Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Γίνε μέλος και υπεύθυνη διαφημίσεων του Arisvinews.

 

Την εποχή του ανελέητου υβριδικού πολέμου, των μνημονίων, των απολύσεων, του covid-19 και της μεγάλης οικονομικής κρίσεως υπάρχει λύση.













Γίνε υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και διαφημίσεων των ιστολογίων γεωστρατηγικής-πολιτισμού και παιδείας. Κέρδισε αρκετά χρήματα και παράλληλα βοήθησε την κοινωνία, και αναξιοπαθούντες συμπολίτες σου. Μια εργασία με πολλές προοπτικές, ικανοποιητικά χρήματα και υψηλές γνωριμίες. Διεύρυνε τους ορίζοντες σου και παράλληλα εφάρμοσε το αξίωμα του Πλάτωνα. Άξιος τιμής σε μια πολιτεία είναι όποιος δεν αδικεί. Εν τούτοις όλα τα αξιώματα και τις τιμές των πόλεων, τα αξίζουν όσοι σταματούν τις αδικίες. 

Σχετικά με τις διαφημίσεις ένα μέρος των εσόδων θα δίνεται σε πολύ αδύναμους οικονομικά ανθρώπους, όπως ήδη γίνεται. Υπό την αιγίδα της στήλης Επικρατέειν η Απόλλυσθαι και του Λάμπρου Σκόντζου (Θεολόγος). Διότι δεν έχει ωράριο η εργασία, μπορείτε να κάνετε αυτήν την δουλειά για να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. 

Η εργασία είναι με ποσοστά. Όσες ασχοληθούν με το τμήμα διαφημίσεων των ιστολογίων μας, θα παίρνουν το 50%, από το ποσό των διαφημίσεων που θα έχουν συμφωνήσει με τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να προβληθούν. 

Οι κυρίες θα κράτανε το 50%, από κάθε διαφήμιση, και θα στέλνουν το υπόλοιπο για να αναρτώνται οι διαφημίσεις. 
Η εργασία θα γίνεται κυρίως διαδικτυακά, με email, mesenger, vider-τηλεφωνική εποικοινωνία, αλλά και με προσωπικές επαφές στις περιοχές που διαμένουν οι κυρίες που θα αναλάβουν. Ήδη εργάστηκαν δύο κυρίες στον κλάδο των διαφημίσεων, με πολύ μεγάλη επιτυχία.  

Aπό την συντακτική ομάδα του arisvinews-Contact : arisvinews@gmail.com 

ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΟΡΩΝ. ΜHN ΑΝΑΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου