Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

ΓΙΝΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ-ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.


Την εποχή του ανελέητου υβριδικού πολέμου, των μνημονίων, των απολύσεων, του covid-19 και της μεγάλης οικονομικής κρίσεως υπάρχει λύση.


Γίνε υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και διαφημίσεων των ιστολογίων γεωστρατηγικής-πολιτισμού και παιδείας. Κέρδισε αρκετά χρήματα και παράλληλα βοήθησε την πατρίδα σου, και αναξιοπαθούντες συμπολίτες σου.

Μια εργασία με πολλές προοπτικές, ικανοποιητικά χρήματα και υψηλές γνωριμίες. Διεύρυνε τους ορίζοντες σου και παράλληλα, εφάρμοσε το αξίωμα του Πλάτωνα. Άξιος τιμής σε μια πολιτεία είναι όποιος δεν αδικεί. Εν τούτοις όλα τα αξιώματα και τις τιμές των πόλεων, τα αξίζουν όσοι σταματούν τις αδικίες. 

Σχετικά με τις διαφημίσεις ένα μέρος των εσόδων θα δίνεται σε πολύ αδύναμους οικονομικά ανθρώπους, όπως ήδη γίνεται. Υπό την αιγίδα της στήλης Επικρατέειν η Απόλλυσθαι και του Λάμπρου Σκόντζου (Θεολόγος). Διότι δεν έχει ωράριο η εργασία, μπορείτε να κάνετε αυτήν την δουλειά ως δεύτερη εργασία, για να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. 

Η εργασία είναι με ποσοστά. Όσες ασχοληθούν, με το τμήμα διαφημίσεων, των ιστολογίων μας, θα παίρνουν το 50%, από το ποσό των διαφημίσεων, που θα έχουν συμφωνήσει, με τους ενδιαφερόμενους, να προβληθούν. 

Οι κυρίες θα κράτανε το 50%, από κάθε διαφήμιση, και θα στέλνουν το υπόλοιπο για να αναρτώνται οι διαφημίσεις. 
Η εργασία θα γίνεται κυρίως διαδικτυακά, με email, mesenger, vider-τηλεφωνικη εποικοινωνία, αλλά και με προσωπικές επαφές στις περιοχές που διαμένουν οι κυρίες που θα αναλάβουν. Ήδη εργάστηκαν δύο κυρίες στον κλάδο των διαφημίσεων, με πολύ μεγάλη επιτυχία.  

Ακολουθούν αποσπάσματα από την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι : 

"Το Ελληνικό έθνος ως πολιτιστική-γεωστρατηγική οντότητα, διαχρονικά στηρίζεται στην παιδεία-πολιτισμό και την Ορθοδοξία. Μόνον ο Χριστός θέλει τους Έλληνες.

Στα πλαίσια της αιώνιας σύγκρουσης των δύο παγκόσμιων πολιτισμών του Αριστόκλειου και του Διονυσιακούπαρά τα θαύματα, τις διδασκαλίες και την Ανάσταση του Χριστού, η ιστορία της ανθρωπότητας είναι κατά κύριο λόγο στρατιωτική, γραμμένη με αίμα και φρικτά μαρτύρια-καταστροφές. 

Η τύχη της ανθρωπότητας καθορίζεται από τα μεγάλα πολεμικά γεγονότα. Τα υπόλοιπα γεγονότα έχουν δευτερεύουσες συνέπειες, σε σχέση με όσα διαδραματίζονται στα πεδία των μαχών.

Η Ελλάδα σήμερα θυμίζει την εποχή των Παλαιολόγων και της Αλώσεως του 1453, καθώς είναι σε τραγική πνευματική, πολιτική, στρατιωτική και οικονομική κατάσταση. Υποτελής των δανειστών και των μνημονίων. Πληρώνουμε δυσβάσταχτους φόρους. Ακόμη και οι μεγάλες δυνάμεις (Ρωσία, Αμερική, Γερμανία, Ισραήλ) δεν θα ήταν σε θέση να εξοφλήσουν αυτά τα δάνεια. Δυστυχώς το πιο τραγικό είναι η Ισλαμοποίηση της χώρας και η παραχώρηση της στην Τουρκία, ως Οθωμανική επαρχία. 

Ο πνευματικός βίος της Ελλάδας πρέπει να είναι προσανατολισμένος στην Ορθοδοξία, στην επιστροφή των Ελληνοχριστιανικών ηθών, στις διδασκαλίες του Αριστοκλή, με στόχο την ανάπτυξη εθνικής συνειδήσεως και στην δημιουργία  ενός αξιόμαχου Ελληνικού στρατού. Μόνο με αυτούς τους τρόπους, θα επιβιώσουμε, θα τιμήσουμε και θα δικαιώσουμε τις θυσίες των βασιλέων, των στρατηγών, των αξιωματικών των στρατιωτών, των Αγίων και των μαρτύρων. 

Δυστυχώς η ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, είναι μια ιστορική πραγματικότητα. Η Τουρκία του Ερντογάν έχει εισβάλει στην Βόρεια Συρία, στο Ιράκ, στο Αζερμπαϊτζάν, στην Λιβύη και έπεται συνέχεια. Η Τουρκία στέκεται ισάξια απέναντι στην Ρωσία και την Αμερική και ανήκει πλέον στις δέκα ισχυρότερες χώρες του πλανήτη. Εν τούτοις κάποιοι που εξυπηρετούν τα σκοτεινά και ανθελληνικά παιχνίδια των ξένων μυστικών υπηρεσιών, συνεχίζουν τις κίβδηλες "προφητείες" περί "Αναλαμπής" της Ορθοδοξίας, για να κρατούν τους Έλληνες σε αδράνεια.

Κατά γενική παραδοχή και με αδιάσειστα στοιχεία, στην Ελλάδα διεξάγεται υβριδικός πόλεμος. Έχουμε νεκρούς από εμπρησμούς, εμβόλια, μνημόνια, από ηθική-πνευματική παρακμή και από τους εισβολείς. Επικρατεί παρακμή, αμάθεια, έλλειψη αρχών και διχασμός στην Ελληνική κοινωνία. 

Από γεωστρατηγικής απόψεως στην σύγχρονη εποχή πόλεμο έχουμε όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη, από το ΝΑΤΟ, είτε από την παραδοσιακά  ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. 

Οι πολεμικές επιθέσεις και ενέργειες δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές, με την παραδοσιακή έννοια, αλλά μπορεί να είναι πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές και πνευματικές. Η επίθεση από κράτη της “συμμαχίας”, από την νέα τάξη πραγμάτων μπορεί να εκδηλωθεί, με υγειονομική μορφή Covid 19, με πνευματική (Διονυσιακός πολιτισμός-σεξουαλική διαφθορά, και κατασκευασμένες προφητείες, με οικονομική μορφή (χρεοκοπία, δάνεια, μνημόνια), είτε με εμπρησμούς στα δάση, ή στους οικισμούς με καταστροφές-καταρρεύσεις σπιτιών και με νεκρούς, 

Εντούτοις οι ισχυρότερες-φοβερότερες επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα. 

Η Ελλάδα υπέστη όλες τις μορφές του σύγχρονου πολέμου, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, ώστε μετά από τόσους αιώνες, να μην τους είναι πλέον εμπόδιο, στην δημιουργία του παγκόσμιου κράτους. Επίσης μας κατέκτησαν για να κλέψουν τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια), και λόγω της γεωστρατηγικής μας θέσεως. Στην Ελλάδα για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά γίνεται πόλεμος, χωρίς όμως τα παραδοσιακά όπλα. 

Έχουμε κανονικά νεκρούς από τον πόλεμο, όμως αυτή την φορά δεν είμαστε αντιμέτωποι με όπλα, άρματα, αεροπλάνα, πλοία κλπ. Οι πανάρχαιοι εχθροί άλλαξαν τα μέσα του πολέμου και μετέφεραν τα πεδία των μαχών, σε άλλα επίπεδα. Οι μάχες γίνονται σε πνευματικό, ηθικό, κοινωνικό, οικονομικό, και διαδικτυακό επίπεδο. Αυτό το έκαναν διότι διαπίστωσαν επί τόσους αιώνες ότι είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις ολοκληρωτικά τους Έλληνες. Οι βασικές πηγές ζωής, του Ελληνικού έθνους, είναι η Ορθοδοξία, η κλασική παιδεία, και ειδικά η Ιστορία. 

Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά και τραγικά απαθείς-αδιάφοροι, απέναντι στους εμπρησμούς, τον covid, τα εμβόλια, τα μνημόνια, την εισβολή, τον Διονυσιακό πολιτισμό και τις εθνοκτόνες συνέπειες. Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους.

Όταν διαπιστώσουν ότι αυτή η κοινωνική-εθνική μάστιγα, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά, η φιλικά τους πρόσωπα θανάτους οι απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου. 

Η Ορθοδοξία, ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός και η ηθική ζωή αποτελούν τις πιο ισχυρές βάσεις, για να μεγαλουργήσει είτε για να επιβιώσει το έθνος.

Οι Έλληνες των μεσαιωνικών αιώνων μέσα από την ηθική, την πίστη και την παιδεία έγιναν κληρονόμοι μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας (Ρωμαϊκή) και μια παγκόσμιας θρησκείας (Χριστιανισμός). Ο Χριστιανισμός αναδύθηκε και έγινε παγκόσμια θρησκεία με την εισαγωγή των Πλατωνικών διδασκαλιών από τους τρείς ιεράρχες και η αρχαία Ελληνική σοφία διασώθηκε και διατηρήθηκε στους αιώνες μέσα από την ενσωμάτωση της στην Ορθόδοξη-Χριστιανική πίστη. Κυριολεκτικά ο Ελληνισμός αναστήθηκε από την Ορθοδοξία. 

Aπό την συντακτική ομάδα του arisvinews-Contact : arisvinews@gmail.com 

ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΟΡΩΝ. ΜHN ΑΝΑΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου