Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Οι αναμενόμενοι πόλεμοι Ρωσίας-Αμερικής και Ελλάδας Τουρκίας δεν θα γίνουν ποτέ.


Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι πιστεύουν ότι θα γίνει "σύντομα" ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος και στρατιωτική σύρραξη ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Εδώ και πολλά χρόνια και πιο συγκεκριμένα αρκετές δεκαετίες αναπαράγουν διάφορες θεωρίες που δεν ευσταθούν.  

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : survivorellas@gmail.com-6945294197).

Αυτοί οι δύο πόλεμοι δεν πρόκειται να γίνουν καθώς οι μεγάλες δυνάμεις για διαφορετικούς λόγους έχουν ήδη συμφωνήσει στην Γενεύη να γίνει ανακατονομή των περιοχών παγκόσμιας εξουσίας. 

Η τέως παγκόσμια υπερδύναμη Αμερική, το ΝΑΤΟ και η εξαρτώμενη ενεργειακά από την Μόσχα Ευρωπαϊκή ένωση  δεν είναι σε θέση αυτήν την στιγμή να διεξάγουν παγκόσμιο πόλεμο ενάντια στην Ρωσία. Η στρατιωτική τεχνολογία της Μόσχας σε συνδυασμό με τον Ρωσικό-Κινέζικο και τον Ιρανικό στρατό αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για τους Δυτικούς. Επίσης η συντριπτική ήττα των Αμερικανών από την Ρωσία, στον μικρότερης εμβέλειας παγκόσμιο πόλεμο που διεξάγεται στην μαρτυρική Συρία, είναι πολύ πρόσφατη. Η Τακτική της Ουάσιγκτον είναι πάγια ενάντια στον νέο πλανητάρχη Β. Πούτιν. 

Παρακινούν της πρώην Σοβιετικές δημοκρατίες ενάντια στο Κρεμλίνο και εν συνεχεία της εγκαταλείπουν, με συνέπεια να γίνονται έρμαιο στην Ρωσική ομοσπονδία.   

Σε περίπτωση που γίνει πόλεμος οι Αμερικάνοι και οι σύμμαχοι τους, θα υποστούν πανωλεθρία. Αντιθέτως Ρωσία-Κίνα και Ιράν μαζί με τους άλλους συμμάχους θα έχουν απώλειες που δεν θα είναι μη αναστρέψιμες. Εν τούτοις το βασικότερο όλων είναι ότι η Κίνα η επόμενη παγκόσμια υπερδύναμη, δεν επιθυμεί να ηγηθεί μετά από ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα. Οι παγκόσμιοι έμποροι του Πεκίνου, με τις τεράστιες εξαγωγές σε πολλά προϊόντα έχουν εντελώς διαφορετικά πλάνα, σχετικά με την τύχη της ανθρωπότητας. Μην ξεχνάτε και μια ακόμη σημαντική παράμετρο. Εδώ και χρόνια έχουν γίνει αναφορές ότι η υπό κατάρρευση Αμερικανική οικονομία, είναι χρεωμένη στους υπερδραστήριους Κινέζους. 

Δυστυχώς δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις στο Ουκρανικό ζήτημα. Το σενάριο Ρωσικής επιθέσεως συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Όπως δείχνουν τα πράγματα η Ουκρανία θα είναι το επόμενο θύμα του Λευκού Οίκου.  Το ΝΑΤΟ και η τέως παγκόσμια υπερδύναμη Αμερική, δεν είναι σε θέση να υπερασπιστούν την Ουκρανία σε περίπτωση πολέμου με την Ρωσία. 

Η Ουκρανία είναι το μεγάλο θύμα των γεωπολιτικών και γεωστρατηγικών παιχνιδιών της Ουάσιγκτον και της Βορειοατλαντικής συμμαχίας. Χρησιμοποίησαν το Κίεβο και όταν θα εισβάλει ο Ρωσικός στρατός θα παραμείνουν παθητικοί θεατές των εξελίξεων, όπως έκαναν και σε άλλες περιπτώσεις. Οι Ουκρανοί έρχονται σταδιακά αντιμέτωποι με την σκληρή πραγματικότητα. Επίκειται ο διαμελισμός του Ουκρανικού κράτους, εάν δεν σταματήσουν τις ανόητες και τις επικίνδυνες τακτικές από τον Λευκό Οίκο. 

Η Αμερική είναι εντελώς αδύναμη να υποστηρίξει στρατιωτικά την Ουκρανία, σε περίπτωση πολέμου με την Ρωσία. Οι συσχετισμοί δυνάμεων είναι με το Κρεμλίνο. Απλά οι αξιωματούχοι της Αμερικής, επιθυμούν να συντηρούν τον μύθο της παγκόσμιας αυτοκρατορίας και να διατηρήσουν τους συμμάχους στο πλευρό τους.   

Ενδεικτικό μεταξύ πολλών άλλων,είναι ότι Οι ΗΠΑ σε μια απέλπιδα προσπάθεια να παραστήσουν την υπερδύναμη, ισχυρίστηκάν ότι τον Σεπτέμβριο του 2021 "επέτρεψαν" στην Χεζμπολάχ να "παραβιάσει" τους νόμους του εμπάργκο στην μαρτυρική Συρία και το Ιράν, για να προμηθεύεται Ιρανικό καύσιμο μέσω της Δαμασκού. Στα πλαίσια των ίδιων σκοπών, η Ιορδανία άνοιξε ξανά τα σύνορά της με τη Συρία !!!

Τα δεδομένα όμως είναι εντελώς διαφορετικά. Να υπενθυμίσω  ότι έχουμε την παραδοχή του προέδρου Τζο Μπάιντεν στην Γενεύη, και σταδιακά οι άνθρωποι της νέας τάξης πραγμάτων προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα. Η Βορειοατλαντική συμμαχία με την Ευρωπαϊκή ένωση είναι κατ ουσίαν παθητικοί θεατές στην Ρωσική-Κινεζική επέλαση, μετά την ήττα στην Συρία.  

Η Ρωσική ομοσπονδία ως νέα παγκόσμια υπερδύναμη μετά την μεγαλειώδη νίκη στην Συρία, έχει ήδη ξεκινήσει την εφαρμογή των συμφωνιών της Γενεύης Ιούνιος (2021). Αποκαθιστά την εξουσία της νόμιμης Συριακής κυβέρνησης, καθώς συνεχίζεται έστω και βραδέως η επανάκτηση των κατακτημένων εδαφών. Επαναφέρει την Συρία στο παγκόσμιο προσκήνιο. Επιχειρεί επιτυχώς την διπλωματική αποκατάσταση της Δαμασκού με τις άλλες χώρες. 

Στα σχέδια του νέου πλανητάρχη Πούτιν, φαίνεται ότι είναι και ο περιορισμός της Τουρκίας και η κατοχή λιγότερων Συριακών εδαφών. Ο Λευκός Οίκος δεν διοικεί πλέον τον πλανήτη. Όσοι δεν αντιλαμβάνονται τις νέες εξελίξεις, θα απομονωθούν. Η εφαρμογή των συμφωνιών της συνόδου κορυφής στην Γενεύη συνεχίζεται. Η αναγκαστική υποχώρηση που έκανε η Ουάσιγκτον στο Κρεμλίνο ήταν κομβικής σημασίας. Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συνεχίζει να επιβάλει την Ρωσική κυριαρχία στον κόσμο, στην ευρύτερη Μέση Ανατολή, στην Αφρική και την Ασία. 

Η αλλαγή εξουσίας είναι εμφανής. Σύμφωνα με την Ρωσική τακτική, όλα θα αποκαλυφθούν όταν τα γεγονότα θα είναι μη αναστρέψιμα. Ενδεικτικό των παγκόσμιων αλλαγών είναι ότι τα δυτικά ΜΜΕ ξεκίνησε μια σειρά άρθρων με στόχο την αποκατάσταση του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ από τα "εγκλήματα" για τα οποία τον  κατηγορούσαν. Το άρθρο The Observer, στην κυριακάτικη έκδοση The Guardian , με τίτλο  «Outcast Assad Sold to the West as Key to Peace in the Middle East».

Το Newsweek ανάρτησε τον Σύριο πρόεδρο στο εξώφυλλο κάτω από τον τίτλο: «Επιστρέφει με έναν θρίαμβο επί των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Σύριος ηγέτης Μπασάρ αλ Άσαντ ζητά μια θέση στην παγκόσμια σκηνή». Η ηλεκτρονική έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας έχει μια φωτογραφία που μιλάει για την «υποτιθέμενη» χημική επίθεση, όπου οι πρόεδροι των ΗΠΑ και της Γαλλίας, Μπαράκ Ομπάμα και Φρανσουά Ολάντ, είχαν κατηγορήσει την Δαμασκό, ότι είχε περάσει τις κόκκινες γραμμές. 

Την συντριπτική ήττα των Αμερικανών παραδέχτηκε ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν στην Γενεύη. Έκτοτε προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και το ΝΑΤΟ με την Ευρωπαϊκή ένωση.  Η δύση είναι πλέον θεατής των εξελίξεων. Η αποκατάσταση της Συρίας στη διεθνή σκηνή βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι δυτικοί σταματούν τον παραγκωνισμό της Συρίας.  Ο βασιλιάς Αμπντουλάχ Β’ της Ιορδανίας και ο σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ζάιντ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων γνωστοποίησαν ότι «είχαν μιλήσει με τον πρόεδρο Άσαντ. Ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, Φίλιππο Γκράντι, πήγε διακριτικά στην Δαμασκό για να συζητήσει, τον επαναπατρισμό των προσφύγων.

Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ,

Δυστυχώς κατα γενική παραδοχή η Ελλάδα είναι υπό Τουρκική κατοχή. Θλιβερή μορφή ζωής η Ελλάδα. Σχετικά με την κατοχή της Ελλάδας από τις ξένες δυνάμεις, πρώτη είχε κάνει αναφορά η στήλη Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και ιστορία-Επικρατέειν η Απόλλυσθαι από την σεζόν 2010-2011. Λίγα χρόνια αργότερα την στήλη επιβεβαίωσαν διαδοχικά οι πανεπιστημιακοί Γεώργιος Κοντογιώργης (Πρύτανης-καθηγητής πολιτικών επιστημών), Γεώργιος Κασιμάτης (Συνταγματολόγος) Βασίλης Σπύρου, (Συνταγματολόγος) και Θεόδωρος Κατσανέβας (Οικονομολόγος). 

Να περάσουμε να δούμε τι έχουν αναφέρει σχετικά με την κατοχή της Ελλάδας. Γιώργος Κοντογιώργης :

Οι Έλληνες δεν ψηφίζουν με την αληθινή έννοια της ψήφου. Οι Έλληνες απλά καλούνται να νομιμοποιήσουν μεταξύ εκείνων των επιλογών που προτείνουν  οι μηχανισμοί του συστήματος. Αυτό το σύστημα παράγει σκουπίδια, δεν παράγει φιλοδοξία, άρα δεν παράγει προσωπικότητες, τις αποκλείει. 

Οι πολιτικοί περιορίζουν αυτοβούλως τον ορίζοντά τους στη λογιστική των δανειστών. Είναι μοιραίο λοιπόν να μην αίρονται τα αίτια της κρίσης, να πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο, ή τουλάχιστον να παραμένουμε σε κρίση. Οδηγηθήκαμε στα μνημόνια γιατί λεηλατήθηκε η χώρα και αποδομήθηκε το κράτος από την πολιτική τάξη. Το κράτος στην Ελλάδα δεν παράγει πολιτικές δημοσίου συμφέροντος, ούτε και λειτουργεί για την εξυπηρέτηση του πολίτη. Έχει μεταβληθεί σε ξένο σώμα προς την κοινωνία. Παρέδωσαν την χώρα στους ξένους και λειτουργούν ως εντολοδόχοι τους. 

Προτίμησαν αυτό, αντί να εκθεμελιώσουν το σύστημα της καταστροφής που έστησαν. Είναι αξιοσημείωτο ότι τα μνημόνια δεν άγγιξαν το πολιτικό σύστημα, την δημόσια διοίκηση, την δικαιοσύνη, ούτε καν τη νομοθεσία που οικοδομεί την διαπλοκή και την διαφθορά. Για αυτό το κράτος όχι μόνο δεν είναι παραγωγικό, αλλά δημιουργεί ανυπέρβλητα εμπόδια στις υγιείς δυνάμεις της χώρας. Το συμπέρασμα είναι ότι αυτό το κράτος στρέφεται εναντίον της κοινωνίας. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πολιτικοί έχουν κάνει ιδεολογία την καλυμμένη εχθρότητα προς την κοινωνία. και περιφρονούν την πολιτισμική βάση της κοινωνίας. 

Η Ελλάδα είναι παγιδευμένη σε δύο καθεστώτα επάλληλης κατοχής: Το πρώτο είναι η εσωτερική κατοχή της κομματοκρατίας, που έχει μεταβάλει το κράτος σε δυνάστη. 

Το δεύτερο είναι η εξωτερική κατοχή, στην οποία την υπέβαλαν οι εσωτερικοί της δυνάστες, όλοι αυτοί που αρνούνται πεισματικά να υπερβούν τον εαυτό τους και να ανατάξουν την χώρα. Έχουν παραδώσει την χώρα, λειτουργώντας σαν εντεταλμένοι λογιστές των δανειστών, γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει, το μόνο που έμαθαν στην πολιτική είναι να λειτουργούν ως νομείς της. Δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιούν τη Βουλή ως καθαρτήριο των ανομιών τους και ως μέσον θέσμισης προνομίων. 

Η Ελλδα υπό καθεστώς διπλής "κατοχής" - slpress.gr

https://slpress.gr/idees/i-ellada-ypo-kathestos-diplis-quot-katochis-quot/

Στο ίδιο μήκος κύματος, και ο Γιώργος Κασιμάτης : ” “Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα. Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες, ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν, Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε, αν και μας την κρύβουν, και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε. Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση του κατ’ επίφασην πρωθυπουργού. Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως γνωρίζει πάρα πολύ καλά σε τι έχει συναινέσει, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά και την κατάληξη των όσων μέχρι σήμερα ζούμε. 

Στην Ελλάδα έγινε πραξικόπημα και η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο “πείραμα” της νέας τάξης πραγμάτων για την απόλυτη κατοχή μιας χώρας χωρίς να προηγηθεί πόλεμος. 

Οι πραξικοπηματίες κυβερνούν ενώ ταυτόχρονα μετέχουν σε σχέδιο ολικής απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας. Στην Ελλάδα έγινε πραξικόπημα, από όλους εκείνους που γνώριζαν πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σε κάποιο κελί μίας υπόγειας φυλακής και αντάλλαξαν την τιμωρία τους με την δική μας δουλεία και με την άλωση της χώρας εις το διηνεκές. 

Αυτούς τους πραξικοπηματίες πρέπει να τους απομακρύνουμε εμείς, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εμάς. Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, όλοι γνωρίζουμε πως είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου. Ή αυτοί, ή εμείς.”

Παράδοση της Ελλάδας στην Τουρκία καταγγέλει και ο Θεόδωρος Κατσανέβας δικαιώνοντας για μια ακόμη φορά την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι. 

Να περάσουμε να δούμε μερικά αποσπάσματα από το επίμαχο άρθρο του : "Η οικονομική και εθνική παρακμή οδηγεί στον οριστικό αφανισμό με την επερχόμενη ισλαμοποίηση και μετατροπή της πατρίδας μας σε τουρκικό προτεκτοράτο υπό γερμανική εποπτεία, με τη μεθοδευμένη εισβολή Μουσουλμάνων εποίκων. Το όλο σκηνικό μεθοδεύεται από το Βερολίνο. Οι Γερμανοί που κάνουν κουμάντο στην Ευρώπη, είχαν και έχουν άριστες σχέσεις με την Τουρκία και μια τέτοια προοπτική φαίνεται πως βολεύει τις επιδιώξεις τους. Οι Έλληνες δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμος λαός.

Η χώρα μας ποτέ δεν υπήρξε σύμμαχος της Γερμανίας και τα αισθήματα των Ελλήνων απέναντί της ήταν και είναι ιδιαίτερα αρνητικά. Η παράδοση της Ελλάδας στην Τουρκία και μάλιστα χωρίς να πέσει ούτε μια ντουφεκιά, μπορεί να ηρεμήσει το γειτονικό μας “θηρίο”. Και η Ευρώπη της Γερμανίας να εξασφαλίσει έτσι την ένταξή Τουρκίας και Ελλάδας μαζί στον κύκλο συμφερόντων της απομακρύνοντάς την από τη Ρωσία αλλά και τις ΗΠΑ. Βολική είναι επίσης η προοπτική της μετατροπής της Ελλάδας σε αποθήκη Μουσουλμάνων μεταναστών για την άντληση φτηνού εργατικού δυναμικού και επιβολή της αρχής του “διαίρει και βασίλευε."

https://slpress.gr/politiki/i-ellada-simera-thymizei-to-vyzantio-prin-tin-alosi/

O Ερντογάν ο μεγαλύτερος πολιτικός ηγέτης της Τουρκίας, μετά τον Ατατούρκ, έκανε Τζαμί την Αγία Σοφία για να συσπειρώσει τους Μωαμεθανούς γύρω από εκείνον και τα μεγαλεπίβολα σχέδια του. Ο πρόεδρος της Τουρκίας και οι Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, μετατρέποντας σε τζαμί την Αγία Σοφία, έστειλαν μήνυμα στα εν Ελλάδι Τουρκικά κλιμάκια της Μιτ και στους πυρήνες των Τούρκων-Χαριζιτών στην Ελλάδα, ότι ξεκίνησε επίσημα η ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Θα πρέπει να ετοιμάζονται για την τελική επίθεση, ενάντια στους Έλληνες, στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Για αυτό θα ακολουθήσουν ακόμη πιο έντονες επιθέσεις σε όλα τα επίπεδα. Θα έρθουν πολύ περισσότεροι εισβολείς “μετανάστες”, θα ενταθούν οι εμπρησμοί, θα έχουμε επιδείνωση της πνευματικής και ηθικής παρακμής. 

Θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση η παραποίηση της ιστορίας, η διακίνηση ουσιών και πορνογραφικού υλικού, η σεξουαλική διαφθορά, με στόχο για να καταστήσουν τους Έλληνες εντελώς αδύναμους. Επίσης θα αυξηθούν οι αγορές επιχειρήσεων και ακινήτων και γης από Τούρκους, Γερμανούς και Άγγλους ειδικά στα νησιά του Αιγαίου. Το υπερόπλο τους για να καταστήσουν εντελώς αδρανείς-αδύναμους τους Έλληνες για μια ακόμη φορά, είναι o Διονυσιακός πολιτισμός, μαζί με τους αδρά πληρωμένους κονδυλοφόρους, οι οποίοι διακινούν παραποιημένες και ψευδείς προφητείες, της Ορθοδοξίας. Ο Ερντογάν έχει αντιληφθεί ότι η Αμερική είναι σε πλήρη αδυναμία και ότι εξαρτάται αποκλειστικά από τις Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, με αποτέλεσμα να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την θέση του. Δυστυχώς αυτό κάνει ανεξέλεγκτο και ασύδοτο τον Τούρκο πρόεδρο. Το πιο ενδεικτικό παράδειγμα περί αυτού είναι η αγορά των πυραύλων S 400, από την Ρωσία. Η Τουρκία θα είναι αρχικά μέσα στις δέκα ισχυρότερες χώρες του πλανήτη και σύντομα θα γίνει η τέταρτη παγκόσμια υπερδύναμη, μετά την Ρωσία, την Κίνα και την Αμερική.

Η Φιλοτουρκική από τα πανάρχαια χρόνια Γερμανία, αν και έχασε κατά κράτος από την Μόσχα και είναι έτοιμη να υπογράψει συμφωνία και για δεύτερο αγωγό παροχής φυσικού αερίου από την Ρωσία, εν τούτοις συνεχίζει με αμείωτο μένος-μίσος την ανθελληνική της πολιτική. Για όσους δεν γνωρίζουν να υπενθυμίσω ότι ο πόλεμος στην μαρτυρική Συρία έγινε για να παίρνει δωρεάν φυσικό αέριο η Γερμανία από το Κατάρ, ώστε να μην είναι το Βερολίνο ενεργειακά εξαρτώμενο από την Μόσχα. Το μόνον θετικό στην περίπτωση της Ελλάδος, σε σχέση με τις άλλες χώρες είναι ότι κατακτήθηκε  "ειρηνικά"  με υβριδικό πόλεμο.    

Η υπό εξέλιξη οργανωμένη εισβολή χιλιάδων Ισμαηλιτών υπηκόων ξένων κρατών από την Ασία-Αφρική και η υποκινούμενη προσπάθειά να περνάνε βιαίως-παρανόμως, τα Ελληνικά χερσαία και θαλάσσια σύνορα, έδειξε ξεκάθαρα, ότι η Τουρκία έχει προχωρήσει σε πόλεμο. Η Τουρκία κατακτά σταδιακά την Ελλάδα για συγκεκριμένους λόγους ζωτικής σημασίας. Ο Ερντογάν κατέκτησε ειρηνικά την Ελλάδα, με την σύμφωνη γνώμη της Γερμανίας, ώστε να συμμετέχει απερίσπαστος στα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν στην Συρία, την Λιβύη, την Αρμενία, την Ουκρανία κλπ. Στα πλαίσια αυτά έχουμε τεράστια αύξηση των “μεταναστευτικών” ορδών, στην Ελληνική επικράτεια, προκειμένου να πετύχει τα σχέδια της η Τουρκία, σε Αιγαίο-Θράκη, με ειρηνικές συνθήκες και δημοκρατικούς τρόπους.

Η αυξανόμενη εμπλοκή των στρατιωτικών δυνάμεων της Τουρκίας, με τον κυβερνητικό στρατό της Συρίας, ο οποίος υποστηρίζεται, στρατιωτικά από την Ρωσία του Πούτιν και το Ιράν, έχει αναγκάσει τον Ερντογάν να αποσύρει μεγάλες και μάχιμες μονάδες από την Στρατιά της Θράκης με έδρα την Αδριανούπολη και την Στρατιά του Αιγαίου, με έδρα την Σμύρνη. Ένα σημαντικό τμήμα του συνεχώς αυξανόμενου αμυντικού κενού στα δυτικά σύνορα, η Τουρκία το καλύπτει με την αποστολή χιλιάδων “μεταναστών” στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια έξυπνη κίνηση τακτικής, με έναν στρατό αντιπερισπασμού, και ειρηνικής κατακτήσεως της Ελλάδος. Τον στρατό των μεταναστών έχει συστήσει ο Ερντογάν με υπηκόους χωρών του μωαμεθανικού-σουνιτικού τομέα. Οι "μετανάστες" είναι στην πλειοψηφία τους νέοι και με έντονο το στοιχείο του Ισλαμικού φανατισμού. 

Εξορμώντας σε όλο το μήκος των Ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο και αποπλέοντας από τα Μικρασιατικά παράλια, για τα νησιά του Αιγαίου, όλοι αυτοί έχουν επιτύχει μια αναίμακτη εισβολή. Με τις επιτυχείς προσπάθειες εισβολής, καταπονούν το Ελληνικό έθνος, σε πνευματικό, ηθικό, οικονομικό, και κοινωνικό επίπεδο. Οι επιπτώσεις  του πολέμου, με διάφορες αυξομειώσεις στην έντασή του, μαίνεται εδώ και χρόνια. Δυστυχώς η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη με τα υπάρχοντα δεδομένα. Η Τουρκία με πρόεδρο τον Ερντογάν, φιλοδοξεί να γίνει ηγέτης των απανταχού Μουσουλμάνων. Οι Τούρκοι δεν έχουν κανέναν απολύτως λόγο, να διεξάγουν ευρείας κλίμακας πολεμικές επιχειρήσεις με την Ελλάδα, με πραγματικά πυρά γιατί έχουν επιτύχει, την κατάκτηση της Ελλάδος με υβριδικό πόλεμο, με την έγκριση της Αμερικής-Γερμανίας. 

O πρώτος ιεραρχικά σύμβουλο του Ερντογάν, παραδέχτηκε δημοσίως την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και έκανε υπαινιγμούς για εμπλοκή της Τουρκίας ακόμη και στις ταραχές που έγιναν τον περασμένο χειμώνα στην Αμερική !!! Δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα οι Τούρκοι. Ο βασικός σύμβουλος του Ερντογάν, ο Yigit Bulut σχετικά μετά τα γεγονότα στην Αμερική εξέφρασε στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως τα πραγματικά σχέδια της Τουρκίας. Ο Τούρκος σύμβουλος στο Twitter αναφέρει για τα επεισόδια στο Καπιτώλιο ως έναν Αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο, ενώ τόνισε ότι οι ΗΠΑ και η ΕΕ βρίσκονται υπό κατάρρευση, η οποία θα αφήσει πολλά γεωπολιτικά κενά που θα καλύψει η νεοσύστατη Οθωμανική αυτοκρατορία. 

Ο Yigit Bulut θεωρεί δεδομένο ότι το NATO θα διαλυθεί με συνέπεια την ανάδειξη της Τουρκίας ως μία εκ των τριών υπερδυνάμεων στην υπό διαμόρφωση νέα παγκόσμια τάξη που ήδη ανέλαβε την παγκόσμια εξουσία στην θέση της πρώην Αμερικανικής αυτοκρατορίας (Ρωσία, Κίνα, Τουρκία).  

Με βάση αυτά τα γεωστρατηγικά σχέδια κινείται Ερντογάν, και το επιτελείο του στην Ανατολική Μεσόγειο, και τον Καύκασο. 

Ο Ερντογάν μεγαλώνει την Τουρκία και δεν κρύβει τα επεκτατικά σχέδια του. Οι νεότουρκοι σκοπεύουν να δημιουργήσουν ένα ομοσπονδιακό κράτος σύμφωνα με το μοντέλο της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Με παράδειγμα την Ρωσία ο Τούρκος πρόεδρος δημιουργεί ένα ομοσπονδιακό κράτος το οποίο θα περιλαμβάνει την Βόρεια Συρία, την Βόρεια Κύπρο και τμήματα εδαφών από  το Ιρακινό Κουρδιστάν, την Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν.   Η Τουρκία του Ερντογάν επέτυχε να αλλάξει τις δημογραφικές στατιστικές και την οικονομική επιρροή στις συσκεκριμένες περιοχές. Η ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας έχει ήδη αρχίσει. Βόρεια Συρία, Βόρεια Κύπρος, Αρμενία, Αζερμπαιτζάν, Δυτική Θράκη, Κρήτη, Δωδεκάνησα, και όλα τα ελληνικά νησιά μέχρι την μέση του Αιγαίου θα προσαρτηθούν στην νέα αυτοκρατορία του Ερντογάν. Αυτή είναι η πρώτη φάση επέκτασης των Τούρκων. Η σύγχρονη Τουρκία είναι ο διάδοχος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, η οποία κυβέρνησε τεράστιες περιοχές της Μέσης Ανατολής για αιώνες. Τώρα ξανά η Άγκυρα με την βοήθεια του στρατού, θέλει να ελέγξει εδάφη και θαλάσσιες περιοχές με πλούσια ενεργειακά κοιτάσματα σε Α. Μεσόγειο. 

Η Β. Συρία, το Αζερμπαϊτζάν, η Κύπρος, ακόμη και η Ελλάδα παραχωρήθηκαν με την σύμφωνη γνώμη της Αμερικής και της Γερμανίας και με την υποστήριξη του Κατάρ στην Τουρκία. Η Αμερική έχασε τον μικρότερης κλίμακας παγκόσμιο πόλεμο που διεξάγεται στην Συρία. Για να μην διασύρονται άλλο από την Ρωσία, οι ηττημένοι Αμερικάνοι αποφάσισαν την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και παράλληλα ανέθεσαν την διεξαγωγή όλων των πολέμων για λογαριασμό των ΗΠΑ, στον Ερντογάν. 

Ήδη η Τουρκία έχει κατακτήσει την Βόρεια Συρία, την Λιβύη, το Ναγκόρνο Καραμπάχ και αντικαθιστά την Αμερική στο Αφγανιστάν και όπου κριθεί απαραίτητο. Στην προσπάθεια τους από την Ουάσιγκτον να ανασχέσουν την Κινέζική προέλαση, ο Ερντογάν θα φτάσει μέχρι και την Ινδία, εάν και εφόσον χρειαστεί. Η Αμερική με αυτόν τον τρόπο κρατά αλώβητο το γόητρο της, καθώς δεν κινδυνεύει να χρεωθεί νέες ήττες, στα πεδία των μαχών, από την Ρωσία του Πούτιν και παράλληλα δεν έχει απώλειες σε οικονομικό, πολιτικό, γεωστρατηγικό επίπεδο. Ταυτόχρονα δεν έχει απώλειες σε στρατιωτικό δυναμικό και σε εξοπλισμό. Κλείνοντας υπενθυμίζω για πολλοστή φορά ότι διεξάγεται πόλεμος στην Ελλάδα καθώς και σε άλλα σημεία του πλανήτη, με υβριδική μορφή. 

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ

Πάγια αρχή μου είναι ότι όλοι οι λαοί, όλοι οι άνθρωποι, έχουν δικαίωμα να πιστεύουν οπού θέλουν. Όλα αυτά με την απαραίτητη προυπόθεση να μην επιβάλλουν τα πιστεύω τους σε τρίτους, είτε δια της βίας, είτε με πλάγιους τρόπους.  Από όλους τους προαναφερόμενους, εξαιρείται, ένα μικρό μέρος βάση των παγκόσμιων Φιλοσοφικών-μαθηματικών σταθερών, μέτρον άριστον και μηδέν άγαν.

 Η ελευθερία πίστεως είναι θεόδοτη. Ο ίδιος ο Θεός έδωσε το δικαίωμα στους ανθρώπους, να πιστεύουν, όπου επιθυμούν. Προσωπικά είμαι υπέρ της συνυπάρξεως των λαών και των διαφορετικών θρησκευτικών, πεποιθήσεων, για αυτό στηρίζω, τον μεγάλο Σύριο ηγέτη Ασσάντ, ο οποίος επέτυχε να συνυπάρχουν ειρηνικά, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι.

Αναφέρομαι πάντοτε στους Φοίνικες που από μονοθεϊστές της Π. Διαθήκης και πιστοί των προφητών, εγκατέλειψαν τον Θεό, άλλαξαν και έγιναν οπαδοί του δωδεκαθέου. Δεν αναφέρομαι σε όλους τους Φοίνικες.

Από το έτος 2006, όταν ξεκίνησα να γράφω την στήλη, ήμουν και είμαι ο μοναδικός Έλληνας στον κόσμο, που προτείνει τον συνδυασμό : Oρθοδοξία, Εκκλησιασμός, κατήχηση, χρηστά ήθη, μουσικά σχολεία, υψηλός αθλητισμός, ιστορική γνώση, για την δημιουργία Ελλήνων ανώτατης ποιότητας. Ακόμη προτείνω την εφαρμογή του άρθρου 120 παρ. 4 του Ελληνικού συντάγματος, την κατάργηση των κομμάτων και την αλλαγή πολιτεύματος. 

Χιλιάδες παιδιά, αθόρυβα, και σε χαμηλούς τόνους, εδώ και αρκετά χρόνια, ακολουθούν αυτόν τον συνδυασμό. Όπως είναι γνωστό και ιστορικά αποδεδειγμένο, η νέα τάξη για να είναι σε θέση μας να εξουσιάζει. Από το σωτήριο έτος 1995 έχω την τιμή να είμαι ο μοναδικός Ορθόδοξος-Χριστιανός στον κόσμο, ο οποίος έχει ως προστάτη Άγιο, τον αυτοκράτορα Pallida Mors Saracenorum (Άγιος Αργαλέος)

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΚΡΑΤΩΝ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΙΡΑΝ. ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΙΤΕ ΕΚΑΤΟΝΑΕΤΙΕΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου