Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ.



Δύο βδομάδες πριν το δεύτερο σκληρό lockdown, και συγκεκριμένα στις 22 Οκτωβρίου του 2020, τη στιγμή που εφαρμόζονταν αυστηρότατα μέτρα ελέγχου στις πύλες εισόδου της χώρας, μπήκαν στη χώρα μέλη της μπασκετικής ομάδας της Φενέρμπαχτσε οι οποίοι, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, ήταν ασθενείς και είχαν πυρετό ενώ η εφημερίδα τονίζει ότι η είσοδός τους επετράπη με… εντολή Χαρδαλιά.









Ειδικότερα, λίγες μέρες πριν τον δεύτερο εγκλεισμό, τέσσερα μέλη της αποστολής της Φενέρμπαχτσε με πυρετό περνούσαν από το «Ελ. Βενιζέλος» κατά παράβαση των μέτρων. 

Η ΕφΣυν δημοσιεύει διαλόγους αξιωματικών στον έλεγχο από πακιστανικά τηλέφωνα. Όταν ο αξιωματικός Πολιτικής Προστασίας αναφέρει στον ανώτερό του ότι υπάρχουν τέσσερα άτομα που στην αποστολή της «Φενέρ» που έχουν πυρετό, του απαντά να… περάσουν, μάλιστα, επικαλούμενος εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά.

Πέντε μέρες αργότερα, εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ενώ ο πρωθυπουργός απαιτούσε από τους πολίτες «προσωπική ευθύνη».

Πάντως, κύκλοι του υπουργείου ανεπίσημα το διαψεύδουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου