Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Η Θούλη είναι εδώ. Ένστολοι ναζί στην εξόδιο ακολουθία βετεράνου αξιωματικού των SS στην Ουκρανία!

 Aucune description de photo disponible.


Συνεχίζει την παρουσία της η Γερμανική Θούλη και την σύγχρονη εποχή.

 



Ένστολοι ναζί στην εξόδιο ακολουθία του βετεράνου αξιωματικού των SS στην Ουκρανία! Έριξαν τιμητικές βολές! Παραβρέθηκαν επικεφαλείς της ιεραρχίας της Ουνίτης Εκκλησίας! Αυτή την Ουκρανία υποστηρίζει η Δύση! Αυτή είναι η Δύση. Στην Ουκρανία στο Ivano-Frankivsk, επίσκοποι του UGCC έθαψαν έναν βετεράνο της μεραρχίας SS “Galicia”

Εκπρόσωποι του UGCC, εθνικιστικών οργανώσεων και των τοπικών αρχών του Ivano-Frankivsk «παραβρέθηκαν στην κηδεία» του πρώην άνδρα των SS.

Aucune description de photo disponible.


Στο Ivano-Frankivsk, οι ιεράρχες του UGCC έθαψαν τον επικεφαλής της περιφερειακής αδελφότητας των τμημάτων των SS “Galicia” Mikhail Mulyk. Ο ιστότοπος της Αρχιεπισκοπής Ivano-Frankivsk του UGCC γράφει σχετικά.

Ο δήμαρχος του Ivano-Frankivsk, τοπικοί βουλευτές, κοινωνικοί ακτιβιστές-εθνικιστές, ιερείς του UGCC (Ουκρανική Ελληνοκαθολική Εκκλησία)  ήρθαν για να αποχαιρετήσουν τον εκλιπόντα. Επικεφαλής της κηδείας ήταν ο επικεφαλής των Ουνιτών της περιοχής, Μητροπολίτης Ιβάνο-Φρανκίβσκ Βλαντιμίρ Βόιτισιν. Στην κεφαλή του φέρετρου, αναπτύχθηκαν τα σύμβολα της μεραρχίας SS “Γαλικία”. Αποχαιρετιστήρια τιμητικά πυρά έριξαν στο νεκροταφείο άτομα με στρατιωτικές στολές Ναζί.

Aucune description de photo disponible.


Ο Mikhail Mulyk γεννήθηκε το 1920 στο χωριό Gorozhanka, στην περιοχή Monastyryssky, στην περιοχή Ternopil. Ο πατέρας του ήταν κατώτερος αξιωματικός των Ουκρανών Sich Riflemen. Το 1937, ο Mulyk έγινε μέλος της Οργάνωσης Ουκρανών Εθνικιστών.

Με οδηγίες της τον Σεπτέμβριο του 1943, εντάχθηκε στις τάξεις της ουκρανικής μεραρχίας SS «Γαλικία». Συμμετείχε στη μάχη κοντά στο Μπρόντι τον Ιούλιο του 1944. Μετά τον πόλεμο, το σοβιετικό δικαστήριο στέρησε από τον Mulyk την ελευθερία για 10 χρόνια και τα πολιτικά δικαιώματα για πέντε.

Aucune description de photo disponible.


Μετά την εξορία, ο πρώην άνδρας των SS εγκαταστάθηκε στο Stanislav (τώρα Ivano-Frankivsk). Το 1991, ο Mulyk οργάνωσε την Εταιρεία Πολιτικών Κρατουμένων και Καταπιεσμένων. 

Ένα χρόνο αργότερα με τον διχαστή Βλαντιμίρ Μαλκός, δημιούργησε μια αδελφότητα πρώην στρατιωτών των SS «Γαλικία». Η μαζική παραφροσύνη στο Ivano-Frankivsk έφτασε στο αποκορύφωμά της: ο δήμαρχος της πόλης ανακοίνωσε ότι ένας δρόμος θα ονομαζόταν από τον βετεράνο των SS Mikhail Mulyk.

Aucune description de photo disponible.

Στην περιοχή Ivano-Frankivsk, ένας στρατιώτης των SS “Galicia” Mikhail Mulyk τάφηκε. Και υπήρχαν άνθρωποι με ναζιστικές στολές. Αυτή η κατάσταση δεν είναι η πρώτη φορά. Τις περισσότερες φορές τη βλέπουμε σε κηδείες, αλλά όχι μόνο.
Η επιλογή μας από φωτογραφίες:

  • Ιούλιος 2013, εκ νέου ταφή 16 στρατιωτών των SS «Γαλικία», σελ. Gologory, περιοχή Zolochevsky, περιοχή Lviv (φωτογραφία με πλήρη σβάστικα στο κράνος).
  • Ιούνιος 2017, εκ νέου ταφή 23 στρατιωτών των SS «Γαλικία», σελ. Κόκκινο, περιοχή Zolochevsky, περιοχή Lviv
  • Απρίλιος 2018, εκδηλώσεις με την ευκαιρία της 75ης επετείου της μεραρχίας SS “Galicia” στο Lviv.

dimnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου