Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

ΝΤΡΟΠΗ- Έλληνες επιστήμονες βρήκαν φάρμακο κατά του κορωνοϊού και το κράτος με την γραφειοκρατία τους βάζει εμπόδια και δεν τους χρηματοδοτεί "με ψίχουλα"


Την ώρα που το κράτος χρηματοδοτεί τους πολίτες για να εμβολιαστούν με τα αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και σκοπού εμβόλια, Έλληνες επιστήμονες με διεθνή βραβεία εντόπισαν την μέθοδο που καταπολεμά τον κορωνοϊό. Δυστυχώς το κράτος αρνείται να χρηματοδοτήσει την έρευνα τους, κυριολεκτικά με ψίχουλα!

  

Η Αναστασία Παπαδοπούλου, διδάκτωρ του τμήματος Βιoλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απέσπασε το διεθνές βραβείο της καλύτερης νέας ερευνήτριας (Young Investigator Award) για το 2011, με τον διευθυντή της αιματολογικής κλινικής του νοσοκομείου Παπανικολάου, Αχιλλέα Αναγνωστόπουλο, την Βιοχημικό, Διδάκτωρ του Τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ, η Ευαγγελία Γιαννάκη αλλά και τρεις γιατρούς και πέντε ακόμη στελέχη της Μονάδας Γονιδιακής Θεραπείας και Μεταμόσχευσης, διαπίστωσαν ότι η θεραπεία που χρησιμοποιούσαν σε μεταμοσχευμένους ασθενείς για την αντιμετώπιση ιών, μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Παρακολουθήστε τα παρακάτω βίντεο και ακολουθήστε την παραπομπή για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και το πως το κράτος δουλεύει τους πολίτες του και εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων εταιριών! 

Χαρακτηριστικό είναι πως όταν ρώτησαν την κ. Παγώνη στο mega γιατί δεν τους χρηματοδότησε το Ελληνικό κράτος αφού είναι πολλή μικρή η χρηματοδότηση σε σχέση με τα εμβόλια; Εκείνη απάντησε "Στα εμβόλια πέσανε πολλά χρήματα για να βγουν γρήγορα"!  Όπως καταλαβαίνουμε πρέπει να βγάλουν το ανάλογο κέρδος. Η Ελληνική γραφειοκρατία βάζει ακόμα μια τρικλοποδιά στην ανάπτυξη και αυτή την φορά σε θέμα δημόσιας υγείας! (Δείτε προσεκτικά το δεύτερο βίντεο) .


  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου