Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Την είχε επικηρύξει ο ουκρανικός καθεστωτικός ιστότοπος Peacemaker στη λίστα προγραφών όπως και τον Roger Waters των Pink Floyd !

 


Στο Πάνθεον της Ορθοδοξίας η Ντάρια, στο Ερεχθείο των Μαρτύρων. Είναι η Ζαν Ντ’Αρκ της Ρωσίας;






Βίντεο αφιέρωμα από το Ε+R.

Ο Ντούγκιν από το 2014 και η κόρη του από το 2021, προστέθηκαν στον ιστότοπο Mirotvorets («Ειρηνοποιός») (“Peacemaker”) λίστα προγραφής— ένα έργο που επιμελήθηκε το ουκρανικό καθεστώς και συγκεντρώνει πληροφορίες για όσους θεωρούνται εχθροί της Ουκρανίας. Ο ιστότοπος είναι γνωστό ότι έχει δημοσιεύσει τις προσωπικές πληροφορίες των εχθρών του και μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους είναι γνωστό ότι καταλήγουν νεκροί. Σχετική καταγγελία έκανε στον ΟΗΕ ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας!

Ο σταρ των Pink Floyd ο Roger Waters ανακηρύχθηκε επίσης «Εχθρός της Ουκρανίας»
Μια ουκρανική hitlist, γνωστή ως Mirotvorets, ή «Peacekeeper».
Το Mirotvorets είναι μια βάση δεδομένων που καταγράφει χιλιάδες δημοσιογράφους, ακτιβιστές και οποιονδήποτε άλλο έχει κηρυχθεί «Εχθρός της Ουκρανίας». Δημοσιεύονται τα προσωπικά τους στοιχεία, όπως οι διευθύνσεις των σπιτιών τους, οι αριθμοί τηλεφώνου και οι αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών τους. οτιδήποτε μπορεί να τους βοηθήσει να εντοπιστούν εύκολα. Όταν τα άτομα σε αυτή τη λίστα δολοφονούνται, όπως ήταν ο Ιταλός δημοσιογράφος Andrea Rocchelli, η λέξη ЛИКВИДИРОВАН, «ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟΣ», γραμμένη στα Ουκρανικά, είναι σφραγισμένη στη φωτογραφία τους με μεγάλα κόκκινα γράμματα
.

Και, από σήμερα, η Daria Dugina, η οποία σκοτώθηκε σε έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στη Μόσχα το Σάββατο, εμφανίζεται ως «εκκαθαρισμένη» στον ιστότοπο, προσθέτοντας μεγαλύτερη αξιοπιστία στον ισχυρισμό της Ρωσίας ότι δολοφονήθηκε από έναν Ουκρανό εθνικιστή που νοίκιασε ένα διαμέρισμα στο το κτίριο όπου έμενε η Ντάρια για να την παρακολουθεί πριν από τη δολοφονία της. Πιστεύεται ότι σκοτώθηκε επειδή ο πατέρας της, Αλεξάντερ Ντούγκιν, αναφερόταν ως «ο εγκέφαλος του Πούτιν» και «ο πνευματικός οδηγός του Πούτιν» στα δυτικά μέσα ενημέρωσης, αν και αυτοί οι ισχυρισμοί είναι στην πραγματικότητα απλώς περισσότερες εικασίες.

Σχετική καταγγελία έκανε στον ΟΗΕ ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας!

Η Ντάρια Ντούγκινα, Ρωσίδα πολεμική ανταποκρίτρια, αναφέρεται ως «εκκαθαρισμένη» στον ιστότοπο Mirotvorets.
Φαίνεται ότι σχεδόν οποιοσδήποτε μπορεί να προστεθεί σε αυτή τη λίστα δολοφονιών.

Ο λεγόμενος ιστότοπος της οργάνωσης που υποκινεί τη δολοφονία Ρώσων με τον συγκεκαλυμμένο τίτλο “ΕΙΡΗΝΕΥΤΗΣ”, αυτοχαρακτηρίζεται ως “Κέντρο έρευνας σημείων εγκλημάτων κατά της εθνικής ασφάλειας, της ειρήνης, της ανθρωπότητας και του διεθνούς δικαίου της Ουκρανίας”. Ο ιστότοπος ξεχωρίζει ως πηγή πληροφοριών για τις ουκρανικές αρχές επιβολής του νόμου και τις ειδικές υπηρεσίες για φιλορώσους τρομοκράτες. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, δίνει τα ονόματα «αποσχιστών», «φιλορώσων», «μισθοφόρων», «εγκληματιών πολέμου» και δολοφόνων. Στην πραγματικότητα όμως ο ιστότοπος στοχεύει ανθρώπους που προορίζονται να εξουδετερωθούν! Η φωτογραφία και το όνομα της Darya Dugina, εμφανίζεται στην πρώτη γραμμή μεταξύ άλλων υποψηφίων για θάνατο!

Όνομα: Dugina Darya Aleksandrovna
Ημερομηνία γέννησης 15.12.1992
Χώρα: Ρωσία Διεύθυνση: Moscow Protvor
Παραλλαγές ονόματος: Darya Aleksandrovna Κατηγορούμενος: 1) Προπαγάνδα του Ρωσικού Φασισμού και Ναζισμού. 2) Διάδοση της προπαγάνδας του Κρεμλίνου με τη μορφή του λεγόμενου «ρωσικού κόσμου». 3) Ενημερωτική υποστήριξη για τη στρατιωτική επίθεση της φασιστικής Ρωσίας στην Ουκρανία. 4) Συνεργός στο έγκλημα της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας και των πολιτών της.

5) Γνωστή για τον φασίστα πατέρα της
Στο τέλος, ο ιστότοπος λέει ότι η Ντάρια
εκκαθαρίστηκε από τις ειδικές υπηρεσίες της Φασιστικής Ρωσίας λόγω δια-ειδικών διαφορών στις 20/08/2022.

Ιερό πόλεμο κήρυξαν τα ρώσικα στρατεύμετα μετά τη δολοφονία.6ο Σύνταγμα Κοζάκων της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του Λουγκάνσκ: “Συστοιχία, προσοχή. Καλή Ημέρα της Ανεξαρτησίας (εννοεί της Ουκρανίας σήμερα) . Για τη φίλη μας Ντάρια Ντούγκινα. Αναλάβετε υπηρεσία αδέρφια! 300-30-3!”.

dimnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου