Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ.


“Ο επερχόμενος υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι η μεγαλύτερη πολιτική αθέτηση υπόσχεσης στην ιστορία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας”, λέει ο πρώην Αρχισυντάκτης της BILD ο Julian Reichelt.

Η Γερμανία επιβάλει πανεθνικό lockdown ανεμβολίαστων και υποστηρίζει καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό….Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος. Η νέα Αρία φυλή οι εμβολιασμένοι… Νέο δόγμα η υγειονομική καθαρότητα.. Απολυμαίνουν τον κόσμο από τα μιάσματα για μια ακόμη φορά …..Aναβίωση ναζισμού κι επίσημα, τεράστιες οι ευθύνες όλων και του καθένα μας ξεχωριστά……. Αντί κίτρινου άστρου QR…Στρατόπεδα συγκέντρωσης ανεμβολίαστων στη Γερμνανία…

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε την Πέμπτη ότι τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί θα αποκλειστούν από καταστήματα μη ζωτικής σημασίας, πολιτιστικούς και ψυχαγωγικούς χώρους και ευκτήριους οίκους και το κοινοβούλιο θα εξετάσει το γενικό υποχρεωτικό εμβολιασμό, ως μέρος μιας προσπάθειας για τον περιορισμό των λοιμώξεων αναφέρει το AP.«Η κατάσταση είναι ότι η χώρα μας είναι σοβαρή», είπε η Μέρκελ σε δημοσιογράφους στο Βερολίνο, αποκαλώντας το μέτρο «πράξη εθνικής αλληλεγγύης».

Η Μέρκελ είπε επίσης ότι το κοινοβούλιο θα συζητήσει τη δυνατότητα επιβολής γενικού υποχρεωτικού εμβολιασμού που θα τεθεί σε ισχύ από τον Φεβρουάριο. Ο υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σολτς, ο οποίος αναμένεται να εκλεγεί καγκελάριος από έναν κεντροαριστερό συνασπισμό την επόμενη εβδομάδα, δήλωσε την Τρίτη ότι υποστηρίζει γενικό υποχρεωτικό εμβολιασμό, αλλά προτιμά να επιτρέπεται στους βουλευτές να ψηφίσουν κατά συνείδηση ​​και όχι με κομματικές γραμμές για το θέμα. Οι βουλευτές να πράξουν κατά συνείδηση οι πολίτες δεν θα έχουν δικαίωμα να πράξουν κατά συνείδηση.

Στην Ελλάδα πρωτοκλασάτα στελέχη μιλούσαν κάθε τρις και λίγο ως την τελευταία στιγμή για μη επέκταση υποχρεωτικότητας και την έφεραν εξπρές. Η διγλωσσία και η αναξιοπιστία είναι ίδιον της πολιτικής. Ο διακεκριμένος δημοσιογράφος μιλάει για αθέτηση υπόσχεσης πολιτικών δηλ. για πολιτική απάτη….

L'Allemagne impose un confinement de facto pour les non vaccinés


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου