Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Δολοφονήθηκε ο Πάπας Φραγκίσκος !!!


H Iταλική Λευκή Αριστοκρατία έχει στείλει δολοφόνους της μαφίας στην Ρώμη για να εκδικηθούν την δολοφονία του Πάπα Φραγκίσκου.

Η δολοφονία έγινε από τους Χαζάρους Σατανιστές, αναφέρουν πηγές των P3 Ελευθεροτεκτόνων. Λένε πως το κλείσιμο του Αγίου Πέτρου ανήμερα των Χριστουγέννων ήταν το έναυσμα.

Σε μεγάλη φόρμα ο συνωμοσιολόγος μιλά για την "δολοφονία" του πάπα" Ο Πάπας σκοτώθηκε και αντικαταστάθηκε επειδή ήταν κατά της τρέχουσας εμβολιαστικής εκστρατείας, προσθέτουν. «Ο πόλεμος κατά της καμπάλα (της Χαζαρικής Μαφίας) και ο πόλεμος κατά του εμβολίου είναι ένα και το αυτό, επειδή το εμβόλιο είναι ο Αρμαγεδδώνας της Καμπάλας για να καταστρέψει τον κόσμο», ανέφερε πηγή των P3.

Οι κορυφαίοι δολοφόνοι της Χαζαρικής Μαφίας βρίσκονται επίσης στη Ρώμη, καθώς εκεί μαίνεται ένας μυστικός πόλεμος, συνεχίζουν οι πηγές. Χρησιμοποίησαν επίσης τα προπαγανδιστικά τους μέσα ενημέρωσης για να διαδώσουν μια ψεύτικη είδηση για τους μασκοφόρους λάτρεις της κοινωνικής αποστασιοποίησης που παρακολουθούσαν τον Πάπα να συζητά καυτά θέματα για το Ισραήλ.

Ως αντεπίθεση, η Kylie Pentelow σύνδεσμος του βρετανικού δικτύου ITV, δήλωσε ότι «ανακοινώθηκε ο θάνατος» του Πάπα Φραγκίσκου.

https://newtube.app/user/EternalNow/vvvCLER?u=t

Ο αγώνας για τον Πάπα είναι μόνο ένα μέρος του συνεχιζόμενου πολέμου για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τη Χαζαρική Μαφία. Στο Ισραήλ τα Λευκά Καπέλα συνέλαβαν τον πρωθυπουργό Ναφτάλι Μπένετ «για ανάκριση», αναφέρουν πηγές της Μοσάντ.

Για το λόγο αυτό οι ισραηλινές εφημερίδες αναφέρουν ότι ο Μπένετ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μια συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για να εισέλθει σε καραντίνα, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε αρνητικός στον Covid. Η δικαιολογία είναι ότι η πλήρως εμβολιασμένη κόρη του βρέθηκε θετική. Την επόμενη εβδομάδα ελπίζουμε να μοιραστούμε με τους αναγνώστες μας τι θα αποκαλύψει η ανάκριση του Μπένετ.

https://www.haaretz.com/israel-news/israeli-pm-bennett-self-isolates-after-daughter-tests-positive-for-covid-1.10494613

Η σύλληψη ενδέχεται να σχετίζεται με πρόσφατη αποτυχημένη προσπάθεια τεχνητής κατάρρευσης της τουρκικής οικονομίας και κατάληψης της βιομηχανίας της χώρας. Αυτό είναι το εγχειρίδιο που χρησιμοποιεί η Χαζαρική Μαφία για να καταλάβει τη βιομηχανία σε αμέτρητες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας (ΣτΜ φυσικά και της Ελλάδας).
Αυτή η είδηση δείχνει ότι οι Τούρκοι αντεπιτέθηκαν:

ΑΓΚΥΡΑ, 24 Δεκεμβρίου (Reuters) – Η Τουρκία έχει δεσμεύσει τα περιουσιακά στοιχεία συνολικά 770 ανθρώπων και ιδρύματος με έδρα τις ΗΠΑ για λόγους χρηματοδότησης της τρομοκρατίας, σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύθηκε στην επίσημη εφημερίδα της την Παρασκευή.

https://www.reuters.com/markets/europe/turkey-freezes-assets-770-individuals-us-based-foundation-2021-12-24/?utm_source=reddit.com

Φαίνεται ότι η καταδικασμένη Χαζαρική Μαφία δεν μπορεί πλέον να συντρίψει νομίσματα και στη συνέχεια να λεηλατήσει τις οικονομίες.

Σε αυτό το σημείο, θέλω για άλλη μια φορά να καταστήσω σαφές ότι η Χαζαρική Μαφία δεν είναι εβραϊκή. Αυτό με το οποίο έχουμε να κάνουμε είναι οι αρχαίοι εχθροί των Εβραίων, γνωστοί ως Υξώς ή Βαβυλώνιοι. Λάτρευαν έναν κατσικοπρόσωπο θεό με διχαλωτή ουρά, γνωστό ως Μπαφομέτ, Βάαλ, Μολώχ, Σετ, Σατανά κ.ά. (κάντε μια αναζήτηση στο google διάσημων ανθρώπων που κάνουν σατανικά νοήματα με τα χέρια για να δείτε και μόνοι σας). Οι ηγέτες τους, όπως η οικογένεια Rothschild, ισχυρίζονται ότι είναι απόγονοι του αρχαίου Βαβυλώνιου βασιλιά Nimrod, ο οποίος επαναστάτησε ενάντια στο Θεό.

https://en.wikipedia.org/wiki/Nimrod

Όταν ο παρών συντάκτης προσκλήθηκε να εισέλθει στους Σατανιστές, είπαν ότι ο κόσμος ήταν γεμάτος πόνο επειδή ο δημιουργός ήταν κακός και έπρεπε να ανατραπεί. Δεν πρόκειται μόνο για αρχαία ιστορία. Η εγκατάσταση της Χαζαρικής Μαφίας στο CERN στην Ελβετία διαθέτει ένα άγαλμα του θεού Σίβα που χορεύει ένα χορό για να «καταστρέψει ένα κουρασμένο σύμπαν». Αυτός είναι ο λόγος που τα Λευκά Καπέλα επιτέθηκαν στο CERN την παραμονή των Χριστουγέννων.

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=189891

Η Χαζαρική Μαφία λέει επίσης ότι θέλει να σκοτώσει το 90% της ανθρωπότητας. Το έχω σε κασέτα.

Έτσι, όταν οι λεγόμενοι Ραββίνοι με αποκαλούν αντισημιτικό, λέω «rabbi shmabbi». Αυτοί οι Σατανιστές έχουν υποδουλώσει τους Εβραίους εδώ και χιλιάδες χρόνια. Για παράδειγμα, αρχαία κείμενα σφηνοειδούς γραφής από τη Βαβυλώνα λένε ότι η περιτομή ήταν μια μορφή τελετουργικού ευνουχισμού που χρησιμοποιούνταν για το μαρκάρισμα των σκλάβων. Οι Εβραίοι είναι αιχμάλωτοί τους τουλάχιστον από την εποχή του Ναβουχοδονόσορα Β’, πράγμα που θα σήμαινε ότι οι Εβραίοι ήταν βαβυλώνιοι σκλάβοι για τουλάχιστον 2.618 χρόνια.

https://www.britannica.com/biography/Nebuchadnezzar-II

Ωστόσο, οι πηγές μου από την Εβραϊκή Μυστική Κοινωνία λένε ότι αυτή είναι ψευδής ιστορία και ότι η δουλεία τους φτάνει πίσω στη βασιλεία του Hammurabi, που σημαίνει ότι είναι σκλάβοι για 3.771 με 3.813 χρόνια. Οι πηγές μου λένε ότι οι Εβραίοι είναι σκλάβοι για 3.774 χρόνια ακριβώς.

https://en.wikipedia.org/wiki/Hammurabi

Εν πάση περιπτώσει, έχουμε να κάνουμε με μια πολύ αρχαία λατρεία ανθρώπων-υποδουλωτών. Είναι αυτοί που αποκαλούν όσους δεν ανήκουν στη φυλή τους «Γκογίμ». «Οι Goyim γεννήθηκαν μόνο για να μας υπηρετούν. Χωρίς αυτό, δεν έχουν θέση στον κόσμο – μόνο για να υπηρετούν τον Λαό του Ισραήλ», λέει ο ραββίνος Ovadia Yosef «ο αγαπημένος επικεφαλής του Συμβουλίου της Torah Sages».

https://newrepublic.com/article/78490/goyim-were-born-only-serve-us-the-moral-wisdom-rabbi-ovadia-yosef

Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την ένδειξη ενός αληθινού Εβραίου, που είναι η ακολουθία του Χρυσού κανόνα· δηλαδή να φέρεσαι στους άλλους όπως θα ήθελες να σου φέρονται.

Η πεποίθηση της Χαζαρικής Μαφίας ότι οι άλλοι άνθρωποι είναι πρόβατα δεν είναι απλά μια μεταφορά. Ένα πράγμα που αφορά τα πρόβατα και τα κοπάδια είναι ότι επιτρέπεται να τα σκοτώσετε και να φάτε το κρέας τους.

Τώρα που η Χαζαρική Μαφία νικιέται και εκτίθεται, αναδύονται ενδείξεις ευρέως διαδεδομένου κανιβαλισμού βιομηχανικής κλίμακας. Αυτός ο τίτλος του BBC από το 2018 το υπαινίσσεται: «Δοκιμές κρέατος: Το ένα πέμπτο των δειγμάτων αποκαλύπτουν το DNA απροσδιόριστων ζώων».

https://www.bbc.com/news/uk-45371852

Απόδειξη κανιβαλισμού από τη διεθνή αλυσίδα εστιατορίων  ΜακΝτόναλντς μας έστειλε η ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών Μοσάντ:

Όλα τα McDonalds σε όλη την Υδρόγειο διατάχθηκαν να κλείσουν όταν το FBI ανακάλυψε ότι σέρβιραν ανθρώπινο κρέας. Το κλείσιμο αφορά επίσης τη Cemex, τη Heinz, τα Red Ruby Rings της TerraMar, την Red Shoes and Keystone Foods, όλοι εκ των οποίων χρησιμοποιήθηκαν για τη διάθεση των νεκρών σωμάτων. Βρείτε όλα τα εστιατόρια McDonalds που κλείνουν από τον Covid και εξής. Ξεκινήστε από τη Νέα Υόρκη, την Κούτα Μπαλί, τη Βικτόρια, τη Νότια Αυστραλία. Βρείτε όλα τα εργοστάσια επεξεργασμένου κρέατος σε όλο τον κόσμο που “κορονοπλήχθηκαν»: Κρεατόπιτες, Ρολά Λουκάνικου, Pasties & οποιαδήποτε άλλα επεξεργασμένα κρέατα …

Το FBI βρίσκει υπολείμματα πολλών ανθρώπων στον προμηθευτή κρέατος των McDonald’s:

https://youtu.be/gA75YDVXJqs,  

https://www.mcdonalds.com/us/en-us/about-our-food/meet-our-suppliers/keystone-foods.html

Αυτό είχε να πει μια πηγή της Μοσάντ σχετικά:

Πίσω από τον ΜακΝτόναλντς είναι οι Χαζάροι. Τώρα αναζητήστε το σχέδιο TerraMar: Η Υποβρύχια Επιχείρηση των Επστάιν/Μάξγουελ. Εκεί μαζεύουν τα Κοσμήματα από τον πάτο του Ωκεανού. Όλα αυτά τα παιδιά που βασανίστηκαν, βιάστηκαν, δολοφονήθηκαν και φαγώθηκαν κονιορτοποιούνται και τοποθετούνται μέσα στα κοσμήματα. Δείτε τα Κόκκινα Δαχτυλίδια (Red Jewel Rings)που φορούν και τη Λέσχη Κόκκινων Παπουτσιών (The Red Shoe Club). Σωστά, παιδικά λείψανα. Δείτε επίσης τη Cemex & τη Heinz.

Η πηγή λέει πως αυτό είναι που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά τα πρωτοσέλιδα:

«50 εστιατόρια McDonalds κλείνουν»

https://coconuts.co/bali/food-drink/mcdonalds-kuta-beach-closing-for-good-this-week/

https://www.nrn.com/quick-service/coronavirus-pandemic-prompts-mcdonalds-temporarily-close-50-restaurants

Η Αυστραλία κλείνει 76 χώρους:

https://www.msn.com/en-au/news/australia/urgent-health-alert-in-perth-as-76-venues-are-exposed-to-coronavirus/ar-BB1gixMR

Ηνωμένο Βασίλειο 33 χώρους:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9790953/Covid-NSW-Urgent-alert-THIRTY-THREE-new-Sydney-exposure-sites.html

Ινδονησία:

https://www.straitstimes.com/asia/se-asia/mcdonalds-bts-meal-frenzy-sparks-closures-in-indonesia-over-covid-19-fears

«Τα McDonald’s θα κλείσουν εκατοντάδες χώρους στα καταστήματα Walmart:»

https://www.google.com.au/amp/s/www.cnbc.com/amp/2021/04/09/mcdonalds-will-close-hundreds-of-locations-in-walmart-stores.html

«Τα λαμπερά, τετραώροφα McDonald’s της Τάιμς Σκουέρ κλείνουν μετά από 17 χρόνια»

https://www.google.com.au/amp/s/ny.eater.com/platform/amp/2020/6/24/21301610/times-square-nyc-mcdonalds-shutting-down

Μια ντουζίνα ΜακΝτόναλντς σε όλη τη Βικτόρια:

https://www.google.com.au/amp/s/amp.9news.com.au/article/74c8684e-de09-4f55-8339-5b4a5db5c1f0

Η McDonald’s υφίσταται κυβερνοεπίθεση στις ΗΠΑ, τη Νότια Κορέα και την Ταϊβάν:

https://www.msn.com/en-us/news/technology/mcdonalds-suffers-cyberattack-in-us-south-korea-and-taiwan/ar-AAKX93V

«Τα Woolworths, τα Coles και τα McDonald’s εκτίθενται στον Covid θέτοντας χιλιάδες πελάτες σε επιφυλακή:»

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9916335/NSW-Woolworths-Coles-McDonalds-exposed-Covid-putting-thousands-customers

«Τα εστιατόρια mcDonald’s στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεμένουν από μιλκσέικ – BBC News»

https://www.bbc.com/news/business-58315152

«Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου διερευνά γιατί οι μηχανές McFlurry των McDonald’s είναι πάντα χαλασμένες.»

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/ftc-mcdonalds-mcflurry-machine-investigation-b1913355.html

«Ορισμένες μονάδες επεξεργασίας κρέατος κλείνουν λόγω κρουσμάτων COVID-19»:

https://www.klove.com/news/u-s-and-world/some-meat-processing-plants-shutdown-due-to-covid-19-cases-11488

Επιδημία σαλμονέλας σε 17 πολιτείες που συνδέονται με κρέατα ιταλικού τύπου, αναφέρει το CDC:

«Επικίνδυνες χημικές ουσίες βρέθηκαν στο 80% των γευμάτων McDonald’s, Burger King & Pizza Hut»:

https://www.thesun.co.uk/health/16570664/dangerous-chemicals-mcdonalds-burger-pizza-meals/

 «Ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Μπάιρον Άλεν στέλνει ανοιχτή επιστολή ζητώντας την παραίτηση του προέδρου/διευθύνοντος συμβούλου της McDonald’s»:

https://news.yahoo.com/media-mogul-byron-allen-sends-174148121.html

Επικοινωνήσαμε με το τμήμα δημοσίων σχέσεων της McDonalds για ένα σχόλιο, αλλά δεν μας απάντησαν μέχρι τη στιγμή που αναρτήθηκε η αναφορά αυτή.

Αν αυτά είναι αλήθεια, μπορείτε να καταλάβετε γιατί η Χαζαρική Μαφία θα ήθελε να μας δολοφονήσει όλους μέσω του εμβολίου, πριν οι άνθρωποι μάθουν για την πραγματική έκταση και τη φρίκη των εγκλημάτων τους.

Για να απομακρύνουμε μόνιμα τη Χαζαρική Μαφία από την εξουσία, το σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι υπερτερούμε αριθμητικά απέναντί τους 100 προς 1 και περισσότερο. Ο έλεγχός τους συγκεντρώνεται στην κορυφή της ορατής δομής ισχύος. Μέχρι πρόσφατα, αυτό ήταν αρκετό επειδή οι περισσότεροι από εμάς έχουν ρυθμιστεί από χιλιετίες δουλείας να υπακούουν σε εντολές άνωθεν.

Έτσι, προκειμένου να απομακρύνουμε αυτούς τους ηγέτες, πρέπει να ξεκινήσουμε με τη λήψη επιστημονικών στοιχείων ότι τα εμβόλια είναι επιβλαβή.

Τα τελευταία στοιχεία της Υπηρεσίας Υγειονομικής Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν ότι ο πλήρως εμβολιασμένος πληθυσμός του Ηνωμένου Βασιλείου αντιπροσώπευε 4 στους 5 θανάτους COVID-19 τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες. Δεν πρόκειται για δεδομένα από κάποιον θεωρητικό συνωμοσίας στο διαδίκτυο. Πρόκειται για επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το άρθρο στο διακεκριμένο ιατρικό περιοδικό Lancet στον παρακάτω σύνδεσμο σημειώνει, για παράδειγμα, ότι το 87,9% των πρόσφατων κρουσμάτων Covid στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων, ενώ μόνο το 3,4% ήταν μεταξύ των ανεμβολίαστων.

https://www.thelancet.com/journals/lanepe/article/PIIS2666-7762(21)00258-1/fulltext

Αυτή η ανοιχτή επιστολή της British Medical Journal στο Facebook δείχνει επίσης πόσο τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης ψεύδονται για να καλύψουν εγκλήματα εμβολίων.

Για όσους έχουν το χρόνο, το βιβλίο 450 σελίδων του Robert F. Kennedy Jr, το best-seller non-fiction βιβλίο του Amazon, παρέχει ολοκληρωμένες, προσεκτικά τεκμηριωμένες λεπτομέρειες για τα εγκλήματα των προωθητών εμβολίων:

https://www.amazon.com/charts/2021-12-19/mostsold/nonfiction/

https://stevekirsch.substack.com/p/how-to-read-rfk-jrs-book-in-5-minutes

Έτσι, όταν έχετε αποκαλούμενους ηγέτες όπως ο Τζάστιν Κάστρο του Καναδά να λένε στους ανθρώπους ότι πρέπει να εγκαταλείψουν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους και να εμβολιαστούν βίαια, παραδέχονται ότι είναι εγκληματίες.

«Ο Τρουντό θα πέσει με πάταγο», υπόσχονται πηγές της CIA.

Τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης δεν το αναφέρουν, αλλά σε όλη τη Δύση εξελίσσεται μια επανάσταση. Ρίξτε απλά μια ματιά σε όλες τις μαζικές διαδηλώσεις παγκοσμίως, στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.thecountersignal.com/news/millions-protested-vaccine-mandates-over-the-weekend-and-the-media-barely-mentioned-it

Υπάρχουν επίσης πολλές αποδείξεις ότι οι υπηρεσίες και τα στρατιωτικά Λευκά Καπέλα καταρρίπτουν το μάτριξ της Χαζαρικής Μαφίας.

Την περασμένη εβδομάδα αναφέραμε πώς το CNN έκλεινε όλα τα γραφεία του «λόγω Covid». Τώρα ξαφνικά, «Το CNN την Πέμπτη πέρασε ένα ολόκληρο τμήμα κατακρίνοντας τον Πρόεδρο Μπάιντεν  μετά από μια δημοσκόπηση που αποκάλυψε ότι τα οικονομικά του ποσοστά είναι «χειρότερα από του Τζίμι Κάρτερ».

https://www.zerohedge.com/political/terrible-cnn-turns-biden-calls-polling-economy-terrible-while-making-jimmy-carter

Και μετά «Ένας ανταποκριτής του CNN παρατήρησε πως ο Joe Biden εμφανίστηκε «μπερδεμένος» σε μια ολόκληρη συνέντευξη καθώς μπέρδεψε επανειλημμένα τα selftest covid με τα αντιιικά χάπια.»

https://www.zerohedge.com/political/biden-seems-confused-cnn-openly-questions-presidents-cognitive-health-after-yet-another

Υπάρχουν επίσης αποδείξεις ότι το avatar του Τζο Μπάιντεν καταλήφθηκε από τα Λευκά Καπέλα. Για ποιον άλλο λόγο ο «Μπάιντεν» θα συμφωνούσε με τον καλώντα που είπε «Πάμε Μπράντον», την αποστειρωμένη εκδοχή του «Fuck Joe Biden».

Μετά έχουμε μια φωτογραφία της γυναίκας του, Τζιλ Μπάιντεν, να φοράει μια μπότα παρακολούθησης GPS.

Το άλλο σημάδι ότι η Χαζαρική Μαφία πίσω από το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν καταρίπτεται είναι ότι εκατοντάδες τράπεζες κλείνουν.

Πηγές της CIA αναφέρουν ότι αυτό σχετίζεται με υποαναφερθείσες ειδήσεις σχετικά με οικονομική απάτη από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα τα τελευταία δύο ή περισσότερα χρόνια. Ο Chen Yaoming -ένας από τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για την κοπή των μετρητών της Κίνας- συνελήφθη πρόσφατα ως ύποπτος για απροσδιόριστα «σοβαρά εγκλήματα». Σύμφωνα με τη CIA πλαστογράφησε χαρτονομίσματα αξίας 428 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να υποστηρίξει τη Χαζαρική Μαφία.

https://www.straitstimes.com/asia/east-asia/china-denies-rumour-that-detained-mint-banker-forged-428-billion-of-note

Η Χαζαρική Μαφία αγωνίζεται απεγνωσμένα να παραμείνει στην εξουσία με καραντίνες, υποχρεωτικότητες εμβολιασμών, διαβατήρια εμβολίων κ.λπ. Εδώ, για παράδειγμα, βλέπουμε έναν αξιωματούχο της Παγκόσμιας Τράπεζας να μιλάει για το πώς οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους αν δεν εμβολιαστούν.

Ωστόσο, όπως δείχνει αυτή η σκηνή από ένα κέντρο εμβολιασμού του Ηνωμένου Βασιλείου, το σχέδιό τους να εμβολιαστούν για να ξεφύγουν από προβλήματα αποτυγχάνει.

https://newtube.app/user/EternalNow/KoTpz18?u=t

Οι παγκόσμιοι ηγέτες έχουν ήδη κατηγορηθεί για διάφορες παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα επιθετικότητας κ.λπ.

Εάν όλοι όσοι γνωρίζουν πιέζουν σκληρά και κάνουν ό, τι μπορούν ο καθένας προσωπικά, μπορεί να λάβει χώρα το 2022 ένα δικαστήριο τύπου Νυρεμβέργης της ηγεσίας της Χαζαρικής Μαφίας. Ό,τι και να γίνει, να είστε σίγουροι ότι τα Λευκά Καπέλα στο στρατό και στις υπηρεσίες θα συνεχίσουν να πολεμούν μέχρι να απελευθερωθεί τελικά η ανθρωπότητα από αυτή την αρχαία σατανική μάστιγα.

Αν οι πηγές μας είναι σωστές, η απομάκρυνση των Σατανιστών θα τερματίσει την καραντίνα του πλανήτη Γη και θα επιτρέψει τον ανθρώπινο αποικισμό του διαστήματος.

Benjamin Fulford. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου