Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Τζο Μπάιντεν-Αμερική θλιβερές μορφές ζωής.

Σε τραγική κατάσταση ο ηλικιωμένος πρόεδρος της Αμερικής δικαιώνει απόλυτα την κορυφαία Ελληνική-Ορθόδοξη στήλη στην Ελλάδα και όχι μόνον Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και ιστορία-Επικρατέειν η Απόλλυσθαι, που από το 2015 προέβλεψε και δικαιώθηκε για πολλοστή φορά, ότι η Αμερική δεν είναι πλέον παγκόσμια υπερδύναμη, καθώς την θέση της πήρε η Ρωσική Ομοσπονδία.



Σε εργασίες της στήλης Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και ιστορία-Επικρατέειν η Απόλλυσθαι διδαχτήκαμε μεταξύ χιλιάδων άλλων πραγμάτων, ότι ο G. Ostrogorsky αναφέρει ότι το Ελληνικό κρατίδιο της Νίκαιας, αποτελούσε μια θλιβερή μορφή ζωής, μετά την πτώση της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας στους Γερμανούς. Το ίδιο ισχύει και για την τέως υπερεδύναμη Αμερική κατά την σύγχρονη εποχή. Παθητικοί και ανήμποροι θεατές τω ν παγκόσμιων εξελίξεων, ανακοινώνουν μέτρα, καθώς δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν στα πεδία των μαχών τον πλανητάρχη Βλαντιμίρ Πούτιν.  

Κυριολεκτικά προκαλούσε οίκτο το Διάγγελμα για το Ουκρανικό ζήτημα το οποίο απηύθυνε Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, κατά το οποίο ανακοίνωσε τις κυρώσεις που αποφάσισαν οι ΗΠΑ κατά της Ρωσίας, με αφορμή την «εισβολή», όπως χαρακτηρίστηκε από την Ουάσινγκτον, στα «κρατίδια» του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ στην Ουκρανία.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε την πρώτη δέσμη κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας. Πρόκειται για εμπορικές και οικονομικές κυρώσεις σε τρία επίπεδα: Σε εταιρείες, σε πρόσωπα και σε επίπεδο διακίνησης εμπορευμάτων που χρησιμεύουν στη βιομηχανία.

Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι «η Ρωσία κατέλαβε δύο περιοχές της Ουκρανίας», διευκρινίζοντας ότι τα μέτρα που ανακοινώνει η Ουάσινγκτον είναι αμυντικά, καθώς η Ρωσία πιστεύεται ότι θα κλιμακώσει τη δράση της και στρατιωτικά το επόμενο διάστημα.

«Πιστεύουμε ότι αυτό είναι το πρώτο στάδιο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, η Ρωσία σχεδιάζει να κινηθεί στρατιωτικά στην περιοχή. «Δεν χρειάζεσαι το αίμα, εκτός αν επιθυμείς να αρχίσεις έναν πόλεμο. Η Ρωσία συγκεντρώνει αποθέματα αίματος». Αν η Ρωσία συνεχίσει την εισβολή της, είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε με περισσότερες κυρώσεις, είπε ο Μπάιντεν. Μαζί με τη Γερμανία, ο πρόεδρος των ΗΠΑ σκοπεύει να σιγουρέψει πως ο αγωγός Nord Stream 2 δεν θα λειτουργήσει.

Έχουμε συντονιστεί με ΝΑΤΟ και Ευρώπη είπε μεταξύ άλλων όπως και ότι η η Ρωσία θα πληρώσει το τίμημα. Ανέφερε ότι μεταξύ των κυρώσεων είναι ότι δεν θα προχωρήσει ο Nord Stream 2 και έκανε λόγο για αμυντικές κινήσεις από πλευράς των ΗΠΑ και τόνισε ότι “θα υπερασπιστούμε κάθε σπιθαμή ΝΑΤΟϊκού εδάφους” μαζί με τους εταίρους και συμμάχους.

Mετά από όλα αυτά είπε, πως ελπίζει η διπλωματία να είναι ακόμα διαθέσιμη.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι στο τέλος, ενώ όλοι φωνάζουν για να παραμείνει και να θέσουν ερωτήσεις, φεύγει άρον- άρον, πριν τελειώσει καλά-καλά.

Δείτε το βίντεο:

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου