Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Τι κοινό έχει ο Βουλγαροκτόνος με τον Βλαντιμίρ Πούτιν ;


Ο Αυτοκράτορας Βουλγαροκτόνος και ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχουν ένα κοινό σημείο. 

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : survivorellas@gmail.com-6945294197).

Αν και δεν μπορούν να γίνουν συγκρίσεις, και αν γινόταν θα ήταν ατυχείς, εν τούτοις ο Μέγας Βουλγαροκτόνος, έχει ένα κοινό σημείο με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. 

Η τύχη του Ελληνικού-Ρωμαϊκού έθνους κρίθηκε στις 15 Δεκεμβρίου του 1025 μ.Χ. Ήταν η ημέρα που έφυγε από την ζωή ο κορυφαίος Έλληνας όλων των εποχών. Δυστυχώς τον πρόλαβε ο θάνατος. Σχεδίαζε να επιτεθεί στην υπό Γερμανική κατοχή Ιταλία. Είχε ήδη στείλει στρατιωτική προπομπή με επικεφαλής τον Ορέστη. Όσο ζούσε οι Γερμανοί (Φράγκοι-Νορμανδοί) και οι Σελτζούκοι, δεν τολμούσαν ούτε να αναπνεύσουν. 

Έντρομοι περίμεναν να πεθάνει για να ολοκληρώσουν τα ανθελληνικά σχέδια τους. Γνώριζαν πολύ καλά ότι αν τολμούσαν να επιτεθούν στην αυτοκρατορία θα είχαν την ίδια τύχη με τους Βούλγαρους και τους Άραβες. Οι ανθέλληνες Γερμανοί επί της Βασιλείας του Βουλγαροκτόνου γνώρισαν τον απόλυτο τρόμο. Για αυτό και κατά την τέταρτη-εωσφορική Σταυροφορία, όταν κατέκτησαν την αυτοκρατορία και την πρωτεύουσα της, άνοιξαν τον τάφο του, τοποθέτησαν τον σκελετό επάνω σε ένα δέντρο και έβαλαν στο στόμα του μια φλογέρα. 

Ουδέποτε το έκαναν αυτό σε άλλο αυτοκράτορα. Τόσο μεγάλο ήταν το μίσος των Γερμανών για τον Βασίλειο, ο οποίος ελάχιστα έλειψε να ματαιώσει τα εθνοκτόνα και γενοκτονικά σχέδια. Με βάση αυτήν την εωσφορική ενέργεια των Γερμανών, ο μεγάλος Κωστής Παλαμάς έγραψε την “Φλογέρα του Βασιλιά,”

Είναι βέβαιον ότι σε περίπτωση που είχε παραμείνει στην ζωή, ο Μέγας Βουλγαροκτόνος ότι οι Γερμανοί και οι Σελτζούκοι θα είχαν την ίδια τύχη με τους Βούλγαρους και δεν θα ήταν σε θέση να κατακτήσουν διαδοχικά την αυτοκρατορία. Αυτοί ήταν οι "ατρόμητοι" πρόγονοι του Ρετζέπ-Ταγίπ Ερτνογάν. Κανένας άλλος βασιλιάς σε ολόκληρη την παγκόσμια ιστορία, δεν πήγε να πολεμήσει σε ηλικία 69 ετών, παρά μόνον ο Βασίλειος Β. Η ενέργεια αυτή μας δείχνει το πόσο επικίνδυνη ήταν η Γερμανική αυτοκρατορία και οι συν αυτώ (Σελτζούκοι). 

Την σύγχρονη εποχή Αμερική και Ευρώπη τρέμουν και μόνον στο άκουσμα του Βλαντιμίρ Πούτιν καθώς είναι εντελώς σε πολύ δυσμενή θέση. Και στην περίπτωση του Ρώσου προέδρου, οι νεοταξίτες θα αναμένουν τον θάνατο η την παραίτηση του, για να επιτεθούν στην Ρωσική Ομοσπονδία. Με βάση τα δεδομένα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. ο νέος πλανητάρχης θα αποχωρήσει από την προεδρία το 2036. Τότε ακριβώς θα είναι τα πιο επικίνδυνα χρόνια για το Ρωσικό κράτος.

Οι νεοταξίτες θα προετοιμαστούν για γενική επίθεση στην Ρωσία, όπως έκαναν οι Γερμανοί με τον θάνατο του Βουλγαροκτόνου, ενάντια στην Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.   

Με βάση τα γεωστρατηγικά και γεωπολιτικά δεδομένα η Αμερική-Ευρώπη δεν είναι σε θέση να κάνουν πόλεμο. Στον εξοπλισμό και στην τεχνολογία υστερούν Αμερκή-ΝΑΤΟ έναντι της Ρωσίας. Η οικονομία των Αμερικάνων έχει καταρρεύσει και τα χρέη της Ουάσιγκτον βρίσκονται στα χέρια των αντιπάλων τους (Κίνα). Η αδύναμη Ευρώπη εξαρτάται ενεργειακά και οικονομικά από την Μόσχα. Επίσης αν επιχειρήσουν από τον Λευκό Οίκο οποιαδήποτε πολεμική σύρραξη, θα εκδιωχθούν άμεσα οι Αμερικανικές δυνάμεις από την  Ανατολική Συρία, όπου αφαιρούν παράνομα, τον ενεργειακό πλούτο της αιματοβαμμένης χώρας.

Ο G. Ostrogorsky αναφέρει ότι το Ελληνικό κρατίδιο της Νίκαιας, αποτελούσε μια θλιβερή μορφή ζωής, μετά την πτώση της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας στους Γερμανούς. Το ίδιο ισχύει και για την τέως υπερδύναμη Αμερική κατά την σύγχρονη εποχή. Παθητικοί και ανήμποροι θεατές των παγκόσμιων εξελίξεων, ανακοινώνουν μέτρα, καθώς δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν στα πεδία των μαχών τον πλανητάρχη Βλαντιμίρ Πούτιν.  

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. 

Κυριολεκτικά προκαλούσε οίκτο το Διάγγελμα για το Ουκρανικό ζήτημα το οποίο απηύθυνε Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, κατά το οποίο ανακοίνωσε τις κυρώσεις που αποφάσισαν οι ΗΠΑ κατά της Ρωσίας, με αφορμή την «εισβολή», όπως χαρακτηρίστηκε από την Ουάσινγκτον, στα «κρατίδια» του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ στην Ουκρανία.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε την πρώτη δέσμη κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας. Πρόκειται για εμπορικές και οικονομικές κυρώσεις σε τρία επίπεδα: Σε εταιρείες, σε πρόσωπα και σε επίπεδο διακίνησης εμπορευμάτων που χρησιμεύουν στη βιομηχανία. Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι «η Ρωσία κατέλαβε δύο περιοχές της Ουκρανίας», διευκρινίζοντας ότι τα μέτρα που ανακοινώνει η Ουάσινγκτον είναι αμυντικά, καθώς η Ρωσία πιστεύεται ότι θα κλιμακώσει τη δράση της και στρατιωτικά το επόμενο διάστημα.

Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι πιστεύουν ότι θα γίνει "σύντομα" ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος και στρατιωτική σύρραξη ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Εδώ και πολλά χρόνια και πιο συγκεκριμένα αρκετές δεκαετίες αναπαράγουν διάφορες θεωρίες που δεν ευσταθούν. Εδώ και 12 χρόνια αρκετές φορές έχω αναφερθεί στους αναμενόμενους πολέμους Ελλάδας-Τουρκίας και Αμερικής Ρωσίας ότι δεν θα γίνουν. Αυτοί οι δύο πόλεμοι δεν πρόκειται να γίνουν καθώς οι μεγάλες δυνάμεις για διαφορετικούς λόγους έχουν ήδη συμφωνήσει στην Γενεύη να γίνει ανακανομή των περιοχών παγκόσμιας εξουσίας. 

Η τέως παγκόσμια υπερδύναμη Αμερική, το ΝΑΤΟ και η εξαρτώμενη ενεργειακά από την Μόσχα Ευρωπαϊκή ένωση  δεν είναι σε θέση αυτήν την στιγμή να διεξάγουν παγκόσμιο πόλεμο ενάντια στην Ρωσία. Η στρατιωτική τεχνολογία της Μόσχας ( Tον στρατιωτικό εξοπλισμό της Ρωσίας δεν τον διαθέτει κανένα άλλο κράτος), σε συνδυασμό με τον Ρωσικό-Κινέζικο και τον Ιρανικό στρατό αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για τους Δυτικούς. Επίσης η συντριπτική ήττα των Αμερικανών από την Ρωσία, στον μικρότερης εμβέλειας παγκόσμιο πόλεμο που διεξάγεται στην μαρτυρική Συρία, είναι πολύ πρόσφατη. Εν τούτοις ο βασικότερος λόγος ακόμη και αν ήταν σε θέση η Αμερική να κάνει πόλεμο, δεν θα το έκανε γιατί ο νέος Πλανητάρχης Βλαντιμίρ Πούτιν επέτρεψε στην ηττημένη Αμερική να παραμείνει στην Ανατολική Συρία και να εκμεταλλεύεται παράνομα τα πετρέλαια του Συριακού έθνους. 

Αν τολμούσε η Αμερική να κάνει οποιαδήποτε πολεμική ενέργεια ενάντια στην Ρωσία, από την στιγμή που θα ήταν σε θέση να το επιχειρήσει, τότε άμεσα ο Αμερικανικός στρατός θα είχε εκδιωχθεί από τα Συριακά εδάφη. Το ίδιο ισχύει και για την Τουρκία του Ερντογάν, σε περίπτωση που βοηθούσε στρατιωτικά την Ουκρανία. Τότε θα έχαναν αμέσως οι Τούρκοι την κατοχή της Βόρειας Συρίας. Εν τούτοις το χειρότερο για την είναι ότι η Κίνα ελέγχει και αποφασίζει για το χρεοκοπημένο Αμερικανικό κράτος. Οι Κινέζοι έχουν στα χέρια τους τα χρέη των Αμερικανών. Συνεπώς έναν διαλυμένο οικονομικά κράτος, δεν είναι σε θέση να διεξάξει παγκόσμιο πόλεμο.   

https://www.efsyn.gr/oikonomia/diethnis-oikonomia/121029_i-ameriki-hrostaei-115-tris-stin-kina

Όπως είχα αναφέρει για πολλοστή φορά στις 28 Ιανουαρίου 2022, η Τακτική της Ουάσιγκτον είναι πάγια ενάντια στον νέο πλανητάρχη Β. Πούτιν. Παρακινούν της πρώην Σοβιετικές δημοκρατίες ενάντια στο Κρεμλίνο και εν συνεχεία της εγκαταλείπουν, με συνέπεια να γίνονται έρμαιο στην Ρωσική ομοσπονδία.   

Σε περίπτωση που γίνει πόλεμος οι Αμερικάνοι και οι σύμμαχοι τους, θα υποστούν πανωλεθρία. Αντιθέτως Ρωσία-Κίνα και Ιράν μαζί με τους άλλους συμμάχους θα έχουν απώλειες που δεν θα είναι μη αναστρέψιμες. Εν τούτοις το βασικότερο όλων είναι ότι η Κίνα η επόμενη παγκόσμια υπερδύναμη, δεν επιθυμεί να ηγηθεί μετά από ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα. Οι παγκόσμιοι έμποροι του Πεκίνου, με τις τεράστιες εξαγωγές σε πολλά προϊόντα έχουν εντελώς διαφορετικά πλάνα, σχετικά με την τύχη της ανθρωπότητας. Μην ξεχνάτε και μια ακόμη σημαντική παράμετρο. Εδώ και χρόνια έχουν γίνει αναφορές ότι η υπό κατάρρευση Αμερικανική οικονομία, είναι χρεωμένη στους υπερδραστήριους Κινέζους. 

Δυστυχώς δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις στο Ουκρανικό ζήτημα. Το σενάριο Ρωσικής επιθέσεως συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Όπως δείχνουν τα πράγματα η Ουκρανία θα είναι το επόμενο θύμα του Λευκού Οίκου.  Το ΝΑΤΟ και η τέως παγκόσμια υπερδύναμη Αμερική, δεν είναι σε θέση να υπερασπιστούν την Ουκρανία σε περίπτωση πολέμου με την Ρωσία. 

Η Ουκρανία είναι το μεγάλο θύμα των γεωπολιτικών και γεωστρατηγικών παιχνιδιών της Ουάσιγκτον και της Βορειοατλαντικής συμμαχίας. Όπως αναφέρω από το έτος 2014 μετά την νόμιμη προσάρτηση της Κριμαίας, οι δυτικοί χρησιμοποίησαν το Κίεβο και όταν θα εισβάλει ο Ρωσικός στρατός θα παραμείνουν παθητικοί θεατές των εξελίξεων, όπως έκαναν και σε άλλες περιπτώσεις. Δυστυχώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και οι Ουκρανοί έρχονται σταδιακά αντιμέτωποι με την σκληρή πραγματικότητα. Επίκειται ο διαμελισμός του Ουκρανικού κράτους, εάν δεν σταματήσουν τις ανόητες και τις επικίνδυνες τακτικές από τον Λευκό Οίκο. 

Η Αμερική είναι εντελώς αδύναμη να υποστηρίξει στρατιωτικά την Ουκρανία, σε περίπτωση πολέμου με την Ρωσία. Οι συσχετισμοί δυνάμεων είναι με το Κρεμλίνο. Απλά οι αξιωματούχοι της Αμερικής, επιθυμούν να συντηρούν τον μύθο της παγκόσμιας αυτοκρατορίας και να διατηρήσουν τους συμμάχους στο πλευρό τους. Ενδεικτικό μεταξύ πολλών άλλων,είναι ότι Οι ΗΠΑ σε μια απέλπιδα προσπάθεια να παραστήσουν την υπερδύναμη, ισχυρίστηκάν ότι τον Σεπτέμβριο του 2021 "επέτρεψαν" στην Χεζμπολάχ να "παραβιάσει" τους νόμους του εμπάργκο στην μαρτυρική Συρία και το Ιράν, για να προμηθεύεται Ιρανικό καύσιμο μέσω της Δαμασκού. Στα πλαίσια των ίδιων σκοπών, η Ιορδανία άνοιξε ξανά τα σύνορά της με τη Συρία !!!

Τα δεδομένα όμως είναι εντελώς διαφορετικά. Να υπενθυμίσω  ότι έχουμε την παραδοχή του προέδρου Τζο Μπάιντεν στην Γενεύη, και σταδιακά οι άνθρωποι της νέας τάξης πραγμάτων προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα. Η Βορειοατλαντική συμμαχία με την Ευρωπαϊκή ένωση είναι κατ ουσίαν παθητικοί θεατές στην Ρωσική-Κινεζική επέλαση, μετά την ήττα στην Συρία.  

Η Ρωσική ομοσπονδία ως νέα παγκόσμια υπερδύναμη μετά την μεγαλειώδη νίκη στην Συρία, έχει ήδη ξεκινήσει την εφαρμογή των συμφωνιών της Γενεύης Ιούνιος (2021). Αποκαθιστά την εξουσία της νόμιμης Συριακής κυβέρνησης, καθώς συνεχίζεται έστω και βραδέως η επανάκτηση των κατακτημένων εδαφών. Επαναφέρει την Συρία στο παγκόσμιο προσκήνιο. Επιχειρεί επιτυχώς την διπλωματική αποκατάσταση της Δαμασκού με τις άλλες χώρες. 

Στα σχέδια του νέου πλανητάρχη Πούτιν φαίνεται ότι είναι και ο περιορισμός της Τουρκίας και η κατοχή λιγότερων Συριακών εδαφών. Ο Λευκός Οίκος δεν διοικεί πλέον τον πλανήτη. Όσοι δεν αντιλαμβάνονται τις νέες εξελίξεις, θα απομονωθούν. Η εφαρμογή των συμφωνιών της συνόδου κορυφής στην Γενεύη συνεχίζεται. Η αναγκαστική υποχώρηση που έκανε η Ουάσιγκτον στο Κρεμλίνο ήταν κομβικής σημασίας. Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συνεχίζει να επιβάλει την Ρωσική κυριαρχία στον κόσμο, στην ευρύτερη Μέση Ανατολή, στην Αφρική και την Ασία. 

Η αλλαγή εξουσίας είναι εμφανής. Σύμφωνα με την Ρωσική τακτική, όλα θα αποκαλυφθούν όταν τα γεγονότα θα είναι μη αναστρέψιμα. Ενδεικτικό των παγκόσμιων αλλαγών είναι ότι τα δυτικά ΜΜΕ ξεκίνησε μια σειρά άρθρων με στόχο την αποκατάσταση του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ από τα "εγκλήματα" για τα οποία τον  κατηγορούσαν. Το άρθρο The Observer, στην κυριακάτικη έκδοση The Guardian , με τίτλο  «Outcast Assad Sold to the West as Key to Peace in the Middle East».

Το Newsweek ανάρτησε τον Σύριο πρόεδρο στο εξώφυλλο κάτω από τον τίτλο: «Επιστρέφει με έναν θρίαμβο επί των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Σύριος ηγέτης Μπασάρ αλ Άσαντ ζητά μια θέση στην παγκόσμια σκηνή». Η ηλεκτρονική έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας έχει μια φωτογραφία που μιλάει για την «υποτιθέμενη» χημική επίθεση, όπου οι πρόεδροι των ΗΠΑ και της Γαλλίας, Μπαράκ Ομπάμα και Φρανσουά Ολάντ, είχαν κατηγορήσει την Δαμασκό, ότι είχε περάσει τις κόκκινες γραμμές. 

Την συντριπτική ήττα των Αμερικανών παραδέχτηκε ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν στην Γενεύη. Έκτοτε προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και το ΝΑΤΟ με την Ευρωπαϊκή ένωση.  Η δύση είναι πλέον θεατής των εξελίξεων. Η αποκατάσταση της Συρίας στη διεθνή σκηνή βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι δυτικοί σταματούν τον παραγκωνισμό της Συρίας.  Ο βασιλιάς Αμπντουλάχ Β’ της Ιορδανίας και ο σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ζάιντ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων γνωστοποίησαν ότι «είχαν μιλήσει με τον πρόεδρο Άσαντ. Ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, Φίλιππο Γκράντι, πήγε διακριτικά στην Δαμασκό για να συζητήσει, τον επαναπατρισμό των προσφύγων. 

Η Συρία έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης και ανελέητου ανταγωνισμού, σε παγκόσμιο επίπεδο των μεγάλων δυνάμεων. Οι ισχυροί του πλανήτη ανταγωνίζονται σε ουδέτερο έδαφος, στα πεδία των μαχών τα οποία είναι δομημένα γύρω από την εξυπηρέτηση των τεραστίων συμφερόντων τους σε γεωστρατηγικό-ενεργειακό επίπεδο. Είναι γεγονός πως η τωρινή εμπόλεμη κατάσταση δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπεράσπιση του Συριακού έθνους.

Κανείς δεν γνωρίζει εάν και πότε θα σταματήσει ο πόλεμος στην Συρία. Ούτε και πώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση σχετικά με την μεταπολεμική εποχή και τον συσχετισμό των δυνάμεων, στην Μέση Ανατολή. Ο Πούτιν είναι σε θέση να σταματήσει τον πόλεμο στην Συρία. Εν τούτοις δεν το κάνει.

Ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής και μεγαλύτερος γεωστρατηγικός εταίρος αναδείχθηκε ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά ένα έθνος-κράτος, συμμάχησε ταυτόχρονα με δύο χώρες οι οποίες βρίσκονται σε πόλεμο. Η Ρωσία του Πούτιν υποστηρίζει παράλληλα την Συρία του Ασσάντ και την Τουρκία του Ερντογάν. 

Η Συρία αποτελεί τον διαχρονικό στόχο μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας οι οποίες για να αποφύγουν μια μετωπική σύγκρουση με καταστροφικές συνέπειες αναγκάστηκαν το έτος 2016 να συμβιβαστούν και να συνομιλήσουν, μαζί με το Ιράν για το μέλλον της Συρίας. Στον παγκόσμιο πόλεμο μικρότερης κλίμακας που διεξάγεται στην Συρία, ο μεγάλος νικητής είναι η Ρωσία του Πούτιν. Επίσης πρόσφατα η Γερμανία αποφάσισε να διπλασιάσει την εισαγωγή φυσικού αερίου από την Ρωσία. 

Ο μικρότερης κλίμακας παγκόσμιος πόλεμος, θέτει σε κίνδυνο ακόμη και την παγκόσμια ειρήνη. Κλείνοντας ένα ακόμη κοινό σημείο Βουλγαροκτόνου και Πούτιν είναι ότι δεν κάνουν πίσω όταν αποφασίσουν κάτι.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ

Πάγια αρχή μου είναι ότι όλοι οι λαοί, όλοι οι άνθρωποι, έχουν δικαίωμα να πιστεύουν οπού θέλουν. Όλα αυτά με την απαραίτητη προυπόθεση να μην επιβάλλουν τα πιστεύω τους σε τρίτους, είτε δια της βίας, είτε με πλάγιους τρόπους.  Από όλους τους προαναφερόμενους, εξαιρείται, ένα μικρό μέρος βάση των παγκόσμιων Φιλοσοφικών-μαθηματικών σταθερών, μέτρον άριστον και μηδέν άγαν.

 Η ελευθερία πίστεως είναι θεόδοτη. Ο ίδιος ο Θεός έδωσε το δικαίωμα στους ανθρώπους, να πιστεύουν, όπου επιθυμούν. Προσωπικά είμαι υπέρ της συνυπάρξεως των λαών και των διαφορετικών θρησκευτικών, πεποιθήσεων, για αυτό στηρίζω, τον μεγάλο Σύριο ηγέτη Ασσάντ, ο οποίος επέτυχε να συνυπάρχουν ειρηνικά, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι.

Αναφέρομαι πάντοτε στους Φοίνικες που από μονοθεϊστές της Π. Διαθήκης και πιστοί των προφητών, εγκατέλειψαν τον Θεό, άλλαξαν και έγιναν οπαδοί του δωδεκαθέου. Δεν αναφέρομαι σε όλους τους Φοίνικες.

Από το έτος 2006 όταν ξεκίνησα να γράφω την στήλη, ήμουν και είμαι ο μοναδικός Έλληνας στον κόσμο, που προτείνει τον συνδυασμό : Oρθοδοξία, Εκκλησιασμός, κατήχηση, χρηστά ήθη, μουσικά σχολεία, υψηλός αθλητισμός, ιστορική γνώση, για την δημιουργία Ελλήνων ανώτατης ποιότητας. Ακόμη προτείνω την εφαρμογή του άρθρου 120 παρ. 4 του Ελληνικού συντάγματος, την κατάργηση των κομμάτων και την αλλαγή πολιτεύματος. 

Χιλιάδες παιδιά, αθόρυβα, και σε χαμηλούς τόνους, εδώ και αρκετά χρόνια, ακολουθούν αυτόν τον συνδυασμό. Όπως είναι γνωστό και ιστορικά αποδεδειγμένο, η νέα τάξη για να είναι σε θέση μας να εξουσιάζει. Από το σωτήριο έτος 1995 έχω την τιμή να είμαι ο μοναδικός Ορθόδοξος-Χριστιανός στον κόσμο, ο οποίος έχει ως προστάτη Άγιο, τον αυτοκράτορα Pallida Mors Saracenorum (Άγιος Αργαλέος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου