Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Ξεπέρασαν κάθε όριο οι ναζί της Ουκρανίας καθώς δημιούργησαν εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου να κρατά όπλα.



 Τα κυριότερα νέα από την Ουκρανία. Οι δυνάμεις της Λαικής Δημοκρατίας Ντόνετσκ έθεσαν υπό τον έλεγχο τους το κέντρο της Μαριούπολης.



«Το κεντρικό τμήμα της Μαριούπολης βρίσκεται ουσιαστικά υπό τον έλεγχο των δυνάμεων της ΛΔ Ντόνετσκ, η βιομηχανική ζώνη και το λιμάνι απομένουν, η εκκαθάριση συνεχίζεται», δήλωσε ο ο αναπληρωτής επικεφαλής του Τμήματος Λαϊκής Πολιτοφυλακής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ (DPR) Έντουαρντ Μπασουρίν.

Οι μάχες οι οδομαχίες ήταν επίπονες σπίτι σπίτι δρόμο δρόμο οι μαχητές του Ντονμπάς προελαύνουν…

Aνθρωπιστική βοήθεια από την Αρμενία πήγε στη Μαριούπολη.Τρόφιμα και χυμοί στάλθηκαν από το Ερεβάν και το Αρτσάχ σε νοσοκομεία της Μαριούπολης.

Ο στρατός της ΛΔΔ καθαρίζει νάρκες από παιδικές χαρές στη Μαριούπολη. Oι Ουκρανοί μαχητές, εγκαταλείποντας τις κατοικημένες περιοχές της Μαριούπολης άφησαν πίσω τους έναν τεράστιο αριθμό νάρκες. Σήμερα οι ναρκαλιευτές του Στρατού της ΛΔΔ δουλεύουν στην πόλη όλη τη μέρα για την αποναρκοθέτηση.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η επιχειρησιακή-τακτική αεροπορία των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων έπληξε 14 στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας. Μεταξύ αυτών: δύο θέσεις διοίκησης, δύο εκτοξευτές αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων Buk-M1 στις περιοχές Krasnogorsk και Verkhnetoretskoye, μία μπαταρία πυροβολικού, δύο αποθήκες όπλων και πυρομαχικών πυραύλων και πυροβολικού και τρεις αποθήκες καυσίμων, καθώς και 6 οχυρά και τομείς συγκέντρωσης της τεχνολογίας APU μάχης.

Ρωσικά συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν έξι μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα στον αέρα στις περιοχές των οικισμών Nikolaev, Kherson, Kurakhovka, Industrialnoye, Velyka Novoselka.

Ως αποτέλεσμα της επίθεσης της 3ης Απριλίου στο αεροδρόμιο Balovnoye, στα προάστια του Nikolaev, επιβεβαιώθηκε η καταστροφή τριών ελικοπτέρων των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.

Μπλουζάκια που προτρέπουν σε αποκεφαλισμούς Ρώσων στρατιωτών διακινούνται στα ουκρανικά e-shops.Μάλιστα η εικόνα του τρομοκράτη μασκοφόρου αποκεφαλιστή Ήρωα που βαστάει κομμένο ρώσικο κεφάλι και ματωμένο μαχαίρι συνοδεύεται από το σύνθημα ” σκότωσε το Ρώσο”. Τρομοκρατία…..

Μπορεί να λογοκρίθηκε ο πολιτισμός ο ρώσικος πολιτισμός που αποτελεί παγκόσμια πολιτισμική κληρονομιά αλλά η βαρβαρότητα καλά προωθείται μέσα από το διαδίκτυο. Είναι κάλεσμα σε τρομοκρατία αποκεφαλισμούς. Είναι ουκρανοτζιχαντισμός

Eπίσης Σατανοειδή στην Δύση και την Ουκρανία εμπαίζουν την Παναγία. Μια εικόνα της Παναγίας που κρατά στα χέρια της ένα αμερικανικό αντιαρματικό Javelin έγινε viral μετά τις 24 Φεβρουαρίου. Ο έμπορος Christian Boris από το Τορόντο, ο οποίος δημιούργησε μια εικόνα αντί $10 του αντιπυραυλικού συστήματος Javelin έκανε να συλλεγούν περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια προς υποστήριξη του ”ιερού” αγώνα Ουκρανίας. Το project έχει επεκταθεί. Μπλουζάκια, σημαίες και αφίσες με την εικόνα βγήκαν προς πώληση σε 60 χώρες.

Mε την βοήθεια του “Saint Javelin”, πέτυχαν να συγκεντρώσουν 1 εκατομμύριο δολάρια για την Ουκρανία. Iερός πόλεμος ιερό marketing η εργαλειοποίηση της θρησκείας από ΝΑΤΟ για να πετύχει τους ανίερου στόχους του είναι προφανής όσο και βέβηλη. Βάνδαλοι.

Ακόμη ο δήμαρχος του Ντνίπρο μιας πόλης της Ουκρανίας εξέδωσε ”φετφά”-fatwa και κάλεσε να δολοφονηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Ρώσοι σε όλο τον κόσμο. Ουκρανοτζιχαντισμός! Η πόλη του είναι γνωστή για τα βασανιστήρια επί πολιτών της δεν έμεινε στύλος χωρίς δεμένους αντιφρονούντες που μαστιγώνονται και κακοποιούνται καθημερινά από τα Τάγματα Θανάτου της ΕΕ..Ουκρανοτζιχαντισμός!! Στα βήματα της ISIS…Τρομοκρατία…

Έκανε κάλεσμα στους μοναχικούς λύκους και στους εν υπνώσει τρομοκρατικούς φασιστικούς πυρήνες ή σε παρακρατικές ομάδες να επιτεθούν και να δολοφονήσουν Ρώσους ή ρωσόφωνους πολίτες ανά τον κόσμο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου