Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου χρησιμοποίησε μια εμφανίσιμη γυναίκα ενάντια στον πρόεδρο της Αμερικής.

 

Υβριδικός πόλεμος όπως έχει αναφέρει η κορυφαία στήλη στην Ελληνική επικράτεια Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και ιστορία (Επικρατέειν η Απόλλυσθαι), η οποία αναφέρει πρώτη και συνεχώς από το 2006, δεν γίνεται μόνον στην Ελλάδα, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Στα πλαίσια αυτά ο Βλαντιμίρ Πούτιν χρησιμοποίησε μια εμφανίσιμη γυναίκα, ενάντια στον προεδρο της Αμερικής. 

 

H Ντάρια Μπογιαρσκάγια ήταν στην ομάδα Πούτιν στη συνάντηση που είχαν με τον Τραμπ το 2019 - Το Κρεμλίνο έσπευσε να διαψεύσει ότι ο Πούτιν την χρησιμοποίησε ως «παγίδα».

Στην αποκάλυψη ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν χρησιμοποίησε ένα «μυστικό όπλο» προκειμένου να διαταράξει την προσοχή του Ντόναλντ Τραμπ κατά τη συνάντηση που είχαν οι δύο ηγέτες το 2019 για τη Σύνοδο Κορυφής του G20 στην Ιαπωνία, προέβη η πρώην εκπρόσωπος Τύπου στο Λευκό Οίκο. Ο λόγος για την Ντάρια Μπογιαρσκάγια που την προσέλαβε ο Ρώσος πρόεδρος ως διερμηνέα, προκείμενου να... ξεμυαλίσει τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο, σύμφωνα με το νέο βιβλίο της Στέφανι Γκρίσαμ. «Εντάξει. θα είμαι λίγο πιο σκληρός με εσένα για μερικά λεπτά, αλλά θα είναι για τις κάμερες και αφού φύγουμε θα μιλήσουμε», αναφέρει πως είπε ο Τραμπ στον Πούτιν σε σχετικό απόσπασμα, σύμφωνα με τη Daily Mail η Γκίσαμ.

Image

Σύμφωνα με τους “New York Times” και όπως αναφέρει στο βιβλίο της η Γκίσαμ, η ειδική σε θέματα ρωσικών θεμάτων, Φιόνα Χιλ, θεώρησε ύποπτη την παρουσία της δίγλωσσης καλλονής. Καθώς ξεκίνησε η συνάντηση, η Φιόνα Χιλ έσκυψε και με ρώτησε αν είχα παρατηρήσει τη μεταφράστρια του Πούτιν, η οποία ήταν μια ιδιαίτερα ελκυστική μελαχρινή γυναίκα με μακριά μαλλιά, όμορφο πρόσωπο και υπέροχη φιγούρα. Μου είπε τότε πως “υποψιάστηκε ότι η γυναίκα είχε επιλεγεί από τον Πούτιν ειδικά για να αποσπάσει την προσοχή του προέδρου μας», αναφέρει χαρακτηριστικά η Γκρίσαμ.

Image

Στα social media, η Μπογιαρσκάγια αναφέρει ότι εργάζεται στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΟΑΣΕ και το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών. Αν και στην Οσάκα, η Ρωσίδα διερμηνέας ήταν ντυμένη όπως αρμόζει σε μία συνάντηση ηγετών, στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ποζάρει όλο νάζι με ελάχιστα ρούχα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου