Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Ένας ανταποκριτής του CNN σημείωσε πώς ο Τζο Μπάιντεν εμφανίστηκε “μπερδεμένος” καθ’ όλη τη διάρκεια μιας ολόκληρης συνέντευξης.


Ένας ανταποκριτής του CNN σημείωσε πώς ο Τζο Μπάιντεν εμφανίστηκε “μπερδεμένος” καθ’ όλη τη διάρκεια μιας ολόκληρης συνέντευξης, καθώς μπέρδεψε επανειλημμένα τα οικιακά τεστ COVID με τα χάπια.

Το σχόλιο έγινε με αφορμή την 20λεπτη συνέντευξη του Μπάιντεν στον Ντέιβιντ Μιούιρ του ABC, κατά τη διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος προσπάθησε να υπερασπιστεί την αντίδρασή του στην πανδημία και τα παράπονά του ότι οι άνθρωποι στη Νέα Υόρκη περίμεναν στην ουρά πέντε ώρες για να λάβουν ένα τεστ COVID.

Ο Μπάιντεν αναφέρθηκε επανειλημμένα στα 500 εκατομμύρια τεστ για το σπίτι που είχαν παραγγελθεί ως “χάπια”, συγχέοντάς τα με ένα νέο φάρμακο της Pfizer, το οποίο εγκρίθηκε ομοσπονδιακά την ίδια ημέρα.

“Επανειλημμένα κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης – ο Πρόεδρος Μπάιντεν φαίνεται μπερδεμένος και μπέρδευε τα μισό δισεκατομμύριο τεστ που έχουν παραγγείλει με μισό δισεκατομμύριο χάπια”, δήλωσε ο Jeff Zeleny, επικεφαλής ανταποκριτής του CNN για τις εθνικές υποθέσεις.

“Φυσικά, τα χάπια ήταν στις ειδήσεις σήμερα με την έγκριση της Pfizer για το αντι-ιικό φάρμακο, οπότε διορθώθηκε, αλλά αυτό ήταν ένα πράγμα που μου έμεινε”, πρόσθεσε.

Στη συνέντευξη της Τετάρτης, ο Μπάιντεν ρωτήθηκε πώς η κυβέρνηση δεν είχε προβλέψει ότι το Omicron θα ερχόταν και γέλασε.

“Πώς κάναμε λάθος;” απάντησε ο πρόεδρος.

“Κανείς δεν το είδε να έρχεται. Κανείς σε ολόκληρο τον κόσμο. Ποιος το είδε να έρχεται;”

Σε μια σπάνια περίπτωση που το CNN ασκεί κριτική στον Μπάιντεν, ο Zeleny κατηγόρησε τον πρόεδρο ότι “δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη” για την έλλειψη δοκιμών.

Είδαμε αυτές τις εικόνες σε όλη τη χώρα, μεγάλες ουρές, απλά την αδυναμία να γίνουν εξετάσεις”, είπε ο δημοσιογράφος.

“Και ναι, το Όμικρον ήρθε πολύ γρήγορα εδώ, αλλά έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από την Ημέρα των Ευχαριστιών όπου ήξεραν ότι αυτό θα ερχόταν”.

“Είπε λοιπόν ότι θα ήθελε να είχε ενεργήσει πιο γρήγορα και στη συνέχεια εξηγεί γιατί δεν το έκανε”.

Πολλοί άνθρωποι έχουν αμφισβητήσει κατά πόσο ο Μπάιντεν είναι σε κατάλληλη ψυχική κατάσταση για να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για πρόεδρος το 2024, πόσο μάλλον να παραμείνει στο αξίωμα μέχρι το 2028, οπότε και θα είναι 86 ετών.

Τον περασμένο μήνα αναδείξαμε τα σχόλια του βουλευτή Ρόνι Τζάκσον, ο οποίος ήταν ο πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου υπό τον πρόεδρο Ομπάμα και τον πρόεδρο Τραμπ, σχετικά με τη γνωστική κατάσταση του Μπάιντεν.

“Πάνω από το 50% αυτής της χώρας δεν πιστεύει ότι είναι γνωστικά κατάλληλος για να είναι ο αρχιστράτηγος και ο αρχηγός του κράτους μας”, δήλωσε ο Τζάκσον και πρόσθεσε: “Αν κάποιος χρειάζεται ένα γνωστικό τεστ, αυτός είναι ο πρόεδρος”.

zerohedge.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου