Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Scott Ritter : Μόνο τότε θα σταματήσει η Ρωσία τον πόλεμο.

    

Ο γνωστός Αμερικανός αναλυτής και πρώην επικεφαλής στην υπηρεσία πληροφοριών των Πεζοναυτών, Σκοτ Ρίττερ, αναφέρει τα πράγματα με ο όνομα τους.




Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν θα τελειώσει μέχρι να κυματίσει η Ρωσική σημαία στην Οδησσό».  «Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό, τότε δεν ξέρεις την Ρωσία», συμπλήρωσε.

Ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών των αμερικανικών πεζοναυτών και επιθεωρητής όπλων του ΟΗΕ προσεγγίζει μεγάλο κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην τηλεόραση με την τεχνογνωσία και την ανάλυσή του για τον πόλεμο της Ουκρανίας, λέγοντας όση αλήθεια γνωρίζει σε αντίθεση με την αμερικανική κυβέρνηση των διεθνιστών.

«Η Ρωσία κερδίζει», σύμφωνα και με τον Ritter.

«700.000 άνδρες είναι τώρα ετοιμοπόλεμοι στην Ουκρανία.

Οι Ρώσοι ξεκίνησαν αυτήν την ειδική στρατιωτική επιχείρηση με 200.000. Ας πούμε ότι υπέστησαν 20.000 απώλειες και αντικατέστησαν εκείνες τις 20.000 με 60.000 αντικαταστάτες. Έτσι, σήμερα η Ρωσία διαθέτει 240.000 στρατό στο μέτωπο.

Είναι 240.000 εναντίον 700.000. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Ρωσία δε μπορεί να νικήσει. Μπορούν να νικήσουν.

Η Ευρώπη βρίσκεται σε μια φρικτή κατάσταση αυτή την στιγμή. Το ίδιο και οι ΗΠΑ. Η οικονομία τους έχει καταρρεύσει συλλογικά. Η Ρωσία, απ’ την άλλη πλευρά, τα πάει μια χαρά. Το ρούβλι πάει καλά, η αγορά πάει καλά και αναπτύσσουν εκτεταμένες επαφές στην Ανατολή με την Κίνα.

Μια ρωσική γενική επιστράτευση θα σήμαινε όχι μόνο ανθρώπινο δυναμικό αλλά και η οικονομία θα επιστρατευόταν. Αυτό θα ήταν επιβλαβές για τη ρωσική οικονομία.

Πιστεύω για μια πληθώρα λόγων ότι αυτός ο πόλεμος δεν θα σταματήσει μέχρι η Οδησσός να έχει μια ρωσική σημαία να κυματίζει από πάνω της», δήλωσε μεταξύ άλλων.

PHOTO αρχείου VSCR

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου