Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ME AMEΡΙΚΑΝΙΚΗ EΓΚΡΙΣΗ !!!


Την ώρα που oi κατακτημένοι και αδύναμοι πνευματικά στην πλειοψηφία  νεοέλληνες, αναμένουν ανύπαρκτους σωτήρες σε γεωστρατηγικό επίπεδο συντελούνται κοσμογονκές αλλαγές. 

Πολύ συχνά αναφέρεται στην μάχη του Μαντζικέρτ (Αύγουστος 1071), ο πρόεδρος της Τουρκίας τονίζοντας πως ο στόχος του είναι να αναβιώσει την ιστορία βαδίζοντας τα βήματα του Σουλτάνου Άλπ Αρσλάν, που με την επικράτησή του επί των Ρωμαϊκών στρατευμάτων του αυτοκράτορα Ρωμανού Δ’ Διογένη, έθεσε τις βάσεις για την κυριαρχία των Σελτζούκων στην Μικρά Ασία.

Η νίκη των Τούρκων στο Μαντζικέρτ μαζί με την καταστροφή στο Μυριοκέφαλο (1176), από τους Σελτζούκους του Κιλίτζ Αρσλάν ήταν οι πιο καταστροφικές-καθοριστικές ήττες στην ιστορία της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Το ιστορικό γεγονός εκμεταλλεύεται η Τουρκική εξουσία για να φανατίσει το εθνικιστικό στοιχείο (κρατικό-παρακρατικό) και τον απλό λαό, για να προωθήσει τους γεωστρατηγικούς σχεδιασμούς, εις βάρος της Συρίας, του Ιράκ, της Λιβυής, της Ελλάδας και άλλων κρατών στα πλαίσια ανασυστάσεως της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, που συμφωνήθηκε με την Αμερική και την έγκριση της Γερμανίας.

Το σωτήριο έτος 2023 συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του σύγχρονου νεοτουρκικού κράτους, ο Ταγίπ Ερντογάν έχει θέσει ως βασικό στόχο την αποκαθήλωση-εκτόπιση του Μουσταφά Κεμάλ-Ατατούρκ, από την πρωτοκαθεδρία της νεότερης Τουρκικής ιστορίας, παραδίδοντας μία μεγαλύτερη σε έκταση Τουρκία. 

Δεν είναι όμως η μοναδική ημερομηνία που έχει βάλει ορόσημο ο Τούρκος πρόεδρος, καθώς με βάση τις εντολές-υποδείξεις, οι διάδοχοι του από την σέχτα των Χαριζιτών (ΜΙΤ, Γκρίζοι Λύκοι), έχουν πολύ μεγαλύτερους στόχους και αυτό είναι εμφανές από τις κινήσεις σε Συρία, Λιβύη, Ιράκ, Ουκρανία, Ναγκόρνο Καραμπάχ. 

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΝΕΟΘΩΜΑΝΩΝ.

Το 2053 με την συμπλήρωση 600 ετών από την Άλωση (1453), η Τουρκία να είναι στις δέκα ισχυρότερες χώρες του κόσμου (G10) από G17 που είναι σήμερα.

Το 2071 με αφορμή τα 1000 χρόνια από την μάχη στο Μάντζικερτ (1071), η Τουρκία να είναι στις τρεις παγκόσμιες δυνάμεις που θα ορίζουν το μέλλον της ανθρωπότητας.

Τον περασμένο Αύγουστο κατά τον εορτασμό της 949ης επετείου της Μάχης στο Ματζικέρτ, ο Ταγίπ Ερντογάν διανυκτέρευσε στο ίδιο σημείο, που είχε κατασκηνώσει το 1071 ο σουλτάνος Αλπ Αρσλάν !!! 

ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΣΑΜΛΙΤΖΑ.

Στα πλαίσια των γεωστρατηγικών και των γεωπολιτικών του στόχων, ο Ερντογάν έκανε το τζαμί Τσαμλιτζά η Τσαμλουτζά στην Κωνσταντινούπολη. Το νέο τζαμί έχει τέσσερις μιναρέδες ύψους 107.1 μέτρων, με πρότυπο την χρονολογία 1071 κατά την οποία έγινε η μάχη του Ματζικέρτ. Είναι το μεγαλύτερο τζαμί στην Τουρκία με χωρητικότητα 63.000 ανθρώπων. Εντός των εγκαταστάσεών του υπάρχει ένα μουσείο, μία πινακοθήκη, μία βιβλιοθήκη, ένα συνεδριακό κέντρο, καθώς και υπόγειος χώρο στάθμευσης 3.500 οχημάτων !!!

Το συγκεκριμένο τζαμί αποτελεί  ένα από τα μεγάλα σχέδια που έχουν υλοποιηθεί από την Τουρκική κυβέρνηση, με στόχο να καταδείξει την πνευματική, πολιτική, στρατιωτική και την οικονομική δύναμη της νέας Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Επίσης έγινε για να τιμηθεί η ισχυρότερη παγανιστική θεότητα της Τουρκίας ο "θεός" Al Oujah (Ουτζά). Παράλληλα ήταν και ένα μυστικό εθνικιστικό μήνυμα στους Χαριζίτικους πυρήνες, ότι έχει ξεκινήσει η ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. 

Το Τσαμλιτζά η Τσαμλουτζά τζαμί (Μυστική-Χαριζίτικι ονομασία) εγκαινιάστηκε το 2019 από τον πρόεδρο Ερντογάν με το συνολικό κόστος να αγγίζει 66,5 εκ. δολάρια.

Ο Κεμαλισμός καθιερώθηκε από τον πατέρα των Τούρκων το 1930, τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Ο Κεμάλ δημιούργησε το νεοτουρκικό έθνος - κράτος, επάνω στα ερείπια της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Για όσους γνωρίζουν είναι απολύτως βέβαιον ότι χωρίς την οικονομική υποστήριξη του Λένιν η Τουρκία δεν θα ήταν στο επίπεδο που έφτασε μέχρι και σήμερα.

Ο πιο άξιος διάδοχος του Ατατούρκ είναι ο σημερινός πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος έχει ήδη δημιουργήσει την νέα Οθωμανική αυτοκρατορία. Τελικά    τα "οράματα" του Ερντογάν κάθε άλλο παρά ουτοπικά είναι, όπως έλεγαν κάποιοι "αφελείς". Για αυτό σημαντικό είναι να δει κανείς ποιος είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τι είναι ικανός να κάνει.

Στα πλαίσια ανασυστάσεως της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, η Ελλάδα παραχωρήθηκε με την σύμφωνη γνώμη της Αμερικής και της Γερμανίας και με την υποστήριξη του Κατάρ στην Τουρκία. Η Αμερική έχασε τον μικρότερης κλίμακας παγκόσμιο πόλεμο που διεξάγεται στην Συρία. Για να μην διασύρονται άλλο από την Ρωσία, οι ηττημένοι Αμερικάνοι αποφάσισαν την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και παράλληλα ανέθεσαν την διεξαγωγή όλων των πολέμων για λογαριασμό των ΗΠΑ, στον Ερντογάν. Ήδη η Τουρκία έχει κατακτήσει την Βόρεια Συρία, την Λιβύη, το Ναγκόρνο Καραμπάχ και αντικαθιστά την Αμερική στο Αφγανιστάν και όπου κριθεί απαραίτητο. 

Στην προσπάθεια τους από την Ουάσιγκτον να ανασχέσουν την Κινέζική προέλαση, ο Ερντογάν θα φτάσει μέχρι και την Ινδία, εάν και εφόσον χρειαστεί. Η Αμερική με αυτόν τον τρόπο κρατά αλώβητο το γόητρο της, καθώς δεν κινδυνεύει να χρεωθεί νέες ήττες, στα πεδία των μαχών, από την Ρωσία του Πούτιν και παράλληλα δεν έχει απώλειες σε οικονομικό, πολιτικό, γεωστρατηγικό επίπεδο. Ταυτόχρονα δεν έχει απώλειες σε στρατιωτικό δυναμικό και σε εξοπλισμό. 

Ο πιο επιτυχημένος πολιτικός του αιώνα μας, μετά τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ρετζέπ-Ταγίπ Ερντογάν έχει αντιληφθεί ότι η Αμερική είναι σε πλήρη αδυναμία και ότι εξαρτάται αποκλειστικά από τις Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, με αποτέλεσμα να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την θέση του. Δυστυχώς αυτό κάνει ανεξέλεγκτο και ασύδοτο τον Τούρκο πρόεδρο. Το πιο ενδεικτικό παράδειγμα περί αυτού είναι η αγορά των πυραύλων S 400, από την Ρωσία. 

Το μίσος του Ερντογάν και των επιτελών για την Ελλάδα, προέρχεται από πολύ συγκεκριμένες αιτίες και έχει πανάρχαιες ρίζες. Ο πρόεδρος της Τουρκίας όπως έχω αποκαλύψει εδώ και μερικά χρόνια, ανήκει σε μια κλειστή μωαμεθανική-παγανιστική σέχτα. 

Οι Χαριζίτες ( Haridji Meszep) είναι αδελφότητα παγανιστών. Κατά την  επίσημη επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ρ. Ερντογάν στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2017, έστησαν προς τιμήν του, το γλυπτό το οποίο ονόμασαν  “φύλακα-άγγελο” του Παλαιού Φαλήρου. Το γλυπτό τοποθέτησε ο Δήμαρχος. Αυτό το άγαλμα συμβολίζει τον φύλακα-'Θεό" του Τουρκικού κράτους, ο οποίος ιεραρχικά είναι υψιστάμενος του "θεού" Κρόνου. 

Ο ασημένιος κύλινδρος συμβολίζει την σελήνη που λατρεύουν οι Τούρκοι, την οποία έχουν και στην σημαία τους, ως ημισέληνο. Ο κόκκινος “άγγελος” είναι το χρώμα των Τούρκων, του πιο δολοφονικού κράτους της οικουμένης, το οποίο δεν έχει ιστορία παρά μόνον ποινικό μητρώο σύμφωνα με τον δάσκαλο από τον Κιλκίς τον Δημήτρη Νατσιό

Το δαιμονικό γλυπτό είχε τοποθετηθεί στις 5 Δεκεμβρίου 2017, την ημέρα που εορτάζει ο Άγιος Σάββας. Savas στα Τούρκικα σημαίνει πόλεμος. Αυτό το ειδικής τεχνοτροπίας άγαλμα καλωσόριζε τον Χαριζίτι Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα. Ο δαίμονας που ονόμασαν “κόκκινο άγγελο” έχει τις εξής ονομασίες : Al – Oujah, Αλούτζα και Savazios. 

Ο πρόεδρος της Τουρκίας πιστεύει στον Φρυγικό Δαίμονα, Σημιτικής καταγωγής Σαβάζιο-Διόνυσο. Για αυτό οι Τούρκοι πράκτορες της ΜΙΤ στην Ελλάδα, που είναι των ίδιων θρησκευτικών πεποιθήσεων, επιθυμούσαν να τιμήσουν και να καλωσορίσουν με αυτόν τον τρόπο τον ερχομό του μεγάλου παγανιστή Ρ. Ερντογάν, με την τοποθέτηση του γλυπτού σε μια περιοχή που υπάρχει πολύ έντονο το Τουρκικό-παγανιστικό στοιχείο, όπως η περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, του Αλίμου και της Καλλιθέας. 

Εκεί δραστηριοποιείται Χαριζίτικος πυρήνας που βρίσκεται στο μέσον μιας περιοχής που εκτείνεται από την Καλλιθέα έως την Βουλιαγμένη. 

Ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δοθεί σε άτομα που προέρχονται από τα Μικρασιατικά Παράλια και τα οποία συνδέονται με την απόκρυφη θρησκευτική πίστη της σέχτας των Χαριζιτών. 

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι οι "Έλληνες" από τις ομάδες Χαριζιτών της Λέσβου και της Κω, όπως οι Θ. Κουκούλης, Σ. Καραντώνης, Ε.Κ. και ο Σ.Τ. είχαν σταλεί στο Παλαιό Φάληρο, στον Άλιμο, στην Καλλιθέα από την Λέσβο και την Κω, για να έρθουν σε επαφές με τους εκεί πυρήνες, για να καθορίσουν της δαστηριότητες τους. 

Έκτος από την υποδοχή του Ερντογάν στην πόλη των Αθηνών, η ύψωση του σατανικού γλυπτού και η προβολή της σειράς Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής από την τηλεόραση, ήταν ταυτόχρονα και ένα μυστικό σύνθημα προς τα κλιμάκια του Ελλαδικού χώρου ότι ξεκινά η τελική αντεπίθεση για την "ειρηνική" κατάκτηση της Ελλάδας και ότι οι παγανιστικοί-χαριζίτικοι πυρήνες στην Κωνσταντινούπολη, στο Νέο Βουτζά, την Καλλιθέα  Αττικής, στην Ουτζά της Μυτιλήνης και αλλού να ξεκινήσουν τις δραστηριότητες τους. Στα πλαίσια παρόμοιων σκοπών, ο Ερντογάν έκανε τζαμί την Αγία Σοφία. Η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί σήμαινε την  οριστική ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. 

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πού όλους τους μετανάστες, τους πήγαν σε αυτήν την περιοχή της Λέσβου, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή, γενικότερα. Η συγκεκριμένη περιοχή στην Μυτιλήνη έχει από πολύ παλιά, το όνομα Al – Oujah, Αλούτζα (Ουτζά) στα Τουρκικά, που είναι ο πιο σημαντικός θεός-δαίμονας για τους Τούρκους- Παγανιστές. 

Ο πρόεδρος Ερντογάν θεωρεί την Λέσβο το πιο ξεχωριστό νησί, καθώς η περιοχή έξω από την Μυτιλήνη, φέρει το όνομα του πιο σημαντικού Τουρκικού του Τουρκικού παγανισμού. Επίσης είναι πολύ γνωστό ότι τα πανάρχαια χρόνια η Λέσβος ήταν το πιο σημαντικό νησί, σχετικά με την λατρεία του Κρόνου. 

Σε όλη την διάρκεια της Οθωμανικής κατοχής γινόταν κρυφές τελετές από τους Τούρκους Χαριζίτες, στην ευρύτερη περιοχή Ουτζά της Μυτιλήνης. Επί 450 χρόνια στις τελετές για την λατρεία του Al oujah, συμμετείχαν πολλοί σημαντικοί χαριζίτες παράγοντες της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Συνεπώς το νησί της Λέσβου έχει τεράστια θρησκευτική σημασία, καθώς είναι ο ιερότερος τόπος λατρείας, για τους Τούρκους χαριζίτες. Παρά την απελευθέρωση του νησιού, η λατρεία του Τούρκου δαίμονα δεν σταμάτησε ποτέ.

Από τις σχετικές αναφορές μου εδώ και μια δεκαετία ανησύχησαν οι διαμένοντες εν Ελλάδι Τούρκοι παράγοντες-στελέχοι των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, διότι είναι η απ΄ ευθείας συνέχεια των πρώτων Χαριζίτων Σουλτάνων Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή και του Σελίμ Β. Ο Σελίμ ήταν γιος του Σουλεϊμαν του μεγαλοπρεπή. 

Για όσους δεν γνωρίζουν από τα πανάρχαια χρόνια το σπουδαιότερο κέντρο λατρείας του Κρόνου στα νησιά βρίσκεται στην Λέσβο. Για αυτό επιδεικνύουν τεράστιο ενδιαφέρον όλα τα ανθελληνικά νεοταξικά κέντρα. Δεν ήταν καθόλου τυχαία η επίσκεψη του πάπα, του Βαρθολομαίου, της Σάραντον, της Τζολί και της Ράνιας στο νησί. 

Οι Χαριζίτες Τούρκοι δολοφόνησαν τον γιο του Μεσούτ Γιλμάζ.

"Μυστήριο" για την πλειοψηφία εξακολουθεί να παραμένει η δολοφονία του γιού του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ. Ο Μεχμούτ – Γιαβούζ Γιλμάζ είχε βρεθεί νεκρός στις 16 Δεκεμβρίου 2017 μέσα στην οικία του στον Κωνσταντινούπολη.

Την θλιβερή είδηση σχετικά με τον θάνατο του Γιαβούζ, την έμαθαν οι άτυχοι γονείς βρισκόμενοι σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ κατά την επιστροφή τους στην Τουρκία.

Εν τούτοις η αδιαβάθμιτης αξίας πηγές μου, που δεν διαψεύστηκαν ποτέ σχετικά τον Ερντογάν, την ΜΙΤ και τους γκρίζους λύκους ήταν κατηγορηματικές σχετικά με τον θάνατο του Μεχμούτ – Γιαβούζ Γιλμάζ. ότι ήταν μια παγανιστική-εωσφορική δολοφονία η οποία είχε άμεση σχέση με τηνσέχτα των Χαριζιτών και ύψωση του γλυπτού στον δήμο Παλαιού Φαλήρου. Η τοποθέτηση του αγάλματος στο Π. Φάληρο είχε μια σειρά Εθνκιστικών και θρησκευτικών μηνυμάτων. 

Ο Μεσούτ Γιλμάζ (πατέρας του Μεχμούτ-Γιαβούζ), αφήνοντας άναυδους τους πάντες είχε καταγγείλει δημοσίως την πρώην Πρωθυπουργό της Τουρκίας Τ. Τσιλέρ, ως υπεύθυνη σχετικά με τους εμπρησμούς που έγιναν  σε δασικές εκτάσεις της Ελλάδος, από την ΜΙΤ και τους γκρίζους λύκους.

Σε αυτήν την καταστροφική επιχείρηση κατά των Ελληνικών δασών συμμετείχαν εκτός των εθνικιστών γκρίζων λύκων και της ΜΙΤ και η υπηρεσία πληροφοριών στρατοχωροφυλακής, μαζί με  την Αλβανική SHIK, όπως είχε αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός.

Τον Γιλμάζ είχε επιβεβαιώσει και άλλοι Τούρκοι που συμμετείχαν στους εμπρησμούς. 

Τότε οι Χαριζίτες αποφάσισαν να πάρουν την εκδίκηση τους. Από αρχαιοτάτων χρόνων οι θεοί του παγανισμού εκπροσωπούν τα πιο ταπεινά ανθρώπινα πάθη όπως είναι η σεξουαλική διαφθορά-σεξουαλική μαγεία, το μίσος, ο φθόνος, η εκδίκηση κλπ. Για αυτό ο Ερντογάν και η σέχτα του ως γνήσιοι παγανιστές επιθυμούσαν να απολαύσουν τον πόνο των γονιών του δολοφονηθέντος. Για αυτό η σέχτα των Τούρκων παγανιστών επέλεξε να δολοφονήσει τον γιο Γιλμάζ και όχι τον ίδιο. ΟΙ Χαριζίτες ήθελαν να εκδικηθούν τον Μεσούτ Γιλμάζ ο οποίος με τις δηλώσεις είχε δώσει διπλωματικά, στρατιωτικά και πολιτικά δικαιώματα στην Ελλάδα.

Επίσης δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως η δολοφονία έγινε Παρασκευή προς Σάββατο. Η Παρασκευή είναι η ημέρα των Μωαμεθανών και το Σάββατο είναι η ημέρα των Ιουδαίων. Επίσης σημαντικό είναι ότι κάνοντας στην ανάλυση και την σύνδεση των ονομάτων Γιαβούζ και Γιαχβέ μαζί με κάποια άλλα ονόματα καταλήγουμε στον δαίμονα του Παλαιού Φαλήρου. 

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ

ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ

Πάγια αρχή μου είναι ότι όλοι οι λαοί, όλοι οι άνθρωποι, έχουν δικαίωμα να πιστεύουν οπού θέλουν. Όλα αυτά με την απαραίτητη προυπόθεση να μην επιβάλλουν τα πιστεύω τους σε τρίτους, είτε δια της βίας, είτε με πλάγιους τρόπους.  

Από όλους τους προαναφερόμενους εξαιρείται, ένα μικρό μέρος βάση των παγκόσμιων Φιλοσοφικών-μαθηματικών σταθερών, μέτρον άριστον και μηδέν άγαν.

Η ελευθερία πίστεως είναι θεόδοτη. Ο ίδιος ο Θεός έδωσε το δικαίωμα στους ανθρώπους, να πιστεύουν, όπου επιθυμούν. Προσωπικά είμαι υπέρ της συνυπάρξεως των λαών και των διαφορετικών θρησκευτικών, πεποιθήσεων, για αυτό στηρίζω, τον μεγάλο Σύριο ηγέτη Ασσάντ, ο οποίος επέτυχε να συνυπάρχουν ειρηνικά, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι.

Αναφέρομαι πάντοτε στους Φοίνικες που από μονοθεϊστές της Π. Διαθήκης και πιστοί των προφητών, εγκατέλειψαν τον Θεό, άλλαξαν και έγιναν οπαδοί του δωδεκαθέου. Δεν αναφέρομαι σε όλους τους Φοίνικες.

Από τα πανάρχαια χρόνια όλοι οι λαοί που πιστεύουν στον Εωσφόρο έχουν κοινές θρησκευτικές, πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές και σεξουαλικές πεποιθήσεις. Σφαγές, κλοπές, εμπρησμοί, βιασμοί, σκλάβωμα γυναικών, σοδομισμοί, καταπόσεις, όργια, αιμομιξίες, τατουάζ, σκουλαρίκια στον αφαλό για τις γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου