Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

TΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.

 

Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι θα πεθάνουν – του Dr. Vernon Coleman.








Ο Vernon Coleman είναι ένας Άγγλος, ακτιβιστής κατά του εμβολιασμού, αρνείται το AIDS, blogger και μυθιστοριογράφος που γράφει σε θέματα που σχετίζονται με την ανθρώπινη υγεία, την πολιτική και τα ζώα.

Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι θα πεθάνουν – Εάν έχετε διαβάσει τα άρθρα μου για μεγάλο χρονικό διάστημα, ξέρετε ότι ποτέ δεν υπερβάλλω- από τον Δρ. Βέρνον Κόλεμαν. Γνωρίζουν επίσης ότι οι προβλέψεις, οι εκτιμήσεις και οι ερμηνείες μου κατά το παρελθόν έτος έχουν αποδειχθεί σωστές.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Εάν δεν συνεργαζόμαστε, είμαστε καταδικασμένοι. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας επειδή πρέπει να προσεγγίσουμε εκατομμύρια ανθρώπους με αυτό το άρθρο. Και αφού οι μεγάλες πλατφόρμες και τα μέσα ενημέρωσης με απαγόρευσαν, δεν μπορώ να προσεγγίσω αυτά τα εκατομμύρια ανθρώπων χωρίς εσάς.

Θυμάστε το βίντεο όπου ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς κάθισαν και γελούσαν με το πώς η επόμενη πανδημία θα έκανε τους ανθρώπους να αντιδράσουν; Νομίζω ότι ξέρω τι θα συμβεί. Όλοι γνωρίζουμε ότι η κακή ελίτ, οι υποστηρικτές του Agenda 21 και το Great Reset, έχουν προγραμματίσει να σκοτώσουν από 90 έως 95% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Δυστυχώς, φοβάμαι ότι είναι πιθανώς πολύ αργά για να σώσουμε πολλούς από αυτούς που έχουν εμβολιαστεί. Εκατομμύρια άνθρωποι είναι καταδικασμένοι και φοβάμαι ότι πολλοί θα πεθάνουν την επόμενη φορά που θα έρθουν σε επαφή με τον κορωναϊό. Κάτι πήγε στραβά με τα σχέδια της ελίτ. Και το αποτέλεσμα είναι ότι τώρα όσοι από εμάς δεν έχουμε εμβολιαστεί φαίνεται να διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο. Πρέπει να διατηρήσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα σε άριστη κατάσταση τρώγοντας μια υγιεινή διατροφή και παίρνοντας συμπληρώματα βιταμίνης D.

Σε κάποιο σημείο πρέπει να μείνουμε μακριά από τους εμβολιασμένους. Νομίζω ότι είναι μια πολύ πραγματική απειλή για την επιβίωση του είδους τώρα. Έχω προειδοποιήσει για τους κινδύνους των εμβολίων Covid-19 για περισσότερο από όσο θα ήθελα. Ξέρω ότι δεν θα έπρεπε πραγματικά να ονομάζονται εμβόλια (αν και ο επίσημος ορισμός τους έχει αλλάξει), αλλά όταν τα αποκαλώ γονιδιακή θεραπεία, οι άνθρωποι που προσπαθούμε να φτάσουμε και στους οποίους έχουν ειπωθεί ότι γίνονται εμβόλια, δεν ξέρουν για ποιο πράγμα μιλώ.

Σχεδόν ακριβώς πριν από ένα χρόνο προειδοποίησα ότι ο κίνδυνος του κορωναϊού ήταν υπερβολικός, μεταξύ άλλων, επειδή είχε εισαχθεί ένα υποχρεωτικό πρόγραμμα εμβολιασμού. Η ψεύτικη πανδημία Covid-19 δημιουργήθηκε εν μέρει για να παρέχει ένα πρόσχημα για εμβολιασμό έτσι ώστε το εμβόλιο να μπορεί να προσφερθεί ως λύση στην υποτιθέμενη απειλή που θέτει το Covid-19.

Για μήνες προειδοποίησα ότι τα πειραματικά εμβόλια είναι επικίνδυνα και έχουν πολλές δυνητικά θανατηφόρες παρενέργειες. Διασημότητες και πολλοί γιατροί κάνουν λάθος όταν τους καθησυχάζουν. Είπα ότι τα εμβόλια θα μπορούσαν να σκοτώσουν περισσότερα άτομα από το Covid-19. Αλλά φαίνεται τώρα πιθανό ότι τα εμβόλια θα μπορούσαν επίσης να ευθύνονται για τους θανάτους εκατοντάδων ανθρώπων που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Μακροπρόθεσμα, πάντα πίστευα ότι η απάτη Covid-19 σχεδιάστηκε έχοντας ένα στόχο κατά νου: να σκοτώσει όσο το δυνατόν περισσότερους ηλικιωμένους και αδύναμους ανθρώπους και να κάνουμε αναγκαστικούς εμβολιασμούς. Το είπα αυτό στο πρώτο μου βίντεο στα μέσα Μαρτίου 2020. Υπήρχε, φυσικά, επίσης ένα σχέδιο για την καταστροφή της οικονομίας και, στη συνέχεια, την επανεφεύρεση ώστε να πληροί τις απαιτήσεις της Ατζέντας 21 και της Μεγάλης Επανεκκίνησης. Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία αυτού του βίντεο, δέχτηκα έντονα επίθεση στο Διαδίκτυο. Η καταχώρισή μου στη Wikipedia έχει αλλάξει ριζικά. Οι λεπτομέρειες για όλα τα βιβλία μου, τις τηλεοπτικές σειρές και τις στήλες έχουν καταργηθεί. Έχω ονομαστεί «θεωρητικός συνωμοσίας».

Έκανα ένα βίντεο που εξηγούσε πώς άλλαξε η καταχώρισή μου στη Wikipedia για να με δαιμονοποιήσει και να με δυσφημίσει. Πολλοί άλλοι που έχουν αμφισβητήσει την επίσημη γραμμή του Covid-19 έχουν υποστεί την ίδια αγωνία. Και φυσικά, το BBC και ο εθνικός Τύπος έχουν ενώσει μαζί τις δυνάμεις τους σε επιθέσεις σε όσους τολμούν να αμφισβητήσουν την επίσημη γραμμή διαδίδοντας απαράδεκτες αλήθειες.

Αλλά τώρα φοβάμαι ότι οι τρελοί γενοκτονικοί, οι ιππείς της αποκάλυψης που σχεδίασαν αυτήν την απάτη, θα μας οδηγήσουν στον Αρμαγεδδώνα. Από καιρό πιστεύω ότι οι αρχιτέκτονες αυτής της απάτης περίμεναν εκατομμύρια ανθρώπους να πεθάνουν. Ωστόσο, τώρα πιστεύω ότι τα κακά πνεύματα που δημιούργησαν αυτήν την απάτη υποτίμησαν δραματικά τους κινδύνους των πειραματικών εμβολίων που έχουν διαφημιστεί τόσο έντονα. Εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν λάβει κάποιο από τα εμβόλια Covid-19 μπορούν να πεθάνουν ως αποτέλεσμα αυτών των εμβολιασμών. Θα εξηγήσω πώς και γιατί.

Η απάτη ξεκίνησε με τις παραληρητικές προβλέψεις του Ferguson του Imperial College. Ο Ferguson είναι μαθηματικός μοντελιστής με τρομακτικό ιστορικό. Οι άνθρωποι που οργάνωσαν την απάτη ήξεραν ότι οι προβλέψεις του Φέργκιουσον ήταν παράλογες. Πρέπει να γνωρίζετε ότι το ρεκόρ του Φέργκιουσον ήταν λυπηρό. Ωστόσο, οι προβλέψεις του χρησιμοποιήθηκαν ως πρόσχημα για κλειδαριές, κοινωνικές αποστάσεις, απόκρυψη και το κλείσιμο σχολείων και νοσοκομείων. Ήταν καθαρή τρέλα. Η λογική συνέπεια ήταν η απομόνωση των ατόμων με λοίμωξη – όπως ακριβώς συνιστάται στα άτομα με γρίπη να μείνουν στο σπίτι – και στην προστασία εκείνων που διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο, ειδικά των ηλικιωμένων με καρδιακή ή μαστική νόσο.

Αλλά οι πολιτικοί και οι σύμβουλοι το έκαναν όλα λάθος. Και όσοι αμφισβήτησαν τι συνέβαινε δαιμονοποιήθηκαν και σιγήθηκαν. Το γεγονός είναι ότι το ανοσοποιητικό σύστημα των υγιών ανθρώπων ενισχύεται μέσω αλληλεπιδράσεων με άλλους ανθρώπους. Τα υγιή παιδιά και οι νεαροί ενήλικες έχουν πολύ ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Μόνο οι ηλικιωμένοι είναι πιο πιθανό να διατρέχουν κίνδυνο από νέο ιό.

Παρ ‘όλα αυτά, οι πολιτικοί του κόσμου και οι σύμβουλοί τους μας δελέασαν σκόπιμα σε ένα πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού. Το κοινό αρχικά διαβεβαιώθηκε ότι μόνο μέσω ενός μαζικού προγράμματος εμβολιασμού θα ανακτήσουν μερικές από τις χαμένες ελευθερίες τους. Αυτή ήταν πάντα επικίνδυνη ανοησία. Ωστόσο, τα πειραματικά εμβόλια που εγκρίθηκαν τόσο γρήγορα δεν είχαν ποτέ το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν είχαν σχεδιαστεί για την πρόληψη της μόλυνσης ή της μετάδοσης. Τα εμβόλια δεν εμποδίζουν τους ανθρώπους να μολυνθούν με το Covid-19, ούτε τους εμποδίζουν να το μεταδώσουν εάν το πάρουν.

Τα εμβόλια βοηθούν μόνο στον περιορισμό της σοβαρότητας των συμπτωμάτων σε ορισμένα άτομα που έχουν λάβει την ένεση. Φυσικά, αυτό δεν το πιστεύουν οι περισσότεροι. Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί πιστεύουν ότι προστατεύονται από μόλυνση. Αυτή ήταν μια άλλη απάτη.

Εκτός από το πολύ σημαντικό γεγονός ότι δεν κάνουν αυτό που πιστεύουν οι άνθρωποι, υπάρχουν τρία μεγάλα προβλήματα με τα εμβόλια: Το πρώτο πρόβλημα, φυσικά, είναι ότι αυτά τα πειραματικά εμβόλια έχουν ήδη αποδειχθεί ότι είναι επικίνδυνα – έχουν ήδη σκοτώσει πολλούς ανθρώπους και έχουν προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες σε πολλά άλλα. Το μέγεθος αυτού του προβλήματος μπορεί να μετρηθεί από το γεγονός ότι ακόμη και οι αρχές παραδέχονται ότι πιθανώς μόνο 1 στους 100 θανάτους και σοβαρές παρενέργειες που σχετίζονται με το εμβόλιο.

Είναι αδύνατο να εκτιμηθεί πόσοι θα πεθάνουν από αλλεργίες, καρδιακά προβλήματα, εγκεφαλικά επεισόδια, νευρολογικά προβλήματα ή πόσοι θα είναι τυφλοί ή παράλυτοι. Υπάρχει μια λίστα στον ιστότοπό μου για άτομα που είναι γνωστό ότι τραυματίζονται ή είναι άρρωστα από το εμβόλιο, είναι μια τρομακτική λίστα για ανάγνωση. Ο αριθμός των νεκρών είναι φρικτός, αλλά οι περισσότερες αρχές συνεχίζουν να επιμένουν ότι είναι απλώς σύμπτωση.

Εάν κάποιος πεθάνει εντός 28 ή 60 ημερών από τη θετική δοκιμή για το Covid-19 – ακόμη και αν το αποτέλεσμα της δοκιμής ήταν ψευδές – αντιμετωπίζεται αυτόματα ως θάνατος Covid-19 για να διατηρήσει τους αριθμούς ψηλά. Αλλά όταν υγιείς νέοι πεθαίνουν μέσα σε λίγες ώρες από τον εμβολιασμό, αυτοί οι θάνατοι αντιμετωπίζονται ως απλές συμπτώσεις. Τι τραγικές συμπτώσεις!

Το δεύτερο πρόβλημα είναι το ανοσοποιητικό σύστημα, γνωστό ως εκκίνηση παθογόνου ή καταιγίδα κυτοκίνης. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι το ανοσοποιητικό σύστημα του ατόμου που έχει εμβολιαστεί ετοιμάζεται να ανταποκριθεί δραματικά εάν το άτομο αυτό έρθει σε επαφή με τον ιό στο μέλλον. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι καταστροφικό, και αυτό ακριβώς φοβάμαι για αυτό το φθινόπωρο και τον επόμενο χειμώνα.

Τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί θα έχουν μεγάλο πρόβλημα την επόμενη φορά που θα έρθουν σε επαφή με έναν κορωναϊό. Το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα αντιδράσει υπερβολικά και αυτό είναι όταν είναι πιθανό να συμβούν πολλοί θάνατοι. Οι ασθενείς δεν ενημερώθηκαν επίσημα για αυτό το ζήτημα, παρά τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στο International Journal of Clinical Practice τον Οκτώβριο του 2020. Το άρθρο φέρει τον τίτλο «Αποκάλυψη του κινδύνου επιδείνωσης της κλινικής νόσου από εμβόλια Covid-19 σε υποκείμενα μελετών εμβολίων κατά τη συγκατάθεση μετά από ενημέρωση».

Αλλά δεν υπήρχε ενημερωμένη συγκατάθεση για τους ασθενείς και υποψιάζομαι ότι οι περισσότεροι γιατροί δεν γνωρίζουν αυτούς τους κινδύνους. Οι ηλικιωμένοι και τα άτομα με ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα διατρέχουν ιδιαίτερο κίνδυνο. Και τι σας δίνει ένα κακό ανοσοποιητικό σύστημα; Το να φοράτε μάσκα, να απομονωθείτε από τους άλλους και να μην έχετε αρκετό ήλιο είναι τρεις προφανείς αιτίες. Το να πίνεις πάρα πολύ αλκοόλ και να καπνίζεις πάρα πολύ καπνό ενώ σε κατ ‘οίκον περιορισμό δεν θα βοηθήσει.

Περισσότεροι θάνατοι είναι πιθανό να συμβούν το φθινόπωρο, όταν οι εμβολιασμένοι άνθρωποι είναι πιθανότερο να εκτεθούν στον ιό. Ο κορωναϊός εξαπλώνεται ταχύτερα το φθινόπωρο και το χειμώνα. Λόγω της επιδημίας των ασθενειών και του θανάτου που θα προκύψουν, οι κυβερνήσεις θα αρχίσουν να προωθούν τον επόμενο γύρο εμβολιασμών. Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις για μεταλλάξεις, φυσικά, και νέα, βιαστικά κατασκευασμένα εμβόλια θα παραχθούν και θα προωθηθούν έντονα από διασημότητες που δεν έχουν ιδέα για φάρμακα ή εμβόλια. Γιατροί που κατανοούν τους κινδύνους και έχουν αμφιβολίες για τα εμβόλια, ως συνήθως, θα σιωπήσουν.

Εκπληκτικά, πιστεύω ότι οι άνθρωποι πίσω από αυτήν την απάτη ήξεραν ότι αυτό θα συνέβαινε. Ήταν μέρος του κακού τους σχεδίου. Ήξεραν ότι θα υπάρξει αύξηση των θανάτων αυτό το φθινόπωρο και τον επόμενο χειμώνα. Εξακολουθούν να σχεδιάζουν να κατηγορήσουν τους θανάτους σε μια νέα έκδοση του Covid-19 – μία από τις χιλιάδες μεταλλάξεις που θα συμβούν αυτό το φθινόπωρο. Υποψιάζομαι από καιρό ότι θα καταλήξουν να προωθούν εμβολιασμούς κάθε δύο μήνες – ή ακόμα πιο συχνά, περίπου κάθε μήνα. Αρχικά χρησιμοποίησα τη λέξη «φάρσα» για να επικρίνω την απάντηση σε μια μόλυνση από τον ιό της γρίπης. Η αντίδραση ήταν υπερβολική.

Υποψιάζομαι ότι αυτό έκανε τον Μπιλ και τη Μελίντα Γκέιτς να χαμογελούν όταν πρότειναν να μην πάρουμε στα σοβαρά την πρώτη πανδημία, αλλά θα αντιμετωπίζαμε την επόμενη πανδημία πολύ πιο σοβαρά. Και πιστεύω ότι αυτοί και όλοι οι άλλοι που εμπλέκονται σε αυτήν την απάτη υπέθεσαν ότι ήταν απόλυτα ασφαλείς επειδή δεν έχουν στην πραγματικότητα τα εμβόλια. Υποψιάζομαι ότι σε μερικές από τις ελίτ και τις πιο εξέχουσες προσωπικότητες δόθηκε εικονικό φάρμακο αντί για ένα από τα πειραματικά εμβόλια.

Δεν θα κινδυνεύατε να πεθάνετε, να αρρωστήσετε σοβαρά ή να αναπτύξετε ασθένεια από τον εμβολιασμό – και στη συνέχεια να είστε απίστευτα ευάλωτοι την επόμενη φορά που θα έρθετε σε επαφή με έναν ιό. Νομίζω ότι η ελίτ πίστευε ότι ήταν ασφαλείς. Νομίζω ότι κατέληξαν σε ένα σχέδιο που θα είχε ως αποτέλεσμα εκατομμύρια θανάτους, αλλά δεν θα τους έβλαπτε. Νομίζω ότι κάνατε ένα μεγάλο και κρίσιμο λάθος. Και αυτό μας φέρνει στο τρίτο πρόβλημα – ένα πρόβλημα που δεν περίμεναν.

Αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε μόλις από τον Δρ. Ο Geert Vanden Bossche, ένας κορυφαίος εμπειρογνώμονας εμβολίων, περιέγραψε. Στην πραγματικότητα, στην αρχή ήμουν δύσπιστος για αυτό που είχε να πει γιατί ο Δρ. Bossche συνεργάστηκε προηγουμένως με το GAVI και το Ίδρυμα Gates. Είναι το τελευταίο άτομο στον κόσμο που θα ήταν ενάντια στον εμβολιασμό. Ο Δρ. Bossche επεσήμανε ότι τα εμβόλια που χρησιμοποιούνται σήμερα είναι λάθος όπλα για την καταπολέμηση αυτής της ιογενούς λοίμωξης. Με τον εμβολιασμό εκατομμυρίων ανθρώπων, προκαλούμε τον ιό να μεταλλαχθεί και να γίνει ισχυρότερος και πιο θανατηφόρος.

Η προσπάθεια εμφάνισης νέων εμβολίων για νέες μεταλλάξεις κάνει την κατάσταση χειρότερη επειδή οι επιστήμονες δεν μπορούν να ξεπεράσουν τον μεταλλαγμένο ιό. Οι άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί μεταδίδουν μεταλλαγμένους ιούς στους συνανθρώπους τους. Οι μεταλλάξεις γίνονται πιο δυνατές και πιο θανατηφόρες. Το τέλος των προσπαθειών περιορισμού θα είναι απόλυτα χρονομετρημένο για να διασφαλιστεί ότι οι νέες μεταλλάξεις Covid-19 διαδίδονται ευρέως. Υπάρχει ένα άλλο σχετικό πρόβλημα.

Το σώμα μας συνήθως περιέχει λευκά αιμοσφαίρια που μας βοηθούν να καταπολεμήσουμε τη μόλυνση. Κύτταρα που ονομάζονται κύτταρα NK – το NK σημαίνει φυσικούς δολοφόνους – βοηθούν στην εξάλειψη των κακών κυττάρων που εισβάλλουν σε εμάς. Μόλις τα κύτταρα NK ολοκληρώσουν τη δουλειά τους, τα αντισώματα εμφανίζονται και ξεκαθαρίζουν το χάος. Δρ. Ωστόσο, ο Bossche εξηγεί ότι τα εμβόλια Covid-19 πυροδοτούν την παραγωγή πολύ συγκεκριμένων αντισωμάτων που ανταγωνίζονται τις φυσικές άμυνες των εμβολιασμένων ατόμων.

Τα συστήματα φυσικής άμυνας των εμβολιασμένων ανθρώπων καταστέλλονται επειδή τα ειδικά αντισώματα που παράγονται από το εμβόλιο παίρνουν τον έλεγχο. Αυτά τα ειδικά αντισώματα, τα οποία παράγονται από τα εμβόλια, υπάρχουν μόνιμα και για πάντα στο σώμα του εμβολιασμένου ατόμου. Το καταστροφικό αποτέλεσμα είναι ότι τα φυσικά ανοσοποιητικά συστήματα δεκάδων ή εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων που εμβολιάζονται στην πραγματικότητα καταστρέφονται.

Το ανοσοποιητικό σας σύστημα δεν θα είναι σε θέση να καταπολεμήσει μια μεταλλαγμένη παραλλαγή του ιού που αναπτύσσεται στο σώμα σας. Και αυτοί οι μεταλλαγμένοι ιοί μπορούν να εξαπλωθούν σε όλη την κοινότητα. Νομίζω ότι γι ‘αυτό εμφανίζονται νέες παραλλαγές του ιού σε περιοχές όπου το εμβόλιο έχει δοθεί σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Η ουσία είναι ότι η χορήγηση εμβολίων δίνει στον ιό την ευκαιρία να γίνει πολύ πιο επικίνδυνος. Κάθε εμβολιασμένο άτομο έχει τη δυνατότητα να γίνει μαζικός δολοφόνος καθώς το σώμα του γίνεται εργαστήριο για τη δημιουργία θανατηφόρων ιών.

Και το χειρότερο, μερικοί από αυτούς που εμβολιάστηκαν μπορούν να γίνουν ασυμπτωματικοί φορείς – εξαπλώνοντας θανατηφόρους ιούς γύρω τους. Και τα άτομα που έλαβαν το εμβόλιο δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στις μεταλλάξεις επειδή το ανοσοποιητικό τους σύστημα έχει αναληφθεί από ένα τεχνητό αμυντικό σύστημα που τους έχει δοθεί μέσω του εμβολίου που έχει σχεδιαστεί για να αναπαράγει την αρχική μορφή της καταπολέμησης του ιού Covid-19. Τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί διατρέχουν υψηλό κίνδυνο εάν οι νέες μεταλλάξεις αρχίσουν να εξαπλώνονται.

Τα σώματά τους είναι μόνιμα και αποκλειστικά προσανατολισμένα στην άμυνα τους έναντι μιας μορφής του ιού που καθίσταται γρήγορα ξεπερασμένη. Η χορήγηση νέων εμβολίων δεν θα βοηθήσει καθώς ο μεταλλαγμένος ιός δεν είναι ευάλωτος. Οι επιστήμονες που κάνουν τα εμβόλια δεν θα είναι σε θέση να μείνουν μπροστά από τις μεταλλάξεις στον ιό. Αυτό θα έπρεπε να είχε προβλεφθεί. Γι ‘αυτό τα εμβόλια γρίπης είναι συχνά αναποτελεσματικά. Οι πολιτικοί και οι σύμβουλοί τους θα ψεύδουν και θα κατηγορήσουν εκείνους που δεν έχουν εμβολιαστεί για την ανάπτυξη νέων μεταλλάξεων και των συναφών αυξημένων θανάτων.

Αλλά αν ο Δρ. Bossche έχει δίκιο, και το πιστεύω, τότε είναι ο εμβολιασμένος που θα απειλήσει την ανθρωπότητα. Αποτελούν μεγάλη απειλή για όποιον έχει εμβολιαστεί. Αλλά θα αποτελέσουν επίσης μεγάλη απειλή για τους μη εμβολιασμένους επειδή οι ιοί που ρίχνουν είναι πιο επικίνδυνοι από τον αρχικό ιό. Βρισκόμαστε σε πολύ επικίνδυνο έδαφος Εάν δεν σταματήσουμε τώρα αυτό το πρόγραμμα εμβολιασμού, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι κινδυνεύει το μέλλον της ανθρωπότητας. Αυτό σκέφτηκαν αυτοί που προσπάθησαν να μας πουλήσουν το Great Reset; Δεν γνωρίζω. Ίσως ο στόχος τους από την αρχή ήταν να μας σκοτώσουν όλους.

Ή ίσως το κακό σχέδιο τους να ξεφύγει. Στη Βρετανία, ο Ferguson, ο Hancock, ο Whitty και ο Vallance φάνηκαν πάντα σαν λάθος άνθρωποι να οδηγούν την απάντηση του έθνους. Στις ΗΠΑ, ο Δρ. Κατά τη γνώμη μου, ο Fauci το λάθος άτομο. Πάντα φοβόμουν ότι επιλέχθηκαν επειδή ήταν λάθος άνθρωποι. Όλα όσα έκαναν ήταν άσχημα για εμάς, αλλά καλό για αυτούς και την κακή καμπάλ που προωθεί το Agenda 21 και το Great Reset.

Η επιμονή στην καταστολή της ελεύθερης συζήτησης μας οδήγησε κατευθείαν σε αυτήν την άβυσσο. Κανένας από αυτούς τους ανθρώπους δεν έπρεπε να έχει επιτραπεί να ασκήσει τέτοιο έλεγχο στη ζωή μας, αλλά καταστέλλοντας κάθε αμφισβητούμενη αντιπολίτευση με άνευ προηγουμένου τρόπο και καταστέλλοντας τα γεγονότα, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και οι γίγαντες του Διαδικτύου έχουν κάνει τα πράγματα απείρως χειρότερα. Πιστεύεις ότι θα είσαι ασφαλής; Υπάρχει πραγματικός κίνδυνος ότι αντί να σκοτώσουν το 90-95% των ανθρώπων, όπως είχε σχεδιάσει αρχικά η κακή ελίτ, θα σκοτώσουν τυχαία όλους, θα μπορούσαν να εξαλείψουν την ανθρωπότητα.

Έχουμε πολύ λίγο χρόνο για να σωθούμε. Πρέπει να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και, ειρωνικά, ίσως χρειαστεί να μείνουμε μακριά από άτομα που έχουν εμβολιαστεί. Τώρα καταλαβαίνετε γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό άρθρο που έχω γράψει για το Covid-19 και το πιο σημαντικό άρθρο που έχετε δει ποτέ; Δεν μπορώ να προσεγγίσω τα γενικά μέσα ενημέρωσης που απλώς καταστέλλουν την αλήθεια και αρνούνται να συζητήσουν ή να συζητήσουν. Το YouTube, για παράδειγμα, δεν δέχεται βίντεο που αμφισβητούν όλα όσα προωθούνται από το κακό κατεστημένο.

Στείλτε λοιπόν αυτό το άρθρο σε γιατρούς και δημοσιογράφους, φίλους και συγγενείς. Μοιραστείτε, μοιραστείτε, μοιραστείτε. Ίσως μπορούμε να πείσουμε εκείνους που έχουν την εξουσία ότι δεν είναι απρόσβλητοι από την επόμενη καταστροφή. Ελπίζω ο Δρ Bossche να κάνει λάθος. Ελπίζω να κάνω λάθος. Αλλά όλα όσα υπάρχουν σε αυτό το άρθρο πρέπει να ελεγχθούν. Και εάν αυτοί οι φόβοι δεν δημοσιοποιηθούν και διερευνηθούν, τότε θα ξέρουμε με βεβαιότητα ότι το σχέδιο είναι να σκοτώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους από εμάς. Δεν μπορεί να υπάρξει άλλο συμπέρασμα.

Πηγή

Βίντεο

https://www.kla.tv/18722




Νεκροί οι ηγέτες της  Αφρικής που ήταν κατά των εμβολίων

https://sun9-60.userapi.com/impg/zsY6KprLFRtSX4QGHA_WUPVXUWJ6LcTpq4V_xw/W9AOUilWGvM.jpg?size=480×722&quality=96&sign=c1eb106bf754e7a83e001a078cce67ee&type=album

https://sun9-19.userapi.com/impg/F5_tqPjC9zTCbX5XPU9fWJ-ODK46J-Nw7n09gQ/w2UICItz1Lw.jpg?size=526×520&quality=96&sign=68e53a6b259ae96109540ad4bee2f2bc&type=album

Δείτε το σήμα- ακτινοβολία  εκεί που εμβολιάστηκε

https://vk.com/video450196537_456239035?list=78e9501bec7c313828

Η νοσοκόμα προειδοποιεί να μείνετε μακριά από τα εμβολιασμένα  πρόβατα που είναι πολύ μεταδοτικά και  επικίνδυνα

https://vk.com/video22275934_456239337?list=297b78f4457b5a6994


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου