Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Η Βαβυλώνα φλυαρεί χωρίς αποτέλεσμα.


Μπορείτε σχεδόν να γευτείτε το φόβο στα στόματα της ηγεσίας της Χαζαρικής Μαφίας, καθώς περιστρέφονται γύρω από τη δίνη της καταστροφής. Τα σημάδια τεράστιου πανικού μεταξύ της ηγεσίας της Χαζαρικής Μαφίας γίνονται όλο και πιο εμφανή στο πέρασμα του χρόνου. 

Επιδεικνύουν μανία επειδή γνωρίζουν ότι τώρα είναι θέμα χρόνου να αντιμετωπίσουν πρώτα την πτώχευση και στη συνέχεια τις κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου.

Το πιο προφανές παράδειγμα του πανικού τους την περασμένη εβδομάδα ήταν η ηλίθια -Χριστούλη μου!-  εκδοχή Όμικρον της ψεύτικης πανδημίας τους. Αυτή η «νέα παραλλαγή» που είναι «500 φορές πιο μεταδοτική» από τις προηγούμενες παραλλαγές, έκανε τον γύρο του πλανήτη γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός αφού «ανακαλύφθηκε» στην Αφρική. Η Προεδρική Ειδική Ομάδα Covid-19 στην Μποτσουάνα ενημερώνει ότι η νέα παραλλαγή βρέθηκε για πρώτη φορά σε τέσσερις πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες.

Στη συνέχεια έπληξε ακαριαία τον Καναδά, τη Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, το Ισραήλ, το Βέλγιο, την Αυστραλία, τις Κάτω Χώρες και την Ιταλία.

Το πρόβλημα είναι, όπως και η ιστορία για το αγόρι που φώναζε «λύκος», πως η ελίτ που φωνάζει «πανδημία» έχει πιαστεί να λέει ψέματα ξανά και ξανά, έτσι ώστε όταν λένε «αυτή τη φορά ο λύκος είναι 500 φορές μεγαλύτερος!» κανείς δεν τους πιστεύει.

«Έχουμε πλέον 127 ιδρύματα σε περισσότερες από 25 χώρες – όλα απέτυχαν να παράσχουν ή να αναφέρουν ακόμη και 1 αρχείο που περιγράφει την απομόνωση του υποτιθέμενου ιού covid οποιουδήποτε δείγματος ασθενούς στον πλανήτη, από οποιονδήποτε. Όλα τα έγγραφα είναι διαθέσιμα στο κοινό», σύμφωνα με ομάδα γιατρών που αναζητούν την αλήθεια για την πανδημία.

Να γιατί έχουν χάσει την αξιοπιστία τους τα ΜΜΕ. Η μεγαλύτερη πορεία στην ιστορία της Βικτόρια, με 450 χιλιάδες συμμετέχοντες, και βγάζουν πρωτοσέλιδο κάτι ηλιθιότητες.
Καμία απορία γιατί οι άνθρωποι εδώ είναι αποβλακωμένοι.

Με την αλήθεια και τους ανθρώπους να την πλησιάζουν ολοταχώς, η προωθητής εμβολίων Jacinda Ardern, πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, «πίσω από το ψεύτικο γέλιο της» δείχνει «έναν φόβο που σπάνια έχω δει σε κανέναν», σημειώνει πηγή της CIA. Αυτός ο φόβος φαίνεται την ώρα που λέει «Είναι πραγματικά πολύ απλό, αν διαθέτετε διαβατήριο εμβολιασμού μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Ουσιαστικά είναι τόσο απλό!»

https://newtube.app/user/EternalNow/oX8mfmi?u=t

Μπορεί να δει κανείς ένα σαφές σημάδι ότι η Χαζαρική Μαφία χάνει το σενάριο σε μια πρόσφατη έρευνα που έκανα σε δύο διαδοχικές ημέρες από τα 25 κορυφαία άρθρα στις διεθνείς ειδήσεις του Reddit την περασμένη εβδομάδα. Στην πρώτη, το 40% των άρθρων αφορούσε τον Covid. Την επόμενη το ποσοστό αυτό ήταν 64%. Ο Aaron Swartz, ο ιδρυτής του Reddit, θα πρέπει να τρίζει στον τάφο του. Σύμφωνα με τον πατέρα του, ο Swartz «δολοφονήθηκε από την κυβέρνηση».

https://www.latimes.com/nation/la-xpm-2013-jan-15-la-na-nn-aaron-swartz-funeral-eulogy-father-20130115-story.html

Ο λόγος είναι πλέον προφανής, αντί να είναι ένα κέντρο διαδικτυακής δημοκρατίας και ελευθερίας της πληροφόρησης, το Reddit έχει γίνει μια εξαιρετικά ελεγχόμενη ροή προπαγάνδας. Ωστόσο, όσο σκληρά κι αν προσπαθεί κανείς να την αποφύγει, η αλήθεια έχει έναν τρόπο να ξετρυπώνει στο φως. Ακόμα κι αν πιστεύετε την προπαγανδιστική εκδοχή των θανάτων από Covid, η πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχει πανδημία.

Η κοινότητα του στρατού, της αστυνομίας και των αρχών επιβολής του νόμου, η οποία απαιτεί αποδεικτικά στοιχεία βάσει γεγονότων, κινείται αποφασιστικά εναντίον της Χαζαρικής Μαφίας. Για παράδειγμα, ο Περιφερειακός Δικαστής των ΗΠΑ T. Kent Wetherell II καταστρέφει εντελώς την ιστορία του κορωνοϊού αναφέροντας:

-Το χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας του COVID και την ήπια σοβαρότητα για τα περισσότερα άτομα

-Το λόγο κινδύνου-οφέλους των τρυπημάτων, ο οποίος κλίνει περισσότερο προς τον κίνδυνο

-Την προστασία που παρέχεται από τη φυσική ανοσία

-Τις εναλλακτικές θεραπείες όπως η ιβερμεκτίνη και τα μονοκλωνικά αντισώματα

-Τα τρυπήματα ΔΕΝ εμποδίζουν τη συστολή και τη μετάδοση του ιού

Αυτό είναι μόνο ένα μέρος μιας χιονοστιβάδας της δραστηριότητας επιβολής του νόμου κατά των προωθητών της ψεύτικης πανδημίας. Ο προωθητής εμβολίων Μπιλ Γκέιτς κατηγορείται για φόνο και ζητείται η θανατική ποινή λόγω των θανάτων από εμβόλια στην Ινδία.

Ο Robert F Kennedy Jr ίσως ετοιμάζεται για την απόδοση πραγματικής δικαιοσύνης για τις δολοφονίες του θείου και του πατέρα του, χάρη στην κατάρρευση της προσπάθειας του εμβολιασμού/πανδημίας να επιβάλει τον παγκόσμιο ολοκληρωτισμό.
«Αντί να έχουμε μια ιατρική ανταπόκριση σε μια ιατρική κρίση, είχαμε μια στρατιωτικοποιημένη απάντηση και μια οικονομική απάντηση», δήλωσε ο Kennedy.

Λέει ότι ο στόχος της συνεχιζόμενης πανδημίας τρομολαγνείας είναι «να υποχρεώσει τους ανθρώπους να κλειδωθούν σε κατ ‘οίκον περιορισμό και να προκαλέσει μια κατάσταση που είναι γνωστή ως σύνδρομο της Στοκχόλμης, η οποία κάνει τους ανθρώπους ευγνώμονες στους απαγωγείς τους πιστεύοντας ότι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσουν, η μόνη διέξοδος από την κρίση, είναι η πλήρης υπακοή στις εντολές του απαγωγέα».

Είπε ότι οι ΗΠΑ έχουν εμπλακεί σε μια εξωτερική πολιτική βασισμένη στην τρομοκρατία, αλλά το πρόβλημα ήταν ότι οι Ισλαμιστές τρομοκράτες δεν σκότωναν αρκετούς ανθρώπους για να τρομάξουν αρκετούς Αμερικανούς ώστε να εγκαταλείψουν τα συνταγματικά εγγυημένα δικαιώματα και ελευθερίες τους. Ούτε θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να εξαναγκάσει τους ανθρώπους στον ελεύθερο κόσμο να δεχτούν υποχρεωτικά εμβόλια.

Σημειώνει ότι το πρόγραμμα ξεκίνησε από το ναζιστικό καθεστώς του Τζορτζ Μπους του νεότερου, όταν ο αμερικανικός στρατός απελευθέρωσε άνθρακα για να χρησιμοποιήσει την «τρομοκρατία» ως πρόσχημα για να τερματίσει τις δοκιμές ασφαλείας για εμβόλια.

Μια σημαντική στιγμή έλαβε χώρα το έτος 2000, όταν ο Μπιλ Γκέιτς και ο Άντονι Φάουτσι «έδωσαν τα χέρια στο σαλόνι της έπαυλης (του Μπιλ Γκέιτς) των 87 εκατομμυρίων δολαρίων… για τη συνεργασία για τον εμβολιασμό όλου του κόσμου μέχρι το έτος 2020», δήλωσε ο Kennedy.

https://www.worldviewweekend.com/news/article/rfk-jr-cia-led-military-response-pandemic-was-meant-drive-democracy-world-and-usher

Τώρα μια συμμαχία των αμερικανικών στρατιωτικών Λευκών Καπελών, των Ασιατικών Μυστικών Κοινωνιών και της καλοπροαίρετης φατρίας της ευρωπαϊκής αριστοκρατίας αντεπιτίθενται σε όλα τα μέτωπα.

Στην Ιαπωνία, για παράδειγμα, η ψεύτικη πανδημία σταδιακά αποκλιμακώνεται από τη νέα κυβέρνηση του Kishida με τη στήριξη του αμερικανικού στρατού. Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό και τη δίωξη όχι μόνο των προωθητών της ψεύτικης πανδημίας αλλά και των δραστών του τρομοκρατικού συμβάντος στη Φουκουσίμα.

Την περασμένη εβδομάδα, ο παρών συντάκτης συναντήθηκε με ένα ανώτερο μέλος του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης Kishida, ο οποίος είπε ότι ως μέρος αυτής της αντεπίθεσης έχει εθνικοποιηθεί η Τράπεζα της Ιαπωνίας. Η επόμενη κίνηση θα είναι η κατάσχεση από την Ιαπωνία των μετοχών των περίπου 40% των εισηγμένων εταιρειών της Ιαπωνίας που εκβιάστηκαν από τη Χαζαρική Μαφία μέσω απειλών επίθεσης με σεισμικά όπλα, δήλωσε ο υπουργός της κυβέρνησης.

Οι Κορεάτες γκάνγκστερ που έχουν αναλάβει από τη Χαζαρική Μαφία την υπεργολαβία της δολοφονίας Ιαπώνων πολιτικών απομακρύνονται επίσης από μια άνευ προηγουμένου ιαπωνική αστυνομική έρευνα που έχει την υποστήριξη του Αυτοκράτορα, σύμφωνα με τα λεγόμενα δεξιών και κοντινών στον Αυτόκράτορα.

Τελικά, η έρευνα θα έχει ως στόχο ολόκληρο τον βορειοκορεατικό σύνδεσμο της Χαζαρικής Μαφίας, αναφέρει η πηγή.

Η απώλεια της Ιαπωνίας ήταν ένα μοιραίο πλήγμα για τη Χαζαρική Μαφία και το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν στις ΗΠΑ, αναφέρουν πηγές του Πενταγώνου.

Στις ΗΠΑ, με το Σχέδιο Όντιν πρόκειται να πέσει το σφυρί, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο που συνδέεται με την Υπηρεσία Πληροφοριών της Διαστημικής Δύναμης. Σύμφωνα με την πηγή, το Σχέδιο Όντιν είναι:

Στρατιωτική επιχείρηση πληροφοριών διαστημικών δυνάμεων που διοικείται από τη Στρατιωτική Βάση Θούλη και το συγκρότημα καταφυγίων στα βουνά Cheyenne (το οποίο είναι ακόμα κλειδωμένο με τις διαταγές του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου). Συνδέεται με το Δορυφορικό Σύστημα Starlink που ελέγχει όλα τα πλέγματα σε όλο τον κόσμο –παρακάμπτοντας όλες τις πλατφόρμες όλων των ΜΜΕ /ραδιοφώνου /διαδικτύου. Το Project Odin μπορεί να καταλάβει όλες τις μιντιακές πλατφόρμες μέσω του συστήματος μετάδοσης έκτακτης ανάγκης. Η συμμαχία ετοιμάζεται να το πυροδοτήσει.

Είχαμε τόσους πολλούς ψευδείς συναγερμούς σχετικά με το σύστημα εκπομπής έκτακτης ανάγκης στο παρελθόν, ωστόσο, που συνιστούμε στους αναγνώστες να το πιστέψουν μόνο όταν το δουν.

Εν τω μεταξύ, καθώς περιμένουμε τη διαστημική δύναμη να έρθει να μας σώσει, βλέπουμε εδώ και τώρα σημάδια ότι το δίκτυο ελέγχου της Χαζαρικής Μαφίας καταρρέει στις ΗΠΑ.

Η δίκη της Γκισλέιν Μάξγουελ για κατηγορίες παιδεραστίας είναι ένα πολύ ορατό σημάδι της κατάρρευσης. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, η δίκη αναμένεται να εμπλέξει ένα τεράστιο φάσμα της Δυτικής Ολιγαρχίας. Τώρα φαίνεται ότι μπορεί να ρίξει ακόμη και τα Ηνωμένα Έθνη.

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, η Γκισλέιν Μάξγουελ είχε εξουσιοδότηση από τον ΟΗΕ να ελέγχει τους Ωκεανούς του Κόσμου. Αυτό συνέβη μέσω του Προγράμματος TerraMar, μιας ΜΚΟ του ΟΗΕ με διπλωματική ασυλία και δικά της διαβατήρια, σύμφωνα με πηγές της CIA. Ενώ η TerraMar υποτίθεται ότι «προστάτευε τους ωκεανούς των κόσμων», στην πραγματικότητα αντιπροσώπευε τα συμφέροντα του Τζέφρι Επστάιν και του Ιδρύματος Κλίντον, αναφέρει η πηγή. Η TerraMar, η οποία διέθετε δικό της υποβρύχιο, ήταν βιτρίνα για εμπορία ανθρώπων, προσθέτουν πηγές της Μοσάντ. Ο μεγιστάνας Ρίτσαρντ Μπράνσον ήταν επίσης μπλεγμένος, αναφέρουν. Το νησί του ονόματι Νέκερ είναι δίπλα στο νησί του Επστάιν Little St. James, σημειώνουν.

Περισσότερα από τη CIA για την TerraMar:

Στους συνεργάτες και χρηματοδότες του Project TerraMar περιλαμβάνονταν πολλοί από αυτούς που τώρα αναγνωρίζουμε ότι συνδέονται με την εμπορία παιδιών, συμπεριλαμβανομένου του Ιδρύματος Κλίντον, του Τζέιμς Αλεφάντη του Comet Ping Pong, του Τζον Ποντέστα και της Tamera Luzzatto, μαζί με πολλούς άλλους.

Η Tamera Luzzatto ήταν η επιτελάρχης της Χίλαρι Κλίντον. Τώρα είναι Ανώτερη Αντιπρόεδρος Κυβερνητικών Σχέσεων στο Φιλανθρωπικό Καταπίστευμα Pew. Η Luzzatto δημοσίευσε μια δυσάρεστη ιστοσελίδα που ονομάζεται Evies Crib (Κούνια της Ήβης). Έγραψε το διαβόητο email στον Τζον Ποντέστα, το οποίο δημοσιεύθηκε από το WikiLeaks, και φαινόταν σαν να είναι ο νταβαντζής των μικρών εγγονιών της για την πολιτική ελίτ.

Μετά το θάνατο του Ρόμπερτ Μάξγουελ, πατέρα της Γκισλέιν, το 1991, μετακόμισε σε μια ιδιοκτησία στο Μανχάταν που ανήκε στη Λιν Φόρεστ ντε Ρότσιλντ, της οποίας ο σύζυγος είναι ο Βρεττανός τραπεζίτης Έβελιν Ρόμπερτ ντε Ρότσιλντ. Το ακίνητο ήταν επίσης καταχωρημένο ως βάση της Terramar.

Δεν είναι περίεργο Μάξγουελ ζητά από τον ΟΗΕ να την βγάλει από τη φυλακή.

https://news.yahoo.com/ghislaine-maxwell-asks-united-nations-233300155.html

Φυσικά, πιθανότερο είναι να καταλήξουν στη φυλακή οι ιδιοκτήτες του ΟΗΕ.

Το γεγονός-κλειδί πιθανό να είναι η πτώχευση της Αμερικανικής Εταιρείας. Σε αυτό το μέτωπο, σημειώνουμε ότι το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν κατάφερε να κερδίσει χρόνο μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου πωλώντας το στρατηγικό απόθεμα πετρελαίου των ΗΠΑ στην Κίνα και την Ινδία.

https://www.foxbusiness.com/politics/oil-reserves-released-biden-expected-china-india

Η ψεύτικη κυβέρνηση Μπάιντεν έχει ήδη πουλήσει πάνω από το 30% των εμπορικών ακινήτων των ΗΠΑ στις 20 κορυφαίες πόλεις της Κίνας σε μια προσπάθεια να παραμείνει στην εξουσία, αναφέρουν πηγές του χρηματοπιστωτικού κλάδου.

Ωστόσο, όπως σημειώνει ο Jim Willie του ενημερωτικού δελτίου Ηat Τrick,

το χρηματοπιστωτικό σύστημα των ΗΠΑ είναι κοντά στην κατάρρευση. Με 15% πραγματικό πληθωρισμό και επιτόκια 1%, το πραγματικό επιτόκιο είναι μείον 14%. Αυτό συνέβη λόγω του ότι η προσφορά χρήματος διπλασιάστηκε ενώ η παραγωγικότητα μειώθηκε κατά 30% τα τελευταία δύο χρόνια, σημειώνει.

Το αποτέλεσμα αυτής της κακοδιαχείρισης μετατρέπεται γρήγορα σε λαϊκή εξέγερση κατά της Χαζαρικής Μαφίας και των κορυφαίων λακέδων της του 1%. Ένα τέτοιο σημάδι είναι οι μαζικές επιθέσεις στις μπουτίκ των πλουσίων. «Δημοφιλείς εμπορικές περιοχές, πλούσιοι κάτοικοι και διασημότητες στοχοποιούνται συστηματικά», σύμφωνα με την αστυνομία του Λος Άντζελες.

https://www.zerohedge.com/personal-finance/lapd-targets-follow-home-robbery-crime-wave

Το ερώτημα είναι πότε το πολιτικό γραφείο της Χαζαρικής Μαφίας, που κρύβεται γύρω από τη λίμνη της Γενεύης της Ελβετίας, θα αντιμετωπίσει τελικά τη δικαιοσύνη είτε του όχλου είτε της αστυνομίας.

Σε αυτό το μέτωπο, θυμόμαστε να μας λένε οι P2 (τώρα P3) ελευθεροτέκτονες που ελέγχουν το Βατικανό, ότι οι Ελβετοί επικυρίαρχοί τους ήταν «εξωγήινοι». Δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε αυτό, αλλά, κλείνοντας αυτήν την εβδομάδα, θα θέλαμε να παρουσιάσουμε την ακόλουθη εικόνα για να προβληματιστούν οι αναγνώστες μας.

Η γραμμή αίματος των Ρόθσιλντ έρχεται απ ευθείας από τα Νεφελίμ.
Γνωστός και ως Samjase Πλειάδιος Ανουννάκι με το παρατσούκλι «Θείος Σαμ».

Benjamin Fulford  29/11/2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου