Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Ο Βασίλης Σπύρου μιλά για την καταγωγή και το πραγματικό όνομα της Σακελλαροπούλου, το σύνταγμα και την άμεση δημοκρατία.

    

Καταπέλτης ήταν για πολλοστή φορά ο Βασίλης Σπύρου. Σε αποκλειστική συνέντευξη δύο ωρών αποκλειστικά για το ηλεκτρονικό περιοδικό, μίλησε για όλα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας. 







Μίλησε για το Ουκρανία, την Συρία και το δόλιο σχέδιο των νεοταξιτών να μείνει η Ελλάδα χωρίς συμμάχους και υποστηρικτές με στόχο τον αφανισμό του Ελληνικού έθνους. Έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη την οποία δεν γνωρίζαμε σχετικά με την πρόεδρο της δημοκρατίας. Είπε ότι το πραγματικό όνομα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου ονομάζεται Ραχήλ Μωυσή και είναι Ιουδαϊκής καταγωγής !!! 

Επίσης ανέφερε ότι δεν υπάρχει πολίτευμα και σύνταγμα, νόμοι και θεσμοί καθώς η Ελληνική δημοκρατία είναι μια ιδιωτική εταιρία που ανήκει σε Ιουδαίο μεγιστάνα του εξωτερικού. Τόνισε ότι η κατ επίφασιν Ελληνική δημοκρατία, βασίζεται στο πολίτευμα του Άγγλου δικτάτορα Όλιβερ Κρόμγουελ.Κοινοβουλευτική δημοκρατία του ενός. Αυτό είναι το πιο αισχρό πολίτευμα σύμφωνα με τον Βασίλη Σπύρου. 

Σχετικά με την ενεργοποίηση του άρθρου 120 παράγραφος 4 του Ελληνικού συντάγματος ήταν απόλυτος. Το άρθρο 120 π.4 έχει ενεργοποιηθεί. Συνεπώς οι Έλληνες πολίτες έχουν το δικαίωμα-υποχρέωση από το σύνταγμα να εκτελούν εν ψυχρώ, είτε με τα χέρια τους προδότες του έθνους. Σύμφωνα με τον Βασίλη Σπύρου όσοι δεν αντισταθούν στους πραξικοπηματίες θα καταλήξουν νεκροί. 

Εν τούτοις το σημαντικότερο όλων είναι η Eθνοσυνέλευση και η άμεση δημοκρατία. 

Η άμεση δημοκρατία και η εκτελεστική εξουσία στον Ελληνικό λαό, είναι η μοναδική λύση για να μην αφανιστούμε ως έθνος. Είναι μακράν η καλύτερη μορφή πολιτεύματος καθώς δεν θα υπάρχουν κόμματα, και θα τιμωρούνται άμεσα από τον λαό που θα έχει την δικαστική εξουσία όλοι οι πολιτικοί που θα έχουν παρανομήσει. Τα μέλη από την συντακτική εθνοσυνέλευση  δεν πολιτεύονται και επιζητούν την ψήφο του Ελληνικού λαού για να εισέλθουν στην βουλή. Κλείνοντας να αναφέρω ότι για πολλοστή φορά είπε ότι ο Ελληνικός λαός έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης στην καταστροφή του έθνους. Η συνέντευξη είναι ηχογραφημένη. Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η αναφορά σε επώνυμους πολιτικούς που κάνουν παρά φύσιν όργια. 



Χ. Δάντης : Στην Ελλάδα έχουμε δικτατορία.


https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/12/15/stringency-index-dictatorship-misinformation/

Συνταγματολόγος-καθηγήτης Βασίλης Σπύρου : Οι Έλληνες πατριώτες έχουν το δικαίωμα να συλλαμβάνουν μέλη των δυνάμεων κατοχής και λοιπούς δωσίλογους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου