Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος και Λάμπρος Κ. Σκόντζος : H παγκόσμια θρησκεία της Wicca-Tantric Yoga και το Μεγάλο Θηρίο.

   

Στην εποχή μας μια νέα πνευματική κατάσταση διαμορφώνεται, η οποία τείνει να περιθωριοποιήσει πνευματικές και θρησκευτικές αξίες. Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως η μαγεία είναι μια απόκρυφη και σκοτεινή τέχνη. Είναι γνωστό πως η Θεοσοφία της Έλενας Μπλαβάτσκυ είναι η μήτρα του αποκρυφισμού της νέας Εποχής. Εν τούτοις η Άννα Μπεζάντ και η Αλίκη Μπέιλι είναι οι πραγματικοί θεμελιωτές της. 






Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : survivorellas@gmail.com-6945294197) και  

 : 

Εισαγωγή στην εργασία : Η Ταντρική γιόγκα ως παγκόσμια θρησκεία και το Μεγάλο Θηρίο του Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου.

 Ταυτόχρονα είναι εκείνη η οποία ανέσυρε από την αφάνεια τα αρχαία ειδωλολατρικά θρησκεύματα, τα οποία ενέταξε στο θεοσοφικό της σύστημα, ως δήθεν «αρχαία σοφία». Στις αρχές του 20ου αιώνα έχουμε την στροφή πολλών Ευρωπαίων στον αποκρυφισμό-σατανισμό, με πρωτοπόρο τον Άγγλο αποκρυφιστή Άλιστερ Κρόολυ, ο οποίος στο σατανιστικό του σύστημα ανάμειξε και πολλό στοιχεία του αρχαίου παγανισμού. Δεν είναι τυχαίο πως ο αγαπημένος δαίμονας ήταν ο τραγόμορφος "θεός" Πάνας. Ουσιαστικός εμπνευστής και πρωτεργάτης στην ανάπτυξη του νεοπαγανιστικού φαινομένου υπήρξε ο επίσης Άγγλος αποκρυφιστής Τζέραλντ Γκάρντνερ, ο οποίος με τη βοήθεια, της διαβόητης μάγισσας Τσάτερμπουρχ, σύστησε την παγανιστική θρησκεία Wicca, η οποία είναι ανάμειξη της μαγείας, του σατανισμού του Κρόουλυ, και του παγανιστικού δρυιδισμού. Η αποποινικοποίηση της μαγείας στην Αγγλία το 1954 έπαιξε τεράστιο ρόλο στην ανάπτυξη και την διάδοση του παγανιστικού δρυιδισμού και στην λατρεία της "Μεγάλης Θεάς" της Wicca.

Στην εποχή μας μια νέα πνευματική κατάσταση διαμορφώνεται, η οποία τείνει να περιθωριοποιήσει πνευματικές και θρησκευτικές αξίες. Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως η μαγεία είναι μια απόκρυφη και σκοτεινή τέχνη. Εώς τις αρχές του εικοστού αιώνα οι μάγοι και οι μάγισσες σε διάφορα μέρη του κόσμου αποτελούσαν απλά κάποιες ενώσεις, ή δρούσαν μεμονωμένα. Πλέον η μαγεία έχει πάρει την μορφή οργανωμένης θρησκείας. Πρόκειται για τη διαβόητη Wicca, η οποία έχει παγκόσμιο χαρακτήρα και η οποία βρίσκεται στην 5η θέση των μεγάλων θρησκειών σε αριθμό πιστών.

Εμπνευστής-δημιουργός της Wicca υπήρξε ο διαβόητος Άγγλος μάγος αποκρυφιστής και παγανιστής Gerald Gardner (18841964). Αυτόν τον μύησε στον σατανισμό και τη μαγεία το 1940 μία μάγισσα, η Dorothy Chutterburch και το 1946 είχε συνδεθεί με τον σατανιστή Alister Crowley ο οποίος τον έχρισε τιμητικό μέλος της μυστικιστικής σατανιστικής αδελφότητας «Ordo Templi Orientis» (O.T.O.). (1)

Ο Gardner υπό την επίδραση του μαύρου σατανιστή, έγραψε το 1949 το βιβλίο «Hign Magic’s Aid», που περιείχε μαγικές τελετουργίες στον κερασφόρο θεό Πάνα. Το 1951 ίδρυσε δική του αδελφότητα, όπου εφάρμοζε τις αποκρυφιστικές πρακτικές του Crowley. Το 1953 μύησε στην αδελφότητά του την διαβόητη αποκρυφίστρια Doreen Valiente, με την οποία διαμόρφωσαν και συστηματοποίησαν την λεγόμενη γκαρντεριανή παράδοση. Αναβιωσαν τον αρχαίο παγανισμο μεσο της Wicca. Το 1954 εξέδωσε άλλο βιβλίο για την εξέλιξη της μαγείας, με τίτλο: «Witchcraft Today» (Η μαγεία σήμερα), το οποίο είναι η συστηματοποίηση στην ουσία του δρυιδικού και γουϊκανικού νεοπαγανισμού. Αφιέρωσε ολόκληρη την ζωή του στην ανάπτυξη της Wicca και την διάδοση της μαγείας σε όλο τον κόσμο.

Μετά τον θάνατο του Gardner το 1964, το έργο του συνέχισε ο Raymond Buckland (Ρεϊμόν Μπάκλαντ), διαβόητος και αυτός μάγος και αποκρυφιστής. Την δεκαετία του 1960 εισήγαγε την μαγεία της Wicca στην Αμερική, όπου έγινε δεκτή από τους εκεί αποκρυφιστικούς κύκλους και ιδιαίτερα τους σατανιστές του Anton La Vey, ο οποίος υπήρξε ο ιδρυτής της φρικιαστικής οργάνωσης, της «Εκκλησίας του Σατανά».

Στα 1979 η μάγισσα – σατανίστρια, από την Καλιφόρνια, Starhawk έγραψε το μπέστ σέλερ «Ο Σπειροειδής Χορός: Μια Αναγέννηση της Αρχαίας Θρησκείας της Μεγάλης Θεάς», μια συστηματική παρουσίαση των γουϊκανικών παγανιστικών τελετουργιών, το οποίο έκαμε πολύ μεγάλη εντύπωση στους αναγνώστες του δυτικού κόσμου και συνέδεσε τον σατανισμό με τον Κέλτικο νεοπαγανισμό. Καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της Wicca έπαιξε και ο διαβόητος μάγος και σατανιστής Alexander Sanders, ο οποίος διαμόρφωσε, παράλληλα με την γκαρντεριανή νεοπαγανιστική παράδοση, τη λεγόμενη αλεξανδρινή. Η σημερινή ιέρεια της «Εκκλησίας του Σατανά» στην πόλη Σαν Ζοζέ της Καλιφόρνιας, Μάργκαρετ Γουέντλ δηλώνει γουϊκανή νεοπαγανίστρια!

Η Wicca εμπεριέχει στο λατρευτικό της σύστημα κράμα πολλών αρχαίων παγανιστικών δοξασιών και τελετουργιών. Κυρίως είναι αναβίωση των δοξασιών και των τελετουργιών των δρυιδών Κελτών και των αρχαίων παγανιστών Σκανδιναβών. Η ονομασία Wicca δηλώνει την γυναίκα μάγισσα. Ως κύρια θεότητα λατρεύεται η Μητέρα θεά Γαία των Κελτών, την οποία οι σύγχρονοι δημιουργοί της Wicca την ταύτισαν με την Άρτεμη – Εκάτη του αρχαιοελληνικού πανθέου.

Άλλη κορυφαία θεότητα της Wicca είναι ο κερασφόρος και τραγόμορφος θεός, ο οποίος και αυτός ταυτίστηκε με τον επίσης αρχαιοελληνικό θεό Πάνα, «Υιος, αδελφός, εραστής και σύντροφος της μεγάλης Μητέρας». Δεν είναι τυχαία η επιλογή. Η Άρτεμις – Εκάτη θεωρούνταν στην αρχαιότητα προστάτης της μαγείας, αλλά και της γονιμότητας στην Ιωνία. Το ίδιο και ο Πάνας θεωρούνταν προσωποποίηση της άγριας ερωτικής λαγνείας. Τα δύο αυτά «θεία» πρόσωπα, σύμφωνα με τις δοξασίες της Wicca, βρίσκονται σε αέναη ερωτική συνεύρεση. «Οι δύο θεοί θεωρούνται η συμπλήρωση ο ένας του άλλου και μαζί ολοκληρώνονται και δημιουργούν την Υπέρτατη Δύναμη».

Η προσέγγιση από μέρους των οπαδών γίνεται με την μαγεία και τις ελεύθερες-χυδαίες ερωτικές σχέσεις, ως ύψιστη λατρεία, όπως ισχυρίζονται, που όμως στην ουσία είναι συγκερασμός της μαγείας και του αχαλίνωτου ερωτισμού.


Ο ερωτικός εωσφορισμός-Διονυσιακός πολιτισμός, επανήλθε την σύγχρονη εποχή από τον Άλιστερ Κρόουλυ. Ο Κρόουλι τον ονόμασε σεξουαλική μαγεία. Σύμφωνα με τον Κρόουλι η γνώση αυτού της ερωτικής-Βακχικής μαγείας ήταν το μεγαλύτερο μυστικό του παρελθόντος, των μυστικών ταγμάτων και αποκαλύπτεται μόνο στους μυσταγωγούς. 

Η δύναμη της μαγείας μέσω της σεξουαλικής αναπαραγωγής, προέρχεται από τα αρχαία μυστήρια. Επίσης στοιχεία μπορούν να βρεθούν στον Ινδουισμό, τον Ταοϊσμό και στις μεσαιωνικές μυστικές εταιρείες όπως οι Ναΐτες. Στο σύγχρονο δυτικό κόσμο το O.T.O λέγεται ότι είναι ο κληρονόμος αυτής της διαδρομής, όπως ανέφερε το μεγάλο θηρίο, ο Άλιστερ Κρόουλυ και ο βοηθός ιερέας του, ο Theodor Reuss.

Ο Theodor Reuss αναφέρει ότι το O.t.ο. είναι ένα σώμα μυημένων, στα χέρια του οποίου συγκεντρώθηκε η μυστική γνώση όλων των ανατολίτικων ταγμάτων και όλων των υφισταμένων τεκτονικών βαθμών. Το τάγμα είχε ανακαλύψει τα μεγάλα μυστικά των Ναϊτών ιπποτών, την μαγεία του σεξ, το κλειδί για την αρχαία Αιγυπτιακή και την Ερμητική παράδοση, αλλά και όλα τα μυστικά της φύσης, όλους τους συμβολισμούς του Τεκτονισμού και όλα τα απόκρυφα τάγματα. Η βασική αρχή πίσω από αυτό το "μεγάλο μυστικό" είναι η σεξουαλική διέγερση, ή "δύναμη ζωής". Αυτή είναι μια ενέργεια που χρησιμοποιείται μόνον για μαγικούς σκοπούς. Ο Άλιστερ Κρόουλι δίδαξε την σεξουαλικό σατανισμό μέσα από την Ταντρική Γιόγκα. Στην ταντρική μαγεία η βασική προυπόθεση είναι η αύξηση της ενέργειας. Η ενέργεια αυτή είναι γνωστή ως το φίδι της φωτιάς.

Αυτή η μυστηριώδης ενέργεια παραμένει στο χαμηλότερο από τα επτά τσάκρα, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί με δύο διαφορετικές μεθόδους που παραδοσιακά ονομάζονται, δεξί και αριστερό μονοπάτι. Το δεξί παραχωρεί την υπεροχή στην αρσενική αρχή, το αριστερό στην θηλυκή. Καθώς η ισχύς του φιδιού ανορθώνεται σύμφωνα με τους διορατικούς, ανεβαίνει την ραχοκοκαλιά του μύστη, ενεργοποιώντας κάθε τσάκρα, μέχρι που φτάνει στον εγκέφαλο και ονομάζεται συμβολικά, το κεφάλι του φιδιού, όπως αυτό απεικονίζεται ξεκάθαρα στα Αιγυπτιακά αγάλματα.

Την ταντρική γιόγκα δίδαξε στους μύστες και στα κλειστά τάγματα μαγείας το λεγόμενο θηρίο, ο Άγγλος παγανιστής-εωσφοριστής, ο Άλιστερ Κρόουλι. Ο παγανιστής Κρόουλι, ήταν φανατικός λάτρης του Βάκχου, του Πάνα και των Διονυσιακών οργίων. Στον σύγχρονο κόσμο η tantric yoga είναι η τέχνη του αποκρυφισμού στην σεξουαλική μαγεία. Η ιδέα που “εισήχθη”, από τον Βρετανό αποκρυφιστή  Άλιστερ Κρόουλυ (Aleister Crowley), βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο των διδασκαλιών των διαφόρων μυστικών ομάδων. Οι σχέσεις του Άλιστερ Κρόουλυ με την Ινδική Γιόγκα και την Τάντρα ήταν σημαντική και ιδιαίτερη. 

Ο Άλιστερ Κρόουλυ είχε άμεση σχέση σε ορισμένες μορφές αυτών των πρακτικών και ήταν εξοικειωμένος με την σύγχρονη λογοτεχνία αυτών των θεμάτων. Έγραψε εκτενώς και δίδαξε γ αυτά τα θέματα και αυτό που είναι το πιο σημαντικό, ήταν ότι τα έκανε στην πράξη. Η εκτίμησή του για την αξία της Τάντρα, ήταν μπροστά από την εποχή του, η οποία συνήθως θεωρεί την Τάντρα μια εκφυλισμένη μορφή του Ινδουισμού. Η επιρροή του Ά. Κρόουλυ στην άσκηση της Ανατολικής, κυρίως της ινδικής, εσωτερικής παράδοσης προς τη Δύση, εκτείνεται στην ενσωμάτωση από τα στοιχεία της Γιόγκα και της Τάντρα, στην δομή και το πρόγραμμα των δύο σημαινόντων μαγικών ταγμάτων του Α.Ο.Α. και του O.TO. Το παραπάνω ορίζει ότι οι Ταντρικές έννοιες ενσωματώθηκαν σε δύο σημαντικές μυστικές εταιρείες, του Α.Ο.Α. και του O.T.O (Ordo Templi Orientis).

Το OTO εξακολουθεί να έχει εξαιρετικά μεγάλη επιρροή, καθώς φτάνει τα υψηλότερα επίπεδα παγκοσμίως, στην πολιτική, την τέχνη, και στους πιο ισχυρούς οικονομικά. Στον πυρήνα της φιλοσοφίας του μαγικού τάγματος είναι το Θέλημα, μια ιδεολογία που δημιουργήθηκε από τον Άλιστερ Κρόουλυ και συνοψίστηκε στο σατανικό αξίωμα "κάνε ότι θέλεις στον έρωτα” O Aleister Crowley ήταν ο σημαντικότερος αποκρυφιστής του 20ού αιώνα και θεωρείται στο Ηνωμένο Βασίλειο ως ο 73ος σημαντικότερος Βρετανός όλων των εποχών. Ο Άγγλος μυστικιστής και μάγος είναι ο πιο δημοφιλής στους αποκρυφιστές, τους παγανιστές, τους καλλιτέχνες και τις διασημότητες, 

Εκείνος πραγματοποίησε την κορυφαία φιλοσοφική αλλαγή που σάρωσε-ισοπέδωσε τον δυτικό κόσμο κατά τον 20ο αιώνα. με την ίδρυση της φιλοσοφία του Θελήματος και ανακοινώνοντας την έλευση μιας νέας εποχής. Ο Κρόουλι διατύπωσε τις κύριες φιλοσοφικές αρχές του 21ου αιώνα, και παράλληλα τις προώθησε. Διατηρούσε δεσμούς με την Βρετανική κυβέρνηση και συνεργάστηκε με τις μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών και με υψηλόβαθμα μέλη της Αμερικανικής κυβέρνησης. Η μυστική κοινωνία Ο.Τ.Ο η οποία έγινε δημοφιλής, είχε στις τάξεις της μερικούς από τους σημαντικότερους ανθρώπους της εποχής, οι οποίοι με τη σειρά τους χρησιμοποίησαν τη δύναμή τους για να προωθήσουν την κύρια φιλοσοφία του. Το Θέλημα. Οι πιο "σημαντικές" εμπειρίες του θηρίου στα μαθητικά χρόνια ήταν οι ομοφυλοφιλικές του σχέσεις, οι οποίες σύμφωνα με βιογράφο του Lawrence Sutin, τον οδήγησαν σε μια “συνάντηση με μια έμφυτη θεότητα". Αυτό του προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον για τον αποκρυφισμό, τις μυστικές κοινωνίες και πιο συγκεκριμένα αυτό που αργότερα ονόμασε σεξουαλική μαγεία.

Εντάχθηκε σε πολλές ομάδες  εμπνευσμένος από το βιβλίο του Arthur E. Waite "The Book of Black Magic and of Pacts". Το 1898 ο Κρόουλι εντάχθηκε στο Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής, γνωστό ως "Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα" (Great White Brotherhood). Αυτή η μυστική κοινωνία είχε ανάμεσα στα μέλη της άτομα με μεγάλη επιρροή-δύναμη. Εκεί εισήχθη στην τελετουργική μαγεία και την τελετουργική χρήση ναρκωτικών. Το 1899 έγινε μέλος της σύναξης μαγισσών του George Pickingill. Ωστόσο δεν ήταν ευπρόσδεκτος για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εξαιτίας των τάσεων του προς την ομοφυλοφιλία (κάτι που ήταν σοκαριστικό εκείνη την εποχή, ακόμα και στον κύκλο των μάγων !!! Η ιέρεια του μυστικού τάγματος τον χαρακτήρισε ως ένα πολύ άρρωστο μυαλό, και ένα πολύ μεγάλο τέρας !!! Εισήλθε στον ελευθεροτεκτονισμό απέκτησε υψηλούς βαθμούς και προέβη στην ένωση αρκετών στοών. Στην αυτοβιογραφία του, περιέγραψε την απόκτηση του 33ου (και τελευταίου) βαθμού του Σκωτικού τύπου στο Μεξικό. 

Το μεγάλο θηρίο αναφέρει ενδεικτικά : "Ο Don Jesus Medina, ήταν απόγονος του μεγάλου δούκα της Αρμάδας και ένας από τους υψηλότερους αρχηγούς του Σκωτικού τύπου του Ελευθεροτεκτονισμού. Κατέχοντας ήδη βαθιά καβαλιστική γνώση σύμφωνα με τα τρέχοντα πρότυπα, με θεώρησε άξιο ώστε να μου απονέμει την υψηλότερη μύηση που ήταν στο χέρι του. Αποκτήθηκε ειδική εξουσία ενόψει της περιορισμένης παραμονής μου και ωθήθηκα άμεσα να δεχτώ τον 33ο και τελευταίο βαθμό πριν φύγω από την χώρα. Με την βοήθεια του διακεκριμένου συγγραφέα και Ελευθεροτέκτονα John Yarker, ο Κρόουλι απέκτησε και άλλους μασονικούς βαθμούς, συμπεριλαμβανομένου του 3ου στη Γαλλία από την Αγγλοσαξωνική στοά No. 343, του 33ου του ακανόνιστου Σκωτικού τύπου “Cerneau” και του 90ου / 95ου τύπου του Μέμφις-Μισραϊμ. Το 1904 ο Κρόουλι και η σύζυγος Ρόουζ επισκέφθηκαν την Αίγυπτο για τον μήνα του μέλιτος. Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού o Κρόουλι έγραψε το πιο διάσημο βιβλίο του "Liber Legis, The Book of the Law", το οποίο θα γινόταν ο ακρογωνιαίος λίθος των θεοσφοφικών αξιωμάτων του.

Η σύζυγος του Κρόουλι τον οδήγησε σε ένα μουσείο στο Κάιρο, του έδειξε μια στήλη νεκροταφείου του 7ου αιώνα π.Χ. γνωστή ως στήλη του Ankh-ef-en-Khonsu. Ο Κρόουλι έμεινε έκπληκτος από τον αριθμό  666, o αριθμός του θηρίου στο Βιβλίο της Αποκάλυψης. Αργότερα κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Αίγυπτο, ο Κρόουλι συμμετείχε με την Ρόουζ σε ένα μαγικό τελετουργικό κατά το οποίο ισχυρίστηκε ότι έλαβε ένα μήνυμα από μια οντότητα ονομαζόμενη Aiwass. Ως αποτέλεσμα αυτής της επικοινωνίας, ο Κρόουλι έγραψε τα τρία πρώτα κεφάλαια του Βιβλίου του Νόμου. Ένα ειδικό κείμενο που έφερε αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο στους τομείς των ηθών, της κοινωνίας και της ερωτικής ζωής.

Ανακοίνωσε την έλευση ενός νέου αιώνα στον οποίο ήταν ο αρχιερέας της νέας θρησκείας. Έφερε την εποχή του Ώρου. η οποία αποτελούσε σύνδεσμο μεταξύ της ανθρωπότητας και της ηλιακής-πνευματικής δύναμης, κατά την οποία ο "θεός" Ώρος θα εξουσιάζει για τα επόμενα δύο χιλιάδες χρόνια τον πλανήτη. Σκοπός ζωής για το μεγάλο θηρίο ήταν να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην Χριστιανική πίστη, μέσα από την σεξουαλική μαγεία και τον Διονυσιακό πολιτισμό. Η νέα "θρησκεία" ήταν βασισμένη στον νόμο του Θελήματος. Η αποκάλυψη του ουρανού. Κάθε άντρας και κάθε γυναίκα είναι ένα άστρο. Κάθε αριθμός είναι άπειρος και δεν υπάρχει διαφορά. Βοήθησε με, ω πολεμιστή κύριε των Θηβών, στην αποκάλυψή μου ενώπιον των Τέκνων των ανθρώπων.

Το Βιβλίο του Νόμου έχει απόκρυφους τύπους κοσμικού πεδίου και κωδικούς των καβαλιστών. Στόχος του Κρόουλι ήταν η εξουσία του Δυτικού κόσμου. Η Αγία Γραφή κυβέρνησε τον Δυτικό Πολιτισμό για είκοσι αιώνες, εν τούτοις τώρα είχε έρθει η σειρά του "Θελήματος", να εξουσιάσει τα επόμενα 2000 χρόνια. “Στον Αιώνα του Ώρου η δυαδική προσέγγιση της θρησκείας θα ξεπεραστεί μέσω της κατάργησης της έννοιας του ενός Θεού-Δημιουργού του Αριστοκλή. Ο άνθρωπος δεν θα λατρεύει πλέον τον Θεό ως εσωτερική κατάσταση συνείδησης όπως στον Χριστιανισμό, αλλά θα συνειδητοποιήσει την ταυτότητά του με τον Θεό. Η εποχή του Ώρου βασίζεται στην ένωση της αρσενικής και της θηλυκής πολικότητας. Το βασικά στοιχεία της νέας θρησκείας είναι ο Διονυσιακός πολιτισμός και η τελετουργική χρήση του σπέρματος. Οι πιστοί θα φτάσουν στο απόγειον της γνώσης, με την αποθέωση των υλικών αγαθών και την συνειδητοποίηση της παλιάς Γνωστικής έννοιας ότι η ύλη δεν είναι διπλή, καθώς είναι ένα με το πνεύμα. 

Αυτό σύμφωνα με το Μεγάλο θηρίο συμβολίζεται από τον ανδρόγυνο Μπαφομέτ των Ναϊτών και των Πεφωτισμένων. Το Βιβλίο του Νόμου έγινε η βάση του Θελήματος, έχει τρεις βασικές φιλοσοφικές ιδέες. “Κάνε ότι θέλεις. Δεν υπάρχουν πρότυπα για το σωστό. Η ηθική είναι είναι μια ανοησία. Κάθε άστρο πρέπει να βρει τη δική του τροχιά. Δεν υπάρχουν ανθρώπινες αρετές.   

Ο Κρόουλι ενσωμάτωσε τις διδασκαλίες αυτές στο νεοσύστατο Argenteum Astrum, ένα μαγικό-μυστικό τάγμα μια που δημιουργήθηκε για να αντικαταστήσει το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής. Προκειμένου να προκαλέσει ενδιαφέρον για το τάγμα , ο Κρόουλι δημοσίευσε το "The Equinox – A Journal of Scientific Illuminism", Το επόμενο έργο του "Book of Lies" έστρεψε το ενδιαφέρον του επικεφαλή της Ordo Templi Orientis (O.T.O), τον Theodor Reuss, ο οποίος σύντομα τον μύησε και τον έκανε αρχηγό του O.T.O. Ο λόγος για μια τέτοια αναγνώριση ήταν η γνώση του για την σεξουαλική μαγεία. Το O.T.O και η Σεξουαλική Μαγεία. Το μαγικό και μυητικό σύστημα του Ο.T.O έχει ένα σύνολο τελετουργικών-μυσταγωγικών διδασκαλιών για την σεξουαλική μαγεία, με βάση τον Φρυγικό Θεό Σαβάζιο. H σεξουαλική μαγεία χρησιμοποιεί τις παρά φύσιν δραστηριότητες, τα πιο κτηνώδη πάθη, και τις διεγέρσεις που προκαλούνται για την λατρεία του Εωσφόρου και των δαιμόνων του, με απώτερο σκοπό την απόκτηση δύναμης και εξουσίας.

Η ισχύς αυτή είναι ίση με την “δύναμη της ζωής” και την “κουνταλίνι”. Μέσω της τελετουργικής χρήσης σεξουαλικών τεχνικών από την Ταντρική γιόγκα, ο μυημένος μπορεί να χρησιμοποιήσει την τεράστια ισχύ της σεξουαλικής ενέργειας για να φτάσει σε υψηλότερες σφαίρες της πνευματικότητας. Οι μύστες είχαν ανακαλύψει ξανά το μεγάλο μυστικό των Ναϊτών Ιπποτών, την μαγεία του σεξ, το κλειδί όχι μόνο για την αρχαία αιγυπτιακή και ερμητική-γνωστική παράδοση, αλλά και για όλα τα μυστικά της φύσης, και τους συμπαντικούς νόμους του Ελευθεροτεκτονισμού, και όλα τα συστήματα Θρησκειών.

Για να επιβάλει την Βακχική λατρεία στην ανθρωπότητα, ο Κρόουλι μελέτησε κάθε λεπτομέρεια της σεξουαλικής συμπεριφοράς. Η βασική  επιδίωξη 'ήταν να φέρει τους μυσταγωγούς στο επίπεδο της "λογικής" συνείδησης. Για το σκοπό αυτό, πειραματίστηκε με αλλοιωμένες καταστάσεις συνείδησης, συμπεριλαμβανομένων και απαγορευμένων ουσιών. Εισήγαγε μεταξύ άλλων την πρακτική της ομοφυλοφιλικής-σεξουαλικής μαγείας στο Ο.Τ.Ο ως έναν από τους υψηλότερους βαθμούς του μυστικού τάγματος, διότι πίστευε ότι ήταν το ισχυρότερο είδος μαγείας. Για αυτό προωθούνται μανιωδώς οι κίναιδοι την σημερινή εποχή. Το μεγάλο θηρίο αντιλήφθηκε ότι οι κατηγορίες εναντίον των Ναϊτών ιπποτών σχετικά με τους σοδομισμούς και τα όργια με γυναίκες ήταν πραγματικές, αλλά μη κατανοητές από τους υπολοίπους τους.

Ο Βρετανός μάγος είχε πάντοτε μαζί του παλλακίδες του εωσφόρου. H πιο γνωστή από αυτές ήταν η Leah Hirsig, η "Πίθηκος του Θωθ". Μαζί ενέδωσαν σε ποτά, ναρκωτικά και σεξουαλική μαγεία. Στο Θέλημα Κρόουλι, Οι Πορφυρές γυναίκες εκπροσωπούν την Βαβυλώνα, την μεγάλη μητέρα των πορνών και των βδελυγμάτων της Αποκάλυψης. Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο Κρόουλι έγινε συντάκτης ενός γερμανικού περιοδικού με τίτλο The Fatherland, στο οποίο δημοσίευσε αντιβρετανικά άρθρα. Αυτό δείχνει την πιθανή σχέση του και με την Θούλη του Χίτλερ, του Χίμλερ, και του Ρούντολφ Ες. Την εμπειρία του στα ΜΜΕ, στην προπαγάνδα και στη διαχείριση της κοινής γνώμης, την χρησιμοποίησε ώστε να γίνει το Θέλημα μια υπερδύναμη στην σύγχρονη ανθρωπότητα.

Στον δαίμονα Savazio από την Φρυγία πιστεύουν από τα πανάρχαια χρόνια οι Ιουδαίοι. Στην Ελληνική μυθολογία-ιστορία με το όνομα Savazios είναι γνωστή μία αρχαία θεότητα. Ετυμολογικά το δεύτερο συνθετικό του ονόματος (-ζιος) προέρχεται από την ρίζα Dyeus. Aπο εκεί βγαίνουν και οι λέξεις Δίας και θεός, (Λατινικά deus). Στην κλασική Ελλάδα τον ονόμασαν Διόνυσο. Ο "θεός" Σαβάζιος είναι ο Διόνυσος (Λεξικό Σούδα). Ο Σαβάζιος αποτελεί τον βασικότερο και σημαντικότερο "θεό" του Ιουδαϊκού έθνους. Ο Πλούταρχος γράφει στα Συμποσιακά του (ΙV 6) ,ότι οι Εβραίοι λάτρευαν τον Διόνυσο, και ότι η ημέρα των Σαββάτων ήταν εορτή του Savaziou !!! Ένας μύστης- ομόθρησκος των Ιουδαίων αναφέρει την πραγματική θρησκεία των Ισραηλιτών. Διαβάστε σχετικά το αρχαίο κείμενο των Συμποσιακών (1)  

Διαχρονικά ο Εωσφόρος και ο Σαβάζιος ήταν και είναι οι βασικοί εκπρόσωποι της ανομίας, της αταξίας και της καταστροφής, του Ελληνικού έθνους, καθώς επιβουλεύονται τον Ελληνισμό-Αριστόκλειο πολιτισμό, με σκοπό να εμποδίσουν την εθνική και ηθική-πνευματική σωτηρία, και την ανύψωση των ανθρώπων. Όπως είναι γνωστό και ιστορικά αποδεδειγμένο, ο αρχαίος Ελληνικός κόσμος κατέρρευσε και κατακτήθηκε κατ ουσίαν αμαχητί, από τους αρχαίους Ρωμαίους, εξαιτίας της σεξουαλικής διαφθοράς που επέβαλε η αρχαία θρησκεία. Στον παγανισμό η αμαρτία, η διαφθορά και η κάθε ηθική εκτροπή, ήταν συνυφασμένη με την ειδωλολατρική θρησκευτική πίστη. Σε όλα τα ειδωλολατρικά θρησκεύματα υπήρχαν "θεοί"–δαίμονες ως προστάτες των ανθρωπίνων παθών, με βασικότερο όλων την σεξουαλική διαφθορά. Όταν όμως ήρθε στην Ελλάδα τον 8ο π.Χ. αιώνα, η λατρεία, του Φρυγικού “θεού” των σεξουαλικών οργίων του Savaziou, ο οποίος μετονομάστηκε σε Διόνυσο, εκείνος συμπεριέλαβε στο πρόσωπό του την προστασία όλων των σεξουαλικών παθών. Κύριο στοιχείο ήταν τα ακατονόμαστα όργια, οι χυδαίες συνευρέσεις, οι πάσης φύσεως ηθικές παρεκτροπές, 

Ο Διόνυσος έχει έρθει από την Ανατολή για να εδραιώσει στον τόπο αυτό την λατρεία του, η οποία έχει παραγκωνιστεί εξαιτίας της αρχαίας Ελληνικής-Φιλοσοφικής σκέψης. Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, και την ερωτική ελευθεριότητα. Ο Φρυγικός “θεός” Διόνυσος με στόχο την ολοκληρωτική καταστροφή του Ελληνικού έθνους και την κατάργηση του Αριστόκλειου πολιτισμού, προσφέρει απλόχερα την σεξουαλική “ελευθερία” από τα “δεσμά” του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού και του Χριστιανισμού, σε όλους όσους τον πιστεύουν. Τα αρχαία χρόνια μόνον οι αγράμματοι και η ηθικά και πνευματικά εξαθλιωμένοι, συμμετείχαν στα σεξουαλικά όργια. Τα ίδια τα καθεστώτα προωθούσαν τα όργια για να μπορούν να εξουσιάζουν με ευκολία τις μάζες. 

Οι αμόρφωτες και δεισιδαίμονες μάζες συμμετείχαν με πάθος στις αισχρές Διονυσιακές εορτές, διότι οι κρατούντες επέτρεψαν, να υπάρχει σε αυτές ελευθερία ακόμη και στα πιο ταπεινά αχαλίνωτα πάθη των θρησκευτών. Το Διονυσιακό-Φοινικικό πνεύμα οδηγεί τους Έλληνες σε καταστροφικές πράξεις και συμπεριφορές οριακές, οι οποίες διαχρονικά θέτουν τον Ελληνισμό σε θανάσιμους κινδύνους. 

Παρατηρώντας την ιστορία θα διαπιστώσουμε δυο βασικά αξιώματα, τα οποία καθόρισαν την επιβίωσή και την εξέλιξή της Ελλάδος και της ανθρωπότητας. Τα στοιχεία αυτά είναι η λογική σκέψη, ο πολιτισμός των Αρχαίων Ελλήνων Φιλοσόφων και από την άλλη η Ιουδαϊκή-Φοινικική Βακχική λατρεία. Η λογική σκέψη, οι επιστήμες και το πάθος για την ζωή, συνθέτουν το βασικό υπόβαθρο της ανθρώπινης σκέψης. Τα παραπάνω δυο βασικά στοιχεία, ήταν και είναι εντελώς αντίθετα μεταξύ τους. Εδώ και αιώνες συγκρούονται ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός και ο Ιουδαϊκός, με προεξέχων τον Φρυγικό θεό Σαβάζιο, που αργότερα ονομάστηκε Διόνυσος. 

Ο Φρυγικός δαίμονας είναι ο "θεός" των παρά φύση σεξουαλικών πράξεων. Από την μία πλευρά οι Έλληνες της λογικής, του φωτός, του μέτρου και του πολιτισμού. Από την άλλη οι Φοίνικες και ο Σαβάζιος-Διόνυσος οι εκφραστές του αχαλίνωτου σεξουαλικού πάθους, της ερωτικής μαγείας (Εωσφορισμός), της μανίας και των έντονων συναισθημάτων. 

Οι δύο παγκόσμιοι πολιτισμοί εκπροσωπούν δύο διαφορετικά φιλοσοφικά αξιώματα για την ζωή. Ανά τους αιώνες οι αντίθετοι εκ διαμέτρου πολιτισμοί, προσπαθούν να επικρατήσουν στην πολιτική, στον στρατό, την οικονομία, στις επιστήμες, στις τέχνες, στους θεσμούς, την ηθική την κοινωνία και τα έθνη. 

Ειδικότερα το Ελληνικό έθνος στο πέρασμα των αιώνων, είναι δημιούργημα τόσο του Ελληνικού φιλοσοφικού πνεύματος, όσο και του Διονυσιακού (Φοίνικες-παγανισμός). Τον Ελληνικό πολιτισμό αποτελούν η ορθή παιδεία-Φιλοσοφία, η απλότητα, η λογική, ο στοχασμός, η εγκράτεια και η γαλήνη. Αντίθετα το Διονυσιακό-Φοινικικό πνεύμα το χαρακτηρίζει η μανία, το μένος, το πάθος, το συναίσθημα, οι σεξουαλικές ανωμαλίες, οι ψυχικές εκρήξεις, οι παρορμήσεις, τα πιο βρώμικα-αισχρά ένστικτα του ανθρώπου και η εύθυμη πλευρά της ζωής.

Η Ελληνική-Αριστόκλεια αγωγή ορίζεται από το μέτρον άριστον και το μηδέν άγαν, την μεσότητα και την αποφυγή των υπερβολών και των άσκοπων-καταστροφικών ενεργειών. Αντίθετα το Διονυσιακό-Φοινικικό πνεύμα δεν τα δέχεται όλα αυτά και οδηγεί τους Έλληνες σε καταστροφικές πράξεις και συμπεριφορές οριακές, οι οποίες διαχρονικά θέτουν τον Ελληνισμό σε θανάσιμους κινδύνους. Τα ίδια τα καθεστώτα προωθούσαν τα πρόστυχα θεάματα, τις πρόστυχες μουσικές-διασκεδάσεις και τα όργια για να μπορούν να εξουσιάζουν, με ευκολία τις μάζες. Οι Έλληνες φιλόσοφοι-σοφοί, δεν συμμετείχαν ποτέ, και καταδίκαζαν δημόσια, κάθε πνευματική, ηθική, μουσική και σεξουαλική παρεκτροπή. 

Ενδεικτικά είναι αυτά τα οποία μας δίδαξε περί μουσικής αγωγής, ο Άγιος Ιωάννης : “H φαύλη μουσική και τα αισχρά πορνικά-Βακχικά άσματα, δημιουργούν κολασμένα ήθη, και διεφθαρμένες ζωές, με άτομα που αγαπούν την μαλθακή ζωή, την καλοπέραση, την νωθρότητα, την πορνεία, και την θηλυπρεπή συμπεριφορά, καθώς μεταξύ άλλων υποτάσσονται στις πρόστυχες γυναίκες".  Είναι τραγικό όμως οι νεοταξίτες, εξουσιάζουν, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, στην σύγχρονη Ελλάδα, μέσα από την σεξουαλική διαφθορά, και τα αισχρά είδη μουσικής. Οι αμόρφωτες και δεισιδαίμονες μάζες συμμετείχαν με πάθος στις Διονυσιακές εορτές, οι οποίες συνοδευόταν, από ειδικούς-έκφυλους μουσικούς ρυθμούς. 

Οι κρατούντες επέτρεψαν να υπάρχει σε αυτές τις Βακχικές τελετές, πλήρη ελευθερία, ακόμη και στα πιο ταπεινά αχαλίνωτα πάθη των θρησκευτών. Με την πολύ δυναμική επαναφορά του Διονυσιακού πολιτισμού, στην σύγχρονη εποχή από τον Άλιστερ Κρόουλι ο Ελληνισμός κατέρρευσε και κατακτήθηκε.  

Η μόδα είναι Θεοκατάρατη έλεγε στα κηρύγματα του ο Πατέρας Σάββας Αχιλλέως, και ότι οι γυναίκες έχουν απολέσει κάθε ίχνους σεβασμού και αξιοπρέπειας, τόνιζε ο Αρχιμανδρίτης Χαράλαμπος Βασιλόπουλος. Μόνον που φορά η γυναίκα τα παντελόνια του ανδρός, δεν την θέλει ο Χριστός την σιχαίνεται, διότι προσβάλει την παρθενία και την αγνότητα της Υπεραγίας Θεοτόκου έλεγε ο Πατήρ Σάββας. Αναλογιστείτε να φορά το Διονυσιακό μπικίνι, και να κάνει τις παρά φύσιν ερωτικές πράξεις. Οι γυναίκες διαχρονικά αποτελούσαν τα θεμέλια του Ελληνικού Έθνους. Οι γυναίκες είναι τα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας. Χωρίς ηθικές και σωστές γυναίκες, δεν μπορεί να σταθεί το Ελληνικό έθνος. Το πώς θα ντύνονται και θα ζούνε οι γυναίκες το καθόρισαν οι αρχαίοι Έλληνες σοφοί και οι Άγιοι της Ορθοδοξίας. Η γυναίκα πού έχει μυαλό δεν δείχνει ούτε τον καρπό του χεριού της, μας αναφέρει ο θεουργός, αρχιερέας, βιογράφος, ιστορικός και φιλόσοφος ο Πλούταρχος. Οι ντυμένες-ηθικές γυναίκες έχουν αξιοπρέπεια, ενώ το πιο βασικό είναι ότι δημιουργούν υγιείς ερωτικές επιθυμίες και γεννούν Ήρωες, Άγιους και Αγίες. Αυτό γινόταν εδώ και αιώνες. Δυστυχώς την σημερινή εποχή οι περισσότερες γεννούν δειλούς, θηλυπρεπείς ραγιάδες.

Οι γυμνές-ανήθικες γυναίκες και όσες από αυτές αξίζουν εμφανισιακά, δημιουργούν εντελώς ακάθαρτες ορμές με θλιβερό αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη σεξουαλική διαφθορά. Οι συνέπειες για το έθνος είναι τρομερές και δυσβάσταχτες. Αυτό διότι η γύμνια και η σεξουαλική διαφθορά προκαλούν ανηθικότητα, χυδαιότητα, αμάθεια, ανομία, αταξία, αδικία, απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, προδοτικά μνημόνια,  ανεργία, άστεγους, αυτοκτονίες, εισβολείς, θανατηφόρα εμβόλια και κατάλυση του συντάγματος. Τις εποχές που ήταν ντυμένες οι Ελληνίδες το έθνος μεγαλουργούσε σε όλη την οικουμένη. 

Ήμασταν ως έθνος στην κορυφή του κόσμου και είχαν την ψυχική-ηθική δύναμη οι πρόγονοι μας να υπερασπιστούν επί αρκετούς αιώνες την πατρίδα μας από πολλούς εξωτερικούς εχθρούς. Οι πρόγονοι μας με στηρίγματα την Ορθοδοξία, τον Πολιτισμό και τις ηθικές-μονογαμικές γυναίκες, από σκλάβοι των Ρωμαίων απελευθερώθηκαν χωρίς να πολεμήσουν και εν συνεχεία έγιναν διοικητές της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. 

Τα χρηστά ήθη της ζωής των Ελλήνων, είναι το πανάρχαιο διαχρονικό μυστικό, για την επιβίωση του έθνους στο πέρασμα των αιώνων. Ταυτόχρονα όμως είναι το κλειδί όλων των μεγάλων Ελληνικών στρατιωτικών, πολιτικών, κοινωνικών, επιστημονικών επιτυχιών, από καταβολής του Ελληνικού έθνους. Οι Έλληνες των μεσαιωνικών αιώνων μέσα από την ηθική, την πίστη και την παιδεία έγιναν κληρονόμοι μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας (Ρωμαϊκή) και μια παγκόσμιας θρησκείας (Χριστιανισμός). Ο Χριστιανισμός αναδύθηκε και έγινε παγκόσμια θρησκεία με την εισαγωγή των Πλατωνικών διδασκαλιών από τους τρεις ιεράρχες και η αρχαία Ελληνική σοφία διασώθηκε και διατηρήθηκε στους αιώνες μέσα από την ενσωμάτωση της στην Ορθόδοξη-Χριστιανική πίστη. Κυριολεκτικά ο Ελληνισμός αναστήθηκε από την Ορθοδοξία.

Στην εποχή μας εξαιτίας των σεξουαλικών ανωμαλιών σβήνουμε αργά και σταθερά. Είναι κοινώς αποδεκτό και διαχρονικά αποδεδειγμένο ότι οι κόρες Χριστού, ήταν και είναι ευλογία για την Ελλάδα, είναι ευλογία για την κοινωνία. Στον αντίποδα οι κόρες του εωσφόρου με την μόδα, με τα σεξουαλικά έκτροπα, είναι εθνική, πνευματική και κοινωνική καταστροφή. Ενδεικτικά και επιγραμματικά να επισημάνω τι έλεγαν σχετικά οι πρόγονοι μας και οι Άγιοι περί γυναικών : Θεωρώ χαμένον, εκείνην που έχασε την ντροπή,αναφέρει ο ύπατος των σοφών ο Αριστοκλής-Πλάτων. Όταν η γυναίκα αποβάλλει τον χιτώνα, αποβάλλει και την αιδώ (Ηρόδοτος). 

Με το να χάσης κάθε ίχνος εντροπής προσέλαβες όψιν πόρνης» (Παλαιά Διαθήκη – Προφήτης Ιερεμίας 3,3). Και αν η γυναίκα είναι σεμνά ντυμένη τότε δεν φταίει βέβαια αν κάποιος σκανδαλιστεί μαζί της, αν όμως είναι άσεμνα ντυμένη τότε η ευθύνη της είναι τρομερή, διότι ο Χριστός μας έχυσε το αίμα του για τη σωτηρία των ψυχών. (Ιησούς Χριστός - Ματθαίος 5, 28).«Όταν φύγει η ντροπή από τον άνθρωπο γίνεται πρόξενος πολλών κακών» (Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος).  Αυτή την εποχή οι γυναίκες έχασαν το γνώρισμα του Ιησού Χριστού. Το γνώρισμα αυτό ήταν το κοκκίνισμα στο μέτωπο, όταν έβλεπαν ξένους άνδρες και όταν άκουγαν συζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου (Πατέρας Σάββας Αχιλλέως). 

Συνεπώς μην απορείτε που παραμένουν οι περισσότεροι παθητικοί θεατές στον αφανισμό του έθνους. Δυστυχώς η θηλυκοποίηση της κοινωνίας και ο Ιουδαϊκός-Εωσφορικός φεμινισμός έφεραν το Ελληνικό έθνος σε αυτήν την τραγική κατάσταση. Ότι ο φεμινισμός είναι Ιουδαϊκό δημιούργημα, το ομολογεί ο πρόεδρος της Αμερικής Τζό Μπάιντεν (5) Το γυναικείο φύλο βρίσκεται απέναντι στην πιο κρίσιμη ιστορική στιγμή για το Ελληνικό έθνος, εντελώς αδύναμο και εχθρικά προσκείμενο προς την πατρίδα. Αγαπητές μου γυναίκες σε κάθε εποχή κάποιοι εξ ημών αναλαμβάνουν την δύσκολη-επίπονη και άχαρη αποστολή να σας ενημερώσουν σχετικά με τον Θεοκατάρατο και εθνοκτόνο Διονυσιακό πολιτισμό. 

Οι πραγματικές χριστιανές πρέπει πάντοτε να βαδίζουν στον δρόμο του Χριστού. Έναν δρόμο που χάραξε η Αυγούστα-Αγία Ελένη και ακολούθησαν εκατομμύρια άλλες Ελληνίδες. Ο πατέρας Σάββας Αχιλλέως μας δίδαξε ότι και μόνον που φοράνε παντελόνια οι γυναίκες προσβάλλουν βαρύτατα, την αγνότητα και την παρθενία της Υπεραγίας Θεοτόκου. 

Σκεφτείτε τι αταξία και τι εθνική-κοινωνική καταστροφή προκαλούν, όσες από εσάς φοράτε προκλητικά ενδύματα και ειδικά τα καταστροφικά νεοταξικά μαγιό μπικίνι. Τα νεοταξικά μαγιό μπικίνι τα οποία ανήκουν στα Διονυσιακά αξώματα, προκαλούν τα πιο χυδαία και κτηνώδη ένστικτα, με συνέπεια να οδηγούνται οι άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν ισχυρή πίστη και παιδεία σε παρά φύση πράξεις. Όσες κάνετε τα προαναφερόμενα προσβάλλετε πάρα πολύ βαριά, με εμετικό και απαράδεκτο τρόπο την παρθενία και την αγνότητα της Παναγίας και περιφρονείτε-υβρίζετε τον Θεό-δημιουργό, σύμφωνα με τον πατέρα Σάββα Αχιλλέως. Η Σεξουαλική μαγεία με τις παρά φύσιν σεξουαλικές πράξεις, είναι το ισχυρότερο και σημαντικότερο είδος από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. 

Τι δουλειά έχουν όσοι είναι Χριστιανοί να ζούνε με τον εθνοκτόνο και καταστροφικό τρόπο ζωής των  Εωσφοριστών ;  Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να κάνουν λάθη. Ουδείς τέλειος και αναμάρτητος παρά μόνον ο Θεός-Δημιουργός σύμφωνα με τον Ύπατο των Φιλοσόφων, τον Μέγα Αριστοκλή. Εν τούτοις η αξία σε έναν Έλληνα είναι να αναγνωρίζει τα λάθη του και όχι να τα συνεχίζει. Αρκετοί Άγιοι της Ορθοδοξίας υπήρξαν στον πρότερο βίο τους, πολύ αμαρτωλοί. Όμως διότι μετανόησαν πραγματικά, και επέστρεψαν στον δρόμο Χριστού, αγωνίστηκαν σκληρά και αγίασαν. 

Κλείνοντας σας υπενθυμίζω ότι από τα αρχαία χρόνια, οι γυναίκες όλων των λαών που πιστεύουν στον εωσφόρο και εκπροσωπούν τον Διονυσιακό πολιτισμό είχαν έξω τις κοιλίες τους, έβαζαν σκουλαρίκια στον αφαλό, τατουάζ, καθώς επίσης έκαναν και πάσης φύσεως σεξουαλικές ανωμαλίες, για να υμνήσουν τον μιαρό τους αφέντη, τον σατανά. 

Όπως ο Μέγας Αριστοκλής είναι ο μοναδικός σοφός στον κόσμο, ο οποίος πήγε ενάντια Φιλοσοφικές-ηθικές του διδασκαλίες, για να επιβιώσει η Ελλάδα, το ίδιο και εγώ πηγαίνω ενάντια στην ανδρική μου φύση, όταν κάνω εκκλήσεις προς εσάς να μην φοράτε τα Διονυσιακά μπικίνι. Εν τούτοις πάνω από τις προσωπικές πεποιθήσεις είναι  η Ελλάδα και η Ορθοδοξία.  Από την μητέρα, τον πατέρα και όλους τους άλλους προγόνους, η Ελλάδα είναι το πιο ιερό-πολύτιμο και σεβαστό (Μέγας Αριστοκλής). 

Oι εργασίες της στήλης Επικρατέειν η Απόλλυσθαι γράφονται κάτω από τις πιο δυσμενείς συνθήκες, που βρέθηκε ποτέ συνάνθρωπος μας και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου. 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολόκληρου του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς την έγκριση του Arisvinews και της στήλης. Επιτρέπεται μόνον η αναδημοσίευση του 50% των εργασιών Γεωστρατηγικής-Ιστορίας και Ορθοδοξίας του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου (Γεωστρατηγικού και Γεωπολιτικού αναλυτή (Contact : survivorellas@gmail.com-6945294197). Απαραίτητη προυπόθεση για την αναδημοσίευση είναι η προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο Arisvinews.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ

Πάγια αρχή μου είναι ότι όλοι οι λαοί, όλοι οι άνθρωποι, έχουν δικαίωμα να πιστεύουν οπού θέλουν. Όλα αυτά με την απαραίτητη προυπόθεση να μην επιβάλλουν τα πιστεύω τους σε τρίτους, είτε δια της βίας, είτε με πλάγιους τρόπους.  Από όλους τους προαναφερόμενους, εξαιρείται, ένα μικρό μέρος βάση των παγκόσμιων Φιλοσοφικών-μαθηματικών σταθερών, μέτρον άριστον και μηδέν άγαν.

Η ελευθερία πίστεως είναι θεόδοτη. Ο ίδιος ο Θεός έδωσε το δικαίωμα στους ανθρώπους, να πιστεύουν, όπου επιθυμούν. Προσωπικά είμαι υπέρ της συνυπάρξεως των λαών και των διαφορετικών θρησκευτικών, πεποιθήσεων, για αυτό στηρίζω, τον μεγάλο Σύριο ηγέτη Ασσάντ, ο οποίος επέτυχε να συνυπάρχουν ειρηνικά, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι.

Αναφέρομαι πάντοτε στους Φοίνικες που από μονοθεϊστές της Π. Διαθήκης και πιστοί των προφητών, εγκατέλειψαν τον Θεό, άλλαξαν και έγιναν οπαδοί του δωδεκαθέου. Δεν αναφέρομαι σε όλους τους Φοίνικες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου