Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Μέχρι το 2023 στρατεύματα του ΟΗΕ θα έχουν βγει στους δρόμους.


Καλημέρα σας, Θέλω να μιλήσω για πολύ σημαντικά πράγματα. Καιρός ν’ αρχίσει να ακούει ο κόσμος. Η ατζέντα είναι σε πλήρη ισχύ αυτή τη στιγμή. Πολλά τα σημεία που θέλω να αναφέρω, και θα προσπαθήσω να τα ολοκληρώσω το συντομότερο… 


Δεν είχα σκοπό να σηκώσω άλλα βίντεο και μάλλον θα μειώσω τον ρυθμό αναρτήσεων. Κάνω πολλά στο παρασκήνιο. Και εκεί πρέπει να εστιάσω τώρα.  Αλλά γίνονται πράγματα για τα οποία πρέπει να μιλήσω. Και πρέπει να το κάνω πριν αυξηθεί ο εκφοβισμός και συνεχίσει ο κόσμος τα τεστ και τα εμβόλια. Πρέπει να σας δώσω πληροφόρηση, γι’ αυτό παρακαλώ ακούστε τι έχω να σας πω και ψάξτε τις πληροφορίες μόνοι σας για να επαληθεύσετε αυτά που σας λέω. 


Πρώτα θα αναφερθώ στο FDA των ΗΠΑ που βγήκε προ 3 ημερών. Κυκλοφορούν βίντεο στο διαδίκτυο για το συνέδριο και την ενημέρωση που γίνεται. Μπορείτε να τα δείτε μόνοι σας. Τα έχω κοινοποιήσει σε Instagram και Facebook. Κι αν δεν μπορείτε να τα βρείτε, πείτε μου να σας τα στείλω.
Το FDA δήλωσε, μίλησε ο διευθυντής του και είπε πως πάνω από 17.000 εργαζόμενοί του και ο ίδιος  ΔΕΝ θα εγκρίνουν ούτε θα δώσουν άδεια σε κανένα εμβόλιο. Δεν έχουν περάσει από δοκιμές, δεν έδειξαν αποτελεσματικότητα και το FDA δεν θα εγκρίνει ούτε θα εξουσιοδοτήσει τη χρήση των εμβολίων. 


Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά ο μόνος λόγος που βγήκαν αυτά τα εμβόλια είναι διότι διάφορες χώρες τέθηκαν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.  Είναι ο μόνος τρόπος που τους επιτρέπεται να χορηγήσουν τα εμβόλια. Το FDA  δεν τα ενέκρινε και δεν θα το κάνει, λόγω πολλαπλών παραβιάσεων. Το ξεκαθάρισαν ότι 17.000 εργαζόμενοι στο FDA  δεν πρόκειται να εγκρίνουν αυτούς τους εμβολιασμούς.

Γιατί θα πάτε να κάνετε το εμβόλιο; Δεν είναι αποτελεσματικά. Δεν σταματούν τη μετάδοση. Αφ’ ότου κυκλοφόρησαν εμβόλια ανά τον κόσμο τα κρούσματα covid χτύπησαν κόκκινο! Κάθε λεπτό έχουμε παρενέργειες. Σοβαρές παρενέργειες. Κάθε λεπτό αυξάνονται οι θάνατοι, από τα εμβόλια όχι από τον covid. 


Πρέπει να ξυπνήσετε, να δείτε τις πληροφορίες και να δείτε πως όταν οργανισμοί όπως το FDA λένε πως δεν εγκρίνουν ή δεν επιτρέπουν τους εμβολιασμούς, πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί. Να δείτε όλες τις στατιστικές σε κάθε κυβερνητικό site, τις παρενέργειες και τους θανάτους παγκοσμίως. Πρέπει να δείτε τα στοιχεία. Αφ’ ότου βγήκαν τα εμβόλια, τα κρούσματα χτύπησαν κόκκινο. Επιστήμονες και άτομα στο χώρο υγείας συνειδητοποίησαν πως σχεδόν το 60% των θετικών στον covid έχουν εμβολιαστεί! Γιατί λοιπόν  εμβολιάζεστε ακόμη;
Τώρα θα εστιάσω σε αυτό που γίνεται στην Ινδία. Σε όλα τα ΜΜΕ, βλέπετε άγριες καταστάσεις που λένε ότι λαμβάνουν χώρα. Σας δείχνουν βίντεο και εικόνες από τον Μάη του 2020 που είχε γίνει διαρροή (τοξικού) αερίου στην Ινδία και πέθαναν πολλοί άνθρωποι. Τα νοσοκομεία γέμισαν. Αν ψάξετε, θα το επαληθεύσετε αυτό. Είναι στο Facebook μου, στο Instagram, παντού.  Αυτό έχει ήδη διαψευστεί. Επίσης, σας παροτρύνω να δείτε τι λένε οι πολίτες που ζουν στην Ινδία γι’ αυτή την κατάσταση, αντί ν’ ακούτε αυτά που σας λέει η τηλεόραση.
Έχουμε ανάγκη να ξαναγίνουμε άνθρωποι. Έχουμε ανάγκη ν’ αρχίσουμε ν’ ακούμε τον γείτονά μας και τους ανθρώπους που είναι στις πρώτες γραμμές. Αυτούς που είναι μέσα στις καταστάσεις και σας λένε πως η τηλεόραση σας λέει ψέματα. 
Δεν πέφτουν νεκροί στους δρόμους στην Ινδία. Άκουσα το πρωί εκατοντάδες πολίτες της Ινδίας να δηλώνουν ότι δεν συμβαίνει αυτό.

 Ότι σας λένε ψέματα. Επίσης, πως αφ’ ότου άρχισαν να εμβολιάζουν υποχρεωτικά το λαό στην Ινδία οι άνθρωποι πεθαίνουν γρήγορα. Αυτό δεν οφείλεται στον covid αλλά στα εμβόλια! Και όλα τα βίντεο και οι εικόνες που βλέπετε είναι από το Μάη του 2020 κατά τη διάρκεια της διαρροής αερίου. Μπορείτε να το επαληθεύσετε εσείς οι ίδιοι.
Στη Nova Scotia, επικοινωνούν πολλοί μαζί μου. Είχα τόσα πολλά άτομα να επικοινωνούν μαζί μου και ζητώ συγνώμη σε όσους δεν έχω απαντήσει. Είχα χείμαρρο μηνυμάτων, κλήσεων και Email, από νοσηλευτές και άτομα που δουλεύουν σε διάφορες δομές μακροχρόνιας φροντίδας και αναφέρουν αυτά που γίνονται στη Nova Scotia. Ζητούν απ’ όλους τους νοσηλευτές και φροντιστές να κάνουν τεστ κάθε 4 μέρες κι ας μην έχουν συμπτώματα ή επαφές.


Έτσι ανεβαίνουν τα νούμερα. Ξέρουμε καλά πως όλοι οι φορείς και πάμπολλοι γιατροί έχουν πει ότι τα PCR τεστ δίνουν ψευδή θετικά σε ποσοστό 97%. Πότε θα συνειδητοποιήσετε αυτό που συμβαίνει; Επίσης σήμερα το πρωί μου είπαν πως πολλοί απ’ όσους κατέβασαν την εφαρμογή COVID παίρνουν ειδοποιήσεις ότι βρέθηκαν σε «καυτές» ζώνες και τους πιέζουν να κάνουν αμέσως τεστ. Γι’ αυτό ανεβαίνουν τα νούμερα. Δεν ανεβαίνουν επειδή υπάρχουν άτομα με covid και συμπτώματα. Ανεβαίνουν επειδή κάνουν (αναξιόπιστα) τεστ οι ασυμπτωματικοί. 


Αναρωτηθείτε, στην ιστορία της ιατρικής, όσο ζείτε: Πότε εξετάστηκαν άτομα χωρίς συμπτώματα ιού ή άλλης νόσου; Ξαφνικά, αυτό που κάνουν θεωρείται φυσιολογικό.
Μαγνητοσκόπησα μια συζήτηση με άτομο σε δομή μακροχρόνιας φροντίδας. Δείτε τι λέει: Όχι μόνο εξετάζουν νοσηλευτές και φροντιστές αλλά απομακρύνουν προσωπικό από ιατρικές θέσεις αν βγουν θετικοί στο τεστ, παρόλο που δεν έχουν συμπτώματα. Κανένα! Τους βάζουν σε 14ήμερη καραντίνα αντί να δουλεύουν για να βοηθήσουν τα γερόντια και τους ασθενείς. Ακυρώνονται χειρουργεία και ραντεβού. Βάζουν τους ασθενείς σε αναμονή και καθυστερούν. Αυτοί οι άνθρωποι αρρωσταίνουν και πεθαίνουν, λόγω των ψευδών στοιχείων που δίνει η κυβέρνησή σας.


Πρέπει ν’ αρχίσουμε ν’ ακούμε αυτούς που είναι στην πρώτη γραμμή και ήταν αρκετά γενναίοι ώστε να βγουν και να πουν αλήθειες. Ακόμη και η κυρία με την οποία μίλησα σήμερα το πρωί  και δουλεύει σε γηροκομείο είπε πως αν παραιτηθεί τα παιδιά της θα πεινάσουν. Δεν μπορεί να βγει και να πει την αλήθεια. Δεν μπορεί να παραιτηθεί.


Σκεφτείτε γιατρούς, νοσοκόμες, κυβερνητικούς αξιωματούχους, όλοι θέλουν να μιλήσουν αλλά δεν μπορούν. Και σας διαβεβαιώνω ότι θ’ αρχίσουμε να βλέπουμε εργαζόμενους στην υγεία να φεύγουν εξ αιτίας αυτών που γίνονται. Και τότε θα πουν την αλήθεια.


Ο κόσμος φτάνει στα όριά του. Αρκετά ανέχτηκε τα ψέματα, την τυραννία και την κακή ιατρική πρακτική που συμβαίνει…
Είδα ότι έβαλαν αγγελία, ζητώντας εθελοντές για να κάνουν τεστ. Έφεραν το στρατό, για να βοηθήσει με τον covid. 
Είναι το επόμενο που θέλω να αναφέρω. Σας λέγαμε εξ αρχής πώς θα παίξει αυτή η ατζέντα. Προχώρησε σαν ρολόι. Σας είπαμε πώς όταν ανεβάσουν τα κρούσματα αρκετά στο 3ο κύμα, θα φέρουν το στρατό, πράγμα που κάνουν. Έρχεται στρατός στη Nova Scotia  και το Ontario για να βοηθήσει με τον covid. Εν τω μεταξύ στέλνουν νοσηλευτές και φροντιστές στα σπίτια τους για να μπουν σε καραντίνα ενώ δεν έχουν συμπτώματα COVID-19. 


Σκεφτείτε το αυτό για μια στιγμή. Θα κάνουν τα ίδια στο στρατό; Θα τους κάνουν τεστ και θα τους στέλνουν στα σπίτια τους; Πώς θα το χειριστούν; Είμαι σίγουρη ότι θα δείτε σύντομα. Προσέξτε το. Ο ερχομός του στρατού για τον covid, για να διαβάζουν τα τεστ, τους φέρνει πιο κοντά σε αυτό που κάνουν. Πρόκειται να το χρησιμοποιήσουν για να πιστέψετε πως ο στρατός ήρθε για να σας βοηθήσει. Το βλέπουμε και σας έχουμε προειδοποιήσει για το πιο θα είναι το επόμενο βήμα.


Στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή τη στιγμή ανακοίνωσαν πως στρατεύματα του ΟΗΕ θα έχουν βγει στους δρόμους μέχρι το 2023. Μαντέψτε. Τότε τελειώνουν και οι δοκιμές των εμβολίων. Αν δεν πιστεύετε πως αυτό θα γίνει κι εδώ, χρειάζεστε να βγάλετε τη στάχτη από τα μάτια σας. Είναι το επόμενο βήμα. Σας έχουμε προειδοποιήσει για πάνω από ένα χρόνο πώς θα παίξει αυτό και κάθε βήμα έχει γίνει επακριβώς όπως σας είπαμε πως θα γίνει. 


Αν έχετε προσέξει, όλα ξεκινούν από το Ηνωμένο Βασίλειο και μετά έρχονται σ’ εμάς. Αφού έρθει ο στρατός «για λόγους υγείας», τότε θα δείτε και στρατό του ΟΗΕ στους δρόμους σας. Πώς νιώθετε γι’ αυτό; Πιστεύετε πως θα γίνει για την υγεία μας; 


Ο Trudeau μόλις ανακοίνωσε ότι θα περάσουν τα διαβατήρια εμβολίων. Δηλαδή το διάταγμα περί έκτακτης ανάγκης, που ο πατέρας του εδραίωσε, θα ενεργοποιηθεί. Δεν θα είστε ελεύθεροι να επιλέξετε αν θα εμβολιαστείτε ή όχι. Θα εξοστρακιστείτε εκτός της σύγχρονης κοινωνίας. Θα χάσετε τη δουλειά σας. Τα δικαιώματά σας θα εξαφανιστούν. Δεν θα μπορείτε να μπείτε σε κατάστημα ή να πάτε οπουδήποτε στην κοινωνία χωρίς το διαβατήριο εμβολίου. 
Είτε στηρίζετε αυτό που γίνεται τώρα είτε όχι, πιστεύετε στ’ αλήθεια πως στον Καναδά πρέπει η ελευθερία επιλογής να αφαιρεθεί από τους ανθρώπους; Βλέπετε τι γίνεται ή ακόμα; Και αν όχι, τι θα χρειαστεί για να το δείτε; Σας παρακαλώ πείτε μου. Αυτό γίνεται σε όλο τον κόσμο. ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! 
Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί, Αξιωματούχοι που είπαν την αλήθεια στην Αφρική και άλλους τόπους πέθαναν μυστηριωδώς. Ο Πρόεδρος της Τανζανίας αποκάλυψε ότι έκανε τεστ σε φρούτα, κατσίκια κλπ. με το PCR τεστ και βγήκαν θετικά. Αποκάλυψε την αλήθεια και μαντέψτε. Είναι νεκρός. 
Ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer, Michael Yeadon, βγήκε και είπε σε όλους τι συμβαίνει και πόσο επικίνδυνη είναι η κατάσταση για την ανθρωπότητα. Και κανείς δεν ακούει. Έχουμε αστυνομικούς να λένε ότι δεν θα επιβάλουν αυτά τα μέτρα γιατί παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Έχουμε χιλιάδες νοσηλευτές και γιατρούς που λένε την αλήθεια αν δεν με πιστεύετε. Υπάρχει η συμμαχία των γιατρών (Doctors’ Alliance).  Δείτε τη δήλωση του Great Barrington. Δείτε τις δίκες της Νυρεμβέργης που γίνονται τώρα.  Μιλάνε έξω απ’ τα δόντια. Σας είπαν τι γίνεται! Θα το επιτρέψετε αυτό; Και αν ναι, για πόσο ακόμη; Γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο. 
Όταν βγουν αυτά τα διαβατήρια και τα μικροτσίπ που θα ακολουθήσουν μετά από αυτά δεν θα έχετε πλέον ελευθερία. Θα χαθεί εντελώς. Τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας και οι μετέπειτα δεν θα έχουν πλέον ελευθερία. Αυτό είναι ολοκληρωτισμός. Κομμουνισμός. 
Ξέρω, εδώ στον Καναδά, ζούσαμε καλά. Είχαμε ελευθερία σε όλη μας τη ζωή. Είναι σχεδόν αδύνατο να πιστέψουν πολλοί κάτι τέτοιο. Και το καταλαβαίνω. Αλλά δεν μπορείτε πια (σ.σ: να τρέχετε να κρυφτείτε για) ν’ αποφύγετε την αλήθεια. Χρειάζεται ν’ ανοίξετε τα μάτια σας και να δείτε τι κάνουν. Δεν λέω πως δεν υπάρχει ο covid ή ότι δεν πέθαναν άνθρωποι από αυτόν. Δεν λέω πως δεν υπάρχει ιός από τον οποίο πρέπει να προστατευθούν οι ευάλωτοι. Αλλά αυτό που κάνουν κι αυτό που σχεδιάζουν να συνεχίσουν να κάνουν πρόκειται να είναι πολύ πιο σοβαρό και βλαπτικό από οποιονδήποτε ιό θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει σ’ αυτόν τον πλανήτη. 
Χρειάζεται να δείτε κατάματα αυτό που συμβαίνει. Ξεπεράστε το συναίσθημα που προκαλούν αυτά που συμβαίνουν. Όταν μπαίνει το συναίσθημα δεν σκεφτόσαστε λογικά. Αυτό λέει η επιστήμη. Κυριολεκτικά θολώνει το μυαλό. Όταν σας κατακλύζει το συναίσθημα, δεν σκέπτεστε λογικά. Γι’ αυτό συνεχίζουν να εκφοβίζουν. Γι’ αυτό βγήκε ο Πρωθυπουργός και οι αξιωματούχοι υγείας και λένε ότι φοβούνται. Σας μεταδίδουν το φόβο τους για να φοβηθείτε και να μην αντιδράσετε. Για να πιστέψετε τις ανοησίες που πασάρουν. 
Παρακαλώ δώστε μια στιγμή, αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά και δείτε το θέμα με λογικό μυαλό. Δεν μπορείτε πια να το αποφύγετε. Πνίγεται η ανθρωπότητα επειδή το 1% θέλει να κυριαρχήσει τον κόσμο. Και πάλι, ακούγεται τρελό, το ξέρω… Αλλά κοιτάξτε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το συνέδριο του Νταβός. Σας τα είπαν όλα. Ολόκληρο το σχέδιο. Θεωρείτε πως όταν ο Trudeau λέει «Δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχείς» ότι αστειεύεται; Δεν αστειεύεται. 
Λοιπόν, θα συνεχίσετε να δέχεστε αυτό το αφήγημα του covid και να χάσετε όλες τις ελευθερίες σας ή θα ορθώσετε ανάστημα; Όλοι όσοι σκοπεύουν να πάνε στην πορεία πιστεύω ότι κάνουν ελιγμούς (maneuvering) για την πορεία, το οποίο είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να επιμένουμε και να κάνουμε ελιγμούς για να το πραγματοποιήσουμε. Δεν θα μας σταματήσουν. Δεν θα υποχωρήσουμε. Παρακαλώ έχετε το νου σας για τυχόν αλλαγές στον τρόπο που θα γίνει η πορεία (rally). Ο καθένας ας διαδώσει αυτές τις πληροφορίες. 
Συνεχίστε να πιέζετε. Συνεχίστε να δείχνετε σε όλους τι συμβαίνει και σταθείτε δυνατοί. Και να συμμετέχετε σε όσα γίνονται στο παρασκήνιο. Συνεχίστε να συμμετέχετε σε νομικές ενέργειες. Συνεχίστε να ορθώνετε ανάστημα και να αρνείστε αυτά που προσπαθούν να περάσουν οι κυβερνήσεις. Κοινοποιήστε αυτό το μήνυμα παντού. 
Σας αγαπώ όλους. Γεια σας.
Shanon Sheppard
Πηγή: bitchute.com

Υπότιτλοι: vasoula2908aΚειμενοποίηση υποτίτλων από τη Μαρία Σεφέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου