Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Οι πρώτοι πυροβολισμοί του Γ’ παγκοσμίου πολέμου έπεσαν στα σύνορα Πολωνίας-Λευκορωσίας καθώς ξεκινά η κατάρρευση της ΕΕ.


Tα γεγονότα εξελίσσονται με ιλιγγιώδεις ταχύτητες τώρα, με τεράστιες αλλαγές στην Ευρώπη, την Ιαπωνία, την Κίνα και αλλού. Αυτό θα πρέπει να οδηγήσει στην απελευθέρωση των Ηνωμένων Πολιτειών σύντομα.

Το πιο συνταρακτικό γεγονός ήταν οι πυροβολισμοί που έπεσαν από τον στρατό της Λευκορωσίας εναντίον του πολωνικού στρατού στα σύνορα των δύο χωρών. Ακολουθούν ορισμένες παραθέσεις ειδήσεων που το περιγράφουν:

Η Άννα Μιχάλσκα, εκπρόσωπος Τύπου των Συνοριοφυλάκων της Πολωνίας, δήλωσε ότι οι λευκορωσικές δυνάμεις την Πέμπτη πυροβόλησαν εναντίον πολωνικών στρατευμάτων κατά μήκος των ανατολικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης… Η περιοχή κατά μήκος των συνόρων είναι απαγορευμένη, ως μέρος της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που επέβαλε η Πολωνία στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ισχυρίζονται ότι η υποστηριζόμενη από τη Μόσχα λευκορωσική κυβέρνηση οργανώνει και ενθαρρύνει τους ανθρώπους να εισέλθουν στο έδαφος της ΕΕ ως μέρος ενός «υβριδικού πολέμου» σε αντίποινα για τις δυτικές κυρώσεις κατά της απολυταρχικής κυβέρνησης του Μινσκ.

https://abcnews.go.com/International/wireStory/belarus-forces-open-fire-polish-troops-border-80475689

Πρόκειται για κίνηση των ρωσικών πατριωτικών δυνάμεων να καλύψουν το κενό που δημιουργείται από την πτώση της Άνγκελα Χίτλερ και της ναζιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσής της, αναφέρουν πηγές της ρωσικής FSB καθώς και άλλες πηγές. Είναι η ώρα της εκδίκησης για την ανατροπή από μεριάς των ναζιστών της πνευματικής καρδιάς της Ρωσίας, Ουκρανίας, καθώς και για αμέτρητες άλλες κακοποιήσεις του ρωσικού λαού, αναφέρουν οι πηγές.

Μη γελιέστε, το να πυροβολούν σκόπιμα οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις εναντίον μιας χώρας του ΝΑΤΟ ισοδυναμεί με επίσημη κήρυξη πολέμου. Αυτό είναι δυνατό επειδή ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών δεν πρόκειται να πολεμήσει τη Ρωσία για να προστατεύσει τις φασιστικές δυνάμεις που ελέγχουν την ΕΕ.

Ένα τέτοιο εμφανές σημάδι μπορεί κανείς να δει σε αυτές τις ειδήσεις: Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το FBI ερευνούν μια ομάδα επτά Αμερικανών μαχητών στο πλαίσιο του ομοσπονδιακού νόμου εγκλημάτων πολέμου για εγκλήματα πολέμου [στην Ουκρανία] … Κανείς, αναφέρουν οι ειδικοί, δεν έχει διωχθεί ποτέ, πόσο μάλλον να καταδικαστεί, σύμφωνα με το Νόμο περί Εγκλημάτων Πολέμου των ΗΠΑ.

https://www.buzzfeednews.com/article/christopherm51/craig-lang-ukraine-war-crimes-alleged

Χωρίς την Αμερικανική υποστήριξη, τα ηπειρωτικά ευρωπαϊκά έθνη (όχι το Ηνωμένο Βασίλειο) δεν θα έχουν καμία άλλη επιλογή από το να δεχτούν τη Ρωσία ως νέο προστάτη τους. Η Ρωσία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το 47μελές Συμβούλιο της Ευρώπης,

https://www.coe.int/en/web/portal

-την ηγετική οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων της ηπείρου- ως βάση για μια νέα οργάνωση που θα αντικαταστήσει την ΕΕ, αναφέρουν ρωσικές πηγές και πηγές της MI6.

Υπάρχουν πολλά άλλα σημάδια της κατάρρευσης της ΕΕ. Για παράδειγμα, υπάρχει τώρα ανοιχτή συζήτηση για την αποχώρηση της Πολωνίας από την ΕΕ ή αλλιώς Polexit, αφού τα πολωνικά δικαστήρια δήλωσαν ότι είναι υπεράνω της ΕΕ. Συγκεκριμένα –σε μια νίκη για τη δημοκρατία– το Συνταγματικό Δικαστήριο της Πολωνίας αποφάνθηκε ότι βασικά άρθρα μιας από τις βασικές συνθήκες της ΕΕ ήταν ασύμβατα με το πολωνικό δίκαιο.

Ένα άλλο μεγάλο σημάδι ότι η ΕΕ καταρρέει είναι η σχεδόν ταυτόχρονη πτώση των κυβερνήσεων στην Αυστρία και την Τσεχική Δημοκρατία. Σε κάτι που βγήκε κατευθείαν από το Χόλιγουντ, ο Τσέχος Πρόεδρος Μίλος Ζέμαν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όταν το κόμμα του Πρωθυπουργού Andrej BabišANO, έχασε τις εκλογές εκεί. Η έρευνα της Pandora Papers αποκάλυψε ότι ο Babiš μετέφερε κρυφά 22 εκατομμύρια δολάρια μέσω υπεράκτιων εταιρειών το 2009 για να αγοράσει ένα ακίνητο στη Γαλλική Ριβιέρα πριν εισέλθει στην πολιτική. Ο Ζέμαν σίγουρα μπήκε στο νοσοκομείο σε μια κίνηση καθυστέρησης της εγκατάστασης μιας νέας κυβέρνησης που θα ερευνούσε αυτές τις εγκληματικές συναλλαγές.

https://www.bbc.com/news/world-europe-58863671

Στην Αυστρία επίσης, ο Καγκελάριος Σεμπάστιαν Κουρτς παραιτήθηκε λόγω σκανδάλου διαφθοράς.

https://www.bbc.com/news/world-europe-58856796

Αυτό που έχουν κοινό αυτά τα έθνη είναι ότι ήταν μέρος της Αυστροουγγρικής Αυτοκρατορίας. Θυμηθείτε, ήταν στην πρώτη-πρώτη συνεδρίαση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός που ο μέλλων Αυστρο-Ούγγρος αυτοκράτορας και κληρονόμος της οικογένειας των Αψβούργων, Otto von Habsburg, παρουσίασε τον Klaus Rothschild (Schwab) ως μπροστάρη του. Ο Schwab είναι ο τύπος πίσω από τη «Μεγάλη Επαναφορά» και την ψεύτικη πανδημία.

Δεν θα αργήσει ο μπράβος του Ρότσιλντ, Εμμανουέλ Μακρόν, να γίνει το επόμενο ντόμινο που θα πέσει, υπόσχονται οι Γάλλοι πατριώτες. Η γκιλοτίνα εφευρέθηκε για ανθρώπους σαν κι αυτόν.

Σε αυτό το πλαίσιο έχει ενδιαφέρον ότι η ΕΕ ακύρωσε τις εμπορικές συνομιλίες με την Αυστραλία· σύμφωνα με ισχυρισμούς, επειδή δεν αγοράζουν πλέον υποβρύχια και ελικόπτερα από αυτούς. Στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει ότι οι Ρότσιλντ τώρα χάνουν επίσης την Αυστραλία.

https://www.abc.net.au/news/2021-10-09/us-to-sell-12-attack-helicopters-to-australia-aukus-/100526744

Εδώ είναι ένα από τα πολλά σημάδια ότι οι Καναδοί ξυπνούν επίσης:

Οι μέρες του Τζάστιν Κάστρο είναι σίγουρα μετρημένες.

Εντάξει, ας δούμε τώρα την κατάσταση στις ΗΠΑ. Εδώ βλέπουμε ανοιχτή εξέγερση με τη μορφή απεργίας των πιλότων, στρατιωτική κίνηση στα κεντρικά γραφεία του Facebook και πολλά άλλα.

Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσει ο κόσμος, όμως, είναι ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει τις ΗΠΑ πίσω στη δημοκρατία και την ανεξαρτησία. Θυμηθείτε, πληροφορίες ανοιχτού κώδικα σε μέρη όπως το Forbes και η Wall Street Journal δείχνουν ότι διασώθηκε από τους Rothschilds κάθε φορά που χρεοκόπησε ως επιχειρηματίας. Ο Τραμπ ζητά επίσης ανοιχτά να εμβολιαστούν όλοι για μια ανύπαρκτη πανδημία.

Ο στρατηγός Μάικλ Φλιν δήλωσε ότι ο αμερικανικός στρατός προσέφερε στον Τραμπ την ευκαιρία να ανατρέψει τις κλεμμένες εκλογές του 2020 και ο Τραμπ τους πρόδωσε αρνούμενος. Για το λόγο αυτό, η Κοινωνία των Λευκών Δράκων έστειλε έναν εκπρόσωπο να συναντηθεί αυτοπροσώπως με τον Φλιν την περασμένη εβδομάδα. Η ιδέα ήταν να προτείνει στον Φλιν η θέση του μεταβατικού προέδρου των ΗΠΑ μετά την επίσημη πτώχευση της Αμερικανικής Εταιρείας. Σύμφωνα με το μέλος της Οικογένειας των Δράκων, ο Μάικλ Φλιν δεν είναι αξιόπιστος. Ο Φλιν είπε στον εκπρόσωπο της Κοινωνίας των Λευκών Δράκων ότι δεν είχε ακούσει ποτέ για την οικογένεια των δράκων ή για τον παρόντα συγγραφέα και το έργο του. Εφόσον ήταν επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας, αυτό σημαίνει ότι είτε λέει ψέματα, είτε είναι χαζός, είτε είναι εκτός λειτουργίας εντελώς είτε εργάζεται κρυφά για τη Χαζαρική Μαφία.

Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες επιβεβαίωσαν τις αμφιβολίες για τον Φλιν στέλνοντάς μας αποδείξεις ότι έχει διασυνδέσεις με μια αίρεση ψευτο-πνευματιστών που συνδέονται με τον Αδόλφο Χίτλερ.

Για το λόγο αυτό, η Κοινωνία των Λευκών Δράκων προτείνει τώρα τον Robert F. Kennedy Jr. ως πιθανό μεταβατικό πρόεδρο μετά την πτώχευση του κεφαλαίου 11 των ΗΠΑ. Ωστόσο, ως θέμα αποκάλυψης, παρακαλώ σημειώστε ότι ο παρών συγγραφέας είναι μακρινός συγγενής με τον Kennedy, καθώς κατάγεται από την αδελφή της πατρικής προγιαγιάς μου McCarthy (σύμφωνα με τη γιαγιά μου). Ο Κένεντι είναι αν μη τι άλλο ξεκάθαρα έξυπνος, σαφής και καλά ενημερωμένος, κάτι που αποτελεί σπανιότητα στην πολιτική των ΗΠΑ αυτή την εποχή.

Σε κάθε περίπτωση, η φατρία Rothschild/Rockefeller πίσω από το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν απέχει πολύ από το να είναι τελειωμένη, και αγωνίζονται με νύχια και με δόντια για να παραμείνουν στην εξουσία. Χρησιμοποιούν κάθε τέχνασμα στο οπλοστάσιό τους για να αποφύγουν να κηρυχθούν αφερέγγυοι στις 18 Οκτωβρίου.

Για παράδειγμα, προσπαθούν να εκδώσουν ένα «νόμισμα» 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων, το οποίο θα υποστηρίζεται από το SDR, για να διατηρήσουν το αξιόχρεό τους, σύμφωνα με πηγές της MI6 και δημοσιεύματα των ΜΜΕ.

https://www.axios.com/trillion-dollar-platinum-coin-mint-janet-yellen-223e7722-d7ba-47c9-b5f6-49a841d181de.html

Φαίνεται επίσης να προσπαθούν να λεηλατήσουν την ιαπωνική γεωργική τράπεζα Norinchukin για την επιβίωσή τους. Σύμφωνα με διάφορες ειδήσεις, μια ομάδα γνωστή ως «Octagon Investment Partners» κατάφερε να πάρει 500 εκατομμύρια δολάρια από «Εγγυημένες Δανειακές Υποχρεώσεις» ή CLOs (Collateralized Loan Obligations) από αυτή την τράπεζα την περασμένη εβδομάδα. Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με την MI6 και άλλες πηγές, ότι χρησιμοποιούν πραγματικά χρήματα που κατατέθηκαν στο Norinchukin ως εγγύηση και τα αξιοποιούν πολλαπλασιασμένα 100 φορές για να δημιουργήσουν «50 δισεκατομμύρια δολάρια». Αυτό είναι μέρος των χρημάτων που προφανώς χρησιμοποίησαν για να οδηγήσουν την πτώχευση σε αναβολή λίγων εβδομάδων.

https://www.bnnbloomberg.ca/japan-s-nochu-tiptoes-back-into-clo-market-after-long-absence-1.1661616?fr=operanews

Ωστόσο, δεδομένου ότι οι ΗΠΑ κατέγραψαν εμπορικό έλλειμμα στο ρεκόρ των 73,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων μόνο τον Αύγουστο, βλέπετε ότι ακόμη και 50 δισεκατομμύρια δολάρια δεν πρόκειται να τους πάνε και πολύ μακριά.

Οι άνθρωποι πίσω από το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν διεξήγαγαν επίσης έκτακτες συνομιλίες με τους Κινέζους στη Ζυρίχη της Ελβετίας την περασμένη εβδομάδα, σε μια απελπισμένη προσπάθεια εκβιασμού πεολειχίας των Κινέζων ταυτόχρονα, με σκοπό την αναχρηματοδότηση.

Οι συνομιλίες αυτές, οι οποίες «διεξήχθησαν κεκλεισμένων των θυρών σε ξενοδοχείο του αεροδρομίου της Ζυρίχης», καθοδηγήθηκαν από τον σύμβουλο εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ Τζέικ Σάλιβαν και τον Κινέζο ομόλογό του ανώτερο διπλωμάτη Yang Jiechi. Οι δημόσιες δηλώσεις και των δύο πλευρών χρησιμοποίησαν φράσεις όπως «ξεκάθαρα» και «ευρείας κλίμακας». Η αμερικανική πλευρά δήλωσε επίσης ότι η Κίνα πρέπει να «αποφύγει τους λανθασμένους υπολογισμούς που θα μπορούσαν να προκαλέσουν την εκτροπή του ανταγωνισμού προς τη σύγκρουση». Ο Σάλιβαν αργότερα είπε «Δεν νομίζω ότι [ο Γιανγκ] αποδέχτηκε απαραίτητα την άποψή μας». Με άλλα λόγια, έγιναν απειλές και υποσχέσεις, αλλά δεν επιτεύχθηκε συμφωνία.

http://www.news.cn/english/2021-10/07/c_1310229525.htm

https://www.zerohedge.com/political/biden-xi-hold-virtual-summit-years-end-us-china-talks-zurich-end-positive-tone

https://www.axios.com/biden-xi-summit-china-taiwan-17a175db-b102-4447-9a1d-36c17e3298cd.html

Αυτό είναι το ύφος των επίσημων σχολίων που εξέδωσε η Κίνα μετά τις συνομιλίες: Η αύξηση του ορίου χρέους δεν επιτρέπει νέες ομοσπονδιακές δαπάνες, αλλά επιτρέπει μόνο στο Υπουργείο Οικονομικών να δανειστεί πρόσθετα κεφάλαια για να καλύψει δαπάνες που έχουν ήδη εγκριθεί από το Κογκρέσο, αλλά, με μια παράταση που διαρκεί λίγες μόνο εβδομάδες, οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν την πραγματική πιθανότητα αθέτησης πληρωμών… «Επειδή οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν αθετήσει ποτέ τις υποχρεώσεις τους, ένα τέτοιο γεγονός αναμένεται να διαδοθεί ευρέως και να είναι καταστροφικό για την αμερικανική (και παγκόσμια) οικονομία»,  ανέφεραν οι οικονομολόγοι στο Συμβούλιο Οικονομικών Συμβούλων του Λευκού Οίκου σε ανάρτησή τους σε ιστολόγιο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

http://www.news.cn/english/2021-10/09/c_1310235039.htm

Επίσης, η αμερικανική πλευρά προφανώς άρχισε να υλοποιεί τις απειλές της σαμποτάροντας ένα εργοστάσιο που προμηθεύει τον ρωσικό αγωγό φυσικού αερίου στην Κίνα. Πρόκειται για επανάληψη του παλιού και γνώριμου νταηλικιού «κόβεις τα λεφτά μας, κόβουμε την ενέργειά σου».

https://www.zerohedge.com/commodities/gazprom-plant-connected-russia-china-gas-pipeline-shuttered-due-fire

Έχει επίσης γίνει μια εκστρατεία δυσφήμησης της Ρωσίας κατηγορώντας την για αύξηση των τιμών του φυσικού αερίου στην Ευρώπη. Αυτό που συνέβη είναι ότι η αγορά μετρητών (spot market) έχει χειραγωγηθεί για να φανεί ότι οι τιμές του φυσικού αερίου αυξάνονται κατά αρκετές ποσοστιαίες μονάδες. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος του φυσικού αερίου πωλείται μέσω μακροπρόθεσμων συμβάσεων και αυτοί οι χειρισμοί της αγοράς μετρητών έχουν ελάχιστη ουσιαστική επίδραση.

Σύμφωνα με τη ρωσική FSB, οι Ολιγάρχες που κρύβονται στην Ελβετία ανεβάζουν τις τιμές των τροφίμων και της ενέργειας σε όλο τον κόσμο επειδή οι άνθρωποι αρνούνται να γίνουν σκλάβοι του χρέους δανειζόμενοι χρήματα που δημιουργήθηκαν από το τίποτα. «Προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα στύβοντας τους απλούς ανθρώπους, αυξάνοντας τις τιμές των ειδών πρώτης ανάγκης για να πληρώσουν τα χρέη τους», εξήγησε η πηγή.

https://www.zerohedge.com/commodities/global-food-prices-hit-fresh-decade-high

Υπάρχει επίσης πολλή ίντριγκα στην Ελβετία που επικεντρώνεται σε προσπάθειες δημιουργίας εσόδων από ιστορικά ασιατικά και από αλλού ομόλογα, σύμφωνα με πηγές της οικογένειας των Ασιατικών Δράκων. Αποδεικνύεται ότι ένας γιος του πρώην ηγέτη των Φιλιππίνων Ferdinand Marcos (από προηγούμενο γάμο με μια Ασιάτισσα μέλος βασιλικής οικογένειας) επέτρεπε στους Rothschilds και τους Rockefellers να εξαργυρώνουν ιστορικά ομόλογα μέσω της UBS και της Goldman Sachs. Αυτό βρισκόταν τελικά πίσω από το οικονομικό σκάνδαλο 1MBD της Μαλαισίας, αναφέρει η πηγή.

https://www.malaysiakini.com/news/594084

https://www.reuters.com/business/finance/kpmg-denies-alleged-breaches-negligence-after-reported-1mdb-lawsuit-2021-07-09/

https://www.ft.com/content/dc8bae40-2a8a-46c6-8ae5-b3bd8938c5d4

Προφανώς, αυτός ο διάδοχος του Μάρκος είναι πλέον νεκρός και όλα τα σχετικά κεφάλαια έχουν «αφαιρεθεί από το σύστημα», αναφέρει η πηγή. «Η εποχή Μάρκος τελείωσε», κατέληξε.

Η πηγή ανέφερε επίσης, «έχουν γίνει πολλές συλλήψεις στη Ζυρίχη αυτή την εβδομάδα και πολλοί επίδοξοι ιδιοκτήτες ομολόγων έχουν σκοτωθεί».

Η πηγή ανέφερε ότι η Τράπεζα της Κίνας, η Τράπεζα της Αμερικής, η Wells Fargo και η HSBC εμπλέκονται τώρα στη δημιουργία ενός νέου και αδιάφθορου κβαντικού χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Εν πάση περιπτώσει, ένας ακόμη λόγος για τον οποίο η Χαζαρική Μαφία ξεμένει από χρήματα είναι ότι προφανώς χάνουν έσοδα από την ηρωίνη του Αφγανιστάν. Αυτός είναι ο λόγος που το «ISIS» (μισθοφόροι των Rockefeller/Rothschild) προσπαθεί να τρομοκρατήσει το Αφγανιστάν και οι Ταλιμπάν αντεπιτίθενται:

Ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν Zabihullah Mujahid  δήλωσε τη Δευτέρα ότι οι Ταλιμπάν πραγματοποίησαν έφοδο σε κρησφύγετο της αφγανικής θυγατρικής του ISIS, γνωστή ως ISIS-K, σε μια «αποφασιστική και επιτυχημένη επίθεση».

Αυτό έκανε τον Michael Kugelman, υποδιευθυντή του Προγράμματος Ασίας στο Wilson Center με έδρα τις ΗΠΑ, να απειλήσει ότι «η επίθεση της Παρασκευής [σε τζαμί στο Αφγανιστάν] θα μπορούσε να αποτελέσει προάγγελο περισσότερης βίας».

https://www.ctvnews.ca/world/taliban-say-they-won-t-work-with-u-s-to-contain-isis-1.5617631

Ωστόσο, ο πολιτικός εκπρόσωπος των Ταλιμπάν Suhail Shaheen δήλωσε στο Associated Press ότι δεν θα υπάρξει συνεργασία με την Ουάσιγκτον για τον περιορισμό της ολοένα και πιο ενεργής ομάδας «ISIS». Με άλλα λόγια, παρά τις απειλές, «τέρμα τα χρήματα ηρωίνης για σας».

Οι Χαζάροι μαφιόζοι ετοιμάζονται τώρα να πραγματοποιήσουν μια έκτακτη συνάντηση των κορυφαίων υπηρετών τους για να προσπαθήσουν να σώσουν την κατάσταση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ψεύτικος Πάπας Φραγκίσκος συναντήθηκε το Σάββατο με την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόσι.

Αριστερά η ανιψιά του Χίτλερ, Eva Barbara Fegelein.
Δεξιά η Νάνσι Πελόσι.

Η Πελόσι βρίσκεται στη Ρώμη για μια συγκέντρωση πανικού των σκλάβων της G20.

Σε κάτι που ίσως σχετίζεται σημειώνουμε επίσης αυτή τη φαινομενικά ενοχλητική είδηση: Τα ιδιωτικά κεφάλαια θα αποκλειστούν από τις επιχειρήσεις συγκέντρωσης και διανομής ειδήσεων, σύμφωνα με έγγραφο δημόσιας διαβούλευσης που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της Εθνικής Επιτροπής Ανάπτυξης και Μεταρρύθμισης, του κορυφαίου οικονομικού σχεδιαστή της Κίνας.

https://www.straitstimes.com/asia/east-asia/china-proposes-bans-on-private-capital-participation-in-media

Ωστόσο, πηγές της CIA στην Ασία αναφέρουν ότι στόχος αυτής της κίνησης μπορεί να είναι οι Ροκφέλερ. Σημειώνουν ότι ένας κάποιος «Jeff Shell εργάζεται στο Rockefeller Plaza και υποστηρίζει την Κίνα. Είναι ο ΜΌΝΟΣ ΥΠΆΛΛΗΛΟΣ στην Peacock TV LLC, η οποία ελέγχει 2.428 εταιρείες.»

https://corporate.comcast.com/news-information/leadership-overview/jeff-shell

Εδώ θα δείτε περισσότερα σχετικά με τις MSNBC & NBC (Θυμηθείτε, το MS στο MSNBC σημαίνει Microsoft) και τη συνεργασία τους με την Κίνα. «Τόσο το MSNBC όσο και το NBC News λειτουργούν από την NBC Universal, μια εταιρεία με εκτεταμένους οικονομικούς δεσμούς με τον ΚΚΚ. Τον Νοέμβριο του 2010, το NBC υπέγραψε συμφωνία με τον κρατικό οργανισμό μέσων ενημέρωσης της Κίνας, Xinhua, για την καθιέρωση επιχειρηματικής συνεργασίας στη μετάδοση διεθνών ειδήσεων. Αυτή ήταν η τελευταία επέκταση της αγοράς στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης από το ΚΚΚ.«

Μετά την υπογραφή της επιχειρηματικής συμφωνίας, το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ αναγνώρισε την Xinhua και πέντε άλλους κινεζικούς κρατικούς οργανισμούς μέσων ενημέρωσης ως «ξένες αποστολές». Έχουν αναγνωριστεί ως άμεσες επιχειρήσεις του ΚΚΚ και δεν λειτουργούν ως ανεξάρτητα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Αυτό σημαίνει ότι οι Rockefellers προσπαθούν να παραμείνουν ενεργοί παραδίδοντας τα αμερικανικά εταιρικά τους μίντια προπαγάνδας στην Κίνα.

Αν οι Κινέζοι προσπαθούν να απομακρύνουν τους Ροκφέλερ, τότε τέλεια. Αν προσπαθούν να στραγγαλίσουν τον ελεύθερο Τύπο, τότε θα καταλήξουν να στραγγαλίζουν την αλήθεια και έτσι, τελικά, τους εαυτούς τους.

Στην Ιαπωνία εν τω μεταξύ, η βασιλεία των Rockefeller/Rothschild ξεκάθαρα τελειώνει. Η νέα κυβέρνηση του Πρωθυπουργού Fumio Kishida σχεδιάζει να επανεκκινήσει την υπηρεσία οικονομικού σχεδιασμού που ήταν το κλειδί για την υψηλή ανάπτυξη της μεταπολεμικής Ιαπωνίας. Η λεγόμενη πανδημία Covid επίσης έχει ξαφνικά τελειώσει εδώ.

Αυτό μπορεί να σχετίζεται με το γεγονός ότι πριν από μήνες δόθηκαν στην ιαπωνική αστυνομία έντυπα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ένας κάποιος Robert Rothschild είχε κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 2015μια μέθοδο ανίχνευσης Covid. Αυτό πυροδότησε ένα αργό φυτίλι της Ιντερπόλ που τώρα ανατινάζει την κυριαρχία των Ρότσιλντ, Ροκφέλερ και της Χαζαρικής Μαφίας σε όλο τον κόσμο.

Του Benjamin Fulford.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου