Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Ο Bill Gates μας παρουσιάζει την νέα εποχή της ψηφιακής υποδούλωσης, με ηλεκτρονικό τατουάζ..

Ο Bill Gates μας παρουσιάζει τη νέα εποχή της ψηφιακής υποδούλωσης, την εποχή του σφραγίσματος κάθε ανθρώπου με ηλεκτρονικό τατουάζ.







Bill Gates: Τι και αν ολόκληρος ο πλανήτης βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, και κινδυνεύει να οδηγηθεί σε ένα άνευ προηγουμένου πυρηνικό ολοκαύτωμα που θα καταντήσει ολόκληρες πολιτείες σαν σκορπισμένες παράγκες; Τι και αν όλοι οι λαοί της Δύσης κρατούν την αναπνοή τους και κραυγάζουν για ειρήνη;

Τα αφεντικά της Νέας Τάξης, συνεχίζουν να δουλεύουν πυρετωδώς για την εγκαθίδρυση του τεχνοφασισμού, με την ίδια ακόρεστη λύσσα. Χτίζουν το ανίερο οικοδόμημα τους και χρησιμοποιούν προσωπεία «προόδου», «ειρήνης», «ευημερίας», «ανάπτυξης». Όχι μόνο δεν τους επηρέασε η πανδημία, ο πόλεμος και η ενεργειακή κρίση, άλλα χρησιμοποιούν όλες αυτές τις συμφορές ως άριστα κοινωνικοπολιτικά εργαλεία, για να φέρουν μια ώρα αρχύτερα τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» που θα φέρει το τέλος της ατομικής ανεξαρτησίας.

Την ώρα που η Δύση εμφανίζεται ως υπερασπιστής της… ελευθερίας, ο μεγάλος δυτικός «γκουρού» της παγκοσμιοποίησης Bill Gates, αφού… προείδε την πανδημία της Covid -19 και αφού «προφήτευσε» πως θα έρθει και δεύτερη πανδημία, τώρα μας ξεναγεί στο νέο δυστοπικό όραμα του. Και αυτό δεν είναι άλλο από τα ηλεκτρονικά τατουάζ, το μεγάλο «μαρκάρισμα» των οικόσιτων «ζώων» της Νέας εποχής.

Η πανδημία έστρωσε τον δρόμο για τον ψηφιακό φασισμό

Το νερό έχει ήδη μπει στο αυλάκι και κυλάει γοργά. Αφού η χρυσή ευκαιρία της πανδημίας ώθησε τις προσκυνημένες κυβερνήσεις να συμφιλιώσουν τους φοβισμένους λαούς με την ψηφιακή πιστοποίηση, το έδαφος έχει στρωθεί για την επόμενη και τελική φάση του ατομικού ελέγχου.

Υπό την απειλή ενός μόνιμου κινδύνου (πανδημία, πόλεμος, κλιματική κρίση κ.λπ.) ο κόσμος άρχισε να εξοικειώνεται με τον κοινωνικό και εργασιακό αποκλεισμό των «ανυπάκουων» και έγινε θλιβερή καθημερινότητα το να αντιμετωπίζονται ολόκληρες κοινωνικές ομάδες με απροκάλυπτο ρατσισμό, χωρίς κανένα έρεισμα λογικής.

sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου