Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Το 96% των ατόμων που προσβλήθηκε από την Όμικρον ήταν εμβολιασμένοι και μόνο το 4% ανεμβολίαστοι.


Δυστυχώς τα εμβόλια δεν είναι σε θέση να προστατέψουν από την επικίνδυνη ασθένεια covid-19.

Οι άνθρωποι παραμένουν απροστάτευτοι. Κάποιοι ειδήμονες εκτιμούν ότι η μετάλλαξη Ο, θα αποτελέσει το τέλος της πανδημίας. 

Και στη Γαλλία παρατηρείται το ίδιο φαινόμενο όπως κι αλλού. Σύμφωνε με τον Philippe Murer που μίλησε στην τηλεόραση του CNEWS στο 90MinutesInfo στις 2/1/22 το 96% όσων μολύνθηκαν με όμικρον ήταν εμβολιασμένοι:

” Mεταξύ των ατόμων που κόλλησαν την Omicron, το 4 % είναι ανεμβολίαστοι και 96% εμβολιασμένοι δηλ. οι εμβολιασμένοι δεν είναι προστατευμένοι η αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού είναι αρνητική για μόλυνση COVID. Επομένως δεν υπάρχει η λογική της συλλογικής ασυλίας καθώς οι εμβολιασμένοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να κολλήσουν παρά οι ανεμβολίαστοι. Το ίδιο και με την 3η δόση δεν υπάρχει λογική συλλογικής προστασίας. Στην πραγματικότητα ο εμβολιασμός είναι μια ατομική επιλογή για άτομα υψηλού κινδύνου “

O Philippe Murer διδάσκει οικονομικά στο université Paris la Sorbonne7 κι αρθρογραφεί τακτικά σε La Tribune4, το εβδομαδιαίο Marianne5 στο site d’information en ligne Atlantico6. .

Η παραλλαγή του κορωνοϊού Omicron συνεχίζει να μολύνει κυρίως εμβολιασμένους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Στη Δανία, σχεδόν το 90% των περιπτώσεων Omicron βρέθηκαν σε «πλήρως εμβολιασμένα» ή «εμβολιασμένα» άτομα.
Σύμφωνα με έκθεση του Statens Serum Institute (SSI) του Υπουργείου Υγείας της Δανίας, σχεδόν το 90% των ατόμων που έχουν μολυνθεί με την παραλλαγή του κορωνοϊού Omicron είναι «πλήρως εμβολιασμένα» ή έχουν επίσης λάβει «αναμνηστική δόση».nationalfile.

Ινστιτούτο Robert Koch: το 95,58% των κρουσμάτων Omicron στη Γερμανία πλήρως εμβολιασμένoι (28% και με τρίτη δόση), το 4,42% είναι ανεμβολίαστοι.

Στον Καναδά το 81,1% των πρόσφατων κρουσμάτων είναι πλήρως εμβολιασμένοι!

Μπόρις Τζόνσον: το 90% των ασθενών με Covid-19 που εισήχθησαν στις ΜΕΘ στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι διπλά εμβολιασμένοι!

dimnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου