Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Μετά τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς των Ισραηλινών πολιτών, έχουμε και τους "υποχρεωτικούς" βομβαρδισμούς του Ιραήλ στην Συρία.

To αθώο Ισραήλ το αδικημένο Ισραήλ, ο περιούσιος του παγκόσμιου κατεστημένου Ισραήλ, βομβάρδισε την Μεσόγειο. Βομβάρδισε μέσα στη νύχτα το λιμάνι της Λαοδίκειας της συριακής Λατάκεια. Τα αντιαεροπορικά ενεργοποιήθηκαν. Μια πυρκαγιά προκλήθηκε στο λιμάνι. Δυνατοί ήχοι από εκρήξεις συγκλόνισαν την πόλη. 

To SANA αναφέρει ότι το Ισραήλ πραγματοποίησε αεροπορικές επιδρομές στο «λιμάνι εμπορευματοκιβωτίων» της Λαττάκια στις 01:23 [τοπική ώρα], ισχυρίζεται ότι ορισμένα από τα «εμπορικά κοντέινερ» πήραν φωτιά λόγω των επιθέσεων και προσθέτει ότι «δεν υπήρξαν θύματα»Η επίθεση έπληξε την περιφέρεια του λιμανιού.

Το SANA επικαλούμενο συριακή στρατιωτική πηγή: Περίπου στη 1:23 π.μ. σήμερα, το Ισραήλ πραγματοποίησε αεροπορική επίθεση με αρκετούς πυραύλους από την κατεύθυνση της Μεσογείου, νοτιοδυτικά της Λατάκια, στοχεύοντας το χώρο εμπορευματοκιβωτίων στο εμπορικό λιμάνι της Λατάκια.

Σύμφωνα με άλλη πηγή ισραηλινά μαχητικά εκτόξευσαν 2 πυραύλους από εναέριο Λιβάνου κατά Λατάκια.

Peut être une image de feu et plein air
Peut être une image de feu et plein air
Peut être une image de ciel

Το Ισραήλ το παγκόσμιο πρότυπο Δημόσιας Υγείας το Ισραήλ η χώρα μοντέλο το πάντα θυματοποιημένο έναντι όλων Ισραήλ βομβάρδισε τη Μεσόγειο…με βόμβες όχι με εμβόλια ανθρωπιστικά αλλά με βόμβες…ένας ακόμη ανθρωπιστικός βομβαρδισμός.

Image

Έντονη φημολογία τις τελευταίες μέρες στη Συρία ότι περιμένουν να ξεσπάσει πόλεμος με Ισραήλ…..

Από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ………..στον υποχρεωτικό βομβαρδισμό! Οι Σύροι υποβάλλονται σε υποχρεωτικό βομβαρδισμό και άλλοι σε υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό…..!!!

Μην μας πουν οι Ισραηλινοί ότι αυτός ο βομβαρδισμός εμπορικού λιμένα υπαγορεύθηκε από τον Π.Ο.Υ γιατί θα τρελαθούμε εντελώς. Μήπως τους τον υπαγόρευσε ή τον δικαιολογεί ο ΟΗΕ ούτε αυτό μπορούν να ισχυριστούν.

Και λίγη σημειολογία. ήταν 6 Δεκέμβρη 2017 όταν οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ παραβιάζοντας το Διεθνές Δίκαιο και αποφάσεις του ΟΗΕ . 

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΣΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ Κ. ΑΓΓΕΛΟΥ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ : 

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : survivorellas@gmail.com-6945294197).

Ο μικρότερης κλίμακας παγκόσμιος πόλεμος, θέτει σε κίνδυνο ακόμη και την παγκόσμια ειρήνη.

Πάνω από 400 χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει τις ζωές τους.  Ο μισός πληθυσμός της Συρίας, ο οποίος πριν τον εμφύλιο ανερχόταν στα 23 εκατομμύρια κατοίκους εξαναγκάστηκε να εγκαταλείψει την χώρα είτε τα σπίτια τους. Κάποιοι από τους δυστυχισμένους ανθρώπους επέτυχαν να φτάσουν στην Ευρώπη, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι συνελήφθησαν, απήχθησαν ή αγνοούνται. 

Κατά την διάρκεια της τρομερής και αιματηρής πολεμικής αντιπαραθέσεως, έλαβαν χώρα εκτεταμένες παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 'Όλα τα μέρη έχουν κατηγορηθεί για επίθεση εναντίων αμάχων.

Εξαιτίας των φοβερών συγκρούσεων ένα μεγάλο μέρος της χώρας έχει μετατραπεί σε ερείπια. Η οικονομική δεινότητα της Συρίας, έχει επιδεινωθεί με δραματικούς ρυθμούς, με τις τιμές να αυξάνονται ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας ημέρας. Το νόμισμα καταρρέει και ως συνέπεια έχουμε την πείνα και την εξαθλίωση.

Η Συρία έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης και ανελέητου ανταγωνισμού, σε παγκόσμιο επίπεδο των μεγάλων δυνάμεων. Οι ισχυροί του πλανήτη ανταγωνίζονται σε ουδέτερο έδαφος, στα πεδία των μαχών τα οποία είναι δομημένα γύρω από την εξυπηρέτηση των τεραστίων συμφερόντων τους σε γεωστρατηγικό-ενεργειακό επίπεδο. Είναι γεγονός πως η τωρινή εμπόλεμη κατάσταση δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπεράσπιση του Συριακού έθνους.

Κανείς δεν γνωρίζει εάν και πότε θα σταματήσει ο πόλεμος στην Συρία. Ούτε και πώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση σχετικά με την μεταπολεμική εποχή και τον συσχετισμό των δυνάμεων, στην Μέση Ανατολή. Ο Πούτιν είναι σε θέση να σταματήσει τον πόλεμο στην Συρία. Εν τούτοις δεν το κάνει.

Aπό το 2017 αναφέρω ότι η αγορά της πρώτης συστοιχίας S 400 έναντι 2.5 δισεκατομμυρίων με το 55% του ποσού της σύμβασης να καλύπτεται από Ρωσικά δάνεια, επιτρέπει την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Οι δεσμοί Ρωσίας και Τουρκίας είναι πολύ ισχυροί. 

Εδώ και χρόνια υπογραμμίζω ότι όσο η Τουρκία αγοράζει πυραύλους S 400, υποβρύχια από την Μόσχα, κατασκευάζει πυρηνικά εργοστάσια με Ρωσική συνδρομή και τεχνολογία, ότι ο πρόεδρος Πούτιν θα συνεχίσει να παραμένει σχεδόν παθητικός θεατής της Τουρκικής εισβολής. Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει έστω και σε θεωρητικό επίπεδο ο νέος πλανητάρχης Βλαντιμίρ Πούτιν, και τι θα αποφασίσει σχετικά με το μέλλον της μαρτυρικής Συρίας. Δυστυχώς μετά από 4 χρόνια από την Τουρκική εισβολή, ο Πούτιν προτιμά τον Ερντογάν και την Τουρκία, από την Συρία του Ασσάντ. Ρωσία και Τουρκία διατηρούν γεωστρατηγικές και γεωπολιτικές σχέσεις εκατοντάδων ετών.

Η Ανατολική Μεσόγειος φλέγεται από την τεράστια πολεμική σύγκρουση, καθώς έχουμε έναν κανονικό παγκόσμιο πόλεμο, σε μικρότερη μορφή στην Συρία. Και εξαιτίας της αναβίωσης, της Οθωμανικής αυτοκρατορίας από την Τουρκία του Ρ. Τ. Ερντογάν, είναι απόλυτη ανάγκη να δούμε προσεκτικά τις συμμαχίες που θα συγκροτηθούν, για την μοιρασιά του υπάρχοντος ορυκτού πλούτου και τις αλλαγές των συνόρων. 

Η σύγκρουση των πολιτισμών ανάμεσα σε Χριστιανισμός-Ισλάμ που επιδιώκουν οι νεοταξίτες, είναι προ των πυλών και χρειαζόμαστε δίπλα μας, τον μοναδικό μας σύμμαχο κατά την σύγχρονη εποχή. Τον Φιλέλληνα Μπασάρ Ασσάντ. 

Ήδη βιώνουμε την δόμηση των αιτίων της σύγκρουσης, με την μαζική κατά γενική παραδοχή εισβολή του Ισλάμ στην Ελλάδα και την αποχριστιανοποίησή της. Ο θρησκευτικός πόλεμος που θα ξεκινήσει, θα είναι ίσως ο μεγαλύτερος όλων των εποχών.

Η μαρτυρική Συρία δέχεται ακόμη πολλαπλές επιθέσεις από Τουρκία, Ισραήλ, ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση-Ελλάδα, τα Αραβικά-δικτατορικά καθεστώτα και την επίθεση από τον κορωνοϊό, μαζί με το δολοφονικό εμπάργκο από την “πολιτισμένη” δύση, χωρίς να έχουν την έγκριση του ΟΗΕ. Παρά τις τρομερές αντιξοότητες, οι ηρωικοί Σύριοι, παραμένουν στις επάλξεις, αδέσποτοι και υπερήφανοι, για να υπερασπιστούν τις δύο μεγαλύτερες ανθρώπινες-διαχρονικές αξίες, την ελευθερία, και την αξιοπρέπεια. 

Η μεγάλη πατριωτική Συρία του Μπασάρ Αλ Ασσάντ, απέρριψε  το νεοταξικό σχέδιο “Αραβική Άνοιξη”, το οποίο είχε ως στόχο την εγκαθίδρυση της κυριαρχίας του Ισραήλ στην περιοχή. Το Ισραήλ επιθυμεί να επεκτείνει την απόλυτη κυριαρχία του στην Ανατολική Μεσόγειο, με την ευλογία και την πλήρη υποστήριξη της Αμερικής. Για αυτό συμμετέχουν οι Ισραηλινοί στον πόλεμο της Συρίας, ενάντια στον φιλέλληνα Ασσάντ. Επίσης φοβούνται πολύ την συμμαχία Ελλάδας-Συρίας και επέκτασιν, την συμμαχία Ρωσία, Ελλάδα, Συρία, Ιράν. 

Η επιτυχία αυτού του επικίνδυνου-νεοταξικού σχεδίου, προϋποθέτει τον κατακερματισμό και την διαίρεση των κρατών της περιοχής. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν γενοκτονίες,  εκτοπισμός-εξαθλίωση, και η εκμετάλλευση προκειμένου να επιβάλουν την κυριαρχία και την εκμετάλλευση, επί του πλούτου αυτών των εθνών. Οι Ισραηλινοί δεν συγχώρησαν, στην αδούλωτη Συρία του Ασσάντ, την υποστήριξή προς τον δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού. 
 
Επίσης οι Αμερικανοί-νεοταξίτες και το Ισραήλ έχουν μεγάλο μίσος κατά της Συρίας, λόγω της υποστήριξης προς την εθνική αντίσταση του Λιβάνου, η οποία προκάλεσε μια συντριπτική ήττα κατά της Ισραηλινής επεκτατικότητας. Με την απελευθέρωση εδαφών του Λιβάνου από την Ισραηλινή κατοχή, οι Σύριοι επέτυχαν μια σημαντική νίκη εις βάρος των Ισραηλινών δυνάμεων, κατά την διάρκεια της εισβολής του Ισραήλ, στον Λίβανο το 2006.
 
Η παγκοσμιοποίηση επιθυμεί να ανατρέψει την πατριωτική-Συριακή κυβέρνηση με τα πιστά και εξαρτημένα από αυτήν κράτη της περιοχής, με κορωνίδα την Τουρκία, καθώς και τα καθεστώτα της απόλυτης μοναρχίας, των χωρών του Κόλπου, όπως είναι η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και άλλα. Ένα από τα πιο επικίνδυνα μέσα που χρησιμοποιούνται από την νέα τάξη, είναι οι οργανώσεις, με θρησκευτικό μανδύα, οι οποίες με τις μεθόδους τους θέλουν την εγκαθίδρυση, μεσαιωνικών καθεστώτων για να εξυπηρετήσουν την κυριαρχία του Σιωνισμού.
 
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΥΜΒΙΏΣΕΩΣ. 
 
Η μεγαλύτερη αιτία για τον πόλεμο στην Συρία, είναι η αρμονική συμβίωση, μεταξύ Χριστιανών και μουσουλμάνων. Αυτό είναι κάτι που ανατρέπει μέρος των μεγαλεπήβολων σχεδίων, των ανθρώπων της νέας τάξης, για σύγκρουση και πόλεμο μεταξύ των δύο θρησκειών (Χριστιανισμός και Ισλάμ).  Oι Χριστιανοί της Συρίας μάχονται με τον Ασσάντ, για να γλυτώσουν τον Χριστιανισμό, την Συρία, και  τις οικογένειες τους, από τους Ισλαμιστές μισθοφόρους της Τουρκίας, της Σαουδικής Αραβίας, και του Κατάρ. 

Ο Σύριοι του Ασσάντ και οι Ιρανοί μάχονται υπέρ της Ελευθερίας και των Aξιών του παγκόσμιου πολιτισμού. Εάν οι αντίπαλοι της Συρίας επικρατήσουν, και κατακτήσει οριστικά ο Ερντογάν την Βόρεια Συρία, τότε η ανθρωπότητα και ειδικά η Ελλάδα θα πληρώσει τεράστιο τίμημα, καθώς θα είμαστε για πάντα σκλάβοι της νέας τάξης πραγμάτων και της νέας Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Μικρότερο κόστος θα έχουν το Ιράν η Ρωσία και η Κίνα. 
 
Εάν όμως κερδίσουν οι Σύριοι τότε η νέα τάξη και ο Ερντογάν θα έχουν δεχτεί το πιο καθοριστικό πλήγμα, σχετικά με την αναβίωση του παγκόσμιου κράτους. Στην δημοκρατική Συρία του Ασσάντ έχουμε ένα παγκόσμιο πρότυπο συμβιώσεως μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων. 

Οι Σύριοι Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, είναι πεπεισμένοι, ότι ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ είναι τα δύο πόδια-στηρίγματα του έθνους, και ότι κανένα κράτος, δεν μπορεί να σταθεί χωρίς τα στηρίγματα-πόδια του. Δυστυχώς μετά από την ενσωμάτωση της Βόρειας Συρίας έρχεται σταδιακά και η ενσωμάτωση της Ελληνικής επικράτειας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου