Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Dr Mike Yeadon (πρώην αντιπρόεδρος Pfizer): Σταματήστε τα διαβατήρια εμβολιασμού!


 Είναι παράνομο, ιατρικό απαρτχάιντ. Δρ Mike Yeadon.




Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι να κατανοήσουν τι συμβαίνει εδώ. Η πρόθεση είναι να εισαχθούν παντού διαβατήρια εμβολιασμού. Αλλά αυτό είναι ένα προκάλυμμα.Είναι το πρώτο κοινό, διαλειτουργικό, παγκόσμιο, ψηφιακό σύστημα ταυτότητας, με δυνατότητα επεξεργασίας της υγειονομικής κατάστασης (εμβολιασμένος Ναι ή Όχι).
Δεν κάνει κανέναν ασφαλέστερο . Εάν είστε εμβολιασμένοι (σ.ι ας πούμε για ηπατίτιδα) είστε προστατευμένοι και η γνώση της εμβολιαστικής κατάστασης των άλλων δεν σας κάνει ασφαλέστερους. 
Όπως στο Ισραήλ, θα είστε υποχρεωμένοι να επιδεικνύετε ένα έγκυρο διαβατήριο εμβολιασμού για να έχετε πρόσβαση σε καθορισμένες εγκαταστάσεις ή πρόσβαση σε υπηρεσίες . Χωρίς διαβατήριο εμβολιασμού δεν θα έχετε πρόσβαση. 
Η εκκίνηση αυτού του συστήματος απαιτεί μόνο το 50% + του ενήλικου πληθυσμού λόγω της τεράστιας, καταναγκαστικής του εξουσίας στους ανεμβολίαστους. 
Είναι παράνομο, ιατρικό απαρτχάιντ.
Εάν το επιτύχουν, δεν θα σας ωφελήσει να αρνηθείτε. Θα προχωρήσουν, αφήνοντας πίσω αυτήν τη μειονότητα.
Ένα σύστημα διαβατηρίων εμβολιασμού όπως αυτό ,θα δώσει σε όσους ελέγχουν τη βάση δεδομένων και τους αλγόριθμους ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ πάνω σε όλους μας.
Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να σταματήσετε αυτόν τον εφιάλτη βιοασφαλείας, είναι να ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΜΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ !!!
Φοβάμαι ότι αν οι αντίπαλοί μας αποκτήσουν αυτόν τον απόλυτο έλεγχο, θα τον χρησιμοποιήσουν για να βλάψουν τον πληθυσμό. Δεν υπάρχει όριο στο κακό που θα ξεχυθεί από αυτόν τον στρατηγικό στόχο.
ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , γιατί μετά θα είναι ασταμάτητο.
Ένα παράδειγμα: το διαβατήριο εμβολιασμού σας ηχεί και σας δίνει οδηγία να προσέλεθετε για το 3ο ή 4ο ή 5ο επαναληπτικό εμβόλιο (σ.ι ας πούμε το αντιτετανικό).  Αν δεν το κάνετε, το διαβατήριο εμβολιασμού σας θα λήξει και θα γίνετε απόκληροι χωρίς πρόσβαση στη ζωή σας.
Πόση επιλογή έχετε;Δεν έχετε καθόλου. Είστε ελεγχόμενοι. Για πάντα.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ να το κοινοποιήσετε ευρέως, σε κάθε πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε.
Ευχαριστώ,Δρ Mike Yeadon
Πηγή

ΑΣΚΗΤΗΣ

Δρ Σουκαρίτ Μπακντί: Προς Θεού, μη συνεχίζετε τους γενετικούς εμβολιασμούς! (βίντεο)

Σ’ αυτήν την πολύ σημαντική συνέντευξη, ο Δρ Μπακντί εξηγεί με πολύ απλά λόγια πώς λειτουργεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα και για ποιον λόγο τελικά τα γενετικά εμβόλια, είτε είναι mRNA όπως της Pfizer/Biontech και της Moderna είτε DNA όπως της AstraZeneca και της Johnson & Johnson, είναι σχεδόν αναπόφευκτο να προκαλέσουν θρομβώσεις στο αίμα, οι οποίες θα οδηγήσουν σε σοβαρές ασθένειες και θανάτους.

Ο Δρ Μπακντί απευθύνει έκκληση σε όσους δεν εμβολιάστηκαν ακόμα κατά της COVID-19 να μην το πράξουν και σε όσους έλαβαν την πρώτη ή και τη δεύτερη δόση, να μη συνεχίσουν με επόμενους εμβολιασμούς.

https://odysee.com/@%CE%9C%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B1:b/Bhakdi_final:b

Το αρχικό βίντεο (χωρίς υπότιτλους) μπορείτε να το δείτε εδώ: https://rumble.com/vfpgoh-dr.-bhakdi-interview.html

Μετάφραση – υποτιτλισμός: Ανεξάρτητη Ομάδα Μεταφραστών 

Μαντάτα

Τι λένε τώρα ; ΚΙΝΔΥΝΕΎΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΠΌ COVID ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΔΌΣΗ! Τι έλεγαν οι απατεώνες πριν ; ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΈΝΟΙ ΚΑΤΑ 99%..

Να σέβεστε όσους κάνουν Ναρκωτικά.Βάσει της δικής της λογικής, σε κάποιους πρέπει να τα πουλήσουν οι έμποροι για να μην τα πάρουν τα παιδιά σας.Θα σέβεστε.

trelogiannis.blogspot.com

Oι ψεκασμένοι λένε… Άκουσον που θα πρέπει να κουβαλούμε μια σφραγίδα που θα τη σαρώνει λέει ένα ειδικό ηλεκτρονικό μάτι…

Kyriakou Maria

Ήταν λέει κάτι ψεκασμένοι, ηλίθιοι συνωμοσιολόγοι, ανορθόγραφοι, που μας φοβέριζαν με κάθε λογής προφητείες και παραμύθια τρόμου ότι θα έρθει η μέρα άκουσον, άκουσον που θα πρέπει να κουβαλούμε μια σφραγίδα που θα τη σαρώνει λέει  ένα ειδικό ηλεκτρονικό μάτι, ώστε να μας επιτρέπεται η πρόσβαση/συμμετοχή στη κοινωνική δραστηριότητα.
Πραγματικά θαυμάζω τη φαντασία αυτών των αλλοπαρμένων, τι παραμύθια μπορούν να…σκαρφίζονται για να τρομοκρατούν τον κόσμο..
Ευτυχώς όμως εμείς είχαμε προειδοποιηθεί και δεν πιστεύουμε σε τέτοιες ανοησίες αφού ανεπιφύλακτα ακολουθούμε τον ορθολογισμό της επιστημονικής κοινότητας και των οπαδών της στο FB. Άνθρωποι με μεταπτυχιακά και δοκτοράτα, με IQ Einstein plus, απαλλαγμένοι δεισιδαιμονιών, ανοιχτόμυαλοι, προοδευτικοί, ορθογραφημένοι, που δεν ιδρώνει το αυτί τους με κάτι τέτοιες ανοησίες. Θαυμαστά μυαλά του ορθολογισμού που έταξαν σκοπό της ζωής τους, ως ανώτερα όντα να καθοδηγούν εμάς τους υπόλοιπους και να μας προστατεύουν από τις κακοτοπιές της ευπιστίας.
Έχουμε όμως  και την προστασία από τα  «κύτταρα της δημοκρατίας» (κόμματα και οπαδοί) που αποτελούν άοκνο παρατηρητήριο για τυχόν παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων ανά το παγκόσμιο και προτάσσουν τα στήθη τους ενάντια σε οποιαδήποτε προσπάθεια ή έστω νύξη  καταπάτησης των δημοκρατικών διαδικασιών. Τυγχάνουν της απόλυτης εμπιστοσύνης μας για να μας οδηγήσουν σε ένα «καλύτερο αύριο»
Παρ’ όλα αυτά οι συνωμοσιολόγοι το βιολί τους:
Θα κουβαλάς λέει τη σφραγίδα στο τηλέφωνο σου για να διευκολύνεται ο έλεγχος της διακίνησης.
Και βέβαια ακόμα πιο εύκολος ο έλεγχος της διακίνησης γίνεται αν την κουβαλάς στο χεράκι σου, να μην εμποδίζεις και τη κυκλοφορία.
Συνωμοσιολόγοι αναιδέστατοι, πάλι διαψευστήκατε. Πόσες φορές πρέπει να σας διαψεύσει η επιστημονική και δημοκρατική κοινότητα του FB για να βγάλετε το σκασμό;
Δεν ντρέπεστε να τρομοκρατείτε τους αφελείς με τα παραμύθια σας;
Σε λίγο θα μας πείτε κιόλας ότι σύντομα δεν θα μετρούμε ως ανθρώποι αλλά ως κωδικοί και θα μας «κτυπάν» στο ταμείο όπως τις κονσέρβες, τα αγγουράκια και το ζαμπόν χωρίς γλουτένη.
Και εις ανώτερα..
(Δέν είναι δικό μου, το πήρα απο άγνωστον και τα συνχαρητήρια μου λοιπόν, αφιερωμένο στους μή ψεκασμένους)

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2021/05/o.html?m=1

ΑΞΙΟΣ! Η ομιλία του Πετράκου που έριξε το διαδίκτυο | Rantar

Την Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020, ο Vittorio Sgarbi, μέλος του Ιταλικού Κοινοβουλίου, κατήγγειλε αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι ψευδείς στατιστικές για τους θανάτους του κορωνοϊού. Ο Sgarbi πιστεύει ότι τα ψεύτικα στατιστικά διαδίδονται από την κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης για να τρομοκρατήσουν τους πολίτες της Ιταλίας και να καθιερώσουν μια δικτατορία.

ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΤΑ ΓΛΈΝΤΙΑ ΣΙΓΆ ΣΙΓΆ …. ΣΎΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΆ ΜΑΣ….

brighteon.com

brighteon.comVigilent Citizen

video

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FRachiotis%2Fvideos%2F10216913345134994%2F&show_text=true&width=560

seferou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου