Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Μυστικές Συμφωνίες Ρωσίας και Κίνας με την Αμερική.

 

Οι χειριστές του καθεστώτος του «Τζο Μπάιντεν» καλούν για ειρήνη, σύμφωνα με πηγές των P3 Ελευθεροτεκτόνων. Ζητούν ένα συνέδριο στο Λίχτενσταϊν «σύντομα». 

Ο λόγος για αυτό είναι επειδή επιτεύχθηκε μια μυστική συμφωνία Ανατολής-Δύσης την προηγούμενη εβδομάδα για να διακοπεί το καθεστώς «Μπάιντεν», σύμφωνα με πηγές που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις. Την ελεγχόμενη κατάρρευση αυτού του φρικτού καθεστώτος θα ακολουθήσει ένα τεράστιο έργο Ανατολής/Δύσης πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων για τη βελτίωση του πλανήτη, ανέφεραν οι πηγές.

Εδώ είναι ένα μήνυμα από μια ασιατική μυστική κοινωνία στην οποία ανήκει ο Κινέζος πρόεδρος Xi Jinping: «Θα επισπεύσουμε τις συζητήσεις μας για να τηρήσουμε την προθεσμία της 30ής Σεπτεμβρίου [για να αποκόψουμε το καθεστώς Μπάιντεν] αλλά ο συγχρονισμός είναι ξαφνικός, οπότε – ενώ τίποτα δεν μπορεί να συμβεί που θα είναι ορατό στη συνηθισμένη κοινωνία – κάτω από την επιφάνεια σίγουρα θα πραγματοποιηθούν μεγάλες κινήσεις.»

([WDS]とお話したことはさっそくこちらで協議し30日がタイムリミットとして急がせるので、一般社会では現れることはないかもしれないが、大きな動きが水面下である起きることでしょう).

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις διαπραγματεύσεις του WDS (White Dragon Society: Κοινωνία των Λευκών Δράκων) και τη συμφωνία με τους Ασιάτες θα αναρτηθούν περαιτέρω στο άρθρο.

Ωστόσο, είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι οι Καναδικές τράπεζες θα κλείσουν στις 30 Σεπτεμβρίου για την «εθνική ημέρα αλήθειας και συμφιλίωσης». Οι πηγές μας αναφέρουν ότι αυτό γίνεται για να αποτραπεί η λεηλασία τους από τους ελεγκτές του Μπάιντεν, καθώς προσπαθούν απεγνωσμένα να τηρήσουν τις προθεσμίες πληρωμών τους.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή η συμφωνία ακολουθεί καταρχήν κάθε είδους διεθνείς παραπλανητικές και πραγματικές κατασκοπικές ιστορίες που σίγουρα θα παρέχουν τροφή για ταινίες μέσα στις επόμενες δεκαετίες.

Ας ξεκινήσουμε ρίχνοντας άλλη μια ματιά στο τι υπήρχε πίσω από τη λεγόμενη συμφωνία για τα αυστραλιανά υποβρύχια που έχει εξοργίσει τόσο μυστηριωδώς το Πεκίνο.

Οι αρχές των ΗΠΑ, της Αυστραλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου ανέλαβαν δράση στην Αυστραλία όταν αποδείχθηκε ότι όλων των ειδών οι πολιτικοί εκβιάζονταν ή/και δωροδοκούνταν από ένα συνδυασμό κινεζικής κομμουνιστικής και Rothschild/Rockefeller ίντριγκας για να παραδώσουν τη χώρα στην Κίνα. Αυτό ήταν μέρος μιας συμφωνίας που είχαν κάνει να παραδώσουν την Αυστραλία στην Κίνα με αντάλλαγμα τη συνεχή υποστήριξη από το καθεστώς «Μπάιντεν».

Ορίστε ένα χειροπιαστό παράδειγμα: ο πρωθυπουργός της πολιτείας της Βικτώριας Daniel Andrews υπέγραψε την πρωτοβουλία της Κίνας για τις υποδομές της πρωτοβουλίας «Μία Ζώνη Ένας Δρόμος» πίσω από την πλάτη της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Επίσης, μετά από έναν «τραυματισμό στην πλάτη από πτώση από τις σκάλες» έθεσε την πολιτεία του κάτω από τους μεγαλύτερους και σκληρότερους περιορισμούς «Covid» στον κόσμο.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8359583/Victorian-Premier-Daniel-Andrews-secretly-signed-controversial-deal-Beijing.html

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9631549/Wild-conspiracy-theories-emerge-Victorian-Premier-Dan-Andrews-pushed-stairs-bashed.html

Εδώ είναι η αληθινή ιστορία, όπως αποκαλύπτεται από αυστραλιανές πηγές πληροφοριών:

«Ο Ντάνιελ Άντριους έχει έναν Κινέζο μαφιόζο επιχειρηματικό συνεργάτη στο παρασκήνιο. Πολλά εκατομμύρια έχουν διοχετευθεί στον Andrews δίνοντας το πράσινο φως για πολλά έργα στη Βικτώρια (Κεφάλαια από τους Κινέζους χειριστές του).

Ο Άντριους πιάστηκε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με τη μικρή κόρη του Κινέζου αφεντικού του. (θα μπορούσε να είναι παγίδα;) Ξυλοκοπήθηκε σχεδόν μέχρι θανάτου. Το κεφάλι του ήταν άσχημα μελανιασμένο με αποτέλεσμα κατάγματα κρανίου. Οι σπόνδυλοι του και πολλά πλευρά του σπάσανε. Σχεδόν παρέλυσε. Του είπαν ότι από εκείνη τη μέρα και μετά ήταν το παραπαίδι τους και πρέπει να κάνει ό,τι του πουν. (Η γυναίκα του ξέρει την αλήθεια για το τι συνέβη). Η μη τήρηση των εντολών από τους χειριστές του ΚΚΚ σημαίνει βέβαιη εξάλειψη του ίδιου και της οικογένειάς του. Όπως είπε ο Andrews, «ατυχήματα συμβαίνουν κάθε μέρα».

Τώρα καταλαβαίνετε το λόγο που έκλεισε τον κατασκευαστικό κλάδο για 2 εβδομάδες σε όλη τη Βικτόρια. Κοιτάξτε τις ταραχές που λαμβάνουν χώρα. Παρακολουθήστε προσεκτικά ποια ομάδα επιστρέφει στη δουλειά. Ο Andrews πρέπει να προωθήσει τον εμβολιασμό σε όλους τους Βικτοριανούς. Αυτό είναι το φύλλο πορείας του.»

https://www.skynews.com.au/australia-news/coronavirus/victorian-construction-industry-forced-into-two-week-rest-to-slow-covid19-transmission/news-story/2f1771c828d412bcc6e7fb2ec42b43b8

Τώρα ξέρετε γιατί τέτοιες σκηνές που δεν αναφέρονται (στα μέσα προπαγάνδας), όπως αυτή, λαμβάνουν χώρα καθημερινά στην Αυστραλία:

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=183363

Το ξαφνικό κύμα ρηχών σεισμών στην Αυστραλία επίσης σχετίζεται. Πηγές του Πενταγώνου αναφέρουν ότι όλοι οι σεισμοί σχετίζονται με την καταστροφή υπόγειων βάσεων εκεί. Μια πηγή της αυστραλιανής υπηρεσίας εξηγεί ότι «η Αυστραλία περιέχει τις μεγαλύτερες υπόγειες εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο, οι οποίες είναι χτισμένες σαν υπόγεια ξενοδοχεία όπου η Παγκόσμια Ελίτ σχεδίαζε να βρει καταφύγιο αφού εφάρμοζαν το αρχικό τους σχέδιο παγκόσμιας εξόντωσης, και στη συνέχεια θα έβγαιναν μόνο όταν κατακάθονταν η σκόνη». Φτάνει πια.

Η Αυστραλία δεν είναι η μόνη χώρα που δεν παραδίδεται στην Κίνα, όπως υποσχέθηκαν η μαφία Rockefeller/Rothschild και το avatar τους «Μπάιντεν».

Για παράδειγμα, συμβαίνουν πολλά κάτω από την επιφάνεια και στην Ιαπωνία. Για να σας το απεικονίσω, εδώ είναι μια φωτογραφία ενός πλοίου-φυλακή του Αμερικανικού Ναυτικού που έφτασε στην αμερικανική βάση της Yokosuka.

Το πλοίο-φυλακή γεμίζει με προωθητές εμβολίων και Κινέζους κομμουνιστές πράκτορες, σύμφωνα με ιαπωνικές πηγές της δεξιάς και πηγές της MI6. Ενώ πολλά είναι αυτά που δε μπορούν να ειπωθούν ακόμα για λόγους επιχειρησιακής ασφάλειας, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι ιαπωνικές οργανώσεις Ninkyo (υποτιμητικά αναφερόμενες ως Yakuza) κινητοποιούνται κατά της εμβολιαστικής μαφίας και των χειριστών τους. Ο ιαπωνικός στρατός, από την πλευρά του, κατέστησε σαφές ότι θα καταλάβει το Κοινοβούλιο, το γραφείο του Πρωθυπουργού, την Τράπεζα της Ιαπωνίας και την εθνική εταιρεία ραδιοτηλεοπτικών μεταδόσεων του NHK εάν δεν ληφθούν μέτρα. Τελικά αποφάσισαν να αναλάβουν δράση αφού αποδείχθηκε ότι 3,6 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων που προορίζονταν για τους Ιάπωνες περιείχαν δηλητήριο.

https://www.bbc.com/news/world-asia-58338281

https://japantoday.com/category/national/update1-contaminants-found-in-pfizer-vaccine-in-cities-near-tokyo-osaka

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στο γιατί η αναπληρώτρια πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνουσα σύμβουλος της Huawei, Meng Wanzhou, τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό στο Βανκούβερ του Καναδά. Η κράτησή της δεν είχε καμία σχέση με το Ιράν αλλά είχε απόλυτη σχέση με το ξέπλυμα χρημάτων της Χαζαρικής Μαφίας για την εγκατάσταση επικίνδυνων εγκαταστάσεων 5G σε όλο τον κόσμο. Η Κίνα ξεγελάστηκε πιστεύοντας ότι η επίθεση στη Huawei είχε στόχο την Κίνα. Πολλοί ισχυροί Κινέζοι επίσης εμπλέκονται σε επιχείρηση συγκάλυψης για να κρύψουν τη συμμετοχή τους στη μαζική δολοφονική επίθεση στη Γουχάν της Κίνας στις αρχές του 2020. Οι θάνατοι στη Γουχάν, που πιθανώς αγγίζουν τα εκατομμύρια, σημειώθηκαν μόνο στις περιοχές όπου είχαν ενεργοποιηθεί 10.000 πύργοι μετάδοσης 5G. Αν ήταν κάποια πανδημία αυτή που προκάλεσε τους θανάτους, τότε οι άνθρωποι στα προάστια και στις γειτονικές πόλεις και κωμοπόλεις θα έπρεπε επίσης να έχουν πεθάνει, αλλά δεν πέθαναν. Η Meng αφέθηκε ελεύθερη επειδή η Κίνα τελικά το κατάλαβε και συμφώνησε να σταματήσει να προωθεί το 5G, σύμφωνα με πηγές της CIA.

Οι ασιατικές μυστικές κοινωνίες έχουν επίσης λάβει αποδείξεις ότι ολόκληρη η πανδημία ήταν επίθεση σε όλους τους ανθρώπους και όχι μόνο στους Κινέζους. Τους δόθηκαν λεπτομερή οργανωτικά διαγράμματα των ομάδων πίσω από την ψεύτικη πανδημία και την εντελώς αληθινή και επικίνδυνη εκστρατεία εμβολιασμού.

«Αυτή είναι η ανάλυση της Δυτικής Ανώτατης Προδοσίας – όλοι θα εκτελεστούν», υπόσχεται η MI6.

Η παραίτηση της Γερμανίδας Καγκελαρίου Angela Hitler αφαίρεσε την τελευταία ισχυρή προστασία που είχαν αυτοί οι εγκληματίες. Για να διαφωτίσουμε όσους ακόμα δεν ξέρουν γιατί την αποκαλούμε Χίτλερ, η Μοσάντ μας έδωσε την ανάλυση της γενεαλογίας της.

«Η Κίλαρι Ροκφέλερ Κλίντον είναι ετεροθαλής αδελφή της Άνγκελα Χίτλερ Κάστνερ Μέρκελ», προσθέτουν πηγές της Μοσάντ.

Ορίστε τι είχε να πει για αυτήν ένας Βρετανός βασιλικός: «Στα τσακίδια τα κακά σκουπίδια. Ένα απαίσιο τέρας, μια κακοποιός, μια τραμπούκα και κακάσχημη. Για τα προβλήματα που μας προκάλεσε αυτή η γυναίκα όλα αυτά τα χρόνια, ελπίζω να σαπίσει στην κόλαση.»

Σε κάθε περίπτωση, η απομάκρυνσή της κατέστησε δυνατή την εκκαθάριση των προωθητών εμβολίων απομακρύνοντας τον πλέον υψηλόβαθμο πολιτικό της Χαζαρικής Μαφίας, αναφέρουν οι πηγές. Να είστε βέβαιοι ότι το υποχείριό της Emmanuelle Macron θα την ακολουθήσει σύντομα στην πολιτική ανυπαρξία (αν όχι σε πλήρη εκτέλεση).

Περιττό να πούμε ότι Γερμανοί και Γάλλοι εκατομμυριούχοι φεύγουν μαζικά προς την Ελβετία τώρα που έφυγε ο Φύρερ τους.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι χειριστές του ψεύτικου Μπάιντεν, συμπεριλαμβανομένης της Killary Rockefeller, ζήτησαν συνάντηση στο Λιχτενστάιν, η οποία να φιλοξενηθεί από μια ομάδα γνωστή ως Guilderberg. «Η Guilderberg είναι μια κοινωνία 570 ετών η οποία αποτελείται από διακεκριμένα άτομα που προέρχονται από το πριγκιπάτο του Λιχτενστάιν στην Ευρώπη».


http://www.guilderberg.com/

Η WDS (Λευκή Κοινωνία των Δράκων) έχει την πολιτική να στέλνει εκπροσώπους στα δόντια του λύκου, οπότε πιθανότατα θα στείλουν κάποιον να παρευρεθεί στη συνάντηση. Θα ενημερώνουμε τους αναγνώστες εάν και όταν πραγματοποιηθεί μια τέτοια συνάντηση.

Τώρα ας παρουσιάσουμε μια πιο λεπτομερή περιγραφή της συνάντησης της WDS και της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, όπως τη μετέδωσε ένας μάρτυρας στη συνάντηση:

Οι διαπραγματεύσεις την περασμένη εβδομάδα μεταξύ ενός εκπροσώπου της Κοινωνίας των Λευκών Δράκων και ενός εκπροσώπου μιας μεγάλης Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας πήγαν καλά. Υπήρξε μια συνολική συμφωνία συνεργασίας για την παγκόσμια ειρήνη και εκκίνησης μαζικής εκστρατείας για τον τερματισμό της φτώχειας και την καταπολέμηση της καταστροφής του περιβάλλοντος.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της Ασιατικής δήλωσε ότι οι προηγούμενες συζητήσεις για έναν παγκόσμιο οργανισμό σχεδιασμού μέλλοντος βρήκαν αντίθεση από πολλούς επειδή, για να παραθέσω, «οι Ευρωπαίοι μιλούν με διχαλωτές γλώσσες και δεν είναι αξιόπιστοι». Αντίθετα, ήθελαν να προχωρήσουν μέσω των BRICS και των υφιστάμενων ασιατικών αναπτυξιακών τραπεζών. Τους κατέστη σαφές ότι οι περισσότεροι αποκαλούμενοι ηγέτες των BRICS ήταν απλοί υπηρέτες και ότι δεν ήταν δυνατόν να προχωρήσουν μέσω αυτών.

Ο διαπραγματευτής της WDS απάντησε περαιτέρω με την παραβολή του βατράχου και του σκορπιού. Η παραβολή λέει ότι ένας σκορπιός έφτασε στην όχθη ενός ποταμού και ζήτησε από ένα βάτραχο να τον μεταφέρει απέναντι επάνω στην πλάτη του. Ο βάτραχος είπε «όμως δεν θα με τσιμπήσεις;» Ο σκορπιός υποσχέθηκε ότι δεν θα το κάνει, έτσι ο βάτραχος τον κουβάλησε στην πλάτη του διασχίζοντας το ποτάμι. Όταν ήταν στα μισά του ποταμού, ο σκορπιός τσίμπησε το βάτραχο. Ο βάτραχος είπε «γιατί το έκανες αυτό;».  Ο σκορπιός απάντησε «επειδή είναι στη φύση μου.»

Έτσι, ο εκπρόσωπος της WDS εξήγησε ότι «πρέπει να κατανοήσετε ότι όταν έχετε να κάνετε με έναν σκορπιό πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν θα έχει την ευκαιρία να σας τσιμπήσει». Ο Ασιατικός εκπρόσωπος γέλασε και είπε «φυσικά, οπότε θα χρησιμοποιήσουμε έναν δηλητηριώδη βάτραχο για να βεβαιωθούμε ότι και οι δύο θα πεθάνουν αν ο ένας προδώσει τον άλλον».

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ότι σύντομα θα παρουσιαστεί στον Κινέζο πρόεδρος Xi Jinping μια πρόταση για τη δημιουργία ενός νέου διεθνούς οργανισμού για τη φροντίδα ζητημάτων που επηρεάζουν ολόκληρο τον πλανήτη. Τις λεπτομέρειες θα επεξεργαστούν διπλωμάτες.

Ο εκπρόσωπος της Ασιατικής Κοινωνίας συμφώνησε επίσης να ελέγξει τα γεγονότα και να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να επιβεβαιώσει ότι η ψεύτικη πανδημία ήταν μια δικαιολογία για τον εμβολιασμό της ανθρωπότητας με εμβόλια που αλλάζουν το dna και ενδεχομένως είναι ακόμη και θανατηφόρα. Είπαν επίσης ότι οι Κινέζοι και άλλοι Ασιάτες σύντομα θα σταματήσουν να φορούν μάσκες. Συμφώνησαν ότι για να αντιμετωπίσουν την πηγή του προβλήματος, ίσως χρειαστεί απλά να βομβαρδιστεί η Ελβετία μέχρι την εξαφάνισή της.

Ο εκπρόσωπος της Ασιατικής Κοινωνίας είχε επίσης μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τις ΗΠΑ. Είπε ότι έχει ήδη ληφθεί απόφαση να διακοπεί η ψεύτικη κυβέρνηση Μπάιντεν ακόμα και πριν το ζητήσει η WDS. Οι Κινέζοι δήλωσαν ότι περιμένουν από τον Ντόναλντ Τραμπ να επιστρέψει ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η WDS πληροφόρησε ότι η διακοπή της στήριξης σε ολόκληρη την κυβέρνηση των ΗΠΑ στις 30 Σεπτεμβρίου είναι απαραίτητη για να «στραγγίξει ο βάλτος». Πρότειναν ότι η επιστροφή του Τραμπ θα ήταν κάτι θετικό, αλλά μόνο αν εγκατέλειπε την επιμονή του να προωθήσει τα εμβόλια. Διαφορετικά, ο Στρατηγός Μάικ Φλιν προτάθηκε ως ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ που θα προεδρεύσει στον καθαρισμό του χάους που έχει καταστεί η χώρα.

Το άλλο πράγμα, που επιβεβαιώθηκε από Ιάπωνες της δεξιάς πτέρυγας καθώς και από τον εκπρόσωπο των Ασιατών, ήταν ότι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ιαπωνίας θα ήταν η Takaishi Sanae. Θα γινόταν η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ιαπωνίας. Η WDS είπε ότι η Sanae θα μπορούσε να γίνει πρωθυπουργός, αλλά μόνο εφόσον προέδρευε σε πραγματικές αλλαγές.

Η WDS, για να βεβαιωθεί ότι τα πράγματα όντως αλλάζουν, τις προσεχείς ημέρες θα συναντηθεί με εκπροσώπους και άλλων Μυστικών Κοινωνιών, όπως το Τρίποδο Κοράκι και η Οικογένεια των Δράκων, σύμφωνα με την πηγή.

Σε πιο εσωτεριστικό επίπεδο, ο παρών συντάκτης την περασμένη εβδομάδα έλαβε κρυπτογραφημένα μηνύματα που έλεγαν ότι «οι παρασιτικές οντότητες που τρέφονται από φόβο, μίσος και άλλα αρνητικά συναισθήματα» πρόσφατα βγήκαν από τη ντουλάπα επειδή ήταν απελπισμένες, πεινασμένες και έχαναν τον έλεγχο της ανθρωπότητας. Ακόμα κι αν το δείτε αυτό μεταφορικά, σίγουρα έχει επιτευχθεί ένα σημείο καμπής όπου η θετική σκέψη και η αγάπη κερδίζουν τη μάχη για τον πλανήτη Γη. Μείνετε συντονισμένοι.

Benjamin Fulford. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου