Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Δυναμική απάντηση, σε όλους όσους προσπαθούν να διχάσουν και να εκφοβίσουν την Ελληνική κοινωνία, έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. 


Αποστομωτική απάντηση σε όσους εκβιάζουν, απειλούν και υβρίζουν τους Έλληνες που δεν επιθυμούν να κάνουν το εμβόλιο, έδωσε ο πρόεδρος της μεγαλύτερης Ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας.   

Μετά από τις δηλώσεις του Δ. Γιαννακόπουλου τίθονται εύλογα τα ερωτηήματα, τι θα κάνουν οι κατοχικοί τρομοκράτες των εμβολίων από τα συστημικά ΜΜΕ ; Θα συνεχίσουν την τρομοκρατία των Ελλήνων ;  Επίσης τι ενέργειες θα κάνουν οι κατοχικές αρχές, θα επέμβουν και θα "τιμωρήσουν" τον βιομήχανο ; Φυσικά και όχι καθώς το Ελληνικό σύνταγμα έχει καταλυθεί, έχει γίνει πραξικόπημα, έχει ενεργοποιηθεί το άρθρο 120 παράγραφος 4, του Ελληνικού συντάγματος, η χώρα βρίσκεται υπό την κατοχή ξένων δυνάμεων και ισχύει ο νόμος του ισχυρού. 

«Ο ΤΕ ΓΑΡ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ» TO AΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ.



Για όσους δεν γνωρίζουν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφορείται από πατριωτικές ιδέες. Στο επίμαχο βίντεο με το οποίο στέλνει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, φοράει μια μπλούζα με το διπλό δελφικό Ε. Το δελφικό Ε υπάρχει και πίσω από το γραφείο του στην εταιρία ΒΙΑΝΕΞ. Συνεπώς το βίντεο και το Δελφικό Ε επάνω στο ρούχο, δεν είναι διόλου τυχαία. 

Εξαιτίας  των φιλελληνικών του αισθημάτων, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δέχτηκε πόλεμο, από την Τουρκία (Ευρωλίγκα-Τurkish airline) και τον Ερντογάν. 

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.   

Οι Τουρκικές σειρές εδώ και πολλά χρόνια έχουν κατακλύσει την Ελληνική τηλεόραση-επικράτεια. 

Αναμφίβολα τα τηλεoπτικά σήριαλ και η εμπλοκή των Τούρκων στην Ευρωλίγκα αποτελούν μέρος της Τουρκικής εξωτερικής πολιτικής. Όλες αυτές οι Τουρκικές σειρές, και οι αθλητικές δραστηριότητες υποστηρίζονται από την κυβέρνηση Ερντογάν, καθώς εξυπηρετούν πολιτικές και εθνικιστικές σκοπιμότητες. 

Ο υπουργός Πολιτισμού Arici αναφέρει πως μέσω των τηλεοπτικών σειρών, η εξάπλωση και η διάδοση του Τουρκικού πολιτισμού είναι εφικτή. 

Ο Οργανισμός Διεθνούς Στρατηγικής Έρευνας της Τουρκίας, θεωρεί τις τηλεοπτικές σειρές και τον αθλητισμό ως αναπόσπαστα τμήματα της εξωτερικής Τουρκικής πολιτικής. Ενδεικτικό είναι ότι το Τουρκικό υπουργείο Πολιτισμού, στήριξε οικονομικά την προώθηση των σειρών στο εξωτερικό. Τα Τουρκικά σήριαλ και ο αθλητισμός αποτελούν ισχυρά επεκτατικά όπλα, στα χέρια του Χαριζίτι Ερντογάν σχετικά με την ειρηνική κατάκτηση της Ελλάδος. Επιθυμεί την προώθηση του Τουρκικού πολιτισμού, μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές και την Ευρωλίγκα. 

Οι Τουρκικές σειρές προβάλλονται κυρίως στην Μέση Ανατολή και στην Ελλάδα. Η προβολή των σειρών διαφέρει, όπως και η Οθωμανική πολιτική, σχετικά με την προβολή των σειρών, ανάλογα με το κράτος που προβάλλονται. Στην Μέση Ανατολή οι Τουρκικές σειρές, προβάλλονται μεταγλωττισμένες στην Αραβική γλώσσα. Στόχος της Τουρκίας στις χώρες αυτές ήταν και είναι η προβολή ενός επιτυχημένου μοντέλου του κοσμικού Οθωμανικού κράτους. Η Τουρκία μέσω των σειρών και του αθλητισμού προβάλει ένα πρότυπο οικονομικής, πολιτικής, αθλητικής και στρατιωτικής ακμής, και δημοκρατίας με κορωνίδα την Μουσουλμανική θρησκεία. Μεταξύ άλλων ενδεικτικό των προθέσεων των Τούρκων είναι ότι στην Ελλάδα, οι Τουρκικές σειρές, δεν προβάλλονται ποτέ μεταγλωττισμένες καθώς είναι απαραίτητο στα πλαίσια της Οθωμανικής κατακτήσεως και της διαβρώσεως των Ελληνοχριστιανικών αξιών, να μεταδίδονται στην Τουρκική γλώσσα. 

Ο Χαριζίτις Ερντογάν επιθυμεί να είναι οικία η Τουρκική γλώσσα στους Έλληνες . Η Τουρκία σήμερα εξάγει δεκάδες τηλεοπτικές σειρές. Κάθε επεισόδιο πωλείται πάνω από 100.000 δολάρια. 

Οι Τουρκικές σειρές δημιουργήθηκαν με επίκεντρο τις Ελληνίδες και όπως ήταν φυσικό επακόλουθο, ο γυναικείος πληθυσμός είναι αυτός ο οποίος παρακολουθεί σε πολύ μεγάλο ποσοστό, με πάθος τις Τουρκικές σειρές. Η Τουρκία έχει επανασυστήσει την Οθωμανική αυτοκρατορία, στην Ανατολική Ευρώπη και την Α. Μεσόγειο και στα πλαίσια αυτά προωθεί μεταξύ άλλων και τα Τουρκικά σίριαλ και τον αθλητισμό με πολύ επιτυχημένο τρόπο, επιβάλλοντας, ειρηνικά την Τουρκική εξουσία και παράλληλα, τα Οθωμανικά ήθη και έθιμα.

Οι Τούρκοι μέσα από τα σήριαλ που ελέγχουν, έχουν εισχωρήσει, στα Ελληνικά σπίτια, στις σκέψεις και στις καρδιές, των αφελών και απαίδευτων Ελλήνων τηλεθεατών! 

Οι Τουρκικές σειρές είναι μια από τις πτυχές της Τουρκικής εξωτερικής πολιτικής. Μια άλλη πτυχή είναι η εξαγορά ελληνικών επιχειρήσεων, καταστημάτων και οικιών από Τούρκους, κυρίως στην Αθήνα και ο επικίνδυνος εποικισμός της Ελληνικής επικράτειας από τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των "μεταναστών". 

Σε παλαιότερες εργασίες Γεωστρατηγικής είχα αναφερθεί στις προσπάθειες Τούρκων παραγόντων, να αγοράσουν μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες. 

Τις αγορές μεγάλων αθλητικών σωματείων, επιθυμούσε διακαώς ο ίδιος  ο Ρετζέπ-Ταγίπ Ερντογάν, καθώς όποιος είναι ιδιοκτήτης μεγάλων αθλητικών σωματείων ελέγχει την Ελλάδα.

Η Τουρκική εξωτερική πολιτική ασκείται μέσα από τον αθλητισμό και ειδικά από το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση την Ευρωλίγκα.

Συνεπώς η εμπλοκή των Τουρκικών αερογραμμών Eυρωλίγκα ήταν μεθοδευμένη και στοχευμένη, από τον Ερντογάν και το επιτελείο του.  Μην ξεχνάτε ότι για πρώτη φορά κατέκτησε την Ευρωλίγκα μια Τουρκική ομάδα (Φενέρ Μπαχτσέ).  

Ο πρόεδρος της Τουρκικής δημοκρατίας, επιθυμεί να ξεριζώσει το Ελληνικό στοιχείο από κάθε έκφανση της κοινωνίας.

Στα πλαίσια αυτών των σκοπών δημιουργήθηκε και η διαμάχη μεταξύ του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του πρώην προέδρου της Ευρωλίγκα Τζόρντι Μπερτομέου!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και τα πατριωτκά του αισθήματα αποτελούν ένα από τα εμπόδια στον Τουρκικό επεκτατισμό. είναι θύλακας αντίστασης στα σχέδια των Τούρκων για την αρπαγή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Ο Τζόρντι Μπερτομέου ανήκει στην νέα τάξη πραγμάτων και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να απομακρύνει τον Γιαννακόπουλο από τον Παναθηναϊκό, για λογαριασμό της Τουρκίας. 

Στους κατώτερους πρέπει να τους μιλάμε στην γλώσσα τους, γιατί διαφορετικά δεν μας καταλαβαίνουν. 

Αυτό δίδαξε ο Μεγάλος στρατηγός και πολιτικός Μάρκος-Λικίνιος Κράσσος.

Οι απαίδευτοι την ευγένεια και τον πολιτισμό τα εκλαμβάνουν ως αδυναμία. Αν και δεν με εκφράζει το λεξιλόγιο του Δ. Γιαννακόπουλου, εν τούτοις γιατί η χώρα βρίσκεται σε κανονικό πόλεμο, σε νόμιμη άμυνα και χάνονται άδικα ανθρώπινες ζωές, είμαι υποχρεωμένος να αναφέρω τι δήλωσε ο φαρμακοβιομήχανος.

Η Ελλάδα σήμερα ομοιάζει με την εποχή πριν από την κατάρρευση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, με πρωτεύουσα την αρχαία Ρώμη, με την άλωση του Ελληνικού-Ρωμαϊκού κράτους το 1204 από τους Γερμανούς και της Κωνσταντινούπολης το 1453 από τους Οθωμανούς.

Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΡΩΜΗ.   

Ο παγανισμός εκτός από τον αρχαίο Ελληνικό κόσμο, συμπαρέσυρε στην καταστροφή και την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, όπως ακριβώς κάνει στην σύγχρονη εποχή με τον Ελληνισμό. 

ΔΙΟΔΩΡΟΣ ΡΑΜΜΟΣ : ΗΡΩΕΣ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

Μια από τις βασικές αιτίες παρακμής της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας ήταν ο θεσμός της σεξουαλικής διαφθοράς και της δουλείας.

Αυτός ο θεσμός εμπόδισε την εξέλιξη της κοινωνίας και οικονομίας, καθώς λειτούργησε αποτρεπτικά στην ανάπτυξη νέων παραγωγικών σχέσεων. Η πτώση της αυτοκρατορίας ήταν πλέον προδιαγεγραμμένη. Οι απλοί Ρωμαίοι στην πλειοψηφία τους ήταν άνεργοι. Ήταν μια εξαθλιωμένη και υποταγμένη μάζα, που το μόνον που ζητούσε ήταν σεξ, σεξουαλική διαφθορά, άρτο και θεάματα. Επίσης μεταξύ πολλών άλλων δεινών, η τοκογλυφία και η πορνεία είαν γίνει μiα τεράστια κοινωνική μάστιγα. Η διοικητική παραλυσία, η κοινωνική-σεξουαλική διαφθορά και ο ηθικός ξεπεσμός, υπήρξαν άνευ προηγουμένου στην παγκόσμια ιστορία.

Η ηθική με την πνευματική κατάπτωση επέφεραν την σήψη, την παρακμή, την απελπισία, την αδιαφορία και την αδράνεια. Ο χρόνος πλέον κυλούσε αντίστροφα για την πανίσχυρη-παγκόσμια Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Ο ηθικός ξεπεσμός στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα, στην αριστοκρατία της Ρωμαϊκής κοινωνίας ήταν  δίχως προηγούμενο. Αρχηγοί στην σεξουαλική διαφθορά, ήταν οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες. 

Ο ένδοξος στρατηγός- αυτοκράτορας Ιούλιος Καίσαρ και στενός συνεργάτης του Μάρκου-Λικίνιου Κράσσου, διατηρούσε χαρέμια γυναικών στο παλάτι του. Πριν να γίνει αυτοκράτορας διατηρούσε ερωτικές σχέσεις, με τον βασιλιά της Βυθινίας Νικόδημο. Η αριστοκρατία ακολουθούσε κατά πόδας τους αυτοκράτορες. Οι ακολασίες τους και τα αχαλίνωτα σεξουαλικά όργια τους, έμειναν στην παγκόσμια ιστορία. Οι πρόστυχες γυναίκες δεν βρίσκονταν μόνον μέσα στα παλάτια των αυτοκρατόρων, αλλά σχεδόν σε όλα τα σπίτια των ευγενών-αξιωματούχων Ρωμαίων. Οι αρχαίοι Ρωμαίοι και οι δημιουργοί τους Ρωμαϊκού κράτους οι Σημίτες, ως γνήσιοι συνεχιστές, των παραδόσεων της φυλής τους, ήταν παγανιστές.

Οι ίδιοι οι Ρωμαίοι συγκλητικοί με μεγάλη υπερηφάνεια, δήλωναν δημόσια ότι η αρχαία Ρώμη, είναι η νέα πόρνη Βαβυλώνα. Η Αρχαία Βαβυλώνα ήταν παλαιότερο παγκόσμιο κέντρο του παγανισμού. 

ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΣΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Άλωση 1204 και 1453 μ.Χ. Η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία πέρασε διοικητικά σε Ελληνικά χέρια, από το 324 εως το 1204 μ.Χ.  Και στις δύο εποχές οι Έλληνες βρισκόταν σε πλήρη πνευματική, κοινωνική, πολιτική, στρατιωτική και οικονομική παρακμή. Η πνευματική παρακμή και η εξαθλίωση και τις τέσσερις εποχές (1204, 1453, 2021), είναι εμφανής και από το γεγονός ότι ένα σημαντικό τμήμα του λαού, αναμένει ανύπαρκτους σωτήρες όπως οι Ρώσοι οι οποίοι προωθούν μαζί με τους Τούρκους τις σχετικές κίβδηλες προφητείες, για την σωτηρία του Ελληνικού έθνους. Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι οι Ρώσοι δεν είναι φιλικά προσκείμενοι προς τους Έλληνες. 

Κατά την εποχή των Παλαιολόγων η Ελλάδα βρισκόταν σε παρόμοια πολιτική, στρατιωτική και εν μέρει ηθική παρακμή, με την σύγχρονη εποχή. 

Ενδεικτικό ήταν ότι παρακαλούσαν για στρατιωτική βοήθεια τους χειρότερους εχθρούς του Ελληνικού έθνους, τους Γερμανούς οι οποίοι είχαν κατακτήσει το 1204 μ.Χ, ολόκληρη την Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία και ξεπέρασαν σε βιαιότητες ακόμα και τους Σαρακηνούς. Την σημερινή εποχή οι κρατούντες επαιτούν δάνεια και χρήματα, από την ναζιστική Γερμανία, για να επιβιώσει η Ελλάδα. 

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, μεγαλύτερο κατάντημα για έναν λαό και για ένα έθνος από το εκλιπαρεί τους χειρότερους εχθρούς του, να το γλυτώσουν από άλλους εχθρούς και συγκεκριμένα τους Τούρκους. 

Οι αδύναμοι πολιτικά-στρατιωτικά και οικονομικά Έλληνες εκλιπαρούσαν τους φοβερότερους εχθρούς του έθνους, τους Γερμανούς να τους σώσουν από τους Τούρκους. 

Εν τούτοις οι προγονοί μας, δεν σκέφτηκαν ούτε για μια στιγμή να μην πολεμήσουν, όμως παράλληλα ως άνθρωποι, επιθυμούσαν να επιβιώσουν.

Για αυτό επάνω στην απελπισία τους, κάποιοι εξ αυτών σκέφτηκαν να ζητήσουν την βοήθεια των Γερμανών.

Στην σύγχρονή Ελλάδα έχει απωλεσθεί η οικονομική και η εθνική ανεξαρτησία, με την επικράτηση σε οικονομικό επίπεδο της Ευρωπαϊκής ενώσεως. 

Το κράτος εξαθλιώνεται, οδηγείται σε οικονομική καταστροφή και υποχρεώνεται να αποδίδει έναν προσβλητικό και εξουθενωτικό φόρο υποτέλειας, δίνοντας το 3,5% του ΑΕΠ, με αιτιολογία την επιστροφή δανείων, τα οποία μας επέβαλαν οι ανθέλληνες εξουσιαστές-δανειστές. Καμιά χώρα στον κόσμο όπως η ΗΠΑ, η Ρωσία η Γερμανία, δεν θα ήταν σε θέση να εξοφλήσουν ένα τόσο δυσβάσταχτο οικονομικό χρέος.

Η Ελληνική οικονομία έχει καταρρεύσει και τα οικονομικά θεμέλια διαλύονται οριστικά μετά την πανδημία του covid-19. Οι Ελληνικές τράπεζες έχουν περιέλθει σε ξένους επενδυτές. Οι ΔΕΚΟ φεύγουν από τον έλεγχο του δημοσίου, του οποίου ολόκληρη η περιουσία υπάγεται στο Ευρωπαϊκό ταμείο, το οποίο είναι υπό Γερμανική εποπτεία. Η εθνική ισχύς βρίσκεται υπό κατάρρευση.

Οι σύγχρονοι διεφθαρμένοι-αλλοδαποί πολιτικοί, μοιράζονται παράνομα το δημόσιο χρήμα, απαξιώνουν και αποδυναμώνουν τον Ελληνικό στρατό και εξαθλιώνουν οικονομικά-πνευματικά τον λαό. Στον αντίποδα ο Ερντογάν διαθέτει το πατριωτικό πάθος-δυναμισμό τις ικανότητες και τις φιλοδοξίες των προγόνων του. Πλέον δεν έχουμε άλλα περιθώρια, πνευματικά, ηθικά, και γεωγραφικά. 

Στα πλαίσια ανασυστάσεως της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, η Ελλάδα παραχωρήθηκε με την σύμφωνη γνώμη της Αμερικής και της Γερμανίας και με την υποστήριξη του Κατάρ στην Τουρκία. Η Αμερική έχασε τον μικρότερης κλίμακας παγκόσμιο πόλεμο που διεξάγεται στην Συρία. Για να μην διασύρονται άλλο από την Ρωσία, οι ηττημένοι Αμερικάνοι αποφάσισαν την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και παράλληλα ανέθεσαν την διεξαγωγή όλων των πολέμων για λογαριασμό των ΗΠΑ, στον Ερντογάν. Ήδη η Τουρκία έχει κατακτήσει την Βόρεια Συρία, την Λιβύη, το Ναγκόρνο Καραμπάχ και αντικαθιστά την Αμερική στο Αφγανιστάν και όπου κριθεί απαραίτητο. 

Στην προσπάθεια τους από την Ουάσιγκτον να ανασχέσουν την Κινέζική προέλαση, ο Ερντογάν θα φτάσει μέχρι και την Ινδία, εάν και εφόσον χρειαστεί. Η Αμερική με αυτόν τον τρόπο κρατά αλώβητο το γόητρο της, καθώς δεν κινδυνεύει να χρεωθεί νέες ήττες, στα πεδία των μαχών, από την Ρωσία του Πούτιν και παράλληλα δεν έχει απώλειες σε οικονομικό, πολιτικό, γεωστρατηγικό επίπεδο. Ταυτόχρονα δεν έχει απώλειες σε στρατιωτικό δυναμικό και σε εξοπλισμό. 

Ο πιο επιτυχημένος πολιτικός του αιώνα μας, μετά τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ρετζέπ-Ταγίπ Ερντογάν έχει αντιληφθεί ότι η Αμερική είναι σε πλήρη αδυναμία και ότι εξαρτάται αποκλειστικά από τις Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, με αποτέλεσμα να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την θέση του. Δυστυχώς αυτό κάνει ανεξέλεγκτο και ασύδοτο τον Τούρκο πρόεδρο. Το πιο ενδεικτικό παράδειγμα περί αυτού είναι η αγορά των πυραύλων S 400, από την Ρωσία. 

Η Τουρκία θα είναι αρχικά μέσα στις δέκα ισχυρότερες χώρες του πλανήτη και σύντομα θα γίνει η τέταρτη παγκόσμια υπερδύναμη, μετά την Ρωσία, την Κίνα και την Αμερική.

Η Φιλοτουρκική από τα πανάρχαια χρόνια Γερμανία, αν και έχασε κατά κράτος από την Μόσχα και είναι έτοιμη να υπογράψει συμφωνία και για δεύτερο αγωγό παροχής φυσικού αερίου από την Ρωσία, εν τούτοις συνεχίζει με αμείωτο μένος-μίσος την ανθελληνική της πολιτική. Για όσους δεν γνωρίζουν να υπενθυμίσω ότι ο πόλεμος στην μαρτυρική Συρία έγινε για να παίρνει δωρεάν φυσικό αέριο η Γερμανία από το Κατάρ, ώστε να μην είναι το Βερολίνο ενεργειακά εξαρτώμενο από την Μόσχα. Το μόνον θετικό στην περίπτωση της Ελλάδος, σε σχέση με τις άλλες χώρες είναι ότι κατακτήθηκε ειρηνικά χωρίς πόλεμο.

Από γεωστρατηγικής απόψεως στην σύγχρονη εποχή, πόλεμο έχουμε όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη, από το ΝΑΤΟ, είτε από την παραδοσιακά  ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. 

Οι πολεμικές επιθέσεις και ενέργειες δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές με την παραδοσιακή έννοια, αλλά μπορεί να είναι πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές, ιατρικές, ηθικές, και πνευματικές. Η επίθεση από κράτη της “συμμαχίας”, από την νέα τάξη πραγμάτων μπορεί να εκδηλωθεί, με οικονομική μορφή (χρεοκοπία, δάνεια, μνημόνια), είτε με υγειονομική, όπως με την πανδημία του covid-19, είτε με εμπρησμούς στα δάση, ή στους οικισμούς με καταστροφές-καταρρεύσεις σπιτιών και με νεκρούς. Εντούτοις οι ισχυρότερες φοβερότερες επιθέσεις που δεχτήκαμε, ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα. 

Η Ελλάδα υπέστη όλες τις μορφές του σύγχρονου πολέμου, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, ώστε μετά από τόσους αιώνες, να μην τους είναι πλέον εμπόδιο, στην δημιουργία του παγκόσμιου κράτους. Επίσης μας κατέκτησαν για να κλέψουν τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια), και λόγω της γεωστρατηγικής μας θέσεως. 

Στην Ελλάδα για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά γίνεται πόλεμος, χωρίς όμως τα παραδοσιακά όπλα. 

Έχουμε κανονικά νεκρούς από τον πόλεμο, όμως αυτή την φορά δεν είμαστε αντιμέτωποι με όπλα, άρματα, αεροπλάνα, πλοία κλπ. Οι πανάρχαιοι εχθροί άλλαξαν τα μέσα του πολέμου και μετέφεραν τα πεδία των μαχών, σε άλλα επίπεδα. Οι μάχες γίνονται σε πνευματικό, ηθικό, κοινωνικό, οικονομικό, υγειονομικό και διαδικτυακό επίπεδο. 

Αυτό το έκαναν διότι διαπίστωσαν επί τόσους αιώνες ότι είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις ολοκληρωτικά τους Έλληνες. Οι βασικές πηγές ζωής, του Ελληνικού έθνους, είναι η Ορθοδοξία, η κλασική παιδεία, και ειδικά η Ιστορία. 

Η Τουρκία η οποία λειτουργεί με φασιστικές-ναζιστικές μεθόδους, με πρότυπο την Γερμανία του Χίτλερ, φροντίζει να μας πολεμά σε όλα τα μέτωπα. Όταν ένα κράτος καταρρεύσει ηθικά και πνευματικά, τότε επέρχεται η πολιτική, η στρατιωτική, και η κοινωνική παρακμή. O κοινωνικός διχασμός που έχει προκληθεί στην Ελληνική κοινωνία, είναι από τους μεγαλύτερους όλων των εποχών. Μια διαιρεμένη κοινωνία είναι απολύτως αδύνατον να αντισταθεί σε κάθε είδους εθνική και ατομική πρόκληση. 

Σχετικά με τον εθνικό διχασμό και τον κοινωνικό ρατσισμό που προκαλεί ο βιοχημικός πόλεμος της πανδημίας covid-19 στην Ελληνική επικράτεια, o Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε τα εξής : Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο βίντεο του τονίζει: 

«Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να κάνει το εμβόλιο, όπως είναι αναφαίρετο δικαίωμα και να μην το κάνει. Για εκείνους, όμως, που βρίζουν, λοιδορούν και χλευάζουν τους ανεμβολίαστους, τον επόμενο που θα κάνει κάτι τέτοιο, εγώ προσωπικά θα του γ@@σω ότι έχει και δεν έχει. Είτε είναι ανώνυμος, είτε επώνυμος!».

Να θυμίσουμε πως πριν λίγο καιρό ο Δ.Γιαννακόπουλος είχε κάνει ανάρτηση στο Instagram με την οποία υποστήριζε τα εξής: 

«Πολλοί ρωτάτε εάν έκανα το εμβόλιο και ποιο. Όχι δεν έκανα και δεν θα κάνω. Όχι επειδή φοβάμαι αλλά επειδή δεν θέλω να αλλοιωθεί το DNA μου».

Αντιλαμβάνεται κανείς πως όταν ο ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας τα λέει αυτά, τότε σίγουρα οι απόψεις του δεν είναι «τυχαίες».

Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά τι εστί φάρμακο και ιατρικές υποχρεωτικότητες.


ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ

Πάγια αρχή μου είναι ότι όλοι οι λαοί, όλοι οι άνθρωποι, έχουν δικαίωμα να πιστεύουν οπού θέλουν. Όλα αυτά με την απαραίτητη προυπόθεση να μην επιβάλλουν τα πιστεύω τους σε τρίτους, είτε δια της βίας, είτε με πλάγιους τρόπους.  Από όλους τους προαναφερόμενους, εξαιρείται, ένα μικρό μέρος βάση των παγκόσμιων Φιλοσοφικών-μαθηματικών σταθερών, μέτρον άριστον και μηδέν άγαν.

 Η ελευθερία πίστεως είναι θεόδοτη. Ο ίδιος ο Θεός έδωσε το δικαίωμα στους ανθρώπους, να πιστεύουν, όπου επιθυμούν. Προσωπικά είμαι υπέρ της συνυπάρξεως των λαών και των διαφορετικών θρησκευτικών, πεποιθήσεων, για αυτό στηρίζω, τον μεγάλο Σύριο ηγέτη Ασσάντ, ο οποίος επέτυχε να συνυπάρχουν ειρηνικά, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι.

Αναφέρομαι πάντοτε στους Φοίνικες που από μονοθεϊστές της Π. Διαθήκης και πιστοί των προφητών, εγκατέλειψαν τον Θεό, άλλαξαν και έγιναν παγανιστές. Δεν αναφέρομαι σε όλους τους Φοίνικες. 


«Ο ΤΕ ΓΑΡ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ» TO AΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ.


ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου