Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!!

 

Ακρόαση στην επιτροπή των ΗΠΑ στο Τέξας για τα εμβόλια Covid: Επειδή τα ζώα έχουν πεθάνει, το πειραματικό εμβόλιο δοκιμάζεται τώρα σε ανθρώπους!!!

Η παιδίατρος του Τέξας, Αντζελίνα Φαρέλλα, έχει δώσει δεκάδες χιλιάδες εμβολιασμούς τα τελευταία 25 χρόνια. Τάσσεται υπέρ των εμβολίων, αλλά είναι έντονα εναντίον του εμβολίου κορωναϊού, αν μπορείτε να το ονομάσετε ακόμη και εμβόλιο, είπε σε συνάντηση με μέλη της επιτροπής εσωτερικών της Γερουσίας του Τέξας την περασμένη εβδομάδα.

Τόνισε ότι τα παιδιά έχουν πιθανότητα 99,997% να επιβιώσουν από τον covid. Επιπλέον, δεν διαδίδουν την ασθένεια, αλλά παρέχουν ένα ρυθμιστικό, τόνισε η Farella. Παρόλα αυτά, πρέπει να εμβολιαστούν. «Αυτό που κάνουμε τώρα στα παιδιά μας είναι εγκληματικό», είπε.

«Πρέπει να μπουν σε απομόνωση, πρέπει να φορούν μάσκες προσώπου – κάτι που είναι κλινικά επικίνδυνο – τους λένε ότι αν φέρουν τoν κορωναϊό στο σπίτι, θα σκοτώσουν τον παππού, τη γιαγιά, τον μπαμπά και τη μαμά. Είναι μια τρομερή κατάσταση », είπε ο παιδίατρος.

Αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο Η Farella σημείωσε ότι το εμβόλιο ροταϊού αποσύρθηκε από την αγορά το 1999 όταν εντοπίστηκε αυξημένος κίνδυνος εντερικού εμβολιασμού μετά τη χορήγηση του πρώτου εμβολίου σε βρέφη ηλικίας άνω των τριών μηνών. Πρόκειται για μια σοβαρή κατάσταση στην οποία καταρρέει μέρος του εντέρου.

Το εμβόλιο κορώναϊού προκάλεσε περισσότερους από 4.000 θανάτους στις Ηνωμένες Πολιτείες και δεν έχει ακόμη αποσυρθεί από την αγορά. «Αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο». Ο γερουσιαστής Bob Hall της ρώτησε εάν είχε κυκλοφορήσει ποτέ ένα εμβόλιο που παραλείπει τη δοκιμή σε ζώα. Ο παιδίατρος είπε ότι αυτό δεν είχε συμβεί ποτέ πριν.

«Διάβασα ότι άρχισαν να ερευνούν ζώα, αλλά σταμάτησαν επειδή τα ζώα πέθαναν», είπε ο Hall. «Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι οι Αμερικανοί πολίτες είναι τώρα τα ινδικά χοιρίδια. ΑΥΤΟ είναι το δοκιμαστικό πρόγραμμα. Σταμάτησαν την έρευνα επειδή τα ζώα πέθαναν και τώρα δοκιμάζουν τα εμβόλια σε ανθρώπους. Εν τω μεταξύ, ο αριθμός των θανάτων συνεχίζει να αυξάνεται και αυτό αγνοείται εντελώς. » Η γιατρός Farella είπε ότι συμφωνεί απολύτως με αυτό.

Dr. Angelina Farella – Texas Senate Hearing – #Covid, #vaccine #coronavirus #CGTVPRODUCTION

Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ PFIZER ΣΤΟ FREEDOM MARCH: «ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ»

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν διαδηλώσεις κατά των μέτρων του κορωναϊού σε πολλές πόλεις. Στην αγγλική πόλη του Καντέρμπουρυ, δεν συμμετείχε κανένας άλλος από τον Mike Yeadon, τον πρώην αντιπρόεδρο του κατασκευαστή εμβολίων Pfizer. Ο επιστήμονας έκανε πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο όταν ζήτησε να σταματήσει η έρευνα εμβολίων κορωναϊού, γράφει το KentOnline.

https://www.kentonline.co.uk/canterbury/news/hundreds-join-world-wide-freedom-rally-247308/

Στο κέντρο του Καντέρμπουρυ, ο Δρ. Yeadon περιφερόταν στο πλήθος. Είπε ότι διαδηλώνει λόγω της «παράλογης» προσέγγισης του κορωναϊού. «Όλα όσα σας λένε για κλειδώματα, προφυλακτήρες στο στόμα, ασυμπτωματική εξάπλωση και παραλλαγές είναι λάθος», είπε. Σύμφωνα με τον Yeadon, λένε ψέματα για να μας αναγκάσουν σε ένα αρχείο εμβολιασμού που χρησιμοποιείται για τον ολοκληρωτικό έλεγχο.

«Σε τρομάζουν ότι τα παιδιά σου θα πάρουν τον [ιό] και θα πεθάνουν, ότι οι έγκυες θα το πάρουν και θα πεθάνουν. Όλα αυτά είναι ανοησίες », είπε ο Δρ. Yeadon. «Μην φοβάστε τον ιό. Υπάρχουν πολύ αποτελεσματικές θεραπείες ». Ανέφερε, μεταξύ άλλων, την υδροξυχλωροκίνη και την ιβερμεκτίνη. «Αλλά δεν ξέρετε γιατί τα μέσα ενημέρωσης αποφάσισαν να μην σας πουν. Επίσης, πολλοί γιατροί απαγορεύονται να συνταγογραφούν φτηνά, αποτελεσματικά, ασφαλή, αρχαία φάρμακα », πρόσθεσε.

"Ντρέπομαι», είπε ο πρώην υπάλληλος της Pfizer. «Έχω εργαστεί στη φαρμακευτική βιομηχανία όλη μου τη ζωή προσπαθώντας να αναπτύξω νέα φάρμακα και ντρέπομαι γι ‘αυτό. Ντρέπομαι για όλους τους ανθρώπους της ιατρικής κοινότητας που δεν κάνουν τίποτα και επιτρέπουν όλα αυτά να συμβούν. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου