Τρίτη 4 Μαΐου 2021

ΠΙΣΤΟΠΙΟΙΗΤΙΚΟ COVID-19. ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ;


Σουηδία: Ο λευκός καλλιτέχνης Rap, ο Einar, απήχθη, ξυλοκοπήθηκε και εκσφενδονίστηκε από συμμορία αφρικανικών μουσουλμάνων.
 




Αυτή η επίθεση έγινε από τον Μάιο του 2020, όταν το βίντεο καταργήθηκε γρήγορα από το Youtube, αλλά μπορείτε να το δείτε εδώ. Ο τότε 18χρονος τραγουδιστής που ονομάζεται Einar ήταν ο πιο δημοφιλής ραπ καλλιτέχνης της Σουηδίας εκείνη την εποχή και είχε ρομαντικοποιήσει από καιρό την εγκληματική ζωή στη μουσική του. Δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι ο ίδιος ο καλλιτέχνης έχει πέσει θύμα εγκληματικής συμμορίας μουσουλμάνων μεταναστών.

Samnytt: Οι φωτογραφίες / βίντεο δείχνουν πώς απήχθη σε μια «περιοχή μουσουλμάνων μεταναστών» [γκέτο] και στη συνέχεια υπέστη κακοποίηση, βιασμό και ταπείνωση.

https://samnytt.se/rapartist-romantiserade-kriminellt-liv-kidnappades-och-fornedrades/

Το πρόσωπο του καλλιτέχνη ραπ είναι αιματηρό και υπάρχει ένα αντικείμενο σαν μαχαίρι πιεσμένο στο πρόσωπό του. Οι δράστες τον έχουν γδύσει και μετά τον έβαλαν με περούκα, γυναικεία εσώρουχα, ακόμη και λουρί σκύλου. Επιπλέον, λέγεται ότι ο καλλιτέχνης βιάστηκε με διείσδυση με δονητές, που υποτίθεται ότι γυρίστηκε σε βίντεο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, ο Einar αρνήθηκε να συνεργαστεί με την αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών οπότε η έρευνα δεν έχει προχωρήσει.

Η μουσική του έχει δημιουργήσει εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Στο τέλος του περασμένου έτους, η Einar είχε πάνω από 120 εκατομμύρια συναυλίες στο Spotify και του απονεμήθηκε επίσης το βραβείο του «φετινού τραγουδιού» από το κρατικό ραδιόφωνο στο Sveriges Radio P3 Gold. Στο λογαριασμό του στο Instagram, ο Einar ανακοινώνει ότι τα πάει καλά και θα συνεχίσει ως συνήθως. «Γεια σου, τι συμβαίνει στο Instagram, ναι. Ο αδερφός σου εδώ. Βουαλά, έχω μόνο ένα πράγμα να σας πω. Όλοι εκεί έξω μπορούν να απαχθούν, όλοι εκεί έξω μπορούν να ξυλοκοπηθούν. Είμαι καλά, είμαι ζωντανός και κανείς δεν μπορεί να κάνει αυτό που κάνω, έτσι θα συνεχίσω ό, τι κάνω όσο στέκομαι στα πόδια μου », λέει.

SWEDENISTAN, WHITE RAPPER EINAR KIDNAPPED BEATEN & SODOMIZED WITH DILDO BY DARK-SKINNED ISLAMIC GANG

Παρακάτω είναι ένα μουσικό βίντεο από τον ράπερ Einar. Τα τραγούδια του αφορούν αποκλειστικά τη δόξα της ζωής στο έγκλημα των συμμοριών με έμφαση στη διακίνηση ναρκωτικών και στα πυροβολισμούς.

Einár – Katten i Trakten (Official Music Video)

ΓΑΛΛΙΑ: Εκκλησία του 11ου αιώνα βανδαλίστηκε με πακιστανική σημαία από μουσουλμάνο εισβολέα Τη Δευτέρα 26 Απριλίου, μια εικόνα της πακιστανικής σημαίας ζωγραφίστηκε με ψεκασμό στους τοίχους του παρεκκλησιού Saint-Baudile στην κοινότητα Fabrègues, στη Γαλλία.

11TH CENTURY SAINTE BAUDILE CHURCH VANDALIZED WITH PAKISTANI FLAG TAG BY MAHOMETAN INVADER IN FRANCE

31χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε από Καμερούν μετανάστη και βρέθηκε σε κομμάτια σε χωματερή στην Μπολόνια

Σκοτώθηκε και βρέθηκε σε κομμάτια σε κάδο στην Μπολόνια της Ιταλίας. Θα τη σκότωνε πρώτα, έπειτα έσπασε το σώμα της και θα το έριχνε σε ένα σκουπιδοτενεκέ. Πίσω στο σπίτι, θα κρεμαζόταν. Αυτή είναι η υπόθεση στην οποία η ομάδα κινητής τηλεφωνίας της Μπολόνια εργάζεται για την ανακάλυψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα περίχωρα της πόλης, ενός σώματος μιας γυναίκας, σε μια ιστορία στην οποία πρέπει να διευκρινιστούν ορισμένα σημεία. Η Emma Pezemo ήταν 31 ετών.

DONNA 31ENNE UCCISA DA IMMIGRATO CAMERUNENSE E TROVATA A PEZZI IN UN CASSONETTO A BOLOGNA

Πυροβολισμός δυτικού στιλ στη Valence της Γαλλίας

Western style shootout in Valence in France

Με κουκούλα μετανάστης που παρενόχλησε ανθρώπους σε ένα κατάστημα και έβγαλε ένα τσεκούρι συνελήφθη από την βρετανική αστυνομία- Αυτό συνέβη χθες στο Swiss Cottage του Λονδίνου

Πάνω από 532 παράνομοι εισήλθαν παράνομα στην Ιταλία μέσα σε λίγες ώρες Λαμπεντούσα, Ιταλία. 532 παράνομοι μετανάστες έχουν φτάσει σε 4 βάρκες. Το παγκοσμιοποιημένο λαθρεμπόριο SeaWatch4 είναι ήδη στο δρόμο του προς την Ιταλία με 308 επιπλέον εισβολείς.

More than 532 clandestines have entered Italy illegaly in just a few hours

Ο Βέλγος βουλευτής Mathias Vanden Borre κινηματογραφεί πώς «νέοι Ευρωπαίοι» τον επιτίθενται στις Βρυξέλλες Περιοχή Esseghem, Βρυξέλλες.

Belgian MP Mathias Vanden Borre films how ‘new europeans’ attack him in Brussels

Ο Βέλγος βουλευτής Mathias Vanden Borre κινηματογραφεί πώς «νέοι Ευρωπαίοι» τον επιτίθενται στις Βρυξέλλες Περιοχή Esseghem, Βρυξέλλες.

Belgian MP Mathias Vanden Borre films how ‘new europeans’ attack him in Brussels

Μαντέψτε ποιος δεν χρειάζεται διαβατήριο Covid για να εισέλθει παράνομα στην Ευρώπη Roccella Ionica, Ιταλία. 119 μόνιμες πτήσεις είναι από την Αίγυπτο, το Ιράν, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Σουδάν, την Παλαιστίνη, τη Συρία και την Αλγερία.

Guess who doesn’t need Covid passport to enter Europe illegally

Διαμάχη μεταξύ ασυνόδευτων «ανήλικων μεταναστών» οπλισμένων με μαχαίρια στην Ταραγόνα της Ισπανίας Plaza de Font, Tarragona, España.

Brawl between unaccompanied ‘minor migrants’ armed with machetes in Tarragona Spain

Ο οδηγός παράδοσης της Chronopost τραυματίστηκε από μουσουλμάνο με τεράστιο μαχαίρι στο Μονπελιέ για λίγα λεπτά αργότερα Μονπελιέ, Γαλλία.

Chronopost delivery driver wounded by muslim with huge knife in Montpellier for being minutes late

2 παράνομες αφρικανικές κρυφές κρυμμένες μηχανές τρένων στην Ιταλία Ventimiglia, Ιταλία.

2 illegal African clandestines found hiding in a train engine in Italy

«Ορκίζομαι στο κοράνι θα σε σκοτώσω» Κάπου στη Γαλλία.

«I swear on the kuran I’m gonna kill you wallah»

πιθανότατα ένας αριστερός, πιθανότατα οπαδός του Podemos κατά τη διάρκεια ενός αγώνα vox στο Νavalcarnero

UN ZURDO SIN DUCHAR PROBABLEMENTE SEGUIDOR DE PODEMOS DURANTE UN MITIN DE VOX EN NAVALCARNERO

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου