Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Το τέλος της πρώην Αμερικανικής αυτοκρατορίας έρχεται με ταχύτατους ρυθμούς.

 

Οι ιδιοκτήτες της Αμερικανικής εταιρείας και διευθυντές σκηνής της ψεύτικης προεδρίας Μπάιντεν φαίνονται καταδικασμένοι μετά την απόρριψη του σχεδίου των 150 τρισεκατομμυρίων δολαρίων για την παρεμπόδιση της χρεοκοπίας από τις Ασιατικές Μυστικές Κοινωνίες. 

Η Δύση αντιμετωπίζει τώρα μια περίοδο ακραίων αναταράξεων καθώς η Χαζαρική Μαφία αγωνίζεται να επιβιώσει πριν επισημοποιηθεί η χρεοκοπία της στις αρχές Δεκεμβρίου, αναφέρουν πηγές της MI6 και της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας.

Όταν η Χαζαρική Μαφία συναντήθηκε με εκπροσώπους της κινεζικής κυβέρνησης σε ξενοδοχείο του αεροδρομίου της Ζυρίχης στις 7 Οκτωβρίου (δείτε την ενημέρωση της προηγούμενης εβδομάδας για λεπτομέρειες), η Χαζαρική Μαφία χρησιμοποίησε έναν συνδυασμό απειλών και υποσχέσεων να είναι «καλό παιδί από εδώ και στο εξής» για να εξασφαλίσει χρόνο μερικών ακόμη εβδομάδων. Στη συνέχεια, η κινεζική πλευρά πήρε πίσω στα αφεντικά της μια πρόταση 5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως, 30 ετών, 150 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στο σύνολο, «για την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη».

https://www.zerohedge.com/markets/here-hidden-150-trillion-agenda-behind-crusade-against-climate-change

Οι Ασιάτες προειδοποιήθηκαν από την MI6 ότι «Η κλιματική αλλαγή είναι μια επιχείρηση ξεπλύματος χρημάτων, πρόκειται για την κατάρρευση του κρατικού χρέους των ΗΠΑ… είναι ένα ακόμη πρόσχημα για να αποκρυβεί το γεγονός ότι οι οικογένειες του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ έχουν χρεοκοπήσει.» Φυσικά, οι Ασιάτες το γνώριζαν ήδη αυτό και η πρόταση απορρίφθηκε.

Αυτό μπορεί να φανεί σε πολλές ειδήσεις, όπως οι ακόλουθες από τη South China Morning Post:

Οι ηγέτες των ισχυρότερων εθνών του κόσμου θα συναντηθούν στη Ρώμη για τη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των 20 και στη συνέχεια θα πάνε στη Γλασκώβη για τη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή (COP26)  για να ενισχύσουν τις κλιματικές δεσμεύσεις με άλλες χώρες.

Αλλά με αναφορές ότι ο Κινέζος πρόεδρος Xi Jinping δεν θα ταξιδέψει στην Ευρώπη για κανένα από τα δύο γεγονότα, οι δυτικοί παρατηρητές μειώνουν τις προσδοκίες τους…

https://www.scmp.com/news/china/diplomacy/article/3151854/cop26-g20-prospects-dimmer-without-chinas-xi-jinping-room

Οι Ασιάτες ενδιαφέρονται για τη διατήρηση της φύσης, αλλά γνωρίζουν επίσης ότι δεν υπάρχει επιστημονική απόδειξη ότι ο άνθρακας προκαλεί την υπερθέρμανση του πλανήτη, αναφέρει μια πηγή από την Ασιατική Μυστική Κοινωνία. «Δεν πρόκειται να βασίσουμε την παγκόσμια πολιτική προστασίας του περιβάλλοντος σε ψέματα», εξήγησε η πηγή.

«Πρέπει να επιλύσουμε τα προβλήματα που έφερε ο βιομηχανικός πολιτισμός, να διατηρήσουμε τις ανθρώπινες δραστηριότητες εντός των ορίων της οικολογίας και του περιβάλλοντος, και να πραγματοποιήσουμε ολιστική διατήρηση και συστηματική διακυβέρνηση των βουνών, των ποταμών, των δασών, των γεωργικών εκτάσεων, των λιμνών, των λιβαδιών και των ερήμων», εξηγεί ο Κινέζος Πρόεδρος Xi Jinping.

http://www.news.cn/english/2021-10/16/c_1310247836.htm

Χωρίς την ασιατική χρηματοδότηση για το φιάσκο του COP26, αναμένεται σοβαρή κρίση στη Δύση –ειδικά στις ΗΠΑ– τους επόμενους μήνες. Ωστόσο, πηγές της MI6 και των P3 Ελευθεροτεκτόνων συμφωνούν ότι –σύμφωνα με το σύνθημά τους του Ordo Ab Chao (Τάξη Από το Χάος)– η Δύση πρέπει να πέσει κι άλλο στο χάος και το πανδαιμόνιο, πριν επιτέλους καταστεί δυνατή η απομάκρυνση του τελευταίου ίχνους της σατανικής διακυβέρνησης της Χαζαρικής Μαφίας.

Ήδη, σχεδόν το 40% των νοικοκυριών των ΗΠΑ έχουν αντιμετωπίσει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες και δεν αντεπεξέρχονται οικονομικά στην τροφοδοσία και την υγειονομική περίθαλψη, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα.

https://www.theguardian.com/us-news/2021/oct/12/us-households-financial-problems-medical-care-food

Αυτά τα σχόλια που δημοσιεύτηκαν στο Zero Hedge δείχνουν ότι πρόκειται μόνο για πρόγευση:

Διανέμω πολύ βασικά ενδύματα, δηλαδή μπλουζάκια, κάλτσες, εσώρουχα κ.λπ. Κάθε κατασκευαστής, από τον Hanes έως τον Gildan, έχει ξεμείνει από αγαθά και δεν θα κατασκευάσει τίποτα μέχρι τουλάχιστον το επόμενο έτος, επειδή όλες οι προμήθειές τους βρίσκονται αραγμένες κάπου στον ωκεανό… Έχω ηλεκτρονικά καταστήματα στο Πόρτλαντ του Όρεγκον… Κάθε εταιρεία με την οποία συναλλάσσομαι έχει προβεί σε κάποιου είδους ταχεία αύξηση των τιμών.

https://www.zerohedge.com/personal-finance/are-you-prepared-mass-repricing-goods-and-services

Παρά τις ιστορίες για την έλλειψη οδηγών φορτηγών κ.λπ., ο πραγματικός λόγος που οι Δυτικοί, και ειδικά οι Αμερικανοί, ξεμένουν από πράγματα είναι επειδή οι σκλαβοδηγοί της Χαζαρικής Μαφίας έχουν χρεοκοπήσει.

Ωστόσο, οι ασιατικές και δυτικές μυστικές κοινωνίες έχουν ήδη συμφωνήσει επί της αρχής σε ένα σχέδιο για το τι θα συμβεί μετά την απομάκρυνση της Χαζαρικής Μαφίας. Το σχέδιο, το οποίο παρουσιάστηκε στο Πεντάγωνο, τη Βρετανική Κοινοπολιτεία, τους Ασιάτες Πρεσβύτερους και τους Ρώσους, έχει ως εξής:


Σχέδιο για τις ΗΠΑ έκδοση 2.0

Η Εταιρία των Η.Π.Α. χρεοκόπησε. Το Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας του Σεντ Λούις και άλλοι λένε ότι έχει πάνω από 200 τρισεκατομμύρια δολάρια σε χρέος και μη χρηματοδοτούμενες υποχρεώσεις. Το χρέος έχει αυξηθεί εκθετικά τα τελευταία χρόνια. Οι προσπάθειες να μετακυλιστεί το χρέος αυτό είναι μαθηματικά καταδικασμένες. Η μόνη επιλογή είναι η επίσημη κήρυξη πτώχευσης. Όταν μια εταιρεία πτωχεύει, ακόμη και μια μεγάλη εταιρεία, έρχεται νέα διοίκηση για να αναλάβει τα ακόμα βιώσιμα μέρη της χρεοκοπημένης οντότητας.

Ωστόσο, σε αυτήν την περίπτωση, δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με την πτώχευση των ΗΠΑ. Έχουμε να κάνουμε με την πτώχευση των κυρίως ευρωπαϊκών αριστοκρατικών οικογενειών που κατέχουν τον ΟΗΕ, την BIS, το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα κ.λπ. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για την ανάληψη της ανώτατης διοίκησης όλων αυτών των οντοτήτων.

Ας εξετάσουμε τον ΟΗΕ. Τα πέντε μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ είναι οι ΗΠΑ, η Ρωσία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και η Κίνα. Μόνο ένα από αυτά τα έθνη δεν είναι δυτικό. Ως εκ τούτου, προτείνουμε τη δημιουργία ενός νέου συμβουλίου ασφαλείας που θα αποτελείται από εκπροσώπους καθεμίας από τις ακόλουθες επτά περιφέρειες: Αφρική, Αμερική (Βόρεια και Νότια), Ασία και Αυστραλασία, εξαιρουμένης της Κίνας, Κίνα, Ευρώπη συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, Ινδία και Ισλαμικός κόσμος.

Οι αποφάσεις θα λαμβάνονται με πλειοψηφία και τα βέτο θα ισχύουν μόνο για τις περιφέρειες που ασκούν βέτο. Προβλέπεται επίσης ειδικός ρόλος βέτο για τα Πρώτα Έθνη (First Nations) και τους πρεσβύτερους.

Αυτό το σώμα θα αναλαμβάνει μόνο θέματα που επηρεάζουν τον πλανήτη στο σύνολό του. Τα υφιστάμενα εθνικά κράτη θα συνεχιστούν λίγο πολύ όπως έχουν σήμερα.

Το επταμελές παγκόσμιο συμβούλιο θα προεδρεύσει επίσης ενός παγκόσμιου οργανισμού μελλοντικού σχεδιασμού (με επτά περιφερειακά γραφεία) ο οποίος θα αναλαμβάνει έργα παγκόσμιας βελτίωσης πολύ μεγάλα για να υλοποιηθούν από μεμονωμένα έθνη-κράτη. Αυτά θα περιλαμβάνουν αντικείμενα όπως ο τερματισμός της φτώχειας, η διακοπή της περιβαλλοντικής καταστροφής, η αναπλήρωση των ωκεανών, η αύξηση της συνολικής παγκόσμιας βιομάζας και ο αποικισμός του σύμπαντος. Τα λειτουργικά και βιώσιμα τμήματα των υφιστάμενων παγκόσμιων και περιφερειακών οργανισμών θα ενσωματωθούν σε αυτή τη νέα δομή.

Όσον αφορά τις Ηνωμένες Πολιτείες, μια νέα οντότητα, με έδρα έξω από την Ουάσιγκτον DC (ίσως το Αϊντάχο, το γεωγραφικό κέντρο της Βόρειας Αμερικής) θα αναλάβει υπηρεσιακό ρόλο για να διατηρήσει τα ζωτικά μέρη του τρέχοντος καθεστώτος των ΗΠΑ (αστυνομία, έλεγχος εναέριας κυκλοφορίας, στρατός, νοσοκομεία κ.λπ.) σε λειτουργία.

Σε αυτό το σενάριο, οι στρατιωτικοί των ΗΠΑ και του Καναδά θα χρησιμοποιήσουν το σύστημα έκτακτης ανάγκης και τα υπάρχοντα δίκτυα μέσων ενημέρωσης για να ενημερώσουν τον πληθυσμό σχετικά με τη χρεοκοπία της εταιρείας ΗΠΑ. Θα εξηγήσουν ότι τόσο η χρεοκοπία, όσο και το γεγονός ότι οι πολιτικές κυβερνήσεις στον Καναδά και τις ΗΠΑ είχαν καταληφθεί από γκάνγκστερ, ήταν οι λόγοι της κήρυξης κατάστασης έκτακτης ανάγκης. Μια μεταβατική κυβέρνηση θα διοικείται από το στρατό και επιλεγμένο προσωπικό από υπάρχουσες κυβερνητικές και εταιρικές οντότητες για να προεδρεύσει της αποκατάστασης της βιώσιμης δημοκρατίας, του ελεύθερου Τύπου και της αξιοκρατίας. Όλα θα γίνουν με απόλυτα διαφανή τρόπο με συνεχή ανατροφοδότηση από τους ανθρώπους.

Η μεταβατική κυβέρνηση δεν θα ευθύνεται για τα χρέη της πτωχευμένης εταιρείας.

Σε μεταγενέστερη ημερομηνία, θα υπάρξει επίσης διαπραγμάτευση για ένωση με τη Λατινική Αμερική.

Όσον αφορά την Ευρώπη, το Συμβούλιο των 47 εθνών της Ευρώπης θα χρησιμοποιηθεί ως βάση για ένα νέο είδος περιφερειακής ένωσης που θα αποτελέσει αντικείμενο διαπραγματεύσεων από τα εμπλεκόμενα έθνη. Ρωσία και ΝΑΤΟ θα παρέχουν στρατιωτικές εγγυήσεις.

Οι άλλες προαναφερθείσες περιφέρειες θα λάβουν τις δικές τους αποφάσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα προχωρήσουν.

Αυτή η πρόταση έχει γίνει αποδεκτή ως βάση για λεπτομερείς διαπραγματεύσεις που θα επεξεργαστούν οι παγκόσμιοι ηγέτες τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με τις πηγές της MI6, των P3 Ελευθεροτεκτόνων και της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο κόσμος αντιμετωπίζει ακραίους κινδύνους και χάος καθώς η Χαζαρική Μαφία παλεύει με νύχια και με δόντια για την επιβίωσή της. Τα σημάδια του χάους, φυσικά, πολλαπλασιάζονται εκθετικά στις περισσότερες δυτικές χώρες, καθώς η Χαζαρική Μαφία προσπαθεί να παραμείνει στην εξουσία επιβάλλοντας το –πέρα από κι από τον ολοκληρωτισμό–σήμα του θηρίου – πιστοποιητικό εμβολιασμών (COVID).

Περιττό να πούμε ότι οι διαρροές από πληροφοριοδότες της Χαζαρικής Μαφίας, οι απεργίες των εργαζομένων, οι μαζικές συλλήψεις κ.λπ., καθιστούν βέβαιο ότι αυτό το σχέδιο επιβολής διαρκούς, καθολικής δουλείας στην ανθρωπότητα είναι καταδικασμένο.

Η πιο κάτω είδηση είναι ένα παράδειγμα:

Τα κουτιά του εμβολίου COVID-19 από την AstraZeneca δείχνουν μια ημερομηνία κατασκευής της 15ης Ιουλίου 2018 . . . Αλλά το «COVID-19» ανακαλύφθηκε μόλις το 2019 και δεν ΕΛΑΒΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2020.

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/how-did-astra-zeneca-manufacture-covid-19-vaccine-in-july-of-2018-before-the-disease-was-even-discovered-or-named

Οι παρακάτω εικόνες δείχνουν μερικές ακόμα από τις πληροφορίες που βγαίνουν.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι έχει γίνει «σημαντική αλλαγή εντός του στρατιωτικο-βιομηχανικού συγκροτήματος», αναφέρουν πηγές της MI6. «Όλες οι αστυνομίες του κόσμου και όλες οι υπηρεσίες πληροφοριών του κόσμου έχουν βαρεθεί με όλο αυτό, έχουμε πήξει κι αρκετά ως εδώ. Φτάνουμε στο σημείο όπου θα πούμε «ανατινάξτε τους περισσότερους». Η συντριπτική πλειοψηφία των διασημοτήτων είναι βιαστές. Έχουμε αποδείξεις για όλους τους και το γνωρίζουν. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι νεκροί, αυτοί που βλέπουμε είναι σωσίες. Όταν κυκλοφορήσουμε τις πληροφορίες μας, θα έχουν πεθάνει όλοι. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε πολύ σκληρά».

Αυτός ο αγώνας γίνεται και άλλη μια φορά προσωπικός για τον παρόντα ανταποκριτή σας. Ο Munakata Hisao, ένας 73χρονος γιατρός που βγάζει λόγους για τους ίδιους ανθρώπους που οργανώνουν τις εκδηλώσεις μου, πέθανε υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Στις διαλέξεις του εξηγούσε λεπτομερώς γιατί τα εμβόλια είναι επικίνδυνα και η πανδημία ύποπτη. Στα τέλη Αυγούστου αρρώστησε μετά από μια δημόσια παρουσία. Του είπαν να κάνει τεστ PCR, αλλά αρνήθηκε. Αργότερα βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί αρνήθηκε πάλι να κάνει τεστ PCR και χρησιμοποίησε ένα κινέζικο βότανο που ονομάζεται Ara. Μετά καλυτέρευσε. Καθώς ετοιμαζόταν να φύγει από το νοσοκομείο, η κατάστασή του ξαφνικά επιδεινώθηκε και πέθανε στις 29 Σεπτεμβρίου. Επίσης, έξι άτομα που παρακολούθησαν τη διάλεξή του τον Αύγουστο αρρώστησαν και αυτά και πέθαναν. Παρόλο που ο γιατρός αρνήθηκε να κάνει τεστ PCR, ο θάνατός του δηλώθηκε ως περιστατικό COVID 19.

Ένας άλλος συνάδελφός μου που έδινε διαλέξεις με τον Δρ Munakata λέει ότι παρουσίασε σοβαρή διάρροια το ίδιο διάστημα. Ισχυρίζεται ότι θεράπευσε τον εαυτό του με νηστεία. Αυτό ακριβώς έκανα όταν παρουσίασα διάρροια αφού έφαγα μια ομελέτα στην πτήση μου με την Air Canada κατά την επιστροφή μου από τον Καναδά στα τέλη Αυγούστου. Αργότερα κάποιος χτύπησε το κουδούνι μου ισχυριζόμενος ότι ελέγχει για συμπτώματα COVID και φάνηκε έκπληκτος που με βρήκε ζωντανό.

Στις 14 Οκτωβρίου με προειδοποίησαν ότι γκάνγκστερ σε μια Rolls Royce με πινακίδα κυκλοφορίας 311x Tsu 11(品川311xつ11) της Shinagawa με περίμεναν σε ενέδρα έξω από μια δημόσια ομιλίας που είχα.

Στις 10 Μαρτίου 2011 η κόρη του Μασάρου Τακούμι –

https://en.wikipedia.org/wiki/Masaru_Takumi

–του οικονομικού επόπτη της μεγαλύτερης ιαπωνικής συμμορίας, της Yamaguchi Gumi (ο οποίος σκοτώθηκε το 1997) – επέμεινε να συναντηθούμε επειγόντως. Όταν συναντηθήκαμε μου είπε ότι της είχαν δώσει εντολή να βάλει στο τηλέφωνό μου συναγερμό ώστε να χτυπήσει στις 11 το πρωί της 11ης Μαρτίου, την ημέρα του τσουνάμι. Ήμουν επίσης τυλιγμένος με ένα πανί γύρω από τη μέση μου «που περιείχε φυτικά ιάματα» και μου είπαν να το κρατήσω για 24 ώρες. Ήμουν σίγουρος ότι περιείχε δηλητήριο και το έβγαλα μόλις γύρισα σπίτι. Τι πιστεύετε λοιπόν, ήταν σύμπτωση που με περίμενε ένα αυτοκίνητο με τον αριθμό 311x tsu 11;

Όταν έλεγξα αυτό το περιστατικό με διάφορους γκάνγκστερ και ακροδεξιούς πλησίον του Αυτοκράτορα, είπαν ότι αυτοί οι άνθρωποι έκαναν υπεργολαβίες για τους Ροκφέλερ και τους Ρότσιλντς. «Είναι θυμωμένοι επειδή ο [πρώην υπουργός Οικονομικών Heizo] Takenaka έχει χάσει την ικανότητα να λεηλατεί για λογαριασμό τους το ιαπωνικό συνταξιοδοτικό ταμείο», εξήγησε ένας δεξιός. Μια αντεπίθεση βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη. Το μεγαλύτερο μέρος του ιαπωνικού υποκόσμου δεν είναι ενταγμένο στη μισθοδοσία της Χαζαρικής Μαφίας και πολεμά τους γκάνγκστερ που εξακολουθούν να έχουν σύμβαση μαζί της.

Σε μια τελευταία σημείωση αυτή την εβδομάδα, λαμβάνουμε πολλές αναφορές για τη μυστική διαστημική δύναμη που καταστρέφει υπόγειες βάσεις γύρω από τον πλανήτη για να προετοιμαστεί για την «πλανητική απελευθέρωση». Ως θέμα αρχής, εμμένω στον ορατό κόσμο του «εδώ και τώρα».  Σε αυτό το επίπεδο, μπορούμε σίγουρα να δούμε ότι έχουν σημειωθεί πολλοί σεισμοί σε όλο τον κόσμο με το ίδιο επίκεντρο στα 10 χιλιόμετρα κάτω από το έδαφος, και ότι κινούνται σε ευθείες γραμμές.

Ίσως πράγματι να είναι αλήθεια ότι καταστρέφονται τα υπόγεια δίκτυα σηράγγων. Θα δούμε.
Εν τω μεταξύ, η μάχη για τον πλανήτη Γη θα συνεχιστεί μέχρι η ανθρωπότητα να απελευθερωθεί τελικά μετά από χιλιετίες δουλείας. 

Benjamin Fulford.

ΣτΜ εδώ μπορείτε να ελέγχετε τους σεισμούς στον πλανήτη:

https://www.earthquakes.gr/loc_eq/earthquakes-world.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου