Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Χτυπήματα με νεκρούς ενάντια στην Ορθοδοξία την ημέρα της Παναγίας σε Συρία-Αρμενία και Αίγυπτο.

 

Της Παναγίας οι αρνητές Της έπληξαν το ιερό της Όρος Καλαμούν στη Συρία όπου είναι η μονή Παναγίας Σαιντανάγια και μονή Χερουβείμ! 



Έπληξαν και την Ταρτούς! Ματαιοπονούν είναι στην πλάνη όλων των Εποχών. Έχουν πυρηνικά έχουν χρήμα έχουν ΜΜΕ έχουν πλανητάρχες κι υπερδυνάμεις ..αλλά δεν έχουν την Αλήθεια!!! γι αυτό και την πυροβολούν!

Η αεράμυνα του στρατού αντιμετώπισε την πυραυλική επίθεση του ισραηλινού εχθρού, που στόχευσε σημεία στα προάστια της Δαμασκού και στη νότια επαρχία Tartus, και κατέρριψε τους περισσότερους από τους εχθρικούς πυραύλους.

Στρατιωτική πηγή: Γύρω στις 20:50 σήμερα το απόγευμα, ο ισραηλινός εχθρός εκτόξευσε πολλές ρουκέτες από τα νοτιοανατολικά της Βηρυτού και στόχευσε σημεία στα προάστια της Δαμασκού. Αυτή η επιθετικότητα συνέπεσε με μια άλλη επίθεση από την πλευρά της θάλασσας που είχε ως στόχο μέρη στα νότια της επαρχίας Ταρτούς. Η αεράμυνα του στρατού αντιμετώπισε τους επιθετικούς πυραύλους και κατέρριψε μερικούς από αυτούς. Η επίθεση αυτή οδήγησε στο μαρτύριο τριών στρατιωτών, στον τραυματισμό άλλων τριών και στην πρόκληση υλικών ζημιών.sana

Η πηγή αυτή πρόσθεσε ότι αυτή η επίθεση οδήγησε στο μαρτύριο τριών στρατιωτών, στον τραυματισμό άλλων τριών και στην πρόκληση υλικών ζημιών.

Διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο χριστιανικό κόσμο κατά τους εορτασμούς της Παναγίας. Πυρκαγιά στην εκκλησία του Abu Seifin (Western Munirah) στo Ambaba στην Αίγυπτο, υπήρξαν νεκροί, τραυματισμοί και ο επίσημος εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας ανακοίνωσε τη μεταφορά 51 νεκρών και 35 παιδιά ανάμεσά τους τραυματίστηκαν δεκάδες σε νηπιακό σταθμό στην εκκλησία

Abi Sevin Εκκλησία στην περιοχή Embaba της Γκίζας:
• Ο Πρόεδρος Αλ Σίσι παρακολουθεί την κατάσταση και παρηγορεί τον Πάπα Κοπτών τηλεφωνικά και κατευθύνει όλα τα απαραίτητα μέτρα..

• Τα περισσότερα θύματα παιδιά λόγω της παρουσίας παιδικού σταθμού μέσα στην εκκλησία και η φωτιά ξεκίνησε στον τρίτο και τέταρτο όροφο
• Ο στρατηγός Ahmed Rashid, ο κυβερνήτης της Γκίζας, μετακόμισε στο σημείο της πυρκαγιάς για να την ελέγξει


• 55 κρούσματα έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο
• Αυτόπτες μάρτυρες: άνθρωποι πετάχτηκαν από τον τέταρτο όροφο
• Ο Γενικός Εισαγγελέας διατάσσει την έρευνα για τη φωτιά στην εκκλησία Al-Munira στην Imbaba

θύματα

• Έχει φτάσει κλιμάκιο της εισαγγελίας για να ελέγξει τα αποτελέσματα της πυρκαγιάς στην εκκλησία
Ο Πάπας Tawadros παρακολουθεί στιγμή προς στιγμή την εξέλιξη της κατάστασης σε όλες τις μορφές της
• Καταβολή έκτακτης βοήθειας 50.000 λιρών για τις οικογένειες των θανόντων και 10.000 λιρών για τις οικογένειες των τραυματιών.
• Βελτίωση της ετοιμότητας στα νοσοκομεία στις επαρχίες της Γκίζας και του Καΐρου
• Όλες οι ομάδες αίματος και τα επείγοντα φάρμακα είναι διαθέσιμα σε όλα τα νοσοκομεία που έχουν υποδεχτεί τους τραυματίες.

μητέρα 3 παιδιών που μαρτύρησαν

Ιερείς πέθαναν από ασφυξία ενώ προσπαθούσαν να σώσουν παιδιά… Τραγικές σκηνές δεκάδες φέρετρα θρήνος.

Αρμενία. Βηρυτός το Γερεβάν. Τρομερή έκρηξη ισοπέδωσε εμπορικό κέντρο Surmalu. 3 νεκροί 25 αγνοούμενοι πιθανότατα νεκροί και 61 τραυματίες. Απολογισμός από τις πληροφορίες που πήρε η 911 hotline του Υπ. Εσωτερικών. Οι απανταχού Αρμένιοι εόρταζαν ήδη την Κοίμηση της Παναγίας. Τους μάτωσαν…


dimnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου