόμασαν Διόνυσο. Ο "θεός" Σαβάζιος είναι ο Διόνυσος (Λεξικό Σούδα). Ο Σαβάζιος αποτελεί τον βασικότερο και σημαντικότερο "θεό" του Ιουδαϊκού έθνους. Ο βιογράφος, φιλόσοφος, ιστορικός, θεουργός και αρχιερέας του μαντείου των Δελφών Πλούταρχος γράφει στα Συμποσιακά του (ΙV 6) ,ότι οι Εβραίοι λάτρευαν τον Διόνυσο, και ότι η ημέρα των Σαββάτων ήταν εορτή του Σαβαζίου !!! Ένας μύστης- ομόθρησκος των Ιουδαίων αναφέρει την πραγματική θρησκεία των Ισραηλιτών. Διαβάστε σχετικά το αρχαίο κείμενο των Συμποσιακών (1)

Οι Εμφύλιοι πόλεμοι. 

Η επίκληση λόγων για τις άγριες εμφύλιες πολεμικές συρράξεις στην αρχαία Ελλάδα, είναι εφικτό να διαπιστωθούν με βάση τον Πελοποννησιακό Πόλεμο και τους κίβδηλους χρησμούς τους οποίους έδινε το Φοινικικό μαντείο των Δελφών.  Ο Θουκυδίδης αφιέρωσε ένα σημαντικό μέρος της ιστορίας του, στις αιτίες του εμφυλίου ανάμεσα στην Αθήνα και την Σπάρτη. Ο Πελοποννησιακός πόλεμος ήταν ο τρομερότερος εμφύλιος της αρχαίας Ελλάδος, ευθύνεται σε σημαντικό βαθμό για την παρακμή στην αρχαία εποχή, είχε και αυτός όπως όλοι οι εμφύλιοι θρησκευτικά κίνητρα. 

Πίσω από αυτή την τρομερή γενοκτονία βρισκόταν για πολλοστή φορά το Δελφικό μαντείο και με τις Φοινικικής καταγωγής Πυθίες παρακινούσε τους Σπαρτιάτες και τους Αθηναίους σε φονικότατες συγκρούσεις και απίστευτες θηριωδίες, μέσα από τους εκατέρωθεν κίβδηλους χρησμούς τους οποίους έδινε σκόπιμα (Θουκιδiδης Ιστορία. Α-4).

Οι σκοτεινοί παράγοντες της αρχαίας θρησκείας υποκίνησαν τον Πελοποννησιακό πόλεμο για να τιμωρήσουν-πλήξουν και να απομακρύνουν από την εξουσία της Αθηναϊκής πολιτείας τον Περικλή και τους σοφούς φίλους του  Αναξαγόρα, Ιπποκράτη, Ηρόδοτο, Φειδία οι οποίοι αμφισβητούσαν την ύπαρξη των Ολύμπιων Θεών και με τις διδασκαλίες τους αποδομούσαν την ξενόφερτη θρησκεία από την Αίγυπτο. 

Ενδεικτικά αναφέρει ο Ευριπίδης : " Αν οι θεοί κάνουν αισχρές-κακές πράξεις δεν είναι θεοί¨ (Martin Nilson, "Η ιστορία της αρχαίας Ελληνικής θρησκείας", σελίδα 287). Είναι γνωστό σε όλους ότι οι Ολύμπιοι δαίμονες διακατεχόταν από τις πιο ανώμαλες και παρά φύσιν σεξουαλικές επιθυμίες και τα πιο κτηνώδη και βίαια ένστικτα. Η Επιρροή του Αναξαγόρα, του Ιπποκράτη και των άλλων σοφών-φίλων του Περικλή στους Αθηναίους πολίτες ήταν πολύ μεγάλη και η Ολύμπια θρησκεία κινδύνευε με κατάρρευση. 

Για αυτό οι σατανικοί ιερείς υποκίνησαν τον Πελοποννησιακό πόλεμο, με στόχο την ανατροπή του Περικλή, την απομάκρυνση των "άθεων" φίλων του και τον περιορισμό της Ελληνικής φιλοσοφίας που άνθιζε στην Αθήνα. Στον αντίποδα στην Σπάρτη εκείνη την εποχή δεν υπήρχε τόσο υψηλό φιλοσοφικό επίπεδο. Η Ελλάδα ήταν το κέντρο του πολιτισμού, εντούτοις όλοι οι σημαντικοί αρχαίοι Φιλόσοφοι διώχθηκαν, φονεύθηκαν και δημεύτηκαν οι περιουσίες τους. 

Οι Μεσσηνιακοί πόλεμοι που κατέστρεψαν την Πελοπόννησο, είχαν θρησκευτικό-πνευματικό κίνητρο. Εκεί έγιναν τρομερές ανθρωποθυσίες, όπως στα εκατομφόνια, από τους Σπαρτιάτες και τους Μεσσήνιους. Επίσης με υπόδειξη του μαντείου, θυσιάστηκε η κόρη του βασιλιά των Μεσσηνίων, η Αριστομένη, με σκοπό να νικήσουν τους Σπαρτιάτες εισβολείς, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ακόμη γινόταν αμέτρητες θυσίες αιχμαλώτων στον Δία. 

Όμως μετά από τριακόσια χρόνια αγρίων πολέμων, απίστευτης γενοκτονίας, οι Σπαρτιάτες επικράτησαν και έκαναν τους Μεσσήνιους είλωτες.  Το 660 π.Χ. οι Κορίνθιοι με αρχηγό τον τύραννο Κύψελο, έσφαξαν τους Κερκυραίους. 

Το απόγειον του ανθελληνισμού και του εωσφορισμού, ήταν η αποστολή 300 αιχμαλώτων αγοριών, στις Σάρδεις για να ευνουχιστούν προς τιμήν της Κυβέλης !!! Ο Σπαρτιάτης Κλεομένης το 505 π.Χ. σε μια από τις εκστρατείες του εναντίον των Αργείων, ανάγκασε τον άμαχο πληθυσμό, να καταφύγει στο "ιερό" άλσος. Στην συνέχεια έβαλε φωτιά και έκαψε πέντε χιλιάδες άμαχους. Απανθρακώθηκε-αφανίστηκε το άνθος των νέων του Άργους. Η ιδιότητά τους ως ικέτες των κοινών «θεών», δεν έπαιξε κανέναν απολύτως ρόλο. Μια ακόμη γενοκτονία προκάλεσαν οι τέσσερις φοβεροί ιεροί πόλεμοι, (595-332 π. Χ.), οι οποίοι για τριακόσια περίπου χρόνια αποδεκάτισαν την Ελλάδα. Ονομάστηκαν ιεροί, διότι έγιναν με υποδείξεις του μαντείου των Δελφών (Θουκιδίδης, Ιστορία Α΄3).

Οι πόλεμοι έγιναν για να έχει την πολιτική-στρατιωτική και την οικονομική ηγεμονία, όλων των Ελλήνων, η αδίστακτη και σκοτεινή ιερατική συμμορία των Δελφών. Ενδεικτικό της τρομερής γενοκτονίας, ήταν ότι το 219 π. Χ., ο επικεφαλής της Αιτωλικής Συμπολιτείας, ο στρατηγός Σκόπας κυριεύει το Δίον, την ιερή πόλη των Μακεδόνων και καταστρέφει τα πάντα. Γκρεμίζει όλα τα κτίσματα, και στην συνέχεια, πυρπολεί ακόμη και τους χώρους λατρείας. Οι ίδιες βαρβαρότητες έγιναν, και στο ιερό της Δωδώνης, από τον στρατηγό των Αιτωλών Δωρίμαχο. Στην συνέχεια, ο Φίλιππος με τους Μακεδόνες, πέρασαν σε αντίποινα, «πυρπόλησαν και κατεδάφισαν τα ιερά και ανέτρεψαν η κατέστρεψαν 2.000 ανδριάντες». Όμως δεν περιορίστηκαν στην Αιτωλία, αλλά εισέβαλαν και στην Αττική, το 200 π. Χ., όπως εξιστορεί ο Λίβιος, όπου ισοπέδωσαν, και τα μνημεία και ανέσκαψαν τους τάφους, διασκορπίζοντας τα οστά των νεκρών !!!

Λάμπρος Κ. Σκόντζος Θεολόγος : Δεν θα κάνει ο Χριστός παγκόσμιο πόλεμο για να δικαιώσει τους Αγίους.


Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, και την ερωτική ελευθεριότητα. 

ΟΙ ΠΟΘΟΙ ΤΩΝ ΦΙΛΟΠΟΛΕΜΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ. 

Ευτυχώς γιατί με βάση τα γεωστρατηγικά και γεωπολιτικά δεδομένα η Αμερική δεν είναι σε θέση να κάνει πόλεμο. Στον εξοπλισμό και στην τεχνολογία υστερεί έναντι της Ρωσίας. Η οικονομία των Αμερικάνων έχει καταρρεύσει και τα χρέη της Ουάσιγκτον βρίσκονται στα χέρια των αντιπάλων τους (Κίνα). Επίσης αν επιχειρήσουν από τον Λευκό Οίκο οποιαδήποτε πολεμική σύρραξη, θα εκδιωχθούν άμεσα οι Αμερικανικές δυνάμεις από την  Ανατολική Συρία, όπου αφαιρούν παράνομα, τον ενεργειακό πλούτο της αιματοβαμμένης χώρας.

Ο G. Ostrogorsky αναφέρει ότι το Ελληνικό κρατίδιο της Νίκαιας, αποτελούσε μια θλιβερή μορφή ζωής, μετά την πτώση της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας στους Γερμανούς. Το ίδιο ισχύει και για την τέως υπερδύναμη Αμερική κατά την σύγχρονη εποχή. Παθητικοί και ανήμποροι θεατές των παγκόσμιων εξελίξεων, ανακοινώνουν μέτρα, καθώς δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν στα πεδία των μαχών τον πλανητάρχη Βλαντιμίρ Πούτιν.  

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. 

Κυριολεκτικά προκαλούσε οίκτο το Διάγγελμα για το Ουκρανικό ζήτημα το οποίο απηύθυνε Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, κατά το οποίο ανακοίνωσε τις κυρώσεις που αποφάσισαν οι ΗΠΑ κατά της Ρωσίας, με αφορμή την «εισβολή», όπως χαρακτηρίστηκε από την Ουάσινγκτον, στα «κρατίδια» του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ στην Ουκρανία.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε την πρώτη δέσμη κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας. Πρόκειται για εμπορικές και οικονομικές κυρώσεις σε τρία επίπεδα: Σε εταιρείες, σε πρόσωπα και σε επίπεδο διακίνησης εμπορευμάτων που χρησιμεύουν στη βιομηχανία. Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι «η Ρωσία κατέλαβε δύο περιοχές της Ουκρανίας», διευκρινίζοντας ότι τα μέτρα που ανακοινώνει η Ουάσινγκτον είναι αμυντικά, καθώς η Ρωσία πιστεύεται ότι θα κλιμακώσει τη δράση της και στρατιωτικά το επόμενο διάστημα.

Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι πιστεύουν ότι θα γίνει "σύντομα" ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος και στρατιωτική σύρραξη ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Εδώ και πολλά χρόνια και πιο συγκεκριμένα αρκετές δεκαετίες αναπαράγουν διάφορες θεωρίες που δεν ευσταθούν. Εδώ και 12 χρόνια αρκετές φορές έχω αναφερθεί στους αναμενόμενους πολέμους Ελλάδας-Τουρκίας και Αμερικής Ρωσίας ότι δεν θα γίνουν. Αυτοί οι δύο πόλεμοι δεν πρόκειται να γίνουν καθώς οι μεγάλες δυνάμεις για διαφορετικούς λόγους έχουν ήδη συμφωνήσει στην Γενεύη να γίνει ανακανομή των περιοχών παγκόσμιας εξουσίας. 

Η τέως παγκόσμια υπερδύναμη Αμερική, το ΝΑΤΟ και η εξαρτώμενη ενεργειακά από την Μόσχα Ευρωπαϊκή ένωση  δεν είναι σε θέση αυτήν την στιγμή να διεξάγουν παγκόσμιο πόλεμο ενάντια στην Ρωσία. Η στρατιωτική τεχνολογία της Μόσχας ( Tον στρατιωτικό εξοπλισμό της Ρωσίας δεν τον διαθέτει κανένα άλλο κράτος), σε συνδυασμό με τον Ρωσικό-Κινέζικο και τον Ιρανικό στρατό αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για τους Δυτικούς. Επίσης η συντριπτική ήττα των Αμερικανών από την Ρωσία, στον μικρότερης εμβέλειας παγκόσμιο πόλεμο που διεξάγεται στην μαρτυρική Συρία, είναι πολύ πρόσφατη. Εν τούτοις ο βασικότερος λόγος ακόμη και αν ήταν σε θέση η Αμερική να κάνει πόλεμο, δεν θα το έκανε γιατί ο νέος Πλανητάρχης Βλαντιμίρ Πούτιν επέτρεψε στην ηττημένη Αμερική να παραμείνει στην Ανατολική Συρία και να εκμεταλλεύεται παράνομα τα πετρέλαια του Συριακού έθνους. 

Αν τολμούσε η Αμερική να κάνει οποιαδήποτε πολεμική ενέργεια ενάντια στην Ρωσία, από την στιγμή που θα ήταν σε θέση να το επιχειρήσει, τότε άμεσα ο Αμερικανικός στρατός θα είχε εκδιωχθεί από τα Συριακά εδάφη. Το ίδιο ισχύει και για την Τουρκία του Ερντογάν, σε περίπτωση που βοηθούσε στρατιωτικά την Ουκρανία. Τότε θα έχαναν αμέσως οι Τούρκοι την κατοχή της Βόρειας Συρίας. Εν τούτοις το χειρότερο για την είναι ότι η Κίνα ελέγχει και αποφασίζει για το χρεοκοπημένο Αμερικανικό κράτος. Οι Κινέζοι έχουν στα χέρια τους τα χρέη των Αμερικανών. Συνεπώς έναν διαλυμένο οικονομικά κράτος, δεν είναι σε θέση να διεξάξει παγκόσμιο πόλεμο.   

https://www.efsyn.gr/oikonomia/diethnis-oikonomia/121029_i-ameriki-hrostaei-115-tris-stin-kina

Όπως είχα αναφέρει για πολλοστή φορά στις 28 Ιανουαρίου 2022, η Τακτική της Ουάσιγκτον είναι πάγια ενάντια στον νέο πλανητάρχη Β. Πούτιν. Παρακινούν της πρώην Σοβιετικές δημοκρατίες ενάντια στο Κρεμλίνο και εν συνεχεία της εγκαταλείπουν, με συνέπεια να γίνονται έρμαιο στην Ρωσική ομοσπονδία.   

Σε περίπτωση που γίνει πόλεμος οι Αμερικάνοι και οι σύμμαχοι τους, θα υποστούν πανωλεθρία. Αντιθέτως Ρωσία-Κίνα και Ιράν μαζί με τους άλλους συμμάχους θα έχουν απώλειες που δεν θα είναι μη αναστρέψιμες. Εν τούτοις το βασικότερο όλων είναι ότι η Κίνα η επόμενη παγκόσμια υπερδύναμη, δεν επιθυμεί να ηγηθεί μετά από ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα. Οι παγκόσμιοι έμποροι του Πεκίνου, με τις τεράστιες εξαγωγές σε πολλά προϊόντα έχουν εντελώς διαφορετικά πλάνα, σχετικά με την τύχη της ανθρωπότητας. Μην ξεχνάτε και μια ακόμη σημαντική παράμετρο. Εδώ και χρόνια έχουν γίνει αναφορές ότι η υπό κατάρρευση Αμερικανική οικονομία, είναι χρεωμένη στους υπερδραστήριους Κινέζους. 

Δυστυχώς δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις στο Ουκρανικό ζήτημα. Το σενάριο Ρωσικής επιθέσεως συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Όπως δείχνουν τα πράγματα η Ουκρανία θα είναι το επόμενο θύμα του Λευκού Οίκου.  Το ΝΑΤΟ και η τέως παγκόσμια υπερδύναμη Αμερική, δεν είναι σε θέση να υπερασπιστούν την Ουκρανία σε περίπτωση πολέμου με την Ρωσία. 

Η Ουκρανία είναι το μεγάλο θύμα των γεωπολιτικών και γεωστρατηγικών παιχνιδιών της Ουάσιγκτον και της Βορειοατλαντικής συμμαχίας. Όπως αναφέρω από το έτος 2014 μετά την νόμιμη προσάρτηση της Κριμαίας, οι δυτικοί χρησιμοποίησαν το Κίεβο και όταν θα εισβάλει ο Ρωσικός στρατός θα παραμείνουν παθητικοί θεατές των εξελίξεων, όπως έκαναν και σε άλλες περιπτώσεις. Δυστυχώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και οι Ουκρανοί έρχονται σταδιακά αντιμέτωποι με την σκληρή πραγματικότητα. Επίκειται ο διαμελισμός του Ουκρανικού κράτους, εάν δεν σταματήσουν τις ανόητες και τις επικίνδυνες τακτικές από τον Λευκό Οίκο. 

Η Αμερική είναι εντελώς αδύναμη να υποστηρίξει στρατιωτικά την Ουκρανία, σε περίπτωση πολέμου με την Ρωσία. Οι συσχετισμοί δυνάμεων είναι με το Κρεμλίνο. Απλά οι αξιωματούχοι της Αμερικής, επιθυμούν να συντηρούν τον μύθο της παγκόσμιας αυτοκρατορίας και να διατηρήσουν τους συμμάχους στο πλευρό τους.   

Ενδεικτικό μεταξύ πολλών άλλων,είναι ότι Οι ΗΠΑ σε μια απέλπιδα προσπάθεια να παραστήσουν την υπερδύναμη, ισχυρίστηκάν ότι τον Σεπτέμβριο του 2021 "επέτρεψαν" στην Χεζμπολάχ να "παραβιάσει" τους νόμους του εμπάργκο στην μαρτυρική Συρία και το Ιράν, για να προμηθεύεται Ιρανικό καύσιμο μέσω της Δαμασκού. Στα πλαίσια των ίδιων σκοπών, η Ιορδανία άνοιξε ξανά τα σύνορά της με τη Συρία !!!

Τα δεδομένα όμως είναι εντελώς διαφορετικά. Να υπενθυμίσω  ότι έχουμε την παραδοχή του προέδρου Τζο Μπάιντεν στην Γενεύη, και σταδιακά οι άνθρωποι της νέας τάξης πραγμάτων προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα. Η Βορειοατλαντική συμμαχία με την Ευρωπαϊκή ένωση είναι κατ ουσίαν παθητικοί θεατές στην Ρωσική-Κινεζική επέλαση, μετά την ήττα στην Συρία.  

Η Ρωσική ομοσπονδία ως νέα παγκόσμια υπερδύναμη μετά την μεγαλειώδη νίκη στην Συρία, έχει ήδη ξεκινήσει την εφαρμογή των συμφωνιών της Γενεύης Ιούνιος (2021). Αποκαθιστά την εξουσία της νόμιμης Συριακής κυβέρνησης, καθώς συνεχίζεται έστω και βραδέως η επανάκτηση των κατακτημένων εδαφών. Επαναφέρει την Συρία στο παγκόσμιο προσκήνιο. Επιχειρεί επιτυχώς την διπλωματική αποκατάσταση της Δαμασκού με τις άλλες χώρες. 

Στα σχέδια του νέου πλανητάρχη Πούτιν φαίνεται ότι είναι και ο περιορισμός της Τουρκίας και η κατοχή λιγότερων Συριακών εδαφών. Ο Λευκός Οίκος δεν διοικεί πλέον τον πλανήτη. Όσοι δεν αντιλαμβάνονται τις νέες εξελίξεις, θα απομονωθούν. Η εφαρμογή των συμφωνιών της συνόδου κορυφής στην Γενεύη συνεχίζεται. Η αναγκαστική υποχώρηση που έκανε η Ουάσιγκτον στο Κρεμλίνο ήταν κομβικής σημασίας. Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συνεχίζει να επιβάλει την Ρωσική κυριαρχία στον κόσμο, στην ευρύτερη Μέση Ανατολή, στην Αφρική και την Ασία. 

Η αλλαγή εξουσίας είναι εμφανής. Σύμφωνα με την Ρωσική τακτική, όλα θα αποκαλυφθούν όταν τα γεγονότα θα είναι μη αναστρέψιμα. Ενδεικτικό των παγκόσμιων αλλαγών είναι ότι τα δυτικά ΜΜΕ ξεκίνησε μια σειρά άρθρων με στόχο την αποκατάσταση του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ από τα "εγκλήματα" για τα οποία τον  κατηγορούσαν. Το άρθρο The Observer, στην κυριακάτικη έκδοση The Guardian , με τίτλο  «Outcast Assad Sold to the West as Key to Peace in the Middle East».

Το Newsweek ανάρτησε τον Σύριο πρόεδρο στο εξώφυλλο κάτω από τον τίτλο: «Επιστρέφει με έναν θρίαμβο επί των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Σύριος ηγέτης Μπασάρ αλ Άσαντ ζητά μια θέση στην παγκόσμια σκηνή». Η ηλεκτρονική έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας έχει μια φωτογραφία που μιλάει για την «υποτιθέμενη» χημική επίθεση, όπου οι πρόεδροι των ΗΠΑ και της Γαλλίας, Μπαράκ Ομπάμα και Φρανσουά Ολάντ, είχαν κατηγορήσει την Δαμασκό, ότι είχε περάσει τις κόκκινες γραμμές. 

Την συντριπτική ήττα των Αμερικανών παραδέχτηκε ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν στην Γενεύη. Έκτοτε προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και το ΝΑΤΟ με την Ευρωπαϊκή ένωση.  Η δύση είναι πλέον θεατής των εξελίξεων. Η αποκατάσταση της Συρίας στη διεθνή σκηνή βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι δυτικοί σταματούν τον παραγκωνισμό της Συρίας.  Ο βασιλιάς Αμπντουλάχ Β’ της Ιορδανίας και ο σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ζάιντ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων γνωστοποίησαν ότι «είχαν μιλήσει με τον πρόεδρο Άσαντ. Ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, Φίλιππο Γκράντι, πήγε διακριτικά στην Δαμασκό για να συζητήσει, τον επαναπατρισμό των προσφύγων. Κλείνοντας σε κάθε πόλεμο που ξεκινά όπως σε Συρία, Κριμαία, Ουκρανία οι πολεμοχαρείς θεωρούν δεδομένο ότι θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος. Κλείνοντας να αναφέρω ότι και ο ,σε πολλά άρθρα του έχει τονίσει ότι ο Θεός της αγάπης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με πολέμους και ότι οι σύγχρονοι Άγιοι δεν ήταν προφήτες, όπως εκείνοι της Παλαιάς διαθήκης, αλλά έχουν μια διορατικότητα.   

Oι εργασίες της στήλης Επικρατέειν η Απόλλυσθαι γράφονται κάτω από τις πιο δυσμενείς συνθήκες, που βρέθηκε ποτέ συνάνθρωπος μας και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου. 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολόκληρου του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς την έγκριση του Arisvinews και της στήλης. Επιτρέπεται μόνον η αναδημοσίευση του 50% των εργασιών Γεωστρατηγικής-Ιστορίας και Ορθοδοξίας του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου (Γεωστρατηγικού και Γεωπολιτικού αναλυτή (Contact : survivorellas@gmail.com-6945294197). Απαραίτητη προυπόθεση για την αναδημοσίευση είναι η προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο Arisvinews.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ

Πάγια αρχή μου είναι ότι όλοι οι λαοί, όλοι οι άνθρωποι, έχουν δικαίωμα να πιστεύουν οπού θέλουν. Όλα αυτά με την απαραίτητη προυπόθεση να μην επιβάλλουν τα πιστεύω τους σε τρίτους, είτε δια της βίας, είτε με πλάγιους τρόπους.  Από όλους τους προαναφερόμενους, εξαιρείται, ένα μικρό μέρος βάση των παγκόσμιων Φιλοσοφικών-μαθηματικών σταθερών, μέτρον άριστον και μηδέν άγαν.

 Η ελευθερία πίστεως είναι θεόδοτη. Ο ίδιος ο Θεός έδωσε το δικαίωμα στους ανθρώπους, να πιστεύουν, όπου επιθυμούν. Προσωπικά είμαι υπέρ της συνυπάρξεως των λαών και των διαφορετικών θρησκευτικών, πεποιθήσεων, για αυτό στηρίζω, τον μεγάλο Σύριο ηγέτη Ασσάντ, ο οποίος επέτυχε να συνυπάρχουν ειρηνικά, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι.

Αναφέρομαι πάντοτε στους Φοίνικες που από μονοθεϊστές της Π. Διαθήκης και πιστοί των προφητών, εγκατέλειψαν τον Θεό, άλλαξαν και έγιναν οπαδοί του δωδεκαθέου. Δεν αναφέρομαι σε όλους τους Φοίνικες.

Από το έτος 2006 όταν ξεκίνησα να γράφω την στήλη, ήμουν και είμαι ο μοναδικός Έλληνας στον κόσμο, που προτείνει τον συνδυασμό : Oρθοδοξία, Εκκλησιασμός, κατήχηση, χρηστά ήθη, μουσικά σχολεία, υψηλός αθλητισμός, ιστορική γνώση, για την δημιουργία Ελλήνων ανώτατης ποιότητας. Ακόμη προτείνω την εφαρμογή του άρθρου 120 παρ. 4 του Ελληνικού συντάγματος, την κατάργηση των κομμάτων και την αλλαγή πολιτεύματος. 

Χιλιάδες παιδιά, αθόρυβα, και σε χαμηλούς τόνους, εδώ και αρκετά χρόνια, ακολουθούν αυτόν τον συνδυασμό. Όπως είναι γνωστό και ιστορικά αποδεδειγμένο, η νέα τάξη για να είναι σε θέση μας να εξουσιάζει. Από το σωτήριο έτος 1995 έχω την τιμή να είμαι ο μοναδικός Ορθόδοξος-Χριστιανός στον κόσμο, ο οποίος έχει ως προστάτη Άγιο, τον αυτοκράτορα Pallida Mors Saracenorum (Άγιος Αργαλέος)

ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ :  

(1) Η Σοφία και η Νταίζη. 2) Όσιος Φιλόθεος και Άγιος Παΐσιος περί γυναικών. 3) Δ. Ταμπάκης : Μόνον με αυτούς τους τρόπους θα πάρουμε πίσω την Βασιλεύουσα. 4) Δ. Ράμμος : Οι "ήρωες" Ιουδαίοι γκρέμισαν τα θεμέλια του Ελληνικού έθνους. 5) Πατέρας Σάββας Αχιλλέως : Βδέλυγμα κυρίω τω Θεώ σου. 6) Αριστόκλειος και Διονυσιακός πολιτισμός. 7) ΤΟ "ΜΗΝΥΜΑ" ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 



ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΘΛΙΒΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΖΩΗΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ.

  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου