Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

ΟΙ ΡΏΣΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΙΒΕΟ. Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

 

Οι Ρώσοι μπήκαν στο Κίεβο. Είναι στα 9 με 10 χλμ από το κέντρο της πόλης.Πυρά ακούστηκαν κοντά στο κυβερνητικό καρτιέ στο Κίεβο!



Το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας επιβεβαιώνει ότι το Vorzel έπεσε στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων, αυτό είναι 5 μίλια (8 χιλιόμετρα) μακριά από το Κίεβο.

Ρωσικά τανκ στο βόρειο τομέα Κιέβου στο Obolon στα 9 χλμ από πλατεία Ανεξαρτησίας του Κίεβου.Τα ρωσικά τανκ μπαίνουν Κιέβο. Ασθενείς μάχες στα προάστια δε συναντούν αντίσταση.

Οι ρωσικές δυνάμεις κρατούν το Konotop υπό πολιορκία και κινούνται προς το Κίεβο.Τελικά το καταλαμβάνουν. Στο Konotop εδρεύει η 58η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Ουκρανίας.

Ο κυβερνήτης της περιφέρειας Sumy Serhiy Zhyvytskiy είπε ότι πολλές πόλεις στην περιοχή περικυκλώθηκαν από τον εχθρό.

Μια μεγάλη στρατιωτική ομάδα μετακινείται από το κατεχόμενο Sumy προς το Κίεβο.

Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας: Οι Ρώσοι κατέσχεσαν 2 στρατιωτικά οχήματα της Ουκρανίας, φόρεσαν ουκρανική στολή και κινούνται προς το κέντρο του Κιέβου, ακολουθούμενοι από κονβόι από ρωσικά στρατιωτικά φορτηγά.

Οι Ρώσοι ετοιμάζουν μια μαζική ρίψη αλεξιπτωτιστών σε πολλά σημεία στα περίχωρα του Κίεβου.

Ρωσικές ειδικές μονάδες μπαίνουν στο Κίεβο. Μια σκληρή μάχη διεξάγεται αυτή τη στιγμή στην περιοχή ”Απόλλων”, αλλά αναμφίβολα είναι λίγο πολύ αντιπερισπασμός για να επιτραπεί σε άλλες μονάδες να διεισδύσουν μέσω άλλων σημείων πρόσβασης!

Ο ουκρανικός στρατός ισχυρίζεται ότι οι ένοπλες δυνάμεις εμπλέκονται σε μάχες στα περίχωρα της πρωτεύουσας Κιέβου στο Dymer και το Ivankiv, όπου έχει προχωρήσει μεγάλος αριθμός ρωσικών τεθωρακισμένων οχημάτων.

Ο ρώσικος στρατός απέκλεισε το Κίεβο από τα δυτικά αναφέρει το Υπουργείο Άμυνας Ρωσίας σημειώνει το TASS. Προσθέτει ότι δέσμευσε μια πίστα προσγείωσης και αποβιβάστηκαν αλεξιπτωτιστές.

O Δήμαρχος Κιέβου λέει ότι η πόλη μπήκε σε αμυντική φάση καθώς οι ρώσικες δυνάμεις προελαύνουν.

Ο ρώσικος στρατός οδηγεί μια επιχείρηση προσγείωσης στο αεροδρόμιο του Gostomel έξω από το Κίεβο. Δηλ. και το ελέγχει και το χρησιμοποιεί επιχειρησιακά

Αντιαεροπορικές σειρήνες τώρα στο Κίεβο.

Ρωσική Άμυνα: Καταφέραμε να απομονώσουμε την ουκρανική πρωτεύουσα Κίεβο.

Ρωσική Άμυνα: 200 μέλη των ουκρανικών ειδικών δυνάμεων σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της μάχης για το αεροδρόμιο Hostomil κοντά στο Κίεβο

Ρωσικές δυνάμεις προχωρούν στο Κίεβο από τα ανατολικά και βορειοανατολικά

Ουκρανικό σύστημα Buk καταστράφηκε κοντά στο Κίεβο

dimmews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου