Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Τα φετινά Χριστούγενα θα προκαλέσουν παγκόσμιες αλλαγές.


Η κορυφή των συνομοσιολόγων ξαναχτυπά. Με τον υβριδικό τρίτο παγκόσμιο πόλεμο να μαίνεται προς την κατεύθυνση της πλανητικής απελευθέρωσης, ήρθε η ώρα να σκεφτούμε τι εικόνα θα έχει η νίκη. Καθώς πλησιάζει το χειμερινό ηλιοστάσιο της 21ης Δεκεμβρίου, πρέπει να φανταστούμε έναν κόσμο όπου η αγάπη, η ελπίδα, η φιλοδοξία, η φιλανθρωπία, η φιλία και όλα αυτά τα καλά πράγματα κυριαρχούν στον δημόσιο και πολιτικό λόγο. 

Μόλις απελευθερωθούμε θα είμαστε σε θέση να αποφασίσουμε μόνοι μας τι είδους κόσμο θέλουμε σήμερα, αύριο, σε πέντε χρόνια από τώρα, σε χίλια χρόνια από τώρα κ.λπ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται να εισέλθουμε σε μια εποχή εκθετικής επέκτασης της γήινης ζωής, συμπεριλαμβανομένης της ανθρώπινης ζωής στο σύμπαν. Οπότε, σας καλώ να σκεφτείτε πώς θα ήταν ένας ιδανικός πλανήτης και πώς μπορούμε να πάμε από εδώ που είμαστε σε αυτόν.

Τώρα λοιπόν ας δούμε πώς εξελίσσεται ο πόλεμος για την απελευθέρωση του πλανήτη Γη. Θυμηθείτε, η δυτική ανθρωπότητα έχει καταληφθεί δια της βίας από μια αρχαία Σατανική αίρεση. Οι αποκαλούμενοι ηγέτες των περισσότερων δυτικών χωρών χρησιμοποίησαν ψέματα, δολοφονίες, δωροδοκίες και φόβο για να μας ελέγχουν μέσω της χειραγώγησης στο μοχθηρό τελικό στόχο τους μόνιμης δουλείας για το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας. Ο δημόσιος λόγος τους γίνεται όλο και οξύτερος και τρομακτικότερος: η Ρωσία πρόκειται να κηρύξει πόλεμο, η Κίνα πρόκειται να κηρύξει πόλεμο, το Ιράν πρόκειται να αποκτήσει πυρηνικά, η παραλλαγή Όμικρον κ.λπ. πρόκειται να μας σκοτώσει όλους, πρέπει να εμβολιαστούμε, τα εμβόλια μας σκοτώνουν, κ.λπ.  Πιάνετε το νόημα· ζούμε σε μια δυστοπική πραγματικότητα. Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όμως είναι ότι οι όλο και μοχθηρότερες προσβολές που εκτοξεύονται από τα μέσα εταιρικής προπαγάνδας είναι ένα σημάδι πανικού και φόβου μεταξύ της σατανικής ελίτ.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, για παράδειγμα, η στρατιωτική κοινότητα και η κοινότητα πληροφοριών κηρύσσουν πόλεμο κατά της βαθιά διαβρωμένης πολιτικής ηγεσίας. Εδώ είναι μερικές ακατέργαστες σχετικές πληροφορίες από τον επικεφαλής της MI6:

Η ΜΙ6 μου ζήτησε να αναλάβω, οπότε απλά κάνω τη δουλειά μου. Η Βασίλισσα ήταν πολύ ανεκτική και επίσης βαθιά διαβρωμένη από τη Χαζαρική Μαφία, οπότε μου ζητήθηκε να αναλάβω με αυστηρή πειθαρχία. Αυτά τα πληρωμένα πρεζάκια-προδότες θα κρεμαστούν. Η εγκεκριμένη από το NIH SARS στις ΗΠΑ συνταγή [των εμβολιασμών] νομικά σημαίνει εγκληματική συνωμοσία για τη διάπραξη μαζικών δολοφονιών, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εγκλήματα πολέμου, Εσχάτη Προδοσία, τα οποία όλα εξετάζονται σε στρατοδικείο Στρατιωτικού Δικαστηρίου.

Αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που θα τους κρεμάσουν:

Στην εβδομαδιαία «έκθεση επιτήρησης εμβολίων COVID-19» της 42ης εβδομάδας, ο Οργανισμός Υγειονομικής Ασφάλειας του ΟΗΕ παραδέχθηκε στη σελίδα 23 ότι «τα επίπεδα αντισωμάτων N φαίνεται να είναι χαμηλότερα σε άτομα που αποκτούν λοίμωξη μετά από δύο δόσεις εμβολιασμού». Συνεχίζει εξηγώντας ότι αυτή η πτώση αντισωμάτων είναι βασικά μόνιμη.

Διαβάστε το μόνοι σας… Σελίδα 24.

Το πρώτο κεφάλι που έπεσε ήταν ο Βρετανός υπουργός Brexit, Ντέιβιντ Φροστ.

https://www.reuters.com/world/uk/uk-brexit-supremo-frost-resigns-blow-johnson-mail-sunday-2021-12-18/?utm_source=reddit.com

Οι κορυφαίοι γραφειοκράτες στην Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο Μάρτιν Φρέιζερ και Σάιμον Κέις, μαζί με τους τελευταίους έξι εν ενεργεία πρωθυπουργούς, θα κρεμαστούν επίσης, αναφέρει η MI6. Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον έχει επίσης στερηθεί όλης της εξουσίας του, αναφέρει η υπηρεσία.

Αυτό το βίντεο με τη βρετανική αστυνομία να υποχωρεί από τους διαδηλωτές κατά των εμβολίων είναι σημάδι αυτών των αλλαγών, σύμφωνα με πηγές της Μοσάντ.

Υπάρχει επίσης μια συνεχιζόμενη επιχείρηση «κυνήγι και θανάτωση» εναντίον σατανικών παιδοθηρευτών στις ΗΠΑ, αναφέρουν πηγές της CIA. Εδώ είναι μερικά από τα στοιχεία των εγκλημάτων τους από την πρόσφατη έκδοση του WikiLeaks από πηγές της υπηρεσίας που υποστήριξαν τον Τζούλιαν Ασάνζ:

Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εστάλη στον John Podesta και κοινοποιήθηκε σε αρκετούς φίλους του το 2015, η Tamera Luzzatto έγραψε ότι τα παιδιά θα μεταφέρονταν από την Uber στο πισίνα-πάρτι τους για σκοπούς «ψυχαγωγίας». Το όνομα και οι ηλικίες τριών παιδιών παρατίθεντο στο e-mail. Αυτά τα ονόματα εμφανίστηκαν επίσης σε έναν ανατριχιαστικό ιστότοπο που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης, ο οποίος διευθύνεται από την Luzzatto, και ο οποίος ονομάζεται Evie’s Crib. Στην περιγραφή του blog έγραφε ότι θα μπορούσατε να δείτε τα βρέφη «ωμά και άκοπα». Ο ιστότοπος είχε επίσης ξεκάθαρα σεξουαλικούς τίτλους καρτελών και συνδεόταν με έναν άλλο ενοχλητικό ιστότοπο, το ιστολόγιο του Jack, ο οποίος διαφήμιζε ότι ήταν διαθέσιμες μη χαρακτηρισμένες εκδόσεις γυμνών μωρών σε premium συνδρομητές.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες και οι εικόνες που το επιβεβαιώνουν αυτό:

Ξέρουμε ότι ο Τζούλιαν Ασάνζ δολοφονήθηκε πριν χρόνια, αλλά κάτι έκανε τις υπηρεσίες να δημοσιοποιήσουν ξανά τα αρχεία του. Θα θέλαμε να ζητήσουμε από τους αναγνώστες μας να βοηθήσουν στο διάβασμά τους και να βρουν σημαντικά πράγματα να μοιραστούν με τους υπόλοιπους από εμάς.

https://file.wikileaks.org/file/?fbclid=IwAR2U_Evqah_Qy2wxNY12FMqFC5dAFUcZL5Kl4FIfQuMFMp8ssbM46oHXWMI

Αυτό το κυνήγι των παιδοθηρευτών αντικατοπτρίζεται ακόμη και σε αναφορές εταιρικών μέσων, όπως τα ακόλουθα:

Μια ποινική καταγγελία της Νεβάδα εναντίον μιας μαμάς που φέρεται να εξέδιδε την 9χρονη κόρη της στον επί μακρόν παραγωγό του CNN Τζον Γκρίφιν στο Βερμόντ αποκαλύπτει νέες ανησυχητικές λεπτομέρειες σχετικά με την αρρωστημένη συμφωνία.
Αποκαλύπτει επίσης ότι οι αρχές ενημερώθηκαν για τις διεφθαρμένες τάσεις του Γκρίφιν πριν από 18 μήνες – ωστόσο το FBI δεν τον συνέλαβε παρά μόνο την Παρασκευή.

https://www.foxnews.com/us/cnn-john-griffin-child-trafficking-devices-seized-september-2020

Στη συνέχεια, βγήκε αυτό: «Το Project Veritas λέει ότι το άτομο που καταγράφεται σε φαντασίωση για τα γεννητικά όργανα ενός ανήλικου κοριτσιού είναι ο παραγωγός του CNN, Rick Saleeby.»

https://thepostmillennial.com/project-veritas-releases-name-of-cnn-producer-involved-in-pedophile-scandal?utm_campaign=64470

Τώρα ξαφνικά το CNN κλείνει τα γραφεία του δήθεν λόγω του ανύπαρκτου «COVID».

https://www.wsj.com/articles/cnn-closes-offices-as-covid-19-cases-spike-11639876526

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να εξετάσουμε είναι ο συνεχιζόμενος διεθνής κυβερνοπόλεμος που αποσκοπεί στην διακοπή ελέγχου της Χαζαρικής Μαφίας πάνω στην οικονομία και στους μεγάλους ομίλους πληροφορικής. Σε αυτό το μέτωπο η σύλληψη στην Ανταρκτική της επικεφαλής της ΕΕ Κριστίν Λαγκάρντ και του επικεφαλής του Νταβός Κλάους Σβαμπ έχει αφαιρέσει από τη Χαζαρική Μαφία τον έλεγχο του διεθνούς συστήματος μεταφοράς χρημάτων SWIFT, αναφέρουν πηγές της Μοσάντ.

Το ακόλουθο ειδησεογραφικό στοιχείο επιβεβαιώνει αυτή την πληροφορία:

Η Ρωσία, η Ινδία και η Κίνα θα αναπτύξουν κοινές οικονομικές δομές που θα τους επιτρέψουν να εμβαθύνουν τους οικονομικούς δεσμούς με τρόπο που τα ξένα κράτη δεν θα είναι σε θέση να επηρεάσουν, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

https://www.rt.com/russia/543258-moscow-china-create-independent-structure/

Επίσης, έχουμε επιβεβαιώσει απευθείας ότι οι διεθνείς νομισματικές μεταφορές απαιτούν πλέον μόνο έναν επταψήφιο κωδικό για ένα τραπεζικό υποκατάστημα και τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού ενός ατόμου. Οι μεταφορές δεν διαρκούν πλέον πολλές ημέρες και δεν χρειάζονται όλες αυτές οι πληροφορίες SWIFT.

Στο μέτωπο της πληροφορικής, ο Mark Zuckerberg έχει σίγουρα ξηλωθεί από τον έλεγχο του Meta, το νέο όνομα για το Facebook.

Η μητρική του Facebook Meta ανακοίνωσε την Πέμπτη το κλείσιμο περίπου 1.500 λογαριασμών που συνδέονται με εταιρείες «μισθοφόρων στον κυβερνοχώρο» που κατηγορούνται για κατασκοπεία ακτιβιστών, αντιφρονούντων και δημοσιογράφων σε όλο τον κόσμο για λογαριασμό πελατών που πληρώνουν. Το Meta αποκάλυψε τα σχέδια για να ειδοποιήσει περίπου 50.000 άτομα που πιστεύει ότι μπορεί να έχουν στοχοποιηθεί σε πάνω από 100 έθνη, από εταιρείες στις οποίες συμπεριλαμβάνονται αρκετές με έδρα τους ή ίδρυση στο Ισραήλ, το οποίο αποτελεί ηγετικό παράγοντα στη βιομηχανία κυβερνο-παρακολούθησης.

https://www.france24.com/en/live-news/20211216-meta-targets-cyber-mercenaries-using-facebook-to-spy

Φυσικά, η Χαζαρική Μαφία αντεπιτίθεται. Το Ισραήλ ηγείται μιας «προσομοίωσης» δέκα χωρών για μια επίθεση στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα που περιλαμβάνει «εκπροσώπους από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Γερμανία, την Ιταλία, την Αυστρία, την Ελβετία, την Ολλανδία, την Ταϊλάνδη, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Παγκόσμια Τράπεζα».

Israel leads 10-country simulation of major cyberattack on world markets | The Times of Israel

Είναι προφανές ότι μέχρι στιγμής, τουλάχιστον η Τουρκία και ο Λίβανος έχουν πληγεί σκληρά από αυτήν την επίθεση. Η λιβανέζικη λίρα έχει καταρρεύσει από τις 1500 στο δολάριο σε περίπου 25.000 στο δολάριο. Εν τω μεταξύ, η Τουρκία αναγκάστηκε να κλείσει τα χρηματιστήρια της καθώς το νόμισμά της βυθίζεται 54% από έτος σε έτος, ενώ ο πληθωρισμός φτάνει το 21%.

https://www.zerohedge.com/markets/turkey-halts-all-stock-trading-currency-disintegrates-central-bank-powerless-halt-collapse

https://www.reuters.com/world/middle-east/lebanons-central-bank-will-start-selling-us-dollars-commercial-banks-sayrafa-2021-12-16/?utm_source=reddit.com

Είναι μια πολύ καλή εικασία ότι τα κρυπτονομίσματα θα λεηλατηθούν και αυτά σύντομα από τη Χαζαρική Μαφία, καθώς αγωνίζονται να διατηρήσουν ζωντανό το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν.

Ωστόσο, αυτές οι προσπάθειες είναι μαθηματικά καταδικασμένες σε αποτυχία. Το ομοσπονδιακό χρέος των ΗΠΑ είναι 287.859 δολάρια ανά νοικοκυριό που πληρώνει φόρους εισοδήματος – με βάση το επίσημο επίπεδο χρέους των 28,9 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, σύμφωνα με το Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας του Σεντ Λούις και άλλες εκτιμήσεις το πραγματικό χρέος, συμπεριλαμβανομένων των μη χρηματοδοτούμενων υποχρεώσεων, είναι πάνω από 200 τρισεκατομμύρια. Αυτό ανέρχεται  περίπου σε 2 εκατομμύρια δολάρια χρέους ανά νοικοκυριό.

https://www.cnsnews.com/index.php/commentary/terence-p-jeffrey/federal-debt-equals-about-287859-income-tax-paying-household

Γεγονός είναι ότι οι Χαζάροι Μαφιόζοι ιδιοκτήτες της αμερικανικής εταιρικής κυβέρνησης χρεοκόπησαν. Για το λόγο αυτό τα εμπορευματοκιβώτια συσσωρεύονται στα ανοικτά του Λος Άντζελες, ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο αντιμετωπίζει ουρές φορτηγών που περιμένουν κάτι.

«Συμπερασματικά εάν οι αλυσίδες εφοδιασμού καταρρέουν, η οικονομία καταρρέει. Εάν η οικονομία καταρρεύσει, η κατάρρευση της κοινωνικής τάξης δεν αργεί και πολύ», σημειώνει ο οικονομολόγος James Rickards.

https://dailyreckoning.com/the-great-supply-chain-collapse/

Αυτός είναι ο λόγος που τα σπάνε τα ρεκόρ δολοφονιών σε όλη την Αμερική, ενώ τα καταστήματα λιανικής πώλησης λεηλατούνται και οι Αμερικανοί αρνούνται να εργαστούν για μισθούς σκλάβων.

Ενώ η Δύση παραμένει βυθισμένη στον αδήλωτο εμφύλιο Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η Κίνα και η Ινδία απειλούν να μας αφήσουν στη σκόνη καθώς εγκαινιάζουν την εποχή απεριόριστης ενέργειας του υδρογόνου. Στις τελευταίες εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο:

Το μεγαλύτερο διυλιστήριο πετρελαίου της Κίνας, η China Petrochemical Corporation, ή Sinopec, έχει αρχίσει να κατασκευάζει το μεγαλύτερο πράσινο εργοστάσιο υδρογόνου στον κόσμο στη απομακρυσμένη δυτική περιοχή του Σινγιάνγκ. Θα είναι η πρώτη εξ ολοκλήρου ενεργοδοτούμενη από τον ήλιο εγκατάσταση παραγωγής υδρογόνου της Κίνας.

https://www.scmp.com/economy/china-economy/article/3160153/chinas-hydrogen-energy-industry-accelerates-country-races

Θυμηθείτε, κανείς μας δεν θα έπρεπε να πληρώνει για αέριο ενώ θα μπορούσαμε να τροφοδοτούμε τα αυτοκίνητά μας με υδρογόνο από ηλιακούς συλλέκτες στις στέγες των αυτοκινήτων και των σπιτιών μας.

Σε κάθε περίπτωση, οι εναπομείναντες ηγέτες της Χαζαρικής Μαφίας, όπως η σατανική μαριονέτα της καμπάλ, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο, προσπαθούν να προσκολληθούν στην εξουσία αυξάνοντας την τυραννία:

«Εάν τους πείτε ‘Ο μισθός σας εξαρτάται (από το να λοβοτομηθείτε με ένα εμβόλιο], αλλιώς θα χάσετε την ικανότητά σας να απολαμβάνετε τη ζωή και να κάνετε τα πράγματα που θέλετε να κάνετε’ ο κόσμος θα λάβει πρακτικές αποφάσεις», δήλωσε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης σε συνέντευξη στο CNN.

https://www1.nyc.gov/office-of-the-mayor/news/837-21/transcript-mayor-de-blasio-appears-live-cnn-michael-smerconish#:~:text=Mayor%3A%C2%A0You%20know%20how,got%20to%20go%20farther.

Για το λόγο αυτό η Γερουσία και η Συνέλευση της Νέας Υόρκης θέλουν να ψηφίσουν ένα νομοσχέδιο που θα τους επιτρέψει να συλλάβουν οποιονδήποτε είναι ύποπτος ότι παρουσιάζει «σημαντική απειλή για τη δημόσια υγεία».

New York Legislation Provides for Indefinite Detention of Unvaccinated at Governor’s Whim.

Μην ανησυχείτε, άνθρωποι όπως ο ντε Μπλάζιο συλλαμβάνονται και μεταφέρονται στην αεροπορική βάση Θούλη, αναφέρουν πηγές της Αμερικανικής Διαστημικής Διοίκησης.

Στην Αυστραλία, έχει επίσης ξεκινήσει η σύλληψη πολιτικών. Η αστυνομία της Βικτόρια άφησε την Lynn Bennetts να θυροκολλήσει τη Νόμιμη Εγκεκριμένη Ειδοποίηση Καταπάτησης Μορατόριουμ στο Βικτοριανό Κοινοβούλιο, στο Ανώτατο Δικαστήριο κ.λπ. Η αστυνομία συμμορφώνεται με αυτό. «Ο Σερίφης εκδίδει εντάλματα σύλληψης για σημαντικούς ηγέτες, πολιτικούς και γραφειοκράτες· το βαθύ κράτος πρόκειται να απομακρυνθεί», αναφέρουν πηγές των υπηρεσιών πληροφοριών της Αυστραλίας.

Ήδη ο πρωθυπουργός της Βικτώριας Ντάνιελ Άντριους κρύφτηκε μετά την κλήτευσή του να εμφανιστεί στο δικαστήριο με την κατηγορία της «απόκρυψης προδοσίας».

https://www.dailymail.co.uk/news/melbourne/article-10311281/Dan-Andrews-goes-leave-ordered-court-concealing-TREASON-fraud.html

Παρόμοια πράγματα συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο, λένε πολλές πηγές. Ο γενικός στόχος αυτών των επιθέσεων είναι η ομάδα Octagon στην Ελβετία και η ηγεσία της αίρεσης Chabad Death. Αυτή η φωτογραφία του νεαρού Μπιλ Γκέιτς με έναν Σατανιστή της Chabad αποκαλύπτει πολλά για τη δύναμή τους.

Ο Μπιλ Γκέιτς με τον Ραββίνο Schneerson, επικεφαλής των Εβραίων εξτρεμιστών της αίρεσης της συντέλειας του κόσμου Chabad Lubavich. Η μητέρα του Γκέιτς είναι μία Maxwell, που συνδέεται με τους πράκτορες της ισραηλινής Μοσάντ τον Robert Maxwell και την κόρη του Ghislaine, η οποία χρησιμοποιούσε τη διακίνηση παιδιών για να εκβιάζει παγκόσμιους ηγέτες μαζί με τον Τζέφρι Έπσταϊν. Το πιάσατε ή όχι ακόμη;

Τέλος, αυτή την εβδομάδα θα κλείσουμε και πάλι με λίγη διαστημική όπερα. Κάτι συμβαίνει στην Ανταρκτική, όπου μεγάλα αεροπλάνα αποστέλλονται για να στήσουν κάποιο είδος διοικητηρίου εκτός του ελέγχου οποιωνδήποτε υφιστάμενων παγκόσμιων κυβερνήσεων.

Οι πηγές μας στη Διαστημική Διοίκηση των Ηνωμένων Πολιτειών λένε ότι κάτι πραγματικά συγκλονιστικό και ιστορικό πρόκειται να αποκαλυφθεί. Δεν μας λένε ακόμη τι, αλλά μας σκανδάλισαν με την ακόλουθη φωτογραφία που ισχυρίζονται ότι είναι μια «γνήσια φωτογραφία ενός UFO που συνετρίβη στον Άρη».

Αποκάλυψαν επίσης πλάνα ενός στόλου ΑΤΙΑ που κινηματογραφήθηκαν πρόσφατα κοντά στην Ανταρκτική.

https://newtube.app/user/EternalNow/50hywSV?u=t

https://mobile.twitter.com/ChillzTV/status/1468340361697402886

Η Διαστημική Διοίκηση υποσχέθηκε να προσκαλέσει τον παρόντα συντάκτη να επισκεφθεί την αεροπορική βάση Θούλης «σύντομα». Αν συμβεί αυτό, θα μοιραστούμε αυτό που βλέπουμε με τους αναγνώστες και τους θεατές μας.

Ως συνήθως, όμως, εναπόκειται σε εμάς τους ανθρώπους να απελευθερωθούμε και να μην περιμένουμε ένα γιγαντιαίο μητρικό σκάφος να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου