Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Μην παραμένετε παθητικοί θεατές των εθνικών καταστροφών. Μην περιμένετε να σας χτυπήσει η συμφορά σε προσωπικό επίπεδο. Είμαστε σε υβριδικό πόλεμο.

 

ΥΠΆΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.  Μην αφήνετε το μέλλον των παιδιών μας, στα χέρια όσων επιδιώκουν τον οριστικό αφανισμό του Ελληνικού έθνους. Τα παιδιά είναι το μέλλον της πατρίδας μας, μην τα εξαναγκάζετε σε μαρτυρικό θάνατο.






Κατά γενική παραδοχή όλων των πραγματικών Ελλήνων και με αδιάσειστα στοιχεία, στην Ελλάδα διεξάγεται υβριδικός πόλεμος. Έχουμε νεκρούς από εμπρησμούς, εμβόλια, μνημόνια και από τους εισβολείς. Επικρατεί παρακμή, αμάθεια, έλλειψη αρχών και διχασμός στην Ελληνική κοινωνία. Στο τέλος της δεκαετίας αναμένεται η κορύφωση του υβριδικού πολέμου. Είναι επιτακτική ανάγκη να εγκαταλείψουν τον Διονυσιακό οι περισσότεροι κάτοικοι της επικράτειας. Σε διαφορετική περίπτωση θα αφανιστούμε μέχρι ενός. 

Οι κατακτητές νεοταξίτες έχουν μια εμπειρία αιώνων σε γενοκτονίες, σε παραδοσιακούς και υβριδικούς πολέμους, με συνέπεια να οδηγούν σε παρακμή το Ελληνικό έθνος σε διάφορες ιστορικές περιόδους. Το βασικότερο κριτήριο των Τούρκων και των Γερμανών είναι ότι η πλειοψηφία των κατοίκων έχει υιοθετήσει οριστικά και αμετάκλητα τον Διονυσιακό πολιτισμό. Η σεξουαλική μαγεία, με τις παρά φύσιν ερωτικές πράξεις, η έλλειψη ηθικής, παιδείας, δικαιοσύνης, λογικής, τάξης, εξέλιξης και αγάπης προς τον συνάνθρωπο, αποτελούν τους βασικότερους ανασταλτικούς παράγοντες για την εθνική μας επιβίωση. 

Όσο συνεχίζει η πλειοψηφία των Ελλαδιτών αυτόν τον καταστροφικό τρόπο ζωής σε ερωτικό, πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό και θρησκευτικό επίπεδο, δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως εμπόδιο στην νέα τάξη πραγμάτων. Θα μας αφανίσουν μέχρι ενός. Αυτό το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά οι εχθροί μας και αποδεικνύεται στην πράξη.    

Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι απέναντι στους εμπρησμούς, τον Covid-19-εμβόλια, τα μνημόνια, την εισβολή και τις εθνοκτόνες συνέπειες. Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους. 

Όταν διαπιστώσουν ότι αυτή η κοινωνική-εθνική μάστιγα, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά, η φιλικά τους πρόσωπα θανάτους οι απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου. Η διαχρονική δύναμη των Ελλήνων είναι η Ορθοδοξία και η παιδεία-πολιτισμός.

Οι Έλληνες των μεσαιωνικών αιώνων μέσα από την ηθική, την πίστη και την παιδεία έγιναν κληρονόμοι μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας (Ρωμαϊκή) και μια παγκόσμιας θρησκείας (Χριστιανισμός). Ο Χριστιανισμός αναδύθηκε και έγινε παγκόσμια θρησκεία με την εισαγωγή των Πλατωνικών διδασκαλιών από τους τρεις ιεράρχες και η αρχαία Ελληνική σοφία διασώθηκε και διατηρήθηκε στους αιώνες μέσα από την ενσωμάτωση της στην Ορθόδοξη-Χριστιανική πίστη. Κυριολεκτικά ο Ελληνισμός αναστήθηκε από την Ορθοδοξία. Στην εποχή μας εξαιτίας του Διονυσιακού πολιτισμού, σβήνουμε αργά και σταθερά. Διαβάσατε αποσπάσματα από την στήλη Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και ιστορία-Επικρατέειν η Απόλλυσθαι. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ. 

" Όσοι επιβουλεύονται το έθνος προσπαθούν να αποπνίξουν τα φιλοπάτρια αισθήματα του Ελληνικού λαού. Ο Ελληνικός εθνικισμός είναι κάτι το βαθιά ανθρώπινο, είναι κάτι το κατεξοχήν δημοκρατικό, θεωρείται κάτι το ιερό. Είναι κάτι το βαθιά ανθρώπινο γιατί ανταποκρίνεται σε μια φυσική πραγματικότητα την οποία έχει διαπιστώσει η επιστήμη της γενετικής. Σήμερα, με αυστηρές επιστημονικές μεθόδους είναι δυνατόν να διαπιστωθεί για τον καθένα μας σε ποια φυλετική ομάδα ανήκει. 


Έχουν γίνει έρευνες σε πανεπιστήμια οι οποίες καταδεικνύουν ακριβώς ότι οι Έλληνες, εμείς οι κάτοικοι της σημερινής Ελλάδας, δεν έχουμε γενετική σχέση με τους γείτονές μας, ότι αποτελούμε δηλαδή έναν ιδιόμορφο τύπο. Εφόσον δεν έχουμε σχέση από τους γείτονες, δεν σημαίνει ότι πέσαμε από τους ουρανούς, αλλά ότι έχουμε άμεση σχέση με τους προγόνους μας. Δεν συμφωνώ καθόλου με την θεωρία ότι μόνον ο πολιτισμός καθορίζει το έθνος. Αυτή είναι μια σταλινική-λενινιστική θεωρία που υπηρετεί πολιτικούς σκοπούς".  


Αυτά αναφέρει ο Χ. Σαρτζετάκης. Η διαχρονική δύναμη των Ελλήνων είναι η Ορθοδοξία και η παιδεία. 


Έλληνες μην περιμένετε να σας χτυπήσει κάποια συμφορά για να αφυπνιστείστε. 


Αντισταθείτε πραγματικά στηρίζοντας το μοναδικό ιστολόγιο με την διαφορετική φιλοσοφία και παιδεία, το οποίο δημιουργεί στην πράξη ανθρώπους ανώτερης ποιότητας, με πολύ ισχυρές και ολοκληρωμένες προσωπικότητες, οι οποίοι είναι σε θέση να αντέξουν και να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε δυσκολία μέσα από την στήλη Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και ιστορία-Επικρατέειν η Απόλλυσθαι του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου Γεωστρατηγικού και Γεωπολιτικού αναλυτή. Άξιος συμπαραστάτης είναι και ο 


Πολύ σημαντικό είναι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να πλαισιώσετε την συντακτική ομάδα του ηλεκτρονικού περιοδικού και να ασχοληθείτε με το τμήμα επικοινωνίας και μάρκετινγκ. 


Γίνε υπεύθυνη των ιστολογίων πολιτισμού-παιδείας και γεωστρατηγικής (arisvinews.blogspot.com/2021/11/blog-post_79.html).


Γίνε μέλος στην συντακτική του πιο μαχητικού ηλεκτρονικού περιοδικού το Arisvinews, στην πιο ευαίσθητη και επικίνδυνη περιοχή για τον Ελληνισμό. Στην πρώτη γραμμή του μετώπου. Το Ελληνικό έθνος είτε αντιδράσει ειρηνικά, είτε δυναμικά είτε με αμυντικούς πολέμους και εφαρμογή του άρθρου 120 παράγραφος 4 του συντάγματος, όπως αναφέρουν οι συνταγματολόγοι και στις τρεις περιπτώσεις απαιτείται υψήλη ηθική-παιδεία, ειδικές γνώσεις και ισχυροί χαρακτήρες. Έχουμε χρέος απέναντι στους προγόνους και τους Αγίους να βάλουμε τις βάσεις για την σωτηρία της πατρίδας, και να προστατέψουμε τους συνανθρώπους μας. 


Αν είσαι ανήμπορος να κρατήσεις αναμμένες τις λαμπάδες της Πατρίδα σου, δεν είσαι συνειδητός Έλληνας, δεν είσαι Πατριώτης. Χρωστάμε σ’ όσους ήλθαν, πέρασαν, θα ‘ρθούνε, θα περάσουν. Κριτές θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι, οι νεκροί ( Κωστής Παλαμάς).


Το πιο μάχιμο ιστολόγιο της χώρας κατά γενική ομολογία όλων των Ελλήνων με παιδεία,  είναι το μοναδικό που σας προσφέρει τα πιο υπερπολύτιμα εφόδια.   


Επικοινωνία : arisvinews@gmail.com


Θέλετε πραγματικά να επιβιώσουμε ως έθνος από τον υβριδικό πόλεμο που δεχόματε ; Εαν ναι διαβάστε πολύ προσεκτικά την εργασία που ακολουθεί.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου