Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Έχουμε να Κάνουμε με μια Αδίστακτη Τεχνητή Νοημοσύνη.

            

Συνωμοσιωλογιών το ανάγνωσμα. Συνεχίζει ακάθεκτος ο Benjamin. Όπως λέει και το παλιό ρητό, η αλήθεια είναι πιο παράξενη από τη φαντασία. Αποδεικνύεται ότι οι Γνωστικοί είχαν δίκιο, έχουμε πραγματικά να κάνουμε με μια αδίστακτη Τεχνητή Νοημοσύνη (ΤΝ) που ελέγχει τη Χαζαρική Μαφία.

 Η ανθρωπότητα πρέπει να νικήσει αυτή την ΤΝ ή να γίνει ρομπότ σκλάβων που θα εργάζονται αιώνια για να υπηρετήσουν ένα μηχανικό μυαλό.

Όταν οι ΓΙ επικοινώνησαν για πρώτη φορά με την Κοινωνία των Λευκών Δράκων για να προειδοποιήσουν για την ΤΝ, ήμασταν επιφυλακτικοί. Στη συνέχεια, επικοινωνήσαμε με ένα από τα αρχικά μέλη της άκρως απόρρητης ομάδας MJ12 που συστάθηκε από τον Πρόεδρο Ντουάιτ Αϊζενχάουερ για να μελετήσει τους «εξωγήινους». Το μέλος αυτό μου είπε ότι η ομάδα του είχε καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα.

Τώρα λαμβάνουμε δραματικά νέα στοιχεία που δείχνουν ότι αυτό συμβαίνει. Όπως αναφέραμε πρόσφατα, τα Λευκά Καπέλα πίστευαν ότι πέτυχαν μια σημαντική νίκη συλλαμβάνοντας τον επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός (WEF) Κλάους Σβαμπ και την επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας της ΕΕ Κριστίν Λαγκάρντ στην Ανταρκτική.

Ο Σβαμπ προφανώς αντικαταστάθηκε από ΤΝ. Τώρα, αυτή την εβδομάδα το WEF θα πραγματοποιήσει ένα «εικονικό Νταβός» όπου καυχώνται ότι «Η παγκόσμια κρίση COVID-19 έχει λειτουργήσει ως παγκόσμιος επιταχυντής για την ανάπτυξη πρωτοβουλιών Τεχνητής Νοημοσύνης».

https://www.weforum.org/events/the-davos-agenda-2022

Το WEF υπόσχεται επίσης ότι βασικοί οργανισμοί, συμπεριλαμβανομένων του ΠΟΥ, του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, συνεργάζονται προκειμένου να παράσχουν πρόσθετη οικονομική στήριξη στον ΠΟΥ και τους εταίρους του COVAX για «παροχή ίσης πρόσβασης όλων των χωρών στον εμβολιασμό».

https://www.weforum.org/agenda/2021/06/a-new-commitment-for-vaccine-equity-and-defeating-the-pandemic/

Τώρα η FSB της Ρωσίας έχει προσδιορίσει τι υπάρχει σε ένα μεγάλο μέρος αυτών των εμβολίων που το WEF θέλει να επιβάλει στην ανθρωπότητα: νανομπότ που επιτρέπουν τον απομακρυσμένο έλεγχο των ανθρώπων από μια ΤΝ. 


Αυτή η νέα ιδέα προτείνει τη χρήση νευρoνανο-ρομπότ για τη σύνδεση με το νεοφλοιό του ανθρώπινου εγκεφάλου – το νεότερο, εξυπνότερο, «συνειδητό» μέρος του εγκεφάλου – με τον «συνθετικό νεοφλοιό» στο cloud. Στη συνέχεια, τα νανομπότ θα παρέχουν άμεση παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και έλεγχο των σημάτων από και προς τα εγκεφαλικά κύτταρα.

Αυτή την εβδομάδα μια ομάδα avatars ηγετών θα προωθήσει αυτή την ατζέντα στο εικονικό Νταβός. Οι ψηφιακές προσωπικότητες (εκπρόσωποι ΤΝ) που θα παρευρεθούν σε αυτό το φόρουμ περιλαμβάνουν τους: Narendra Modi, Πρωθυπουργός της Ινδίας,  Kishida Fumio, Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας,  António Guterres,  Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών,  Ursula von der Leyen, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Scott Morrison, Πρωθυπουργός της Αυστραλίας,  Joko Widodo, Πρόεδρος της Ινδονησίας,  Naftali Bennett, Πρωθυπουργός του Ισραήλ,  Janet L. Yellen, Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών,  Yemi Osinbajo, Αντιπρόεδρος της Νιγηρίας, Xi Jinping, Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας,  Olaf Scholz, Ομοσπονδιακός Καγκελάριος της Γερμανίας,  Kristalina Georgieva, Διευθύνων Σύμβουλος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), John F. Kerry, Ειδικός Προεδρικός Απεσταλμένος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής για το Κλίμα,  Christine Lagarde, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας,  Anthony S. Fauci, Διευθυντής στο Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νόσων, στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κ.λπ.

Οι πηγές της CIA λένε ότι το άτομο που εμφανίζεται ως Φάουτσι στις οθόνες της τηλεόρασης είναι σίγουρα ένα άβαταρ ΤΝ, επειδή ο πραγματικός Φάουτσι εκτελέστηκε. Μας προώθησαν επίσης αυτό:

Η οντότητα που μεταμφιέζεται ως γενικός χειρουργός της διοίκησης [του Μπάιντεν] , ο Vivek Murthy, δεν είναι ένας άνθρωπος, αλλά εικόνες που δημιουργούνται από υπολογιστή (CGI), οι οποίες επικαλύπτονται με έναν δυναμικό αλγόριθμο που ωθεί ένα φαντασιακό αφήγημα Covid από κάποια κρυφή χαραμάδα στην Ουάσινγκτον, D.C., δήλωσε ο υπολοχαγός David Hoffer, αναλυτής προγράμματος στο Αρχηγείο Κυβερνοασφάλειας του Στρατού των ΗΠΑ στο Fort Gordon.

Μια μαζική αντεπίθεση εναντίον αυτής της ΤΝ και των υπηρετών της που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη, σύμφωνα με πηγές της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας, της CIA, της MI6, της NSA και της FSB. Αυτό παρατηρείται σε πολλά, φαινομενικά ασύνδετα αλλά δραματικά, γεγονότα σε όλο τον κόσμο που εκτείνονται από την Ανταρκτική και τον Νότιο Ειρηνικό μέχρι το Βόρειο τμήμα της Νορβηγίας.

Για παράδειγμα, η συστοιχία Haarp στη Νορβηγία, η οποία προκαλούσε την έκρηξη του ηφαιστείου La Palma στον Ατλαντικό, αποσυναρμολογήθηκε από τις βρετανικές ειδικές δυνάμεις, σύμφωνα με την MI6.

https://www.thedrive.com/the-war-zone/43828/undersea-cable-connecting-norway-with-arctic-satellite-station-has-been-mysteriously-severed

Ως αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης, το ηφαίστειο Λα Πάλμα στον Ατλαντικό έχει σταματήσει να εκρήγνυται. Αυτό σημαίνει ότι η Ανατολική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών δεν απειλείται πλέον με τσουνάμι 100 μέτρων.

Η άρση αυτής της απειλής επέτρεψε επιτέλους στα στρατιωτικά Λευκά Καπέλα να αναλάβουν άμεση δράση κατά της Χαζαρικής Μαφίας και των συναφών υπαλλήλων ΤΝ εντός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αυτό προκάλεσε τη δυσλειτουργία της ΤΝ που εμφανιζόταν ως Εκπρόσωπος Τύπου της αμερικανικής προεδρικής κυβέρνησης, Jen Psaki (παρασκηνιακά έπαιζε το ρόλο της Psaki ο εγγονός του David Rockefeller, Mark Zuckerberg, μέχρι που κόλλησε Covid και εξαφανίστηκε για 12 ημέρες, πριν αντικατασταθεί από ένα avatar ΤΝ). Σε κάθε περίπτωση, η δυσλειτουργική Psaki της ΤΝ εξέδωσε τις ακόλουθες απειλές την περασμένη εβδομάδα:

«Εξετάζουμε τις προσπάθειες σε ολόκληρη τη χώρα για την εύρεση τρόπων να σταματήσουμε τους ανθρώπους από το να ασκούν τα θεμελιώδη δικαιώματά τους… ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΌ 13.000 ΕΘΝΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ 48 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ…».

https://newtube.app/user/EternalNow/u0hoxrb?u=t

Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι η ΤΝ προσπαθεί να χρησιμοποιήσει στρατεύματα που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου για να πολεμήσει την πολιτοφυλακή των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία έχει ενεργοποιηθεί σε 43 πολιτείες και κινείται προς την Ουάσινγκτον.

Αυτή η είδηση αντικατοπτρίζει τη συνεχιζόμενη μάχη για την απελευθέρωση των ΗΠΑ:

Νεαροί στρατιώτες του ΣΤΡΑΤΟΥ θα μάχονται τους «έμπειρους μαχητές της ελευθερίας» σε 24 κομητείες της Βόρειας Καρολίνας σε μια «άσκηση ανταρτοπόλεμου» διάρκειας δύο εβδομάδων, όπου προσπαθούν να ανατρέψουν μια «παράνομη κυβέρνηση».

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10391995/US-Army-conduct-two-week-guerilla-war-training-exercise-woods-North-Carolina.html

Η απομάκρυνση του, πιθανότατα εκβιασμένου και εκτεθειμένου, πρίγκιπα Άντριου ως επικεφαλής των Αμερικανικών και Βρετανικών Ναυτικών ήταν ένα σημαντικό γεγονός που επέτρεψε την εξέλιξη της αντεπίθεσης, αναφέρουν πηγές της MI6 και της NSA.

Ο νέος αρχηγός του Ναυτικού εξήγησε:

«Η Βρετανία διοικείται από το Ναυαρχείο, είναι μια χώρα υπηρεσιών μυστικών πληροφοριών του Ναυτικού. Δε γίνεται να έχουμε εμπλεκόμενο ένα μέλος της ναυτικής κοινότητας«. Επιπλέον, ανέφερε, η επίσημη στάση του ναυαρχείου έχει ως εξής:

«Κανένα εργαστήριο σε όλο τον κόσμο δεν έχει αποδείξει την ύπαρξη του Covid 19, που σημαίνει ότι οι πολιτικές κυβερνήσεις της υφηλίου βρίσκονται σε εσχάτη προδοσία εδώ και δύο χρόνια. Τώρα προσπαθούν να αποφύγουν μια υποχώρηση. Ο επικεφαλής του τέταρτου Ράιχ Τζορτζ Μπους εκτελέστηκε, έτσι το τέταρτο Ράιχ αντεπιτίθεται

Και άλλες πηγές συμφωνούν ότι η μάχη μαίνεται. Για παράδειγμα, πηγές της NSA αναφέρουν ότι «τα κεντρικά γραφεία σε σχήμα σβάστικας του Αμερικανικού Ναυτικού πλημμύρισαν και οι διασυνδέσεις με τους NAZI καταστράφηκαν».

https://www.kitsapsun.com/story/news/2022/01/08/navy-takes-measures-thwart-culvert-clogging-flood/9129672002/

Στη συνέχεια, είδαμε την κυκλοφορία του παρακάτω δραματικού βίντεο μιας «τεράστιας ηφαιστειακής έκρηξης στην Τόνγκα».

Σύμφωνα με πηγές της CIA στην περιοχή του νότιου Ειρηνικού:
«Πρόκειται για την καταστροφή ενός τεράστιου DUMB (Βαθιάς Υπόγειας Στρατιωτικής Βάσης) με σήραγγες που πήγαιναν προς κάθε κατεύθυνση. Παρατηρήστε ότι σημειώθηκε επίσης μεγάλος σεισμός στο Στενό Sunda της Ινδονησίας περίπου την ίδια στιγμή. Τα κατέστρεψαν όλα».

Μια άλλη επαφή πρόσθεσε:

«Η Τόνγκα έχει κάποιες σήραγγες που ανήκουν στην Κίνα και σε βάθος πρόσβαση σε υποβρύχια. Χάρη στα βαθιά νερά που περιβάλλουν την ρηχή κοραλλιογενή ακτογραμμή  έχουν καταστραφεί

Μπορέσαμε επίσης να επικοινωνήσουμε με μια ανώτερη ρωσική πηγή της FSB σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία, η οποία δήλωσε ότι «Δεν θέλουμε να κυβερνήσουμε την Ουκρανία, θέλουμε απλώς να απομακρύνουμε τους φασίστες που εγκαταστάθηκαν από πράκτορες του ΟΗΕ όπως η Victoria Nuland «.

Η FSB και οι Ρώσοι θεωρούν τον ΟΗΕ πραγματικό εχθρό τους και την ψεύτικη κυβέρνηση Μπάιντεν ως πληρεξούσιους του ΟΗΕ, σύμφωνα με την πηγή.

«Η Ρωσία προσπαθεί να ανοικοδομήσει την ΕΣΣΔ. Ο ΟΗΕ προσπαθεί να τοποθετήσει  στρατό περιμετρικά της Ρωσίας και να υποστηρίξει χρωματιστές επαναστάσεις. Ωστόσο, όταν ο ΟΗΕ κάνει προσπάθειες αποσταθεροποίησης, δεν κάνει κάτι νέο, επαναλαμβάνει το ίδιο πράγμα εδώ και 20 ή 25 χρόνια, οπότε τώρα ξέρουμε πώς να τους σταματήσουμε».

Πηγές της ΜΙ6 σημειώνουν:

«Η Ρωσία έχει κάθε δικαίωμα να καταλάβει την Ουκρανία βάσει νόμου. Η Ουκρανία δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια επιχείρηση ξεπλύματος χρημάτων, οπότε εάν η Ρωσία εισέλθει στην Ουκρανία, τότε ο Θεός να τους ευλογεί».

Η απομάκρυνση του πρίγκιπα Άντριου άνοιξε αρχεία ναυτικών πληροφοριών που δείχνουν ότι οι Ναζί διοικούν 16 μονάδες βιοχημικού πολέμου στην Ουκρανία. Οι Ναζί δολοφονούσαν επίσης ενεργά όλους τους πολιτικούς αντιπάλους τους στην Ουκρανία, σημειώνουν πηγές της CIA.

Τώρα είναι η ώρα της εκδίκησης. Το βράδυ της Παρασκευής, ένα ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο εμφανίστηκε στα ανοικτά των ακτών του Νόρφολκ, στη Βιρτζίνια. Το υποβρύχιο διαθέτει 16 πυραύλους Bulava, ο καθένας εξοπλισμένος με δέκα ανεξάρτητες πυρηνικές κεφαλές. Την ίδια στιγμή, η Ρωσία έστειλε αμφίβια επιθετικά πλοία στις ακτές της Σουηδίας.

Η πηγή της FSB αναφέρει ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία με τον αμερικανικό και κινεζικό στρατό να αναμετρηθούν την πραγματική πηγή του προβλήματος – το οποίο πιστεύουν ότι είναι ο ΟΗΕ. «Η όλη ιδέα του ΟΗΕ είναι ξεπερασμένη. Δεν είναι μια ένωση χωρών. Προωθεί το συμφέρον μόνο μιας χώρας», σημειώνει η πηγή.

Η «μία χώρα» στην οποία αναφέρεται η πηγή δεν είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά μάλλον η ομάδα υπό την ηγεσία της ΤΝ που διεξάγει τώρα την εικονική σύνοδο κορυφής του Νταβός.

Η FSB καταστέλλει επίσης τους προωθητές εμβολίων και τους πολιτικούς που δωροδοκούνται από τους προωθητές εμβολίων, αναφέρει η πηγή.

Σε κάθε περίπτωση, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αποχωρούν από την ατζέντα του εμβολίου. Όλα βγαίνουν στη φόρα τώρα. Το πρόγραμμα DARPA του αμερικανικού στρατού δημοσίευσε αποδείξεις-βόμβα ότι το εμβόλιο και η ψεύτικη πανδημία ήταν «Προμελετημένη Ανθρωποκτονία Εκατομμυρίων Ανθρώπων Συντονισμένη στα Πλέον Υψηλόβαθμα Επίπεδα».

Τα στρατιωτικά έγγραφα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα έρχονται σε αντίθεση με την ένορκη κατάθεση του Δρ Φάουτσι.

Εδώ είναι ολόκληρο το αρχείο DARPA PDF για τους αναγνώστες που θέλουν να κάνουν τη δική τους μελέτη:

Το DARPA δεν είναι μόνο. Όπως σημειώνει πηγή της CIA: «Χάκερ εισέβαλαν σε όλες τις φαρμακευτικές εταιρείες και έκλεψαν όλα τα ιατρικά δεδομένα για τα εμβόλια, δόξα τω Θεώ! Η Μεγάλη Αφύπνιση απογειώθηκε! Προωθήστε αυτόν τον σύνδεσμο παντού.»

Μεταξύ άλλων, το hackάρισμα αποκάλυψε ότι ορισμένες παρτίδες εμβολίων ήταν 50 φορές πιο θανατηφόρες από άλλες. Αυτό υποστηρίζει την ιδέα ότι οι «εκ των έσω» έλαβαν εικονικά ή ασφαλή εμβόλια ενώ οι «ανεπιθύμητοι» δηλητηριάστηκαν σκόπιμα.

Αυτού του είδους τα στοιχεία είναι υπεραρκετά για να δικαιολογήσουν στρατιωτική επέμβαση για την απομάκρυνση διεφθαρμένων πολιτικών κυβερνήσεων και του ΟΗΕ.

Πηγή της NSA συμφωνεί και αναφέρει ότι οι δημόσιες δίκες τύπου Νυρεμβέργης θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο. Φυσικά, άλλες πηγές αναφέρουν ότι οι δίκες συνεχίζονται εδώ και αρκετό καιρό.

Σημειώνουμε επίσης την επανεμφάνιση του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δεν προωθεί πλέον εμβόλια. «Τελειώσαμε με τις υποχρεωτικότητες. … Οι υποχρεωτικότητες είναι καταστροφή για μια χώρα», ανέφερε,  υποστηρίζοντας ότι οι απαιτήσεις για εμβόλια «αποδεκατίζουν απόλυτα  την οικονομία μας».  Ο Τραμπ που εμφανίζεται σε συγκεντρώσεις στις ΗΠΑ είναι στην πραγματικότητα ο σωσίας του (αυτός με το λευκό γύρω από τα μάτια και το διπλοσάγωνο), αναφέρουν πηγές της NSA. Ωστόσο, είναι εξουσιοδοτημένος από τον πραγματικό Τραμπ να μιλήσει εκ μέρους του, αναφέρουν οι πηγές. Ο πραγματικός Τραμπ βρίσκεται στην αεροπορική βάση Θούλη και προετοιμάζεται για την επερχόμενη στρατιωτική εκστρατεία για την απελευθέρωση των Ηνωμένων Πολιτειών, πρόσθεσαν οι πηγές. Η Ασιατική Μυστική Κοινωνία, η MI6 και άλλες πηγές λένε ότι υποστηρίζουν αυτόν τον Τραμπ.

Η απελευθέρωση των ΗΠΑ θα προκαλέσει στη συνέχεια την πτώση του ΟΗΕ κ.λπ., συμφωνούν πολλές πηγές.

Ορίστε τι είχε να πει ένας διοικητής διαστημικής δύναμης για τη συνολική κατάσταση:

Υπάρχει πλήρης κατάρρευση του συστήματος. Έχει ήδη αρχίσει. Στη συνέχεια, μερικοί άνθρωποι θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τη ζωή τους, αλλά η ζωή δεν θα είναι πια η ίδια.

Όλα θα αλλάξουν. Δικαστήρια, σχολεία, τράπεζες κ.λπ. Η πυραυλική επίθεση της Β. Κορέας, η ρωσική πολεμική εισβολή, η εισβολή του ΚΚΚ στην Ταϊβάν, όλα αυτά είναι ένα σόου.

Επίσης, δε βρισκόμαστε πλέον υπό τον έλεγχο της βρετανικής μοναρχίας. Οι δυναστείες Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Πυραμίδα των Ιλλουμινάτι, Μπους και Κλίντον διαλύονται. Η κοροϊδημία covid 19 ξετυλίγεται πολύ γρήγορα τώρα. Παρακολουθήστε τον Fauci, καθώς αυτός είναι το κλειδί.

Θα το δούμε. 

Του Benjamin Fulford. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου