Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Κατάρρευση των Ροκφέλερ και των Ρότσιλντ.


Σε έναν άλλο κόσμο μας μεταφέρει ο Benjamin. Μας οδηγεί στα "άδυτα" των συνωμοσιολόγων. 






Η εκδίκηση είναι σκύλα. Η φατρία Ροκφέλερ, οι μεγαλύτεροι μαζικοί δολοφόνοι στην ανθρώπινη ιστορία, επιτέλους αντιμετωπίζουν τη δικαιοσύνη. Οι μαζικές διαδηλώσεις σε ολόκληρη την κατεχόμενη Ευρώπη και τώρα η δράση των φορτηγατζήδων στη Βόρεια Αμερική είναι ένα σημάδι ότι η σατανική τους κυριαρχία καταρρέει.

Σήμερα είναι 31 Ιανουαρίου, μια προθεσμία πληρωμής που πρέπει να κάνουν οι Ροκφέλερ. Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι η επιταγή τους είναι ακάλυπτη. Έχουν πλέον διορία μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου για να φέρουν τα χρήματα ή να χρεοκοπήσουν.

Για ποια λεφτά μιλάμε; Το πληρεξούσιο των Ροκφέλερ ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν κατέγραψε εμπορικό έλλειμμα 1,08 τρισεκατομμυρίων δολαρίων το 2021 και πρόσθεσε περισσότερα από 2 τρισεκατομμύρια δολάρια στο ομοσπονδιακό χρέος των ΗΠΑ, για να φέρει το σύνολο στα 30 τρισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εμφανίσουν 3 τρισεκατομμύρια δολάρια αλλιώς ολόκληρο το ψεύτικο καθεστώς τους καταρρέει.

Θυμηθείτε, η φυλή τους –με επικεφαλής τον φυγά εγκληματία Ντέιβιντ Ροκφέλερ Τζούνιορ– ελέγχει αυτό που αποκαλούν «παγκόσμια τάξη βασισμένη σε κανόνες». Ποιανού κανόνες; Τους δικούς τους κανόνες. Οι υπηρέτες τους διοικούν τον ΟΗΕ, την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΝΑΤΟ, τις εταιρείες Fortune 500 κ.λπ. Θυμηθείτε ότι οι επικεφαλής αυτών των οργανώσεων διορίστηκαν, δεν εκλέχθηκαν. Έτσι, όταν οι Ροκφέλερ χρεοκοπήσουν, όλα αυτά τα κέντρα εξουσίας θα επανέλθουν στον έλεγχο του λαού.

Ακόμη και αν καταφέρουν να πείσουν τους υπαλλήλους του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος να παραδώσουν τα χρήματα του κινεζικού λαού, κι αυτό ακόμη δεν θα τους σώσει. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα, το οποίο έχει χρέος γύρω στα 118 τρις δολαρίων, αξίας 833% του ΑΕΠ του, είναι επίσης χρεοκοπημένο.

Ακόμη και αν χρησιμοποιήσουν παραστατικό χρήμα και ψευδο-λογιστική για να προσποιηθούν ότι εξακολουθούν να είναι φερέγγυοι, αυτό δεν θα βοηθήσει επειδή καταδιώκονται. Οι Ροκφέλερ δολοφόνησαν τον Τσάρο της Ρωσίας και την οικογένειά του όταν αρνήθηκε να τους παραχωρήσει δικαιώματα πετρελαίου. Η Χαζαρική Μαφία ξεκίνησε τότε μια βασιλεία τρόμου που σκότωσε πάνω από 50 εκατομμύρια Ρώσους. Οι Ρώσοι πατριώτες απονέμουν τώρα τη δικαιοσύνη τους και έχουν αρχίσει να κυνηγούν συστηματικά ολόκληρη την εκτεταμένη φατρία Ροκφέλερ και τους υπηρέτες τους, σύμφωνα με πηγές της FSB.

Μιλώντας για υπηρέτες, ας μιλήσουμε για τον φασίστα/κομμουνιστή υπηρέτη τους Τζάστιν Κάστρο από τον Καναδά. Χάρη στους πατριώτες φορτηγατζήδες που κατέβηκαν στην Οτάβα, είναι ο πρώτος πρωθυπουργός στην καναδική ιστορία που κρύβεται από τον ίδιο του τον λαό.

Αυτό είναι ένα μήνυμα προς τον David McGuinty, με τον οποίο ήμασταν συμμαθητές στο γυμνάσιο και ο οποίος ηγείται των μυστικών υπηρεσιών του Καναδά: «Εάν δεν θέλεις να αντιμετωπίσεις δικαστήριο τύπου Νυρεμβέργης για εγκλήματα πολέμου, τότε πρέπει να αναπτύξεις πα@ρια και να συλλάβεις τον Κάστρο». Ακριβώς όπως ο Αδόλφος Χίτλερ, ο Κάστρο έλαβε μόνο το 33% της λαϊκής ψήφου και όμως το χρησιμοποιεί για να προσπαθήσει να μετατρέψει τον Καναδά σε φασιστική δικτατορία. Ο καναδικός στρατός δεν κέρδισε στο Vimy Ridge μόνο και μόνο για να δει τον Καναδά να καταλαμβάνεται από έναν αδελφοκτόνο φασίστα ξένο πράκτορα. Αυτή είναι η συμβουλή μου προς τον καναδικό στρατό: δεχτείτε τη μπλόφα του Κάστρο και «ακολουθήστε την επιστήμη». Στείλτε τη στρατιωτική αστυνομία σε νοσοκομεία σε όλη τη χώρα και ελέγξτε τα γεγονότα με γιατρούς του Front Line Doctors. Θα διαπιστώσετε ότι ο Κάστρο και οι συνάδελφοί του φασίστες / κομμουνιστές πράκτορες χρησιμοποιούν ένα μετονομασμένο κοινό κρυολόγημα (που είναι κορωνοϊός) για να καταστρέψουν τη δημοκρατία στον Καναδά και να εμβολιάσουν τους Καναδούς με επικίνδυνες ουσίες. Μπορείτε να ξεκινήσετε το fact-check εδώ:

«Στρατιωτικά Δεδομένα Εμβολιασμών Σείουν τη DC: Καταστροφικός Φόρος Τραυματισμού Εκτίθεται στην Ακρόαση του Γερουσιαστή Johnson»

https://rumble.com/vttl0t-50089133.html

https://www.redvoicemedia.com/2022/01/military-vax-data-rocks-dc-catastrophic-injury-toll-exposed-at-sen-johnson-hearing/?utm_source=home-headline

Θυμηθείτε, οι Καναδοί που υποστηρίζουν τους εμβολιασμούς το κάνουν μόνο και μόνο επειδή τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης τους έχουν πει ψέματα για τη λεγόμενη πανδημία. Επίσης, αναρωτηθείτε γιατί οι κορυφαίοι στρατηγοί σας απομακρύνθηκαν με βάση ψέματα και υπονοούμενα και αντικαταστάθηκαν με μαριονέτες. Μην εμπιστεύεστε κανέναν που δεν έχει δει προσωπικά μάχη. Ό,τι κι αν κάνετε, αρνηθείτε να αναλάβετε δράση εναντίον των συμπατριωτών σας φορτηγατζήδων και αγροτών που αγωνίζονται τώρα για την απελευθέρωση του Καναδά. Εδώ είναι ένα μήνυμα από έναν από τους διαδηλωτές στην Οτάβα: «Ο Καναδάς μόλις ξύπνησε!!» Ζήτω ο ελεύθερος Καναδάς.

Εντάξει, τώρα ας δούμε πώς η διακυβέρνηση της Χαζαρικής Μαφίας καταρρέει σε όλο τον κόσμο. Το πρώτο πράγμα που παρατηρούμε είναι ότι οι φορτηγατζήδες σε όλο τον κόσμο μιμούνται τώρα τον Καναδά και ετοιμάζονται να σταματήσουν την οικονομική δραστηριότητα μέχρι να αρθούν τα εγκληματικά καθεστώτα-μαριονέτες της Χαζαρικής Μαφίας.

https://www.zerohedge.com/political/truckers-across-planet-unite-convoys-against-medical-tyranny

Υπάρχουν επίσης τεράστιες διαδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη. Εδώ είναι μόνο ένα παράδειγμα από το Βέλγιο, όπου διεξάγεται μια διαμαρτυρία εκατομμυρίων ατόμων σε μια χώρα 11 εκατομμυρίων ανθρώπων.


Το μέγεθος των διαδηλώσεων δείχνει ότι πολλά πρώην κορυφαία μέλη της Χαζαρικής Μαφίας παραδίνονται τώρα και συμφωνούν σε μια διαδικασία ειρήνης και συμφιλίωσης. Για παράδειγμα, ο Ναθάνιελ Ρότσιλντ επικοινώνησε ξανά μαζί μας για να μας πει ότι συνεργάζεται απευθείας με τον [Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ] Τραμπ. Περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του στο Κέντρο Διαστημικής Δύναμης Θούλης των ΗΠΑ. Υπάρχει μια τεράστια υπόγεια βάση εκεί. (Επίσης, η υπόγεια φυλακή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση). Ο Νατ έκανε μια συμφωνία με τη Συμμαχία και τους παρέδωσε την περιουσία του. Έχει ήδη δώσει 50 δισεκατομμύρια δολάρια προς χρήση για έργα στην περιοχή. Η περιουσία του εκτιμάται σε αρκετά τρισεκατομμύρια δολάρια. Το ακριβές ποσό είναι απόρρητο. Ο Νατ αποστασιοποιήθηκε από τη βρετανική πλευρά της οικογένειας και παραλίγο να τον βγάλουν από την οικογενειακή επιχείρηση. Έχει ένα σωσία που παρευρίσκεται στις περισσότερες συναντήσεις σχετικά με τη νέα του εταιρεία Volex. Ρίξτε μια ματιά στις 2 συνημμένες φωτογραφίες. Ο ένας είναι ο Νατ πριν ένα χρόνο όταν πήγε στη Σρι Λάνκα. Η άλλη φωτογραφία είναι αρκετά πρόσφατη και είναι ο σωσίας του.

Η γαλλική πλευρά της οικογένειας ονομάζεται Ντε Ρότσιλντ. Αυτή ήταν πίσω από την απόπειρα πραξικοπήματος στο Καζακστάν. Οι μισθοφόροι τους εξαλείφθηκαν χάρη στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η Ρωσία αγωνίζεται τώρα για την απελευθέρωση της Ευρώπης από τον έλεγχο του Ροκφέλερ και του ΝΑΤΟ. Η μάχη για την Ουκρανία είναι πραγματικά ένας πόλεμος για την απελευθέρωση της Ευρώπης, σύμφωνα με τους Ρώσους και τους Βρετανούς συμμάχους τους. Πάνω από το 80% των εξαγωγών φυσικού αερίου της Ρωσίας στην Ευρώπη περνούν από την Ουκρανία. Οι Rockefellers και οι Γάλλοι σύμμαχοί τους De Rothschild εγκατέστησαν εκεί ένα καθεστώς-μαριονέτα για να σταματήσουν τη ροή του φυσικού αερίου και να αναγκάσουν τους Ευρωπαίους να αγοράσουν ακριβό αέριο που ελέγχεται από τους Rockefellers.

Ο Γεβγκένι Φιόντοροφ, μεγάλος Ρώσος πολιτικός, εξηγεί την κατάσταση στη συνέντευξη που συνδέεται παρακάτω.

Εξηγεί ότι η μάχη του Ροκφέλερ για να σταματήσει η ροή του φυσικού αερίου απευθείας στη Γερμανία μέσω του αγωγού Nordstream II είναι μια μάχη για την ευρωπαϊκή ανεξαρτησία. Εάν οι Ευρωπαίοι αγοράσουν αέριο από τη Ρωσία, θα πληρώνουν 300 δολάρια ανά κυβικό μέτρο σε μακροπρόθεσμα, σταθερά συμβόλαια. Αντ’ αυτού, οι Ροκφέλερ προσπαθούν να τους αναγκάσουν να πληρώσουν 1000 δολάρια ανά κυβικό μέτρο αερίου που ελέγχουν.

Τώρα που η Ουκρανία απελευθερώνεται, η Γαλλία και η Γερμανία, οι οποίες υπήρχαν και οι δύο ως ανεξάρτητες χώρες για πάνω από 1000 χρόνια, θα ανεξαρτητοποιηθούν για άλλη μια φορά, αναφέρουν ρωσικές πηγές της FSB.

Ορίστε τι σχεδιάζει να κάνει η Ρωσία σύμφωνα με τον Φιόντοροφ: να επαναφέρει την Ουκρανία στη Ρωσία, να αποκαταστήσει τη Σοβιετική Ένωση, να αποκαταστήσει τη Γιουγκοσλαβία και να κρατικοποιήσει τη ρωσική κεντρική τράπεζα. Ο Φιόντοροφ εξηγεί ότι η τωρινή κεντρική τράπεζα είναι θυγατρική του ΔΝΤ.

Σύμφωνα με πηγές της MI6 και της CIA, η σύλληψη του επικεφαλής της ελβετικής οικογένειας Ρότσιλντ, Κλάους Σβαμπ, και της επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας της ΕΕ, Κριστίν Λαγκάρντ, σημαίνει ότι το ΔΝΤ είναι πλέον έτοιμο να συνεργαστεί με τη Ρωσία για να αντικαταστήσει την ΕΕ με το 47μελές Συμβούλιο της Ευρώπης.

Έτσι βλέπει η Ρωσία την ψεύτικη πανδημία. Οι επιχειρήσεις όπλων, σκλάβων και διακίνησης ναρκωτικών, γνωστές ως ΝΑΤΟ, θα αντικατασταθούν από κάτι που περιλαμβάνει πραγματική ευρωπαϊκή ασφάλεια στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, αναφέρουν οι πηγές.

Η MI6 κάνει ό,τι μπορεί για να το επιτύχει αυτό, απομακρύνοντας τους πράκτορες της Χαζαρικής Μαφίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την υπόλοιπη Ευρώπη. Ανώτερος πράκτορας της MI6 εξηγεί ότι η απομάκρυνση της Άνγκελα Χίτλερ (Μέρκελ) από την εξουσία στη Γερμανία ήταν το κλειδί. «Εάν η Μέρκελ φύγει, τότε φεύγει ο [Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ] Μακρόν», αναφέρει η πηγή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Γάλλοι De Rothschilds προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα νέο σπίτι για τον εαυτό τους εκτός Γαλλίας, με την αποτυχημένη προσπάθειά τους να καταλάβουν το Καζακστάν.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με την MI6, ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου (και μυστικός κυβερνήτης) Σάιμον Κέις «εκτελέστηκε». Επίσης, ο πρώην επικεφαλής της MI6/Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (SIS) Τζον Σκάρλετ «δολοφονήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα», αναφέρει η πηγή. «Επιχείρησαν κεκαλυμμένη κατάληψη του Κράτους, διέπραξαν εσχάτη προδοσία. Το όλο θέμα καταρρέει από μόνο του. Είναι λίγο σαν να έχεις να κάνεις με μια ερασιτεχνική ναζιστική δύναμη», εξηγεί η MI6.

«Έχει να κάνει με τη διεκδίκηση της προσωπικής κυριαρχίας. Πρέπει να αντισταθείς στους νταήδες. Μην αφήνεις την Pfizer να τριγυρνά λέγοντάς σου ψέματα. Είναι νταήδες, είναι αμειβόμενοι νταήδες», συνεχίζουν. Η λήψη αυστηρών μέτρων κατά της Pfizer και άλλων φαρμακευτικών λακέδων της Χαζαρικής Μαφίας συνεχίζεται σε όλο τον κόσμο, πολλές πηγές συμφωνούν.

Για παράδειγμα, ο Anthony Fauci, ο κύριος προωθητής της πανδημίας στις ΗΠΑ «εκτελέστηκε στο Γκίτμο», σύμφωνα με πηγές της CIA. Αυτό που εμφανίζεται τώρα είναι σωσίας, λέει η πηγή. Η ακόλουθη φωτογραφία στάλθηκε ως αποδεικτικό στοιχείο.

Ο ψεύτικος Τραμπ που προωθεί εμβόλια έχει επίσης εκτεθεί, όπως δείχνει αυτή η φωτογραφία της CIA.

Μιλώντας για τη CIA, οι Ροκφέλερς παρουσιάζουν τον πρώην επικεφαλής της CIA Μάικ Πομπέο να λέει:

«Ο Κινέζος ηγέτης Xi Jinping θέλει παγκόσμια κυριαρχία – ηγεμονία για το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα», προειδοποιώντας ότι η άνοδος του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος (CCP) θα μπορούσε να καταστρέψει τη βασισμένη σε κανόνες διεθνή τάξη που επικρατεί από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Το πρόβλημα είναι ότι αυτός ο Πομπέο είναι «σωσίας χωρίς αμφιβολία», σύμφωνα με πηγές της CIA, όπως καθιστούν προφανείς οι παρακάτω φωτογραφίες.

«Ο σωσίας φοράει μπότα (με οθόνη GPS). Ο πραγματικός Πομπέο είναι εντελώς εκτός ραντάρ. Αποδέχτηκε τη συμφωνία Αλήθειας και Συμβιβασμού από τη Συμμαχία. Έχει παραδώσει στη Συμμαχία όλα τα αρχεία δεδομένων και τις μονάδες USB που απέκτησε ως διευθυντής της Υπηρεσίας και ως Υπουργός Εξωτερικών. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ ασφαλή τοποθεσία βοηθώντας τη Συμμαχία», αναφέρει η CIA.

Λάβαμε επίσης πληροφορίες από τις αυστραλιανές μυστικές υπηρεσίες σχετικά με την κατάσταση στην περιοχή τους. Πρώτα, η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Άρντερν, «μπήκε σε αυτοκαραντίνα». «Φαίνεται ότι ο μορφασμός χαμόγελου έχει φύγει από το πρόσωπό της τώρα. Ώρα να αποφασίσει να συνεργαστεί ή να πάει στο Γκίτμο, και σίγουρα μου μοιάζει για Τζακ Άρντερν», λέει η πηγή.

https://www.theguardian.com/world/2022/jan/29/new-zealand-jacinda-ardern-isolates-after-possible-covid-exposure

Η μάχη για την απελευθέρωση της Αυστραλίας μαίνεται επίσης. Η αυστραλιανή πηγή πληροφοριών αναφέρει την κατάσταση εκεί ως εξής:

«Η Μελβούρνη είναι το κεφάλι του δράκου για παιδεραστία και εμπορία παιδιών στην Αυστραλία. Υπάρχει μια πολύ μεγάλη υπόγεια βάση κάτω από την πόλη. Με μια βάση υποβρυχίων που μπαίνει υποθαλάσσια. Η Μελβούρνη και η Βικτόρια ελέγχονται 100% από τη σατανική καμπάλ, όπως και όλη η Αυστραλία. Ο Πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον είναι επίσης υπό τον έλεγχο της Καμπάλ. Θα παραιτηθεί σύντομα για λόγους υγείας. Ο Πρωθυπουργός Νταν Άντριους έχει τώρα σωσία. Ο αληθινός Άντριους είναι φευγάτος.»

Μιλώντας για το φευγάτους, σημειώνουμε επίσης ότι «ο μεγαλοαστέρας της pop  Elton John την Τρίτη ανέβαλε δύο συναυλίες στο Ντάλας – μέρος μιας μακράς αποχαιρετιστήριας περιοδείας – αφού βρέθηκε θετικός στον Covid-19».

«Και αυτός συνελήφθη επίσης. Είναι γνωστός παιδόφιλος», εξηγεί πηγή της CIA.

Η Κίνα επίσης ερευνά την υπόθεση, όπως δείχνει αυτή η είδηση:

ΠΕΚΙΝΟ: Οι κινεζικές αρχές κάλεσαν αξιωματούχους της AstraZeneca China σχετικά με έρευνα για εικαζόμενη απάτη ιατρικής ασφάλισης από τους υπαλλήλους της εταιρείας, δήλωσε το Σάββατο (29 Ιανουαρίου) η Εθνική Υπηρεσία Υγειονομικής Ασφάλειας (NHSA) … Οι εργαζόμενοι στη νότια πόλη Shenzhen είχαν αλλάξει ή συμμετείχαν στην τροποποίηση των εκθέσεων δοκιμών των ασθενών και ήταν ύποπτοι για απάτη ιατρικής ασφάλισης.

https://www.channelnewsasia.com/asia/astrazeneca-china-summoned-suspected-fraud-2468051

Παρόμοια σειρά συλλήψεων έχουν επίσης λάβει χώρα στην Ιαπωνία, καθώς ξένοι πράκτορες και οι λακέδες τους έχουν συλληφθεί για προσποίηση θετικών αποτελεσμάτων δοκιμών και δολοφονία ανθρώπων σε νοσοκομεία, σύμφωνα με πηγές της ιαπωνικής αστυνομικής υπηρεσίας.

Σημειώνουμε επίσης ότι ο υπάλληλος των Rockefeller και επικεφαλής του ΠΟΥ Tedros Ghebreyesus λέει τώρα δημοσίως ότι τα εμβόλια χρησιμοποιούνται για τη θανάτωση παιδιών.

Προφανώς έχει αλλάξει αλλάξει στρατόπεδο.

Να είστε βέβαιοι, είναι θέμα χρόνου τώρα όλοι οι προωθητές της πανδημίας να συλληφθούν ή να αλλάξουν στρατόπεδο.

Έτσι, καθώς η προσπάθειά τους να δημιουργήσουν παγκόσμιο φασισμό μέσω της πανδημίας σκάει στα πρόσωπά τους, εμφανίζονται περισσότερα σημάδια ότι θα ακολουθήσει μια διαστημική όπερα. Ως αποδεικτικά στοιχεία, ακολουθούν βίντεο από μερικές πρόσφατες εμφανίσεις «UFO».

https://www.charlotteobserver.com/news/weird/article235791402.html

Πρόσω ολοταχώς για Project Blue Beam? Tου Benjamin Fulford.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου