Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Μοριακός γενετιστής: «Κάνουμε πειράματα στον πληθυσμό με τα mRNA εμβόλια - Δεν μπορούμε να καταγράψουμε παρενέργειες»

 Μάνα υγειονομικός καταγγέλει. Πόσα περιστατικά κρύβουν;;; 







Ποιος θα ασχοληθεί επιτέλους ;;; Πάνω από πενήντα εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Χαλκίδας έχουν μπει σε καθεστώς αναστολής. Ανάμεσά τους είναι γιατροί, νοσηλευτές, λοιπό προσωπικό και αποκλειστικές, ενώ μία μάνα πέταξε «βόμβα» για το παιδί της , 18 ετών, το οποίο έπαθε εσωτερική αιμορραγία μετά την πρώτη δόση του εμβολίου, και ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!


Πόσες παρενέργειες κρύβουν πια!!!


Αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα:


«Το δικό μου το παιδί, ήθελε να εμβολιαστεί για να πάει στο πανεπιστήμιο.


Με την πρώτη δόση εμβολίου που κάναμε, μέσα σε τέσσερις μέρες έπαUε εσωτερική αιμορραγία! Ρώτησα στο νοσοκομείο και μου είπαν ‘μπορεί να κάνει και την δεύτερη δόση, δεν παθαίνει τίποτα’, αλλά κανείς δεν υπογράφει.


Το περιστατικό της κόρης μου δεν έχει καταγραφεί. Δεν καταγράφονται πουθενά (οι πιθανές παρενέργειες). Κανείς δεν διερευνά τίποτα. Το παιδί μου τώρα νοσηλεύεται μετά από δύσκολο χειρουργείο, με 36 αιματοκρίτη, φτάσαμε 25-28».


Δείτε από το 10.00 λεπτό του παρακάτω βίντεο:


Στα μη επαρκώς δοκιμασμένα εμβόλια mRNA αναφέρθηκε και ο μοριακός γενετιστής Αθανάσιος Καλογερίδης, τονίζοντας πως κάνουμε πειράματα σε πολίτες, επικαλούμενος και τα όσα είχε πει προσφάτως ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. 

«Αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τεχνολογία με RNA και DNA, την οποία χρησιμοποιούμε για άλλες ασθένειες. Και αποφασίσαμε να την χρησιμοποιήσουμε τώρα σε μια ιογενής λοίμωξη, ενώ μέχρι στιγμής είχαν προσπαθήσει την χρησιμοποιήσουν με τον ιό της γρίπης και οι δοκιμές ήταν αποτυχημένες. Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται από τις τέσσερις εταιρείες από τις οποίες κάνουμε εμβόλια αυτή τη στιγμή θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εντελώς για άλλες λειτουργίες και όχι γι' αυτή», είπε αρχικά μιλώντας στο «Ανατρεπτικό Δελτίο». 

«Για τα mRNA εμβόλια και τα DNA εμβόλια έχουμε πάρα πολλά ερωτηματικά. Όταν κάνουμε τέτοια εμβόλια σε ένα μεγάλο μέρος πληθυσμού δεν μπορούμε να ελέγξουμε ούτε τις μεσοπρόθεσμες ούτε τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες σε μοριακό επίπεδο, αυτό είναι το πιο βασικό», αποκάλυψε ο μοριακός γενετιστής.

Παράλληλα εξέφρασε την απορία του και για το γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε η γνωστή τεχνολογία εμβολίων«Γιατί δεν χρησιμοποιήσαμε τη γνωστή τεχνολογία εμβολίων, η οποία και γνωστή είναι και τις παρενέργειες ξέρουμε, αφού είχαμε πανδημία και ήταν επείγον; Γιατί χρησιμοποιήσαμε μια τεχνολογία για την οποία δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα και τα ανακαλύπτουμε πειραματιζόμενοι πάνω στον γενικό, υγιή πληθυσμό. Γιατί τα mRNA εμβόλια τα χρησιμοποιούσαμε σε συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού, που ήταν ελεγχόμενες, όπως οι καρκινοπαθείς. Τώρα τα χρησιμοποιούμε για να εμβολιάσουμε υγιείς ανθρώπους χωρίς να ξέρουμε πολλά πράγματα και αυτό το αποδεικνύει η κάρτα που υπάρχει, η οποία δεν έχει γραμμένες πάνω τις παρενέργειες τις οποίες τις καταγράφουν με βάση τις κίτρινες κάρτες, τις οποίες επίσης δεν καταγράφουμε». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου