Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Πατέρας Σάββας Αχιλλέως : "Οι γυναίκες έχασαν το γνώρισμα του Ιησού Χριστού και προσβάλουν την τιμιότητα και την παρθενία της Παναγίας".


Οι γυναίκες διαχρονικά αποτελούσαν τα θεμέλια του Ελληνικού Έθνους. 
















Οι γυναίκες είναι τα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας. Χωρίς ηθικές και σωστές γυναίκες, δεν μπορεί να σταθεί το Ελληνικό έθνος.

Το πώς θα ντύνονται και θα ζούνε οι γυναίκες το καθόρισαν οι αρχαίοι Έλληνες σοφοί και οι Άγιοι της Ορθοδοξίας. 

Η γυναίκα πού έχει μυαλό δεν δείχνει ούτε τον καρπό του χεριού της, μας αναφέρει ο θεουργός, αρχιερέας, βιογράφος, ιστορικός και φιλόσοφος ο Πλούταρχος. 

Οι ντυμένες-ηθικές γυναίκες έχουν αξιοπρέπεια, ενώ το πιο βασικό είναι ότι δημιουργούν υγιείς ερωτικές επιθυμίες και γεννούν Ήρωες, Άγιους και Αγίες. Αυτό γινόταν εδώ και αιώνες. Δυστυχώς την σημερινή εποχή οι περισσότερες γεννούν δειλούς, θηλυπρεπείς ραγιάδες.

Οι γυμνές-ανήθικες γυναίκες και όσες από αυτές αξίζουν εμφανισιακά, δημιουργούν εντελώς ακάθαρτες ορμές με θλιβερό αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη σεξουαλική διαφθορά. 

Οι συνέπειες για το έθνος είναι τρομερές και δυσβάσταχτες. 

Αυτό διότι η γύμνια και η σεξουαλική διαφθορά προκαλούν ανηθικότητα, χυδαιότητα, αμάθεια, ανομία, αταξία, αδικία, απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, προδοτικά μνημόνια,  ανεργία, άστεγους, αυτοκτονίες, εισβολείς, θανατηφόρα εμβόλια και κατάλυση του συντάγματος.   

Τις εποχές που ήταν ντυμένες οι Ελληνίδες το έθνος μεγαλουργούσε σε όλη την οικουμένη.

Ήμασταν ως έθνος στην κορυφή του κόσμου και είχαν την ψυχική-ηθική δύναμη οι πρόγονοι μας να υπερασπιστούν επί αρκετούς αιώνες την πατρίδα μας από πολλούς εξωτερικούς εχθρούς. Οι πρόγονοι μας με στηρίγματα την Ορθοδοξία, τον Πολιτισμό και τις ηθικές-μονογαμικές γυναίκες, από σκλάβοι των Ρωμαίων απελευθερώθηκαν χωρίς να πολεμήσουν και εν συνεχεία έγιναν διοικητές της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. 

Στην εποχή μας εξαιτίας των σεξουαλικών ανωμαλιών,
σβήνουμε αργά και σταθερά. 

Είναι κοινώς αποδεκτό και διαχρονικά αποδεδειγμένο ότι οι κόρες Χριστού, ήταν και είναι ευλογία για την Ελλάδα, είναι ευλογία για την κοινωνία. Στον αντίποδα οι κόρες του εωσφόρου με την μόδα, με τα σεξουαλικά έκτροπα, είναι εθνική, πνευματική και κοινωνική καταστροφή. 

Οι γυναίκες οι ηθικές και όχι οι εξαθλιωμένες-πρόστυχες συμβολίζουν την Αγία Εκκλησία και ο άνδρας τον Χριστό. Όπως η Εκκλησία υποτάσσεται στον Χριστό, το ίδιο και η γυναίκα οφείλει να ακούει τον άνδρα και να μην τον περιφρονεί. 

Όλα αυτά για να υπάρχει τάξη Τριαδικού Θεού και μηδέν άγαν των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων. 

Για να έχουμε τάξη, δικαιοσύνη, ειρήνη, αγάπη, λογική, ευημερία, δημιουργικότητα και εξέλιξη στην Ελληνική κοινωνία, για να μπορεί να επιβιώσει το Ελληνικό έθνος. 

Βεβαίως αυτό δεν είναι καθόλου προσβλητικό για την γυναίκα, διότι ο άνδρας είναι υποχρεωμένος να την αγαπάει, να την φροντίζει, να της φέρεται καλά όπως ακριβώς ο Χριστός αγαπάει την Εκκλησία. Ακόμη δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Χριστός θυσιάστηκε για την Εκκλησία. 

Οι πραγματικές Ελληνίδες όχι οι ραγιαδοπούλες κερδίζουν την
εκτίμηση, την φροντίδα και την αγάπη των πραγματικών Ελλήνων ανδρών μέσα από την ηθική τους, την πραότητα τους, την παιδεία τους και την γλυκύτητα του χαρακτήρα τους. Μια σωστή γυναίκα δεν εκβιάζει και δεν απαιτεί. Όπως κάνουν οι νεοελληνίδες. Οι Ελληνίδες οφείλουν να σέβονται και να υπακούν σύμφωνα με τους νόμους του Χριστού τους γνήσιους Έλληνες άνδρες. 

Με την σειρά τους απαραιτήτως όλοι οι πραγματικοί Έλληνες άνδρες, πρέπει να τις αγαπούν, να τις σέβονται και να τις φροντίζουν. Σε καμία των περιπτώσεων δεν οφείλουν οι Ελληνίδες να υπακούν, να σέβονται τους άνανδρους, τους δειλούς, τους ραγιάδες, τους απάτριδες και όλους όσους  συμπεριφέρονται άσχημα . Όπως υπο­γραμμίζει ο Απόστολος Παύλος στην περικοπή της προς Εφεσίους Επιστολής που διαβάζεται κατά τη διάρκεια της ακολουθίας τού γάμου: "Οι άνδρες αγαπάτε τάς γυναίκας εαυτών, καθώς και ο Χριστός ηγάπησε τήν εκκλησίαν" 

Οι πραγματικές χριστιανές πρέπει πάντοτε να βαδίζουν στον δρόμο του Χριστού. Έναν δρόμο που χάραξε η Αυγούστα-Αγία Ελένη και ακολούθησαν εκατομμύρια άλλες Ελληνίδες.

Ο πατέρας Σάββας Αχιλλέως μας δίδαξε ότι και μόνον που φοράνε παντελόνια οι γυναίκες προσβάλλουν βαρύτατα, την αγνότητα και την παρθενία της Υπεραγίας Θεοτόκου. 

Συνεπώς σκεφτείτε τι αταξία και τι εθνική-κοινωνική καταστροφή προκαλούν, όσες από εσάς φοράτε προκλητικά ενδύματα και ειδικά τα καταστροφικά νεοταξικά μαγιό μπικίνι.

Τα νεοταξικά μαγιό μπικίνι, προκαλούν τα πιο χυδαία και κτηνώδη ένστικτα, με συνέπεια να οδηγούνται οι άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν ισχυρή πίστη και παιδεία σε παρά φύση πράξεις.  

Όσες κάνετε τα προαναφερόμενα προσβάλλετε πάρα πολύ βαριά, με εμετικό και απαράδεκτο τρόπο την παρθενία και την αγνότητα της Παναγίας και περιφρονείτε-υβρίζετε τον Θεό-δημιουργό. 

Στο σημείο αυτό να περάσουμε να δούμε ένα παράδειγμα, σχετικά με μια εκ των δύο παρά φύση ερωτικών πράξεων (στοματικό), την οποία δεν κάνουν ούτε τα ζώα.

Το στόμα το έδωσε ο θεός στην γυναίκα για να μετέχει στο πιο ιερό πράγμα, στο πιο ιερό ανθρώπινο δικαίωμα, τα άχραντα μυστήρια. 

Επίσης το έδωσε για να υμνεί την Ορθοδοξία, να ψέλνει εκκλησιαστικούς ύμνους, να υμνεί την δημιουργία, για να επικοινωνεί, να τρέφεται και όχι να κάνει τέτοιες βρωμιές. 

Εδώ και αρκετά χρόνια, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις. 

Δεν γίνεται να είσαστε παράλληλα με τον Ιησού Χριστό και με τον εωσφόρο. Αυτό είναι προδοτικό και εθνοκτόνο. 

Η Σεξουαλική μαγεία είναι το ισχυρότερο και σημαντικότερο είδος από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. 

Ο ερωτικός εωσφορισμός επανήλθε την σύγχρονη εποχή, από τον Άλιστερ Κρόουλυ. Ο Κρόουλι τον ονόμασε σεξουαλική μαγεία. Σύμφωνα με τον Κρόουλι η γνώση αυτού της ερωτικής μαγείας ήταν το μεγαλύτερο μυστικό του παρελθόντος, των μυστικών ταγμάτων και αποκαλύπτεται μόνο στους μυσταγωγούς. 

Η δύναμη της μαγείας μέσω της σεξουαλικής αναπαραγωγής, προέρχεται από τα αρχαία μυστήρια. 

Επίσης στοιχεία μπορούν να βρεθούν στον Ινδουισμό, τον Ταοϊσμό και στις μεσαιωνικές μυστικές εταιρείες όπως οι Ναΐτες. Στο σύγχρονο δυτικό κόσμο το O.T.O λέγεται ότι είναι ο κληρονόμος αυτής της διαδρομής, όπως ανέφερε το μεγάλο θηρίο, ο Άλιστερ Κρόουλυ και ο βοηθός ιερέας του, ο Theodor Reuss.

Ο Theodor Reuss αναφέρει ότι το O.t.ο. είναι ένα σώμα μυημένων, στα χέρια του οποίου συγκεντρώθηκε η μυστική γνώση όλων των ανατολίτικων ταγμάτων και όλων των υφισταμένων τεκτονικών βαθμών. Το τάγμα είχε ανακαλύψει τα μεγάλα μυστικά των ναϊτών ιπποτών, την μαγεία του σεξ, το κλειδί για την αρχαία Αιγυπτιακή και την Ερμητική παράδοση, αλλά και όλα τα μυστικά της φύσης, όλους τους συμβολισμούς του Τεκτονισμού και όλα τα απόκρυφα τάγματα. 

Η βασική αρχή πίσω από αυτό το "μεγάλο μυστικό" είναι η σεξουαλική διέγερση, ή "δύναμη ζωής", μια ενέργεια που χρησιμοποιείται μόνον για μαγικούς σκοπούς. Ο Άλιστερ Κρόουλι δίδαξε την σεξουαλική Μαγεία μέσα από την Ταντρική Γιόγκα.  Στην ταντρική μαγεία η βασική προυπόθεση είναι η αύξηση της ενέργειας. Η ενέργεια αυτή είναι γνωστή ως το φίδι της φωτιάς.

Αυτή η μυστηριώδης ενέργεια παραμένει στο χαμηλότερο από τα επτά τσάκρα, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί με δύο διαφορετικές μεθόδους που παραδοσιακά ονομάζεται, δεξί και αριστερό μονοπάτι. Το δεξί παραχωρεί την υπεροχή στην αρσενική αρχή, το αριστερό στην θηλυκή. Καθώς η ισχύς του φιδιού ανορθώνεται σύμφωνα με τους διορατικούς, ανεβαίνει την ραχοκοκαλιά του μύστη, ενεργοποιώντας κάθε τσάκρα, μέχρι που φτάνει στον εγκέφαλο και ονομάζεται συμβολικά, το κεφάλι του φιδιού, όπως αυτό απεικονίζεται ξεκάθαρα στα Αιγυπτιακά αγάλματα.

Την ταντρική γιόγκα δίδαξε στους μύστες και στα κλειστά τάγματα μαγείας το λεγόμενο θηρίο, ο Άγγλος παγανιστής-εωσφοριστής, ο Άλιστερ Κρόουλι. Ο παγανιστής Κρόουλι, ήταν φανατικός λάτρης του Βάκχου, του Πάνα και των Διονυσιακών οργίων. 

Στον σύγχρονο κόσμο η tantric yoga είναι η τέχνη του αποκρυφισμού στην σεξουαλική μαγεία. Η ιδέα που “εισήχθη”, από τον Βρετανό αποκρυφιστή  Άλιστερ Κρόουλυ (Aleister Crowley), βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο των διδασκαλιών των διαφόρων μυστικών ομάδων. Οι σχέσεις του Άλιστερ Κρόουλυ με την Ινδική Γιόγκα και την Τάντρα ήταν σημαντική και ιδιαίτερη. 

Ο Άλιστερ Κρόουλυ είχε άμεση σχέση σε ορισμένες μορφές αυτών των πρακτικών και ήταν εξοικειωμένος με την σύγχρονη λογοτεχνία αυτών των θεμάτων. Έγραψε εκτενώς και δίδαξε γ αυτά τα θέματα και αυτό που είναι το πιο σημαντικό, ήταν ότι τα έκανε στην πράξη. Η εκτίμησή του για την αξία της Τάντρα, ήταν μπροστά από την εποχή του, η οποία συνήθως θεωρεί την Τάντρα μια εκφυλισμένη μορφή του Ινδουισμού. Η επιρροή του Ά. Κρόουλυ στην άσκηση της Ανατολικής, κυρίως της ινδικής, εσωτερικής παράδοσης προς τη Δύση, εκτείνεται στην ενσωμάτωση από τα στοιχεία της Γιόγκα και της Τάντρα, στην δομή και το πρόγραμμα των δύο σημαινόντων μαγικών ταγμάτων του Α.Ο.Α. και του O.TO. 

Το παραπάνω ορίζει ότι οι Ταντρικές έννοιες ενσωματώθηκαν σε δύο σημαντικές μυστικές εταιρείες, του Α.Ο.Α. και του O.T.O (Ordo Templi Orientis).

Το OTO εξακολουθεί να έχει εξαιρετικά μεγάλη επιρροή, καθώς φτάνει τα υψηλότερα επίπεδα παγκοσμίως, στην πολιτική, την τέχνη, και στους πιο ισχυρούς οικονομικά. Στον πυρήνα της φιλοσοφίας του μαγικού τάγματος είναι το Θέλημα, μια ιδεολογία που δημιουργήθηκε από τον Άλιστερ Κρόουλυ και συνοψίστηκε στο σατανικό αξίωμα "κάνε ότι θέλεις στον έρωτα”. Συνεπώς τίθεται το ερώτημα, τι δουλειά έχουν όσοι είναι Χριστιανοί να ζούνε με τον εθνοκτόνο και καταστροφικό τρόπο ζωής των  Εωσφοριστών ; 

Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να κάνουν λάθη. Ουδείς τέλειος και αναμάρτητος παρά μόνον ο Θεός-Δημιουργός σύμφωνα με τον Ύπατο των Φιλοσόφων τον Μέγα Αριστοκλή. Εν τούτοις η αξία σε έναν Έλληνα είναι να αναγνωρίζει τα λάθη του και όχι να τα συνεχίζει. 

Αρκετοί Άγιοι της Ορθοδοξίας υπήρξαν στον πρότερο βίο τους, πολύ αμαρτωλοί. Όμως διότι μετανόησαν πραγματικά, και επέστρεψαν στον δρόμο Χριστού, αγωνίστηκαν σκληρά και αγίασαν. 


ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ Η ΜΟΔΑ 2 - YouTube


Είναι γνωστό ότι από τα αρχαία χρόνια, οι γυναίκες όλων των λαών που πιστεύουν στον εωσφόρο είχαν έξω τις κοιλίες τους, έβαζαν σκουλαρίκια στον αφαλό, τατουάζ, καθώς επίσης έκαναν και πάσης φύσεως σεξουλικές ανωμαλίες, για να υμνήσουν τον μιαρό τους αφέντη, τον σατανά. (1) 

Ενδεικτικά και επιγραμματικά να επισημάνω τι έλεγαν σχετικά οι πρόγονοι μας και οι Άγιοι περί γυναικών : Θεωρώ χαμένον, εκείνην που έχασε την ντροπή, μας αναφέρει ο ύπατος των φιλοσόφων ο Αριστοκλής-Πλάτων. 

Όταν η γυναίκα αποβάλλει τον χιτώνα, αποβάλλει και την αιδώ (Ηρόδοτος). 

Με το να χάσης κάθε ίχνος εντροπής προσέλαβες όψιν πόρνης» (Παλαιά Διαθήκη – Προφ. Ιερεμίας 3,3). Και αν η γυναίκα είναι σεμνά ντυμένη τότε δεν φταίει βέβαια αν κάποιος σκανδαλιστεί μαζί της, αν όμως είναι άσεμνα ντυμένη τότε η ευθύνη της είναι τρομερή, διότι ο Χριστός μας έχυσε το αίμα του για τη σωτηρία των ψυχών. (Ιησούς Χριστός - Ματθαίος 5, 28).«Όταν φύγει η ντροπή από τον άνθρωπο γίνεται πρόξενος πολλών κακών» (Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος). 

Αυτή την εποχή οι γυναίκες έχασαν το γνώρισμα του Ιησού Χριστού. Το γνώρισμα αυτό ήταν το κοκκίνισμα στο μέτωπο, όταν έβλεπαν ξένους άνδρες και όταν άκουγαν συζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου (Πατέρας Σάββας Αχιλλέως). Συνεπώς μην απορείτε που παραμένουν οι περισσότεροι παθητικοί θεατές στον αφανισμό του έθνους. Δυστυχώς η θηλυκοποίηση της κοινωνίας και ο Ιουδαϊκός-Εωσφορικός φεμινισμός έφεραν το Ελληνικό έθνος σε αυτήν την τραγική κατάσταση. Ότι ο φεμινισμός είναι Ιουδαϊκό δημιούργημα, το ομολογεί ο πρόεδρος της Αμερικής Τζό Μπάιντεν (1)

Δυστυχώς το γυναικείο φύλο βρίσκεται απέναντι στην πιο κρίσιμη ιστορική στιγμή για το Ελληνικό έθνος, εντελώς αδύναμο και εχθρικά προσκείμενο προς την πατρίδα.
    

ΔΙΟΔΩΡΟΣ ΡΑΜΜΟΣ : ΗΡΩΕΣ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.


Δεν υπάρχουν πλέον χρονικά περιθώρια. Οι γυναίκες που κατοικούν στην Ελλάδα πρέπει να επιλέξουν με τον Χριστό η με τον ανθρωποκτόνο και Μέγα ανθέλληνα Εωσφόρο ; Με τον Αριστοκλή η με τον Σαβάζιο-Διόνυσο ; Υπενθυμίζω ότι δύο γυναίκες, δύο Αυγούστες η Αγία Ελένη και η Βασίλισσα Ειρήνη άλλαξαν την παγκόσμια ιστορία και έσωσαν το Ελληνικό έθνος
από βέβαιο αφανισμό.

Οι Ισαπόστολοι Κωνσταντίνος και Ελένη, είναι οι μεγαλύτεροι ευεργέτες του Ελληνισμού.  

Άλλαξαν την Ελληνική και την παγκόσμια ιστορία. Έκαναν τους Έλληνες διοικητές του παγκόσμιου-Ρωμαϊκού κράτους. Οι πρόγονοι μας, ήταν επί αιώνες σκλαβοι των Ρωμαίων.  Στον Αύγουστο Κωνσταντίνο και στην Αυγούστα Ελένη, οφείλουμε την ύπαρξη μας ως έθνος. 

Οι δύο Άγιοι άλλαξαν την Ελληνική και την παγκόσμια ιστορία. Στον Αύγουστο Κωνσταντίνο και στην Αυγούστα Ελένη οφείλουμε την ύπαρξη μας, ως έθνος. 

Δύο φορές έγινε στην παγκόσμια ιστορία η αναστήλωση των ιερών εικόνων και τις δυο φορές την αναστήλωση την έκαναν δύο γυναίκες. Μια πολύ ηθική γυναίκα κράτησε όρθια την Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία και την Ορθοδοξία, σε μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές, στην ιστορία του έθνους. Καταλυτικό ρόλο στην αποκατάσταση, των Ιερών Εικόνων εικόνων, και την σωτηρία της αυτοκρατορίας, διαδραμάτισε η Ειρήνη, η Αθηναία. Για αυτό διαχρονικά θα πρέπει ανάλογα με την ηθική, την παιδεία και τις ικανότητες τους, όλες οι γνήσιες Ελληνίδες να έχουν σημαντικούς ρόλους και θέσεις. 

Τα επιτεύγματα της αυτοκράτειρας Ειρήνης, έφεραν το γυναικείο φύλο στο απόγειο του. 
 
Εκείνη την εποχή που ανέβηκε στον θρόνο, η Ειρήνη, υπήρχαν αρκετοί γενναίοι και έξυπνοι άνδρες οι οποίοι πολεμούσαν καθημερινά στα πεδία των μαχών για να προστατέψουν την Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, από τους εξωτερικούς εχθρούς. 

Εν τούτοις δεν επέτυχαν να αποκαταστήσουν την λατρεία των Ιερών Εικόνων. Ότι δεν έκαναν πολλές χιλιάδες γενναίοι-ήρωες Έλληνες-στρατιωτικοί, το κατόρθωσε μαι γυναίκα, η Αυγούστα Ειρήνη. Το επίτευγμα της Ειρήνης δεν ήταν καθόλου τυχαίο, καθώς υπήρχε υψηλότατο θρησκευτικό υπόβαθρο, ενώ μας δείχνει το πόσο ηθικές και θεοσεβούμενες ήταν τότε όλες οι Ελληνίδες, ώστε να είναι σε θέση να επιτύχουν θαυμαστά πράγματα, και παράλληλα σωτήρια για το Ελληνικό έθνος. 

Δεν ήταν από σύμπτωση η Ελλάδα κατά την μεσαιωνική εποχή στην κορυφή του κόσμου, καθώς τα θεμέλια του έθνους τα οποία είναι οι ηθικές γυναίκες και οι γυναίκες με παιδεία αποτελούσαν την συντριπτική πλειοψηφία.
 
Οι ενέργειες της αυτοκράτειρας Ειρήνης, μας δείχνουν το τεράστιο ηθικό και πολιτιστικό υπόβαθρο και ότι ακόμη και οι άνθρωποι οι οποίοι υπέπεσαν σε σφάλματα η αμαρτήματα, ήταν σε θέση να κάνουν πάρα πολύ σημαντικά πράγματα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.  
 
Σημαντικό είναι ότι μέσα από την χριστιανική ηθική, η Αυγούστα Ειρήνη και οι περισσότερες γυναίκες βίωσαν πιο έντονα τα θρησκευτικά συναισθήματα από τους άνδρες, με αποτέλεσμα μια γυναίκα και μόνον, να είναι σε θέση να δώσει τέλος στον πιο θανατηφόρο εμφύλιο όλων των εποχών για το Ελληνικό έθνος.

Κλείνοντας να υπενθυμίσω ότι για εμένα προσωπικά οι γυναίκες είναι πρώτα κόρες-αδελφές-φίλες και μετά είναι ερωμένες-σύζυγοι.  

Oi γυναίκες δεν είναι αντικείμενα του σεξ όπως τις έκανε για να τις εξευτελίζει και με σκοπό να καταστρέψει την Ελληνική κοινωνία, η νέα τάξη πραγμάτων.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ

ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ

Πάγια αρχή μου είναι ότι όλοι οι λαοί, όλοι οι άνθρωποι, έχουν δικαίωμα να πιστεύουν οπού θέλουν. Όλα αυτά με την απαραίτητη προυπόθεση να μην επιβάλλουν τα πιστεύω τους σε τρίτους, είτε δια της βίας, είτε με πλάγιους τρόπους.  

Από όλους τους προαναφερόμενους και τις προαναφερόμενες, εξαιρείται, ένα μικρό μέρος βάση των παγκόσμιων Φιλοσοφικών-μαθηματικών σταθερών, μέτρον άριστον και μηδέν άγαν.

Η ελευθερία πίστεως είναι θεόδοτη. Ο ίδιος ο Θεός έδωσε το δικαίωμα στους ανθρώπους, να πιστεύουν, όπου επιθυμούν. Προσωπικά είμαι υπέρ της συνυπάρξεως των λαών και των διαφορετικών θρησκευτικών, πεποιθήσεων, για αυτό στηρίζω, τον μεγάλο Σύριο ηγέτη Ασσάντ, ο οποίος επέτυχε να συνυπάρχουν ειρηνικά, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι.

(1) Ομολογία Τζο Μπάιντεν: Οι Εβραίοι είναι πίσω από τον αγώνα για τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων, τα ‘ανοικτά σύνορα’, τον φεμινισμό, και άλλα. Αυτοί άλλαξαν την κουλτούρα της Αμερικής.


Ομολογία Μπάιντεν : 


Ο Joe Biden, ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών εξήρε τους Αμερικανο- Εβραίους για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχαν στον αγώνα για τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων, για τα «ανοικτά σύνορα», το φεμινισμό, την «κοινωνική δικαιοσύνη», και πολλά άλλα. Ο Μπάιντεν δήλωσε ότι οι Εβραίοι ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες, αν όχι ο μεγαλύτερος, στο να έρθουν «κοινωνικές αλλαγές» στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Μιλώντας σε εκδήλωση για τον ‘Μήνα Εβραϊκής Κληρονομιάς’ (Jewish American Heritage Month) της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής, ο Τζο Μπάιντεν απέδωσε την αλλαγή της κουλτούρας της Αμερικής στην συμμετοχή των Εβραίων του Χόλιγουντ. Είπε ότι οι Εβραίοι ευθύνονται για το 85% της αλλαγής στάσης της Αμερικής σχετικά με τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων. "Σκεφτείτε ότι όλα αυτά, στοιχηματίζω το 85 τοις εκατό αυτών των αλλαγών, είτε πρόκειται στο Χόλιγουντ ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι συνέπεια των Εβραίων ηγετών στη βιομηχανία του θεάματος." 
"Η εβραϊκή κληρονομιά έχει διαμορφώσει αυτό που είμαστε - σε όλους μας, σε μας, σε μένα - όσο ή περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα τα τελευταία 223 χρόνια. Και αυτό είναι ένα γεγονός", δήλωσε ο Μπάιντεν.
Ο Τζο Μπάιντεν επίσης αναγνωρίζει τον σημαντικό ρόλο που έπαιξαν οι Εβραίοι στο φεμινιστικό κίνημα και στην αλλαγή των πολιτικών για τη μετανάστευση που επέτρεψε την μαζική μετανάστευση από χώρες του τρίτου κόσμου. Ο Μπάιντεν επαίνεσε επίσης τους Εβραίους που διαδραμάτισαν έναν ηγετικό ρόλο στο να περάσουν οι Νόμοι για τα Πολιτικά Δικαιώματα που έφερε τις πολιτικές της «θετικής δράσης» (affirmative action) και τα ειδικά προνόμια για τις μειονότητες.

Μιλώντας στην εβραϊκή πολιτική εξουσία, ο Μπάιντεν δήλωσε ότι «οι Εβραίοι έχουν συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην Αμερική. Καμία άλλη ομάδα δεν έχει μια τέτοια υπερμεγέθη επιρροή κατά κεφαλήν όπως όλοι εσείς που στέκεστε εδώ και όλοι αυτοί που ήταν πριν από μένα και για όλοι εκείνοι που ήταν πριν από σας."

Ο Μπάιντεν επαίνεσε επίσης τους τρεις Εβραίους δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου με το όνομά τους. Ο Μπάιντεν τέλειωσε την διάρκειας είκοσι λεπτών ομιλία του στους Εβραίους ηγέτες λέγοντας «σας χρωστάμε πολλά, χρωστάμε σε γενιές που ήρθαν πριν από εσάς».

ΚΟ:  Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλα τα παραπάνω, εάν τα έλεγε κάποιος άλλος Αμερικάνος – χωρίς όμως να ευχαριστήσει τους Εβραίους και να τους πει «σας χρωστάμε» – θα χαρακτηριζόταν «αντισημίτης» και «συνομωσιολόγος». Απίστευτο;





ΤΟ "ΜΗΝΥΜΑ" ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ :  

« Κηρύξατε αποστόλοις», εδόθη εις γυναίκες, δια του Αγγέλου η εντολή, το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως Ιησού του Λυτρωτή. 

Από την πρώτη γυναίκα την Εύα, ήρθε στο ανθρώπινο γένος , ο πόνος και η δυστυχία, τώρα οι γυναίκες πρώτες γίνονται αγγελιοφόροι, ανεκλαλήτου χαράς και ευτυχίας. 

Τώρα οι γυναίκες αναγγέλλουν «θανάτου την νέκρωσιν, ΄Αδου την καθαίρεσιν». Ανεστήθη ο Λυτρωτής, αφού εξεπλήρωσε με το Πανάγιο Αίμα Του το χρέος του ανθρωπίνου γένους, προς τον Πλάστη Θεό και άνοιξε του Παραδείσου την οδό. 

Μεγάλη της γυναίκας η αποστολή, το μήνυμα της σωτηρίας να μεταφέρη σε κάθε εποχή. Αιτία να γίνεται αυτή, να σώζεται η οικογένειά της, ο άνδρας, τα παιδιά της , μα και όλη η γενιά της. 

Μπορεί από την πρώτη γυναίκα να επήλθε η παρακοή, μα από την Δευτέρα Εύα, την Υπεραγία και Πανάχραντον Μαρία, ήλθε εις τον κόσμο η σωτηρία.

Πήτε Μου όμως, σε ποια θέση βρίσκεται η γυναίκα η σημερινή, είναι οδοδείκτης προς την σωτηρία ή ευθύνεται αυτή για το κατάντημα αυτό της κοινωνίας;

 Στέκεται εις το ύψος της αποστολής της, ή άγεται και φέρεται όπως θέλουν οι εχθροί της; Νοιάζεται για την δική της σωτηρία ή και για την δική της οικογενεία;

 Είναι το φως μέσα στην οικογένειά της, να φωτίζωνται και τα μέλη τα δικά της; Γίνεται αυτή θυσία, για να σωθή η δική της οικογενεία; ή μήπως είναι αιτία απωλείας, όλης της κοινωνίας;

Ω! γυναίκα της εσχάτης εποχής, σου ομιλώ Εγώ η Μάννα η Αγνή, που έζησα κι Εγώ κάτω στην γη και αντιμετώπισα ό,τι κι εσύ. Αντιμετώπισα κι Εγώ όλων των ειδών τις δυστυχίες και εβίωσα εις όλον της το μεγαλείο, των ανθρώπων την σκληροκαρδία. 

Τίποτα όμως δεν εστάθη ικανό, να Με απομακρύνη από τον Πλάστη Μου και Θεό. Με άφηναν παντελώς αδιάφορη τα θέλγητρα αυτής της ζωής, γιατί ήμουν δοσμένη παντελώς εις την ενατένιση της αιωνίου και παντοτεινής. 

Σάρκα φορούσα κι Εγώ, δεν της επέτρεπα όμως να κατευθύνη και να επηρεάζη το ιδικό Μου ψυχικό. Τι κάνεις όμως παιδί Μου εσύ; Ενθυμείσαι πως έχεις και αθάνατο ψυχή; Γιατί με λύσσα προσπαθείς να ξεχάσης αυτήν; 

Δεν φοβάσαι που αιώνια εις την κόλαση θα βασανίζεται η φτωχή; Γιατί ξεχνάς, ποια είσαι και ποιά η δική σου αποστολή; Μετά της Εύας την παρακοή, ο Πλάστης και Θεός είπε: «πως διά της τεκνογονίας θα σωθής». 

Πού είναι όμως τα παιδιά σου, μπορείς να Μου πης; Τα γέννησες ή σαν την οχιά , έφαγες τα δικά σου παιδιά; Πες Μου, πώς άντεξες εσύ να τα σκοτώσης, αντί σαν μάννα την ζωή, να τους δώσης; 

ΕΥΑ ονομάστηκε η πρώτη γυνή, που σημαίνει ΖΩΗ, γιατί αυτή είναι της γυναίκας η μεγάλη αποστολή, συνδημιουργός με τον Θεό, να γίνεται αυτή και να φέρνη εις τον κόσμο μία νέα ζωή. 

Μα εσύ γυναίκα της εσχάτης γενεάς, τρως τα παιδιά σου και δεν τα γεννάς, γεύεσαι την ηδονή και τα παιδιά σου πετάς. Δώρο είναι από τον Θεό η ηδονή, επειδή θα φέρης στον κόσμο ένα παιδί. Εσύ όμως παίρνεις το δώρο, κάνεις αυτό θεό και πετάς στον βόθρο, των σπλάχνων σου τον καρπό.

Ω! γυναίκα της εσχάτης εποχής, εσύ είσαι η αιτία της παγκόσμιας καταστροφής, αφού ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΗ ΕΒΑΨΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΩΟ ΑΙΜΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΥΝΕΙΣ ΕΣΥ. ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΦΘΑΝΕΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΥΤΗ, Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ. 

Μετανόησε δυστυχισμένη, πριν να πας εσύ χαμένη. Και μην Μου πης πως δεν φταις μόνο εσύ, αφού μόνη σου δεν κάνεις το παιδί, αλλά έχει και ο άνδρας συμμετοχή. 

Και οι άνδρες θα τιμωρηθούν πολύ αυστηρά, όταν γίνονται αιτία, να σκοτώνωνται τα ιδικά τους αγέννητα παιδιά, μα, μεγαλύτερη ευθύνη φέρεις γυναίκα εσύ, γιατί με την συμπεριφορά σου τους άνδρες προκαλείς. Έβγαλες τα ενδύματά σου, και σαν κρεοπώλης, διαλαλείς τα κρέατά σου.

Ω! δυστυχισμένη! Πώς ο άνδρας μετά να σε σεβαστή, όταν αυτή την ξεδιάντροπη συμπεριφορά σου δη; Ξεχνά πως έχεις και ψυχή και σαν κρέας μεταχειρίζεται το δικό σου κορμί, και την ευθύνη γι’ αυτό την φέρνεις αποκλειστικά εσύ.

Σύνελθε, πριν να είναι αργά, σκέπασε τα κρέατά σου, διαφύλαξε ως κόρη οφθαλμού την αγνότητά σου, βγάλε τα ανδρικά ρούχα και φόρεσε τα σεμνά ωραία ενδύματά σου, μην προκαλείς άλλο τον Παντοκράτορά σου. ΕΛΑ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ.

 Δίωξε το σκότος από τον δικό σου εαυτό, γίνε εσύ φως να φωτίζης και με το καλό παράδειγμά σου να φωτίζεται και το δικό σου οικογενειακό. Γίνε γυναίκα, μυροφόρα εσύ της εποχής. Με τα μύρα της Ορθοδοξίας και της Ορθοπραξίας, μοσχοβόλησε εσύ την γη. 

Στάσου εις το ύψος της αποστολής σου, κήρυκας της Αναστάσεως και της σωτηρίας, γίνε εις την ζωή σου. Εγώ η Παναγία η Απολυτρία, σε διάλεξα μαθήτρια να γίνης εις τα δικά Μου Άγια Σχολεία, γιατί θέλω να αναμορφωθής και να αναμορφώσης όλη την κοινωνία.

 Ξεκίνησε από τον εαυτό σου, το σπιτικό σου και προχώρα προς τον ευρύτερο περίγυρό σου. Γίνε εργάτης εις τον Θείο Αμπελώνα, εργάσου προς δόξαν Θεού κατά τον έσχατο αυτόν αιώνα. Μάννα 

Εγώ, μάννα κι εσύ, βοήθησέ Με να σώσουμε κάθε παιδί από της αμαρτίας και ακολασίας το στρατί. Μάννα Εγώ, τα παιδιά Μου όλοι εσείς, ο ένας τον άλλον από το χέρι ας κρατή και εις οδόν σωτηρίας ας τον οδηγή.

Όταν τιμάτε των Μυροφόρων την εορτή, σας υπενθυμίζω τέκνα Μου την μεγάλη σας αποστολή, Εγώ η Μάννα σας η Αγνή, η Παντάνασσα Ουρανού και γης. Πάρτε την ευλογία Μου, πάρτε και την ευχή Μου και εργαστήτε τέκνα Μου , κάτω από την σκέπη την δική Μου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου