Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Μετά την απαγόρευση του αέρα απαγορεύουν και το νερό.

Oύτε στο μαραθωνοδρόμο νερό! Μετά την απαγόρευση του αέρα απαγορεύουν και το νερό …ως και στους αθλητές. Απαγόρευση νερού σε στάδια, σινεμά και θέατρα στη Γαλλία νέο μέτρο κατά covid19! YΣΤΕΡΙΑ, βασανιστήρια.

Η πόση νερού θ’ απαγορεύεται στα στάδια, ακόμη κι αν κάνει κάποιος σπορ, στο σινεμά και στο θέατρο ή μέσα στα τρένα μεγάλων αποστάσεων όπως το TGV ή στα αεροπλάνα για την καταπολέμηση της Όμικρον και της Covid19 κι αυτό παρά την κατοχή κι επίδειξη του υγειονομικού πάσου. Αυτό ανακοίνωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη τύπου ο Γάλλος Πρωθυπουργός Castex.

Το μέτρο είναι ενδεικτικό της παράνοιας, ανορθολογισμού, πανικού που επικρατεί στον κόσμο με τον covid19 2 χρόνια μετά… Καζούρα προκαλεί η ανορθολογικότητα του και σχολιάζεται με σαρκασμό όπως αναφέρει το francetvinfo που προσθέτει ότι οι ταξιδιώτες αντιδρούν. Θα πάνε από αφυδάτωση…..Aφυδάτωση το νέο βασανιστήριο..

”Το να πίνεις ένα ποτήρι νερό στο μετρό θα σου κοστίσει το ίδιο πρόστιμο με το να είσαι τσιλιαδόρος για εμπόρους ναρκωτικών. Βλέπουμε εδώ όλη τη Μακρονιστική ιδεολογία.” σχολιάζει επιφανής χρήστης του twitter. Τα σπάει το twitter με την Omacron!

Μόνο γεωπολιτικά είναι καλό νέο για εμάς αφού αυτή τη φορά θα βγουν για τα καλά και σίγουρα στη Μεσόγειο οι Γάλλοι φωνάζοντας Θάλαττα θάλαττα. Θα πουν το νερό νεράκι….

Η Γαλλία μια από τις χώρες της Ευρώπης με τα μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμού το 73% είναι πλήρως εμβολιασμένο κατέγραψε εθνικό ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων από αρχή της πανδημίας με 179.807. Ο εμβολιασμός έφερε πανκρουσματοποίηση;

dimnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου